Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-09, 12:27   #301
Debrah
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Musialo to cudnie wygladac...
żebyś wiedziała
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 12:28   #302
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Debrah: http://www.hm.com/pl/product/13495
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 12:32   #303
meneq
Zakorzenienie

Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
o cholibka
a wiesz,że ja zauważyłam,że dużo lekarzy jest za mm

jak byłam kiedyś u bratowej w szpitalu, na sali leżała lekarka, przyszedł do niej kolega z pracy, neonatolog, namawiał ją od razu na przejście na mm modyfikowane
moj gin też mowil,że nie dłużej niz 6 mc
pediatra jedna druga to samo
kiedyś w szpitalu jak byłam z Samkiem to też lekarze mówili że to bezsens tak długo karmić
Niech sobie bedzie za mm. Po prostu tematy okolomedyczne omijam i robie swoje. Przeciez on zawsze, wie lepiej.

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Uwaga uwaga, wlasnie karmie a Yae rozmawia z piersia...
debrah moge sobie tylko wyobrazic.
Pieknie napisalas o komunikacji
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 12:33   #304
Konto usunięte

Co do glutenu, to my tak samo wprowadzamy no zwyczajnie, co ja będę cudowała z kaszką (lenistwo ze mnie wychodzi ), skoro na widok skórki od chleba dziewczyna aż piszczy? Nie daję codziennie, tzn. staram się, ale jak zapomnę to tragedii nie robię. Kilka razy w tygodniu coś dostanie na pewno. A kiedy... podaję gdzieś od 3 tygodni, pewnie do konca 9mca będę tak robiła a potem normalnie.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 12:33   #305
hje
Zakorzenienie

Debrah, Słodkie to musiało być. Choć znając siebie, to nie wiem, czy bym się z tego śmiała, czy się załamała
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 12:43   #306
Debrah
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Debrah, Słodkie to musiało być. Choć znając siebie, to nie wiem, czy bym się z tego śmiała, czy się załamała
Najpierw sie załamałam a potem zaczęłam śmiać z tych poklejonych kasza rzes:d

Szaja: ok, to tak będę robić, mojej też smakuje chleb.
Buty zaraz zobaczę.

Meneq: blog blog blog!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-09-09, 12:43   #307
blogerka
Wtajemniczenie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42708592]Co do glutenu, to my tak samo wprowadzamy no zwyczajnie, co ja będę cudowała z kaszką (lenistwo ze mnie wychodzi ), skoro na widok skórki od chleba dziewczyna aż piszczy? Nie daję codziennie, tzn. staram się, ale jak zapomnę to tragedii nie robię. Kilka razy w tygodniu coś dostanie na pewno. A kiedy... podaję gdzieś od 3 tygodni, pewnie do konca 9mca będę tak robiła a potem normalnie.[/QUOTE]

a co myślisz o biszkoptach? chciałam kupić ostatnio ale wszędzie cukier jest
Stary 2013-09-09, 12:44   #308
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
o cholibka
a wiesz,że ja zauważyłam,że dużo lekarzy jest za mm

jak byłam kiedyś u bratowej w szpitalu, na sali leżała lekarka, przyszedł do niej kolega z pracy, neonatolog, namawiał ją od razu na przejście na mm modyfikowane
moj gin też mowil,że nie dłużej niz 6 mc
pediatra jedna druga to samo
kiedyś w szpitalu jak byłam z Samkiem to też lekarze mówili że to bezsens tak długo karmić
no właśnie, czemu? :/
Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Wczoraj młoda po próbie zjedzenia kaszy poszla cała do mycia, po tym jak katapultnęła sobie porcję kaszy z łyżeczki na głowę, wsadziła w to rękę i przejechała po oczach, bo chciało jej się spać

Przewijanie to wyższa szkoła jazdy, dziecko ucieka z gołym tyłkiem tak samo z ubieraniem, nie lubi, bo nie może się przez moment ruszać.

Szaja: nie działa mi link.
bosko to musiało wyglądać a tak poważnie to u nas początek zmagań z łyżeczką tak wyglądał dlatego karmiłam tylko w pieluszce, którą i tak zapaskudził
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 12:47   #309
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
yyyyy zdueniałam chyba - tzn 8 m-cy coś mi się w główce przeinaczyło
hahaha :P

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
A nie ma w Pl takich sliniakow a la peleryna u fryzjera? Wtedy nie trzeba byloby prac...
sa nawet mam jeden, a w Ikei podobno nawet z dlugim rekawem maja.
Ale u nas jest jeszcze taki problem, ze Borys pluje, rzuca sie, wygina na wszytskie strony, raczki cale ma upaparne itd. wiec i tak ciezko czasem jest.
Stary 2013-09-09, 12:51   #310
Lenova
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Lady nasza noc okropna! Blanka budziła się z płaczem co pół godziny,godzinę i tak było do 2.Nie można było jej uspokoić. A jak już zasypiała to ja nie mogłam zasnąć,tak mnie głową boli. W efekcie nie Spalam cała noc. Prosiłam TZ żeby wziął urlop bo nie dam rady ale niestety
Ojj Wy bidulki

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
U nas nocka bez gorączki
Ale co chwilkę się budziła. Musiałam wstawać , dać jej smoczka, pospała 15-30 min i znów go wypluwała i tak w kółko.
Ale potem od 3 spała do 7

Dziękuję. Z Darią już lepiej ( nie zapeszając). Wczoraj w dzień gorączki już nie było i dziś w nocy też nie
Widać że się lepiej czuje, ma humorek wreszcie

Uff to całe szczęście że już lepiej !

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Dźwięczny..współczuje nieprzespanych nocek...i zabaw do rana..może jakims cudem w dzień zlapiecie troszkę snu w dzień...u nas ostatnio tez.płacz w nocy..po kilka razy wstajemy...bo płacz..śnij do buzi i cisza na 10min...w, rezultacie zamiast po 5..już po 2 majku spał z nami..i co? Wtedy spi pięknie do rana-dziś do 7.30...
No a dziś Antonio ubrany w sprezentowany bodziak...zaraz będzie za mały a my go ani razu na sobie...
jaki przystojniak !

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Hej witam się w nowym wątku i chylę czoła bo nie mam nic czasu. W domu miałam mały szpital - obie zakatarzone okrutnie co się równa z jędzowatością na najwyższym poziomie, zarówno u młodszej jak i u starszej a i przy okazji u mnie (bo @ się zbliża nieuchronnie) i małża który też ma dość 3 jędz :P

Dziś już lepiej. Nawet im przeszło, ale sobota i niedziela to była masakra.

Zapomniałam Wam powiedzieć, że kupiłam mojej sis na ten panieński ten notes, ale trochę inną grafikę i tekst wybrałam. Strasznie fajne przyszło tam gdzie imię i nazwisko są jej nowe dane

Apropo ślubów:
Kochane Panny Młode, dużo dużo dużo miłości i wzajemnego zrozumienia na wspólnej małżeńskiej drodze

Dziewszynom, które miały urodziny też życzę spełnienia marzeń, nawet tych skrywanych na dnie serca, oraz dużo miłości i radości każdego dnia.

I dla naszych maluszków które skończyły kolejne miesiące buziaki

Przepraszam, ze się nie odwołuję, ale podczytywałam Was więc mniej więcej wiem o co kaman
No to mieliście niezły sajgon, dobrze że już lepiej

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Ale mialam wczoraj dzien i dzis noc. MASAKRA. Pobudek siedemsetosiemdziesiątdzi ewieć. Ledwo żyje. Tzta jeszcze musialam o 5 rano zawieźć do firmy.. ech... sajgon w domu straszny. . . . chyba w pizamie dzis pozostane..;]

Poza tym bylam zrobić se tego zeba prywatnie no i super. A bylam tez na kase chorych zrobic szóstke.. i qrwa boli mnie teraz a nie bolała mnie !! w sumie nigdy mnie zeby nie bolały i tak dziwnie... ten ból taki jest jakbym sciskala zeby ;///// wkurzona jestem, co to ma byc, place podatki a tu takie coś :[ niepowazny kraj!! :[[[[[[[[
Współczuje kochana

Cytat:
hej lasencje

no i wykrakałam- mały tak wył jak wychodziłam do pracy,że jeszcze w uszach słszę jego płacz tak bidulek się przywiązał do mamy przez wakacje,

no i wogóle nie wiem co się dzieje,w pracy, w domu nie ogarniam potrzebuję jakąś lepę w pysk na odmulenie
Biedny Leoś ale na pewno już lepiej

W ogóle to witaj po wakacjach !

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
Na razie idę tylko po skierowanie. Do lekarza się dopiero umowie
A na zakupy jednak nie idę, moja mama nie ma tyle czasu dziś, żeby z Ola zostać jadę tylko do szkoły i od razu wracam. Może będzie nam dane razem wyskoczyć na zakupy, hm hm ??

Ooo to i ja się na zakupy piszę
Wczoraj byłam z moją rodzinką (Blanka, tż) z tej pizzerii co byłyśmy ostatnio, i też tą samą pizzę jedliśmy ))

Cytat:
Hej!
Młoda ma 1 drzemkę, to piszę.
Wczorajszy dzień upłynął na chowaniu kabli i rzeczy "nie dla dziecka" - T z kable super schował, wreszcie nie ma syfu pod biurkiem i Amelcia może sobie tak wchodzić - normalnie od razu lepiej!!

Odkładałam wczoraj małe ciuszki, te najmniejsze, do paczki dla znajomej - rany, gdzie mój dzidziuś, takie toto maluteńkie było

Wiecie, zgubiłyśmy wczoraj na spacerze bucik Młodej - muszę coś kupić, bo nie mam na teraz, tylko zimowe.
Gdzie kupujecie, HM np dla niechodzącego dziecia? trampki czy co?
Lady: wiem o czym piszesz, strasznie współczuje!
U nas dziś noc lepsza na szczęście, gdyby było codziennie tak jak niedawno to bym padła ze zmęczenia, bo Mała nie ma długich drzemek w dzień, żebym mogła odespać, a sama jestem prawie do 18:00.
Super że nocka już lepsza, oby tak zostało !
Co do ubranek ja też ostatnio nasze chowałam do pudła i tak mi smuuutno było

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42707492]
dzisiaj u lekarza byłam z Dorotką (Agu w przedszkolu), bo katar się leje, kaszel, emperatura (nie wiem ile, bo mi baterie padły, na dotyk czułam tylko), marud duży... no i gardło czerwone jest, ale i górne 1 rozpulchnione i niby mam wyupiony antybiotyk, ale mówi lekarka by na razie nie dawać, popatrzeż jeszcze, jak temp. by skoczyła albo mała się zrobiła wyraźnie osowiała (bo na razie humor jest) to dopiero dać. Mamy lipomal (od 1rż niby, ale też spytałam czy mogę i tak, mniejszą dawkę, i po prostu obserwować - to lepsze niż od razu antybiol), tantum verde 3x 1 psiknięcie i ibum p.zapalnie (od razu sama dałam i pochwaliła mnie kobita )

[/QUOTE]
To dużo zdrówka dla Dorotki !

W ogóle to witam w nowym wątku!
Ja wczoraj miałam dzień z tż także nie miałam czasu na wizażing. Byliśmy na starówce ,pospacerowaliśmy i tak miło nam dzień zleciał. W sumie to u nas nic nowego raczej .
Ja właśnie siedzę z farbą na głowię i modle się co by Blanka się nie obudziła bo będę łaciata
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 12:55   #311
charlizz
Zadomowienie

Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

No dobra, ja wracam do mojego kocurka już, ciekawe co robi kupiłam ta witamine d3 z dha drogie to, więcej nie kupię

MUSZĘ dziś zrobić pizzę bo oszaleję
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 12:56   #312
Lenova
Wtajemniczenie

Cytat:
Wczoraj młoda po próbie zjedzenia kaszy poszla cała do mycia, po tym jak katapultnęła sobie porcję kaszy z łyżeczki na głowę, wsadziła w to rękę i przejechała po oczach, bo chciało jej się spać

Przewijanie to wyższa szkoła jazdy, dziecko ucieka z gołym tyłkiem tak samo z ubieraniem, nie lubi, bo nie może się przez moment ruszać.

Szaja: nie działa mi link.
Słodkie to musiało być
Moja też często po jedzeniu idzie od razu pod kran bo wszystkiego musi dotknąć .

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Jestem

Dziękuję za życzenia - kochane jesteście

Nie będę Was zanudzać długim opisywaniem, ale powiem tylko, że było świetnie Sama uroczystość była piękna - świetny ksiądz nam się trafił Domcia troszkę płakała podczas chrztu, ale ogólnie była bardzo dzielna moja mała dziewczynka Wesele też udane, jedzonko pyszne. Ale w sumie cieszę się, że już po wszystkim

Lenova dobrze, że z Blaneczką wszystko jest ok po tym nieszczęsnym upadku.
:

Supeeeer że się udało ! I brawa dla DOminisi

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42708484]Debrah: http://www.hm.com/pl/product/13495[/QUOTE]
Ale słodkie
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 12:59   #313
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
No dobra, ja wracam do mojego kocurka już, ciekawe co robi kupiłam ta witamine d3 z dha drogie to, więcej nie kupię

MUSZĘ dziś zrobić pizzę bo oszaleję
Kocham pizzę i też mi smaka narobiłyście

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość

Supeeeer że się udało ! I brawa dla DOminisi

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 13:00   #314
hje
Zakorzenienie

Polaczek śpi, a miałam burdel w pokoju ogarniać, bo wygląda, jakby tornado przeszło Ale trudno, poczekam, aż się obudzi bąbel, jakoś mi to nie przeszkadza

wyszłam z ostatnim praniem, żeby wywiesić, a tu kropi. To sru! Szybko zebrałam to co było, rozwieszam na suszarce i co? Kropić przestało

Lenova, cieszę się, że taki fajny dzień mieliście z tż
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 13:01   #315
nancykenator
Zakorzenienie

czemu weszłam na stronke hm? zakochałam się
http://www.hm.com/pl/product/08295?article=08295-D
Stary 2013-09-09, 13:02   #316
misiaeel
Wtajemniczenie

Witam
Dziewczyny chciałabym do Was dołączyć jako lutowa mama Podczytuję Was już od poczekalni i w końcu odważyłam się o to spytać.

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 13:08   #317
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
a co myślisz o biszkoptach? chciałam kupić ostatnio ale wszędzie cukier jest
wiesz co, dałam kilka razy, ale nie bardzo smakował bo zapycha
no wszędzie cukier, ale i tak - mniej niż w kaszkach i dla mnie to taka przekąska - czasem dać do pomemlania lub np. Agatce dodawałam pół do owoców też nie dajmy się zwariować, wiadomo, że jeśli dasz kilka na raz to dużo cukru, ale ten jeden biszkopt nie codziennie... no i nie po to, by dziecko sobie słodkiego pojadło

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość

to samo co Neti ma z sówką

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
Witam
Dziewczyny chciałabym do Was dołączyć jako lutowa mama Podczytuję Was już od poczekalni i w końcu odważyłam się o to spytać.
witaj, już cię w jakimś temacie dzieciowym widziałam
Stary 2013-09-09, 13:08   #318
meneq
Zakorzenienie

Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

Nie pamietam ktora z Was pytala o yuzu. To owoc z rodziny cytrusowatych, cierpki, wykorzystywany w kuchni i kosmetyce. Jego smaku nie cierpie.
Apropos cierpkich i gorzkich rzeczy: dzis na kolacje wieprzowina z przepekla ogorkowata (wtf?) a tz nie ma... Moze ma dyzur a ja zapomnialam...
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 13:08   #319
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Witam
Hej Napisz coś więcej o Was Czemu dopiero teraz się odezwałaś?

Dominika

Alicja
Stary 2013-09-09, 13:14   #320
misiaeel
Wtajemniczenie

a więc jestem mamą 7 miesięcznej Hani urodzonej 1 lutego przez cc. porodu nie wspominam za dobrze, o 4 w nocy odeszły mi wody, cały dzień na porodówce bez żadnej akcji w końcu decyzja o cesarce o 16 i o 17.40 Hania była na świecie
karmiłam przez 3 miesiące, niestety pokarmu zbrakło i teraz karmimy się mm plus obiadki, które gotuję sama

ogólnie Córa jest bardzo pogodnym dzieckiem, przesypia nocki, chociaż cały czas potrzebuję mojej uwagi. nie siedzi, dźwiga się, ale do siadu jeszcze daleko. zaczątki pełzania są, ale zdecydowanie woli walać się po macie i puzzlach z brzucha na plecy i z powrotem

nie dołączałam do Was wcześniej ze strachu. jestem Aniołkową Mamą i w pierwszej ciąży dołączyłam szybko do poczekalni i niestety zaraz musiałam się żegnać.
z kolei kiedy chciałam do Was dołączyć, tzn myślałam o tym to następnego dnia mi wody odeszły

Aniołki[*][*]25.01.2012
Stary 2013-09-09, 13:16   #321
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Blanka po raz pierwszy wyciągnęła do mnie rączki
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 13:17   #322
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
a więc jestem mamą 7 miesięcznej Hani urodzonej 1 lutego przez cc. porodu nie wspominam za dobrze, o 4 w nocy odeszły mi wody, cały dzień na porodówce bez żadnej akcji w końcu decyzja o cesarce o 16 i o 17.40 Hania była na świecie
karmiłam przez 3 miesiące, niestety pokarmu zbrakło i teraz karmimy się mm plus obiadki, które gotuję sama

ogólnie Córa jest bardzo pogodnym dzieckiem, przesypia nocki, chociaż cały czas potrzebuję mojej uwagi. nie siedzi, dźwiga się, ale do siadu jeszcze daleko. zaczątki pełzania są, ale zdecydowanie woli walać się po macie i puzzlach z brzucha na plecy i z powrotem

nie dołączałam do Was wcześniej ze strachu. jestem Aniołkową Mamą i w pierwszej ciąży dołączyłam szybko do poczekalni i niestety zaraz musiałam się żegnać.
z kolei kiedy chciałam do Was dołączyć, tzn myślałam o tym to następnego dnia mi wody odeszły
Najważniejsze że,w końcu do nas dolaczasz...a może wrzucisz fotke Hani?
No i potwwiedz cos o sobie też...
Jak fajnie..kolejna mamusia

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 13:19   #323
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
moja jutro 10 m-cy i 9,5 kg Klocuszek mały

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

no prosze i znów dzięki Tobie dowiedziałyśmy sie czegoś ciekawego i nowego
Cytat:
yyyyy zdueniałam chyba - tzn 8 m-cy coś mi się w główce przeinaczyło
tak se myślę i głowię skąd tu 10miesięczniak się wziął
Dadol przy 75cm waży 9,2 kg od wczoraj 8 miesięczniak

Cytat:

A elllmi takiego kompletu nie miała

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 13:20   #324
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

Zapomnialam z muszę kupić komplety z sówkami!!
Nie wiecie ile kosztuje przesyłka z hm?

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 13:22   #325
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:

Lepiej późno niż wcale z tym dołączeniem do nas

Fotkę Hani poprosimy!

Cytat:
Pięknie
Domcia najchętniej wyciąga rączki do dziadka (mojego taty), bo najwięcej ją nosi - spryciula juz z niej się zrobiła

Dominika

Alicja
Stary 2013-09-09, 13:25   #326
misiaeel
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Najważniejsze że,w końcu do nas dolaczasz...a może wrzucisz fotke Hani?
No i potwwiedz cos o sobie też...
Jak fajnie..kolejna mamusia

mieszkam w Łodzi, nie pracuję, gdy szukałam pracy zaszłam w ciażę, więc już mi się nie opłacało
Mam 26 lat, zamężna od 2

wklejam moje ulubione
http://img849.imageshack.us/img849/7306/ats6.jpg

Aniołki[*][*]25.01.2012

Edytowane przez misiaeel
Czas edycji: 2013-09-09 o 13:26
Stary 2013-09-09, 13:30   #327
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:

witaj fajnie, że się odezwałaś
napisz teraz coś o sobie
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42709163]wiesz co, dałam kilka razy, ale nie bardzo smakował bo zapycha
no wszędzie cukier, ale i tak - mniej niż w kaszkach i dla mnie to taka przekąska - czasem dać do pomemlania lub np. Agatce dodawałam pół do owoców też nie dajmy się zwariować, wiadomo, że jeśli dasz kilka na raz to dużo cukru, ale ten jeden biszkopt nie codziennie... no i nie po to, by dziecko sobie słodkiego pojadło

to samo co Neti ma z sówką

witaj, już cię w jakimś temacie dzieciowym widziałam [/QUOTE]
właśnie
Cytat:
super
Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Lepiej późno niż wcale z tym dołączeniem do nas

Fotkę Hani poprosimy!

Pięknie
Domcia najchętniej wyciąga rączki do dziadka (mojego taty), bo najwięcej ją nosi - spryciula juz z niej się zrobiła
hehe

dziewczyny, jaki szalik dla takiego malucha? Czy w ogóle jest potrzebny?

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:
mieszkam w Łodzi, nie pracuję, gdy szukałam pracy zaszłam w ciażę, więc już mi się nie opłacało
Mam 26 lat, zamężna od 2

wklejam moje ulubione
http://img849.imageshack.us/img849/7306/ats6.jpg
jaki słodziak

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

ahhhh i zapomniałam się pochwalić
dzisiaj Kubuś zjadł:
pół łyżeczki kaszy manny
30 ml kaszki
pół słoiczka marchewy z japcem

plus pierś of korsik ale jestem hepi
Stary 2013-09-09, 13:30   #328
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Witam
NO! W końcu Kochana Cieszę się że się zdecydowałaś choć długo Ci to zajęło

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 13:33   #329
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
napisz teraz coś o sobie

właśnie

super

hehe

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

jaki słodziak

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

dzisiaj Kubuś zjadł:
pół łyżeczki kaszy manny
30 ml kaszki

dziękujemy nie wiem tylko dlaczego zdjęcię się nie załączyło
a co do szalika to ja chcę zakupić coś takiego- http://zazzu.pl/pl/c/CZAPKI-I-CHUSTKI/157

Aniołki[*][*]25.01.2012
Stary 2013-09-09, 13:34   #330
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
napisz teraz coś o sobie

właśnie

super

hehe

jaki słodziak

dzisiaj Kubuś zjadł:
pół łyżeczki kaszy manny
30 ml kaszki

Podpinam sie do pytania o szalik.
Wow gratki, jecie duzooo więcej od nas, super.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości