|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3961 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: U nas plotki są od rana, ciężko nam spędzać dzień bez przywitania.
Hejka
![]() Wystarczyło dłużej pospać i tyyyyle nadrabiania ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() powiem Ci, że ćwicząc wczoraj zmęczyłam się ale nie spociłam za bardzo i dzisiaj mnie nic nie boli. Za to jak ćwiczę killera to pot się leje xD musze w końcu spróbować turbo, ale pobrałam taką kiepską wersję plus tak jak mówiłam, lubię ćwiczenia które już znam i ciężko mi się do czegoś nowego przekonać ![]() Cytat:
Teraz siostra TŻ wybiera się na tydzień do wujka swojej koleżanki, do Holandii, dokładnie Haga i zastanawiam się co ona będzie tam robić, nic do zwiedzania za bardzo nie ma, jest blisko morze ale za zimno na kąpiele, Amsterdam może zwiedzić, ale bez wydania kupy kasy na kartę Iamsterdam nie pozwiedza no i to kawałek drogi od tej Hagi. sonnewampire- Obejrzałam wczoraj 1 odcinek i ta akcja jak obcinają nogę temu wterynarzowi w więzieniu szok! A tam stoją więziniowie i odcinek się końćzy słowami "O fuck!" masakra, godzina 1 a ja się ledwo powstrzymałam od włączenia kolejnego epu :P |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3962 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
jeju Viva też puściła serial o "Warszawie" jak mnie to drażni ![]() też staram się nie kupować gazet, wcześniej jeszcze kupowałam dla przepisów ale teraz już wiem, że wszystko znajdę w necie :P Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3963 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fuuuj, a mi tylko one zostały z tego co przywiózł mi TŻ z zagranicy ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() "Życie na bogato" z tą Marcelą z Top Model? ![]() Ja i tak czuję, że nie dam rady oprzeć się kupieniu jakiejś gazetki niedługo ![]() ![]() Ps. a co z tymi brzegami? One są najbardziej kaloryczne w całej pizzy? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Kurcze! Wróciłam z miasta i tak siedzę, i siedzę... A sprzątac się nie chce. Tydzień temu byłam na mieście i jeszcze więcej przeszłam niż teraz, a domek na błysk sprzątnęłam... Trzeba mieć dzień ![]() Jakie plany macie na dzisiaj Dziewczyny ? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3964 | ||
Carpe Diem!
|
Cytat:
![]() My też kombinujemy. Ja na to mówię: "Każdy orze jak może". Jednak nie ma to nic wspólnego z oszczędzaniem polegającym na kradzieży ropy, żeby za free jeździć autem czy kradzieżą warzyw z holenderskiej budki (często rolnicy wystawiają swoje plony przed domem, żeby można je było kupić; wrzuca się pieniądze i zabiera ziemniaki/marchew/kapustę). Dodam tylko, że moja koleżanka potrafi za darmo obiad ugotować po odwiedzeniu takiej budki ![]() Ceny jedzenia, kosmetyków i ubrań są porównywalne. Co innego z usługami czy budową/remontem domu. Cytat:
![]() Mieszkasz w Warszawie?
![]() |
#3965 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o kurcze, nic dziwnego, że potem złe zdanie potrafią o polakach mieć. Mnie by sumienie zjadło ![]() no nie do końca, bo mieszkam pod Warszawą (nie dajemy się wciągnąć :P) ale do szkoły i pracy chodziłam w Warszawie, no i teraz niedługo mam się przeprowadzać na wolę. ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
![]() ja nosze 70F :P mogę się trochę podzielić, zawsze wieczny problem z kupnem koszuli - na cyckach obciskająca, na brzuchu wisi, w sumie bez koszuli jeszcze się obyć można, ale kupowanie kurtki to koszmar -_- moja koleżanka ma straszną bekę z tej "Miłości..." ja nie mam cierpliwości do takich seriali :P noo, brzegi to tak jak zjedzenie pizzy drugiej :P wysyłam linka do filmiku, babeczka opowiada jak jeść najmniej kalorycznie pizzę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3966 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() hehe niezła ta scena była ![]() ![]() Mnie rozwaliła scena z 2 serii jak ta mała Sophie wychodzi z budynku-najsmutniejsza scena z całej serii jak dla mnie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Też jeszcze nic nie ogarnęłam na chacie ale ja to w sumie zazwyczaj sprzątam albo nad ranem albo w nocy ![]() Cytat:
![]() A z tą kradzieżą to dobre ![]() Nie raz była sytuacja, że bez problemu mogłam coś zwinąć ale jakoś nigdy mnie nie kusiło ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3967 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mnie dziś też nic nie boli po wczorajszych ćwiczeniach ![]() kurcze ale bym sobie ten serial obejrzała hehehe Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie wiedziałam że jest jaki s serialik z Marcela ![]() byłam z tatą na mieście, a teraz siedzę w ogrodzie z lapkiem na słoneczku i z lodem w ręku ![]() Cytat:
masz się czym pochwalić :P ja noszę B, jak brałam tabletki anty to mialam nawet C, a teraz już zeszło z nich "powietrze" i wróciły do poprzednich rozmiarów heheh
![]() |
#3968 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie że chociaż przyjeżdża ![]() Hmmm a co do Pana to poznaliśmy się hmm ze 3 miesiące temu, tak myślę.. matko pierwszy raz się tak stresowałam jak kogoś poznałam.. ale że mieszkamy od siebie ponad 80 mil to na nic więcej nie liczyłam, na moje szczęscie on też troszke się zakrecił i co weekend tutaj przyjeżdżał. Teraz miałam urlop to ja byłam u niego i na razie tak to się kreci, za tydzień on przyjeżdża..A no i nie Polak, a Anglik, 27 lat toootalnie mój typ więc jest dobrze ![]() Bleh lukrecja ! Najgorsze co może być a niby to słodycze ! ![]() Cytat:
![]() O matko ! to też nie ma co robić o 6 rano ? ![]() ![]() Lady z tym odkładaniem to wiem o czym mówisz, albo na początku jak tu przyjechałam to robiłam zakupy od razu na miesiąc - takie przyzwyczajenie z domu, że trzeba kupić póki pieniążki są pewne .. Ale z Teściową to się zaskoczyłam teraz. Kurde dobrze, że chociaż się hamuje z uwagami i z tym wszystkim . tylko z ta telewizją lipa. ale jak podczytuje wizaż [ skoro dobrowolnie pilot oddała] może wnioski jakieś wyciągneła, kto wie. A na długo do was przyjechała ? ![]() Kurcze a u mnie dzisiaj impreza bo siostra 25 urodziny ma, masakra cały dzień przy garach ;o jakby tu z 50 osób miało przyjść a nie wiem czy 10 bedzie ;D
![]() ![]() |
![]() |
#3969 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() U mnie niby jest słońce ale i tak jakoś tak zimno jest ![]() Cytat:
![]() ![]() Wygląd wyglądem sam akcent może powalić ![]() A serial to - The walking dead. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wygląd plus akcent to już dawka śmiertelna ![]() ![]() Ooo jakiś nowy ? ;> Ja ostatnio oglądałam - Game of thrones ![]()
-Jeśli kocha, to nie zostawi ![]() Edytowane przez DankHajgh Czas edycji: 2013-09-07 o 16:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3971 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a mieszkasz już w końcu bez siostry i szwagra czy dalej z nimi ? Cytat:
![]() ![]() ![]() no ja się zdziwiłam, ale juz 3 dzień w ciągu dnia jest cieplutko, że chodze krótko ubrana, ale za to noc to zimnica totalna. Oglądałam niedawni Kick-ass bo nie oglądałam wcześniej ;p taki może być film hehe początek jak zobaczyłam to myślę o rety, beznadzieja, ale potem się wciągnełam ![]() ![]() jutro idę do robotki na caly dzień, może to i lepiej, bo bym się nudziła ![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- aaaaaaaa Nada robiłam dziś tą fryzurę co pokazywałaś filmik, myślałam że ręcę to odpadna ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3972 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To spory biuścik ![]() ![]() Ja z kupnem kurtki mam problem, bo jak rekawy dobre to za szeroka jest w brzuchu... Jestem w ogóle niewymiarowa ![]() No ja tak samo... A zwłaszcza do tych "Trudne sprawy" . Ludzie przekrzykują się na siłę... ![]() Nawet o tym nie wiedziałam ![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
![]() Ha ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() Beznadziejny, nie ma czego żałować ![]() Pogoda dzisiaj piękna ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tzn stresowałam się samą jego obecnością, głupio mi było się odzywać bo nie wiedziałam czy powiem coś poprawnie gramatycznie czy nie ![]() hm to tak ponad 80 mil jest jakieś 88 to wychodzi prawie 150 km ![]() Dalej z nimi. Niestety poprzednie plany się posypały. Ale urządziliśmy sobie "rodzinną pogawędkę" każdy powiedział co komu lezy na wątrobie i już jakoś lżej się zrobiło, nie jest idealnie ale nie jest już też tak tragicznie jak było ![]() Heheh mój to troszke inny typ ;p a raczej całkowicie inny ![]() ![]() Też to oglądałam i jakoś film nie porywa ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3974 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
![]() dziś cały dzień byłam u tż, remonty ![]() ![]() ![]() Dank witaj ![]() ![]() oo widzę, że rozmawiacie o "Miłości.." mam polewę z tego serialiku. Nigdy nie lubiłam Marceli, ale jestem w szoku, że zeszła do takiego poziomu. Dno.. ![]() plany na wieczór? "The voice" i samotny relaks ![]()
#3975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() looody ![]() ![]() Oj tam oj tam raz nie zawsze, będzie dobrze, nic nie nadrobisz ![]() haha dialogi tam są na bardzo wysokim poziomie ![]() ale to na tvn co niby chyba ma być polską wersją "Ekipy z .." wcale lepsze nie jest ![]() jak już jesteśmy w tym temacie widziałyście kto ma grać w kinowej wersji 50twarzy ? ;oooo
![]() ![]() |
![]() |
#3976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3977 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Szkoda tylko ,że zawsze się trafia co najwyżej marna podróba ![]() ![]() Nie oglądałam muszę nadrobić ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tak nawet ostatnio wklejałam link z fotką tego aktora ![]() Szkoda, że w the voice zmienili jury w 2 edycji byli najlepsi- teraz już nie będę tego oglądać. Ja dzisiaj oblewam zaręczyny-znajoma kilka dni temu powiedziała "tak" nie wiem w sumie czy się cieszyć czy płakać:-D Edytowane przez 201609081836 Czas edycji: 2013-09-07 o 18:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3978 | ||
Zakorzenienie
|
Mystery też uwielbiam mazury
![]() Cytat:
![]() ![]() a co do siostrzyczki to dobrze, że jeste lepiej i oby było jeszcze lepiej ! Cytat:
![]() ![]() zrobiłam dziś ziemniaczki z czosnkiem, teraz wali w całym domu, az mi zapach zbrzydł ![]()
![]() |
#3979 |
Carpe Diem!
|
Witam wieczornie
![]() Poszliśmy do znajomych na obiad i właśnie wróciliśmy ![]() ![]()
![]() |
#3980 |
Carpe Diem!
|
Witam z rana
![]() U nas pada deszcz ![]()
#3981 | ||||||
Zakorzenienie
|
Hejka
jeju Sonne, obejrzałam wczoraj z 5 odcinków w nocy, nie mogłam przestać xD w każdym razie jestem juz po śmierci Lori, dramatyczny poród, nie powiem, ludzie z miasteczka są powaleni do tego przeżyłam szok jak zobaczyłam tego bez ręki - wielki come back nie ma co ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja nie mogę brać tabletek anty, fatalnie się po nich czuję. W sumie to dobrze, bo by mi cycki jeszcze urosły jak tak piszesz :P Cytat:
![]() ![]() jak się udała impreza? jeju ja się wczoraj troszkę spiłam u rodziców TŻ, jego tata ciągle dolewał mi wina a ja słaba głowę mam i nagadałam trochę głupot. Niby nic takiego ale i tak mi mega wstyyyd. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() oooooooooo. było zdjęcie cyknąć! ![]() ![]() Cytat:
![]() oj tam, ciesz się, weselicho Ci się szykuje ![]() a u mnie ładna pogoda, ale sprawdziłam pogodę na Berlin i ma lać cały czas ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ten serial jest beznadziejny... Szkoda tych 20 paru minut na oglądanie tego badziewia ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Ja zaraz wybywam na spacer z TŻ ![]() Buźka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3983 | ||
Konto usunięte
|
A u mnie słonecznie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oglądałam zapowiedź sezonu 4 ![]() A kiedy jedziecie do Berlina?-może akuratnie jeszcze się poprawi ![]() Cytat:
![]() ![]() W takim razie udanego spacerowania ![]() Ja chyba wstąpię po shake bo coś mam smaka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3984 |
Zakorzenienie
|
cześć kochane
![]() ![]() wróciłam z pracy, i pierwsze co to do Was, potem mam w planie czytac książkę, a wieczorem tv ![]() ja wolę filmy niż seriale, wolę się nie wciągać. Jedynie M jak miłosć, i rodzinka.pl ![]() ![]()
#3985 |
Carpe Diem!
|
Ja mam dzisiaj leniwą niedzielę. Cały dzień przy kompie siedzę, przeglądam dzienniki budowy na muratorze i firany na allegro
![]()
#3986 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mmm, shake ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
![]() Mnie już Mjm się znudziło... Ale rodzinka.pl jest świetnym serialem, wciąga ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Ja niedawno wróciłam do domu. Pogoda super na spacerek. Spotkaliśmy znajomych na mieście, troszkę porozmawialiśmy i do parku. A teraz... Nie wiem co ja będę robić ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3987 | |
Carpe Diem!
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mmm, rogaliki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3989 | |
Carpe Diem!
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.