|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5
Cytat:
|
|
|
|
|
#4712 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5
łooooo to Wy młodzi jesteście
Jak możesz to wpisz w podpisie , że to 1 cs , żebyśmy się Ciebie co chwilę nie pytały A może się uda za 1 razem? Zawsze masz równe cykle czy nieregularne? Hej hej |
|
|
|
#4713 |
|
Zadomowienie
|
Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5
Anya kochanie ja to raczej sie nie ludzie ciąża w tym cyklu raczej obserwuje siebie. Wiecie co kobity ? Co cykl to mam inne "objawy" hahaha nawet tempke mam inna niż w zeszłym ciekawe czy to ze względu braku owulki czy jak? U Ciębie Anya nadzieja umiera ostatnia - nie ma okresu jest dobrze
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Luzia a kiedy masz termin @? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Luzia za 2 dni? No spadek masz ale moze jeszcze skoczyć do góry )Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Change your thoughts and you change your world" Malzenstwo- 8.06.2013 ![]() 27.12.13- IUI 2014- totalny spontan Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url] 30.07.204 - dieta Montignac I faza |
|
|
|
#4714 |
|
Rozeznanie
|
Brydzia napisałam Ci priv.
Idę wstawić rosół Jak się ogarnę to wrócę do Was !
|
|
|
|
#4715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cykle mam zawsze regularne - ok 30-33 dni ![]() chyba nie ogarniam, bo nie widzę zaproszenia |
|
|
|
|
#4716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ovuf wyznaczyło na poniedziałek. To mój pierwszy cykl bez tabletek więc ciężko powiedzieć....Teraz tak myślę, że spadek mógł być też przez fatalną noc, strasznie się w nocy pokłóciłam z Tżtem i przeryczałam pół nocy. Wstałam z zapuchniętymi oczami, mega bólem głowy.. Tż spał na podłodze tak się na mnie obraził ale dobrze mu tak.. nakrzyczałam na niego, bo wczoraj jak wychodził to płakałam, mimo to poszedł na to piwo i dopiero udało mi się do niego dodzwonić po 7h! Wcześniej mu pisałam że mi źle i go potrzebuje to mnie olał, ani jednego smsa mi nawet nie napiał, nie zapytał jak się czuje..Masakra, poczułam wczoraj, że mu na mnie w ogóle nie zależy.. Pierwszy raz taka akcja ![]() Ogólnie to w zeszłym cyklu tempka spadła dopiero po okresie. Edytowane przez Luzia Czas edycji: 2013-09-07 o 09:26 |
|
|
|
|
#4717 |
|
Zadomowienie
|
Luzia baty dla Twojego tzta!!!!!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Change your thoughts and you change your world" Malzenstwo- 8.06.2013 ![]() 27.12.13- IUI 2014- totalny spontan Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url] 30.07.204 - dieta Montignac I faza |
|
|
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
Luzia ja bym się chyba nie odezwała do niego w najbliższym czasie :/
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny bo już się zastanawiałam czy nie przesadzam.. Ale myslę, że to wina jest po jego stronie, ale oczywiście on tego nie rozumie i wielki foch na mnie.. Powiedziałam mu, że cham i burak z niego wyszedł
![]() i za to się tak obraził, trudno.. ja go na pewno przepraszać nie będę, potrzebowałam wsparcia a dostałam kopa w dupę. Jeszcze mi powiedział, że mogłam mu napisać żeby wracał. A jak mu napisałam smsa ze mi źle i potrzebuje przytulenia to co to niby było? Tylko oczywiście nie odpisał nawet.. I wielce zdziwiony jak wrócił po 7h.. Ah... szkoda gadać. Wczorajszy dzień można wpisać do jednych z najgorszych w naszym małżeństwie.. Elfko, nie zamierzam się do niego odzywać w najbliższym czasie. A już na pewno kończe na jakiś czas z kanapeczkami do pracy i obiadkami. Przyzwyczaił się, że ma wszystko podane na tacy i że nie trzeba się starać ![]() Ja już w pracy, zaopatrzona w tampony
|
|
|
|
#4720 | ||
|
Zakorzenienie
|
Luzia
jakoś odechciało mi się tego wszystkiego... i wszystko wskazuje na to, że jednak do polski wcześniej pojadę i 3 miesiące będą w dupie. Cytat:
![]() Cytat:
Ja bym nie mówiła i tak tak wcześnie
|
||
|
|
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4722 |
|
Zadomowienie
|
znowu tyle stron Ale zauważyłam,że znowu były dywagacje na temat odejścia stąd zafasolkowanych. Ja temu stanowczo mówię NIE , nie wyobrażam sobie,żeby Was tu nie było. Fajnie jest. Jasne,że Wam zazdroszczę, ale póki nie ma okresu to mam nadzieję,że do Was dołączę, choć taką małą, no i tak będzie co cykl. A tak przynajmniej wiem,co mnie czeka. Poza tym cieszę się Waszym szczęściem Dzisiaj muszę ogarnąć dom, bo mam taki syf,że , więc będę czytać, ale pewnie się za bardzo nie odzywać, a to że właśnie mało piszę np. ja to nie znaczy, że mi tu źle.ALE KAMEL MOGŁABYŚ WRÓCIĆ, MI CIEBIE TU BRAKUJE!! KOMU TU BRAKUJE KAMEL? I KATEKATEE? MOŻE TO PRZECZYTAJĄ I WRÓCĄ ![]()
|
#4723 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4724 | |||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, cz
Dzień dobry
Cytat:
Widziałam też, ale biały do mnie bardziej przemawia a najmniej czarny. Tylko czarny jest z dotykowym ekranem a białego takiego nie ma ![]() Jakby był taki biały w podobnej cenie to bym się nie zastanawiała. Dziś jedziemy do sklepu to sobie te 3 na żywo zobaczę. Może wtedy podejmę decyzję jednak zawsze lepiej pomacać ![]() Cytat:
Cytat:
Jednak po tym wiele razy rozmawiałam z tż-em i mu wytłumaczyłam o co dokładnie chodzi. Faceci wielu rzeczy nie rozumieją. Jak mu napisalas że potrzebujesz przytulenia to on to przyjął do wiadomości i tyle. Wcale tego nie przetworzył na informacje: " muszę wracać". Mężczyźni są "prości". Trzeba im dokładnie mówić o co nam chodzi. Właściwie często jak dziecku. Polecam Ci książkę " Mężczyźni są z Marsa a kobiety z Wenus" :tak: do ściągnięcia z neta. Zresztą nawet mogę Ci wysłać na maila bo mam. Po przeczytaniu wiele rzeczy się rozjasnia Do tego polecam też zobaczyć na YouTube taki wykład o różnicach między kobietami i facetami Jak znajdę to Ci podeślę linka Jest bardzo śmieszne i pouczające. A książkę tz też powinien przeczytać :tak:Znalazłam: http://www.youtube.com/watch?v=aZBhyPiyeOs&sns=em Polecam wszystkim Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez vioris Czas edycji: 2013-09-07 o 10:32 |
|||
|
|
|
#4725 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kurcze nie wiem czemu to tak jest ale te teściowe chyba zawsze tak słabo reagują, jakby były trochę zazdrosne? moja to by się chyba nieźle wkurzyła, chyba nawet przez myśl je nie przeszło, że staramy się o dziecko.jej córunia teraz w ciąży i jest pępkiem świata... Nie ma to jak rodzice Ciesze sie że tak fajnie zareagowali ![]() Cytat:
Kurcze, my z tżtem na początku na każdej imprezie się kłóciliśmy i wracaliśmy osobno, więc przestaliśmy wychodzić. teraz tylko od czasu do czasu,zresztą nie ma z kim... A jak sam wychodził to też często były kłotnie..
29.08.2014 Game over Edytowane przez kw14tuszek Czas edycji: 2013-09-07 o 10:33 |
||
|
|
|
#4726 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry...u mnie tempka poszła w górę i teraz kurcze nie wiem czy owu nie była wczesniej i dupa
|
#4727 |
|
Zadomowienie
|
Spac mi sie chceeee
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4728 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 20
Cytat:
coś w tym jednak jest...
|
|
|
|
|
#4729 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 20
Cytat:
![]() Ale staram się opanowywać, wiem że to do niczego dobrego nie doprowadzi tym bardziej teraz, kiedy staramy się o dzidziusia Ale oczywiście trzeba dobrej woli z obu stron, więc facet też mógłby czasem pomyślec jak to wszystko wpływa na serduszkowanie. Idę robić obiad bo Tż o 13stej do pracy leci, będę więc Was podczytywać w przerwach w sprzataniu mieszkania...trochę je zapuściłam w tym tygodniu...
|
|
|
|
|
#4730 |
|
Zadomowienie
|
ja na szczęście za dużo się nie kłócę z mężem, ale to pewnie dlatego,że go ciągle nie ma. A jak się obrażamy to w ciągu pół roku, tylko o przytulanki ( ja chcę, on nie ma sił i ja foch, bo przecież chcemy dzieciątko) na tym tle w okolicy owulacji są częste wymiany zdań
|
#4731 |
|
<3 <3 <3
|
heeej
Tempka spadła i zmieniła sie owulka
25052013 <3 <3 Franek 15.12.2014 Zosia i Klara 08.12.2016 <3 Edytowane przez Karoloo Czas edycji: 2013-09-07 o 11:20 |
|
|
|
#4732 |
|
Zadomowienie
|
Karoloo nie umiem Cię zaprosić na ovu, mój nick bubus zobacz czy nie masz mojego zaproszenia
---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- brydzia, a my na tym samym wózku jedziemy. Wiem,że Ty się nie nastawiasz niby i niby i ja, ale wiadomo jak jest ![]() w tym cyklu też bolą Cię piersi, z tego co czytałam i to mocno, to tak jak mnie, a jajniki też? bo mnie też. W tamtym cyklu też miałyśmy podobne objawy, nawet ten ból przy przytulankach, pamiętasz? Czy my jesteśmy normalne? ja nie pamiętam, żebym kiedyś tak miała, czy może tego wcześniej nie zauważałyśmy, bo nie obserwowałyśmy tak siebie. Bo ja to już nie mogę. dobrze,że do terminu @ tylko 4 dni. (oby nie przyszła), a dziś i wczoraj zauważyłam,że śluz mi się wydobywa czasem taki ciemno beżowy podchodzący lekko pod blady brąz, więc pewnie @ idzie.
|
#4733 | |
|
<3 <3 <3
|
Cytat:
nie wiem o co cho ![]() Aaa i teraz widze, że jesteś z TG- tak jak ja Ha i widze, ze jesteśmy z tego samego rocznika
25052013 <3 <3 Franek 15.12.2014 Zosia i Klara 08.12.2016 <3 Edytowane przez Karoloo Czas edycji: 2013-09-07 o 11:40 |
|
|
|
|
#4734 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, cz
A mi mierzenie bardzo pomaga
![]() A teraz wiem kiedy mam (lub nie mam ) owulke, więc nie schizuje przedwcześnie z ciążą ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4735 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ooo widzisz, może nawet się znamy ![]() a jeśli chodzi o ovu, to ja jestem dupa, bo nie zauważyłam zaproszenia od Ciebie. a więc już jesteś przyjaciółką
|
|
#4736 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie mnie dziś nie będzie i jutro zapewne też nie bo jak pisałam dziś wesele a jutro to nie wiem czy będę w stanie, może wieczorkiem
![]() Miłego weekendu Wam życzę
|
|
#4737 |
|
Zadomowienie
|
god widziałaś testujemy razem, jak będzie nam dane
dobra ja narazie znikam, muszę jakieś szybkie zakupy zrobić, a potem dalszy ciąg sprzątania ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- god no to baw się dobrze!!! mam nadzieję,że odciski już nie dokuczają. udanego dnia
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4739 |
|
Raczkowanie
|
Bawcie się dobrze!!
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:31.

Jak możesz to wpisz w podpisie , że to 1 cs , żebyśmy się Ciebie co chwilę nie pytały
A może się uda za 1 razem? Zawsze masz równe cykle czy nieregularne?
ale moze jeszcze skoczyć do góry