![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wrzesień Wszystkiego po trochu
Witam i zapraszam
![]() PERFUMY Cartier, Baiser Vole – 10/15 ml Thierry Mugler, A*Men Pure Malt – 97/100 ml Azzaro, Visit – 27/30 ml Moschino, I love love, z 30 ml ubyło ok. 10 ml; niestety w wyniku "katastrofy torebkowej" rozmazały się napisy na butelce, a jeden "płatek" od plastikowego kołnierzyka przy nakrętce jest ułamany; jest to oczywiście tylko defekt estetyczny, na funkcjonalność korka nie ma żadnego wpływu Perfumy wymieniam wyłącznie na perfumy; zdjęcia dodam później MAKIJAŻ Shiseido, Liquid Foundation SPF 50, odcień nr 30 – użyty dwa razy na twarz Bourjois, podkład 1 2 3 Perfection, najjaśniejszy kolor nr 51 – użyty 3-4 razy Bourjois, błyszczyk w kolorze nr 17 Grenade Juicy – użyty dwa razy Max Factor, czarny tusz 2000 Calorie curved brush – użyty raz, dosłownie przedwczoraj kupiłam omyłkowo ten z wygiętą szczoteczką, ale nie umiem nią operować Manhattan, korektor w pędzelku – użyty dwa razy Pharmaceris, Delikatny fluid intensywnie kryjący, kolor Ivory 01 - używany, zostało ok. 60% opakowania TWARZ Bioderma, Hydrabio Riche, bogaty krem nawilżający – używany, zostało ok. 40% z opakowania Douglas, More than Moisture, maska nawilżająca z kwasem hialuronowym – raz użyta na twarz (zdjęcie później) Iwostin, Rosacin, krem zmniejszający rumień na noc do cery naczynkowej, używany, zostało 50% Iwostin, Capillin, maseczka kojąco-wzmacniająca do cery naczynkowej - używana, zostało 80% CIAŁO Tołpa Body Pro, Firming, Kreator jędrnej skóry (Multi-aktywne serum ujędrniające) – jak nowe, bez jednego „psika”pompką Eveline, Superskoncentrowane serum anticellulitowe - użyte raz na uda L’Orient, Powder Body Mud – suszone błoto z Morza Martwego, w postaci proszku – nowe, nieużywane Kamill, krem nawilżający do rąk – używany, pozostało 80% opakowania WŁOSY John Frieda, szampon do włosów pozbawionych objętości, stara formuła – nowy, nieużywany John Frieda, szampon do włosów pozbawionych objętości, nowa formuła – używany, zostało 70% opakowania John Frieda, pianka do stylizacji włosów pozbawionych objętości – używana, zostało 80% z opakowania Farouk, Chi Volume Booster, spray zwiększający objętość włosów - zostało 70% Toni&Guy, Cleanse, szampon głęboko oczyszczający włosy, do okazjonalnego stosowania – używany, pozostało 95% opakowania Nivea, pianka do stylizacji włosów - używana, zostało 80% Wella Forte, pianka do stylizacji krótkich włosów - używana, zostało 90% GlissKur, dwufazowa odżywka w sprayu do włosów zniszczonych - prawie nie używana GlissKur, dwufazowa odżywka w sprayu do włosów pozbawionych objętości - prawie nie używana Dove, szampon do włosów wypadających - użyty raz PAZNOKCIE Eveline, odżywka wzmacniająca z diamentami - nowa, nieużywana Lakiery Pupa, Inglot, Bell, Astor widoczne na zdjęciu - użyte 1-2 razy, a niektóre zaledwie przetestowane - najchętniej oddałabym hurtem AKCESORIA Kessa, tradycyjna rękawica do masażu i peelingu ciała – raz użyta, uprana POTRZEBA MI Olejku przeznaczonego do masażu, naturalnego, bez parafiny Serum nawilżającego do twarzy Maseczek nawilżających do twarzy, w saszetkach - nie Ziaja, Soraya Maski do włosów cienkich, farbowanych Żelu do mycia Iwostin Sensitia Żółtego korektora do powiek Benefit Lemon-Aid, może być resztka na wypróbowanie, byle niewyschnięta Tuszu do rzęs, wyłącznie silikonowa szczoteczka; wyjątek stanowi MF 2000 Calorie klasyczny Może jakichś fajnych cieni Dobrej kredki do oczu, w kolorze szarobrązowym Pianki do włosów w wersji mini, żadnej Isany czy Nivea Podkładu Revlon Superstay wersja dla cery mieszanej odcień 150 Buff albo innego o podobnych właściwościach Żelu do usuwania skórek Sally Hansen (tego w niebieskiej buteleczce) Peelingu do ciała, kremowego, najlepiej organicznego, bez polietylenowych drobinek, z jakimiś łupinkami Peelingu do stóp Bibułek matujących Płynu do soczewek kontaktowych Szytego, porządnego albumu do zdjęć UWAGA, WAŻNE: Na posty odpowiadam głównie wieczorami, ponadto dość często wyjeżdżam, więc bardzo proszę o cierpliwość. Moje kosmetyki są w bardzo dobrym stanie, co potwierdzi każda Wizażanka, która się ze mną wymieniała w przeszłości; takich też oczekuję w zamian. Generalnie nie narzekam na braki na półkach z kosmetykami, więc mogę być wybredna - za co przepraszam z góry - ale część rzeczy chętnie oddam za przydatny mi drobiazg. Na życzenie podaję kody, dokładne daty ważności (oczywiście żaden z kosmetyków nie jest przeterminowany), i co tam tylko zechcecie. Nie wszystkie przedmioty z wątku są na zdjęciach, postaram się je rychło uzupełnić. BARDZO ISTOTNA INFORMACJA: Na pytania zadane w moim wątku odpowiadam w tymże. To chyba oczywiste. Na posty "Odpisz u mnie" nawet nie reaguję. Jeśli nie chce Ci się albo nie umiesz śledzić wątku, to nie inicjuj rozmowy. Nie szukam ciuchów, biżuterii, akcesoriów. Kosmetyki dla nastolatek to też zupełnie nie mój target. WYMIENIONE Benefit, Hoola, puder brązujący – mało używany, zostało co najmniej 90% opakowania Cetaphil, emulsja micelarna do mycia twarzy – używana, zostało 90% opakowania YSL, Baby Doll – 22/30 ml rezerwacja gidran Charles Jourdan, The Parfum -30 ml bez kilku psików
Szukam korka do Theoremy 100ml Edytowane przez allie Czas edycji: 2013-11-05 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrzesień Wszystkiego po trochu
Hej
![]() Moze znalazlabys cos u mnie zwlaszcza za Baby Doll? ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Hej. Nie mam zabardzo rzeczy w Twojej wish, ale zaryzykuje. Moze akurat Ci sie cos spodoba
![]() Cos u mnie za Cetaphil, emulsja micelarna do mycia twarzy – używana, zostało 90% opakowania L’Orient, Powder Body Mud – suszone błoto z Morza Martwego, w postaci proszku – nowe, nieużywane Toni&Guy, Cleanse, szampon głęboko oczyszczający włosy, do okazjonalnego stosowania – używany, pozostało 95% opakowania Nivea, pianka do stylizacji włosów - używana, zostało 80% Wella Forte, pianka do stylizacji krótkich włosów - używana, zostało 90% GlissKur, dwufazowa odżywka w sprayu do włosów zniszczonych - prawie nie używana Dove, szampon do włosów wypadających - użyty raz Eveline, odżywka wzmacniająca z diamentami - nowa, nieużywana Lakiery Pupa, Inglot, Bell, Astor widoczne na zdjęciu - użyte 1-2 razy, a niektóre zaledwie przetestowane - najchętniej oddałabym hurtem
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze za Baiser Vole
![]() A to edt czy edp? ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozzziomko, masz takie zatrzęsienie zapachów, że na analizę Twego watku potrzebuję więcej czasu ![]() Niestety ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
z Twojej wishlisty mam cienie w kremie:
MUFA Aqua Eyes w odcieniu 17 MAC Shadestick Street Cool Shiseido w kolorze szampana H8 mogę dać wszystkie 3 za podkład ew mam też krem nowy La Roche Hydraphase Intense Riche, odpakowałam z kartonika, więc nie wiem, czy ma parabeny ![]() Edytowane przez oolong Czas edycji: 2013-09-07 o 15:17 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nad kremem się zastanowię, ale to i tak raczej byłoby za mało za podkład.
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
wiem, hm, nic więcej chyba nie wymyślę, jeśli chodzi o Twoja wishlistę
![]() mam jeszcze z cieni Duo Clinique Blackberry Frost, ale to jako minidokładka by szło mam też trochę mineralnych kolorówkowych rzeczy, ale nie widzę, byś je stosowała o sory, mam jeszcze jakiś Lemon Aid Benefita, ale to tez jako minidokładka, bo mam duże podejrzenia, ze to fake. Nieużywany. o rany, ciągle grzebie i znalazłam jeszcze jakieś bibułki Essence matujące do twarzy Edytowane przez oolong Czas edycji: 2013-09-07 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
oolong, dziękuję za wysiłki, ale wolałabym się tak nie rozdrabniać, jeśli chodzi o wymianę tego podkładu; chciałabym wymienić go na jedną rzecz podobnej wartości
![]()
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za podkład bourjois i odżywkę glisskur do włosów pozbawionych objętości?
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz może coś u mnie za Hoola Benefit i/lub któryś z podkładów Bourjois i Shiseido?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Cetaphil, emulsja micelarna do mycia twarzy – używana, zostało 90% opakowania
Bioderma, Hydrabio Riche, bogaty krem nawilżający – używany, zostało ok. 40% z opakowania Douglas, More than Moisture, maska nawilżająca z kwasem hialuronowym – raz użyta na twarz (zdjęcie później) Cetaphil, emulsja micelarna do mycia twarzy – używana, zostało 90% opakowania Toni&Guy, Cleanse, szampon głęboko oczyszczający włosy, do okazjonalnego stosowania – używany, pozostało 95% opakowania cos u mnie?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za
Moschino, I love love, z 30 ml ubyło ok. 10 ml; niestety w wyniku "katastrofy torebkowej" rozmazały się napisy na butelce, a jeden "płatek" od plastikowego kołnierzyka przy nakrętce jest ułamany; jest to oczywiście tylko defekt estetyczny, na funkcjonalność korka nie ma żadnego wpływu i emulsję cetaphil
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Cetaphil, emulsja micelarna do mycia twarzy – używana, zostało 90% opakowania
i błoto z morza martwego. ; ) zapraszam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Benefit, Hoola, puder brązujący – mało używany, zostało co najmniej 90% opakowania GlissKur, dwufazowa odżywka w sprayu do włosów pozbawionych objętości - prawie nie używana Tołpa Body Pro, Firming, Kreator jędrnej skóry (Multi-aktywne serum ujędrniające) – jak nowe, bez jednego „psika”pompką lub Eveline, Superskoncentrowane serum anticellulitowe - użyte raz na uda ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Kamill, krem nawilżający do rąk – używany, pozostało 80% opakowania
Iwostin, Rosacin, krem zmniejszający rumień na noc do cery naczynkowej, używany, zostało 50% Max Factor, czarny tusz 2000 Calorie curved brush coś u mnie ![]()
![]() |
#22 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
a jakie kody mają hoola i shiseido? musiałabym też sprawdzić kolor shiseido, czy nie będzie dla mnie za ciemny i wtedy bym mogła odpowiedzieć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Niestety, dziewczyny, nic nie wybrałam; pozdrawiam.
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Hop, hop, czy cos u mnie za:
- Tołpa Body Pro, Firming, Kreator jędrnej skóry (Multi-aktywne serum ujędrniające) - kessa rękawica?
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
cos za podklady sheseido i pharmaceris oraz hoolę?
![]() |
#28 |
BAN stały
|
John Frieda, szampon do włosów pozbawionych objętości, stara formuła – nowy, nieużywany
John Frieda, szampon do włosów pozbawionych objętości, nowa formuła – używany, zostało 70% opakowania Tołpa Body Pro, Firming, Kreator jędrnej skóry (Multi-aktywne serum ujędrniające) – jak nowe, bez jednego „psika”pompką Eveline, Superskoncentrowane serum anticellulitowe - użyte raz na uda L’Orient, Powder Body Mud – suszone błoto z Morza Martwego, w postaci proszku – nowe, nieużywane Kamill, krem nawilżający do rąk – używany, pozostało 80% opakowania Toni&Guy, Cleanse, szampon głęboko oczyszczający włosy, do okazjonalnego stosowania – używany, pozostało 95% opakowania cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.