|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5
Cytat:
wiem, że okres przyjdzie - to tylko kwestia 2 dni ![]() no ale w następnym cyklu się uda
|
|
|
|
|
#4802 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5
Cytat:
I przesyłam fliudki Masz jakiś ewentualny plan na kolejny cykl? Będziesz już wiedziała, kiedy jest mniej więcej owulacja, więc dobrze byłoby w tym czasie więcej serduszkować
|
|
|
|
|
#4803 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 201
Dzień dobry
![]() przykro mi, niedawno to samo przeżywałam ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łapię fluidki Widziałam na wykresie, że Ty plamiłaś w dniu spodziewanej miesiączki, nie?
|
|
|
|
|
#4805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może zagnieżdżenie zarodka, bo od tego czasu mam bóle miesiączkowe, co oznacza ponoć, że macica rośnie...
|
|
|
|
|
#4806 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
o to widzę, że twój teść i moja teściowa mogą sobie rękę podać zimą poruszyliśmy temat wymiany okien, i tż powiedział, że trzeba bo jak może kiedyś będzie dziecko to musi być ciepło, a teściowa na to "wy nie możecie mieć dzieci!" (to jeszcze zanim siostra tż zaszła i teściówka tylko czekała aż im się uda).. zresztą ona często coś palnie, a ja już przestałam na to zwracać uwagę.. teraz brat tż planuje ślub (ma 21lat a mój tż 27lat) i teściowa się podnieca a nas się nigdy nawet nie zapytała czy coś planujemy.. niech się buja, mam ją gdzieś... za to moi rodzice często mówią że już chcieliby zostać dziadkami, a jak przyjde do niech w nieco szerszej bluzce to już brzucha szukają hahah
|
|
#4807 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U nas nocka masakryczna. Co chwila córa mi się budziła z płaczem, smoka wypluwała, bo od razu odruch wymiotny ![]() Musiałam wstać o 4 rano i zrobić jej coś do picia, więc tempka niby 'zakłócona' ale taka sama byłą jak wczoraj ![]() dziękuję Niby lepiej w tym sensie, że nie wymiotowała, ale- zaczyna się choroba już ma katar- zaraziła się od swojego kolegi starszego o 4 miechy. Kaszlał, katar- jego siostra przyniosła to z przedszkola, a że my się kolegujemy to już się zaraziła Oby tylko ten katar, a kaszlu nie miała, bo zakaszle tak, że odgłos taki jakby miała zaraz zwymiotować jutro postaram się iść do lekarza po leki...Cytat:
Cytat:
co za gość... masakra. A co na to Twój tż? Zwrócił mu uwagę, czy nie było go przy tym?Cytat:
|
|||
|
|
|
#4808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, ale jestem już nastawiona na @ ![]() TŻ właśnie robi obiad i dał mi móją ulubioną część kapusty kiszonej - nalał do szklanki soku z niej
Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2013-09-08 o 11:29 |
|
|
|
|
#4809 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4810 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tż akurat nie było ale wiesz..oni przyjadą pogadają zrobią swoje i pojadą a ja posłucham pogadam i zrobię po swojemu Jeszcze mi powiedział, że dzieci można mieć kiedy się tylko chcę ale teraz nie jest dobry moment Edytowane przez zubi89 Czas edycji: 2013-09-08 o 11:37 |
||
|
|
|
#4811 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4812 |
|
Zakorzenienie
|
Zubi czemu mówisz, że 4cs ostatni? Jak ja nie zajdę do grudnia to wtedy przekładam w czasie...
|
|
|
|
#4813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- takie podejście mi się podoba
|
|
|
|
|
#4815 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5
Ja dziś pierwszy raz tempkę o 7.00 zmierzyłam
Oczywiście o 4.00 się obudziłam i spać nie mogłam jakiś czas. Nie wiem czy nie jest coś zaburzone, ale to pierwsza po @ więc chyba ok. Obejrzałam właśnie Martyne Wojciechowską i teraz nie wiem co robić Chyba dziś jakiś spacer bo piękna pogoda a od jutra mają być deszcze :banghead: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4816 | |
|
Raczkowanie
|
Życzę Ci fasolki w tym cyklu! ja też teraz zamierzam walczyć!
Cytat:
why??
|
|
#4817 |
|
Zakorzenienie
|
bo nie chcę urodzić np. 30 grudnia
rok w plecy ![]() A jeśli się nie uda to od kwietnia znów starania ![]() Nie no teraz się uda- tylko musisz dobrać odpowiednią taktykę! A 2x dziennie to dla mnie za dużo i to nie jest dobre wg lekarzy- plemniki nie zdążą być na tyle silne aby zapłodnić jajo ja dobieram taktykę tą co zawsze- zawodną
|
|
|
|
#4818 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W tym cyklu będzie co drugi dzień bo nie mam pojęcia kiedy przyjdzie owu . Ale co zrobić jak mamy taką chcice, że 2 razy dziennie albo nawet codziennie no nic spróbujemy ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
ja Tobie też życzę fasolki w tym cyklu
|
||
|
|
|
#4819 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, cz
Cytat:
Moja siostra pierwsze dziecko urodziła 31 grudnia o 23.55 ![]() Nie dali się przekonać aby napisać że się urodziło 1 stycznia ![]() Jak dla mnie chłopak całe życie będzie do tyłu. Choćby w szkole zawsze najmłodszy. Pójdzie do szkoły w wieku 5 lat ![]() A te 3 miesiące u takiego dziecka to dużo. Ja bym chciała urodzić max w sierpniu. Jasne że najbardziej w maju chciałam albo w czerwcu no ale co ma być to będzie :tak: Ale chyba będę się starać max do grudnia. Styczeń, luty,marzec i kwiecień sobie odpuszczę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4820 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 20
Cytat:
) A teraz, koleżanki z rocznika już dawno skończyły 28lat a ja czekam do grudnia ![]() Ale swoją drogą to chyba zeby nie urodzić w grudniu trzeba wstrzymac sie ze staraniami od marca/kwietnia jeśli dobrze liczę ![]() Ja nie odpuszczę, bedziemy próbować cały czas, aż się uda Choć chciałabym zafasolkować w tym cyklu i urodzić w czerwcu, baaardzo
|
|
|
|
|
#4821 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 20
Cytat:
kurcze, zafasolkujmy wszystkie teraz i będzie problem z głowy, czemu to nie jest takie proste
|
|
#4822 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staracz
Cytat:
![]() Ja jestem z końca października i jednak zawsze byłam jedną z najmłodszych. Teraz mi to pasuje, w dzieciństwie jakoś mniej :p Żeby nie urodzić w grudniu trzeba by się wstrzymać w marcu i kwietniu :tak: Ja mam plan wstrzymać się też w styczniu i lutym żeby nie rodzic październik, listopad. Pogoda jest wtedy zazwyczaj deszczowo-śnieżna i już wolę rodzić najwcześniej w lutym :tak: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4823 |
|
Zadomowienie
|
fajnie by było gdybyśmy wszystkie teraz zafasolkowały
|
#4824 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staracz
Dobrze mówi, polać jej
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4825 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4826 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4827 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! S
Cytat:
![]() byłoby extra Lista ników na ovufriend ( piszcie na priv, bo za często mnie tu nie ma) AgnieszkaK - bubus debraM- esotiq mloda0802 -Viera Yves pacynka - patka80 Karoloo- Karoloo Moge prosić o dopisanie i mnie? nick taki jak tu Jagatka_N
Edytowane przez Jagatka_N Czas edycji: 2013-09-08 o 13:47 |
|
|
|
|
#4828 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4829 |
|
Zadomowienie
|
jagatka dodałam i te, które mam w przyjaciółkach, bo nicki są chyba takie jak tu.
a teraz znikam, bo mam gości
|
#4830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że ktos tu jeszcze został i powiecie mi jak to jest z tym abonamentem Premium, mam go do 6października... jakie funkcje potem znikają, jakie Wy macie abonamenty. Poza tym u niektórych widzę objawy których nie mam możliwosci aby u siebie zaznaczyc np. ból brzucha, bol lewego/pr jajnika itp czy w podstawowym pakiecie bedzie mozna zaznaczyc testy owulacyjne i serduszka???
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.

wiem, że okres przyjdzie - to tylko kwestia 2 dni

I przesyłam fliudki

a ja mam w ciąże nie zachodzić.....

jutro postaram się iść do lekarza po leki...
co za gość... masakra. A co na to Twój tż? Zwrócił mu uwagę, czy nie było go przy tym?