|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
A ja nie wiem co zrobić z włosami. Miałam związane i koleżanka stwierdziła, że mam jakiegoś marnego kikuta, a nie włosy
Faktycznie mam ich jakoś mniej i nie wiem czy mocniej je podciąć (mam jeszcze pozostałości cieniowania z którego schodzę) czy tylko starać się o porost Jak są rozpuszczone to chyba nie jest tak źle jak w związanych
|
|
|
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
To rzeczywiście może być problem
Wpadłam dzisiaj do swojej dawnej szkoły. Wzięli mnie za nową nauczycielkę ![]() Czemu dziada? Ja go kocham ![]() Włączyłam sobie muzykę, nic poza nią nie słychać i mam wszystko w upie. Powinnam porozmawiać z co najmniej 5 osobami z firmy, ale mie sie nie chce. ![]() Która chętna posiedzieć w papierach zamiast mnie ?
Edytowane przez EdizA Czas edycji: 2013-09-06 o 14:54 |
|
|
|
#393 |
|
Spaceroholiczka
|
Mam wielką aftę na policzku, obdarte łokcie, krwiaki na tyłku mimo siedzenia na poduszce i siniaki na ramionach od plecaka. Wrzesień miesiącem cierpienia
![]() Dobrze, że ten tydzień już się skończył. Jutro się wypięknię. |
|
|
|
#394 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#395 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
Cytat:
![]() A ja tesknie za szkołą...właśnie muszę iść do mojego LO, bo do 30 września można składać deklaracje, a ja chce jeszcze zdać dwa przedmioty.... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
Moja 3-letnia chrześnica kiedy zobaczyła mnie po stylizacji koczkowej wypaliła "Zobacz mama Iza się dzisiaj nie uczesała"
A wcześniej zawsze się moimi włosami zachwycała i mówi, że tez takie chce a tu taki psikus ![]() Właśnie się zaolejowałam na odżywkę, ciekawe jak się taka wersja u mnie sprawdzi
|
|
|
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42667996]Chętnie, ale w zamian za fajną pracę zawodową
[/QUOTE]o tak to ja też mogę
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42667996]Chętnie, ale w zamian za fajną pracę zawodową
[/QUOTE]Ciężkie warunki stawiacie ![]() Mąż wziął ode mnie połowę roboty. Co nie zmienia faktu, że mam do ogarnięcia na wczoraj ok. 30 kartek A4 z obliczeniami, wyliczeniami, chooj wie czym jeszcze + kodeks karny do przypomnienia
|
|
|
|
#399 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42657046]jest bardzo dobrze!
widziałaś na blogu jakie miałam włosy w lipcu, a jakie w sierpniu i jaka jest różnica... ![]() [/QUOTE] Dziękuję! Tak, widziałam, duża zmiana :O Cytat:
Ojeeej, kolejna osoba Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Nareszcie piątek! Dzisiaj miałam pierwszy w życiu francuski. Już kocham tej język Idą po drodze ze szkoły, weszłam do Rossa i zakochałam się w jednym lakierze z Wibo, teraz tylko czekam aż będą te promocje i sobie go kupię
|
|
#400 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety chyba nic nie podziała Próbowałam już przeróżnych odżywek, kremów do rąk kończąc na jedwabiach
Nic nie było w stanie ich poskromić Kiedy użyję, żelu to nawet jak się sprostują nie mam takiego problemu
|
|
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42668456]Jakie studia kończyłaś, jeśli mogę wiedzieć?
[/QUOTE]Zrezygnowałam ze studiów na rzecz pracy Za to wzięłam się już pod koniec technikum i źle na tym szczerze mówiąc nie wyszłam. ![]() Kodeks studiowałam po godzinach, ot tak, dla siebie, bo wiem, teraz już z doświadczenia, jak bardzo dziurawe jest polskie prawo. Swoją drogą, bardzo pomógł mi w ogarnięciu tego wszystkiego mój własny, prywatny teść. Warto prawo znać, by nie dać zrobić sobie krzywdy. ![]() Teraz miałam dość długą przerwę od tego, więc potrzebuję się znów zorientować w temacie, bo ciągle coś się zmienia. Edytowane przez EdizA Czas edycji: 2013-09-06 o 16:00 |
|
|
|
#403 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja na razie tylko i aż praktykuję, ale dla mnie to dużo i zawsze coś fajnego na start, by nie mieć łysego CV, to tego po studiach, ekhm, humanistycznych
|
|
|
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42668609]Mam to samo podejście, choć było mi dość trudno niekiedy coś zrozumieć, ale jaką ma się zabójczą satysfakcję, gdy się do tego dojdzie
![]() Ja na razie tylko i aż praktykuję, ale dla mnie to dużo i zawsze coś fajnego na start, by nie mieć łysego CV, to tego po studiach, ekhm, humanistycznych [/QUOTE]Dokładnie tak. Wszystko, co robię, robię dla siebie i swojej własnej satysfakcji. Co mi po rzeczach, które ktoś mi poda na tacy. Lepiej samemu dojść, człowiek o wiele więcej się uczy. Co robisz, jeśli mogę wiedzieć? ![]() Zawsze do studiów humanistycznym podchodziłam z rezerwą i wiem, że pisałabym się na nie tylko pod względem chodzenia i uczenia się. Nie nastawiałabym się na zarabianie, niestety
|
|
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
Przez ręce przewinęły mi się takie stylizatory, próbowałam rozszyfrować skład stojąc przy półce, musiałam wyglądać dziwnie
TŻ poszedł robić zakupy a ja przeglądałam składy pomimo tego, że mało co wiem Znalazłam te bez alkoholu denat kilka substancji pojedynczych znam ale nie wiem co znaczą jako całość, więc proszę was o pomoc ![]() Żel : AQUA, SORBITOL, AMINOMETHYL PROPANOL, CARBOMER, VA/CROTONATES COPOLYMER, METHYLPARABEN, PARFUM, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, MICA, LIMONENE, CI 77891 Pianka : AQUA, BUTANE, PROPYLENE GLYCOL, PROPANE, POLYQUATERNIUM-68, COCOTRIMONIU METHOSULFATE, HYDROXETHYLCELLULOSE, PARFUM, PANTHENOL, PHENOXYETHANOL, CAPRYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TRIETHANOLAMIN. Bardzo proszę o opinie
|
|
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
Łoo, no to nie za ciekawie :/
|
#407 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Studiuję jezyk rosyjski, a współpracę podpisałam kilka miesięcy temu z redakcją i biurem poselskim, jako tłumacz, czyli dokładnie i zgodnie ze specjalizacją. Natomiast szukam praktyk czy współpracy w firmie zajmującej się handlem zagranicznym i mam plan nauczyć się czwartego języka obcego
|
|
|
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jak wyżej pisałam, kiedy nie użyję żelu, a np zawinę koczek to chrześnica mi ostatnio palnęła że się nie uczesałam
|
|
|
|
#409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
To u mnie odwrotna sytuacja
Pomalowałam sobie paznokcie cukierkowym przesłodzonym piaskiem GR iii na prawdę mi się podoba zwłaszcza, że jego faktura wydaję się delikatniejsza niż tych brokatowych piasków
|
|
|
|
#411 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja właśnie wpierniczam kupne pierogi ze szpinakiem, ale dobre ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale cicho jesteście, widać, że rok szkolny się zaczął
|
|
#412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam rozszerzony w liceum na początku też mi się podobał
|
|
|
|
|
#413 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
Tam także gramatyka
i te dziwne wyjątki bo w sumie nie oszukujmy się byłam na rozszerzeniu i na 30 osób nigdy poza 2 osobami reszta nigdy wcześniej nie miała styczności z tym językiem więc i tak zaczynaliśmy od podstaw
|
|
|
|
#415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiadomo już, kiedy będą te promocje w Rossie?
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
Dasz radę Kto jak nie Ty ![]() Jakie promocje?
|
|
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję
Tak jak było chyba w czerwcu, -40 % na kolorówkę. Dziewczyny mówiły że we wrześniu/październiku znów ma coś takiego być
|
#418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oooo podoba mi się Mam nadzieję, że to jednak będzie październik
|
|
|
|
|
#419 | |||
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
Cytat:
![]() Cytat:
Ojej ![]() Cytat:
![]() Przeczytałam PRS, więc zostaje mi na dziś Unia i ustawy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#420 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
A pro po języka francuskiego, to bardzo chcialabym się go nauczyć. Francja bardzo mnie pociąga, a wyjazd do malowniczej francuskiej Prowansji jest moim marzeniem
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.

Faktycznie mam ich jakoś mniej i nie wiem czy mocniej je podciąć (mam jeszcze pozostałości cieniowania z którego schodzę) czy tylko starać się o porost
Jak są rozpuszczone to chyba nie jest tak źle jak w związanych

moje się tak strasznie puszą, są takie nastroszone bez zwłaszcza wokół twarzy 

ja właśnie wpierniczam kupne pierogi ze szpinakiem, ale dobre