|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
Dzień dobry
oj @ się zbliża i czuje się fatalnie...Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
hej
ja dziś jadę do miasta, na uczleni muszę coś załatwić, potem za sukienką się rozejrzę, więc pewnie będę wieczorem, miłego dnia |
|
|
|
#213 | ||
|
Zakorzenienie
|
właśnie dziś pójdę do sklepu się w nią zaopatrzyć
![]() Cytat:
Ty nasza chorowitkoto jest tak, że kiedyś siadłam na zimnym betonie i sobie zafundowałam sama sobie przykrości. teraz cierpię, bo jeszcze jajniki do tego dochodzą.. musze znaleźć dobrego gina. Cytat:
![]() Cześc dziewczyny, ja melduję się z rana z 4 gorącymi herbatami, robię ciepłe okłady na brzuch, mam nadzieję, że w miarę upływu czasu będzie coraz lepiej Przed 9 wychodzę na zbiórkę. Jeszcze zjem śniadanie wcześniej, ciepło się ubiorę i jadę.
|
||
|
|
|
#214 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
za rolki ![]() noo do 12 września to faktycznie, może być ciężko ![]() polecam, uczucie fantastyczne szkoda tylko, że trwało tylko pare godzin, ale, ale, nic straconego, działamy i już niedługo będziemy czuły, że tyle straciłyśmy, a nie jakbyśmyCytat:
![]() No i rodzice powiedzieli, że jak będę się uczyć to nie będzie problemów z tym, żeby opłacić to mieszkanie (i tak byłoby opłacane, bo nikt go nie wynajmuje,a to mieszkanie mojej babci, która wyjechała), no ale też chciałabym ich jakoś odciążyć finansowo. Ale skoro już z pracy zrezygnowałam i moim jedynym obowiązkiem będą studia to będę walczyć o stypendium chociaż ![]() Cytat:
obyś się tam nie doprawiła tylko, ciepłe gacie zakładaj i podciągnij pod pachy
Edytowane przez f _ c k yea Czas edycji: 2013-09-09 o 08:19 |
|||
|
|
|
#215 |
|
Konto usunięte
|
Hej
Wczorajszy dzień pod względem jedzenia też nie za ciekawy jak to w każdą niedzielę, ale uświadomiłam Tż, że jeśli dalej będę żyła takim rytmem to niedługo będę wyglądała nie ciekawie. Kupiłam sobie buciki na jesień ostatnio także nooo chociaż to mi humor poprawiło Rozglądałam się za kosmetykami do włosów i dla mnie to jest straszne bo albo nie wiem co jest do jakiego rodzaju włosów albo jak już wybiorę coś to cena jest kosmiczna ![]() Jeszcze spróbuję w innym miejscu czegoś poszukać. Teraz pora na śniadanie
|
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ja już po śniadanku
A ja też sobie kupiłam butki tylko 3 pary balerinek (miałam wstawic zdjęcia ale mój aparat ze mną nie współpracuje )
|
|
|
|
#217 |
|
Rozeznanie
|
ja też już po śniadaniu, kawce i killerze
![]() baaardzo ale to bardzo nie chciało mi się dzisiaj iść na siłownię, więc stwierdziłam, że W KOŃCU wypróbuję Chodakowską i szczerze mówiąc to byłam pewna, że będzie biło dużo większą zmułą i że będzie ciężko, ale wcale nie było tak źle. I o dziwo wcale jakoś mocno nie oszukiwałam (tylko troszkę i tylko tyle ile pozwalała, ale podeszłam do tego z takim nastawieniem "na pewno będzie za trudne" i to wszystko siedziało w głowie) jakbym spięła dupsko to jestem pewna, że zrobiłabym wszystko jak trzeba więc może następnym razem
|
#218 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale pospałam dziś położyłam się przed 22 na chwilę z TŻ-tem i zasnęłam obudziłam się o 3 w nocy, oczywiście komp włączony obudziłam się po 8 bite 10 godzin przespałam jak niemowlak im dłużej śpię tym gorzej mi się zwlec potem jestem już po kąpieli i kończę pić kawę zastanawiam się co zjeść na śniadanie, ale za wielkiego wyboru nie mam bo jedziemy dziś z powrotem do moich rodziców, więc lodówka pusta jeno 3 śliwki i gałązka winogron Cytat:
zakupy to najlepsza recepta na poprawę humoru i zdrowia więc udanego buszowania po sklepach ![]() Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Możesz też się zaopatrzyć w jakieś tabletki bez recepty Ubieraj się ciepło grube majciochy włóż ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42704614]Hej Wczorajszy dzień pod względem jedzenia też nie za ciekawy jak to w każdą niedzielę, ale uświadomiłam Tż, że jeśli dalej będę żyła takim rytmem to niedługo będę wyglądała nie ciekawie. Kupiłam sobie buciki na jesień ostatnio także nooo chociaż to mi humor poprawiło Rozglądałam się za kosmetykami do włosów i dla mnie to jest straszne bo albo nie wiem co jest do jakiego rodzaju włosów albo jak już wybiorę coś to cena jest kosmiczna ![]() Jeszcze spróbuję w innym miejscu czegoś poszukać. Teraz pora na śniadanie [/QUOTE]No cześć też się przez weekend alkoholizowałam redd'sem co prawda, ale jednak Pokaż buty ja też potrzebuję jakichś na jesień ![]() Yea, brawo za killera!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#220 |
|
Rozeznanie
|
a no dziękuję ![]() ale muszę Wam się przyznać, że wczoraj wpadł McFlurry więc chyba coś jeszcze dzisiaj zadziałam w celu odpokutowania ![]() Zawitał do mnie niedawno listonosz z kopertą pełną białych proszków w torebkach strunowych ![]() któraś z Was bawiła się kiedyś w coś takiego? Bo ja się napaliłam na to mocno, ale zielona jestem kompletnie
|
#221 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#222 |
|
Rozeznanie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42705858]Taki zwykłe aby ciepło było bo jesień idzie, a ja mam same baleriny, japonki i jedne na koturnie tutaj
[/QUOTE]fajne te buty co prawda do śmierci naturalnej też już im było niedaleko, ale tak bardziej boli a byłam w nich na plenerowym browarze i same rozumiecie
|
#223 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ładne posiłki, nie ma co Do tego na wieczór dwa piwa. Tutaj wychodząc z mieszkania do znajomych zawsze zmuszają do picia piwa i to dosłownie (a nawet jak jednego nie skończę już drugie trzymam w ręku) Wczoraj się broniłam kluczami i mówiłam, że nie chcę bo kieruję. Trzeba częściej . W ogóle na wadze wzrost, ale pewnie też dlatego że powinnam mieć @ dzisiaj.---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Mogę do Was dołączyć ![]() Super tytuł wątku
|
#225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42705858]Taki zwykłe aby ciepło było bo jesień idzie, a ja mam same baleriny, japonki i jedne na koturnie tutaj [/QUOTE]Suuuuupeeeeer gdzie je dorwałaś? ![]() Hej opowiedz coś więcej o sobie
|
|
|
|
|
#226 |
|
Rozeznanie
|
witaj
![]() przeczytaj pierwszy post i napisz coś o sobie
|
#227 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Asia
w sierpniu stuknęło Mi 26 lat![]() Jestem z Krakowa ![]() Obecnie ważę około 60-63 kg, chciałabym ważyć tak 55kg 50 to marzenie![]() Staram się jeść zdrowo, regularnie, ale moją zmorą są słodycze, które muszę odstawić A co do ćwiczeń to staram się jeździć na rowerku stacjonarnym ![]() Coś więcej ??
|
#229 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Więcej to udzielaj się i miłego zrzucania kilogramów i spamowania z nami
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42706150]Hej
Na bazarku w Niemczech u jakiegoś Rosjanina [/QUOTE]haha tak multi narodowo
|
|
|
|
#231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedyna rzecz, którą wielbię z Maca ![]() Ja też wczoraj popłynęłam z dietą dziś już jestem grzeczna ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42705858]Taki zwykłe aby ciepło było bo jesień idzie, a ja mam same baleriny, japonki i jedne na koturnie tutaj [/QUOTE]Fajne te butki ![]() Siema Asik
|
|
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
U mnie weekend minął pod znakiem bolesnej @
|
|
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Siemka ![]()
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
siema z rana
melduję, że po 5 dniach codziennego godzinnego lub dłuższego jeżdżenia na rolkach moja waga odpłaciła mi się ponad kilogramowym wzrostem. ihaha
|
#235 |
|
Konto usunięte
|
Melduję 40 min hula hop
|
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
traxx, brawo
![]() Katiennn, nie zniechęcaj się tylko
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42707714]Melduję 40 min hula hop
[/QUOTE]
|
|
|
|
#238 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
heroinko w diecie nic nie zmieniłam
ale nie przejmuję się wagą. moje ciało wie co mi w duszy gra i dlatego jest 66.6 zazdroszczę Wam laski zakupów ![]() traxx te kosmetyki do włosów firmy Alverde też takie drogie?
|
#240 | |
|
Zakorzenienie
|
Traxx
![]() Cytat:
![]() Pocieszę Cię, że ja nie ćwiczę, a i tak mój wzrost się utrzymuje ![]() Dzień dobry ś: 2 kromki chleba "musli" z guacamole, pomidory z patelni, 2 jajka na twardo
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:54.

oj @ się zbliża i czuje się fatalnie...

ja dziś jadę do miasta, na uczleni muszę coś załatwić, potem za sukienką się rozejrzę, więc pewnie będę wieczorem, miłego dnia 
Poszłam do pracy bo już temperatura zbita ale jeszcze się nie najlepiej czuje, do tego doszło zapalenie ucha

obyś się tam nie doprawiła tylko, ciepłe gacie zakładaj i podciągnij pod pachy
)

zakupy to najlepsza recepta na poprawę humoru i zdrowia
więc chyba coś jeszcze dzisiaj zadziałam w celu odpokutowania

ODCHUDZANIE

jedyna rzecz, którą wielbię z Maca