Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3 - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-08, 19:02   #3811
23Paula23
BAN stały

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3

Cytat:
Napisane przez _Shiloh_ Pokaż wiadomość
A jesteś pewna, że nic nie pogryzło Cię w lesie?

Po powrocie z lasu miałam może ze 4 a teraz mam wszędzie nawet we włosach więc wydaje mi się że jak by mnie coś pogryzło to nie przybywało by tych krostek??
23Paula23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-08, 19:08   #3812
isia4891
Zadomowienie

Ospa to chrostki, a ty masz otoczki czerwone, nie drap i idź jutro do lekarza.
Wróciłam z Jasnej Góry, wymodliłam się również za was i mamę Kefii , także będzie dobrze i urodzimy zdrowe dzieciaczki
Tym bardziej, ze ktoras jest tu Jezusem
Padam ...
isia4891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-08, 19:52   #3813
selena85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 23Paula23 Pokaż wiadomość
Po powrocie z lasu miałam może ze 4 a teraz mam wszędzie nawet we włosach więc wydaje mi się że jak by mnie coś pogryzło to nie przybywało by tych krostek??
Na moje oko to coś Cię pożarło (jakieś muszki) lub się otarłaś o jakiś krzak, co wywołało alergię u Ciebie... krostek przybywa bo organizm reaguje w jakimś przedziale czasu, nie od razu.
Daj znać co jutro stwierdzi lekarz. Albo może prywatnie idź do jakiegoś dermatologa? Zaznacz, że pilna sprawa bo jesteś w ciąży to przyjmą Cię od ręki

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
Napisane przez isia4891 Pokaż wiadomość
Wróciłam z Jasnej Góry, wymodliłam się również za was i mamę Kefii , także będzie dobrze i urodzimy zdrowe dzieciaczki
Padam ...
Hosenka jest Czizusem

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Cytat:
Mniej więcej takie krostki swędzące jak diabli...
p.s. a może posmaruj to czymś na ukąszenia komarów chociażby, żeby tak nie swędziało
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20140129744753.html
selena85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-08, 20:01   #3814
Akkma
Zadomowienie

Zachciało mi się dzisiaj alkoholu i ..... opędzlowałam całe Piccolo Pyszotka!
Wasze zdrowie!

Paula mnie też się wydaje, że to na ospę nie wygląda. Idź jutro na spokojnie do internisty i może się wyjaśni Tylko się nie stresuj!
Stary 2013-09-08, 20:05   #3815
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez selena85 Pokaż wiadomość

-

O kurcze, to silna babka z Ciebie.
Ja to na weselu znajomych bałam się ruszyć na parkiecie.
A mała mocno się wierciła jak usiadłaś?

trochę sie wierciła, nie mocno ale czuć było i przestawała jak wstawałam, chodziłam albo tańczyłam.
Ogólnie potańczyłam tak na pół gwizdka bo nie "dałam z siebie wszystkiego"- wiadomo bez przesady.
Do tego w kościele podczas mszy jak organista grał na organach to miałam w brzuchu rewolucje

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
O, ja tez byłam wczoraj na weselu
I mały zachowywał się baardzo podobnie, chociaż wcale nie jestem przekonana, czy mu się podobało, czy był przestraszony na przykład.
Ale tez przy tańcu zupełnie spokojny, a za każdym razem jak siadalam to zaczynał rozrabiac. I rozrabial całą drogę do domu

widać taneczne dzieciaki mamy w brzuchach i tyle
zastanawiałam się, że może wie, że ja lubię tańczyć i sprawia mi to bardzo dużą przyjemność i może czuje że ja się cieszę- nie wiem

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Cytat:
Jestem w szoku... właśnie wróciłam i nic na IP stwierdzili że to reakcja alergiczna (na coś) i oni mi nic nie pomogą mam iść jutro do internisty i prawdopodobnie on powiniem mnie skierować do alergologa... Kazali pić wapno i smarować alantanem albo sudecremem i tu jestem pod wrażeniem bo z tego co mi się wydaje to alantan nawilża a sudocrem wysusza... Szok jak mnie wogóle potraktowali jakbym z byle zadrapaniem przyszła brak mi słów... moj tż malo tej baby tam nie zjadl taki byl zły a ona że w ciąży to nic mi w ciemno nie dadzą a skąd oni mają wiedzieć z czego to No to skoro lekarz nie wie to kto ma wiedzieć? Normalnie jestem taka wściekła, już nie mówiąc o tym że wszystko mnie swędzi jak jasna cholera...
kurcze może jakieś testy powinni zrobić...
a może faktycznie to jakaś alergia na jakieś pogryzienie...
Stary 2013-09-08, 20:06   #3816
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
Witam wczoraj byliśmy na weselu- było super. Potanczylimy sobie, pośmialiśmy się no bardzo fajna impreza była. Najlepsze to że mała w brzuchu okazała sie fanką takich imprez jak tańczyłam było ok ale jak usiadlam na chwile to od razu sie wierciła. Uspokoiła sie i poszla spac dopiero w domu po powrocie.
Fajnie,ze impreza udana

Cytat:
Jestem w szoku... właśnie wróciłam i nic na IP stwierdzili że to reakcja alergiczna (na coś) i oni mi nic nie pomogą mam iść jutro do internisty i prawdopodobnie on powiniem mnie skierować do alergologa... Kazali pić wapno i smarować alantanem albo sudecremem i tu jestem pod wrażeniem bo z tego co mi się wydaje to alantan nawilża a sudocrem wysusza... Szok jak mnie wogóle potraktowali jakbym z byle zadrapaniem przyszła brak mi słów... moj tż malo tej baby tam nie zjadl taki byl zły a ona że w ciąży to nic mi w ciemno nie dadzą a skąd oni mają wiedzieć z czego to No to skoro lekarz nie wie to kto ma wiedzieć? Normalnie jestem taka wściekła, już nie mówiąc o tym że wszystko mnie swędzi jak jasna cholera...

Najwazniejsze,ze to nie ospa.
A moze to alergia na cos w tym lesie?
Stary 2013-09-08, 20:07   #3817
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Mniej więcej takie krostki swędzące jak diabli...

epidemiologiem nie jestem ale mi to na ospę nie wygląda... miałam jak byłam mała i pamiętam że krochy były inne.
To wygląda jakby Cię jakaś mrówa pocięła
Stary 2013-09-08, 20:12   #3818
kukurydzianaa
Rozeznanie

Isia4891, dzięki! (tak w ogóle to masz moją ksywę, bo na mnie znajomi mówili "ika" lub "isia" )

23Paula23, ja miałam podobnie wyglądającą pokrzywkę alergiczną. Może to reakcja na jakiś składnik z jedzenia?
Stary 2013-09-08, 20:15   #3819
Cicici
Rozeznanie

Paula ja sama przechodzilam ciezko i nietypowo ospe ale to raczej jej nie przypomina..
Shiloh slodki ten kosz, bardzo mi sie podoba Jak dla mnie na minus jest tylko to ze bedzie go mozna tylko przez kilka miesiecy uzywac.. Ja swoj typ juz mam ale kupie dopiero w listopadzie http://www.amazon.de/Roba-16200-3-P9...a+beistellbett Kupie je bo praktyczne i zamienia sie w lozko dla wiekszego dziecka, a tak to moze nawet za doatawke sluzyc

Emma a co robi Twoj maz jesli mozna zapytac?
Cicici jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-08, 20:19   #3820
maruda80
Zakorzenienie

Odp: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3

Mnie wysypalo dzien pozniej jak dowiedzialam sie ze jestem w ciazy. Wysypka utrzymywala sie 2 tyg.- byly rzuty, szczegolnie wieczorem. Pomagalo wapno. Lekarze tez nie wiedzieli od czego, kazali pic tylko wapno. W ciazy organizm reaguje inaczej, wiele rzeczy moze uczulac, nawet te ktore dotychczas stosowalismy i nic nie bylo. U mnie wysypka zniknela, a z malym wszystko ok. Ale wapno mam w zapasach w razie czego. Ja wtedy bralam luteine i byc moze po niej, albo to byly pylki roslin bo wtedy wszystko kwitlo. Ostatnio odstawilam wiele kosmetykow ktore mnie uczulily w ciazy a wczesniej uzywalam ich od lat i byly ok.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-08, 20:25   #3821
23Paula23
BAN stały

Hm... no może i jakaś alergia na coś albo na pogryzienie... ja jedzenie napewno nie bo nic "nowego" nie jadlam ostatnimi czasy... Pije wapno smaruje tym alantanem i nic Cieszy mnie to że to nic "poważnego" bo teściowa mnie nieźle nastraszyła tą ospą... Rano pojade do lekarza zobaczymy co on na to..

Edytowane przez 23Paula23
Czas edycji: 2013-09-08 o 20:44
23Paula23 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-08, 20:26   #3822
Sheperdess
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Akkma Pokaż wiadomość
Zachciało mi się dzisiaj alkoholu i ..... opędzlowałam całe Piccolo Pyszotka!
Wasze zdrowie!
Mój mąż dziś kończył likier kawowy, który nam został jeszcze sprzed ciąży. Jak niespecjalnie przepadam za alkoholem, to ten uwielbiam i tylko się oblizywałam.

Cytat:
zastanawiałam się, że może wie, że ja lubię tańczyć i sprawia mi to bardzo dużą przyjemność i może czuje że ja się cieszę- nie wiem
To bardzo prawdopodobne, w końcu dzieciaczki wyczuwają nasz nastrój i jeśli nam jest dobrze, to im też.
Stary 2013-09-08, 20:31   #3823
_Shiloh_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cicici Pokaż wiadomość
Shiloh slodki ten kosz, bardzo mi sie podoba Jak dla mnie na minus jest tylko to ze bedzie go mozna tylko przez kilka miesiecy uzywac.. Ja swoj typ juz mam ale kupie dopiero w listopadzie http://www.amazon.de/Roba-16200-3-P9...a+beistellbett Kupie je bo praktyczne i zamienia sie w lozko dla wiekszego dziecka, a tak to moze nawet za doatawke sluzyc
Świetne to Twoje łóżeczko, bardzo mi się podoba. Też się będziemy zastanawiać nad kupnem jakiegoś, ale chyba dostaniemy też i łóżeczko za darmo, więc narazie nic nie szukam. Co do kosza to pewnie sama z siebie bym go nie kupiła, ale skoro dostałam nowy i to za darmo razem z wózkiem to się cieszę
Po prostu koleżanka dała mi warunek. Daje Ci wózek, ale kosz też zabierasz
Po prostu miała dwa kosze, a wózek kupuje nowy bo czeka na córeczkę, a ten jest ciemny dość.

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Mnie wysypalo dzien pozniej jak dowiedzialam sie ze jestem w ciazy. Wysypka utrzymywala sie 2 tyg.- byly rzuty, szczegolnie wieczorem. Pomagalo wapno. Lekarze tez nie wiedzieli od czego, kazali pic tylko wapno. W ciazy organizm reaguje inaczej, wiele rzeczy moze uczulac, nawet te ktore dotychczas stosowalismy i nic nie bylo. U mnie wysypka zniknela, a z malym wszystko ok. Ale wapno mam w zapasach w razie czego. Ja wtedy bralam luteine i byc moze po niej, albo to byly pylki roslin bo wtedy wszystko kwitlo. Ostatnio odstawilam wiele kosmetykow ktore mnie uczulily w ciazy a wczesniej uzywalam ich od lat i byly ok.

U mnie w około 8 tc wysypało na twarzy, dekolcie i plecach. Wyskakiwały też pojedyncze krosty na całym ciele. Wapno nie pomagało, samo znikło po I trymestrze

Cytat:
Hm... no może i jakaś alergia na noc albo na pogryzienie... ja jedzenie napewno nie bo nic "nowego" nie jadlam ostatnimi czasy... Pije wapno smaruje tym alantanem i nic Cieszy mnie to że to nic "poważnego" bo teściowa mnie nieźle nastraszyła tą ospą... Rano pojade do lekarza zobaczymy co on na to..
Spokojnie, nie denerwuj się. Od razu nie zniknie
_Shiloh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-08, 20:38   #3824
perfuzja
Zakorzenienie

Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3

Cytat:
kurcze może jakieś testy powinni zrobić...
a może faktycznie to jakaś alergia na jakieś pogryzienie...
Po pierwsze testy zleca zawsze alergolog, a po drugie nie robi się ich w ciazy. Niezależnie na co to alergia, to schemat postępowania na razie bedzie taki sam.
Stary 2013-09-08, 20:55   #3825
ejani
Zadomowienie

Cytat:
niestety, IP rzadko zajmuje sie takimi przypadkami,ale Ospę by rozpoznali (i myślę że gdyby coś innego groźnego miało być to też), więc głowa do góry jutro internista będzie mógł stwierdzić, a mi czasem i ugryzienia nie od razu wyskakują (może jakiś pajączek to był). wapno na pewno pomoże, stres nie

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Cytat:
Czy któraś z Was dzisiejszy wieczór i noc spędza sama tak jak ja?
TŻ pojechał do pracy na nockę na overtime'a, smutno mi samej.
A z innych wieści to mam już w domu wózek i kosz mojżesza, nowiusieńki jeszcze w folii - śliczny jest zrobię fotkę kosza i Wam pokażę, bo wózek złożony jest.

----
Edit.

Taki kosz dostałam, koleżanka miała dwa i tego nie używała ani razu. Stojaczek tylko muszę dokupić sobie.

http://www.mojalbum.com.pl/Album=TZZSZKAB
ja z mężem, ale tradycyjnie - na 2 komputery

kosz świetny, ale chyba u nas nie przejdzie (racjonujemy wydatki a to jednak byłaby mała fanaberia... chyba że przekonam że do przychodzenia tu do mamy, albo do teściów, żeby małe nie spało w foteliku. hmm... on w miarę mobilny jest?) myślicie że jakieś używane można kupić taniej? ja lubię takie bajery, ale musiałabym mieć argumenty

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:
Padam ...
dzięki, dobra kobieto ja już kolejny tydzień nie dałam rady iść do kościoła:/

nie wiem, czy mi bezkofeinowa latte (=sama chemia) zaszkodziła, czy odezwały się znów jelita czy może dzieciak daje czadu, ale tak mnie od popołudnia boli brzuch (ale tuż po tym jak zjem), że ledwo daję radę i dzień przespałam... zastanawiam się nad kontaktem z internistką, bo to już kolejny raz w przeciągu kilku dni i za każdym razem mam tak mocniej i dłużej, co myślicie?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-08, 20:55   #3826
_Shiloh_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ejani Pokaż wiadomość
kosz świetny, ale chyba u nas nie przejdzie (racjonujemy wydatki a to jednak byłaby mała fanaberia... chyba że przekonam że do przychodzenia tu do mamy, albo do teściów, żeby małe nie spało w foteliku. hmm... on w miarę mobilny jest?) myślicie że jakieś używane można kupić taniej? ja lubię takie bajery, ale musiałabym mieć argumenty
Hmm...czy mobilny, ma uchwyty za które możesz kosz podnieść i przenieść. Natomiast stojaczki do nich są w 3 rodzajach: na zwykłych nóżkach, płozach do bujania i kółkach.
Jak go zobaczyłam na żywo to wcale nie jest taki mały, jak gondola od wózka, spokojnie do 5 miesiąca powinien starczyć
Stary 2013-09-08, 21:11   #3827
ejani
Zadomowienie

Cytat:
jest to bardzo prawdopodobne, bo przecież czują nasze emocje

zresztą piszą, że dzieci lubią taniec (=kołysanie) więc pewnie maleństwu też frajdę zrobiłaś

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
mnie w 21 dniu cyklu, więc dało sporo nadziei i też wapno od tego czasu w pogotowiu

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Cytat:
Hmm...czy mobilny, ma uchwyty za które możesz kosz podnieść i przenieść. Natomiast stojaczki do nich są w 3 rodzajach: na zwykłych nóżkach, płozach do bujania i kółkach.
Jak go zobaczyłam na żywo to wcale nie jest taki mały, jak gondola od wózka, spokojnie do 5 miesiąca powinien starczyć
no to akurat dobry pomysł, żeby znosić do babci na dół nie? pomyślimy

a jeszcze wybacz, że Cię męczę- ciężki jest?
Stary 2013-09-08, 21:12   #3828
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
chyba że przekonam że do przychodzenia tu do mamy, albo do teściów, żeby małe nie spało w foteliku. hmm... on w miarę mobilny jest?)
Ale jak to żeby nie spało w foteliku? W domu?
Stary 2013-09-08, 21:22   #3829
_Shiloh_
Wtajemniczenie

Cytat:

no to akurat dobry pomysł, żeby znosić do babci na dół nie? pomyślimy

a jeszcze wybacz, że Cię męczę- ciężki jest?
No w sumie jeżeli zamierzasz malucha zanosić babci na dół to w czymś musisz, chyba że postawisz u babci łóżeczko turystyczne.

Spoko, pytaj - i tak się nudzę co wieczór sama - Nie jest ciężki, w jego wyposażeniu jest materacyk, ochronki na boki, cienka kołderka. Muszę dokupić prześcieradełko i podusie.
Stary 2013-09-08, 21:31   #3830
isia4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kukurydzianaa Pokaż wiadomość
Isia4891, dzięki! (tak w ogóle to masz moją ksywę, bo na mnie znajomi mówili "ika" lub "isia" )

23Paula23, ja miałam podobnie wyglądającą pokrzywkę alergiczną. Może to reakcja na jakiś składnik z jedzenia?
Hmm zdrobnienie od czegoś ?
isia4891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-08, 21:31   #3831
ejani
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Ale jak to żeby nie spało w foteliku? W domu?
tak, ale nie u nas myślę nad alternatywą dla łóżeczka turystycznego (które mi się średnio podoba) jakbym znosiła małe do mamy na dół albo do teściów-tam na ogół spędzamy po kilka godzin, a w foteliku (czy jak się nazywa to noszone od wózka) to mam wrażenie dziecku za wygodnie nie jest
Stary 2013-09-08, 22:44   #3832
kama82
Raczkowanie

Hej dziewczyny. Właśnie was nadrobiłam. Wczoraj po bezsennej nocy miałam dzień zombi więc średnio ogarniałam kuwetę.

Trzymam kciuki za wszystkie połówkowe w nadchodzącym czasie

Paula nie stresuj się, to pewnie jakieś uczulenie albo coś cię dziabnęło, ważne że nie ospa.

Hosenka sen o Jezusie powalający, uśmiałam się

Akkma też uważam że wiek nie usprawiedliwia zachowania twojej babci i współczuje ci takich sytuacji ale wiadomo że ona na pewno się juz nie zmieni więc najlepiej unikaj tych osób które mogą cie wkurzać, teraz najważniejsze zdrowie twoje i dziecka a na resztę trzeba wziąć poprawkę. I pij Picollo na zdrowie, jest Picollo - jest impreza

Em ma u mnie termin wg usg na 17 grudnia. Więc ty jesteś pierwsza. Widzę nawet że OM miałaś wcześniej ode mnie.

Ok, zmykam spać. Pozdrawiam was wszystkie Dobrej nocki.

My jutro zaczynamy zajęcia w szkole rodzenia.
kama82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-08, 23:23   #3833
kukurydzianaa
Rozeznanie

Cytat:
Cytat:
Hmm zdrobnienie od czegoś ?
Tak, a raczej skrót - od Monika i Monisia. O ile Monisi nie znoszę, tak Isia jest ok
Stary 2013-09-09, 07:22   #3834
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
tak, ale nie u nas myślę nad alternatywą dla łóżeczka turystycznego (które mi się średnio podoba) jakbym znosiła małe do mamy na dół albo do teściów-tam na ogół spędzamy po kilka godzin, a w foteliku (czy jak się nazywa to noszone od wózka) to mam wrażenie dziecku za wygodnie nie jest

Hmmm.
Od wózka to gondola jest i w niej dziecku myślę,że wygodnie,jak gdzieś szliśmy to tak Młody spał "w gościach". A fotelik to jest samochodowy do przewożenia dziecka w samochodzie i nie nadaje się do spania,tzn wiadomo że jak dziecko zaśnie w aucie to śpi,ale poza autem
Stary 2013-09-09, 08:19   #3835
J0zefina
Raczkowanie

Dzień dobry

Wpadam na chwilę i proszę o kciuki dziś połowkowe

zazdroszczę Wam weselich ja nawet osobistego nie będę mieć przez pewien czas a co dopiero balu..

miłego dnia Wszystkim
J0zefina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 08:25   #3836
katharsist
Raczkowanie

Dziewczyny ból podbrzusza promieniuje mi aż na lewe udo...
Macie pomysł dlaczego tak się dzieje???
Wizytę mam w czw. więc niedługo, ale mnie to trochę martwi..
Stary 2013-09-09, 08:27   #3837
The light
Zadomowienie

Odp: Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3

Cytat:
Tak, a raczej skrót - od Monika i Monisia. O ile Monisi nie znoszę, tak Isia jest ok
to ja wiedziałam, że Isia i Nisia jest skrótem od Agnieszka.

The light jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 08:34   #3838
ejani
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Hmmm.
Od wózka to gondola jest i w niej dziecku myślę,że wygodnie,jak gdzieś szliśmy to tak Młody spał "w gościach". A fotelik to jest samochodowy do przewożenia dziecka w samochodzie i nie nadaje się do spania,tzn wiadomo że jak dziecko zaśnie w aucie to śpi,ale poza autem
przemyślałam, o co mi chodziło i masz rację- pisałam chyba o foteliku (a dokładniej o tym jego kawałku, który się wyjmuje i nosi)- mi tak zawsze szkoda dzieci, jak widzę że śpią w tym takie zgarbione na pewno to nie może być zdrowe
Stary 2013-09-09, 08:35   #3839
forester
Zadomowienie

Shiloh Bardzo mi się ten kosz podoba. Sama bardzo intensywnie zastanawiam się nad takim koszem, a Ty farciaro dostałaś taki ładny okaz. Koleżance się należy jakieś duże ciacho

ejani myślę, że w Twoim przypadku kosz nie jest takim złym rozwiązaniem. Ja rozglądam się za używanymi na allegro i tablicy, i ceny nie są takie złe.

My wczoraj mieliśmy mocno zajęty dzień. Była ładna pogoda, więc musiałam pojeździć po mieście porobić zdjęcia na firmową stronę www, a potem Tż zabrał mnie na oglądanie aut, ponieważ stwierdził, że te, które mamy nie nadają sie na długie trasy z dzieckiem. Miesięcznie robimy ok 2000 km, więc auto musi być solidne. Podejrzewam, że teraz ja będę ogarniała wyprawkę a on kupował auto.

Dziewczyny a co sądzicie o wózku x lander xmove?

Trochę waży, ale ja dół wózka będę zostawiać w garażu. Jakieś mądre spostrzeżenia są mi potrzebne...
forester jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 08:37   #3840
ejani
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez J0zefina Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Wpadam na chwilę i proszę o kciuki dziś połowkowe

zazdroszczę Wam weselich ja nawet osobistego nie będę mieć przez pewien czas a co dopiero balu..

miłego dnia Wszystkim
proszę bardzo

ja bym miała teraz wesele kolegi z pracy, ale stwierdziłam, że jak ledwo daję radę na zakupach, to nie ośmielę się na bal

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Cytat:
Napisane przez katharsist Pokaż wiadomość
Dziewczyny ból podbrzusza promieniuje mi aż na lewe udo...
Macie pomysł dlaczego tak się dzieje???
Wizytę mam w czw. więc niedługo, ale mnie to trochę martwi..
albo Ci dziecko się tam gdzieś wwierca, albo się coś tam rozszerza- brzmi po prostu ciążowo...

a to masz kiedy stoisz, chodzisz, leżysz? może po prostu trzeba odpocząć?

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości