|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Wczoraj jechałam w podróży przez 2,5 h i przez ten czas rozmawiałam ze starszą panią obok mnie. I w porządku, czas szybciej zleciał, może już wolałabym w pewnym momencie posiedzieć sobie sama w ciszy, ale pal licho, niechaj będzie.
I rozmawiało się miło, ale pani uparła się, że muszę pojechać na Erasmusa do Londynu. Nie wiem, dlaczego akurat jej Londyn wpadł do głowy, ale muszę/powinnam. I co była zmiana tematu, np. w pewnym momencie zaczęłam rozmowę o jej wnuczku, żeby już przestała nawijać o tym Londynie. OK., pogadała o wnuczku. I stop. "Ale nad tym Londynem to naprawdę powinnaś się zastanowić..." Nieważne, że mówię, że mnie nie stać, że nie jestem zainteresowana, że UK mnie wybitnie nie interesuje. Nie. Londyn i Londyn. Dziwi mnie więc to natręctwo. Edytowane przez ville Czas edycji: 2013-09-06 o 19:53 |
|
|
|
#242 | ||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- ![]() ![]()
|
|
#243 |
|
damn good coffee
|
Nie
pieseł po prostu poszedł spać: https://encrypted-tbn2.gstatic.com/i...57nrPyR55kWwNwMój Boże, w Hrubieszowie naprawdę śmieci będą odbierać... raz na kwartał
|
|
|
|
#244 |
|
Zadomowienie
|
Dziwi mnie, że ktoś śpiewa o fast foodach. W ogóle dziwi mnie ta muzyka, kostiumy i wszystko w tym teledysku.
http://www.youtube.com/watch?v=_pgPq4FGWfk |
|
|
|
#245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. czytam, ale nie mam co dodać od siebie, bo nic mnie nie dziwi aż tak. No.... ,może to, że pisząc z tabletu (tableta?), automatycznie mi się jakieś słowa wyrzucają. Potem czytam i nie wiem, co napisał am, bo nie po polsku.Dziwi mnie, że czasem jeszcze mam siare w piersiach, mimo, że od połowy stycznia nie karnie. Najgorsze jest to, że mam tak durny czas pracy, że nie mam jak iść zrobić ewentualne badania. Szukałam info w sieci i dużo osób tak ma. Nie miała baba problemów :-[ . ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Ok, dziwią mnie jeszcze sąsiedzi ciągle nadający zioło. Śmierdzi mi w całym domu. |
|
|
|
|
#246 |
|
Konto usunięte
|
Dziwią mnie ludzie lubiący Ezrę z PLL. Ani toto ładne, ani roli nie ma jakiejś fajnej...
|
|
|
|
#247 |
|
Zadomowienie
|
Dziwi mnie to że starzy ludzie są chętniejsi do pomocy niż młodzi. Gdy wchodziłam do autobusu pks z olbrzymią torbą (trzeba ją porządnie unieść żeby wejść, nie jak w mpk) w sekundę dwóch staruszków około siedemdziesiątki pomogło mi wnieść ją i przytrzymać drzwi. Potem rączka mi odpadła i musiałam nieść ją w dość kontrowersyjny sposób
Spotkałam się jedynie z ironicznymi komentarzami młodych chłopaków: o zobacz jaka biedna dziewczyna! Na pewno jest jej ciężko! WTF![]() *** Dziwi mnie zachowanie niektórych osób: umawiają się z profesorem na wcześniejszy egzamin nie mówiąc o tym ani słowa reszcie roku (np na facebooku). Dzisiaj wpadłam przypadkiem na 4 osoby zaliczające właśnie egzamin który mam tego samego dnia co 100 razy ważniejszy drugi egza, wiec proste że wolałabym go dzisiaj zaliczyć i mieć z głowy. A na grupie z 5 razy się pytali ludzie czy mamy możliwość jakiegoś wcześniejszego terminu.... cisza grobowa.
|
#248 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#249 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#250 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#251 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#252 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
|
|
#253 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Akurat coś takiego stało się pierwszy raz na przestrzeni 3 lat więc tym bardziej mnie to dziwi bo zawsze sobie pomagaliśmy
|
#254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z resztą, jakoś zawsze mnie dziwiły zaciekłe dyskusje na temat uwielbiania lub nie lubienia fikcyjnych postaci. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#255 |
|
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
mnie dziwią moje problemy mieszkaniowe. ile razy szukam dachu nad głową to mi się trafiają jakieś dziwne kwiatki.
w jednym mieszkaniu właściciele zobowiązali się odświeżyć mieszkanie przed wprowadzeniem. oczywiście tego nie zrobili, zabrali się za to jak już się wprowadziłyśmy. w tym samym mieszkaniu, jedna ze współlokatorek zupełnie z dnia na dzień wyprowadziła się, tłumacząc właścicielom, że nie może znieść kłótni z nam. a przysięgam, że przez te kilka miesięcy jej mieszkania nie doszło do żadnej sprzeczki między nią a resztą dziewczyn. przyjechałyśmy po przerwie świątecznej, pokój pusty, telefon milczy, jeszcze sztuce buchnęła.dorosła, 30kilkuletnia kobieta. teraz kolega dzwonił, pytał jakie mniej więcej opłaty za media. nie, przez telefon właścicielka nie będzie rozmawiać, proszę przyjechać. ehhh |
|
|
|
#256 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Dziwi mnie, że zaczął się wrzesień i ludzie zakładają, że powinno się cieplej ubierać. Nieważne, że może być cieplej niż w niektóre dni w lato, nieważne, że jest ze 25 stopni i wiaterek... - powinnaś założyć jakiś sweterek, marynarkę albo bluzę.
Wracałam dziś koło 14 w długich spodniach i takiej krótkiej bluzo-kamizelce(nie wiem jak takie coś się nazywa
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2013-09-06 o 20:58 |
|
|
|
#257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwi mnie, że tak wielu osobom podoba się Caleb. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#258 | |
|
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
Cytat:
hehe, mnie też to dziwi, chociaż sama tak mam. 25 stopni w lipcu wydają mi się "cieplejsze" niż 25 we wrześniu czy październiku. |
|
|
|
|
#259 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#260 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#261 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#262 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Nie wiem, może ten gość i jego kumple inaczej odczuwają temperaturę, bo wszyscy byli w bluzach, ja byłam zadowolona, ze nie założyłam czegoś więcej.
|
#263 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
|
|
#264 | ||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Dziwią mnie ludzie, którzy myślą że wszyscy inni ich obgadują i że są najciekawszym tematem do rozmów dla jakichś tam znajomych. Bez jaj, to trzeba mieć mniemanie o sobie ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
.No ale zdjąć kurtkę czy bluzę chyba można? Nie dziwiły mnie długie spodnie, ale właśnie te sweterki, itp.
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2013-09-06 o 23:58 |
||
|
|
|
#265 |
|
Zasiedzenie
|
No raczej mnie nie dotyczy, bo mi naprawdę zwisa czy ktoś mnie obgaduje czy nie za plecami. Tu chodziło raczej o bezpośrednie wścibstwo, bo same mnie wypytywały i jedna sama dzwoniła do mojej matki. Wiem poza tym, że nie tylko mnie to spotyka z ich strony, po prostu chcą wiedzieć wszystko co się dzieje na osiedlu (czyt. u sąsiadów).
Zresztą u mnie w pracy też są takie egzemplarze tylko o wiele młodsze. Jedna potrafi w jednym zdaniu zadać trzy pytania o osobiste sprawy. Widocznie taki typ. Chodzą też różne plotki o różnych osobach, nie tylko o mnie. Jakbym się miała tym przejmować to bym musiała zmienić pracę.
Nie ma złych roślin, są tylko źli ludzie. Edytowane przez jaksy Czas edycji: 2013-09-06 o 21:18 |
|
|
|
#266 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Uwielbiam dyskusje o postaciach, kiedy każdy ma inna interpretację zachowań danego bohatera Na Polconie (załapałam się na ostatnio dzień, yeah <333), stojąc w kolejkonie rozkminialiśmy czy Magnus słusznie zerwał z Alekiem i kto jest dojrzalszy - Arya czy Sansa ![]() Ale niektóre wojny fandomowe dziwią, true
|
|
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj to jest 06.09 roku pańskiego 2013 w moim lokalnym markecie pojawiły się pierwsze artykuły świateczne. Konkretnie czekoladki, łańcuchy, najlejki na szybe i bombki.
Jestem delikutaśnie zdziwiona
|
#268 | ||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
|
|
#269 |
|
Zasiedzenie
|
Nie przejmuję się, odpowiadam zawsze wymijająco
|
#270 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.

. czytam, ale nie mam co dodać od siebie, bo nic mnie nie dziwi aż tak. No.... ,może to, że pisząc z tabletu (tableta?), automatycznie mi się jakieś słowa wyrzucają. Potem czytam i nie wiem, co napisał am, bo nie po polsku.

.