|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
to co laski, powpisywac Wam na 1 stronie dzieciaczki?
|
|
|
|
#1532 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe c
Cytat:
|
|
#1533 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe c
Cytat:
ja też
|
|
#1534 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
|
|
|
|
#1535 |
|
Zadomowienie
|
Nie pytaj, tylko wpisuj im, przyznały sie to będą oficjalnie otagowane
|
#1536 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1537 | |
|
Zadomowienie
|
Miki
Fajnie, tak fajnie się kojarzy z PREZENTAMI ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
Cebulowa będziesz miała darmową pomoc przy synku
Żona Edytowane przez Kejthx Czas edycji: 2013-09-06 o 19:52 |
|
|
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
phi ide do reala na zakupy...żryć mi się chce!!!!!!!!! natychmiast!!!!!!!!! to pewnie objaw ciązy nie? w 4dc a ja takie silne objawy no
|
|
|
|
#1539 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
Mój brat się urodził 6 grudnia a ma być chrzestnym
![]() ![]() Moja mama mówi, że pół życia sobie pluła w brodę że nie dała tak na imię
|
#1541 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapierdzielam jak bym w tylku motorek miala Blanka poki co jakos zbytniej zazdrosci nie okazuje raczej ma trzaski typu odloz Amelke i daj mi cos albo wymysla jakies historie i w przedszkolu opowiada ze np byla ze mna u lekarza ![]() ale jesli chodzi o ogol to jest super, angazuje ja w wiele rzeczy, jak daje rade to mi pomaga, jak mala zakwili to juz leci do niej ze smokiem ![]() przed chwila pomagal mi sciagac mleko naciskajac na cycka a Amelka tez super, je i spi w nocy tylko raz sie budzi wypije flaszke i kima dalej jedynie anemie ma wiec moze dlatego tak kima musze z nia jeszcze isc do kardiologa bo jakis maly ubytek w przegrodzie miedzykomorowej ma, ale terminy oczywiscie na listopad a ja musze isc jak miesiac skonczy wiec prywatna wizyta nas czeka.dzis skonczyla dwa tygodnie i tak sie prezentuje ![]() no a ja sie czuje wysmienicie, az jestem w szoku bo po Blance jakos dluzej do siebie dochodzilam a teraz zapominam ciagle ze w pologu jestem i przeginam troche. no i sie nie moge doczekac az cwiczyc zaczne co do mnie niepodobne Cytat:
u nas tez przez to ze tz za granica wieczny remont ![]() tyle dobrego ze salon ogarniety i pokoj dziewczyn tez skonczony w sumie, musze tylko poukladac wszystko. wiec jedynie zostalo malowanie reszty mieszkania, ale sie doprosic nie moge ![]() Cytat:
Cytat:
tez mi sie podoba, ale kurcze jest wywrotny a spacerowka to nieporozumienie bo jest strasznie mala :/ Cytat:
![]() alez nam sie tu mesko zrobilo
Edytowane przez bajka1807 Czas edycji: 2013-09-06 o 20:03 |
|||||
|
|
|
#1542 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chyba jeszcze nie widziałam tego wózka... ale jakoś mnie nie urzeka.. i ta cena.. Cytat:
![]() Fakt,męsko tutaj na forum ![]() Bajka, Amelka jest prześliczna!!!!! No i za wagę, jestem pełna podziwu![]() Idę dalej robić kopiec kreta;D
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2013-09-06 o 20:20 |
||
|
|
|
#1543 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale mnie ciągnie w brzuchu, po kazdym siku
no masakra, jak na@. Mam w domu luteine i kusi mnie, zeby wziac... ale chyba nie powinnam bez zalecenia lekarza, prawda?... |
|
|
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
teorema, zrob jutro rano test jeszcze jeden, a wtedy bedziesz miala pewnosc i zacznij brac. zawsze sa watpliwosci, bo ja tez sie balam zaczac, ale teraz wiem, ze dobrze zrobilam
baja brzmi sielankowo ![]()
|
|
|
|
#1545 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz od paru godzin mnie ciagnie i rwie, juz sie boje
|
|
|
|
|
#1546 |
|
Zakorzenienie
|
teo tym rwaniem sie nie martw, bo kazda tutaj zaciazona Ci napisze, ze tez ciagnelo i rwalo. ja jutro zaczynam 8tc, a tez co jakis czas pociagnie i zaboli.
|
|
|
|
#1547 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hejo sąsiadka! no spotkamy sie, spotkamy, tylko niech mi brzuszek urośnie co będę się miała czym chwalić! ![]() kochana, nie załuję broń boże! nie żałuję ciąży bo chciałam jej z całego serducha! więc słowo 'niestety' musze usunąć, bo złe wrażenie sprawia a nie tak miało tam wyglądać :PCytat:
zastanawiam się i nie mogę wyjść z podziwu że we mnie rośnie człowiek...Haha, ładne wytłumaczenie! pomysłowe ![]() Cytat:
gratuluję! ![]() Nie ogarnęłam wszystkiego bo nie dałam rady. Głowa mi opada, spać spać spać.... :/ weekend pracujący mam, w poniedziałek badania pod koniec przyszlego tygodnia lekarz. Musze zapisać w głowie... Kochane moje, życzę Wam dobrej nocy, wyśpijcie się bo sen jest czymś pięknym... Spanie jest cudowne... mmmm... papaa dobrej nocki
|
|
#1548 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() 8 tc, pieknie.. A ja wzielam no-spę, bo nie moge sie wyprostowac, jak zaczyna rwac. Pieklam ciacho i co chwile mnie skladalo przy blacie, wiec chyba no-spa nie zaszkodzi. |
|
|
|
|
#1549 | ||||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Cytat:
Cytat:
oj tam oj tam. Lepszy Mirek niz Roman, ktorego wymyslil TZ :p Taaaaak ![]() No wlasnie. Ale Linka ma powody i to rozumiem. Nio Moj brat mial byc Alicja, ale chlopak sie narodzil :pCytat:
Ciaza jak nic :p Cytat:
Bajka, zaszalalas z waga. A Amelka cudniasta jest.
|
|
#1550 | |
|
Zakorzenienie
|
Ładne imię
![]() Gratuluje synka Ładnie ![]() Ja prosze o wpisanie. Cytat:
![]() Spokojnie na początku ciąży to normalne bo wszystko się rozciąga.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-09-06 o 21:33 |
|
|
|
|
#1551 |
|
Zadomowienie
|
mi sie bardzo podoba to imie
ale mojemu TZtowi nie,a dwa tu w De bylby Nicolas ktorych jest tu sporo i odpuscilam,potem wynalazlam Kamil,no ale mojemu znow nie podpasilo,bo brzmi po niemiecku jak herbata rumiankowa![]() to sie porobilo,co za szczesliwy dzien.Tyle nowin! Gratulacje za dzisiejszych Odkrywcow ![]() i ciche gratki dla nowych przyszlych Mamus! I czekamy na dalsze wiesci od Was,zeby moc juz oficjalnie
|
|
|
|
#1552 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Gratuluję zdanych egzaminów ![]() Mam nadzieję, że rozmowa z TŻ przyniesie pożądane efekty a gdyby mu sie zapomniało wałkuj od nowa ![]() No i kochana ![]() sama wiesz za co Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja już 5 kg przytyłam ![]() Widziałam zdjęcia Amelki na fb
|
|
#1553 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś moja słaba kreseczka śpinka w łóżeczku![]() Także po cichu bazile czerwiec to super miesiąc ![]() Cytat:
Cytat:
Ale ja myślałam, że będzie dziewczynka Cytat:
![]() lady malgo gratuluję zdanych egzaminów ![]() Santi poproszę u Ciebie dziewczynkę ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- bajka Amelka cud, miód i malina
|
|
#1554 |
|
Zadomowienie
|
Odp: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Elunka, ja 6,5kg na plusie
![]() Nuna, dziekuje
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
Cebula ale Ty jesteś dalej niż ja
Ale co ja poradzę, że mam TAAAAAAAAKI apetyt?
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dwa dni mnie nie było a tu tyle nadrabiania
Witam się w 2dc ciąży zbiorowej Santi zmien mi cykl n kolejny to już chyba 25 ![]() Dziewczynki gratultuje Wam poznania płci Waszych dzieciaczków Jeste taka padnięta że nie mam siły cytować nawet przeleciałam Was po łebkachTeotrema ja Ci już po cichu gratuluję Lady_malgo witaj kobieto Iza zdjątka fajne a jaki brzusio już ładny ![]() Buziaczki miłej nocki
|
|
|
|
#1557 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Cytat:
Elu gratuluję synusia!:-* Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1558 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cebulova, Elunka, GRATULACJE ![]() będzie miała Hanka w kim wybierać ![]() Cytat:
gdyby każda z nas tak szybko dochodziła do siebie... ![]() u nas na drugie chyba będzie Alicja bo tż się upiera ![]() Cytat:
też mam dużo (ZA dużo) na plusie bo aż 8,5kg, ale gin mówi, że w karcie widać, że na początku do 12tc przybrałam 5kg a dalej już powoli szło. i mówi, że często tak jest u tych, co przestały palić.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|||
|
|
|
#1559 |
|
Zadomowienie
|
Dobranoc płchy na noc
![]() Takie fajne dzisiaj wieści na wątku, że już z niecierpliwością czekam na jutro, bo może być ciąg dalszy szczęśliwych niespodzianek ![]() Linka musiała coś dobrego kupić w tym realu do jedzenia, bo nawet do nas nie zajrzała ![]() ![]() ![]() Ja psychicznie nastawiam się na mycie jutro okien, chyba nie usnę ![]() Buziaki, pa.
|
#1560 |
|
Zadomowienie
|
Odp: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Kluska, ja nie palilam, wiec nie mialam co rzucac
![]() U nas byl brat, wpadl z piwkiem na meczyk. A moj tz to widze, ze peka z dumy i radosci na synka, choc sie oficjalnie do tego nie przyznaje. Caly czas tylko powtarza, ze fiutek ma niemal 6mm ![]() No a synek dzis niezle dokazuje. Rozochocil sie po tym usg i wierzga az milo.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:13.

wolałam wizję Alicji 
ja też 

zapierdzielam jak bym w tylku motorek miala
u nas jak coś się zacznie, to mąż wyjeżdża i tak w koło macieju 

za wagę, jestem pełna podziwu
no masakra, jak na@.
gratuluję! 
i odpuscilam,potem wynalazlam Kamil,no ale mojemu znow nie podpasilo,bo brzmi po niemiecku jak herbata rumiankowa