Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5 - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-07, 09:11   #4711
Luzia
Zakorzenienie

Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Kobitki zaprosicie mnie na ovu?

chciałabym móc Wasze wykresii śledzić
Zaproszenie wysłane

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 09:11   #4712
anyaG25
Rozeznanie

Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Ja mam 24, TŻ 29
1cs starań za nami. Czekamy na okres
łooooo to Wy młodzi jesteście Jak możesz to wpisz w podpisie , że to 1 cs , żebyśmy się Ciebie co chwilę nie pytały A może się uda za 1 razem? Zawsze masz równe cykle czy nieregularne?

Cytat:
Napisane przez Barboletta Pokaż wiadomość
Dzien doberek!
Hej hej co tam u ciebie?
anyaG25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 09:17   #4713
brydziajones
Zadomowienie

Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5

Anya kochanie ja to raczej sie nie ludzie ciąża w tym cyklu raczej obserwuje siebie. Wiecie co kobity ? Co cykl to mam inne "objawy" hahaha nawet tempke mam inna niż w zeszłym ciekawe czy to ze względu braku owulki czy jak? U Ciębie Anya nadzieja umiera ostatnia - nie ma okresu jest dobrze

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

Luzia a kiedy masz termin @?

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Luzia za 2 dni? No spadek masz ale moze jeszcze skoczyć do góry )

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url]

30.07.204 - dieta Montignac I faza
brydziajones jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 09:20   #4714
anyaG25
Rozeznanie

Brydzia napisałam Ci priv.

Idę wstawić rosół Jak się ogarnę to wrócę do Was !

Stary 2013-09-07, 09:22   #4715
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anyaG25 Pokaż wiadomość
łooooo to Wy młodzi jesteście Jak możesz to wpisz w podpisie , że to 1 cs , żebyśmy się Ciebie co chwilę nie pytały A może się uda za 1 razem? Zawsze masz równe cykle czy nieregularne?

Hej hej co tam u ciebie?
mam w podpisie info o 1cs
cykle mam zawsze regularne - ok 30-33 dni

chyba nie ogarniam, bo nie widzę zaproszenia

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 09:24   #4716
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brydziajones Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

Luzia a kiedy masz termin @?

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Luzia za 2 dni? No spadek masz ale moze jeszcze skoczyć do góry )

\
Tak na prawdę to nie wiem kiedy ovuf wyznaczyło na poniedziałek. To mój pierwszy cykl bez tabletek więc ciężko powiedzieć....

Teraz tak myślę, że spadek mógł być też przez fatalną noc, strasznie się w nocy pokłóciłam z Tżtem i przeryczałam pół nocy. Wstałam z zapuchniętymi oczami, mega bólem głowy..
Tż spał na podłodze tak się na mnie obraził ale dobrze mu tak.. nakrzyczałam na niego, bo wczoraj jak wychodził to płakałam, mimo to poszedł na to piwo i dopiero udało mi się do niego dodzwonić po 7h! Wcześniej mu pisałam że mi źle i go potrzebuje to mnie olał, ani jednego smsa mi nawet nie napiał, nie zapytał jak się czuje..

Masakra, poczułam wczoraj, że mu na mnie w ogóle nie zależy..
Pierwszy raz taka akcja

Ogólnie to w zeszłym cyklu tempka spadła dopiero po okresie.

Edytowane przez Luzia
Czas edycji: 2013-09-07 o 09:26
Stary 2013-09-07, 09:32   #4717
brydziajones
Zadomowienie

Luzia baty dla Twojego tzta!!!!!

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Stary 2013-09-07, 09:38   #4718
Elfka86
Zakorzenienie

Luzia ja bym się chyba nie odezwała do niego w najbliższym czasie :/
Stary 2013-09-07, 09:53   #4719
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brydziajones Pokaż wiadomość
Luzia baty dla Twojego tzta!!!!!
Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Luzia ja bym się chyba nie odezwała do niego w najbliższym czasie :/
Dzięki dziewczyny bo już się zastanawiałam czy nie przesadzam.. Ale myslę, że to wina jest po jego stronie, ale oczywiście on tego nie rozumie i wielki foch na mnie.. Powiedziałam mu, że cham i burak z niego wyszedł
i za to się tak obraził, trudno.. ja go na pewno przepraszać nie będę, potrzebowałam wsparcia a dostałam kopa w dupę. Jeszcze mi powiedział, że mogłam mu napisać żeby wracał. A jak mu napisałam smsa ze mi źle i potrzebuje przytulenia to co to niby było? Tylko oczywiście nie odpisał nawet.. I wielce zdziwiony jak wrócił po 7h..

Ah... szkoda gadać. Wczorajszy dzień można wpisać do jednych z najgorszych w naszym małżeństwie..

Elfko, nie zamierzam się do niego odzywać w najbliższym czasie. A już na pewno kończe na jakiś czas z kanapeczkami do pracy i obiadkami. Przyzwyczaił się, że ma wszystko podane na tacy i że nie trzeba się starać

Ja już w pracy, zaopatrzona w tampony

Stary 2013-09-07, 10:04   #4720
Leine
Zakorzenienie

Luzia nie pomogę, bo sama jestem na wojennej ścieżce z tż...
jakoś odechciało mi się tego wszystkiego... i wszystko wskazuje na to, że jednak do polski wcześniej pojadę i 3 miesiące będą w dupie.

Cytat:
Napisane przez Juliette25 Pokaż wiadomość

Znalazłam, dziękuję kochana za odpowiedź . Mnie też się tak wydaje, że tak jest, w końcu lekarz, to lekarz
najważniejsza karta ciąży i podpisy! Pilnuj tego jak oka w głowie bo na podstawie tego Ci dają becikowe
Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Dzien dobry.

Wczorajsze popoludnie troche intesywne - pojechalismy na wies do rodzicow TZ, byla tesciowa i babcia, oznajmilismy wiadomosc. Przyjeli ok, ucalowali nas, i tyle.
Za to jak pojechalismy do moich rodzicow, looojejku byla akurat ulubiona ciocia ze slaska z wujkiem, poczekalismy jak sie grill rozkreci, no i powiedzielismy. Mama rzucila mi sie na szyje, doleciala ciotka.. Piekne uczucie bo sie poplakalam ze szczescia hehe i tata ucalowal i wujo, i meza dorwali A pozniej bylo zebym uwazala, dbala itd. Az strach jechac tam dzisiaj hehe :p
super!

Ja bym nie mówiła i tak tak wcześnie
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 10:09   #4721
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Barboletta Pokaż wiadomość
Dzien doberek!
Witaj
co tam slychać u Ciebie?
Jagatka_N jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 10:14   #4722
agnieszkaK
Zadomowienie

hej dziewczyny

znowu tyle stron wczoraj nie mogłam wejść niestety i znowu tyle przegapiłam.
Ale zauważyłam,że znowu były dywagacje na temat odejścia stąd zafasolkowanych. Ja temu stanowczo mówię NIE , nie wyobrażam sobie,żeby Was tu nie było. Fajnie jest. Jasne,że Wam zazdroszczę, ale póki nie ma okresu to mam nadzieję,że do Was dołączę, choć taką małą, no i tak będzie co cykl. A tak przynajmniej wiem,co mnie czeka. Poza tym cieszę się Waszym szczęściem

Dzisiaj muszę ogarnąć dom, bo mam taki syf,że , więc będę czytać, ale pewnie się za bardzo nie odzywać, a to że właśnie mało piszę np. ja to nie znaczy, że mi tu źle.

ALE KAMEL MOGŁABYŚ WRÓCIĆ, MI CIEBIE TU BRAKUJE!!
KOMU TU BRAKUJE KAMEL? I KATEKATEE? MOŻE TO PRZECZYTAJĄ I WRÓCĄ

agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 10:22   #4723
anyaG25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość

ALE KAMEL MOGŁABYŚ WRÓCIĆ, MI CIEBIE TU BRAKUJE!!
KOMU TU BRAKUJE KAMEL? I KATEKATEE? MOŻE TO PRZECZYTAJĄ I WRÓCĄ

Zgadzam się ! Mi też ich brakuje !!! Wracajcie !!!!!!!!!
Stary 2013-09-07, 10:26   #4724
vioris
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, cz

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
ja mam sony, ale rożowego i bardzo go sobie chwale. E Jest leciutki, solidnie wykonany, łatwo go rozkręcić dzieki czemu mozna samemu go czyscic. Mam go juz ponad 3 lata.
Hehe, fajny różowy Widziałam też, ale biały do mnie bardziej przemawia a najmniej czarny. Tylko czarny jest z dotykowym ekranem a białego takiego nie ma

Jakby był taki biały w podobnej cenie to bym się nie zastanawiała. Dziś jedziemy do sklepu to sobie te 3 na żywo zobaczę. Może wtedy podejmę decyzję jednak zawsze lepiej pomacać

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
Tak na prawdę to nie wiem kiedy ovuf wyznaczyło na poniedziałek. To mój pierwszy cykl bez tabletek więc ciężko powiedzieć....

Teraz tak myślę, że spadek mógł być też przez fatalną noc, strasznie się w nocy pokłóciłam z Tżtem i przeryczałam pół nocy. Wstałam z zapuchniętymi oczami, mega bólem głowy..
Tż spał na podłodze tak się na mnie obraził ale dobrze mu tak.. nakrzyczałam na niego, bo wczoraj jak wychodził to płakałam, mimo to poszedł na to piwo i dopiero udało mi się do niego dodzwonić po 7h! Wcześniej mu pisałam że mi źle i go potrzebuje to mnie olał, ani jednego smsa mi nawet nie napiał, nie zapytał jak się czuje..

Pierwszy raz taka akcja

Cytat:
Dzięki dziewczyny bo już się zastanawiałam czy nie przesadzam.. Ale myslę, że to wina jest po jego stronie, ale oczywiście on tego nie rozumie i wielki foch na mnie.. Powiedziałam mu, że cham i burak z niego wyszedł
i za to się tak obraził, trudno.. ja go na pewno przepraszać nie będę, potrzebowałam wsparcia a dostałam kopa w dupę. Jeszcze mi powiedział, że mogłam mu napisać żeby wracał. A jak mu napisałam smsa ze mi źle i potrzebuje przytulenia to co to niby było? Tylko oczywiście nie odpisał nawet.. I wielce zdziwiony jak wrócił po 7h..

Ah... szkoda gadać. Wczorajszy dzień można wpisać do jednych z najgorszych w naszym małżeństwie..

Elfko, nie zamierzam się do niego odzywać w najbliższym czasie. A już na pewno kończe na jakiś czas z kanapeczkami do pracy i obiadkami. Przyzwyczaił się, że ma wszystko podane na tacy i że nie trzeba się starać

Ja już w pracy, zaopatrzona w tampony
Znam to. Mieliśmy takie akcje wcześniej. Współczuję bo wiem jak to boli Jednak po tym wiele razy rozmawiałam z tż-em i mu wytłumaczyłam o co dokładnie chodzi. Faceci wielu rzeczy nie rozumieją. Jak mu napisalas że potrzebujesz przytulenia to on to przyjął do wiadomości i tyle. Wcale tego nie przetworzył na informacje: " muszę wracać". Mężczyźni są "prości". Trzeba im dokładnie mówić o co nam chodzi. Właściwie często jak dziecku. Polecam Ci książkę " Mężczyźni są z Marsa a kobiety z Wenus" :tak: do ściągnięcia z neta. Zresztą nawet mogę Ci wysłać na maila bo mam. Po przeczytaniu wiele rzeczy się rozjasnia Do tego polecam też zobaczyć na YouTube taki wykład o różnicach między kobietami i facetami Jak znajdę to Ci podeślę linka Jest bardzo śmieszne i pouczające. A książkę tz też powinien przeczytać :tak:

Znalazłam: http://www.youtube.com/watch?v=aZBhyPiyeOs&sns=em
Polecam wszystkim

Edytowane przez vioris
Czas edycji: 2013-09-07 o 10:32
vioris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 10:32   #4725
kw14tuszek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Dzien dobry.

Wczorajsze popoludnie troche intesywne - pojechalismy na wies do rodzicow TZ, byla tesciowa i babcia, oznajmilismy wiadomosc. Przyjeli ok, ucalowali nas, i tyle.
Za to jak pojechalismy do moich rodzicow, looojejku byla akurat ulubiona ciocia ze slaska z wujkiem, poczekalismy jak sie grill rozkreci, no i powiedzielismy. Mama rzucila mi sie na szyje, doleciala ciotka.. Piekne uczucie bo sie poplakalam ze szczescia hehe i tata ucalowal i wujo, i meza dorwali A pozniej bylo zebym uwazala, dbala itd. Az strach jechac tam dzisiaj hehe :p

Kurcze nie wiem czemu to tak jest ale te teściowe chyba zawsze tak słabo reagują, jakby były trochę zazdrosne? moja to by się chyba nieźle wkurzyła, chyba nawet przez myśl je nie przeszło, że staramy się o dziecko.jej córunia teraz w ciąży i jest pępkiem świata...

Nie ma to jak rodzice Ciesze sie że tak fajnie zareagowali

Cytat:

Pierwszy raz taka akcja

Kurcze, my z tżtem na początku na każdej imprezie się kłóciliśmy i wracaliśmy osobno, więc przestaliśmy wychodzić. teraz tylko od czasu do czasu,zresztą nie ma z kim... A jak sam wychodził to też często były kłotnie..

Edytowane przez kw14tuszek
Czas edycji: 2013-09-07 o 10:33
kw14tuszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 10:57   #4726
maciejka1987
Zakorzenienie

dzień dobry...u mnie tempka poszła w górę i teraz kurcze nie wiem czy owu nie była wczesniej i dupa

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 10:57   #4727
brydziajones
Zadomowienie

Spac mi sie chceeee

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Stary 2013-09-07, 11:04   #4728
Leine
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 20

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
padłam
coś w tym jednak jest...
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 11:07   #4729
Jagatka_N
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 20

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Znam to. Mieliśmy takie akcje wcześniej. Współczuję bo wiem jak to boli Jednak po tym wiele razy rozmawiałam z tż-em i mu wytłumaczyłam o co dokładnie chodzi. Faceci wielu rzeczy nie rozumieją. Jak mu napisalas że potrzebujesz przytulenia to on to przyjął do wiadomości i tyle. Wcale tego nie przetworzył na informacje: " muszę wracać". Mężczyźni są "prości". Trzeba im dokładnie mówić o co nam chodzi. Właściwie często jak dziecku. Polecam Ci książkę " Mężczyźni są z Marsa a kobiety z Wenus" :tak: do ściągnięcia z neta. Zresztą nawet mogę Ci wysłać na maila bo mam. Po przeczytaniu wiele rzeczy się rozjasnia Do tego polecam też zobaczyć na YouTube taki wykład o różnicach między kobietami i facetami Jak znajdę to Ci podeślę linka Jest bardzo śmieszne i pouczające. A książkę tz też powinien przeczytać :tak:

Znalazłam: http://www.youtube.com/watch?v=aZBhyPiyeOs&sns=em
Polecam wszystkim

Chyba też skorzystam, wczorajszy wieczór zakończył się kłótnią, dziś tez już dwa razy zdążyliśmy się pogodzić i znowu pokłócić...on twierdzi ze to moja wina, że się czepiam, a mnie az trzęsie
Ale staram się opanowywać, wiem że to do niczego dobrego nie doprowadzi tym bardziej teraz, kiedy staramy się o dzidziusia
Ale oczywiście trzeba dobrej woli z obu stron, więc facet też mógłby czasem pomyślec jak to wszystko wpływa na serduszkowanie.

Idę robić obiad bo Tż o 13stej do pracy leci, będę więc Was podczytywać w przerwach w sprzataniu mieszkania...trochę je zapuściłam w tym tygodniu...
Stary 2013-09-07, 11:14   #4730
agnieszkaK
Zadomowienie

ja na szczęście za dużo się nie kłócę z mężem, ale to pewnie dlatego,że go ciągle nie ma. A jak się obrażamy to w ciągu pół roku, tylko o przytulanki ( ja chcę, on nie ma sił i ja foch, bo przecież chcemy dzieciątko) na tym tle w okolicy owulacji są częste wymiany zdań
Stary 2013-09-07, 11:16   #4731
Karoloo
<3 <3 <3

heeej

Tempka spadła i zmieniła sie owulka mam nadzieje, że będzie jeszcze jedna zmiana

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3

Edytowane przez Karoloo
Czas edycji: 2013-09-07 o 11:20
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 11:26   #4732
agnieszkaK
Zadomowienie

Karoloo nie umiem Cię zaprosić na ovu, mój nick bubus zobacz czy nie masz mojego zaproszenia

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

brydzia, a my na tym samym wózku jedziemy. Wiem,że Ty się nie nastawiasz niby i niby i ja, ale wiadomo jak jest

w tym cyklu też bolą Cię piersi, z tego co czytałam i to mocno, to tak jak mnie, a jajniki też? bo mnie też. W tamtym cyklu też miałyśmy podobne objawy, nawet ten ból przy przytulankach, pamiętasz?

Czy my jesteśmy normalne? ja nie pamiętam, żebym kiedyś tak miała, czy może tego wcześniej nie zauważałyśmy, bo nie obserwowałyśmy tak siebie. Bo ja to już nie mogę. dobrze,że do terminu @ tylko 4 dni. (oby nie przyszła), a dziś i wczoraj zauważyłam,że śluz mi się wydobywa czasem taki ciemno beżowy podchodzący lekko pod blady brąz, więc pewnie @ idzie.
Stary 2013-09-07, 11:28   #4733
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
Karoloo nie umiem Cię zaprosić na ovu, mój nick bubus zobacz czy nie masz mojego zaproszenia
Właśnie nie mam Twojego zaproszenia a do tego jak chce Cie zaprosić to wyskakuje, ze nie ma takiej użytkowniczki nie wiem o co cho

Aaa i teraz widze, że jesteś z TG- tak jak ja
Ha i widze, ze jesteśmy z tego samego rocznika

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3

Edytowane przez Karoloo
Czas edycji: 2013-09-07 o 11:40
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 12:05   #4734
Lea_ny
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, cz

Cytat:

Dlatego nie wiem, czy mierzenie temperatury jest dobre dla psychiki
A mi mierzenie bardzo pomaga Zanim zaczelam prowadzić wykresy, to non stop zastanawialam się czy juz w ciąży nie jestem i robiłam test za testem
A teraz wiem kiedy mam (lub nie mam ) owulke, więc nie schizuje przedwcześnie z ciążą

Stary 2013-09-07, 12:11   #4735
agnieszkaK
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Właśnie nie mam Twojego zaproszenia a do tego jak chce Cie zaprosić to wyskakuje, ze nie ma takiej użytkowniczki nie wiem o co cho

Aaa i teraz widze, że jesteś z TG- tak jak ja
Ha i widze, ze jesteśmy z tego samego rocznika

ooo widzisz, może nawet się znamy
a jeśli chodzi o ovu, to ja jestem dupa, bo nie zauważyłam zaproszenia od Ciebie. a więc już jesteś przyjaciółką
Stary 2013-09-07, 12:16   #4736
God Of War 20
Zakorzenienie

Witajcie mnie dziś nie będzie i jutro zapewne też nie bo jak pisałam dziś wesele a jutro to nie wiem czy będę w stanie, może wieczorkiem

Miłego weekendu Wam życzę
Stary 2013-09-07, 12:17   #4737
agnieszkaK
Zadomowienie

god widziałaś testujemy razem, jak będzie nam dane

dobra ja narazie znikam, muszę jakieś szybkie zakupy zrobić, a potem dalszy ciąg sprzątania

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

god no to baw się dobrze!!! mam nadzieję,że odciski już nie dokuczają. udanego dnia
Stary 2013-09-07, 12:22   #4738
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Witajcie mnie dziś nie będzie i jutro zapewne też nie bo jak pisałam dziś wesele a jutro to nie wiem czy będę w stanie, może wieczorkiem

Wzajemnie udanej zabawy
Stary 2013-09-07, 12:22   #4739
kw14tuszek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość

Bawcie się dobrze!!
Stary 2013-09-07, 12:50   #4740
vioris
Zakorzenienie

Odp: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5

http://dzieci.pl/kat,1033939,title,C...wiadomosc.html
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości