W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6 - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-09, 10:27   #151
kw14tuszek
Raczkowanie

Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Cytat:
Napisane przez marszalka Pokaż wiadomość
no to witaj w klubie, ja tez jak byłam w sobotw to był 11 dc i co??? pęcherzyków brak, jeszcze sie troche łudzę, że może jeszcze się pojawią, ale ostatnio jak miałam monitorowane to juz wtedy było cos widać,
kurcze a taką miałam nadzieję, że jednak będzie wszystko ok Ciekawe czy w środę coś się ruszy a ja się spodziewałam na weekend owulki i mamy wyjechać na weekend się odstresować, i tak myślałam, ze może tam się odblokujemy i się uda...
Stary 2013-09-09, 10:27   #152
marszalka
Zadomowienie

Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Ja mam 33 i już powinien się skończyć, a on nie chce... Temperatura skoczyła w górę zamiast w dół. Denerwuję się tym wszystkim
jak dla mnie to nie powód do nerwów, ja jak spada w tym czasie to sie denerwuję, a testy różnie wychodzą, czasami dopiero tydzień po @ podobno jest pozytyw
marszalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 10:30   #153
anyaG25
Rozeznanie

debraM a Ty jesteś pewna tego terminu owulacji? Może ona była później niż jest zaznaczone tą krechą ??
anyaG25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 10:30   #154
marszalka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kw14tuszek Pokaż wiadomość
kurcze a taką miałam nadzieję, że jednak będzie wszystko ok Ciekawe czy w środę coś się ruszy a ja się spodziewałam na weekend owulki i mamy wyjechać na weekend się odstresować, i tak myślałam, ze może tam się odblokujemy i się uda...
no i sie odstresujcie i działajcie, może akurat??? ja tez już myślałam, że teraz się uda, badania porobione, tż zbadany, nic tylko działać, to masz pęcherzyków nie ma, jak nie urok to przemarsz wojsk, zaczynam sie powoli w...wiać
Stary 2013-09-09, 10:32   #155
agnieszkaK
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
No coś Ty, nie ma po co Wtedy dostaniesz świeże A jak w sobotę na USG okaże się, że wszystko w porządku to będą nawet mocniejsze

a,że wszystko będzie dobrze, to my 3mamy kciuki, więc będę czekać na mocniejsze
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 10:32   #156
maciejka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Ja mam 33 i już powinien się skończyć, a on nie chce... Temperatura skoczyła w górę zamiast w dół. Denerwuję się tym wszystkim
Cytat:
Napisane przez anyaG25 Pokaż wiadomość
No ja mam to samo! A czujesz już zbliżającą się @ ?? Bo ja nie czuję nic!!! Ciutkę mnie cycki bolą ale tylko ciutkę ...masakra ...jakie to denerwujące. Wolę jasne sytuacje! Albo przychodzi @ albo nie!
zapewne nie przyjdzie, jeszcze przez 9 miesięcy

do dziewczyn z fasolkami, powiedzcie mi po owu czułyście kłócie w jajnikach??

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 10:35   #157
kw14tuszek
Raczkowanie

Cytat:
no i sie odstresujcie i działajcie, może akurat??? ja tez już myślałam, że teraz się uda, badania porobione, tż zbadany, nic tylko działać, to masz pęcherzyków nie ma, jak nie urok to przemarsz wojsk, zaczynam sie powoli w...wiać
dopiero zaczynasz? mnie to już od dawna wk..wia

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-09, 10:37   #158
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
tż przyjeżdża wcześniej aż o 5h a ja w pidżamce
Pada strasznie a on na dworze robi, więc dają przymusowe wolne
Współczuję mu

ja jestem po odstawieniu tabletek, więc różne cyrki mogą być
kobiety z pcos tak mają często cykle bezowulacyjne bądź bardzo późna owu
No to jak dali wolne to macie czas dla siebie no i sobie odpocznie... nie zamartwiałabym się tym.

No jak ktoś ma problemy już ujawnione to tak ale są osoby, które mają takie długie cykle i nic z tym nie robią

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Cytat:
Wiem co czujesz... zawsze coś na przeszkodzie. Ja się boję, że u mnie też jest jakaś większa przyczyna niż tylko to TSH co miałam za wysokie.
Stary 2013-09-09, 10:39   #159
marszalka
Zadomowienie

Cytat:
dopiero zaczynasz? mnie to już od dawna wk..wia
jak by to powiedzieć, mam wzloty i upadki, jak juz się porządnie nakręce, bo coś tam wyjdzie dobrze, to ciach z grubej rury cobym się nie mogła nacieszyć - teraz np. te pęcherzyki
Stary 2013-09-09, 10:41   #160
kw14tuszek
Raczkowanie

Cytat:
jak by to powiedzieć, mam wzloty i upadki, jak juz się porządnie nakręce, bo coś tam wyjdzie dobrze, to ciach z grubej rury cobym się nie mogła nacieszyć - teraz np. te pęcherzyki

rozumiem Cię ja w piątek zbadała prolaktyne i wyszła idealnie, a dziś to usg..
Stary 2013-09-09, 10:42   #161
marszalka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Wiem co czujesz... zawsze coś na przeszkodzie. Ja się boję, że u mnie też jest jakaś większa przyczyna niż tylko to TSH co miałam za wysokie.
no bo jak dla mnie to takie błędne koło, robisz badania jak np. tsh robiłam 3 m-ce temu, no i teraz od nowa i tak w kółko, a wiadomo jeszcze wszytko zbadane nie mam, no i tak myslę, że może te jajowody zapchane czy coś, i ja tu sie badam i badam a tu w tym tkwi problem,
sorry dziewczyny, że tak dzisiaj mnie na wyżalanie wzięło, ale jutro moja siostra bliźniaczka ma termin porodu i tak mnie jakoś wzięło, tu sie cieszę, tu stresuję tu wkurzam, że ja nie mogę

Edytowane przez marszalka
Czas edycji: 2013-09-09 o 10:44
Stary 2013-09-09, 10:43   #162
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
No to jak dali wolne to macie czas dla siebie no i sobie odpocznie... nie zamartwiałabym się tym.

No jak ktoś ma problemy już ujawnione to tak ale są osoby, które mają takie długie cykle i nic z tym nie robią
Jeszcze tż nie przyjechał, ale wróci przemoknięty i pewnie będzie chory, często tak jest

Ja bym chciała się iść przebadać, bo nie mam takowych badań jak prolaktyna czy podwyższone LH co powinnam mieć zrobione przed stwierdzeniem czy mam pcos. No ale jak iść na badania z dzieckiem i do lekarza gdzie mam daleko i czeka się na wizytę 2 miechy? Czekam na lepszy czas- czyli jak będę w pl, gdzie będę miała z kim zostawić dziecko ale albo do tego czasu zaciążę, albo 2 miechy w dupie bo nie będzie tżta, jak ta druga opcja to się załamię i odejdę z wątku

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Cytat:
z dwojga złego lepiej jak tż nie ma i Ty nie masz pęcherzyków. Pewnie jak wróci to będzie odpowiedni czas Gorzej jakbyś miała super extra pęcherze a on by wyjechał szkoda, że szyjki nie badasz
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 10:43   #163
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
Chyba 6 w poprzednim było? Jagodzia, ja, cowie, fantastka, gosius i nadiak1
To dwa razy więcej niż w poprzednim wątku - czyli z tą tendencją w tym ma być dwanaście!

Polać jej!!! dobrze mówi , 12 i koniec!!!
Jagatka_N jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 10:46   #164
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
no bo jak dla mnie to takie błędne koło, robisz badania jak np. tsh robiłam 3 m-ce temu, no i teraz od nowa i tak w kółko, a wiadomo jeszcze wszytko zbadane nie mam, no i tak myslę, że może te jajowody zapchane czy coś, i ja tu sie badam i badam a tu w tym tkwi problem,
sorry dziewczyny, że tak dzisiaj mnie na wyżalanie wzięło, ale jutro moja siostra bliźniaczka ma termin porodu i tak mnie jakoś wzięło, tu sie cieszę, tu stresuję tu wkurzam, że ja nie mogę
No niestety takie błędne koło... czasami już człowiek cierpliwość traci.
Ja byłam pełna nadziei na ten cykl, jeszcze parę dni temu byłam przekonana, że na pewno coś z tego będzie bo w końcu trafiliśmy w owu... a tak mi na tym zależało.
Dziś mam znowu wrażenie, że nic z tego nie będzie...
Stary 2013-09-09, 10:47   #165
marszalka
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

z dwojga złego lepiej jak tż nie ma i Ty nie masz pęcherzyków. Pewnie jak wróci to będzie odpowiedni czas Gorzej jakbyś miała super extra pęcherze a on by wyjechał szkoda, że szyjki nie badasz
no bo kurde ja nie umiem, wkurza mnie to gberanie
Stary 2013-09-09, 10:49   #166
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
No ja mam to samo! A czujesz już zbliżającą się @ ?? Bo ja nie czuję nic!!! Ciutkę mnie cycki bolą ale tylko ciutkę ...masakra ...jakie to denerwujące. Wolę jasne sytuacje! Albo przychodzi @ albo nie!
No ja miałam bóle na @, ale przeszły. Na początku bolały mnie piersi, później przestały, a teraz znowu dokuczają... Czuję jednego wielkiego nerwa!

Cytat:
jak dla mnie to nie powód do nerwów, ja jak spada w tym czasie to sie denerwuję, a testy różnie wychodzą, czasami dopiero tydzień po @ podobno jest pozytyw
No ja się denerwuję Ja mam strasznie nieregularne cykle i boję się tego, że niedługo znajdzie się ich powód

Cytat:
debraM a Ty jesteś pewna tego terminu owulacji? Może ona była później niż jest zaznaczone tą krechą ??
No nie jestem. Testy owulacyjne nie wychodziły pozytywnie. 20 dni temu byłam u ginki i powiedziała, że do max 3 dni będzie owulka, bo pęcherzyk ma 19/23mm czyli już dojrzały, a 3 dni wcześniej, ostatniego dnia @ miałam rozciągliwy śluz. Ona już przy badaniu (przed usg) stwierdziła, że jej to wygląda na owulacje jak patrzy na szyjkę i śluz. Bardziej prawdopodobne jest to, że ta owulka była wcześniej

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
zapewne nie przyjdzie, jeszcze przez 9 miesięcy

do dziewczyn z fasolkami, powiedzcie mi po owu czułyście kłócie w jajnikach??

Ja w to nie wierzę... nie znam takich przypadków żeby testy tak długo nie pokazywały

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 10:56   #167
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
U nas pada od nocy aaaa paskudna pogoda
dobra a teraz powiedz jak Buba ma na imię?? Bo moja córka to na buty mówi BUBA
ja w ciąży jadłam ff żeby dziecko przybrało i faktycznie dużo przybierało
A u nas dzisiaj wyjątkowo ładna pogoda - świeci słoneczko i całkiem ciepło jest

Buba to Kuba - nie lubię tak upubliczniać naszych danych, bo wolę zachować anonimowość na forum Za dużo znajomych się tu kręci

Cytat:
wróciłam właśnie od lekarza. Dziś 11dc a on tak szukał i szukał i mówi, że nie ma żadnego pęcherzyka dominującego. Jakieś tam znalazł i pomierzył ale od razu powiedział, że wątpi żeby z nich coś wyrosło. W poprzednim miesiącu to chociaż widział, że coś tam urosło, wolno bo wolno ale jednak. Ehh mam przyjść w środę...
Nie łam się - może po prostu ten cykl będzie dłuższy
Ja też w środę idę na monitoring. Ale u mnie będzie dopiero 9 dc - rany jaką ja mam nadzieję, że w końcu coś się ruszy... już 5 miesięcy nie miałam owulacji

Byłam w Macu i teraz męczę się z tortillą - już mi się odechciało fast foodów Ale przynajmniej zaliczyłam trochę ruchu na rolkach I moja wagina też sobie przy okazji poćwiczyła z kuleczkami

Edytowane przez Lea_ny
Czas edycji: 2013-09-09 o 10:57
Lea_ny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 10:58   #168
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze tż nie przyjechał, ale wróci przemoknięty i pewnie będzie chory, często tak jest

Ja bym chciała się iść przebadać, bo nie mam takowych badań jak prolaktyna czy podwyższone LH co powinnam mieć zrobione przed stwierdzeniem czy mam pcos. No ale jak iść na badania z dzieckiem i do lekarza gdzie mam daleko i czeka się na wizytę 2 miechy? Czekam na lepszy czas- czyli jak będę w pl, gdzie będę miała z kim zostawić dziecko ale albo do tego czasu zaciążę, albo 2 miechy w dupie bo nie będzie tżta, jak ta druga opcja to się załamię i odejdę z wątku

A czemu nie będzie TŻ-ta?

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
A u nas dzisiaj wyjątkowo ładna pogoda - świeci słoneczko i całkiem ciepło jest

Buba to Kuba - nie lubię tak upubliczniać naszych danych, bo wolę zachować anonimowość na forum Za dużo znajomych się tu kręci

Nie łam się - może po prostu ten cykl będzie dłuższy
Ja też w środę idę na monitoring. Ale u mnie będzie dopiero 9 dc - rany jaką ja mam nadzieję, że w końcu coś się ruszy... już 5 miesięcy nie miałam owulacji

Byłam w Macu i teraz męczę się z tortillą - już mi się odechciało fast foodów Ale przynajmniej zaliczyłam trochę ruchu na rolkach I moja wagina też sobie przy okazji poćwiczyła z kuleczkami
Trzymam kciuki aby coś się wykluło w tym cyklu
Stary 2013-09-09, 11:01   #169
marszalka
Zadomowienie

Cytat:
ja odpowiem, bo to o mojego chodzi ... no mój ma taką pracę, że non stop na wyjazdach, także tu tez pies pogrzebany z tymi naszymi staraniami, że nie zawsze jak trzeba to możemy serduchopwać i dlatego dochodzi kolejny stresik zawsze czy akurat będzie w domu, no i właśnie teraz będzie dopiero na weekend następny, a mi wstępnie owulke wyznaczyło na środe jakoś, ale że pęcherzyków niet to i owulki w srode niet

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-09, 11:04   #170
iwonka87
Raczkowanie

Hej dziewczyny Ja juz kiedys pisalam na tym watku jednak nie mialam neta przez jakis czas i wracam To moj pierwszy cykl staran. Ja generalnie jest po tabletkach visanne poniewaz okazalo sie ze mialam torbiel endometrialna jednak nie trace nadziei i walcze Dopiero teraz czytam ze jestescie zalogowane na ovufriend. Jezeli teraz sie nie uda to od nastepnego cyklu na pewno do was dolacze Robilam testy na owulacje i wyszly mi 2 kreseczki 12 dnia cyklu. Zawsze mialam cykle 28 29 dniowe jednak po tych tabletkach sama nie wiem kiedy miesiaczka przyjdzie. Jezeli tak jak zawsze to w pt lub w sob @ przyjdzie. Serduszkowalismy z mezem prawie codziennie takze mam nadzieje ze jednak nie przyjdzie. Dzis zrobilam test... sama nie wiem czemu.... Tak bardzo chcialabym zobaczyc te 2 kreski. Dzisiaj byla tylko 1 Nie wiem czy za wczesnie ten test czy jednak teraz sie nie uda... Tymbardziej ze bylam wczoraj na zjezdzie rodzinnym i tam same dzieci i kazdy pyta kiedy nasza kolej ehh Humor sie popsul Pozdrawiam
iwonka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 11:05   #171
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
no to zacznij mierzyć o 4, potem dalej idź spać
Cytat:
To samo chciałam zaproponować Skoro i tak się budzisz wcześniej, to czemu nie mierzyć od razu temperatury?
No właśnie nie wiem sama. Tż tylko w tym tygodniu chodzi na 6.00 więc wstaje o 5.00. Normalnie budzi się o 4.00 a ja wtedy nie zawsze mam 3 godziny snu bo bardzo późno chodzę spać
A są tygodnie że tż chodzi na drugą zmianę i wtedy nie jestem pewna, czy się obudzę sama o tej 4.00 Nie wiedziałam, że mierzenie tempki może być takie skomplikowane

Cytat:
robiliście to przed laptopem??? na oczach wizażanek??
No właśnie Nie pomyślałam o tym

Cytat:
kochana miałam prawie tak samo... chciałam mierzyć o 4, ale ciężko było mi się obudzić, zasypiałam. I mierzę wtedy, kiedy tż wstaje do pracy czyli 5 rano bo jego budzik mnie budzi także i w razie co, gdyby mój budzik zawiódł, to jeszcze jest jego
Jeszcze jakby mój wstawał zawsze o tej samej porze to bym to jakoś ogarnęła a tak to sama nie wiem co zrobić i czy w ogóle te moje tempki są wiarygodne

Cytat:
A miałaś już kiedyś takie długie cykle?? Dla mnie to jest jakaś masakra
Dziewczyny mają po 26-28 dni a my ponad 30 ...Czy to normalne????
Ja też mam takie cykle długie
Średnio to jest 33 dni a zdarzają się takie po 36-38 dni
Tyle się trzeba wtedy na wszystko naczekać ehh

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Normalne... moje cykle czasami dobiegały 40 dni... ale to się idzie pochlastać...
a ja w ogóle mam tak nieregularne, że nie sposób ogarnąć, kiedy będę miała owu, więc muszę działać w miarę często... cóż.. jak się nie uda w tym cyklu zajść na hybił trafił, to od przyszłego cyklu zakładam konto na Ovu.. w końcu mam więcej czasu, bo już po ślubie i po zakupie domu, więc dużo mniej załatwiania na głowie..
Zakładaj To jednak dużo daje

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
a tu któraś powinna zebrać a to za to,że mówiła,że w poprzednim było 5 mamusiek i,że się zmieszczą. Co to ma znaczyć???
W tym wątku, to już wszystkie muszą zafasolkować, które tylko chcą!!! a nie 5, ja też chcę!!!
Ja mówiłam. Że ma być w tym wątku MINIMUM 5 a właściwie 6 tak jak w tamtym! Ale najlepiej oczywiście jakbyśmy wszystkie zaszły i następny wątek nazwały : Wszystkie w ciążę zaszły razem - w czerwcu rodzić będą gazem!
Stary 2013-09-09, 11:07   #172
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie? Ja za 2 tyg wracam do pl i posiedzę tam miesiąc, dwa, bo dawno na dłuższą metę nie byłam, a zawsze tak było, że trochę tu, trochę tam
10 miesięcy nie byłam w pl na dłużej tylko na 2, 3 dni
Cytat:
ja odpowiem, bo to o mojego chodzi ... no mój ma taką pracę, że non stop na wyjazdach, także tu tez pies pogrzebany z tymi naszymi staraniami, że nie zawsze jak trzeba to możemy serduchopwać i dlatego dochodzi kolejny stresik zawsze czy akurat będzie w domu, no i właśnie teraz będzie dopiero na weekend następny, a mi wstępnie owulke wyznaczyło na środe jakoś, ale że pęcherzyków niet to i owulki w srode niet
nie wiem o kogo chodzi, ale odpisałam też
co do wyjazdów tż, to też tak miałam- z córą. On delegacje, sexik raz na 2-3 tygodnie ciężko się wstrzelić

Lea_ny rozumiem Zapamiętam to, bo lubiłam to imię dopóki szwagierka mi go nie podprowadziła
Stary 2013-09-09, 11:08   #173
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
aaa...
Mój też nieraz wraca o 24 do domu z pracy i się mu nic nie chce tylko spać więc cóż... nie zawsze jest tak jakbyśmy chcieli.
Stary 2013-09-09, 11:08   #174
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
Polać jej!!! dobrze mówi , 12 i koniec!!!
Soczek raz!
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 11:09   #175
marszalka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość

Ja mówiłam. Że ma być w tym wątku MINIMUM 5 a właściwie 6 tak jak w tamtym! Ale najlepiej oczywiście jakbyśmy wszystkie zaszły i następny wątek nazwały : Wszystkie w ciążę zaszły razem - w czerwcu rodzić będą gazem!
dobre, jak dla mnie to może tak właśnie to wyglądać
Stary 2013-09-09, 11:09   #176
kw14tuszek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iwonka87 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Ja juz kiedys pisalam na tym watku jednak nie mialam neta przez jakis czas i wracam To moj pierwszy cykl staran. Ja generalnie jest po tabletkach visanne poniewaz okazalo sie ze mialam torbiel endometrialna jednak nie trace nadziei i walcze Dopiero teraz czytam ze jestescie zalogowane na ovufriend. Jezeli teraz sie nie uda to od nastepnego cyklu na pewno do was dolacze Robilam testy na owulacje i wyszly mi 2 kreseczki 12 dnia cyklu. Zawsze mialam cykle 28 29 dniowe jednak po tych tabletkach sama nie wiem kiedy miesiaczka przyjdzie. Jezeli tak jak zawsze to w pt lub w sob @ przyjdzie. Serduszkowalismy z mezem prawie codziennie takze mam nadzieje ze jednak nie przyjdzie. Dzis zrobilam test... sama nie wiem czemu.... Tak bardzo chcialabym zobaczyc te 2 kreski. Dzisiaj byla tylko 1 Nie wiem czy za wczesnie ten test czy jednak teraz sie nie uda... Tymbardziej ze bylam wczoraj na zjezdzie rodzinnym i tam same dzieci i kazdy pyta kiedy nasza kolej ehh Humor sie popsul Pozdrawiam

hej spokojnie, jeśli się spodziewasz @ w piątek lub sobote to na test za wcześnie trzymam kciuki żeby się udało
Stary 2013-09-09, 11:10   #177
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem za!

Kurczę, coś jeszcze chciałam Wam napisać, ale zapomniałam co
Stary 2013-09-09, 11:12   #178
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze jakby mój wstawał zawsze o tej samej porze to bym to jakoś ogarnęła a tak to sama nie wiem co zrobić i czy w ogóle te moje tempki są wiarygodne
nie grzesz kobieto! a co mają powiedzieć matki z małymi dziećmi? u nas jest zasada taka, że tż grasuje do 5 rano w razie co, a ja od 5
Jeśli wstaje czasem 4 czasem 5 więc nastawiłabym na 4.30 Bo zbytnio tempka nie skacze o te pół godziny lepiej 4- 4.30 bądź 4.30-5 gorzej jakbyś miała czasem o 4 a czasem o 5- kiedyś sobie wpisywałam tak na ovuf i strasznie skakało. Z półgodzinnym opóźnieniem/przyspieszeniem nie skacze tak

Cytat:
Ale najlepiej oczywiście jakbyśmy wszystkie zaszły i następny wątek nazwały : Wszystkie w ciążę zaszły razem - w czerwcu rodzić będą gazem!
jestem za!!!!
Stary 2013-09-09, 11:12   #179
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie? Ja za 2 tyg wracam do pl i posiedzę tam miesiąc, dwa, bo dawno na dłuższą metę nie byłam, a zawsze tak było, że trochę tu, trochę tam
10 miesięcy nie byłam w pl na dłużej tylko na 2, 3 dni

nie wiem o kogo chodzi, ale odpisałam też
co do wyjazdów tż, to też tak miałam- z córą. On delegacje, sexik raz na 2-3 tygodnie ciężko się wstrzelić

Lea_ny rozumiem Zapamiętam to, bo lubiłam to imię dopóki szwagierka mi go nie podprowadziła
yhym no to jak tak to możesz na dłużej przyjechać
Stary 2013-09-09, 11:12   #180
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Kurczę, coś jeszcze chciałam Wam napisać, ale zapomniałam co
pewnie skłamać
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości