|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które s± na diecie. Rozmawiamy o zdrowym od¿ywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczno¶æ dobowa diet - musz± one mieæ ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#631 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 102
|
Dot.: Nasze codzienne jad³ospisy cz XIX
Cytat:
podoba mi sie strasznie bo mamy podobne gusta ;D
|
|
|
|
|
#632 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 598
|
Cytat:
Widzê, ¿e bardzo dyniowo i jesiennie siê u Ciebie zrobi³o ![]() Muszê równie¿ inaugurowaæ sezon dyniowy. Marzy mi siê takie domowe ciacho, pe³ne bakalii i pachn±ce korzennymi przyprawami... Tymczasem moje wczorajsze U ¦niadanie: owsianka z malinami z ogródka, twarogiem pó³t³ustym, jogurtem naturalnym i ³y¿k± miodu, cappuccino czekoladowe II ¶niadanie: 2 kromki razowca z makrel± w sosie pomidorowym, pomidor z cebulk± Obiad: placuszki z serka wiejskiego (jajo, serek wiejski, 3 ³y¿ki otrêbów, ³y¿ka m±ki pe³noziarnistej) z mas³em orzechowym i bananem (taka zachcianka na obiad na s³odko )Podwieczorek: 4 wafle ry¿owe grubo posmarowane pasztetem sojowym paprykowym, papryka, ogórek kiszony Kolacja: zapiekanka z cukinii, surówka z kapusty pekiñskiej, pomidora, papryki i kukurydzy
|
|
#633 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 86
|
Nie, to w ogóle nie jest w t± stronê, chcia³abym wa¿yæ wiêcej, wygl±daæ i czuæ siê lepiej, ale niestety brak mi czasu i organizacji + w stresie jako¶ zaciska mi siê ¿o³±dek (a stresu mam sporo)
|
|
|
|
#634 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 405
|
Odp: Nasze codzienne jad³ospisy cz XIX
Czy moglabym poprosic o ocene moich jadlospisow? Wklejalam kilka raz i niestety nic
Dziêkujê.Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#635 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 163
|
Dot.: Jad³ospis laktoowowegetarianki do oceny
Cytat:
No i pytanie - naprawdê najadasz siê takim ¶niadaniem? |
|
|
|
|
#636 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 314
|
Dot.: Odp: Nasze codzienne jad³ospisy cz XIX
Cytat:
|
|
|
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 342
|
Z soj± to lepiej uwa¿aæ, bo czêsto jest modyfikowana.
|
|
#638 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 5
|
¦niadaniem siê najadam, aczkolwiek nie na d³ugo. Kiedy¶ taka porcja owsianki zapycha³a mnie skutecznie na 3-4 godziny. Teraz po ok. 2h zaczynam robiæ siê g³odna..
Dziêkujê dziewczyny za odpowied¼ : ) |
|
|
|
#639 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 18
|
powinno byc R ale wysz³o U
mo¿e kto¶ siê pokusi o ocene:I: owsianka z malinami i wiórkami kokosowymi (4 ³y¿ki 200ml mleka, maliny, i ok. 3-4 ³y¿ek wiórków) II: kotlet rybny (kupny) + kapusta kiszona III: 5? ¶liwek+ serek bieluch lekki z aromatem, ma³ym jajem, s³odzikiem i ³y¿eczk± kakao + 4 pieczywa chrupkie (mia³o wyj¶æ co¶ fajnego, ale nie wysz³o IV: kromka ciemnego z mas³em, serem koryciñskim rzodkiewk± i sa³at±, 1/2 bu³ki ciemnej z mas³em, serem ¿ó³tym rzodkiewk± i sa³at± + 1/2 ma³ej makreli, 3 rzodkiewki i marchew do tego zielona, woda i pe³no leków, bo siê zachorowa³o ![]() bardzo beznadziejnie?
|
|
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 113 766
|
pi±tkowe U
¶niadanie pe³na miska: mieszanka p³atków, serek danio ananasowy, pokrojona gruszka, migda³y parówka z ketchupem II ¶niadanie na spacerze ro¿ek truskawkowy, rz±dek milki jogurtowej, krówka x2 obiad zosta³o z wczoraj: zapiekanka- makaron, sos pomidorowy ze swie¿ych pomidorów, mozarella, kurki, bazylia, zio³a, czosnek, cebula itd. podwieczorek ciê¿ko to nazwaæ podwieczorkiem, bo zjad³am drugi talerz obiadu ![]() teraz podjadam wafle ry¿owe kolacja- bêdzie pó³torej pszennej bu³ki z ró¿nymi rzeczami i pewnie piwko z t¿ wypijemy ![]() na pewno te¿ wpadn± jakie¶ warzywa do picia: woda mineralna, kilka herbat, dwie czarne kawy
08.2017 (8tc)[*] 12.2017 (15tc)[*] Najszczê¶liwsza na ¶wiecie podwójna mama 2021 2022 Edytowane przez fioleciasto Czas edycji: 2013-09-06 o 20:03 |
|
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 996
|
R/U
1. Owsianka z kasz± mann±, jogurtem naturalnym, mas³em orzechowym, rodzynkami, tart± marchewk±, miodem lipowym, cynamonem i ga³k± muszkato³ow±. 2. Bu³ka gryczana z pieczon± piersi± kurczaka, czarnymi oliwkami, fet± i zio³ami prowansalskimi. 3. Miseczka zupy pomidorowej z soczewic± i makaronem pe³noziarnistym; pieczona miruna, sa³atka z czerwonej kapusty. 4. Kawa z mlekiem; brzoskwinia. 5. Serek wiejski z warzywami. przed kolacj± bêdzie trening - na pewno przysiady i chyba yoga meltdown z Jillian Edytowane przez poppy seed Czas edycji: 2013-09-06 o 21:02 |
|
|
|
#642 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 35
|
Cytat:
moje pi±tkowe P (szkolne) ¦niadanie:bu³ka wielozbo¿owa (100g) z delm±, pó³ z serem bia³ym i miodem gryczanym pó³ z miodem,kawa czarna 2 ¦niadanie:dro¿d¿ówka z budyniem i jagodami,jogurt naturalny snikers Obiad:zupa krem z dyni, 7 pierogów ruskich,surówka z buraczków Podwieczorek:3 porcje keksu jaglanego,jab³ko,pasek czekolady kolacja(bêdzie) omlet z 2 jaj z serem zó³tym,³ososiem,pomidorem ,groszkiem,pietruszk±,kro mka razowca po:kubek mleka+maczane w nim biszkopty i jak? przez nauke i mature chce mi sie ci±gle je¶æ ,zw³aszcza wêgli
|
|
|
|
|
#643 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 325
|
Cytat:
![]() Mia³y byæ z tego przepisu: http://mouth-wateringeats.blogspot.c...-otrebowe.html ALE - otrêby owsiane mi siê skoñczy³y, wiêc wrzuci³am pó³ na pó³ otrêby pszenne i m±kê pszenn± razow± - jogurtu doda³am trochê wiêcej, a potem jeszcze ma¶lankê na oko, bo ciasto wydawa³o mi siê bardzo gêste - farsz w ogóle wymieni³am, wrzuci³am to co mia³am do zu¿ycia, czyli pó³ fety, pó³ grillowanej piersi kurczaka (pojedynczej), pó³ pomidora, pó³ cukinii, pêczek pietruszki, wymiesza³am wszystko z ciastem a nie nak³ada³am osobno jak w przepisie Chcia³am posypaæ sezamem jeszcze, ale zapomnia³am Ale synkowi te¿ smakowa³y i pewnie zrobiê za jaki¶ czas znów inne Bo na razie mam jeszcze te.
|
|
#644 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 44
|
Bardzo proszê o ocenê mojego R:
Wczoraj: ¦niadanie: musli owocowe od Sante na mleku 1,5 % Æwiczenia 40 min. II ¶niadanie: 2 kromki chleba s³onecznikowego z mas³em i ( - wêdlina, sa³ata,papryka - sama wêdlina) do tego nektarynka Obiad: 1/3 woreczka kaszy gryczanej, kawa³ki piersi z kurczaka w przyprawie i surówka (pekiñska, ogórek, papryka, jog.naturalny) Godzina zumby. Podwieczorek: 2 pieczywka chrupkie z wêdlin±, ma³e jab³ko, wafel ry¿owy, odrobinê jogurtu pitnego 0% t³uszczu Kolacja: jajko na twardo, 2 kromki chleba s³onecznikowego (-wêdlina, sa³ata, rzodkiewka - sa³ata, serek wiejski, herbata i pó³ grejpfruta Dzisiaj: ¦niadanie: 2 nale¶niki razowe z serkiem wiejskim i borówkami, herbata II ¶niadanie: nektarynka, serek jab³kowo-cynamonowy 0% t³uszczu Przek±ska: wafel ry¿owy, trochê papryki Æwiczenia 40 min. Obiad: pomidorowa (nie robiona na ¶mietanie) z niewielk± ilo¶ci± makaronu Podwieczorek: jako czê¶æ obiadu bo zjedzona po 2 godzinach: pstr±g, 1/3 woreczka kaszy gryczanej, surówka( marchewka, seler, jab³ko). Po chwili 2 kostki gorzkiej czekolady Kolacja: zaraz wypijê koktajl z malin, je¿yn i jog. naturalnego bo nie mam jako¶ ochoty na nic wiêcej
|
|
|
|
#645 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 59
|
P (licealne xd)
Sniadanie: -jajecznica na ³y¿ce mas³a z 2 jajek wiejskich - 3 kromki razowca ¿ytniego - delma/ 2 plastry fileta z kurczaka/pomidor/szczypiorek - twaróg pe³not³usty/ miód - ser kozi/ miód/ ogórek ma³oslny 2 ¶niadanie -2 go³±bki do szkoly ^^ Obiad -talerz gestego barszczu czerwonego na miesie zabielane ¶mietan± + 2 piersi kurczaka podwieczorek (godzina po obiedzie bo korki ,a posi³ków nie opuszczam) -2 szklanki mleka, cukier, so³ , 5 kopiastych ³yzek p³atkow ryzowych czyli p³atki na mleku kolacja okolo 20 :30 3 kawa³ki tortu by³ mega ,a sasiadka miala urodziny 19 teraz mnie brzuch rozbola³
|
|
|
|
#646 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 563
|
Szkolne P.
¦niadanie * sa³atka majonezowa z kurczakiem i curry 140 g (kupna: kupowanie majonezu nie ma sensu w mojej rodzinie, bo nikt go nie jada: poza tym nie wiem, jak musia³abym kombinowaæ, by stworzyæ jedn± porcjê sa³atki z jajkiem i ziemniakami - bo chodzi o to, by by³a ma³a i t³usta ) z wkrojonymi pomidorkami koktajlowymi i szczypiorem* tost (2 kromki chleba ko³odziej z serem ¿ó³tym i szynk±) z sosem tatarskim * Inka s³odzona miodem II ¶niadanie a) kajzerka wieloziarnista 50 g z twaro¿kiem Almette o smaku jab³kowo-gruszkowym i paroma plasterkami jab³ka + koktajl owocowy Tymbark z kawa³kami owoców b) banan + Danon gratka pitny o smaku truskawkowym Obiad * kompot truskawkowy * surówka (nie wiadomo jaka: jedzona w restauracji) * 5 pierogów ze szpinakiem (jak bora kocham, nie da³am rady wiêcej...) 45 minut ¶rednio intensywnej jazdy na rowerze Podwieczorek * kubek ma¶lanki o smaku pieczonego jab³ka * bu³eczka ma¶lana z past± orzechow± (SPRAWDZI£AM! http://www.kruger.pl/images/realizac...rzechowy-3.png <-- to to Kolacja * 2 kromki chleba ko³odziej z twaro¿kiem zio³owym i szynk± wieprzow± * sa³atka (3 pomidorki, 3 li¶cie sa³aty, trochê papryki, ³y¿ka pestek dyni, trochê tartego sera, dwie ³y¿eczki sosu tatarskiego) * gor±ce mleko 3.2% (kubek) z 3 kostkami gorzkiej czekolady (wczoraj mia³am jedn± kostkê + po³ówkê banana, polecam )Czy to mo¿liwe, ¿ebym w 4 dni przyty³a 2 kilo? o.O |
|
|
|
#647 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 318
|
Cytat:
U pi±tkowe: I: owsianko-jaglanka z siemieniem lnianym, ¶liwkami, s³onecznikiem, cynamonem i owsiank±; II: dwie domowe muffinki dyniowe; III: zupa-krem z kalafiora; na drugie pieczony filet z soli, kasza jaglana przysma¿ana na oliwie, plaster bak³a¿ana zapiekany z mozarell±, pomidorem i bazyli±, pó³ grilowanej cukinii; IV: miseczka musu dyniowego pos³odzonego daktylami; V: kromka razowca z mas³em, mozarell±, fig±, miodem i cytryn±; druga kromka z pasztetem sojowo-pomidorowym i pieczon± papryk±; ogórek ma³osolny. |
|
|
|
|
#648 | ||
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 102
|
Cytat:
³adnie, smacznie, pe³no tu wszystkiego i warzyw i owocow i zdrowych slodkosci szczegolnie ta bu³eczka ma¶lana narobilas ochoty ! ![]() hmm raczej nie... waga zalezy od wszystkiego co zjadlas, ile zjadlas ile wypilas ;p o ktorej sie wazylas, etap cyklu mentruacyjnego. A zreszta ciesz sie a nie! ;D a jak ci sie nie podoba to oddaj chociaz z kilogram ![]() ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- Cytat:
ja tez ostatnio skusilam sie na dwie ogromne porcje ciast wieczorem i odwdzieczy³o mi sie to rowniez bólem brzucha... ale wziê³am prochy i ¿yje a co ! ;D dla s³odko¶ci trzeba sie po¶wiêcaæ bo sa taaaakieee smaczne i niestety musialam zmniejszyc dawkê orzechów :/ bo mi sie robi³ od nadmiaru brzuch ciazowy :p za ciêzkie sa i za duzo ich jadlam, nie wiem jak ja bez nich wytrzymam teraz. |
||
|
|
|
#649 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdradzisz ile zrzuci³a¶ kilogramów, ¿e przymierzasz siê do odchudzania? Pamiêtam Twoje wpisy i wiem, ¿e przy tak racjonalnej diecie,efekt jo-jo na pewno Ci nie grozi Cytat:
Jak robisz potrawy s³odzone daktylami? Rozgotowujesz je do konsystencji musu i mieszasz z tym, co chcesz pos³odziæ? Moje U wczorajsze ¦niadanie: owsianka z ¶liwkami, winogronami, twarogiem i jogurtem naturalnym, cappuccino czekoladowe II ¶niadanie: dwie kromki razowca posmarowane past± warzywn± z serem ¿ó³tym i pomidorem Obiad: makaron pe³noziarnisty z tuñczykiem wsw, szynk± parmeñsk±, papryk±, cebul± i sosem cezar Podwieczorek: miseczka budyniu waniliowego z malinami Kolacja: dwie kromki razowca z tofu, kapust± pekiñsk± i pomidorem Po kolacji (u znajomych): porcja sa³atki z kukurydzy, ananasa, sera ¿ó³tego i majonezu, kilka ciasteczek z rozmarynem
|
|
#650 |
|
Wtajemniczenie
|
Do suszonych daktyli dodajê odrobinê wody, pozostawiam na chwilê, ¿eby nieco namok³y, i blendujê. Potem dodajê tak± s³odk± masê do potrawy.
|
|
|
|
#651 | ||
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 187
|
Cytat:
![]() Cytat:
Je¶li zaczynasz tycie, to takie skoki wagi z tego co wiem s± ca³kiem normalne (mo¿e to byæ te¿ po prostu wiêksza ilo¶æ jedzenia w ¿o³±dku) |
||
|
|
|
#652 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 914
|
Cytat:
tak to jest zupe³nie normalne, organizm zatrzyma³ potrzebn± mu wodê aczkolwiek mo¿e to te¿ byc zwyk³e wahania, sprawdz za kilka dni...ja w pierwszych 4 dniach przyty³am 5kg a po 2 dniach spad³o 3kg
|
|
#653 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 88 432
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
A to co przyty³a¶ to zatrzymanie wody w orgazni¼mie. Poza tym pewnie nazbiera³o Ci siê jedzenia w jelitach wiec jak siê wypró¿nisz to znowu spadnie, ale to normalne, wiêc siê nie martw ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
|
|
#654 |
|
Wtajemniczenie
|
Sobotnie U:
I: owsianko-jaglanka z siemieniem lnianym, s³onecznikiem, ¶liwkami i ma¶lank±; II: dwie domowe muffinki dyniowe (du¿o ich napiek³am!); III: zupa ze ¶wie¿ych podgrzybków z makaronem, zabielana; na drugie dwa kawa³ki duszonej cielêciny, kilka klusków ¶l±skich, broku³y, pomidory; IV: miseczka borówek, dwa kawa³ki cha³wy; V: dwie kromki chleba orkiszowego z pasztetem sojowo-pomidorowym i grilowan± papryk±; frytki z pietruszki pieczone z oliw±. |
|
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 325
|
Weekendowe i bardzo lu¼ne R
![]() 1. Zapiekane czekoladowe (kakao, trochê miodu) p³atki ry¿owe z bananem i p³atkami migda³ów, kostka gorzkiej czekolady z malinami 2. Pty¶ z bit± ¶mietan± i kawa czarna (wiem, to nie posi³ek, ale du¿o kalorii, wiêc policzy³am osobno :P ale nawet mi nie smakowa³ tak jak kiedy¶. Kiedy¶ wci±ga³am dwa w ka¿d± sobotê...) + trzy ¶liwki3. dwa muffiny wytrawne z m±ki razowej z kurczakiem, fet±, zielon± pietruszk±, cukini±, pomidorem; papryka, ¶liwka i kostka czekolady 90% 4. Omlet z 4 jajek z cukini±, pomidorem, bazyli±, ³ososiem i serem (ale by³ pyyyyszny) Trening z Tiffany (60 minut) 5. Pó³ kostki twaro¿ku z jogurtem naturalnym, wiórkami kokosowymi i makiem
|
#656 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 187
|
Utrzymanie:
I. 3 kanapki z domowego chleba orkiszowego z twarogiem, pokrojonym w plasterki jab³kiem i gar¶ci± orzechów nerkowca II. serek wiejski z gruszk±, gar¶ci± namoczonych we wrz±tku suszonych ¶liwek i ³y¿k± kremu ciasteczkowego III. 2,5 muffinek kokosowych IV. pe³noziarnista pizza na cienkim spodzie z sosem pomidorowym, s³odk± marynowan± dyni±, tuñczykiem oraz serem mozzarella |
|
|
|
#657 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 165
|
moje dzisiejsze R: serowo
![]() I: dwie kromki razowego chleba ~mas³o, ser ¿ó³ty, szynka, pomidor ~serek czosnkowy, szynka, pomidor trzy ³y¿ki sa³atki z jajka, pomidora, ogórka, rzodkiewki + oliwa ; plaster ¿ó³tego sera II zupa; krem z dyni z grzankami drugie danie; zapiekanka; ziemniaki na ma¶le, broku³y, bak³a¿an, cukinia, pomidory, mozarella III:spora porcja sa³atki z suszonych pomidorów ze s³onecznikiem, broku³ami, fet±, rukol±; dwa kawa³ki mozarelli z pomidorami do picia; kompot ¶liwkowy, kakao, herbata zielona |
|
|
|
#658 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 563
|
Moje P.
¦niadanie * omlet (2 jaja, ³y¿ka m±ki, ³y¿eczka otrêbów, ³y¿ka mieszanki studenckiej) + 1/2 opakowania jogurtu naturalnego + ³y¿eczka kremu orzechowego + ³y¿ka migda³ów * czekoladowy nutridrink na ciep³o II ¶niadanie * kromka chleba ko³odziej z twaro¿kiem zio³owym * parówka Jedynka Italiano + ser ¿ó³ty + ziarna s³onecznika na ciep³o Obiad * 2 nale¶niki z chudym twarogiem, tuñczykiem, otrêbami, kie³kami i szczypiorem * miseczka zupy pomidorowej z makaronem Podwieczorek (bardziej z my¶l± o U) * ciasteczko Belvita * fili¿anka ma¶lanki o smaku pieczonego jab³ka + ³y¿eczka sosu czekoladowego + 2 ³y¿eczki rodzynek + kawa³ki jab³ka i brzoskwini Kolacja * 2 kromki chleba ko³odziej z twaro¿kiem + 2 li¶cie sa³aty * sa³atka (³y¿eczka pestek dyni, 1/2 puszki tuñczyka w sosie w³asnym, gar¶æ kie³ek, 2 pomidorki koktajlowe, parê li¶ci sa³aty) * nutridrink waniliowy na gor±co Moja waga nadal jest na tym samym poziomie. Niby o to chodzi³o, ale prawie 2 kg w tydzieñ to trochê przera¿aj±ce... |
|
|
|
#659 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
suplementujesz B12 ?
|
|
|
|
#660 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mog³abym prosiæ o przepis na muffinki? Cytat:
![]() Podoba mi siê, ¿e Twoje jad³ospisy s± urozmaicone i niczego w nich nie brak. Jest bia³ko, warzywa, owoce, zdrowe t³uszcze. A wszystko podane w bardzo smaczny sposób! Cytat:
Wydaje mi siê,¿e to stanowczo za ma³o. Brakuje mi te¿ bia³ka pochodz±cego z innego ¼ród³a ni¿ twaróg. Tuñczyk na pizzy to trochê niewiele. Idealnie by by³o, gdyby¶ np. kanapki ze ¶niadania zjad³a z jajkiem na twardo lub dobr± wêdlink± i suto ob³o¿y³a je warzywami. Cytat:
![]() Oprócz tego staraj siê raczej je¶æ piêæ razy dziennie, a nie trzy, ¿eby Twój metabolizm mia³ szansê siê rozhulaæ. Do obiadu do³ó¿ jakie¶ ¼ród³o bia³ka (do tej zapiekanki ¶wietnie by pasowa³a pier¶ z kurczaka) i nie zapominaj o zdrowych t³uszczach! Cytat:
Wag± siê nie przejmuj , bo tak jak mówi³y dziewczyny, czê¶æ to na pewno zatrzymanie wody w organizmie + jedzenie zalegaj±ce w jelitach. Metabolizm te¿ pewnie potrzebuje trochê czasu po restrykcyjnej diecie, by ruszyæ pe³n± par±. Moje sobotnie U ¦niadanie: owsianka z twarogiem, jogurtem naturalnym, jab³kiem i rodzynkami II ¶niadanie: dwie kromki razowca z sa³at±, tofu i ogórkiem kiszonym Przek±ska na mie¶cie: hot-dog ![]() Obiad: udko kurczaka w marynacie miodowo-musztardowej, ziemniaki, mizeria Kolacja: serek wiejski z groszkiem zielonym z puszki, 3 wafle ry¿owe z past± warzywn±, pomidorem i ogórkiem kiszonym Po kolacji: spora ki¶æ zielonych winogron
![]() |
Nowe w±tki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.

podoba mi sie strasznie bo mamy podobne gusta ;D

Dziêkujê.

mo¿e kto¶ siê pokusi o ocene:

ja tez ostatnio skusilam sie na dwie ogromne porcje ciast wieczorem i odwdzieczy³o mi sie to rowniez bólem brzucha... ale wziê³am prochy i ¿yje a co ! ;D dla s³odko¶ci trzeba sie po¶wiêcaæ bo sa taaaakieee smaczne
(wiem, to nie posi³ek, ale du¿o kalorii, wiêc policzy³am osobno :P ale nawet mi nie smakowa³ tak jak kiedy¶. Kiedy¶ wci±ga³am dwa w ka¿d± sobotê...) + trzy ¶liwki