|
|
#1621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty od soboty do soboty, część 5 również nie ostatnia :))
Cytat:
O przypadkach medycznych można by prawić cały dzień, ale Figi brat i Eli mąż rozbawili mnie do łez, a filmik Ewy doprowadził mnie do ataku śmiechu, a każdy wie, że za prywatne pieniądze traktowany jesy inaczej ![]() Dobrze, że mamy poczucie humoru potrafimy z niego odpowiednio korzystać
|
|
#1622 |
|
Osiołek z zakątka :)
|
A ja pokaże, jakie ciasteczka zrobiła mi znajoma Figi - pani Ania. W realu są rewelacyjne, duże i baaardzo piękne
Edytowane przez Pupil Czas edycji: 2013-09-05 o 22:23 |
|
|
|
#1623 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dlatego muszę wypytać dokładnie lekarza o to, by móc podjąć decyzję. Najgorzej, że wcześniej słyszałam i wiem co straciłam.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez anula3333 Czas edycji: 2013-09-05 o 22:02 |
|||||
|
|
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
Anuleczko dobrze ,że Cie mamy . Jesteś mądrą wspaniałą dziewczyną.
Dlaczego los był dla Ciebie tak okrutny. Ale trzeba myśleć pozytywie życzę ZDROWIA. Ewuniu kapitalny pomysł na prezent. I to są ciasteczka?? Figa ma tak zdolną koleżankę??? A wyszukany koci filmik b.śmieszny |
|
|
|
#1625 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aż trudno uwierzyć, że mam 30 lat i tyle za sobą różnych przygód - np. studia. |
|
|
|
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Wszystkim pracującym ogłaszam z uśmiechem- PIĄĄĄĄĄTEK!!!!!!! ![]() Z trudem wstałam ale z nadzieją na sobotę, więc ostatecznie ruszyłam śmiało do łazienki. Jeszcze 7 godzinek i weekend! Aniu, przesyłam uściski jak zwykle! Potwornie od rana się uśmiałam przy kocim filmiku i pokazałam koleżance z pracy, która jest właścicielką kocura, śmiałyśmy się obie. Całusy śmigusy!!!! Śmigam popracować |
|
|
|
#1627 | |
|
|
Cytat:
![]() Figa wstawiała gdzieś adres strony internetowej, ale wstawię ponownie, może kiedyś skorzystacie http://cookieland.pl/Miłego piątku |
|
|
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
Przy historii o Figowym bracie już się popłakałam hahahaha
Jesteście agentki, nie ma co... Ewuś a ile taki zestawik kosztuje ? |
|
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
Cześ babeczki
U nas upały. W pracy z tego powodu ciężko bo mam okna od południa a nie mamy rolet. Biurko przy oknie - tragedia. Pracy straaaaasznie dużo ale humor dopisuje dzięki czemu mozna znieś to wszystko. Miłej pracy zyczę. Pa. |
|
|
|
#1630 |
|
|
Madziu ciastko około 6 zł. Tylko to jest baaaaaardzo duże ciastko, nie znane nam ciasteczko
Wszystko zapakowane pięknie w pudełko z okienkiem, więc może iść od razu do solenizanta czy solenizantki |
|
|
|
#1631 |
|
Zakorzenienie
|
o dzięki ! bo myślę o ciasteczkach na Dzień Chłopaka
|
|
|
|
#1632 |
|
Zakorzenienie
|
Przy znacznej pomocy mojego Lubego - głównego krojczego /jarzynek/ upichciłam
wyśmienite leczo. Chcę tym samym podziękować sprawnym chłopakom co to dach zmienili nie do poznania. Kończą wreszcie kończą. I tak mieli znakomitą pogodę. Resztę jedzonka zabieram do lasku. Ewuniu zdradż nam cenę tych artystycznych słodkości. Bo na jej stronie nie ma. Alinko a jak Twój tarasik - juz nie bedzie strachu przy wchodzeniu. ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- O juz zobaczyłam wpis Ewuni to nie jest cena wygórowaa |
|
|
|
#1633 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie cena za ciastko + pudełeczko i opakowanie nie jest wygórowana. Trzeba tylko do tego dodać przesyłkę, bo raczej nie wszyscy mogą osobiście odebrać
|
|
|
|
#1634 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczynki!
Anulka życze Ci wszystkiego co zapragniesz, najważniejsze to nie poddawać się losowi. Dużo zdrowia. Masz wspaniałe podejście do życia Zawsze jak czytam to po prostu padam Jeszcze chwilkę pogrzebię i idę sprzątać...zakupy jak zwykle co sobotę Pa pa
|
#1635 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A mnie przed chwilą ugryzła osa Życzę miłego dnia! |
|
|
|
|
#1636 |
|
Wtajemniczenie
|
dzianga
Tu słoneczko świeci mam nadzieję, że u Was też.
|
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć milutkie
U nas nadal sliczna słoneczna pogoda. Dzisiaj miałam dużego kopa do pracy .Pomyłam okna, generalka w kuchni iłazience, podłogi pomyte i popastowane, dwa prania. Zaliczyliśmy już gości, zrobiłam zakupy, zawiozłam rodziców na działkę a potem przywiozłam do domku. Może teraz będzie troszeczkę wytchnienia. Zabieram się do szytania kolejnej książki."Księga z Salem". Zapowiada się ciekawie. Jestem też w trakcie czytania książki, którą sobie parę dni temu kupiłam."Dar miłowania" o Marii Leszczyńskiej. Nigdy Wam nie pisałam na ten temat ale jestem zafascynowana tą osobą i ostatnio szukam wszystkich książek na jej temat. |
|
|
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane moje, ja dziś odwiedziłam stolice dolnego śląska, czyli Wrocław, dzień był piękny, słoneczny i męczący, ale Wrocław to piękne miasto i lubię tam jeździć
Fajnie, ze Marta organizuje wycieczkę swoim uczniom do tego miasta, bo tu jest co oglądać – ZOO, piękna starówka, rewelacyjne fontanny i wiele innych atrakcji
|
#1639 |
|
Zadomowienie
|
A ja dziś kupę papierów wyrobiłam...
Figa biedna moja ..to niedobra osa...już jutro nie będzie boleć ![]() Bożenko ale Ty masz zdrowie...miłej lektury ![]() Alinko ja jutro jadę do Wrocławia , zawożę mojej córeczce jedzonko i takie tam..bo studentka niedługo ![]() Pozdrawiam Was serdecznie i jeszcze lakiernę co nieco
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
Słoneczko świeci od samego rana, niedziele leniwa, ale czasem tak trzeba, relaks też człowiekowi niezbędny do życia, wiec życzę Wam miłego i niezbyt męczącego dnia
|
#1641 |
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry kochane.Nie moge sie zwlec z łózka,na szczescie obiad mam gotowy.U mnie remont nadal.Płytki w kuchni zajeły nam 2 dni ,składanie mebloscianki Marcela 1 dzien,Malowanie 2 scian 2 dni<nie kupujcie dekorala fashon bo porazka gorsza od najtanszej farby zawiodłam sie strasznie bubel mega>obiad robie w łazience na pralce i juz mam dosc.Na meble do kuchni czekalam 16 dni roboczych zgroza w dzisiejszych czasach ,na dodatek okazało sie ze mam dopłacic w ostatniej chcwili 300 zł
bo wybrałam kolor drozszy nie mogłam nic zrobic bo wczesniej dokupiłam dodatkową szafke własnie w tym kolorze która o zgrozo stoi w mojej sypialni na razie.Po drodze podczas kładzenia płytek rozwalil sie czajnik.Ceny czajnikow są tragiczne od 50 do 90 zł .Jejku zwykly czajnik.Pojechałam wczoraj do media po bezprzewodowy bo mąz sie zgodził pomimo cen za prąd a z czym wyszłam z ekspresem Dziewczyny jest super promocja bosch za 149 zł elegancki na kapsułki dolce gusto sie chowa.Mąz co prawda chciał taki zwykły ze spienianiem mleka gdyz ma papier baristy ale ja w pracy klientom tyle sie narobie tych kaw i lat i capucino i tych kolb sie namyje tych fusów sie nawyrzucam ze postawiłam na lenistwo przy maksymalnym zadowoleniu.Czeka nas jeszcze malowanie kuchni i skrecanie mebli i wreszczcie wkrocze ja ze swoim sprzątaniem i myciem okien i znów bedzie czysto pachnąco i lsniaco i bede mogła chodzic na bosaka Milej niedzieli .
|
|
|
|
#1642 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczynki wszystkie, sprzątające, remontujące , robiące zakupy i leniuchujące.
Salony me , odkąd swego piesia z nich wyprowadziłam do korytarza w drugiej części domu nie wymagają żadnej pracy. Nie ma kto brudzić ani bałaganić i tylko raz w tygodniu przelecę odkurzaczem i mopem i jest ok! W zamian mam sporo roboty przy trawniku oj,duuużo by o tym pisać...Póki co słoneczko pięknie świeci, lato wróciło, cieplutko tak, że wychodzę z domu, by się ogrzać. W mieszkaniu, dość chłodno,mimo otwartych okien i drzwi bo noce ziiiimne, 5, 6 stopni, to nie dla mnie Figuś, mnie w zeszłym tygodniu też osa użądliła, ale natychmiast małż zabrał się za wyciskanie jadu i choć bolało jak ch... to teraz mam tylko niewielki ślad. Ale ja nie należę do osób uczulonych. Kasiu farbowana, czekam na Cię w szkole! Jak tylko znajdziesz odrobinkę czasu odwiedź mnie! A Wrocław już prawie ogarnęłam, łącznie z Panoramą, noclegiem i teatrem. Teraz, żeby tylko zebrać komplet wycieczkowy, bo jak zwykle pewnie w ostatniej chwili się znajdą nie jadący. Zobaczymy... ![]() Miłej niedzieli, Kobietki!
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc milutkie
Ja dzisiaj robiłam dwie karteczki. Zgroza - 3 godziny!!! Strasznie wolno mi to idzie. W przyszłą sobotę jedziemy do mojej cioci ( do Szczecina) na 70 urodziny a w niedzielę do siostry mojego męża na 40 rocznicę ślubu. Kartki były koniecznością, mam nadzieję, że przypadną obdarowanym do gustu. Wstawiłam na mój skrapkowy zakątek. Jak ktoś ma ochotę zobaczyć to serdecznie zapraszam. Mąż robił dzisiaj obiadek. U nas bardzo ciepło ale niebo zachmurzone. Zaraz muszę sobie naszykować ubranko na jutro, zrobić paznokcie i potem książka. Pozdrawiam. |
|
|
|
#1644 |
|
Zadomowienie
|
A ja zawsze mamie kupuje jakieś pierdoły z różnych okazji i coś mnie tknęło na 60 urodziny kupić ekspres taki normalny ze spienianiem mleka. Do dzisiaj to jej ulubiony sprzęt kuchenny
![]() Czekam na wyniki turnieju w golfa i rozwolnienia dostaje z niecierpliwości, bo grały 2 tury przez 2 dni. Wczoraj średnio a dziś wynik życia. Chyba zawału dostanę zanim będzie ogłoszenie
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
Kiciu
POWODZENIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
Kocia spokojnie, nie denerwuj się, wyniku nerwami nie zmienisz, wiec ciesz się tym co już osiągnęłaś
Martuś fajny plan wycieczki, dołóż jeszcze fontanny, bo wartoKasia, szkoda, że nie mówiłaś , oddałabym Ci za darmo ekspres na tabsy, bo to jakaś masakra jest i nikt tego u mnie w domu nie chce pić, ja osobiście wolę umyć ekspres i wypić kawusie z pinką, ze świeżo zmielonej kawy – pychotka U mnie błogie lenistwo kończy się, bo troszkę papierków trzeba zrobić
|
#1647 |
|
Wtajemniczenie
|
Alinko, a podaj bliżej jakieś szczegóły n.t. fontann(?) . Nie znam Wrocławia i nie słyszałam
|
#1648 |
|
Zakorzenienie
|
To jest gra wody i muzyki, pokazy są piękne, moze byłaś w Pradze, tam fontanny są już od dawna
http://www.wroclawskafontanna.pl/#/NOC tu jest harmonogram i podczas waszegpo pobytu też będą pokazy http://www.mmwroclaw.pl/446543/2013/...?category=news
|
#1649 |
|
Zadomowienie
|
2-ga jestem, kurka 1 punktem przegrałam
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu
GRATULACJE !!!!! ![]() Pierwsze byłoby lepsze ale drugie też super. No ale biorąc pod uwagę, że to tylko jeden punkt - też bym się złościła. Mimo wszystko jestem z Ciebie dumna. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Decoupage
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:43.

Dlatego muszę wypytać dokładnie lekarza o to, by móc podjąć decyzję. Najgorzej, że wcześniej słyszałam i wiem co straciłam.
Lubię jak dużo piszecie bo wtedy przez całą poranną kawusię mam co czytać