U nas plotki są od rana, ciężko nam spędzać dzień bez przywitania. - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-07, 10:59   #3961
nada13
Zakorzenienie

Dot.: U nas plotki są od rana, ciężko nam spędzać dzień bez przywitania.

Hejka
Wystarczyło dłużej pospać i tyyyyle nadrabiania wczoraj zjadłam pół średniej pizzy ale bez brzegów!

Cytat:
Napisane przez Lady_AnneBelle Pokaż wiadomość
Zła jestem. Tyle mam pakietów w tv a nic nie mogę oglądać. Teściowa totalnie zawładnęła pilotem. Nie chce mi się z nią o to kłócić. Przez cały dzień ogląda programy typu "trudne sprawy" i wszystkie prognozy pogody. Po co jej wiedzieć jaka jest pogoda w Polsce? Mogę jej to sprawdzić w necie.
Oszaleć można.
o kurcze, ja bym się z moją o pilota też kłócić bała ale pomyśl, że ogląda TV i Was nie męczy. Tak to by ją na ploteczki wzięło czy coś

Cytat:
Napisane przez Limonkaaa88 Pokaż wiadomość
niby to taki oblegany lumpeks, ale nie wiem ;/ a cena wydawała mi się spora ale widać jak się znam na tym heheh :P skoro powinna być większa jeśli lepsze ciuchy to ile można kupić ciuchów mniejw ięcej za taki 1 kg ?
to ja czekam z nutella na Ciebie
ooooo ale na Ciebie też on tak działa ? czy tylko mnie złożył w pół ?
hmmm, to zależy co bierzesz ale jak ja coś kupuje to rzadko wychodzi kilogram. ostatnio kupiłam dwie koszulki (jedną dla TŻ) koszulę i spodnie i wyszedł niecały kilogram.
powiem Ci, że ćwicząc wczoraj zmęczyłam się ale nie spociłam za bardzo i dzisiaj mnie nic nie boli. Za to jak ćwiczę killera to pot się leje xD musze w końcu spróbować turbo, ale pobrałam taką kiepską wersję plus tak jak mówiłam, lubię ćwiczenia które już znam i ciężko mi się do czegoś nowego przekonać

Cytat:
Tak, jestem w H. Teściowa przyjechała z nami. Wzięliśmy nowy dekoder, dostaliśmy gratis wszystkie możliwe pakiety. Cieszyłam się jak głupia, bo mamy teraz mnóstwo kanałów filmowych i z rozrywką. No ale nie może być przecież zbyt pięknie. Mamy jeden telewizor, więc musimy oglądać to co ona.
a czemu w ogóle przyjechała? Też chce pracy poszukać?
Teraz siostra TŻ wybiera się na tydzień do wujka swojej koleżanki, do Holandii, dokładnie Haga i zastanawiam się co ona będzie tam robić, nic do zwiedzania za bardzo nie ma, jest blisko morze ale za zimno na kąpiele, Amsterdam może zwiedzić, ale bez wydania kupy kasy na kartę Iamsterdam nie pozwiedza no i to kawałek drogi od tej Hagi.

sonnewampire-
Obejrzałam wczoraj 1 odcinek i ta akcja jak obcinają nogę temu wterynarzowi w więzieniu szok! A tam stoją więziniowie i odcinek się końćzy słowami "O fuck!" masakra, godzina 1 a ja się ledwo powstrzymałam od włączenia kolejnego epu :P
nada13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 10:59   #3962
nada13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DankHajgh Pokaż wiadomość
Hej Kochane !

Przepraszam Bardzo za nie udzielanie się ! Ale tyle ostatnio się dzieje, przprowadzka, zmiana pracy, faceci a raczej facet ^^
Ostatnio już chciałam napisać ale jak zobaczyłam ile mnie ominęło to się przeraziłam i spanikowałam..
Mam nadzieje, że jeszcze znajdzie sie miejsce dla mnie ..

A co tam u Was coś sie pozmieniało ?
Maaaaaaaaaaaaaaatko jak mi Was brakowało !
Hejo! Fajnie, że jesteś spoko loko znajdziemy Ci miejsce u mnie nic za bardzo, szukam pracy i kończę pisać magisterkę, TŻ ten sam, daty ciągle brak (ale się zrymowało) w ogóle mówię mu, chodź pójdziemy do kościoła i nawet ustalimy datę na za dwa lata, a on mi mówi, że nie, że na pewno przyszły rok. Jak mu tu wytłumaczyć, że może nie być terminów?

Cytat:
Napisane przez martusia205 Pokaż wiadomość
Piszę na chwilke od tż

Nada Ty i tak super wyglądasz, to odchudzanie nie jest konieczne Ja w tej chwili ważę niecałe 60 kg, a rok temu było ponad 66
ojej dziękuję! kurcze, to nieźle schudłaś, wszystko przez to dzwiganie w pracy :/

Cytat:
Może czyta wizaż, bo dała mi wczoraj pilota, żebym sobie film obejrzała. Mąż ją wyśmiał jak wieczorem włączyła "Dlaczego ja" i zapytał czy w tym domu niczego innego nie można w tv zobaczyć i chyba zrozumiała aluzje

Póki co nie myślę o powrocie ale jeśli już to o żadnej własnej firmie nie myślę. Mąż chciałby, żebym wogóle nie pracowała albo jak już to na 1/2 etatu. Będziemy mieli stały, comiesięczny przychód z wynajmu domu.
Ciężko będzie wrócić. Wszyscy nasi znajomi, którzy wrócili do Polski żałowali i starali się wrócić spowrotem. Daje to do myślenia. Ja wiem jak jest w Polsce, jak jeszcze tam pracowałam/mieszkałam to było bardzo ciężko. Pamiętam to jak dziś. Dlatego jak tylko wyjechałam odkładałam tyle ile się dało. Nawet ostatnio o tym z mężem rozmawialiśmy, że odkąd jesteśmy w H. nie mieliśmy ani jednej wypłaty, którą byśmy sobie lekką ręką wydali i nic nie odłożyli. Nauczyła nas tego nasza matka ojczyzna.
hehe bardzo dobrze :d Pozdrawiam Teściową Lady jeżeli nas czyta!!

Cytat:
Napisane przez mystery_ Pokaż wiadomość
Masz rację... Według mnie właśnie największym sukcesem jest utrzymanie tej wagi. Ja póki co od 6 lat przytyłam 2 kg, więc źle nie jest. I cycki mi urosły

Taaak, ma mieć swój program, bo chce udowodnić wszystkim, że ona schudnie. Ludzie chudna po 40-50 kg i się nie chwalą całemu światu

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Ha, a ja już sama siebie znam i powstrzymuje sie od kupna gazet. Niby jes czytam, ale czy one coś mądrego wnosza do mojego życia? Może tylko pojedyncze artykuły.
Kto był juz przy sobie to musi pamiętać, że trudno jest utrzymać prawidłową wagę... Mnie to śmieszą te wszystkie programy na siłę wymyślane. Już naprawdę nie wiedzą czym ludzi przyciągnąć przed tv. No, ale niektórzy widocznie lubie takie głupoty w stylu np. jak teraz ostatnio wymyślony serial przez TVN "Wawa non stop"

A to wiem o co Ci chodzi. u mnie tez był taki outlet, w którym płaciło się po 20 pare złotych za jedną sztukę. A dziury pod pachami i ślady pudru, szminki. Ładne rzeczy a takie zniszczone...

To się ciesz tą klapsydrą Przecież to najpiękniejszy rodzaj figury
Ja mam pół na pół gruszka/klapsydra , ale chyba bardziej gruszka ... Haha To zalezy jak sie ubiorę. Dlatego wolę legginsy ostatnio niż jeansy, bo w tych pierwszych wygląda moja figura lepiej. A jeansy ostatnio mi z tyłka spadaja i takie to życie...

Zgadzam się z Toba co do tej Bałoń. Pamiętam jak w tym programie miała problem z wysłowieniem się
A widzisz Ma sie ten refleks.

powiem Ci, że ja zaczęłam tyć jak poszłam na studia i ogólnie wtedy prawie wszystkim moim koleżankom pozmieniały się figury, faceci też przytyli - zaczynasz wtedy tak porządnie dorastać, ja mam wrażenie że na twarzy tez się zmieniłam trochę. Jak miałam 19/20 lat byłam przekonana, że zawsze będę chuda :P

jeju Viva też puściła serial o "Warszawie" jak mnie to drażni i potem cała Polska ma Warszawiaków za idiotów.

też staram się nie kupować gazet, wcześniej jeszcze kupowałam dla przepisów ale teraz już wiem, że wszystko znajdę w necie :P

Cytat:
Dzień dobry sobotnio !

kurcze, cześć !! Ja wczoraj, czy przedwczoraj już napisałam, że jednak chyba do nas nie wrócisz ! A tu zupełnie na odwrót, super !
A ten chlopiec brzmi mm opowiadaj, co gdzie, jak i ikiedy heheh
Zawsze znajdzie się miejsce u nas dla każdego
U mnie hmm mojego Tżta nie ma do połowy listopada, bo wyjechał na kurs, więc jestem słomianą wdową :P znaczy przyjeżdża co dwa tyg. gdzieś narazie był raz zdałam technika, ale ze stażu póki co nici i to chyba wsio
napisz więcej co u Ciebie

heheh teraz pilot będzie Wasz !!
no, to jest przykre co piszesz o tej naszej ojczyźnie ze tego Was nauczyła, ale taka jest prawda. Ja tak samo ostatnio ciągle narzekam na nasz kraj, że nie ułatwia życia młodym ludziom, tylko ciągle utrudnia ;/ nie dziwię się że tyle młodych ludzi wyjeżdża, zaczyna życie za granicę i ani im się śni tu wrócić ..

podziel się ;p;p mi zmalały ;( heheh
bleee też nie lubię lukrecji kupiłam kiedyś takie cukierki, były okropne obdzieliłam nim grupę na studiach, ale wszyscy pluli, tyko jedna koleżanka i moja mama zjadła i powiedziały ze dobre hehehe
lukrecja fuuu
Stary 2013-09-07, 12:14   #3963
mystery_
Zakorzenienie

Cytat:

bleee też nie lubię lukrecji kupiłam kiedyś takie cukierki, były okropne obdzieliłam nim grupę na studiach, ale wszyscy pluli, tyko jedna koleżanka i moja mama zjadła i powiedziały ze dobre hehehe
Ha Nie podzielę się, bo i tak nie mam dużych haha Więc każdy dodatkowy milimetr jest na wagę złota hah Ale jakoś nie przeszkadza mi tak bardzo to, że nie mam większych Rosna w swoim tempie

Fuuuj, a mi tylko one zostały z tego co przywiózł mi TŻ z zagranicy Nie wiedział chyba, że nie lubię...

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Cytat:
Napisane przez nada13 Pokaż wiadomość
powiem Ci, że ja zaczęłam tyć jak poszłam na studia i ogólnie wtedy prawie wszystkim moim koleżankom pozmieniały się figury, faceci też przytyli - zaczynasz wtedy tak porządnie dorastać, ja mam wrażenie że na twarzy tez się zmieniłam trochę. Jak miałam 19/20 lat byłam przekonana, że zawsze będę chuda :P

jeju Viva też puściła serial o "Warszawie" jak mnie to drażni i potem cała Polska ma Warszawiaków za idiotów.

też staram się nie kupować gazet, wcześniej jeszcze kupowałam dla przepisów ale teraz już wiem, że wszystko znajdę w necie :P

lukrecja fuuu
Nie strasz! Od października idę na studia, więc różnie to może być. Ale w sumie studia to inne życie... Nieregularne posiłki i częstsze podjadanie w nocy, bo i imprez więcej Ale ja mimo wszystko będę starała się nie przekombinować Może jak będę mieszkać z koleżanką to i motywacja będzie do ćwiczeń

"Życie na bogato" z tą Marcelą z Top Model? Ha, ja obejrzałam ten pierwszy odcinek i takie beznadziejne te dialogi są... Masakra.

Ja i tak czuję, że nie dam rady oprzeć się kupieniu jakiejś gazetki niedługo Ale wierz we mnie

Ps. a co z tymi brzegami? One są najbardziej kaloryczne w całej pizzy? Ja je uwielbiam

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Kurcze! Wróciłam z miasta i tak siedzę, i siedzę... A sprzątac się nie chce. Tydzień temu byłam na mieście i jeszcze więcej przeszłam niż teraz, a domek na błysk sprzątnęłam... Trzeba mieć dzień

Jakie plany macie na dzisiaj Dziewczyny ?

04.08.2009 r.

[...] twoje blizny są twoją siłą
mystery_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 12:15   #3964
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Cytat:
Napisane przez sonnewampire Pokaż wiadomość
Dokładnie nie ma żadnego startu Teraz jest mega ciężko z pracą a ciekawe co by było gdyby nagle z zagranicy większość chciała wrócić do pl

Niestety taka prawda. U mnie z rodziny też jedni kupili mieszkanie drudzy wybudowali dom lata mijają a oni nadal za granicą. Pewnie wrócą "na starość"-jak się emerytury dorobią
Ta pl uczy oszczędzania no i jak wiadomo kombinowania.
Pamiętam jak się znajomy zdziwił jak usłyszał jakie tu są zarobki Bo w sumie mamy marne zarobki a ceny porównywalne
Ja każdą pracę miałam załatwioną po znajomości i raz szefowa mnie awansowała do biura, bo potrzebowała kogoś reprezentacyjnego Buty bym sobie zdarła a roboty bym nie wychodziła. Trzeba mieć sporo szczęścia, by: 1. dostać fajną pracę, do której idzie się z przyjemnością; 2. pracować z ludźmi, którzy nie kopią pod sobą dołków i nie ma wyścigu szczurów; 3. zarobić na godne życie.

My też kombinujemy. Ja na to mówię: "Każdy orze jak może". Jednak nie ma to nic wspólnego z oszczędzaniem polegającym na kradzieży ropy, żeby za free jeździć autem czy kradzieżą warzyw z holenderskiej budki (często rolnicy wystawiają swoje plony przed domem, żeby można je było kupić; wrzuca się pieniądze i zabiera ziemniaki/marchew/kapustę). Dodam tylko, że moja koleżanka potrafi za darmo obiad ugotować po odwiedzeniu takiej budki
Ceny jedzenia, kosmetyków i ubrań są porównywalne. Co innego z usługami czy budową/remontem domu.

Cytat:
hehe bardzo dobrze :d Pozdrawiam Teściową Lady jeżeli nas czyta!!

Mieszkasz w Warszawie?

Z uniesień pozostało mi uniesienie brwi,
ze wzruszeń - wzruszenie ramion.

home sweet home

Lady_AnneBelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 12:32   #3965
nada13
Zakorzenienie

Cytat:
Ja każdą pracę miałam załatwioną po znajomości i raz szefowa mnie awansowała do biura, bo potrzebowała kogoś reprezentacyjnego Buty bym sobie zdarła a roboty bym nie wychodziła. Trzeba mieć sporo szczęścia, by: 1. dostać fajną pracę, do której idzie się z przyjemnością; 2. pracować z ludźmi, którzy nie kopią pod sobą dołków i nie ma wyścigu szczurów; 3. zarobić na godne życie.

My też kombinujemy. Ja na to mówię: "Każdy orze jak może". Jednak nie ma to nic wspólnego z oszczędzaniem polegającym na kradzieży ropy, żeby za free jeździć autem czy kradzieżą warzyw z holenderskiej budki (często rolnicy wystawiają swoje plony przed domem, żeby można je było kupić; wrzuca się pieniądze i zabiera ziemniaki/marchew/kapustę). Dodam tylko, że moja koleżanka potrafi za darmo obiad ugotować po odwiedzeniu takiej budki
Ceny jedzenia, kosmetyków i ubrań są porównywalne. Co innego z usługami czy budową/remontem domu.

Mieszkasz w Warszawie?
no to fajnie, że Ci się udało
o kurcze, nic dziwnego, że potem złe zdanie potrafią o polakach mieć. Mnie by sumienie zjadło

no nie do końca, bo mieszkam pod Warszawą (nie dajemy się wciągnąć :P) ale do szkoły i pracy chodziłam w Warszawie, no i teraz niedługo mam się przeprowadzać na wolę.

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Cytat:
Ha Nie podzielę się, bo i tak nie mam dużych haha Więc każdy dodatkowy milimetr jest na wagę złota hah Ale jakoś nie przeszkadza mi tak bardzo to, że nie mam większych Rosna w swoim tempie

Fuuuj, a mi tylko one zostały z tego co przywiózł mi TŻ z zagranicy Nie wiedział chyba, że nie lubię...

Nie strasz! Od października idę na studia, więc różnie to może być. Ale w sumie studia to inne życie... Nieregularne posiłki i częstsze podjadanie w nocy, bo i imprez więcej Ale ja mimo wszystko będę starała się nie przekombinować Może jak będę mieszkać z koleżanką to i motywacja będzie do ćwiczeń

"Życie na bogato" z tą Marcelą z Top Model? Ha, ja obejrzałam ten pierwszy odcinek i takie beznadziejne te dialogi są... Masakra.

Ja i tak czuję, że nie dam rady oprzeć się kupieniu jakiejś gazetki niedługo Ale wierz we mnie

Ps. a co z tymi brzegami? One są najbardziej kaloryczne w całej pizzy? Ja je uwielbiam

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Kurcze! Wróciłam z miasta i tak siedzę, i siedzę... A sprzątac się nie chce. Tydzień temu byłam na mieście i jeszcze więcej przeszłam niż teraz, a domek na błysk sprzątnęłam... Trzeba mieć dzień

haha nei chciałam chociaż siostrze TŻ powtarzam, że przytyje jeszcze :P w sumie to by była niezła karma bo ich tata ciągle mi dokucza jaka to ja duża jestem, teraz przestał bo schudłam ale kiedyś aluzje były.

ja nosze 70F :P mogę się trochę podzielić, zawsze wieczny problem z kupnem koszuli - na cyckach obciskająca, na brzuchu wisi, w sumie bez koszuli jeszcze się obyć można, ale kupowanie kurtki to koszmar -_-

moja koleżanka ma straszną bekę z tej "Miłości..." ja nie mam cierpliwości do takich seriali :P

noo, brzegi to tak jak zjedzenie pizzy drugiej :P wysyłam linka do filmiku, babeczka opowiada jak jeść najmniej kalorycznie pizzę
Stary 2013-09-07, 13:31   #3966
201609081836
Konto usunięte

Cytat:
Hejka
Wystarczyło dłużej pospać i tyyyyle nadrabiania wczoraj zjadłam pół średniej pizzy ale bez brzegów!
Ja będę miała dzisiaj 32 cm z podwójną mozarellą
hehe niezła ta scena była mogłaś oglądać dalej
Mnie rozwaliła scena z 2 serii jak ta mała Sophie wychodzi z budynku-najsmutniejsza scena z całej serii jak dla mnie

Cytat:
[/COLOR]Kurcze! Wróciłam z miasta i tak siedzę, i siedzę... A sprzątac się nie chce. Tydzień temu byłam na mieście i jeszcze więcej przeszłam niż teraz, a domek na błysk sprzątnęłam... Trzeba mieć dzień
Widziałam 1 odcinek bo nie lubię oceniać czegoś czego nie widziałam i żenua -nawet wklejałam na wątku link Najlepszy był tekst zostałam "twarzą rajstop" Już lepsze były te paradokumenty(pamietniki z wakacji itd.przynajmniej zabawne)
Też jeszcze nic nie ogarnęłam na chacie ale ja to w sumie zazwyczaj sprzątam albo nad ranem albo w nocy
Cytat:
Dokładnie tak to jest albo masz wpływową rodzinę, znajomości albo trzeba mieć sporo szczęścia
A z tą kradzieżą to dobre - ja to nie wiem jak tak ludzie mogą.
Nie raz była sytuacja, że bez problemu mogłam coś zwinąć ale jakoś nigdy mnie nie kusiło D Z kombinowaniem podobnie nie potrafię kombinować pewnie dlatego w sumie nic wartościowego nie mam - ale przynajmniej mam czyste sumienie
201609081836 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 13:32   #3967
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Hejka

hmmm, to zależy co bierzesz ale jak ja coś kupuje to rzadko wychodzi kilogram. ostatnio kupiłam dwie koszulki (jedną dla TŻ) koszulę i spodnie i wyszedł niecały kilogram.
powiem Ci, że ćwicząc wczoraj zmęczyłam się ale nie spociłam za bardzo i dzisiaj mnie nic nie boli. Za to jak ćwiczę killera to pot się leje xD musze w końcu spróbować turbo, ale pobrałam taką kiepską wersję plus tak jak mówiłam, lubię ćwiczenia które już znam i ciężko mi się do czegoś nowego przekonać

sonnewampire-
Obejrzałam wczoraj 1 odcinek i ta akcja jak obcinają nogę temu wterynarzowi w więzieniu szok! A tam stoją więziniowie i odcinek się końćzy słowami "O fuck!" masakra, godzina 1 a ja się ledwo powstrzymałam od włączenia kolejnego epu :P
brzegi
mnie dziś też nic nie boli po wczorajszych ćwiczeniach
kurcze ale bym sobie ten serial obejrzała hehehe
Cytat:
Hejo! Fajnie, że jesteś spoko loko znajdziemy Ci miejsce u mnie nic za bardzo, szukam pracy i kończę pisać magisterkę, TŻ ten sam, daty ciągle brak (ale się zrymowało) w ogóle mówię mu, chodź pójdziemy do kościoła i nawet ustalimy datę na za dwa lata, a on mi mówi, że nie, że na pewno przyszły rok. Jak mu tu wytłumaczyć, że może nie być terminów?

lukrecja fuuu
to Wy się pospieszcie bo ciężko z salą fotografem itp.
Cytat:

[/COLOR]Kurcze! Wróciłam z miasta i tak siedzę, i siedzę... A sprzątac się nie chce. Tydzień temu byłam na mieście i jeszcze więcej przeszłam niż teraz, a domek na błysk sprzątnęłam... Trzeba mieć dzień

w jakim mieście będziesz studiować ?
nie wiedziałam że jest jaki s serialik z Marcela
byłam z tatą na mieście, a teraz siedzę w ogrodzie z lapkiem na słoneczku i z lodem w ręku hehe
Cytat:

haha nei chciałam chociaż siostrze TŻ powtarzam, że przytyje jeszcze :P w sumie to by była niezła karma bo ich tata ciągle mi dokucza jaka to ja duża jestem, teraz przestał bo schudłam ale kiedyś aluzje były.

ja nosze 70F :P mogę się trochę podzielić, zawsze wieczny problem z kupnem koszuli - na cyckach obciskająca, na brzuchu wisi, w sumie bez koszuli jeszcze się obyć można, ale kupowanie kurtki to koszmar -_-
ale wredny ten teściu, nie wiem nie widzisłsm Cie jak wyglądałaś przed studiami, ale skoro teraz wyglądasz normalnie, to kiedyś musiałaś być szczypiorem i dlatego może taka różnica i on gada takie głupoty.
masz się czym pochwalić :P ja noszę B, jak brałam tabletki anty to mialam nawet C, a teraz już zeszło z nich "powietrze" i wróciły do poprzednich rozmiarów heheh

Jestem czytaczocholik !
Limonkaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-07, 14:41   #3968
DankHajgh
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry sobotnio !

kurcze, cześć !! Ja wczoraj, czy przedwczoraj już napisałam, że jednak chyba do nas nie wrócisz ! A tu zupełnie na odwrót, super !
A ten chlopiec brzmi mm opowiadaj, co gdzie, jak i ikiedy heheh
Zawsze znajdzie się miejsce u nas dla każdego
U mnie hmm mojego Tżta nie ma do połowy listopada, bo wyjechał na kurs, więc jestem słomianą wdową :P znaczy przyjeżdża co dwa tyg. gdzieś narazie był raz zdałam technika, ale ze stażu póki co nici i to chyba wsio
napisz więcej co u Ciebie

heheh teraz pilot będzie Wasz !!
no, to jest przykre co piszesz o tej naszej ojczyźnie ze tego Was nauczyła, ale taka jest prawda. Ja tak samo ostatnio ciągle narzekam na nasz kraj, że nie ułatwia życia młodym ludziom, tylko ciągle utrudnia ;/ nie dziwię się że tyle młodych ludzi wyjeżdża, zaczyna życie za granicę i ani im się śni tu wrócić ..

Oszzz to nie dobrze z TŻ, oby zleciało jak najszybciej do Listopada
Fajnie że chociaż przyjeżdża
Hmmm a co do Pana to poznaliśmy się hmm ze 3 miesiące temu, tak myślę.. matko pierwszy raz się tak stresowałam jak kogoś poznałam.. ale że mieszkamy od siebie ponad 80 mil to na nic więcej nie liczyłam, na moje szczęscie on też troszke się zakrecił i co weekend tutaj przyjeżdżał. Teraz miałam urlop to ja byłam u niego i na razie tak to się kreci, za tydzień on przyjeżdża..A no i nie Polak, a Anglik, 27 lat toootalnie mój typ więc jest dobrze

Bleh lukrecja ! Najgorsze co może być a niby to słodycze !
Cytat:
Dokładnie nie ma żadnego startu Teraz jest mega ciężko z pracą a ciekawe co by było gdyby nagle z zagranicy większość chciała wrócić do pl

Niestety taka prawda. U mnie z rodziny też jedni kupili mieszkanie drudzy wybudowali dom lata mijają a oni nadal za granicą. Pewnie wrócą "na starość"-jak się emerytury dorobią
Ta pl uczy oszczędzania no i jak wiadomo kombinowania.
Pamiętam jak się znajomy zdziwił jak usłyszał jakie tu są zarobki Bo w sumie mamy marne zarobki a ceny porównywalne
W sumie szkoda nerwów jak gada się na takie tematy od razu ciśnienie rośnie
Dank pewnie że tak witaj co to za pan
Kurde po 6 sąsiadka mnie obudziła. Wylazła z odkurzaczem na klatke
Hm a że tak spytam o jaki serial chodzi ?

O matko ! to też nie ma co robić o 6 rano ?

Lady z tym odkładaniem to wiem o czym mówisz, albo na początku jak tu przyjechałam to robiłam zakupy od razu na miesiąc - takie przyzwyczajenie z domu, że trzeba kupić póki pieniążki są pewne ..
Ale z Teściową to się zaskoczyłam teraz.
Kurde dobrze, że chociaż się hamuje z uwagami i z tym wszystkim .
tylko z ta telewizją lipa. ale jak podczytuje wizaż [ skoro dobrowolnie pilot oddała] może wnioski jakieś wyciągneła, kto wie. A na długo do was przyjechała ?

Kurcze a u mnie dzisiaj impreza bo siostra 25 urodziny ma, masakra cały dzień przy garach ;o jakby tu z 50 osób miało przyjść a nie wiem czy 10 bedzie ;D
Stary 2013-09-07, 15:06   #3969
201609081836
Konto usunięte

Cytat:
byłam z tatą na mieście, a teraz siedzę w ogrodzie z lapkiem na słoneczku i z lodem w ręku hehe
Fajnie tam masz
U mnie niby jest słońce ale i tak jakoś tak zimno jest
Cytat:
Hmmm a co do Pana to poznaliśmy się hmm ze 3 miesiące temu, tak myślę.. matko pierwszy raz się tak stresowałam jak kogoś poznałam.. ale że mieszkamy od siebie ponad 80 mil to na nic więcej nie liczyłam, na moje szczęscie on też troszke się zakrecił i co weekend tutaj przyjeżdżał. Teraz miałam urlop to ja byłam u niego i na razie tak to się kreci, za tydzień on przyjeżdża..A no i nie Polak, a Anglik, 27 lat toootalnie mój typ więc jest dobrze
Hm a że tak spytam o jaki serial chodzi ?
Fajnie to oby się dalej kręciło O pewnie ma świetny akcent
Wygląd wyglądem sam akcent może powalić
A serial to - The walking dead.
Stary 2013-09-07, 15:58   #3970
DankHajgh
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie tam masz

Heh to fakt akcent jest meeeega <3
Ale wygląd plus akcent to już dawka śmiertelna
Ooo jakiś nowy ? ;>
Ja ostatnio oglądałam - Game of thrones

Edytowane przez DankHajgh
Czas edycji: 2013-09-07 o 16:00
DankHajgh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 16:02   #3971
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Oszzz to nie dobrze z TŻ, oby zleciało jak najszybciej do Listopada
Fajnie że chociaż przyjeżdża
a jak się poznaliście ?? przez internet skoro tak się stresowałaś ? czy gdzieś przez znajomych lub imprezie ? Super, cieszę się że masz kogos, że Ci sie układa i w ogóle gratki 80 mil to ile km ?
a mieszkasz już w końcu bez siostry i szwagra czy dalej z nimi ?

Cytat:
Fajnie tam masz

heheh kiedyś pokazywałaś w jakich gustujesz anglikach :P ciekawe czy ten Dank ma taki styl jaki Ty lubisz hehe
no ja się zdziwiłam, ale juz 3 dzień w ciągu dnia jest cieplutko, że chodze krótko ubrana, ale za to noc to zimnica totalna.

Oglądałam niedawni Kick-ass bo nie oglądałam wcześniej ;p taki może być film hehe początek jak zobaczyłam to myślę o rety, beznadzieja, ale potem się wciągnełam drugą częśc muszę zobaczyć, ale źle się ściągneła u tżta więc musze czekać aż ściągne u Niego

jutro idę do robotki na caly dzień, może to i lepiej, bo bym się nudziła

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

aaaaaaaa Nada robiłam dziś tą fryzurę co pokazywałaś filmik, myślałam że ręcę to odpadna coś tam wyszło, ale nie tak jak na filmiku, ja sbie nie umiem robić takich rzeczy, wiedziałam jak to idze na swoich włosach, ale nie umiem na czuje sobie tak dobierać odpowiednią ilośc włosów i by to ładnie wyglądało mama to jak mnie zobaczyła to mówi że mam fryzure jak tymoszenko hehehhe ale że ogólnie ładnie całkiem

Jestem czytaczocholik !
Stary 2013-09-07, 16:20   #3972
mystery_
Zakorzenienie

Cytat:

moja koleżanka ma straszną bekę z tej "Miłości..." ja nie mam cierpliwości do takich seriali :P

noo, brzegi to tak jak zjedzenie pizzy drugiej :P wysyłam linka do filmiku, babeczka opowiada jak jeść najmniej kalorycznie pizzę
O, a to nie powinien tak mówić Ja jak byłam niedawno u lekarza na kontroli to powiedział, że schudłam, bo o 2kg mniej ważę niż przy ostatniej wizycie. To niemożliwe, bo teraz ważę więcej. Musiałam wtedy nieźle się nawpychać jedzenia Bo wagę mi podał taka jakiej jeszcze nie miałam

To spory biuścik podziel się !
Ja z kupnem kurtki mam problem, bo jak rekawy dobre to za szeroka jest w brzuchu... Jestem w ogóle niewymiarowa

No ja tak samo... A zwłaszcza do tych "Trudne sprawy" . Ludzie przekrzykują się na siłę... Aż prosi sie przełączyć kanał na inny.

Nawet o tym nie wiedziałam

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:

Widziałam 1 odcinek bo nie lubię oceniać czegoś czego nie widziałam i żenua -nawet wklejałam na wątku link Najlepszy był tekst zostałam "twarzą rajstop" Już lepsze były te paradokumenty(pamietniki z wakacji itd.przynajmniej zabawne)
Też jeszcze nic nie ogarnęłam na chacie ale ja to w sumie zazwyczaj sprzątam albo nad ranem albo w nocy
A mnie wkurzaja te "Trudne sprawy" itd. , bo ludzie przekrzykuja się na siłę... Nic zrozumieć z tego wszystkiego nie można. Paranoja.

Ha Ja jakoś niedawno po 24 nie mogłam zasnąć, bo miałam zbyt dużo energii. Miałam ochotę sprzątać Nie wiem co mi było

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

Cytat:

Na UWM w Olsztynie Mazury
Beznadziejny, nie ma czego żałować
Pogoda dzisiaj piękna

04.08.2009 r.

Stary 2013-09-07, 16:26   #3973
DankHajgh
Zakorzenienie

Cytat:
a jak się poznaliście ?? przez internet skoro tak się stresowałaś ? czy gdzieś przez znajomych lub imprezie ? Super, cieszę się że masz kogos, że Ci sie układa i w ogóle gratki 80 mil to ile km ?
a mieszkasz już w końcu bez siostry i szwagra czy dalej z nimi ?

heheh kiedyś pokazywałaś w jakich gustujesz anglikach :P ciekawe czy ten Dank ma taki styl jaki Ty lubisz hehe
no ja się zdziwiłam, ale juz 3 dzień w ciągu dnia jest cieplutko, że chodze krótko ubrana, ale za to noc to zimnica totalna.

Oglądałam niedawni Kick-ass bo nie oglądałam wcześniej ;p taki może być film hehe początek jak zobaczyłam to myślę o rety, beznadzieja, ale potem się wciągnełam drugą częśc muszę zobaczyć, ale źle się ściągneła u tżta więc musze czekać aż ściągne u Niego

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

aaaaaaaa Nada robiłam dziś tą fryzurę co pokazywałaś filmik, myślałam że ręcę to odpadna coś tam wyszło, ale nie tak jak na filmiku, ja sbie nie umiem robić takich rzeczy, wiedziałam jak to idze na swoich włosach, ale nie umiem na czuje sobie tak dobierać odpowiednią ilośc włosów i by to ładnie wyglądało mama to jak mnie zobaczyła to mówi że mam fryzure jak tymoszenko hehehhe ale że ogólnie ładnie całkiem
Hmm poznaliśmy się przez znajomych. Narzeczony mojej przyjaciółki to jego najlepszy przyjaciel
Tzn stresowałam się samą jego obecnością, głupio mi było się odzywać bo nie wiedziałam czy powiem coś poprawnie gramatycznie czy nie
hm to tak ponad 80 mil jest jakieś 88 to wychodzi prawie 150 km
Dalej z nimi. Niestety poprzednie plany się posypały.
Ale urządziliśmy sobie "rodzinną pogawędkę" każdy powiedział co komu lezy na wątrobie i już jakoś lżej się zrobiło, nie jest idealnie ale nie jest już też tak tragicznie jak było

Heheh mój to troszke inny typ ;p a raczej całkowicie inny Przynajmniej w tym wypadku

Też to oglądałam i jakoś film nie porywa tak samo zareagowałam na początek, ale podobno dwójka jest lepsza
Stary 2013-09-07, 17:48   #3974
martusia205
Zakorzenienie

cześć dziewczynki
dziś cały dzień byłam u tż, remonty potem u znajomych, i teraz już w domku. Zbieram siły na jutro do pracy, mamy sprzątac ja dziś 2 lody zjadłam, mam tez ciasto, sałatkę.. oj chyba szybko nadrobię kilogramy stracone

Dank witaj zawsze znajdzie się dla Ciebie miejsce, fajnie że Ci się dobrze wiedzie

oo widzę, że rozmawiacie o "Miłości.." mam polewę z tego serialiku. Nigdy nie lubiłam Marceli, ale jestem w szoku, że zeszła do takiego poziomu. Dno..

plany na wieczór? "The voice" i samotny relaks

http://suwaczki.slub-wesele.pl/201007032438.html
martusia205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 17:57   #3975
DankHajgh
Zakorzenienie

Cytat:
cześć dziewczynki
dziś cały dzień byłam u tż, remonty potem u znajomych, i teraz już w domku. Zbieram siły na jutro do pracy, mamy sprzątac ja dziś 2 lody zjadłam, mam tez ciasto, sałatkę.. oj chyba szybko nadrobię kilogramy stracone

Dank witaj zawsze znajdzie się dla Ciebie miejsce, fajnie że Ci się dobrze wiedzie

oo widzę, że rozmawiacie o "Miłości.." mam polewę z tego serialiku. Nigdy nie lubiłam Marceli, ale jestem w szoku, że zeszła do takiego poziomu. Dno..

!
looody chodzą za mną już kilka dni a co pójde do sklepu czy na miasto to zapomne kupić !
Oj tam oj tam raz nie zawsze, będzie dobrze, nic nie nadrobisz

haha dialogi tam są na bardzo wysokim poziomie
ale to na tvn co niby chyba ma być polską wersją "Ekipy z .." wcale lepsze nie jest

jak już jesteśmy w tym temacie widziałyście kto ma grać w kinowej wersji 50twarzy ? ;oooo
Stary 2013-09-07, 18:50   #3976
martusia205
Zakorzenienie

Cytat:
!
looody chodzą za mną już kilka dni a co pójde do sklepu czy na miasto to zapomne kupić !

ale to na tvn co niby chyba ma być polską wersją "Ekipy z .." wcale lepsze nie jest

jak już jesteśmy w tym temacie widziałyście kto ma grać w kinowej wersji 50twarzy ? ;oooo
widziałam jest mi to obojętne bo nie znam tych aktorów

Stary 2013-09-07, 18:53   #3977
201609081836
Konto usunięte

Cytat:
no ja się zdziwiłam, ale juz 3 dzień w ciągu dnia jest cieplutko, że chodze krótko ubrana, ale za to noc to zimnicatotalna.
heh nom akcent , zarost, nonszalancja to jest to
Szkoda tylko ,że zawsze się trafia co najwyżej marna podróba Chociaż w sumie gdyby tak popracować nad akcentem było by teraz prawie że idealnie
Nie oglądałam muszę nadrobić A nom zimno i już po 19 ciemno
Cytat:
!
Ta niby ma być widziałam 1 odcinek i nie mam zamiaru nabijać im oglądalności Co jak co ale już ta "Ekipa..."była o wiele lepsza
Tak nawet ostatnio wklejałam link z fotką tego aktora
Szkoda, że w the voice zmienili jury w 2 edycji byli najlepsi- teraz już nie będę tego oglądać.
Ja dzisiaj oblewam zaręczyny-znajoma kilka dni temu powiedziała "tak" nie wiem w sumie czy się cieszyć czy płakać:-D

Edytowane przez 201609081836
Czas edycji: 2013-09-07 o 18:55
Stary 2013-09-07, 19:16   #3978
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Mystery też uwielbiam mazury

Cytat:
Hmm poznaliśmy się przez znajomych. Narzeczony mojej przyjaciółki to jego najlepszy przyjaciel
Tzn stresowałam się samą jego obecnością, głupio mi było się odzywać bo nie wiedziałam czy powiem coś poprawnie gramatycznie czy nie
hm to tak ponad 80 mil jest jakieś 88 to wychodzi prawie 150 km
Dalej z nimi. Niestety poprzednie plany się posypały.
Ale urządziliśmy sobie "rodzinną pogawędkę" każdy powiedział co komu lezy na wątrobie i już jakoś lżej się zrobiło, nie jest idealnie ale nie jest już też tak tragicznie jak było
nio to sporo w takim razie, faktycznie. No i jak teraz się dogadujecie ? nie ma żadnego problemu ? nie brakuje Ci słówek angielskich ?
a co do siostrzyczki to dobrze, że jeste lepiej i oby było jeszcze lepiej !

Cytat:
Szkoda tylko ,że zawsze się trafia co najwyżej marna podróba Chociaż w sumie gdyby tak popracować nad akcentem było by teraz prawie że idealnie

Ja dzisiaj oblewam zaręczyny-znajoma kilka dni temu powiedziała "tak" nie wiem w sumie czy się cieszyć czy płakać:-D
hahaha czemu nie wiesz ;D? nie pewna para ? śmiesznie to brzmi

zrobiłam dziś ziemniaczki z czosnkiem, teraz wali w całym domu, az mi zapach zbrzydł

Jestem czytaczocholik !
Stary 2013-09-07, 21:44   #3979
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Witam wieczornie

Poszliśmy do znajomych na obiad i właśnie wróciliśmy Obiad się lekko naciągnął

home sweet home

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-08, 07:01   #3980
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Witam z rana
U nas pada deszcz

home sweet home

Stary 2013-09-08, 10:22   #3981
nada13
Zakorzenienie

Hejka

jeju Sonne, obejrzałam wczoraj z 5 odcinków w nocy, nie mogłam przestać xD w każdym razie jestem juz po śmierci Lori, dramatyczny poród, nie powiem, ludzie z miasteczka są powaleni do tego przeżyłam szok jak zobaczyłam tego bez ręki - wielki come back nie ma co. A ten Burmistrz- jak czesał swoja córeczkę zombi i zdarł jej skórę z głowy xD ta Blondi durna jest, że się niczego nie domyśla i jeszcze z nim do łóżka idzie. No i skończyłam na tym jak schwytali Azjatę i Meggi

Cytat:
Ja będę miała dzisiaj 32 cm z podwójną mozarellą
hehe niezła ta scena była mogłaś oglądać dalej
Mnie rozwaliła scena z 2 serii jak ta mała Sophie wychodzi z budynku-najsmutniejsza scena z całej serii jak dla mnie

nooo, dokładnie. I jeszcze pytam TŻ (on juz z rok temu to oglądał) czy ją znajdą- a on mi "taaaak taaak " więc spokojnie oglądałam :P

Cytat:
mnie dziś też nic nie boli po wczorajszych ćwiczeniach
kurcze ale bym sobie ten serial obejrzała hehehe

to Wy się pospieszcie bo ciężko z salą fotografem itp.

ale wredny ten teściu, nie wiem nie widzisłsm Cie jak wyglądałaś przed studiami, ale skoro teraz wyglądasz normalnie, to kiedyś musiałaś być szczypiorem i dlatego może taka różnica i on gada takie głupoty.
masz się czym pochwalić :P ja noszę B, jak brałam tabletki anty to mialam nawet C, a teraz już zeszło z nich "powietrze" i wróciły do poprzednich rozmiarów heheh
no to ładnie, a jak się ćwiczyło? W ogóle jak się nazywa ten trening który masz? Bo to z facetem jakimś, tak?
ja nie mogę brać tabletek anty, fatalnie się po nich czuję. W sumie to dobrze, bo by mi cycki jeszcze urosły jak tak piszesz :P

Cytat:
Lady z tym odkładaniem to wiem o czym mówisz, albo na początku jak tu przyjechałam to robiłam zakupy od razu na miesiąc - takie przyzwyczajenie z domu, że trzeba kupić póki pieniążki są pewne ..
Ale z Teściową to się zaskoczyłam teraz.
Kurde dobrze, że chociaż się hamuje z uwagami i z tym wszystkim .
tylko z ta telewizją lipa. ale jak podczytuje wizaż [ skoro dobrowolnie pilot oddała] może wnioski jakieś wyciągneła, kto wie. A na długo do was przyjechała ?

Kurcze a u mnie dzisiaj impreza bo siostra 25 urodziny ma, masakra cały dzień przy garach ;o jakby tu z 50 osób miało przyjść a nie wiem czy 10 bedzie ;D
no to ładnie to faktycznie zapowiada się coś poważniejszego i do tego nad językiem jeszcze bardziej popracujesz
jak się udała impreza? jeju ja się wczoraj troszkę spiłam u rodziców TŻ, jego tata ciągle dolewał mi wina a ja słaba głowę mam i nagadałam trochę głupot. Niby nic takiego ale i tak mi mega wstyyyd.

Cytat:
Heh to fakt akcent jest meeeega <3
Ale wygląd plus akcent to już dawka śmiertelna
Ooo jakiś nowy ? ;>
Ja ostatnio oglądałam - Game of thrones
ja się nigdy nie mogłam wciągnąć w to, pewnie jakbym usiadła i się zmusiła do kilku odcinków to dałoby radę. ale mój TŻ kocha :P

Cytat:

ja byłam na tej pierwszej części w kinie i bardzooo mi się podobała druga podobno już tak dobra nie jest, ale można się pośmiać

oooooooooo. było zdjęcie cyknąć! i tak :brawa: za odwagę

Cytat:

Ta niby ma być widziałam 1 odcinek i nie mam zamiaru nabijać im oglądalności Co jak co ale już ta "Ekipa..."była o wiele lepsza
Tak nawet ostatnio wklejałam link z fotką tego aktora
Szkoda, że w the voice zmienili jury w 2 edycji byli najlepsi- teraz już nie będę tego oglądać.
nooo, nie cierpię Górniak. Jest taka sztuczna.
oj tam, ciesz się, weselicho Ci się szykuje

Cytat:
Witam z rana
U nas pada deszcz
a u mnie ładna pogoda, ale sprawdziłam pogodę na Berlin i ma lać cały czas
Stary 2013-09-08, 13:12   #3982
mystery_
Zakorzenienie

Cytat:
cześć dziewczynki

Jak ja dawno nie jadłam lodów Zaraz wybieram się na spacer, więc może sobie kupię jakiegoś wypasionego W końcu lato juz się kończy.

Ten serial jest beznadziejny... Szkoda tych 20 paru minut na oglądanie tego badziewia

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Ja zaraz wybywam na spacer z TŻ Pogoda jest piękna !

Buźka

04.08.2009 r.

Stary 2013-09-08, 13:53   #3983
201609081836
Konto usunięte

Cytat:
Witam z rana
U nas pada deszcz
A u mnie słonecznie ale w sumie dosyć zimno jest.
Cytat:
Hejka

jeju Sonne, obejrzałam wczoraj z 5 odcinków w nocy, nie mogłam przestać xD w każdym razie jestem juz po śmierci Lori, dramatyczny poród, nie powiem, ludzie z miasteczka są powaleni do tego przeżyłam szok jak zobaczyłam tego bez ręki - wielki come back nie ma co. A ten Burmistrz- jak czesał swoja córeczkę zombi i zdarł jej skórę z głowy xD ta Blondi durna jest, że się niczego nie domyśla i jeszcze z nim do łóżka idzie. No i skończyłam na tym jak schwytali Azjatę i Meggi
a u mnie ładna pogoda, ale sprawdziłam pogodę na Berlin i ma lać cały czas
Ten brat Daryla jest straszny-on pewnie do końca będzie się przewijał w serialu. Jak tylko zobaczyłam tego burmistrza wiedziałam, że coś z nim nie tak:-D A nom strasznie naiwna jest - ale będzie poźniej świetna scena z nią na której prawie się poryczałam Ej ale nie mogę jak ta jej przyjaciółka szła z tymi dwoma zombiakami na łańcuchu To już niewiele ci zostało hahaha w sumie Twój tż miał racje
Oglądałam zapowiedź sezonu 4 -już się nie mogę doczekać!
A kiedy jedziecie do Berlina?-może akuratnie jeszcze się poprawi
Cytat:
Jak ja dawno nie jadłam lodów Zaraz wybieram się na spacer, więc może sobie kupię jakiegoś wypasionego W końcu lato juz się kończy.
Ja wczoraj jadłam wampira z biedry- swoją drogą nawet nie najgorsze nazwa mnie skusiła
W takim razie udanego spacerowania
Ja chyba wstąpię po shake bo coś mam smaka
Stary 2013-09-08, 14:11   #3984
martusia205
Zakorzenienie

cześć kochane od jutra chyba już wolne mam

wróciłam z pracy, i pierwsze co to do Was, potem mam w planie czytac książkę, a wieczorem tv

ja wolę filmy niż seriale, wolę się nie wciągać. Jedynie M jak miłosć, i rodzinka.pl

Stary 2013-09-08, 14:36   #3985
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Ja mam dzisiaj leniwą niedzielę. Cały dzień przy kompie siedzę, przeglądam dzienniki budowy na muratorze i firany na allegro

home sweet home

Stary 2013-09-08, 17:21   #3986
mystery_
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wczoraj jadłam wampira z biedry- swoją drogą nawet nie najgorsze nazwa mnie skusiła
W takim razie udanego spacerowania
Ja chyba wstąpię po shake bo coś mam smaka
Ha, no nazwa pasująca do Ciebie
Mmm, shake Ja byłam na rożku truskawkowo-śmietankowym z biedronki Uwielbiam je.

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Cytat:
cześć kochane od jutra chyba już wolne mam

wróciłam z pracy, i pierwsze co to do Was, potem mam w planie czytac książkę, a wieczorem tv

ja wolę filmy niż seriale, wolę się nie wciągać. Jedynie M jak miłosć, i rodzinka.pl
W końcu odpoczniesz sobie
Mnie już Mjm się znudziło... Ale rodzinka.pl jest świetnym serialem, wciąga I śmieszy

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Cytat:
Ja mam dzisiaj leniwą niedzielę. Cały dzień przy kompie siedzę, przeglądam dzienniki budowy na muratorze i firany na allegro
A weeeź... U mnie całe wakacje są leniwe Ale to dobrze, zregeneruję się

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Ja niedawno wróciłam do domu. Pogoda super na spacerek. Spotkaliśmy znajomych na mieście, troszkę porozmawialiśmy i do parku. A teraz... Nie wiem co ja będę robić Chciałam wyjść na rower z którąś z koleżanek, ale każda zajęta, a sama nie mam ochoty

04.08.2009 r.

Stary 2013-09-08, 17:23   #3987
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Cytat:
A weeeź... U mnie całe wakacje są leniwe Ale to dobrze, zregeneruję się
U nas tak wyglądają niedziele jak jest deszczowo. Gdyby była pogoda pojeździlibyśmy rowerami, przejechali nad morze albo przeszli nad jezioro. A tak, to siedzi się w domu i nudzi. Sąsiadka robi rogale, więc czekam aż wpadnie. Obiecała

home sweet home

Stary 2013-09-08, 17:25   #3988
mystery_
Zakorzenienie

Cytat:
U nas tak wyglądają niedziele jak jest deszczowo. Gdyby była pogoda pojeździlibyśmy rowerami, przejechali nad morze albo przeszli nad jezioro. A tak, to siedzi się w domu i nudzi. Sąsiadka robi rogale, więc czekam aż wpadnie. Obiecała
He, nie no... Oczywiście jak jest pogoda to inna sprawa. ja niedawno wróciłam ze spacerku Bo akurat dzisiaj jest słonecznie, ale już nad jezioro nie będę specjalnie jechała chociaż mam 4 km
Mmm, rogaliki Podziel się jak przyniesie więcej

04.08.2009 r.

Stary 2013-09-08, 17:28   #3989
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Cytat:
He, nie no... Oczywiście jak jest pogoda to inna sprawa. ja niedawno wróciłam ze spacerku Bo akurat dzisiaj jest słonecznie, ale już nad jezioro nie będę specjalnie jechała chociaż mam 4 km
Mmm, rogaliki Podziel się jak przyniesie więcej
Podzieliłabym się no ale wiesz ... ten tego ... nie wiem czy nie pożrę wszystkich zaraz w wejściu

home sweet home

Stary 2013-09-08, 17:32   #3990
mystery_
Zakorzenienie

Cytat:
Podzieliłabym się no ale wiesz ... ten tego ... nie wiem czy nie pożrę wszystkich zaraz w wejściu
A te rogaliki to z ciasta francuskiego? Nie wiesz... ? Bo z ciasta francuskiego to bym od razu pożarła

04.08.2009 r.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości