|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Bo nasze córki są trendy!
![]() Nie,to nie moja sister. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Silver dziękuję w imieniu Dawida
tak mój synek skończył dziś 8 miesięcy... ![]() I buziak dla Pietraszka
|
|
|
|
#183 |
|
Wtajemniczenie
|
hope, buziaki dla Davida
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Ale tu dziś pustkowie
Laurko-zdrówka dla Michasia oby szybko przeszło.Marsi-witaj powakacyjnie super że wakacje były udane. Ja już wykąpana,oglądam Must be the music,synek śpi i tak to ![]() Jutro od rana uderzam w miasto (aaaale mi się nie chce) bo muszę przepisać sobie pixy,podobno robią teraz problemy bo na trzy miesiące zamknęli (czerwiec,lipiec,sierpień )przychodnie ginekologiczną i teraz niby nie przepisują tylko wysyłają najpierw do gina. A ja pier.do.le i nie pójdę. Po głupie tabletki nie będę specjalnie o 6 jechać do miasta że zapisać sie na 14 (o ile bym się dostała). A jak się nie dostanę do gina to co? Zostanę bez tabletek??? O nie,tak łatwo się mnie nie pozbędą ![]() No i jak już będę to okazyjnie wpadne do lumpa bo jutro 50% taniej hahhPoza tym jak będzie mi się chciało to jeszcze skocze do optyka się zapisać-czas na badania i zmianę guglów ![]() W ogóle czas na zmiany
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, trochę spóźniona, ale witam się na nowym wątku.
Nie było mnie wczoraj i dziś, bo miałam dzisiaj poprawkę kolokwium i oczywiście na 50 osób zdały 2, szał ciał i pał. Profesor kutas, pozdrawiam go serdecznie środkowym palcem. W każdym razie... Insolito, Hje, wszystkiego najlepszego!! U nas nic nowego, oprócz tego, że dostałam od sąsiadów siatę puzzli piankowych, więc nie muszę już kupować. Aczkolwiek... Jutro przerzucam Oliwencję na podłogę, tylko chyba najpierw muszę ją porządnie odkurzyć i umyć... Mam nadzieję, że sobie nie obije główki.
|
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
a jakaś taka fewciowa mi się zdawała (ona ładna i Ty ładna :P)
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://eko targ/artykul/domowy_mus_jablkowy-_doskonaly_dodatek_do_cia st_i_deserow,145 bez spacji, to jest ten mus co Ill robi
|
|
|
|
|
#188 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękujemy za życzenia zdrówka, przyda się ![]() Ja mogę i całą noc go nosić, byle by mu lepiej było od tego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
We wtorek kupuję nebulizator
|
|||
|
|
|
#189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, nie ręcznym. Rozdrabniacza też nie mamy. Jakby to powiedzieć, takie nożyki są , wiadomo , że wyszło zmielone na maxa, ale nadawało się do pierogów. http://www. philips.pl/c/przygotowywanie-jedzenia/pure-essentials-collection-700-w-metalowa-konc.-rozdrabniacz-xl-i-akcesoria-hr1372_90/prd/;jsessionid=21A1692E72202 0EAC7D314AAD1556655.app12 1-drp2 słabo widać, ale używałąm tego nożyka co jest w tym mniejsyzm pojemniku |
|
|
|
|
#190 | |||
|
Zadomowienie
|
Czy tylko mi się wydaje, że dziś niedziela ? Przecież w niedzielę się tyle nie piszę
Hje, wszystkiego co tylko sobie zamarzysz Kochana Cytaty mi ucięło Cała, no nic nie poradzę, że zakochana jestem po uszy w moim synku Debrah, Dziękuję za wszystkie Piotrusiwe komplementy i życzenia dla mnie Raz mu się zdarzyło ![]() Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że było lepiej ![]() Cytat:
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
Eff-dla Mikołaja również dużo zdrówka.
Nasze małe chorowitki aż się boję jak nas to dopadnie.
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
|
|
#193 | ||
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42690595]
Młode zasmarkane obie. Dorka w nocy męczyła się bardzo, ale w sumie ie wiem czy od siostry złapała katar czy zęby, bo CHYBA nadal idą 2 dolne tym razem, mam wrażenie... Mika, ok 500-550g miesięcznie Biedne dziewczyny Zdrówka Cytat:
Mieszkanie powiedzmy, że przystosowanie, kable i wszystkie tłukonce się rzeczy pochowane, gniazdka zasłonięte , ale co z tego jak najlepszą zabawą jest wspinanie się wszędzie i puszczanie się albo skakanie Przecież ścian nie wywalę Młody chodzi ze mną do kibla ![]() Cytat:
Bo ja wiem? Fioletowy, albo różowy ![]() A tak mam czasem [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42692027]nie jak idziesz to wsadź do łózeczka, lepiej, by chwilę pomarudziła niż krzywdę sobie zrobiła [/QUOTE] Piotr w łóżeczku nie jest bezpieczny,bo wstaje i skacze więc boje się, że uderzy brodą, albo zębami o krawędź, lub puszcza się
|
|
#194 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#195 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jaki Kochany Mała, Oskar jaki ma zaciesz za piękne stanie
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie w piątek zmieniłam fryzurę i od razu się lepiej czuję. A co najśmieszniejsze Zuzia mnie nie poznała, popatrzyła się na mnie i głowa w 2stronę. A zawsze jak mnie dłużej nie widzi to ma uśmiech od ucha do ucha. A wtedy nic,zero. :p Ale już jej przeszło Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Dobranoc ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
Insolito-bo zaciesz to jego drugie imię
on cały czas szczerzy zubry Dobra laski idę spać bo wcześnie wstaje. Tylko nie pisać mi jutro rano za dużo
|
#198 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zdrówka dla niego Cytat:
![]() Spryciula mała ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
Nie smutaj Dziękuje Cytat:
? Cytat:
|
|
#199 |
|
Zadomowienie
|
hejka laseczki witam sie w nowym watku
![]() Insolito i Hje najlepszego, 100 lat i pociechy z brzdacy i tztow ![]() wszystkie dzieciaczki cudowne, tak rosna i robia postepy ... dziewczyny ale serial ogladam manaiakalnie, zostaly mi 3 odc z 74 :p .. internat ... bomba hiszpanski, jeszcze nigdy sie chyba tak nie wkrecilam ... bomba ... caly dzien leci, a ja latam za to za mala ... powiem wam, ze kazdego dnia jest coraz.bardziej aktywna .. lazi za mna jak pies doslownie. staje przy wszystkim, ostatnio sie nauczyla przy scianie, przy kanapach juz sie przesuwa ... zalicza srednio kilka wywrotek dziennie, na pocZatku panikowalam, a teraz jakos sie ogarnelam .. jak rypnie staram soe odwrocic.uwage i najczesciej nawet nie placze ... wagowo jest chudziak raczej. mamy 7,5 mies, 71 cm i 7 kg wagi, same 7 :p rozszerzanie diety niestety dupiasto ... odkad te zeby jej ida i miala ta 3 dniowa goraczke nie chce mi jesc obiadkow, ani moich, ani sloiczkowych ... dziamnie 3 lyzki i koniec, szczekoscisk ... owocki troche lepiej, ale tez nie tak jak wczesniej jadla ... ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- buziaczki urodzinowe dla Pietraszka i Dadiego tulimy sie z mloda wlasnie .. ahhh laski jak ja tak libie sie do niej przytulac ... no i mam manie jak Lady na calowanie mlodej ... caly dzien bym ja cmokala :p ... mamy takie zabawy ... mama da ci 50, 100, 150 buziakow :d ... biedna ta moja blanka
|
|
#200 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#201 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Sto lat dla bimbasków, które skończyły kolejne miesiące ![]() Szybkiego powrotu do zdrowia wszystkim chorującym ![]() Unormowania snu dla tych gorzej śpiących w nocy ![]() Bokeh, trudna decyzja z tym kolorem, bo w ciemnym też Ci było pięknie! ![]() --------------------- ![]() Na początku oczywiście bardzo, baaardzo dziękuję za wszystkie życzenia )Weekend minął szybko. Pola, z racji odpustu, weszła dzisiaj w posiadanie wiatraczka, organek, małpy i gryzaka. No i w ogóle, to jak człowiek ma zmienić styl życia, zdrowo się odżywiać i zadbać o figurę, jak na urodziny dostaje 3 x Merci, 3 x ptasie mleczko i 4 czekolady? NIE MO ŻLI WE !
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-09-08 o 22:54 |
||
|
|
|
#202 |
|
Zadomowienie
|
Hje marci kawowe ... mniammmmmmm
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Ja najbardziej lubię nuuuugatowe
Wam wizaż też składał życzenia? ![]() Idem, bom taka wymęczona, że szok ![]() Jutro i we wtorek będzie mnie mniej, bo mężu w domu, ale od środy to już...
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-09-08 o 23:15 |
|
|
|
#204 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
E to chyba ja w mąż w domu to się ![]()
|
|
#205 |
|
Zadomowienie
|
buziaki laseczki do jutra. spokojnej nocko wam zycze
|
|
#206 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
Jaja zaczynaja sie, jesli zaczniemy brac pod uwage wiek dzieci idacych do szkoly. Dlugo o tym nie wiedzialam... Mianowicie z tz jestesmy z tego samego roku - on z marca a ja z sierpnia. On jest o rok ode mnie starszy! Zrzucalam to na jego niefrasobliwosc odnosnie liczb i nic sobie z tego nie robilam. Zawsze tez mowil, ze on i rodzenstwo rodzili sie co 2 lata a rocznikowo wychodzi: 83, 84 i 86. (Juz po wpisie o dzieciach w samochodzie pewnie wiecie , ze tutaj matma rzadzi sie swoimi prawami...) Wtedy zdecydowalam sie zbadac problem. Rok szkolny w Japonii zaczyna sie 1. kwietnia (glupi dowcip jak na Prima Aprilis przystalo). Do szkoly ida szesciolatki, ale nie rocznikowo, a te ktore rzeczywiscie maja 6 lat, czyli w 2013 roku rozpoczely nauke dzieci urodzone 2. kwietnia 2006 - 1. kwietnia 2007. W ten oto sposob moj tz jako marcowe dziecko poszedl rok wczesniej do szkoly niz ja (sierpniowa) poszlabym w Japonii. Tak samo jego rodzenstwo (marzec 83, pazdziernik 84 i lipiec 86). To w Korei licza od zaplodnienia, wiec kazdy jest o rok starszy niz w rzeczywistosci. Natomiast w Chinach nawet Chinczycy (nie Ci najstarsi ;-)) nie wiedza. Moja kolezanka nawet nie umiala powiedziec, w krorym dniu powinna obchodzic urodziny: czy wg kalendarza zachodniego czy ksiezycowego, czy jeszcze jakiegos tam... ---------- Dopisano o 02:07 ---------- Poprzedni post napisano o 02:06 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42692027]nie jak idziesz to wsadź do łózeczka, lepiej, by chwilę pomarudziła niż krzywdę sobie zrobiła u nas też ![]() a np. siwy koleżanka kiedyś sobie machnęła siwe pasemka na czarnych włosacheeee co? ![]() Meneq, normalnie teraz dopiero oglądam bo nie miałam czasu, ale już wpadłam po uszy http://www.combi.co.jp/products/toy/...=toytop_130705[/QUOTE] Co jak nie ma lozeczka? ;-) ---------- Dopisano o 02:09 ---------- Poprzedni post napisano o 02:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:12 ---------- Poprzedni post napisano o 02:09 ---------- Cytat:
Ja strasznie balam sie lata, bo oczywiste bylo, ze bedziemy w domu siedziec, a dalysmy spbie rade i na glowe nie dostalam (chyba...) Yae tez spi tylko na spacerze (ewentualnie przy piersi, ale nie daj boze ja odlozyc). ---------- Dopisano o 02:13 ---------- Poprzedni post napisano o 02:12 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:18 ---------- Poprzedni post napisano o 02:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:21 ---------- Poprzedni post napisano o 02:18 ---------- Cytat:
Yae tez odkad sie zrobila aktywne bardzo zwolnila z przybieraniem. ---------- Dopisano o 02:22 ---------- Poprzedni post napisano o 02:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:26 ---------- Poprzedni post napisano o 02:22 ---------- laurko, eff, silver, szaja jak zdrowko dzieciaczkow? U nas noc cudowna, dawno tak nie bylo. Yae zasnela o 20, miedzy 22-2 (nie mam pojecia, kiedy dokladnie) karmilam na lezaco, pozniej na siedzaco o 5.10 i spala do 7.45. Ja razem z nia! |
|||||||
|
|
|
#207 |
|
Zadomowienie
|
Ufff jestem
co to był za weekend! Było cudownie, jutro dalej sie goscimy, ale bede nadrabiac i napisze cos wiecej o weselichu Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane, nie zyje
Trzecia noc z rzedu mamy jesien sredniowiecza z Malym ale dzisiaj to juz jest koszmar, zasnie z cycem 15min pospi majtnie sie na brzuszek i ryk. Przekrecam na plecki cyc brzuszek ryk. I tak w kolko. Jestem wykonczona i tak juz zniechecona ze wyc sie chce. Tylko spojrzalam po 20 pobudce na zegarek ze jest 1 w nocy to myslalam ze oknem wyjde teraz malz malego ogarnia i nie wiem co dalej :'(Fewciu, jak u was??? Nie wiem czy dam rade was nadrobic jutro, takie ze mnie zombie jest ostatnio ze szkoda slow Buziak ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak prawie wszystko - wciagnal bez mrugniecia okiem
![]() Cytat:
II edycja byla meczaca, ale ta to kompletna porazka (przynajmniej to, co bylo do tej pory). Synka ![]() Porzadnych skurczy dostala ok 18, a urodzila wczoraj przed polnoca ![]() A ja mialam relacje live pt. "Rozwarcie - centymetr po centymetrze"
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:31.

Profesor kutas, pozdrawiam go serdecznie środkowym palcem.
Aczkolwiek... Jutro przerzucam Oliwencję na podłogę, tylko chyba najpierw muszę ją porządnie odkurzyć i umyć... Mam nadzieję, że sobie nie obije główki. 

otworzyc szuflady i takie tam...
, rano jak się myję to też w bujaczku, w kuchni w bujaczku lub krzesełku. 

NIE MO ŻLI WE !