![]() |
#751 |
Rozeznanie
|
Odp: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Ja że śląska
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#752 |
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#754 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Witam
![]() Ale dziś mam fajnie... cały dzień w domku... a jeszcze TŻ idzie do pracy tylko na 4 godz i później będzie ze mną ![]() Ja już po śniadanku, ale dalej w łóżeczku ![]() ![]() Wiecie, chyba rumianek dobrze mi robi... odkąd go piję, zniknęły wzdęcia i nie jest mi ciągle niedobrze ![]() Cytat:
![]() Bardzo mi się podoba umieszczenie tych informacji, ale zapomniałaś o naszych ciotkach klotkach pod mamusiami ![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Ja też mam dosyć swojej pracy... Nawet znalazłam nową, taką do której nie będę musiała dojeżdżać po 40km w 1 stronę, na miejscu, z awansem, podwyżką, na czas nieokreślony... Ale mogłam ją dostać tylko pod warunkiem, że mój obecny szef mnie puści... i nie puścił... zostałam z umową na czas określony do końca roku, później już przedłużyć mi tej umowy szef nie może, no i muszę dojeżdżać taki kawał ![]() ![]() Wersja historii mocno skrócona, ale chyba już wiecie czemu marzę o L4 ![]() ps z ostatniej chwili: TŻ - kochanie, pogadasz jeszcze ze mną przed pracą... JA - za chwilę, tylko skończę pisać jakiego mam ch(!!!) szefa... TŻ - ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Zakorzenienie
|
Wampirka, ale jak to Cie nie puscil? przeciez to nie on decyduje o Twoim zyciu? jestes jakos uwiazana jakimis kursami tam czy co? bo nie bardzo rozumiem kwestie nie puscil
![]() dzien dobry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Wtajemniczenie
|
Hej hej weekendowo
![]() Wiecie troszke sie martwie o kashha... Nie odzywala sie od momentu, kiedy napisala wyniki usg, ze fasolka jest nieco mniejsza ![]() Oby wszystko bylo ok ![]() Milego weekendu wszystkim! ![]() Ja nadal czekam na jakiekolwiek objawy ciazowe ale moze za wczesnie? To dopiero 6 dzien od ewentualnego zaplodnienia ![]() Wy czulyscie sie inaczej jeszcze przed spodziewana @? Tak jakis tydzien przed? ![]()
#757 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#758 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A w Zabrzu mamy ciotkę ![]() Cytat:
![]() Oczywiście ciotki klotki też ![]() A to podpisywałaś jakąś umowę typu ![]() Hehe ... rozmowa z TŻ wymiata ![]() Cytat:
![]() Powiem Ci tak w pierwszej ciąży 3 dni po zapłodnieniu miałam już objawy typu : częste sikanie, nadmierna ślina w ustach i mdliło mnie w samochodzie, autobusie (bez wymiotów) A w tej zero objawów , wg obliczeń jestem w 4,5 tc ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#759 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W poprzedniej ciazy tez 4 dni przed @ zrobilam test i wyszla baaardzo slabiutka kreseczka ale nie sugerowalam sie nia i poczekalam do dnia @ ![]() No nic, jeszcze tydzien - to w sumie niewiele ![]() ![]()
![]() |
#760 |
Raczkowanie
|
Hej Hej
![]() Chciałabym się do Was przyłączyć (mam nadzieję, że można ![]() To moje pierwsze kroki na wizażu, więc proszę o wyrozumiałość ![]() Ostatnią miesiączkę miałam 11.08., do kolejnej zostały mi 4 dni. Wczoraj zrobiłam test ciążowy i piękne dwie kreski! Dzisiaj troszkę pobolewa mnie podbrzusze, mam trochę humorów a poza tym nic wielkiego się nie dzieje (przy pierwszej ciąży sprawa wyglądała całkiem inaczej). Wizytę u gina mam zaklepaną na 24.09 z tego względu, że w pierwszej ciąży zarodek był widoczny dopiero w 6 tc. Już nie mogę się doczekać ![]() Pierwsze dziecko urodziło się w moje imieniny, więc mąż daje mi dość wyjątkowe prezenty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#761 | ||
Zadomowienie
|
Witam się weekendowo! Mężul zabrał Misię na mecz więc mam chwilę oddechu
![]() Wysprzątałam dom, zrobiłam zakupy, gołąbki się gotują, więc teraz leżęęęę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jutro mamy zamiar przekazać Rodzicom dobrą wiadomość ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#762 |
Raczkowanie
|
kaorlak - zazdroszczę
![]() Chociaż z przekazywaniem tej wiadomości teściowej, jakoś mi się nie spieszy bo już nawet potrafię sobie wyobrazić jej reakcję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#763 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#765 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja Wam powiem,choć nie chce zapeszyć ani nie wiem czy to nie cisza przed burzą,ale wydaje mi się,że od 2 dni moje mdłości już mnie tak nie męczą rano i coraz lepiej jest z chęcią do jedzenia ![]() ![]() ![]() Dzisiaj 7t5d a mdłości miałam od 5t4d ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#766 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam szczęście, bo moi Teściowie są cudowni ![]() Cytat:
![]() W pierwszej ciąży intensywne mdłości miałam do 8,9 tyg. W tej mdli mnie lekko rano, ale przechodzi jak coś zjem.
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
Raczkowanie
|
kaorlak - nie, relacje są okej ale moja teściowa zareagowała takim "wow" tylko na wieść o ciąży swojej córki. Ponadto uważa, że narazie nie powinnam mieć dzieci więcej, ale sama bie potrafi powiedzieć dlaczego :-/
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#768 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#769 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pracuję w US, a pracę znalazłam w innym US (w mieście w którym teraz mieszkam). O zatrudnieniu w US decyduje Izba Skarbowa i w tym nowym US wyraziła zgodę tylko i wyłącznie na nabór wewnętrzny, tzn polegający na przeniesieniu pracownika z 1 US do drugiego. Nabór był więc wśród urzędników i ja go wygrałam. Wtedy poszłam poprosić mojego Naczelnika o wyrażenie zgody na to przeniesienie. A (!!!!!) się nie zgodził i tym sposobem zamknął mi drogę dalszej kariery w jakimkolwiek US, bo w obecnym US mam umowę jedynie do końca roku a Izba nie wyraziła zgody na jej przedłużenie, no i jest teraz trend do ograniczania zatrudnienia w US i wszystkie nabory organizowane są tylko wewnętrznie (jedynie w wyjątkowych sytuacjach są organizowane takie dla wszystkich). Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Faktycznie świetne prezenty dostajesz ![]() Tylko nie w kupie, bo do kupy to muchy lecą! U mnie już łazienka wysprzątana na błysk, potem zjadłam 2.śnaidanko, odleżałam swoje i zabieram się za naczynia, kuchenkę i gotowanie obiadku ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#770 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Raczkowanie
|
Martusia - 24 lata, okolice Poznania
![]() ![]() Co do mojej teściowej - właśnie dlatego nie zważając na to co mówi, zabralismy się za drugiego malucha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
Rozeznanie
|
Miminek witaj .
ja razem z mężem sprawdzalismy test i sie cieszył jak dziecko ja też . Ja postanowiłam że powiemy dopiero wszystkim o ciąży jak bedę po usg i się okaże że jest wszystko w porzadku , musi być . ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Miminek witaj . ![]() ja razem z mężem sprawdzalismy test i sie cieszył jak dziecko ja też . ![]() Ja postanowiłam że powiemy dopiero wszystkim o ciąży jak bedę po usg i się okaże że jest wszystko w porzadku , musi być . |
![]() ![]() |
![]() |
#773 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo fajne prezenty od TŻ , oby jeszcze dzidzia też postanowiła w tym dniu wyjść ![]() Cytat:
![]() My czekamy aż będę po lekarzu. Cytat:
Ciche gratulacje za brak mdłości ![]() Cytat:
![]() Moja też mi kiedyś powiedziała że idealny wiek między dziećmi to 4 lata. A my z TŻ uważamy że 2 ![]() Aktualnie syn ma 17m jak się dzidzia urodzi to będzie miał 25m ![]() My dziś byliśmy na festynie dożynkowym i powiem Wam że dostałam lenia i kompletnie nic w domu nie zrobiłam ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#775 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a tak wogóle to widzę, że dużo tutaj podwójnych mam będzie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Raczkowanie
|
witam wszystkie nowe mamusie jeśli takie są
![]() ja mam jakiegoś dola ostatnio i dlatego nic nie pisze ![]() pije winko i czytam książkę mam nadzieję że szybko mi przejdzie chociaż już 3dzień tak mam ![]() zazdroszczę wam mamuski ;( ale jako ciotka klotka musze trzymac kciuki za kazde malenstwmo ![]() ![]() odezwe się jak mi troszkę przejdzie...dbajcie o siebie dziewczyny ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#777 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ja trzymam ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też trzymam kciuki abyś do Nas dołączyła w innej roli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() ilona wiem co czujesz niestety ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kurcze tez sie martwie co z kasha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Raczkowanie
|
Hej, witam niedzielnie
![]() Co do niepowodzeń przy staraniach- rozumiem Was kochane. Nie wiem jak długo się już staracie, ale mi już po 5 nieudanych cyklach odwalało. W mojej rodzinie mamy kobietę która starała się kilka ładnych lat i udało im się. Główka do góry ![]() Martwię się okropnie. Wczoraj dzwonili do mnie z wynikami cytologii i jest IIIa. Do lekarza idę nie 24 a już we wtorek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.