|
|
#3211 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar L
Cytat:
![]() Jak się jej nie pozbędziesz do października, to przyjdę przymierzyć ![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Redzia, pacz co w River Island wynalazłam! |
|
|
|
|
#3212 |
|
Nindżopesz
|
Czarna właśnie zaliczyła zgon bo chciałam ją trochę "uprościć" - wywaliłam część ćwieków ale druga połowa okazała się wkręcana więc d...a, ucięłam frędzle żeby było mniej hippie i teraz sznurki sterczą bo nic ich nie obciąża. Chciałam wywalić sztywny dół żeby miała bardziej płaski fason więc rozprułam podszewkę i też d...a bo dół jest konkretnie dołem a nie tekturką wetkniętą pomiędzy inne warstwy
![]() Co do zielonej to co łaska bo mi się przewala
|
|
|
|
#3213 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Pisz konkretnie, bo inaczej zaproponuję 2 zł bo tyle daję co łaska na tacę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3214 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Widziałam, Polly wklejała. ALE tył jest zbyt marszczony jak na mój gust, materiał cieniutki a cena niewspółmierna IMO. Bardziej spodobał mi się podobny sweter w Kappahlu http://www.kappahl.pl/article/kardigan_526343 ale i tak sobie nie kupię bo pewnie będzie wielki i długi znając ich rozmiarówkę. A 32/34 nie mają. |
|
|
|
|
#3215 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
no i kolejny sezon taka za☠☠☠iaszcza moda, na moją zagładę |
||
|
|
|
#3216 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Za to skórzane albo kontrastowe rękawy pewnie nam się znudzą za rok i będziemy wszystko wywalać (przynajmniej ja ).
|
|
|
|
|
#3217 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3218 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Mój M. jest teraz w Warszawie, dawaj Redzia adres, wpadnie na obiad
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3219 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3220 | |
|
Nindżopesz
|
Ja latami noszę niektóre czarne ciuchy, które nigdy nie były hitem sezonu jak np. Lity. W takich hitach jakoś mi wstyd wystąpić po roku. Kolorowe rzeczy też noszę i wywalam cyklicznie.
Cytat:
![]() 2. nie ma obiadu dziś bo przed zakupami ![]() Miałam właśnie pisać, że mi się bułki skończyły
|
|
|
|
|
#3221 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wszystko zje
|
|
|
#3222 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ja tymczasem idę szukać torby skoro jedną zepsułam a druga prawdopodobnie znajdzie kochający dom
|
|
|
|
|
#3223 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nie ma która przypadkiem Opowiesci podbiegunowych Centkiewiczów?
![]()
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-09-07 o 16:00 |
|
|
|
#3224 |
|
BAN stały
|
Red, a poka jeszcze te swetry bordowe
![]() Może coś ażurowego?
|
|
|
|
#3225 |
|
Zakorzenienie
|
Macham sobotnio
Ja już od dawna
|
#3226 |
|
To ja :)
|
Może chomik.pl?
Hesusie, ale jestem uchodzona przez ten ostatni tydzień... Co dziwne, najbardzie bolą mnie stawy biodrowe. Bratysława obspacerowana za dnia, Złoty Bażant wypity, teraz chwila odpoczynku i zaraz ruszamy na kolację, piwo i zdjęcia nocne ![]() Jutro rano do Kraka. Tym razem Kazimierz bierzemy na tapetę, ukochany tam jeszcze nie był. A w ogóle, to mi wyłysiało jedno oko
|
#3227 |
|
Zakorzenienie
|
Mursz
Wieesz, Skrb ( no, nie dziwię się, że nawet nie psiknęła. dryndus w wydaniu antyczno - biało - jeleniowym - atak mydła robionego wg starożytnej receptury (tipo Aleppo) z akcencikiem roślinnym, który miał uzasadnić nazwę i zniwelować grzybowo - jełczejący smrodek. Jak na dryndusy - moc przyzwoita. Nie włożę tego na siebie - tamte czasy minęły
|
#3228 |
|
Nindżopesz
|
Ażurowego niestety nic.
Próbuję znaleźć fotki tych swetrów bo wklejałam na rockowym kiedyś ale tyle tego badziewia nawklejałam, że nigdy nie trafię Na jednym jest pod kurtką: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1347622976Przy okazji innych fotek szoknęłam się jakie miałam chude nogi ![]() EDIT: nie ma rady, muszę na nowo obfocić. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-09-07 o 18:08 |
|
|
|
#3229 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Kosmiczna, syntetyczna kupa. Z siłą rażenia menela w autobusie bez klimy.Jeszcze nie spotkałam nikogo, kto by chciał tego użyć
|
|
#3230 | |||||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
2. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() 2.ale można książkę z wanny wyjąć i wyschnąć , i chociaż się zmarszczy , nadal będzie do użytku hyhy , spróbuj dosznurować słup ![]() między kością miednicy a ostatnim żebrem mam tyle miejsca że wchodzi 1, słownie jeden palec , z tego sie talii w żaden sposób nie da zrobić macham znad dwóch kobiałek derenia i idę dalej Was przelatywać
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#3231 | ||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
2. 3. ![]() 4.pewnie tak ![]() Cytat:
Cytat:
![]() cholera , przykuj je do ściany czy na smycz weź ![]() Cytat:
2.kiedyś robiłam coś podobnego tylko na dno biszkopt , na to budyń , na to owoce a na to galaretka . 3. ![]() Cytat:
![]() 2.to topsz Cytat:
![]() ![]() nie pozbywaj sie póki nie obwącham pliiiiis ![]() ![]() ![]() Śnieżka pochodziła kilka dni do przedszkola i już chora ma nową grupę więc nowy zestaw bakcyli
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3233 |
|
Panaroja
|
No nową grypę jakby też
![]() zuo , ale gdzies czeba pracować ![]() Czy jest na sali ktoś chętny do drylowania derenia ?
|
|
|
#3234 |
|
Nindżopesz
|
Ju!
Wyrosłaś z dryndusów?!Swetry. Ten z mniejszymi prążkami to dla koneserów bo sama go zwężałam z tyłu
|
|
|
|
#3235 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3236 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odmachuję
Ej dziewczyny, jesteście śfinki Szatą nie było tyle i nikt Jej nie wita co się z Wami porobiło?Kiedyś jak któraś znikła i wróciła to wszystkie witały , cieszyły się a teraz -jesteś ok, nie ma Cię też ok ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- nie chcesz tego wąchać
|
|
#3237 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#3239 |
|
Piers do przodu
|
Odp: Scent Bar L
Ja tam wszystkich witam
lacznie z Szata Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3240 |
|
Nindżopesz
|
Ja się z nikim nie witam
![]() Męskie buty w Venezii! http://www.venezia.pl/botki-meskie-p...-42-14.19.html http://www.venezia.pl/botki-meskie-p...-42-14.19.html http://www.venezia.pl/botki-meskie-p...-42-14.19.html http://www.venezia.pl/botki-meskie-p...42-14.19.html# Szkoda, że nie noszę rozmiaru 41+ i nie mam 800 zeta na zbyciu. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

).

a mam sporo przyjaciół, którzy lubią mieć książki, nie pożyczać i czytać tylko mieć swoje biblioteczki, i są to ludzie przed 30stką także w sumie potencjalny klient, może są już w niszy 

Wyrosłaś z dryndusów?!