|
|
#1471 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII
Cytat:
|
|
#1472 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1473 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.... Ja jak usłyszałam parę słów za dużo od tż, to po prostu się nie odzywałam z tydzień, żeby widział, że 'po stracie się docenia'... za każdym razem pisał co dzień sam do siebie, dzwonił etc... a mi przechodziło he he
|
|
#1474 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie dostałam od znajomej zdjęcia z wakacji, całkiem sporo mam ich z tym facetem który wyjechał
|
|
|
|
#1476 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pewnie napisze Ci byle jakiego sms, żeby nie było, że tęskni, ale żebyś odpisała
|
|
#1477 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1478 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
LIVE every moment LAUGH every day LOVE beyond words Edytowane przez warriatka Czas edycji: 2013-09-09 o 11:29 |
|
|
|
|
#1479 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz jak to jest. Jedno serce drugie rozum....
|
|
|
|
#1480 |
|
Raczkowanie
|
Warto zawsze słuchać rozumu. Przeważnie i tak się okazuje, że to on miał rację. Serce?? poboli i przestanie robiąc miejsce dla kogoś innego. Ja tak jak czytam wasze opowieści to chyba chcę zostać starą panną. Co to się dzieje na świecie? Czy może to tylko faceci z Polski takie cwaniaki?
|
|
|
|
#1481 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1482 |
|
Raczkowanie
|
Wiem, wiem.. dlatego mówię, jeżeli on by chociaż napisał i przeprosił, chciał porozmawiać, jakoś się z tego wytłumaczyć, to jeszcze by było o czym rozmawiać, ale jeżeli on nie jest w stanie nawet do Ciebie zadzwonić, przyjechać z kwiatami, przeprosić to chyba wyjścia nie masz, chyba, że pokażesz jaka jesteś słaba, a on będzie wiedział, że może robić wszystko, a Ty jesteś w stanie wszystko jemu wybaczyć, a tego byś chyba nie chciała.. bo to jakbyś się zamknęła w więzieniu z nim i wszystko robiła pod niego, on by robił co chce, a Ty byś cierpiała...
|
#1483 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1484 |
|
Raczkowanie
|
Hej i po raz 3 piszę na tym wątki. Kolejny facet do odhaczenia.. Rzucił mnie w sb przez smsa bo nie potrafił mi tego powiedzieć prosto w twarz
Ale dałam mu nauczkę. Biedak myślał, że będę przez niego płakała wieczorem ale koleżanka namówiła mnie na imprezę i poszłam a tam był on. I jego mina była bezcenna jak mnie zobaczył I oczywiście bawiłam się świetnie Widział jak tańczę z innym facetem i po minie widziałam, że jest zazdrosny i chciał podejść.. Teraz jest jedna sprawa pożyczyłam mu płyty z filmami i chciałabym je odzyskać, ale nie wiem czy jestem gotowa stanąć w nim twarzą w twarz. Mam zamiar do niego napisać pod koniec tyg, że chciałabym odzyskać płyty i, że w pon będę w jego mieście i podjadę po nie. A na spotkaniu nie wiem jak się zachować, być obojętnym, oficjalnym czy być uśmiechnięta i nie pokazywać, że cierpię ?
Zamierzam: Zdrowo się odżywiać Ograniczyć słodycze Edytowane przez wariatka345 Czas edycji: 2013-09-09 o 11:53 |
|
|
|
#1485 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
. A Po drugie to...zachowuj się normalnie, nic nie planuj, nie wyobrażaj sobie jak to będzie wyglądało i nie mów sobie jak masz się zachowywać, bo i tak to nie wyjdzie i będziesz po prostu sobą, w takich sytuacjach ciężko zapanować nad emocjami etc. jeżeli jest Ci wesoło to faktycznie będziesz się śmiała itd... :P nic na siłę
|
|
#1486 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez xkarolinax Czas edycji: 2013-09-24 o 12:05 |
|
|
|
#1487 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, rozstając się z moim facetem 2 miesiące temu byłam przekonana, że nie chcę mieć nic do czynienia z płcią przeciwną przez długi czas. Byłam bowiem pewna, że moja pierwsza, niespełniona, ale mimo tego największa miłość jest zajęta, kiedy pewnego dnia dowiedziałam się, że jest od długiego czasu sam. Nie minęło kilka dni, a przypadkiem go spotkałam i to w jego urodziny. Od słowa do słowa, umówiliśmy się na spotkanie.
I... były to najszczęśliwsze godziny w moim życiu. Nigdy nikt tak na mnie nie działał. Mimo upływu wielu lat, ja nadal czuję to samo co kiedyś, a nawet więcej. Podczas moich 2 związków, on potrafił mi się śnić średnio raz w miesiącu. Kochałam mojego poprzedniego chłopaka, ale nigdy nie czułam się tak jak teraz. Po spotkaniu wysłał mi sms'a, że bardzo mi dziękuje, że spędził naprawdę kilka fajnych godzin ze mną i było super. Na spotkaniu dawał do zrozumienia podczas rozmowy, że widzi mnie w różnych sytuacjach w przyszłości, że tam mnie musi zabrać, to pokazać itd... Tak ogromnie się boję, że nic z tego nie wyjdzie, że znowu będę wiele lat czekała na cokolwiek więcej. Może i jestem naiwna, ale wierzę, że jesteśmy sobie przeznaczeni, kiedyś mi powiedział: "prędzej czy później i tak poproszę Cię o rękę". Myślę, że albo on, albo żaden. Jestem w tym momencie o tym przekonana. Nie chcę żeby było inaczej. Nie umiem jeść, spać, od piątku mam wręcz ściśnięty żołądek, ale nie czuję zmęczenia w ogóle, a serce mi wali w klatkę piersiową jak oszalałe. W dodatku czuję się jak nastolatka i mam ochotę wszystkim wykrzyczeć jaka jestem zakochana. Myślę, że to swego rodzaju świadectwo na to, że jeśli w związku dzieje się naprawdę źle od dłuższego czasu, jeśli ciągle się rozstajecie i wracacie do siebie, jeśli jesteś z nim, bo boisz się samotności, to NIE WARTO! WARTO czekać na coś takiego co sprawi, że wszystko inne będzie małym okruszkiem. Tego Wam życzę! Ja też myślałam, że nie dam rady, byliśmy w toksycznej relacji, ale teraz jestem wdzięczna Bogu, że dał mi siły na rozstanie, mimo że były chłopak nie daje mi nadal spokoju.
|
|
|
|
#1488 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Klara1988 - kciuki za powodzenie "nowej" sytuacji!
![]() Cytat:
|
|
|
#1489 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1490 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1491 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, wczoraj mu dowaliłam, a dzisiaj stał się taaaki miły.
Niedługo idę z kolegą na randkę
|
|
|
|
#1492 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czas najwyższy podjąć decyzję
![]() Uciekam od Was dziękuję za to że zawsze mogłam się Wam wygadać, nawet gdy nikt inny mnie już nie chciał słuchać. Za to że zdałam sobie sprawę, że moje emocje są naturalne, czuje się tak samo każda z Was i nie muszę mieć sobie ich za złe. Pomogłyście mi się z tym wszystkim uporać i za to jestem Wam wdzięczna ![]() Mój ex nie robi już na mnie żadnego wrażenia, wspomnienia o nim nie męczą i nie wywołują łez, nie mam do niego żalu, złości itp... Po prostu jakoś naturalną koleją rzeczy uleciał z mojego życia Nie chodzi o to że mam kogoś nowego, na razie nikt taki się jeszcze w moim życiu nie pojawił, ale po niecałych 2 miesiącach od rozstania zdałam sobie sprawę, że jestem już ZDROWA i gotowa na wszystko, co przyniesie mi życie. Spoglądam w przyszłość z ogromną ciekawością i optymizmem ![]() Czego i Wam życzę wszystkiego dobrego dziewczyny
|
|
|
|
#1493 |
|
Raczkowanie
|
Ehh, my tez sie rozstalismy ze soba przedwczoraj;( pisalam juz o moim przypadku tutaj, ale tak z grubsza to miedzy nami ostatnio bylo zle, brak zrozumienia i klotnie doprowadzily do tego ze z tej frustracji i chowanej urazy po pijaku zwyzywalam go
On od tego momentu nie chcial ze mna byc, bo urazilam jego dume ale po moich prosbach niby mial dac sobie czas na przemyslenie tego. No i tak przez te 2-3 tygodnie staralam sie, nasz kontakt byl jednak coraz gorszy, szczegolnie ze zloscilo go to, ze ja sie spotykam sie z kolezankami, ze spedzam czas normalnie, wsrod ludzi. Zawsze byl bardzo zazdrosny, wiekszosc czasu spedzalismy razem, wiedzial co robie itd. a tu przez urazona dume nagle stracil nade mna kontrole! No i spotkalismy sie 4 dni temu niby ustalilismy, ze mamy sie spotykac raz na jakis czas i zobaczymy co z tego wyjdzie(bo ostatnio praktycznie w ogole sie nie widywalismy, nie dzwonilismy, nie pisalismy!) Nastepnego dnia jak sie obudzilam dostalam od niego smsa, ze po tym spotkaniu jest jeszcze bardziej zly i wszystko siada mu na bani bardziej i ze juz tak nie moze! Zadzwonilam, powiedzial, ze go w☠☠☠☠iam, ze w☠☠☠☠ia go to ze sie spotkalismy, ja sie poplakalam i powiedzialam tylko zeby sie wkoncu zlitowal i albo ze mna rozstal albo dal mi szanse. Powiedzial zebym nie plakala, slychac bylo, ze jest mu przykro. Gdy zapytalam czy przestal mnie kochac to powiedzial tylko, ze raczej nie skoro nadal zaciska mu sie gardlo jak slyszy moj placz! Ale nadal nie mogl podjac decyzji, zawsze mi mowil tylko "nie wiem co mam zrobic". Pod koniec rozmowy powiedzial, ze nie jest ze mna szczesliwy i nie bedzie mi klamal, ze tak nie jest i ze potrzebuje ode mnie odpoczac.Wkoncu napisalam mu, ze daje mu spokoj. Nic juz nawet nie odpisal, nie piszemy ze soba, nic ...Jest mi strasznie przykro, ze zakonczyl to w taki sposob. Czemu nie mogl mi od razu o tym powiedziec, dzien wczesniej kiedy ustalilismy, ze jednak bedziemy sie spotykac? Nie potrafie go rozgryzc, czy naprawde tak szybko przestalo mu zalezec;( no i czy jest sens w ogole jeszcze na niego czekac...
|
|
|
|
#1494 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Czytając twoje posty, mam wrażenie, że znam doskonale sytuację, właśnie z mojego doświadczenia
|
||
|
|
|
#1495 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1496 |
|
Raczkowanie
|
Zamiast mieć się lepiej, to mam się coraz gorzej. Nie mogę zrozumieć czemu to zrobił... I nie mogę uwierzyć że się nie odezwał. Nie to, że chcę wrócić... Ale po prostu to że tak skreślił wszystko z dnia na dzień, boli mnie okropnie...
|
|
|
|
#1497 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale on tak zwodzil od 3 tygodni, nie chcial sie rozstac, ale tez nie chcial mi powiedziec zebysmy byli razem! ile mozna sobie odpoczywac ?;o |
|
|
|
|
#1498 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1499 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1500 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:38.

.... Ja jak usłyszałam parę słów za dużo od tż, to po prostu się nie odzywałam z tydzień, żeby widział, że 'po stracie się docenia'... za każdym razem pisał co dzień sam do siebie, dzwonił etc... a mi przechodziło he he 

Ale dałam mu nauczkę. Biedak myślał, że będę przez niego płakała wieczorem ale koleżanka namówiła mnie na imprezę i poszłam a tam był on. I jego mina była bezcenna jak mnie zobaczył
I oczywiście bawiłam się świetnie 

Mój wydawał się szczery, mówił o swoich uczuciach, a przede wszystkim udowadniał mi je na każdym kroku. Miesiąc przed rozstaniem opowiadał mojej przyjaciółce, że żyć beze mnie nie może i że nigdy nie znał wspanialszej dziewczyny. Nie chce mi się wierzyć, że to nie było szczere. Myślę, że po prostu on nie umie kochać tak silnie jak ja. Inna rzecz, że teraz na 100% jestem mu obojętna i mu w ogóle nie zależy, taka "miłość" mija szybko