Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5 - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-07, 12:51   #4741
maciejka1987
Zakorzenienie

Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Witajcie mnie dziś nie będzie i jutro zapewne też nie bo jak pisałam dziś wesele a jutro to nie wiem czy będę w stanie, może wieczorkiem

Miłego weekendu Wam życzę
baw się dobrze

jednak zaliczyłam dziś fikanko, bo wydaje mi się, że owu dziś była ( w nocy poblewały mnie jajniki ...ale temperatury pewna nie jestem, bo się w nocy budziłam, zobaczymy jaką jutro temperaturę będę miała, najwyżej anuluję tą dzisiejszą)

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 12:59   #4742
kw14tuszek
Raczkowanie

Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
baw się dobrze

jednak zaliczyłam dziś fikanko, bo wydaje mi się, że owu dziś była ( w nocy poblewały mnie jajniki ...ale temperatury pewna nie jestem, bo się w nocy budziłam, zobaczymy jaką jutro temperaturę będę miała, najwyżej anuluję tą dzisiejszą)

dobre fikanko nie jest zle lepiej wiecej serduszek niz pozniej pluc sobie w brode, ze sie owu ominelo

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

o żesz kurcze
Stary 2013-09-07, 13:08   #4743
Jagatka_N
Zakorzenienie

Mam okropny nastrój
Smutno mi, jestem kłótliwa, brzuch na dole boli, normalnie wahania hormonów jak przed @, ale to niemożliwe w 20dc
Nic mi się nie chce a tu całe mieszkanie trzeba ogarnąć
Nie mam energii
Niech mnie ktoś i

: (
Jagatka_N jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 14:15   #4744
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
ooo widzisz, może nawet się znamy
a jeśli chodzi o ovu, to ja jestem dupa, bo nie zauważyłam zaproszenia od Ciebie. a więc już jesteś przyjaciółką
Raczej nie (chociaż różnie to bywa) bo mieszkam tutaj (Ohio) dopiero od 2 lat

W końcu mogę sledzić Twój wykres

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
Mam okropny nastrój
Smutno mi, jestem kłótliwa, brzuch na dole boli, normalnie wahania hormonów jak przed @, ale to niemożliwe w 20dc
Nic mi się nie chce a tu całe mieszkanie trzeba ogarnąć
Nie mam energii
Niech mnie ktoś i

: (
Tu na poprawe humoru

Sama chciałaś

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 14:37   #4745
brydziajones
Zadomowienie

Cytat:
Karoloo nie umiem Cię zaprosić na ovu, mój nick bubus zobacz czy nie masz mojego zaproszenia

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

brydzia, a my na tym samym wózku jedziemy. Wiem,że Ty się nie nastawiasz niby i niby i ja, ale wiadomo jak jest

w tym cyklu też bolą Cię piersi, z tego co czytałam i to mocno, to tak jak mnie, a jajniki też? bo mnie też. W tamtym cyklu też miałyśmy podobne objawy, nawet ten ból przy przytulankach, pamiętasz?

Czy my jesteśmy normalne? ja nie pamiętam, żebym kiedyś tak miała, czy może tego wcześniej nie zauważałyśmy, bo nie obserwowałyśmy tak siebie. Bo ja to już nie mogę. dobrze,że do terminu @ tylko 4 dni. (oby nie przyszła), a dziś i wczoraj zauważyłam,że śluz mi się wydobywa czasem taki ciemno beżowy podchodzący lekko pod blady brąz, więc pewnie @ idzie.

Hehe no idziemy leb w leb , u mnie tez za 4 dni @

Tak naprawde, to zaczelam miec te bole w okolicach owulki od lipca chyba Nie przypominam sobie zebym miala je wczesniej.A plamienie u Ciebie to moze zagniezdzenie?

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url]

30.07.204 - dieta Montignac I faza
brydziajones jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 15:20   #4746
Luzia
Zakorzenienie

ale tu dzisiaj cicho, nie mam co czytac na przerwie

latam co chwile do wc sprawdzac czy okres sie rozkrecil ale cisza..

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 15:21   #4747
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
padłam
coś w tym jednak jest...
Sama prawda
Stary 2013-09-07, 15:37   #4748
fantastka
Zakorzenienie

Hello Dzisiaj z mężem przejechaliśmy kilkanaście km na rowerach Jesteśmy na działeczce u rodziców i się lenimy

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Witam się

1 cykl starań - kiedyś zaczęłam pisać, ale jakoś wyszło, że przestałam

Okres powinien być w poniedziałek-wtorek.
Tempka od wczoraj spadła o 0,04st i st i już się nakręcam, że po ptokach
Helo Witam znajomą buzię Życzę powodzenia w tym cyklu, może na test było jeszcze za wcześnie, bo temperaturę masz bardzo ładną

Cytat:
Napisane przez Juliette25 Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj u gina tego co nie lubię, ale z przymusu, aby dostać skierowanie na wyniki. No i dostałam, co prawda na toksoplazmozę nie dał, bo niby z NFZ- tu nie ma tego w pakiecie.

Najbardziej rozwalił mnie fakt, gdy pokazałam mu moją kartę ciąży założoną przez mojego gina na co on (ten dzisiejszy lekarz) spojrzawszy na moje zdjęcie z usg powiedział "jeszcze tu nic nie widać, nie wiadomo co z tego będzie a spieszą się z papierami " tym samym kpiąc sobie z mojego prowadzącego lekarza myślałam, że mu walnę
Jak może tak mówić...
A na zadane przeze mnie pytanie jak to jest z opieką medyczną do 10 tyg jeśli chodzi o becikowe, czy to musi być lekarz z nfz-tu czy może być prywanty powiedział z fochem, że się na tym nie zna i mam zapytać kogoś innego...
Więcej do niego nie mam zamiaru pójść.
Co za buc Baciory dla niego !!

Luzia przykro mi z powodu spadku

God twoja tempka bardzo obiecująco wygląda, zwykle już w tym dniu po owu leciała w dół Trzymam kciuki

Wczoraj brzuch bolał mnie tylko 2 razy w ciągu dnia i 2 razy w nocy, więc już trochę rzadziej... Dziś też już bolał, ale przeszło na szczęście

25.05.2013

Michał
Szymon

Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg

fantastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 15:52   #4749
maciejka1987
Zakorzenienie

a u mnie jak nic dziś owu, mam bóle, mega chcice i potop w majtach... ile czasu można jeszcze figlować??
//
już znalazłam 12-24 h mamy z tz...to śmigam

6.2.15

Edytowane przez maciejka1987
Czas edycji: 2013-09-07 o 15:56
maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 15:57   #4750
Jagatka_N
Zakorzenienie

Dziś mam dzień wolny więc mogę być z Wami na bieżąco, a czuję się jak piąte koło u wozu

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość

Tu na poprawe humoru

Sama chciałaś
Dzięki...

A Mygda nadal się nie odezwala jak z testowaniem...?

Edytowane przez Jagatka_N
Czas edycji: 2013-09-07 o 15:58
Stary 2013-09-07, 16:08   #4751
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
ale tu dzisiaj cicho, nie mam co czytac na przerwie

latam co chwile do wc sprawdzac czy okres sie rozkrecil ale cisza..
A masz spadek na dzień przed @ ? Bo czasem hest na 2 dni przed

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Cytat:
Dziś mam dzień wolny więc mogę być z Wami na bieżąco, a czuję się jak piąte koło u wozu

Dlaczego?

Mygda się nie odezwała
Stary 2013-09-07, 16:09   #4752
agnieszkaK
Zadomowienie

Cytat:

Dzięki...

proszę!!
jakie piąte koło??
w soboty tak jest każda coś robi i tylko chwilami zagląda, ja np właśnie wróciłam z zakupów i odwiedzin krótkich u teściowej i chwilowych u babci, bo to wszystko na kupie jest.

brydzia nie wiem co to za śluz, fajnie by było, ale kiedyś zdarzało mi się,że przed okresem tak miałam. Potem przeradzał się w czekoladowy budyń taki bardzo ciemny, a potem przychodziła wstrętna @. Raz nawet miałam to przez 5 dni. Byłam u lekarza, ale niby ok.luteine brałam wtedy przez 2 m-ce i przeszło. Ja to już różne rzeczy u siebie widziałam, więc pewnie to @. Choć bardzo bym chciała,żeby nie.
A ja też te objawy obserwuje od lipca. może to wakacje tak na nas działają, Tylko,że u Ciebie temperatury całkiem inne i ciepło masz zawsze, więc nie wiem o co chodzi. JAK JA BYM CHCIAŁA JUŻ MIEĆ SWOJĄ FASOLKĘ W BRZUSZKU
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 16:24   #4753
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość

Dlaczego?

Mygda się nie odezwała
Cytat:
proszę!!
jakie piąte koło??
w soboty tak jest każda coś robi i tylko chwilami zagląda, ja np właśnie wróciłam z zakupów i odwiedzin krótkich u teściowej i chwilowych u babci, bo to wszystko na kupie jest.

brydzia nie wiem co to za śluz, fajnie by było, ale kiedyś zdarzało mi się,że przed okresem tak miałam. Potem przeradzał się w czekoladowy budyń taki bardzo ciemny, a potem przychodziła wstrętna @. Raz nawet miałam to przez 5 dni. Byłam u lekarza, ale niby ok.luteine brałam wtedy przez 2 m-ce i przeszło. Ja to już różne rzeczy u siebie widziałam, więc pewnie to @. Choć bardzo bym chciała,żeby nie.
A ja też te objawy obserwuje od lipca. może to wakacje tak na nas działają, Tylko,że u Ciebie temperatury całkiem inne i ciepło masz zawsze, więc nie wiem o co chodzi. JAK JA BYM CHCIAŁA JUŻ MIEĆ SWOJĄ FASOLKĘ W BRZUSZKU
Wiem wiem...chyba Tż mial rację, ze marudzę dziś
Sama nie wiem co się ze mną dzieje, zwykle taki nastrój miewam dzień przed @... serio... a najgorsze ze próbuję jakoś bezskutecznie wybic sobie dziwne objawy: ból w dole brzucha, apetyt-wczoraj naszła mnie ochota na śledzie-jak nigdy-bo nie przepadam-dziś też ciągle jem, do tego "biała serowata" wydzielina z pochwy a @ ma być dopiero 16go

Chyba na poprawę humoru wezmę dłuższą wieczorną kąpiel i pomaluję pazurki
Stary 2013-09-07, 16:36   #4754
agnieszkaK
Zadomowienie

Cytat:
Wiem wiem...chyba Tż mial rację, ze marudzę dziś
Sama nie wiem co się ze mną dzieje, zwykle taki nastrój miewam dzień przed @... serio... a najgorsze ze próbuję jakoś bezskutecznie wybic sobie dziwne objawy: ból w dole brzucha, apetyt-wczoraj naszła mnie ochota na śledzie-jak nigdy-bo nie przepadam-dziś też ciągle jem, do tego "biała serowata" wydzielina z pochwy a @ ma być dopiero 16go

Chyba na poprawę humoru wezmę dłuższą wieczorną kąpiel i pomaluję pazurki
tak zrób wiem jak to jest, każda z nas wie. I nie da się nie myśleć o objawach. Tylko pamiętaj te same są objawami na okres, niestety. Zyczę z całego serca, że to na fasolkę, ale ja już 3 cykl, mam objawy "fasolkowe" i prawie każda z nas je ma co cykl
Stary 2013-09-07, 16:57   #4755
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
tak zrób wiem jak to jest, każda z nas wie. I nie da się nie myśleć o objawach. Tylko pamiętaj te same są objawami na okres, niestety. Zyczę z całego serca, że to na fasolkę, ale ja już 3 cykl, mam objawy "fasolkowe" i prawie każda z nas je ma co cykl
Liczę się z tym niestety, ale to pierwszy taki cykl, a już 4cs za nami
Pewnie masz rację, że sobie wkręcam
Ale lepiej mi troszkę jak tu się uzewnętrznię

Dzięki...
Stary 2013-09-07, 17:24   #4756
agnieszkaK
Zadomowienie

Cytat:
Liczę się z tym niestety, ale to pierwszy taki cykl, a już 4cs za nami
Pewnie masz rację, że sobie wkręcam
Ale lepiej mi troszkę jak tu się uzewnętrznię

Dzięki...
nie twierdzę,że sobie wkręcasz, nie nie
oby Twoje objawy były prawdziwe.
tylko pokazuję drugą stronę medalu, ja też dopiero po kilku cyklach starań dostałam "objawów" zaczęło się w lipcu. Chciałabym,żeby moje też były wreszcie te prawdziwe, jednak ja mam na to bardzo małe szanse.
jaki masz link na ovu? mam Cię? ja bubus
Stary 2013-09-07, 18:08   #4757
Mygda
Raczkowanie

GG do Mygda
Odp: Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, cz

Cytat:
A masz spadek na dzień przed @ ? Bo czasem hest na 2 dni przed

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Dlaczego?

Mygda się nie odezwała
Nie zrobilam testu bo nie po drodze miałam aptekę i przez egzamin mi ucieklo. Jak naradzie @ nie ma i tylko czuje się zmęczona. Jak do jutra nie przyjdzie @ to w pon testuje.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Mygda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 18:08   #4758
agnieszkaK
Zadomowienie

dobra to ja też znikam, upiekę ciasto jeszcze coś sprzątnę, nikogo nie ma, no tak weekend. Mój mąż też powinien zaraz wrócić, więc pewnie dopiero jutro zajrzę.
miłego wieczoru wszystkim i dużo prztulanek, może komuś zaowocują
Stary 2013-09-07, 18:34   #4759
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:
A masz spadek na dzień przed @ ? Bo czasem hest na 2 dni
nie mam pojecia, to moj pierwszy romans z termometrem
dzisiaj z rana pobolalo, teraz nic oprocz lepkiego sluzu
trzeba czekac.

usypiam w pracy, ziewam co 5min

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 18:45   #4760
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
nie twierdzę,że sobie wkręcasz, nie nie
oby Twoje objawy były prawdziwe.
tylko pokazuję drugą stronę medalu, ja też dopiero po kilku cyklach starań dostałam "objawów" zaczęło się w lipcu. Chciałabym,żeby moje też były wreszcie te prawdziwe, jednak ja mam na to bardzo małe szanse.
jaki masz link na ovu? mam Cię? ja bubus
Nie ma mnie na ovu, myślę ze dopiero wtedy to zaczęłabym sobie wkręcać
W tym cyklu stosowałam testy owulacyjne, dlatego mam większą nadzieję, że trafiliśmy z serduszkami, jeśli nie to będzie bolało, oj będzie...

Cytat:
Napisane przez Mygda Pokaż wiadomość
Nie zrobilam testu bo nie po drodze miałam aptekę i przez egzamin mi ucieklo. Jak naradzie @ nie ma i tylko czuje się zmęczona. Jak do jutra nie przyjdzie @ to w pon testuje.

A my tu czekamy od rana
Poczekamy i do poniedziałku
Stary 2013-09-07, 19:18   #4761
Elfka86
Zakorzenienie

Nareszcie odpoczynek czynnie dziś dzień spędziliśmy z Tż ale trochę sprzątania wokół domu odwalone

Eh znów w tym cyklu nie trafiliśmy w owu jakoś mi tak dziś smutno, bo straciłam nadzieję
Stary 2013-09-07, 19:29   #4762
brydziajones
Zadomowienie

Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5

A ja dzisiaj średnio z małżem in tez nie w humorze i martwi sie praca .. Ehhh kłótnia wisi w powietrzu. Znajomi do nas przychodzą za chwile na grilla a ja już popijam browarka z tego wszystkiego . Oj ciężki tydzień był dobrze ze już sie kończy! Grrrrrrrr

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url]

30.07.204 - dieta Montignac I faza
brydziajones jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 19:33   #4763
debraM
Wtajemniczenie

A ja jutro zatestuję jak @ nie przyjdzie. Proszę o magiczne kciuki i fluidki

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 19:34   #4764
Leine
Zakorzenienie

Hej!

Dziś byłam na rowerze z córką, trochę jajcory mnie nawalają, chyba się przeforsowałam ćwiczeniami i jazdą Zawsze tak mam po zbyt mocnym wysiłku ehh.

Elfka ja w Ciebie wierzę!
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 19:36   #4765
Elfka86
Zakorzenienie

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość

Elfka ja w Ciebie wierzę!
Dzięki bo już nawet ja w siebie nie wierzę
Stary 2013-09-07, 19:53   #4766
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Nareszcie odpoczynek czynnie dziś dzień spędziliśmy z Tż ale trochę sprzątania wokół domu odwalone

Eh znów w tym cyklu nie trafiliśmy w owu jakoś mi tak dziś smutno, bo straciłam nadzieję
Głowa do góry, poki @ nie ma, jest nadzieja

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Jak tylko wstanę zajrzę tu sprawdzić, trzymam za II kreseczki

Edytowane przez Jagatka_N
Czas edycji: 2013-09-07 o 19:58
Stary 2013-09-07, 20:14   #4767
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam kciuki i przesyłam tonę fluidów

25.05.2013

Michał
Szymon

Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg

fantastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 21:14   #4768
kw14tuszek
Raczkowanie

Cytat:
powodzenia!!!! 3mamy kciuki!!!!
Stary 2013-09-07, 21:36   #4769
Leine
Zakorzenienie

debraM
Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Dzięki bo już nawet ja w siebie nie wierzę
nie chrzań głupot!!!!
tyle dni pod rząd były plemniki wysyłane na Twoją planetę, że na pewno jakiś się tam zaprzyjaźnił z jajeczkiem
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 22:13   #4770
Jagatka_N
Zakorzenienie

Właśnie założyłam konto na ovu
Uzupełniam dane (te które pamiętam )
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości