|
|
#1351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII
Cytat:
![]() No świetnie, mój ex ma problemy i oczywiście jedyną osobą, której sie zwierza jestem JA. Nie potrafie odwrócić sie do niego plecami. W sumie nie przeszkadza mi ten kontakt, emocje już dawno opadły i wreszcie fajnie nam sie gada. A ten koleś z południa wypytuje mnie o wszystkich znajomych z okolicy jakby numerów do nich nie miał. Nie wiem czy mu odpisywać czy nie Edytowane przez stupify Czas edycji: 2013-09-06 o 13:50 |
|
|
|
|
#1352 |
|
Zadomowienie
|
Dlatego lepiej tu nie wchodzić jak ma się dobry humor lub nie myśli się za dużo lub wcale o byłym
|
#1353 |
|
Raczkowanie
|
zaczyna się ... standardowa strategia mojego eksa jak się kłóciliśmy i bał się napisać. Nagle od wczoraj lecą lajki tego co wrzucę na fb a dzisiaj poszedł komentarz tak bez sensu, że mógł sobie go darować bo dla mnie napisanie `haha` pod wymianą komentarzy między mną a kumpelą jest zbyteczne.
|
|
|
|
#1354 | |
|
Flawless
|
Odp: Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII
Ehehehe tia.
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1355 |
|
Konto usunięte
|
Po raz pierwszy od dluzszego czasu mam glowe zaprzatnieta myslami nie o eksie.
O koszykowce nawet gdy bylam u niego i ogladalam (on gral w gre komputerowa), powiedzialam mu: "co z ciebie za facet, skoro sportu nie ogladasz" ![]() Oooj dziewuchy
|
|
|
|
#1356 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Piwo i chipsy będą
|
|
#1357 | |
|
Flawless
|
Cytat:
|
|
|
#1358 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Odp: Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII
Cytat:
|
|
|
#1359 |
|
Flawless
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII
Dokładnie tak. Stwierdziliśmy, że trochę to wygląda na obsesję, ale jaka oszczędność miejsca w portfelu! 2 w 1
|
|
#1360 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1361 | |
|
Flawless
|
Cytat:
moja twarz jest na karcie poza tym póki co ten mężczyzna mi starcza chyba jednak powinnam nie wchodzić na wątek, bo wprowadzam kobiety w błąd ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1362 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
A ja od czasów kiedy mój przyjaciel mnie objechał wzdłuż i wszerz i dobitnie uświadomił jaka jestem żałosna, zmieniłam podejście, przynajmniej chwilowo. Nadal wspominam, ale potrafię cieszyć się jakimiś drobiazgami, siedzę ze znajomymi i okazuję się, że o wiele milej spędzam czas kiedy nie biadole jaka to jestem biedna
![]() + eksio wczoraj napisał jak gdyby nigdy nic. Wyjechał z jakimiś zdrobnieniami, zachowywał się tak jakbyśmy byli nie wiadomo w jakiej komitywie. Po piętnastu minutach powiedziałam, że dziękuję za uroczą pogawędkę i się pożegnałam och, jakże dumna z siebie jestem
|
|
|
|
#1364 |
|
Zadomowienie
|
Byłam dzisiaj z kumpelą na pogaduchach i dowiedziałam się,że wśród dalszych znajomych kolejne dwa związki się rozpadły. Jeden koleś zostawił dziewczynę po 3 latach,zerwał z nią gdy leżała w szpitalu w ciężkim stanie oznajmiając jej,że on chce korzystać z życia,a ona go hamuje.A przez te lata wpatrzony był w nią jak w obraz,na krok jej praktycznie nie chciał odstąpić. Kosmos.
Faceci,co się z Wami dzieje?!
Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end. The cost of not following your heart is spending the rest of your life wishing you had. Bieganie i ćwiczenia moją nową miłością.
Książki przeczytane od 07.2014: 40 |
|
|
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
|
Idę na imprezę. Nie myślę o nim!
|
|
|
|
#1366 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Pewnie nie każdy bank ma takie udogodnienia, ale śmiechowo
|
|
|
#1367 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1368 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki. Dawno mnie tu nie było...właśnie się upiłam winem na smutno do telewizora - tak wiem, żałosne
Wiecie, doszłam ostatnio do wniosku, że mi lepiej bez Niego, nie chciałabym już powrotu, ale tak cholernie tęsknię za Nim jako osobą, że normalnie mnie rozrywa, brakuje mi Jego uśmiechu, Jego grymasu, Jego głosu, rozów - był jedyną osobą, której mogłam się wygadać, powiedzieć wszystko, a teraz nie mam komu... |
|
|
|
#1369 |
|
BAN stały
|
Jejku co za ciężki dzień dzisiaj za mną,nie dość ze się czymś zatrulam brzuch mnie boli,biegunke mam od dwóch dni to zabrali mi jeszcze premie.Powiedziałam do brygadzistki,ze cieżko mi się dźwiga skrzynkę która waży 20 kg i ze sama nie jestem w stanie jej podnieść a mi kazała podnieść ta skrzynkę.Przyszła do mnie pózniej powiedziała,ze nie wykonuje poleceń i mam zabrana premie.Dalej mój kolega dzisiaj sobie śpiewa kiedy znajdziemy się na zakręcie co z nami będzie.I tak sobie nucil na przerwie gdy ja przechodzilam i spogladal na mnie.Mam dość,jestem wykończona i psychicznie i fizyczne
|
|
|
|
#1370 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
też czuję się tak samo. Wiem że lepiej będzie mi bez niego ale ta tęsknota przygniata. Na dodatek dzisiaj jest wesele jego bliskiego przyjaciela, na które zostaliśmy zaproszeni razem ale idzie z flądrą. Jeszcze 3 miesiące temu planowałam jaką sobie kupie sukienkę na ten dzień a dzisiaj jest mi przykro
|
|
|
|
|
#1371 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Rozstanie z facetem XXVIII
I ja wpadam tu po raz kolejny.. Nie wiem czy Jest ktoś kto mnie pamięta bo udzielałam się bardzo dawno..
Mój były facet to największy dupek jakiego można sobie wyobrazić.. A więc po pijaku zrobił mi awanturę o to że niby robiłam krzywe miny na imprezie chociaż bawiłam się dobrze z jego znajomymi dopóki nie zrobił mi tej afery.. Potem jak wróciliśmy było tylko gorzej do tego stopnia ze musiałam wezwać policję... Szkoda gadać... A że jestem głupia i jak spotkaliśmy się żeby oddał mi rzeczy to miałam chęć mu wszystko wybaczyć mimo że potraktował mnie jak ostatniego śmiecia gdyby powiedział że chce do mnie wrócić to pewnie bym pobiegla w podskokach... I umówiliśmy się na weekend.. Odbyliśmy w międzyczasie rozmowę telefoniczną w której on dał mi do zrozumienia ze może za miesiąc albo kiedyś do mnie zechce wrócić i możemy się odzywać do siebie raz na jakiś czas ale nie wie... Więc ja już mam tak cholernie go dość że zakończę sprawę ostatecznie i na tą myśl czuje ulgę.. Mam nadzieję że mi to wyjdzie i nie zrobię nic głupiego
|
#1372 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wow To mnie zaskoczyłaś, to już wiem na przyszłość na co sie nie godzić ![]() Mam nadzieje, że bawiłaś sie dobrze ![]() Cytat:
Ej a Ty nie masz możliwość wyjazdu za granicę? Kobieto pracując w takich warunkach wykończysz sie prędzej czy później... Cytat:
Ja postawiłam sprawe jasno, mam nadzieje że Ty też to zrobisz ![]() A ja dziś czuje ulge, wreszcie dostałam @,bo wczoraj i przedwczoraj bylam nie do wytrzymania.
|
|||
|
|
|
#1373 |
|
Raczkowanie
|
Ja też podzielę się swoimi przemyśleniami i Wam powiem, że jest o niebo lepiej
![]() Dziś zorientowałam się, ze wczoraj minełoby nam 7 miesięcy gdybyśmy ciągle byli razem. Ale jakoś dziwnie mi wczoraj ten fakt umknął ![]() Nie powiem, czasem o nim myślę, ale nie dławię się wspomnieniami, nie płaczę, nie staje mi gula w gardle na dźwięk jego ulubionych piosenek, a gdy ostatnio napisał żeby chwilkę pogadać, rozmawiałam jak ze zwykłym znajomym, bez głębszych uczuć. Myślę że dużo dał mi ten egzamin, podniósł mnie na duchu - to była pierwsza naprawdę pozytywna rzecz jaka przydarzyła mi się od dłuższego czasu. W końcu zdałam egzamin uznawany za najcięższy w całym toku studiów I gdy go na nim zobaczyłam, to patrzyłam na niego jak na zwykłego kolegę, co zaskoczyło nawet mnie samą.Pamiętam co mi zrobił, pamiętam i te dobre chwile gdy byliśmy razem, sentyment do niego mi pozostanie - bo raczej nie da się wykreślić z pamięci kogoś kto był dla Ciebie najważniejszy w najtrudniejszym okresie życia. Ale już nie tęsknię, i nareszcie mogę ze spokojem powiedzieć - zdystansowałam się do tego! Życzę Wam wszystkim takiego luzu psychicznego jaki ja mam teraz, bo zasługujecie na to
Edytowane przez Weronka9292 Czas edycji: 2013-09-07 o 12:28 |
|
|
|
#1374 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój może takich akcji nie odwalał, ale potraktował mnie jak szmate nie raz, nawet przez niego w sądzie zeznawałam, bo nabroił, a ja głupia broniłam go Mam nadzieje, że zerwiesz ze swoim kontakt jak najszybciej |
|
|
|
|
#1376 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie zamierzam zrobić to dzis i całkiem wszystko zakończyć.. Sama nie wiem co mi przyszło do głowy ze myślałam może jednak będziemy razem... I nie wiem czemu wcześniej widząc wiele jego wad tego nie zakończyłam... Chyba potrzebowałam takiego wstrząsu i stracenia resztek godności żeby dojrzeć do tej decyzji... Lepiej późno niż wcale Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1377 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczynki
dawno nie pisałam choć zaglądałam czasem chociaż faktycznie już nie tak często jak kiedyś. Prawda jest to, o czym wspomniałyście niedawno-ze czasem ten wątek moze być toksyczny, dlatego gdy było u mnie 'lepiej' to wchodziłam, czytałam Was ale nie aż tak szczegółowo. A teraz cos jakoś ostatnio dziwnie mi. Ogólnie to jakiś tam kontakt z eks mam. Widzieliśmy sie tez 2 razy, sporo rozmawialiśmy. Ale faktem jest, ze lepiej sie odciąć bo podświadomość sama sobie wmawia pewne rzeczy... Jakoś pojawiła mi sie w główce nadzieja, ze chyba będziemy razem, jak tylko oboje ciut popracujemy nad sobą (bo każde z nas chce sie zmienić dla samego siebie). Niestety z dnia na dzień coraz bardziej czuje, ze jednak jemu na tym nie zalezy... Ech, olac to! muszę sie NAPRAWDĘ skupić na sobie bo nie ma innego wyjścia.
|
#1378 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Niestety nie,sama nie pojadę,a żadna koleżanka nie cce się ruszać.Zreszta osatnio poklocilam się z dwoma kumpelami i teraz zostałam praktyczne sama.Została mi jedna fajna kumpela z pracy.Ale ona mieszka z facetem i nie chce się ruszać z Polski. |
|
|
|
|
#1379 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny.
Ostatnio pisałam w tym wątku, jak miałam mega zawahanie, odnośnie mojego faceta, jednak dzisiaj przegiął totalnie- do 3 razy sztuka , dzisiaj jest właśnie ten 3 raz. Szkoda mi już nerwów. Jutro mieliśmy mieć rok, ten weekend to mój ostatni wolny weekend przed szkołą, a on? Wolał iść na festyn, który jest niedaleko jego domu. Choć tydzień temu, mówiłam mu,że nie mam zamiaru na niego iść, i że to będzie mój ostatni wolny weekend, który będziemy mogli spędzić razem co też chciałabym zrobić a dziś? Nie odzywał się od rana, popołudniu napisał, że "idziemy na festyn" a po dłuższej wymianie zdań, że JA "chcę nie wiadomo czego" !! (chodziło mi o wspólny weekend, który mi obiecywał od X czasu ) . Napisałam mu, że nie ide na żaden festyn, co mu mówiłam wcześniej i że ma sobie iść sam. Stwierdził, że do mnie nie przyjedzie, bo już sobie wypił.. i "łaski bez,jak chcesz to sobie jedź na impreze albo se siedź w domu ja nie bede pantoflem" podejrzewam, że mu coś koledzy nagadali.Po prostu szczena mi opadła, bo raczej nic się na to nie zanosiło. Aha, pominę fakt, że jak ja chciałam iść na dyskotekę, do ktorej on nie lubi chodzić- nie poszłam ani sama, ani z nim - poszliśmy w ramach kompromisu gdzie indziej. A on, co? Zachował się mega chamsko i egoistycznie. Sorry dziewczyny, ale musiałam tutaj wylać swój żal i wkur...
Edytowane przez bulka114 Czas edycji: 2013-09-07 o 21:33 |
|
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
Minął tydzień od mojej wyprowadzki, a eks od czwartku meczy mnie smsami
nagle się niby obudził i zrozumiał, że nie może o mnie zapomnieć. Jak twierdzi, zerwał z jego nową dziewczyna |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.

też czuję się tak samo. Wiem że lepiej będzie mi bez niego ale ta tęsknota przygniata.
To mnie zaskoczyłaś, to już wiem na przyszłość na co sie nie godzić
a po dłuższej wymianie zdań, że JA "chcę nie wiadomo czego" !!
(chodziło mi o wspólny weekend, który mi obiecywał od X czasu ) . Napisałam mu, że nie ide na żaden festyn, co mu mówiłam wcześniej i że ma sobie iść sam. Stwierdził, że do mnie nie przyjedzie, bo już sobie wypił..
i "łaski bez,jak chcesz to sobie jedź na impreze albo se siedź w domu ja nie bede pantoflem"
nagle się niby obudził i zrozumiał, że nie może o mnie zapomnieć. Jak twierdzi, zerwał z jego nową dziewczyna