Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013 - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Który tytuł?
Trzy miesiące prawie mam, już niedługo w kość Wam dam! VII-VIII cz. 2 2 16,67%
Skok nawiedza moje dziecie niech idzie precz na swoje śmiecie! VII-VIII cz. 2 1 8,33%
Czas to śmiechów i gugania, a wnet diety rozszerzania. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013. 6 50,00%
Nasze dzieci to istne aniołki! Tylko gdyby nie te skoki, nocne wstawanie i kolki VII-VIII cz.2 3 25,00%
Głosujący: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-09, 08:03   #661
mela1234
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
bo właśnie groził, że sobie cos zrobi (jak ktoś głośno mówi to blef jest bo chce pograć na psychice)
Moja koleżanka co prawda nie alkoholiczka tylko w depresji mówiła że nie chce żyć i myśli itd. Braliśmy to za gadanie bo właśnie jak się chce to się o tym nie gada... zrobiła... 4 lata temu, my do tej pory nie możemy sobie wybaczyć że nie słuchalyśmy. Leczyła się, tego dnia była nawet u psychiatry który po fakcie przyznał że się nie spodziewał...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 08:16   #662
fiazo
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Moja koleżanka co prawda nie alkoholiczka tylko w depresji mówiła że nie chce żyć i myśli itd. Braliśmy to za gadanie bo właśnie jak się chce to się o tym nie gada... zrobiła... 4 lata temu, my do tej pory nie możemy sobie wybaczyć że nie słuchalyśmy. Leczyła się, tego dnia była nawet u psychiatry który po fakcie przyznał że się nie spodziewał...
o kurcze ... ale nie mówiła tego, żeby coś uzyskać ?

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 08:22   #663
lachryma
Zakorzenienie

Odp: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

My po drugim karmieniu widzę, że pogoda się popsula. Od dziś staram się mniej nosić małą na rękach. Na razie karuzela i smoczek dają radę, bo moje ręce,a dokładnie nadgarstek muszą odpocząć.

Stary 2013-09-09, 08:29   #664
kubus puchatek
Rozeznanie

Re: Dot.: Odp: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Hania jest przeziebiona...

Zdrowka duzo dla Haneczki! Moj dziec kicha od urodzenia,ale sporadycznie I powiedziano nam,ze sie czysci,bo napil sie wod. Oby katar szybko przeszedl I nie przerodzil sie w nic innego.

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

Zapomnialam sie wczoraj pochwalic,ze zamowilam nosidlo. Czekam z niecierpliwoscia na przesylke musze odciazyc rece,bo moja przylepa nie chce sama spokojnie polezec np w gondoli czy na kocyku.

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

Mam jeszcze pytanie,czy Waszym dzieciom tez strzelalo w stawach? Brzmi strasznie,ale czasami jak biore Mlodego,to slysze taki dzwiek brr
kubus puchatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 08:31   #665
fiazo
Zakorzenienie

Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

a ja mam chyba kryzys laktacyjny od wczoraj wieczór, syn wyjada mi z obu piersi i się nie najada i patrze a tam susza mam nadzieje, że przejdzie

Synek
Stary 2013-09-09, 08:33   #666
Belushi
Raczkowanie

Dot.: Odp: Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

Cytat:
jak sie w aparat wpatruje

to ja was chyba wszystkich pobije bo we czwartek moje dziecko było na spacerze od 11 do 18-krzyk był tylko o jedzenie, od 11 do 16 ja z nim smigałam, a potem tż przejął

u nas wystaje trochę

i weź moje słowa do serca bo byłam obok podobnej sytuacji a może nawet gorszej
15lat małżeństwa, jak dobrze pamietam 3 próby odejścia kończyły powrotem bo właśnie groził, że sobie cos zrobi (jak ktoś głośno mówi to blef jest bo chce pograć na psychice), obiecywanie, zmiany krótkotrwałe, drugie dziecko zeby usidlic kobiete i czym sie skonczyło...dzieki sasiadom nic gorszego sie nie stało ale w dniu urodzin dziecka dusił je, z nożem skakał, matce reke skrecił takze zgroza
na poczatek dostał zakaz zblizania sie, jak przyjechał pod dom to juz go policja do aresztu zgarnela, alimenty przyznane, a jutro sprawa o pozbawienie praw, rozwód tez jest...wszystko ciagnie sie juz ponad 2 lata
dzieci nie chca znac ojca

także alimenty i zakaz zbliżania sie i pozbawienie praw, trzymaj smsy bo to moze byc dowód w sprawie ze cie nęka

za rocznicę

i zeby norbert szybko wyzdrowiał

ojej żeby szybko przeszło

dzień dobry
całą noc dziś poza swoim łóżkiem
dalej boli brzuszek i budzi się z krzykiem, dużo masuję i pomaga
No właśnie, ja wiem że bycie z taką osobą może się dla mnie i Piotrka skończyć tragedią, dlatego nie ma mowy o byciu razem, ale też nie chcę żeby coś złego mu się stało.
Cytat:

No właśnie i nie chcę żeby też się tak stało teraz. Tylko, że nikt nie może nic zrobić, bo on wczoraj sobie poszedł gdzieś, telefon wyłączony i jego znajomi nic nie wiedzą

Piotruś
Belushi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 08:44   #667
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Ja się trochę czuję dzisiaj jak wyrodna matka, ale wstaliśmy o 6, nakarmiliśmy się i prawie na siłę położyłam Artka obok siebie lub na sobie i prosiłam go, żeby usnął (tzn. nie siłowo, ale widziałam, że nie chciał za bardzo). Ale nie dałabym rady go nosić Jeszcze by mi spadł.... Teraz wstałam o 8, włożyłam go do łóżeczka, puściłam karuzelkę, a sama muszę wypić kawę i zjeść coś słodkiego, bo mam zero energii i czuję się jak zombie. Ale obiecuję, że po następnym karmieniu się ponosimy ;(

Bel nie rób sobie wyrzutów, bo dla mnie akcja z opluciem Ciebie skreśla tego człowieka z Twojego życia... A takie groźby to z reguły szantaże emocjonalne. Czytam często wątki o takich ludziach na wizażu - wizażanki zawsze polecają zadzwonić na policję i jeśli delikwent nie ma zamiaru sobie nic zrobić, to też policja mu skutecznie wybija z głowy takie akcje.

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 08:51   #668
Anulka_p
Zakorzenienie

W pierwszej kolejności ogromne gratulacje dla Sarenki. Wreszcie jesteśmy w komplecie. Tulcie się, całujcie i wpadajcie jak wypoczniecie z opisem porodu!

Belushi- Bardzo mi przykro. Nie wiem nawet co napisać...Ważne żebyś prawnie uregulowała sprawy z ojcem dziecka. Ojcem dziecka...On nie zasługuje na takie określenie...
Bardzo współczuję.

Karolajn- A co Haneczce się dzieje?

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Cytat:
Napisane przez kubus puchatek Pokaż wiadomość
Mam jeszcze pytanie,czy Waszym dzieciom tez strzelalo w stawach? Brzmi strasznie,ale czasami jak biore Mlodego,to slysze taki dzwiek brr
W jednej rączce tak mu strzela. Okropny dźwięk.

Cytat:
a ja mam chyba kryzys laktacyjny od wczoraj wieczór, syn wyjada mi z obu piersi i się nie najada i patrze a tam susza mam nadzieje, że przejdzie
Przejdzie, tylko przystawiaj jak najczęściej. Najlepiej połóżcie się i cycolcie ile wlezie.

Uwaga! Będę się chwalić!!! Michaś kończy dziś 2 miesiące. Mój mały książę już taki dorosły!

Z okazji skończenia 2 miesięcy uściski dla Igorka!
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 08:53   #669
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Zdrowka duzo dla Haneczki! Moj dziec kicha od urodzenia,ale sporadycznie I powiedziano nam,ze sie czysci,bo napil sie wod. Oby katar szybko przeszedl I nie przerodzil sie w nic innego.

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

Zapomnialam sie wczoraj pochwalic,ze zamowilam nosidlo. Czekam z niecierpliwoscia na przesylke musze odciazyc rece,bo moja przylepa nie chce sama spokojnie polezec np w gondoli czy na kocyku.

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

za zakup
yyy u mego chyba nie strzelało, ale nie zwracałam na to uwagi

Cytat:
Napisane przez Belushi Pokaż wiadomość
No właśnie, ja wiem że bycie z taką osobą może się dla mnie i Piotrka skończyć tragedią, dlatego nie ma mowy o byciu razem, ale też nie chcę żeby coś złego mu się stało.

No właśnie i nie chcę żeby też się tak stało teraz. Tylko, że nikt nie może nic zrobić, bo on wczoraj sobie poszedł gdzieś, telefon wyłączony i jego znajomi nic nie wiedzą
czekają Cie ciężkie chwile i musisz mieć teraz dużo siły dla Piotrusia, powodzenia życzę i niech wszystko sie ułoży jak najlepiej

Synek
Stary 2013-09-09, 09:04   #670
Oliath
Zakorzenienie

Nadrabiam od konca, ale dajecie czadu

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Nikt nie wrzucił zestawienia z ostatniego wątku, więc z ciekawości zajrzałam. Patrzcie kto szczytował

1.Neni1984 340
2.surka 315
3.mela1234 268
4.lachryma 266
5.Oliath 233
6.Persephone_ 219
7.karolajn1987 210
8.misiaczka555 202
9.malaczarnakejt 200
10.tweedledee 191
11.enlevee 185
12.Rockyyy 176
13.Anulka_p 167
14.czarownica1 162
15.Samantha7 162
16.madi82 132
17.fiazo 129
18.dzoan 121
19.Margosia__ 118
20.eveewe 114
to chyba pomylka jakas
Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
SARNA
no w koncu sie doczekalismy!!!
wielkie gratulacje
masz przepieknego synka, taki spokoj bije z jego twarzy, cudowny

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

to pokazuje kto ma najgrzeczniejsze dzieci:P
Niom, nie narzekam ostatnio
Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
próba zmniejszania zdjęc:

moja pyza kochana
z 7 i 8 tygodnia
Jaki slodki puculek !
Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość
Witam się i melduję iż ANTOS już jest
Urodziłam 6,09,2013 o godzinie 11,55 SN juz jestesmy w domku. W dniu porodu Warzył 3370 i mierzył 54cm.
Będe miała chwilk ę to napiszę cos więcej. A oto zdj
GRATULACJE!!!
Cytat:
Napisane przez ita83 Pokaż wiadomość
witam sie niesmialo po dluzszej przerwie - ale za to na odchowalni....
po kilku dniach walki o cyca wrocilismy do odciagania i podawania z butli...
i teraz juz maly nawet nie chce chwycic jak mu cycka ofiaruje ale za to jestem bardziej wypoczeta
Leon za to przybral pieknie na wadze i wazy juz 4kg

no coz dostaje co najlepsze ale z butli - ciekawe ile pociagne odciagajac

pozdrawiam was wszystkie serdecznie
My juz tak jedziem trzy miesiace prawie idzie przywyknac
Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Już kocham Twoje futro

Posadzili na dołek... plątał się w stanie nieważkości bez dokumentów...hm... w sumie nie wiem bo nie chce mi się z nim gadać, muszę naostrzyć noże

Ze złości zmasakrowałam sobie cycka Hm...ale po karmieniu wyciągnęłam z niego jeszcze 100 ml gdzie normalnie przy 30 uważam się za cudotwórcę No ale cycek odczuł swoje

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Jak można zapomnieć, że ma się dziecko?
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,tit...wiadomosc.html
Margosia... cos w tym jest, jak mi ojca zamkneli, pobilam rekord w sciaganiu laktatorem
Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
super ze masz osoby ktore ci pomagaja. A koles jeszcze bedzie zalowal
... albo i nie bedzie... ojciec mojej Izy do dzis zaluje tylko tego, ze ona w ogole przyszla na swiat.
Tzn. faktem jest, ze ja sie tez postaralam poprzez wysokosc alimentow, zeby mocno i po kazdej wyplacie zalowal

Belushi, dasz rade, tylko odetnij sie od patola raz na zawsze
Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
kurcze ja chyba wiem i wlasnie odkrylam dlaczego moje dziecko nie śpi(
jestem głupia chyba
ja zle karmie ja piersia(

w sensie chyba za krotko z jednej piersi i za czesto zmieniam.

wczoraj ona mi pila co godzine tak 5- 7 minut jedno ssanie
wiec robilam tak:
6.00- 5 minut- lewa
7.00- 6 minut- lewa
8.00- 3 minuty- prawa
9.00- 7 minut- prawa
10.00- 5 minut- lewa
11.00- 4 minuty- lewa
itd...

i tak sobie mysle ze ona mi nie spi bo ona caly czas glodna, mimo, ze karmie ja co godzine, to i tak tylko wypija to pierwsze mleko, a go gestrze nie zdarzy pojsc, bo ja zmieniam piers....
((((((

dzis zrobilam tak, ze od 7 rano podaje jej tylko lewa piers caly czas i pila mi tak:
7.00- 5 minut
8.00- 5 minut
8.50- 5 minut
9.50- 17 minut
11.46- 6 minut

no i spi mala małpka moja na sofie, sama, beze mnie juz chyba z 4 godizny no z przerwami na cyca.

i co myslicie, zmienic jej teraz piers na prawa jak sie obudzi, czy dalej ta lewą podać???

(dodam tylko, ze piers lewa za godzine mi wybuchnie bo taka pelna!)
Ja tak po cichutenku obstawialam, ze Sarenka z tych ksiezniczek, co Lilo - ktore za dlugo nie possaja, bo im sie nie daj Bog dziobek zmeczy i co wtedy

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

Cytat:

Kochana - nie jestem w temacie do konca, ale po kilku Twoich postach bylabym sklonna namawiac Cie jednak do olania caloksztaltu, przepraszam, jesli zabrzmi to niehumanitarnie, ale mam alergie na takich gnoi - niech sie nawet i powiesi, jesli to nie histeria albo przedstawienie w teatrze jednego widza, nie jestes mu winna ani jednej dobrej mysli i ani minuty swojej uwagi . W przypadku Meli chodzilo o przyjaciolke, ktora chyba nie krzywdzila kochanych niegdys odsob pluciem w twarz i niskim szantazem i nie wypinala sie na rodzone dzieci... chociaz kto wie... no ale nie ma co porownywac sytuacji tak czy owak.

Odetnij sie, zapomnij i okaz mu ewentualnie zimna pogarde i obojetnosc, jesli sdasz rade - w przeciwnym razie w ogole nic po sobie nie pokazuj, bo nie wart Twoich nerwow palant
Kubulek

Edytowane przez Oliath
Czas edycji: 2013-09-09 o 09:05
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 09:15   #671
Samantha7
Zakorzenienie

Belushi- powiem krotko. Moja matka 32lata zyje z kims takim jak Ojciec Teojego dziecka.
I nigdy nie zrozumiem i po czesci mam do niej zal , ze od niego nie odeszla, ze zawsze pitolila jaka to ona silna bo musiala z 5 dzieci bez warunkow podstawowych, a nie zostawila Go.
Przez niego mam zryta glowe ja i moje rodzenstwo. Moj brat jest identyko jak moj ojciec
Takie teksty o zabijaniu sie slyszalm molion razy. Jak ojciec spuscil wpier*** mamie jak byla w ciazy- stracilam do niego szacunek. Chyba nikogo nie zdziwi, ze jak mowil, ze se cos zrobi to myslalam ze dobrze bo da nam spokoj.

Nie daj sie. Bedzie lepiej jak Twoj syn nigdy go nie pozna. Jako, ze mam kontakt z AA to na 100 alkoholikow jeden sie wyleczy JEDEN tzn.przestanie pic bo jest to choroba nieuleczalna.

KAROLAJN- HELP!!!
Ty masz taka hustawke wahadlowa fishera . Pokaz fote jakie sa na tej karuzeli zabawki. Ja gdzies je posialam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (56,7 KB, 11 załadowań)

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 09:19   #672
skylie
Wtajemniczenie

Roxi- zdrowka dla Norberta! A jak jego problemy laryngologiczne?

Cytat:
Dzień dobry!

Zdrowka dla Hanusi

Cytat:

Ola tak nie ma, ale Wojtek mial. Nie pamietam kiedy to sie u niego zaczelo. Podobno to normalne ze wzgledu na wieksze luzy w stawach

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
W pierwszej kolejności ogromne gratulacje dla Sarenki. Wreszcie jesteśmy w komplecie. Tulcie się, całujcie i wpadajcie jak wypoczniecie z opisem porodu!

Belushi- Bardzo mi przykro. Nie wiem nawet co napisać...Ważne żebyś prawnie uregulowała sprawy z ojcem dziecka. Ojcem dziecka...On nie zasługuje na takie określenie...
Bardzo współczuję.

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Przejdzie, tylko przystawiaj jak najczęściej. Najlepiej połóżcie się i cycolcie ile wlezie.

Uwaga! Będę się chwalić!!! Michaś kończy dziś 2 miesiące. Mój mały książę już taki dorosły!

Gratki dla Michasia i Igorka!!!

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 09:24   #673
Oliath
Zakorzenienie

Nadrabiam c.d.

Cytat:
.normalnie szok... i Malgos i Alicja zasnely jeszcze o 7. Co prawda Malgos wtulona we mnie aż się spocila. Alicja przy dźwiękach laktatora. Normalnie wyspana jestem!
Ala zaczela coś się wiercic to ją na brzuch wzięłam i teraz nie mam jak wstać i zrobić sobie ani Malgosi śniadania, a głodne jesteśmy.

Margos ty tak na poważnie z tym rozwodem? Bo nie mogę rozkminic.
Ja natomiast poważnie zaczynam o tym myśleć... niestety.

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Ja też Dady 2 używam i jestem zadowolona. 3 czekają w zapasie.

Oj Sis... co Ty...
Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Ide spac.
Nie umiem sie cos wbic w rozmowe. Poza tym humor mi padl. Tz...
Paaa

A u Ciebie co sie dzieje, Kochana?...

Cytat:
Napisane przez taribari Pokaż wiadomość
Dzieć uśpiony czas na relaks z TŻ i Fortuną miodową

Odpaliłam forum w przeglądarce i pooglądałam fotki. Wszystkie dzieciątka do schrupania Margo i Domi pięknie wyglądacie ze swoimi szkrabkami.

Co do facetów... to rzeczywiście dzieciaki. Mój cały wolny czas spędza przy konsoli. Dziecko będzie go niedługo utożsamiało jedynie z kąpielą, usuwaniem kupy i wyciąganiem gili z nosa

PS Poznajcie Patryka
Załącznik 5397974
Witaj, przystojniacho
Cytat:
Napisane przez shestiger Pokaż wiadomość

Hmm... macie jakieś zabawne słówka którymi wołacie do maluchów po których oni się odzywają?Np znajoma woła "nu,nu" tak melodyjnie, ja "luluś" "Igorek" też tak. A jak to wygląda u was?
Lilo cala sie zaciesza, gdy wolam do niej HHHHHHHHHHHHHHHHHHH
Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
Bo Mały ma refluks. Chciałam spróbować innego czy objawy się zmniejszą.
Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
Właśnie mam enfamil ar, a chciałam spróbować bebilon ar, bo słyszałam dobre opinie. No ale nic w takim razie nie będę zmieniać.
Lilo dokarmiam Bebilonem AR i jest swietny.
Ostatnio nie bylo AR i moj madry maz nabyl Bebilon przeciw kolkom i wzdeciom zamiat "naszego". Efekt - ja zarzygana po tylek po kazdym odbiciu, Lilo zarzygana po piec razy w kazdej przerwie miedzy karmieniami. Co dziwne, jesli akurat uda nam sie NIE dokarmic w ogole mm, moim mlekiem mala az tak nie ulewa, choc rowniez podawane jest z butli.
Tak ze ja polecam Bebilon AR jak najbardziej . U nas zero ulewania w ogole.
Kubulek
Stary 2013-09-09, 09:26   #674
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:

Bardzo współczuję.

Synek
Stary 2013-09-09, 09:27   #675
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
Belushi- powiem krotko. Moja matka 32lata zyje z kims takim jak Ojciec Teojego dziecka.
I nigdy nie zrozumiem i po czesci mam do niej zal , ze od niego nie odeszla, ze zawsze pitolila jaka to ona silna bo musiala z 5 dzieci bez warunkow podstawowych, a nie zostawila Go.
Przez niego mam zryta glowe ja i moje rodzenstwo. Moj brat jest identyko jak moj ojciec
Takie teksty o zabijaniu sie slyszalm molion razy. Jak ojciec spuscil wpier*** mamie jak byla w ciazy- stracilam do niego szacunek. Chyba nikogo nie zdziwi, ze jak mowil, ze se cos zrobi to myslalam ze dobrze bo da nam spokoj.

Nie daj sie. Bedzie lepiej jak Twoj syn nigdy go nie pozna. Jako, ze mam kontakt z AA to na 100 alkoholikow jeden sie wyleczy JEDEN tzn.przestanie pic bo jest to choroba nieuleczalna.

KAROLAJN- HELP!!!
Ty masz taka hustawke wahadlowa fishera . Pokaz fote jakie sa na tej karuzeli zabawki. Ja gdzies je posialam
Zgadzam sie i bardzo smutne to, co piszesz, Sam, ale i bardzo optymistyczny fakt, ze TY jestes pomimo tej sytuacji tym, kim jestes
Kubulek
Stary 2013-09-09, 09:28   #676
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
o kurcze ... ale nie mówiła tego, żeby coś uzyskać ?
Nic. Po prostu nie umiała żyć...

Oczywiscie ze nie ma co porownywac tego przypadku do syt Belushi, ale wiem z doswiadczenia ze czasem mowia i robia...

Ostatnio uslyszalam i wpadłam:
http://www.youtube.com/watch?v=0SEg695ce3k

I chwalę się:
Od rana cycolimy się bez większych problemów i oby tak dalej.
Stary 2013-09-09, 09:36   #677
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:

I chwalę się:
Od rana cycolimy się bez większych problemów i oby tak dalej.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 09:36   #678
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Nadrabiam c.d.

Oj Sis... co Ty...
Czasem tak bywa. Póki co przeglądam wnioski o separację, może to da mu do myślenia. Nie skreślam bo nie mogę z racji chociażby dziewczynek, daję szansę, ale tylko jedną.

Oliath myślałam, że Iza jest ze związku z twoim mężem. Nie wiedziałam, że jest inaczej. Ja też jestem z pierwszego małżeństwa mojej mamy, wychowywała mnie przez 4 lata sama, a potem poznała mojego ojczyma. Facet nie jest ideałem, bo jest mitomanem, ale dał mi wykształcenie, zapewnił dom, oboje dali mi moje najwspanialsze rodzeństwo, poczucie bezpieczeństwa, a po śmierci mojej mamy adoptował bo takie było jej życzenie. Z moim tatą mam bardzo dobry kontakt i teraz się wszyscy śmieją, że mam dwóch ojców, a mamy nie więc dziwnie to wygląda
Stary 2013-09-09, 09:37   #679
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Dziewczyny ja pierdziele.. Jak mozna tyle pisać w tak krótkim czasie ???!!!
Ja sie pytam- Kiedy mam niby to wszystko przeczytać?? I jeszcze odpowiedzieć.. Juz mi sie wszystko pomieszalo...

Skylie - jak palec złamany to i tak sie nic nie robi sam sie zrasta.. Tylko cieżko chodzić w zabudowanych butach.. Wiem z autopsji

Sarna-gratulacje kochana to mamy komplecik

Belushi -witaj i dziewczyny ci juz wszystko napisały.. Trzymaj sie od psychola z daleka, siły życzę i nie bierz nic do siebie i nie miej wyrzutów sumienia.. Nie ty odpowiadałasz za dorosłego człowieka tylko on sam i w dużej mierze jego rodzice..

Dziękuje za słowa otuchy w sprawie dłoni... Juz lepiej ale noc po wydarzeniu nie mogłam nawet małego podnieść, a musiałam bo tz wrócił z imprezy osiedlowej nawalony jak sztucer

Pogoda sie zepsuła, a mój starszak ma dzisiaj pierwszy raz basen ciekawe jak mu sie spodoba ..
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 09:40   #680
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Nikt nie wrzucił zestawienia z ostatniego wątku, więc z ciekawości zajrzałam. Patrzcie kto szczytował

1.Neni1984 340
2.surka 315
3.mela1234 268
4.lachryma 266
5.Oliath 233
6.Persephone_ 219
7.karolajn1987 210
8.misiaczka555 202
9.malaczarnakejt 200
10.tweedledee 191
11.enlevee 185
12.Rockyyy 176
13.Anulka_p 167
14.czarownica1 162
15.Samantha7 162
16.madi82 132
17.fiazo 129
18.dzoan 121
19.Margosia__ 118
20.eveewe 114
pierwszy raz znalazlam sie w rankingu

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
próba zmniejszania zdjęc:

moja pyza kochana
z 7 i 8 tygodnia
jaka sliczna pyza

Cytat:
Nadrobiłam Was trochę, ale nie mam siły cytować także, przepraszam

Wczoraj miałam po prostu obrzydliwie okropny dzień. Odezwał się ojciec dziecka i poprosił o spotkanie, pomyślałam że generalnie to przydało by się ustalić kwestie dotyczące małego i się zgodziłam i popełniłam ogromny błąd, ale niestety bywam strasznie naiwna. Bo on wcale nie chciał nic ustalać, oprócz tego, że płacić nie będzie żadnych pieniędzy na dziecko bo ma to gdzieś i spotykać się z nim będzie jak będzie miał na to ochotę a ja mam siedzieć w domu i czekać na jego telefon i być dyspozycyjna 24h bo on nie wie o której i kiedy go najdzie na spotkanie z małym. Żeby tych uprzejmości było mało to doszedł do wniosku, że moim obowiązkiem jest wrócenie do niego! Ja oczywiście powiedziałam że taka możliwość nie istnieje po czym napluł mi w twarz, na środku ulicy! Tak upokorzona to ja się nigdy nie czułam w życiu jeszcze. Potem jeszcze do mnie wydzwaniał wypisywał jakieś sms do 5 rano i dzisiaj się odezwała do mnie jego matka, że w środku nocy wybiegł z domu twierdząc, że się zabije i nie ma z nim żadnego kontaktu, dzwoniła do wszystkich jego znajomych i nikt nic nie wie. On miał już takie odpały wcześniej, że sobie znikał na kilka dni i wyłączał telefon, ale wcześniej nie twierdził że sobie coś zrobi.
Jestem po prostu rozwalona emocjonalnie tym wszystkim i nie wiem co mam ze sobą zrobić. Przez to wszystko to ja się normalnie boję z psem wyjść.
Cytat:
Napluł bo powiedziałam że nie wrócę i dam sobie radę bez niego. Generalnie po tym jak się do mnie odnosił i co mówił to wyszło na to, że uważa mnie po prostu za swoją własność. A potem jeszcze twierdzi, że on przeze mnie sobie coś zrobi. Bo przecież on żyć beze mnie nie może, a ja taka podła suka jestem i go nie chcę.
wspolczucia. moim zdaniem powinnas uregulowac i sprawe alimentow i widzen z dzieckiem - a straszyc to sobie moze.... mamusie gowniarz.
Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość

EWE- podawaj profilaktycznie Marysi i Alexowi Dicofolor
mam w domu wiec chyba faktycznei zaczne podawac, dzieki za przypomnienie.
Cytat:
Dzień dobry!

zdrowka dla Hani.

Cytat:

zacny wiek

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 09:47   #681
Margosia__
Zakorzenienie

Tak to jest jak się czyta a nie cytuje...ech...

Mam dobry humor znowu Labilność emocjonalna jak u Mego Dziecięcia ha ha ha
Zwykle o tej porze to wracamy z porannego spaceru a dziś? Ech jeszcze się nie zebrałam Za to godzinę w wannie leżałam
Muszę wziąć się do roboty Dobra pogoda na umycie okien w dużym pokoju)

Dotkaa kusi mnie co by się przespacerować do Bonarki Nie lubię jeździć z Małym autem bo Dziecię nie może wierzgać w foteliku...a wg znaków to tylko 5-6 km Choć optycznie wydaje mi się dalej?!
Belushi chyba musicie kwestię alimentów ustalić sądownie Przykro mi, że taki cudowny Skarb dał Ci taki nieodpowiedzialny facet

Dziecię mi sie obudziło To będzie tyle z nadrabiania

Brawa za wszystkie 2 miesięcznice

Mały

Edytowane przez Margosia__
Czas edycji: 2013-09-09 o 09:53
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 09:54   #682
jakierka
Zadomowienie

Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

Dzien dobry wszystkim

My sie karmimy (wlasciwie juz odbijamy ). Zaczynam zauwazac regularnosc posilkow Edzia, co mnie dosc cieszy bo latwoej bedzie sie do niego dostosowac.

Elaine, u nas spacer to minimum godzinka, po ktorej maly moze spac i 1.5-2h. A na spacerze po 2h juz bylismy niedaleko domu Edek lubi spacery, o ile nie jest glodny jak wilk

Roxy, Karolajn, zdrowka dla dzieci!!

dla Michalka i Igorka na 2m-ce

Belusia, ja kiedys tkwilam w zwiazku z takim typem. Szantaz byl niemal codziennie, dochodzilo do sytuacji w ktorej przystawial sobie noz do gardla na moich oczach lub rzucal sie na ulicy na ziemie i udawal, ze ma zawal serca.. Szkoda slow! Uciekaj od takiego jak najdalej. Tacy akurat sie nie zmieniaja, sa to ludzie z duzymi problemami psychicznymi, a po co one sa potrzebne Tobie i dziecku?!

Stary 2013-09-09, 09:58   #683
karolajn1987
Wtajemniczenie

Cytat:

Charcza jej gile w nosie i to gdzieś gleboko, odkasluje to a jak jej wkropilam sól do nosa to wykichala takie geste, biale gluty i ciagle kicha

Stary 2013-09-09, 09:58   #684
Samantha7
Zakorzenienie

Karolajn- juz znalazam. Ufff syn by mi nie wybaczyl.
A co Hanulce jest? Bidulka niech szybko wraca do zdrowia

Alunka- dla duzego synka

Oliath- zgadzam sie z tym co napisalas

Tz mnie dzis tzn. Wczoraj tak zjezyl, ze masakra.
Czasem mysle ze bez kitu faceci to powinni tylko dac nasienie potem kase i niech spieprzaja. Z reszta oni sami do tego darza o tak sie zachowuja.
Moj Tz biedny nie wie jak ma spedzic czas z synem? No katastrofa bym rzekla, chlop ma rozkmine. No, ale zeby tak mozgiem ruszyc i wpasc na pomysl, ze moze w koncu przebierac sie naucze syna, ze kapiel choc w weekend zrobie,ze na macie z nim pocwicze, pogugam, ale przeciez jakze by to skoro myslenie tak boli. Bol niesamowity.
A ze np.mozna zone odciazyc i odkurzyc to gdziezby tam.

Czekam tylko jak mi @ sie skonczy i pojde se na masaz do jakiegos spa i se zamowie jakiegos przystojniaka. Skoro Tz nie chce mnie pomasowac to niech placi za masazyste.

Przylazi do mnie i dziabania szuka. Mowie nie nie moge, a ten ze mozemy inaczej, a ja pfff chyba zart ja mam @ . A ten to choc sie tak przytulimy, a ja to choc mi masaz zrob , a on sie zakrecil i poszedl spac. Cham i prostak

Maly zasnal w salonie w bujaczku i ofc to ja spie na kanapie obok bujaczka. Swoja droga dobrze ze nie gdzies na podlodze obok bujaczka.
Tz nigdy by na to nie wpadl, ze moze ja bede czuwal nad malym niech zona pospi- nie! To on jest wiecznie niewyspany

NIECH ICH WSZYSTKICH SZLAK TRAFI!!!

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 10:02   #685
Belushi
Raczkowanie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42704578]Ja się trochę czuję dzisiaj jak wyrodna matka, ale wstaliśmy o 6, nakarmiliśmy się i prawie na siłę położyłam Artka obok siebie lub na sobie i prosiłam go, żeby usnął (tzn. nie siłowo, ale widziałam, że nie chciał za bardzo). Ale nie dałabym rady go nosić Jeszcze by mi spadł.... Teraz wstałam o 8, włożyłam go do łóżeczka, puściłam karuzelkę, a sama muszę wypić kawę i zjeść coś słodkiego, bo mam zero energii i czuję się jak zombie. Ale obiecuję, że po następnym karmieniu się ponosimy ;(

Bel nie rób sobie wyrzutów, bo dla mnie akcja z opluciem Ciebie skreśla tego człowieka z Twojego życia... A takie groźby to z reguły szantaże emocjonalne. Czytam często wątki o takich ludziach na wizażu - wizażanki zawsze polecają zadzwonić na policję i jeśli delikwent nie ma zamiaru sobie nic zrobić, to też policja mu skutecznie wybija z głowy takie akcje.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
Nie jesteś wyrodną matką, ja swojego prawię nie noszę na rękach, bo raz że mam problemy z kręgosłupem a dwa i z kolanem, także też się tulimy głównie na leżąco i to żadna krzywda, bo przecież jesteś bliziutko i bobas wie, że jest najukochańszy dla Ciebie.

Co do policji, to teraz nie mam co nigdzie dzwonić, bo musi minąć 72 godziny od tego jak sobie "zaginął" żeby oni palcem kiwnęli i mało ich obchodzi że coś powiedział, czy zrobił itd.
Cytat:

Bardzo współczuję.

My jutro kończymy dwa miesiące także też gratuluję
Cytat:
Nadrabiam od konca, ale dajecie czadu

to chyba pomylka jakas

Niom, nie narzekam ostatnio

Jaki slodki puculek !

GRATULACJE!!!

My juz tak jedziem trzy miesiace prawie idzie przywyknac

Margosia... cos w tym jest, jak mi ojca zamkneli, pobilam rekord w sciaganiu laktatorem

... albo i nie bedzie... ojciec mojej Izy do dzis zaluje tylko tego, ze ona w ogole przyszla na swiat.
Tzn. faktem jest, ze ja sie tez postaralam poprzez wysokosc alimentow, zeby mocno i po kazdej wyplacie zalowal

Belushi, dasz rade, tylko odetnij sie od patola raz na zawsze

Ja tak po cichutenku obstawialam, ze Sarenka z tych ksiezniczek, co Lilo - ktore za dlugo nie possaja, bo im sie nie daj Bog dziobek zmeczy i co wtedy

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

Kochana - nie jestem w temacie do konca, ale po kilku Twoich postach bylabym sklonna namawiac Cie jednak do olania caloksztaltu, przepraszam, jesli zabrzmi to niehumanitarnie, ale mam alergie na takich gnoi - niech sie nawet i powiesi, jesli to nie histeria albo przedstawienie w teatrze jednego widza, nie jestes mu winna ani jednej dobrej mysli i ani minuty swojej uwagi . W przypadku Meli chodzilo o przyjaciolke, ktora chyba nie krzywdzila kochanych niegdys odsob pluciem w twarz i niskim szantazem i nie wypinala sie na rodzone dzieci... chociaz kto wie... no ale nie ma co porownywac sytuacji tak czy owak.

Odetnij sie, zapomnij i okaz mu ewentualnie zimna pogarde i obojetnosc, jesli sdasz rade - w przeciwnym razie w ogole nic po sobie nie pokazuj, bo nie wart Twoich nerwow palant
Ja wiem, że powinnam go 'olać' dla swojego dobra, ale potem zaczynam się zastanawiać, że przecież on ma matkę która go kocha, jakiś przyjaciół itd. Z resztą ja jak bym mogła to bym cały świat zaczęła naprawiać byle by tylko każdy był szczęśliwy i bezpieczny.
Cytat:

KAROLAJN- HELP!!!
Strasznie współczuję dorastania w takim domu ja nie chcę żeby Piotrek miał do mnie żal o to że nie potrafiłam my zapewnić mu poczucia bezpieczeństwa itd

Cytat:
Nadrabiam c.d.

Oj Sis... co Ty...

A u Ciebie co sie dzieje, Kochana?...

Witaj, przystojniacho

Lilo cala sie zaciesza, gdy wolam do niej HHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Lilo dokarmiam Bebilonem AR i jest swietny.
Ostatnio nie bylo AR i moj madry maz nabyl Bebilon przeciw kolkom i wzdeciom zamiat "naszego". Efekt - ja zarzygana po tylek po kazdym odbiciu, Lilo zarzygana po piec razy w kazdej przerwie miedzy karmieniami. Co dziwne, jesli akurat uda nam sie NIE dokarmic w ogole mm, moim mlekiem mala az tak nie ulewa, choc rowniez podawane jest z butli.
Tak ze ja polecam Bebilon AR jak najbardziej . U nas zero ulewania w ogole.
My mamy bebilon comfort i w sumie to małemu zdarza się ulać baaardzo konkretnie na mnie i wszystko do okoła

Piotruś
Belushi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 10:03   #686
Agrafka86
Wtajemniczenie

Oli od wczoraj daję bebilon AR. Mały uśmiecha się po jedzeniu. Odbija zaraz po podniesieniu. Baki idą cały czas, kupki piękne. Nie chcę zapeszac, ale jestem zadowolona. Nie ma odruchu wymiotnego i śpi spokojnie

Samantha to samo u mnie. Ja wiem, że Tż pracuje, ale przecież ja nie siedzę w domu z drinkiem!
Kocham zajmować się Miśkiem, ale miło by było jakbym czasem ja sobie pospala...

Bel, bo kto ma miękkie serce musi mieć twardą dooope. Ja też naprawiam cały świat:banghead:

09.07.2011 Żona

Edytowane przez Agrafka86
Czas edycji: 2013-09-09 o 10:07
Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 10:06   #687
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Aaaa i okropna jestem.. Moj młodszy syn wczoraj skończył 2 miesiące !!! jakoś naprawdę szybko ten czas leci...
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 10:08   #688
Agrafka86
Wtajemniczenie

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;42705698]Aaaa i okropna jestem.. Moj młodszy syn wczoraj skończył 2 miesiące !!! jakoś naprawdę szybko ten czas leci... [/QUOTE]

Brawo za 2 miesiące! !

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 10:12   #689
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;42705698]Aaaa i okropna jestem.. Moj młodszy syn wczoraj skończył 2 miesiące !!! jakoś naprawdę szybko ten czas leci... [/QUOTE]
brawa, czyli moj syn ma watkowego brata blizniaka

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 10:12   #690
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

dzien dobry)

ANulka uprzedziłaś mnie swoim postem. Wszystkiego najlepszego dla Michasia!!!!!

No i mój dzieć, jak już Anulka napisała też 2 miechy dzisiaj skończył
Teraz od 2h śpi w chuście. Mam plan w tym tygodniu przyzwyczajać go do zasypia w dzień w łóżeczku... ale jakoś nie mogę się za to zabrac...

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Pozdrowki tez spod cyca

ale masz avatarka - :P Hi five

Cytat:
ja jestem w szoku, bo z tego co mi kiedyś opowiadał to jego ojciec był taki sam jak on teraz, a zawsze opowiadał że chce mieć normalna rodzinę a sam po prostu jak wariat się zachowuje.

ja wiem, że o alimenty mogę go pozwać i tak też zrobię. Lat ma 21, więc już niby dzieckiem nie jest...

ma prawa i wszystko, bo ja chciałam uniknąć sądów itd. Z reszta aż tak źle się jeszcze nigdy nie zachowywał. Ja wlasnie nie wiem czy on nie mógł mowic prawdy co to tego, że sobie coś zrobi... Chociaż może chodzi tylko żeby mi dowalić...

Mela, tego co jego matka mi powiedziała to on żadnej pomocy jaką mu wszyscy oferuje nie chce. Proponowali mu terapię dla alkoholików no ale jego zdaniem to nie ma żadnych problemów i nic nie rozumie że ja mam wrócić. No tylko, że ja nie wrócę, bo nie chce zafundować maluszkowi i sobie piekła.

no właśnie ja też nie wierzę w takie przemiany bo nic nie zrobił żeby coś w sobie zmienić.

no o alimenty to pismo dostanie na pewno, bo przecież co jak co to jest jego ojcem..

Ja sama nie wiem już co myśleć, bo czuję się jakby winna, że ta sytuacja że chce się zabić w ogóle ma miejsce. Niby wiem, ze nie było by tak tylko gdybym wróciła, a tego po prostu się nie da zrobić. A innej rzeczy która by mu pomogla to nie ma. Om dalej do domu nie wrócił.. Jak ja wspolczuje jego matce teraz, dzwoni biedna po jego znajomych i nikt nic nie wie...
domyślam sie, że czujesz się winna. Zawsze tak jest jak na kimś ci zależy plus dochodzić moze to, o czym piszą dziewczyny czyli współuzależnienie, jeśli jest alkoholikiem. niestety, jest też tak jak SAMantka piszę, że to jest nieuleczalna choroba, a żeby ją zaleczyć to człowiek sam musi chcieć. Mam nadzieję, że to tylko gówniarskie zagranie z jego strony o tej próbie samobójczej, bo teraz Ci to najmniej potrzebne. Spróbuj jednak pamiętać, że to może być tylko broń i szantaż, a jak będzie chciał to zrobić, to znajdzie powód. Jak najszybciej musisz załatwić tematy prawne, bo się zamęczyć psychicznie martwiąc się o niego, zamiast skupić się na sobie i dziecku. A 21 to jak piszesz dorosły człowiek, ale dojrzałości często brakuje i tym co mają 30.

Cytat:
Ech te chłopy. Z nimi zle ale, bez nich gorzej. Choć mój się wczoraj zdziwił że uruchomilam sobie auto mimo że on akumulator odłączył bo coś tam robił. Też mi filozofia...
hihi, to go zaskoczyłas

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
Jak ja mam ostatnio daleko do kompa

Weroniczka wstała o 4 na mleczko, najpierw przewinęłam, bo pielucha od 20 na pupie, zjadła cycuchy, nawaliła kupę, więc musiałam znów przewinąć i śpi postękując
Norbert chory, ubiegłej nocy orączka, rano śpik zielony i chrypka. Faszeruję lekami i zobaczymy jak jutro. Oby mała nic nie złapała, bo w środę szczepienie...

Ogólnie jest ok - kamienia mamy co ok. 3-4h, teraz było ok 20:30, 1:30 i 4:10. Jedyne co - niestety od kilku dni po wieczornych cyckach mała dojada mm - tak 20-60ml, chyba, że uda mi się odciągnąć laktatorem przez dzień, ale po karmieniach piersi mam tak puste, że ani laktator, ani ręcznie (przedwczoraj udało mi się przez cał dzień uzbierać 70ml, to dojadła moim)

A ja postanowiłam się już nie kłaść i urwać trochę czasu dla siebie, bo mąż o 5 poszedł do pracy, a ja cały dzień z maluchami sama, bo Norbert raczej do przedszkola nie pójdzie.

Pozdrawiamy Was cieplutko!
dobrze, że u was dobrze. A dla Norberta dużo zdrówka!

Cytat:
Dzień dobry!

oj, zdrówka dla Hanulki!

Cytat:
jak sie w aparat wpatruje

to ja was chyba wszystkich pobije bo we czwartek moje dziecko było na spacerze od 11 do 18-krzyk był tylko o jedzenie, od 11 do 16 ja z nim smigałam, a potem tż przejął
przebiłaś. Super Piotruś

Cytat:

z depresją trochę inaczej, niestety trzeba brać bardzo poważnie każde słowo takiej osoby o zrobieniu sobie krzywdy. Niestety miałam do czynienia zbyt dużo i zbyt blisko z tematem... współczuję sytuacjiz koleżanką. Nie obwiniajcię się, chodziła do lekarza.. a czasami po prostu się nie da temu zapobiec(((( i to niestety jest straszne i przerażające dla bliskich.

Cytat:
masz rację, jak gość jest palantem egoistycznym to może nigdy nie zrozumieć co stracił, co tylko podkreśla fakt, że nie wart żadnego zachodu. Ale życzę mu aby uświadomił co stracił i cierpiał z tego powodu! (ale jestem wredna dzisiaj:P)

Cytat:
przytulam

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości