![]() |
#4951 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
he he, ale ja nic nie mialam na mysli, nic a nic, czarna dziura. nawet nie chce myslec o zadnej przygodzie z mega zaba w roli glownej, noł noł noł
a kupilam kamizelki mlodemu i skarpeciochy z ta gumowa podeszwa jeszcze jakiejs cieplejszej kurtalki na jesien szukam Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2013-09-07 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4952 |
Wtajemniczenie
|
Pstryczek Ty zbankrutujesz przez to allegro ! Ono Cię wciąga jak utopiec
![]() Girls mogę mieć pytania? -Czy Wasze dzieci machją główką tak jakby je coś swędziało/jakby kręciły "nie nie nie" . Bo moja Blanka od jakiegoś tygodnia tak robi podczas zabawy albo jak śpiąca i nie wiem czy to normalnie, tak trochę dziwnie to wygląda ![]() - Czy to normalne że, dziecko pełza do tyłu już jakieś 3 tyg? Bo Blanka odkąd się nauczyła tak w ogóle nie próbuje do przodu tylko do tyłu, no i jak próbuje raczkować to też do tyłu , no i nie wiem... Rozwiejcie me watpliwości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4953 |
Zakorzenienie
|
zostalo mi 600 zl do konca miesiaca wiec nie poszaleje zbytnio
![]() ale fakt, wciagajace to jest niemilosiernie ![]() moj glowka nie macha. ale ponoc przy zasypianiu to jest efekt przestymulowania za dnia... ale niech sie jeszcze madrzejsze wypowiedza w tym temacie co do pelzania do tylu to nie pamietam ile moj tak robil ale tez chyba dlugo raczej bo pamieta ze dluzylo mi sie to niemilosiernie. spokojnie, lada dzien i wyszczeli do przodu jak z procy! ![]() zjadlam obiadek, mlody zje podwieczorexa i pojdziemy w kime |
![]() ![]() |
![]() |
#4954 | ||
Zakorzenienie
|
Nawet nie mam czasu napisać
![]() Daria marudna cały dzień. Byłam nią u lekarza (mamy przychodnię 24h). Zbadała Darię i powiedziała że nie widzi nic niepokojącego i że wydaje jej się że to przez ząbkowanie. Ale sprawdziła dziąsełka i NIC nie widać na razie. Ehhh ![]() Męczy się moje biedactwo okropnie. Nawet na rękach płacze ![]() ![]() A jak na złość ... jestem sama cały weekend i poniedziałek bo tż od rana do wieczora w pracy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Lady, filmik "Pan kukurydza" SUPER!! ![]() Insolito, jak Piotruś się czuje??? STO LAT DLA CIEBIE KOCHANA!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Wszystkiego Najlepszego dla Naszych kobietek wychodzących za mąż ![]() Oraz buziaczki dla Fifiego za 8 miesięcy! ![]() i dla Oliwki za 7 miesięcy! ![]() Może uda mi się trochę nadrobić. Nie mam humoru, smutna jestem że moja kruszynka się tak męczy ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Lenova,super że Blaneczka dobrze się czuje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42678466] spokojnie, nic nie powinno się dziać, też tak kiedyś zrobiłam ![]() Dzięki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Nadrabiam, piszę, nadrabiam, piszę... a tu CISZA! ![]() Gdzieście się wszystkie podziały??
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-09-07 o 15:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4955 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Silver: oby się Darii szybko polepszylo
![]() Właśnie, gdzie wy? Ja siedzę ze spiaca Amelka na rękach, bo nie da rady odłożyć:p |
![]() ![]() |
![]() |
#4956 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
Siostra przyjechala znad morza ![]() ![]() Nocka przefatalna, babel poszedl spac o 18,30 i wyspany wstal o 23. Szalal do 2, a malz o 4 musial jechac po siostre 20km na pociag, jestesmy dzisiaj jak trupki. Cale szczescie spal do 8 rano, ale dal tak popalic w nocy ze masakra. Z siostra byli jej znajomi i powiedzieli, ze jestem bardzo chuda ![]() ![]() ![]() I farbnelysmy sie z sis, ja wzielam z syossa naturalny blond i co? Mam wlosy brazowe ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Silver, obyście się już jak najkrócej z Darią męczyły ![]() ![]() ![]() Sto lat, Insolito! ![]() ------------------------------ U nas dziś impreza imieninowa mamy i taty, a jutro jedziemy (z rodzicami) do t., bo odpust mają. Tak więc do poniedziałku ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też tak nie raz miałam ![]() Lady, poka fotke
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-09-07 o 17:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A pewnie już jest po pierwszym tańcu i wszystko poszło super ![]() Czekamy na fotki ![]() Ewik dla Ciebie również Wszystkiego Naj naj naj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4960 |
Zakorzenienie
|
Aha a babel dzisiaj tak ladnie jadl, ze karmilam go od 8 tylko 3 razy :'( :'( :'(
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4961 |
Zakorzenienie
|
insolito widzę Cię. Jak tam Piotruś?
#4962 |
Zakorzenienie
|
Wiecie że nadal siedzę jak siedziałam?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4963 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4964 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. Podrzuciłam Oskara mężowi żeby mieć chwilę i do Was napisać
![]() Wszystko ostatnio na mojej głowie,mąż całe dnie w pracy i nie ma czasu na nic. Dzisiejsza noc to był koszmar-pobudki co pół godziny max co godzinę ![]() ![]() Oskar od jakiegoś czasu budzi się na jedzenie (2,6) z wieeeelkim płaczem. Nie idzie go w ogóle uspokoić a płacze tak głośno że brat mieszkający u góry go słyszy. Nie wiem czemu wpada w taką panikę ![]() Lenova-dobrze że małej się nic nie stało. Biedulka ![]() Insolito-sto lat ![]() ![]() Brawa dla naszych dzisiejszych małych solenizantów ![]() ![]() Ewik,Ezzo-samych szczęśliwych chwil u boku mężów ![]() Silver-zdrówka dla Daruni ![]() Tyle pamiętam.
#4965 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() właśnie skończyłam sprzątać ![]() ![]() ![]() u nas piękna pogoda a my z Kubusiem przespaliśmy pół dnia ![]() od jutra wprowadzam zwykłą kaszkę, kaszkę glutenową mamy już opanowaną ![]() silver biedna Daria ![]() insolito jak Piotruś? Lady fajnie, że Pietraszko coraz lepiej je ![]() ![]() ![]() Debrah ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4966 |
Zakorzenienie
|
Sorki że zmieniłam znów av
![]() ![]() Mam pytanko.Może któraś z Was wie jak z av usunąć napis wizaz????? ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-09-07 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4967 |
Zakorzenienie
|
silver, wiem, ale na pewno nie będzie to już taki hm..słoneczny blond ..... blleeee....są takie jak moje naturalne
![]()
#4968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chciałam ogarnąc i posprzątać trochę w domu ale wpadli znajomi i klops.... Lady pokaż kolor ![]() ja chyba zmienie mój na jakiś brąz..... ![]()
![]() |
#4970 | ||
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Nieeee, w marchewie byloby Ci pieknie ![]()
![]() |
#4971 |
Zakorzenienie
|
hmm. Według mnie w rudym jest Ci Ślicznie!!! Dodaje Ci takiego...charakteru
![]() ![]() ![]()
#4972 | |||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42679412] ślicznie ![]() [/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Michaś śpi, mąż ma katar, mi ciągle zimno. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4973 |
Zakorzenienie
|
charlizz zamówiłam dziś te krzesełko drewniane
![]()
#4974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kobieta potrzebuje zmian. To "tylko" włosy. Zawsze można zmienić kolor ![]() Bokeh ![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-09-07 o 18:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ile gotujesz jaglanke (wiem, ze moczysz)? Od dawna dajesz suszone owoce? Czytasz wegedzieciaka? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4977 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Suszone owoce daję od początku, daktyle lub morele czy śliwki dla żelaza, i żeby się wchłaniało, dodaję też owoca normalnego startego, albo daję popić odrobiną soku jabłkowego. Rozgryzłaś mnie, czytam, lubię, mimo że raczej będę dawać mięcho Miśkowi, ale nie tak często jak producenci słoiczków każą. Raz na tydzień styknie ![]() Edytowane przez laurka23 Czas edycji: 2013-09-07 o 19:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moczenie Cie zdradzilo ![]() ![]() Ja tez bede dawac mieso, ale zgapilam juz niektore dania/przepisy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.