Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19 - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-09, 14:44   #541
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

alloffkowa - kiecka super

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 14:45   #542
kuli1986
Raczkowanie

Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Kiedyś juz się przewinęło we wcześniejszych wątkach ze na paznokcie super jest odzywka eveline 8w1. Sama ja uzywam i nigdy nie miałam tak zdrowych i ładnych paznokci. Jak ja odstawilam to wiadomo paznokcie powróciły do stanu sprzed ale szybko spowrotem do niej wrocilam i dalej super efekty.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kuli1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 14:49   #543
niulka_1985
Zadomowienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Inne PMki dają radę, to i Ty dasz Co się da, zrób wcześniej, np. alkohol na salę powinno się moim zdaniem dostarczyć wieczór wcześniej. Poproś o to tatę albo kogoś, PMka powinna w dniu ślubu ograniczyć takie rzeczy do minimum
Z tym alkoholem, to wiem, ale u nas na sali są bardzo często wesela w piątek i co wtedy?? Zostaje tylko sobota. Sala oddalona jest o 35 km od mojej miejscowości.
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 14:49   #544
kuli1986
Raczkowanie

Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Suknia ślubna Alloffkowej

Igar 2013
Halle
fajna fajna gratuluje zakupu oczywiscie , pisalam do Ciebie kilka stron wczesniej odnosbie tego salonu ale chyba przeoczylas, no ale rozumiem takie emocje związane z zakupem sukni to wiadomo :p

Stary 2013-09-09, 14:51   #545
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
ślicznie !!!!
dziękuję
Cytat:
Olejowanie! Jestem fanką tej metody, nic innego tak nie pomogło moim paznokciom, cudo, cudo, cudo! Od maja nie złamał mi się ani nie rozdwoił ani jeden (tfu tfu odpukać). Więcej na tym wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=687679
super efekty! chyba muszę zacząć

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 14:56   #546
alloffkowa
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żon

Cytat:
Napisane przez kuli1986 Pokaż wiadomość
fajna fajna gratuluje zakupu oczywiscie , pisalam do Ciebie kilka stron wczesniej odnosbie tego salonu ale chyba przeoczylas, no ale rozumiem takie emocje związane z zakupem sukni to wiadomo :p

czy byłam zadowolona z tego salonu się pytałaś tak?
odpisałam że średnio
bo Pani jak usłyszała datę ślubu powiedziała że mnóstwo czasu, z łaską dała mi jedną kieckę do przymierzenia..

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

no i pytałam skąd jesteś
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 15:03   #547
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Z tym alkoholem, to wiem, ale u nas na sali są bardzo często wesela w piątek i co wtedy?? Zostaje tylko sobota. Sala oddalona jest o 35 km od mojej miejscowości.
Rozumiem, w takim wypadku poprosiłabym o zajęcie się tym świadka, tatę, brata, kuzyna - jakąś zaufaną osobę, żeby zajął się tym do południa w sobotę

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
super efekty! chyba muszę zacząć
Efekty są genialne, będę polecać olejowanie wszystkim Nie sądziłam, że nadejdzie dzień, kiedy przestanę się bać o moje paznokcie - że je złamię lada moment, że lakier zaraz odpryśnie itp Teraz już nie mam takich problemów.
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 15:05   #548
hihihi
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!

Cytat:
Kiedyś juz się przewinęło we wcześniejszych wątkach ze na paznokcie super jest odzywka eveline 8w1. Sama ja uzywam i nigdy nie miałam tak zdrowych i ładnych paznokci. Jak ja odstawilam to wiadomo paznokcie powróciły do stanu sprzed ale szybko spowrotem do niej wrocilam i dalej super efekty.

też jej używam, ale ma straszny skład! i też mi się bardzo porawiły paznokcie po niej
chociaż najlepiej po odżywce sally hansen
ale chciałabym coś bardziej naturalnego

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Cytat:
Efekty są genialne, będę polecać olejowanie wszystkim Nie sądziłam, że nadejdzie dzień, kiedy przestanę się bać o moje paznokcie - że je złamię lada moment, że lakier zaraz odpryśnie itp Teraz już nie mam takich problemów.
spróbuję tylko nie wiem od czego zacząć? może od tego z Alterry? i od rycynowego bo i tak chciałam kupić do rzęs i brwi

Dexter w spódnicy
Stary 2013-09-09, 15:08   #549
nasturcja1308
Rozeznanie

Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!

Cytat:
spróbuję tylko nie wiem od czego zacząć? może od tego z Alterry? i od rycynowego bo i tak chciałam kupić do rzęs i brwi
chyba też się skuszę na olejowanie wszystkiego, do ślubu może będą twardsze, bo jak na razie łamią się ciągle i rozdwajają

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 15:10   #550
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
też jej używam, ale ma straszny skład! i też mi się bardzo porawiły paznokcie po niej
chociaż najlepiej po odżywce sally hansen
ale chciałabym coś bardziej naturalnego

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Mnie Eveline też bardzo pomogła, ale odkąd olejuję, nie używam jej już Ja olejuję Alterrą papaja+migdał, wczoraj zaczęłam Alverde z olejkiem arganowym. Dobre są też oliwki Babydream, rybki keratynowe GAL itp. Polecam przeglądnięcie całego wątku, u mnie na blogu też był o tym wpis http://kotwkosmetyczce.blogspot.com/...-paznokci.html

Ale koniec offtopowania
Stary 2013-09-09, 15:14   #551
enzunio
BAN stały

Cytat:
enzunio Poproszę i dziękuję
Tylko weź pod uwagę, że to dopiero "robocze" jest bo makijażystka będzie miała kilka osób do pomalowania a fryzjerka mnie i mamę No i ja Polter robię w piątek

29.05.:
 przygotować kieliszki i bimber na Poltra
 paznokcie moje i Kuby
 częściowo spakować się do hotelu
30.05.:
 Zadzwonić do fotografów, kamerzystów, dja, dekoratorki, makijażystki, fryzjerki i skrzypaczki
 Jechać poustawiać winietki i koszyczki
 Spowiedź przedślubna
 Zrobić jedzonko na poltra
 przystroić podwórko na Poltra
 Dokończyć pakowanie się do hotelu
 Przygotować ubrania na następny dzień
 POLTER!!
 spać
31.05.:
 7.30 wstać
 7.40 prysznic
 8.00 śniadanie
 8.30 strojenie podwórka
 9.00 fryzjer
 12.30 zjeść
 13.00 makijaż
 14.00 ubieranie
 14.45 przyjazd Pana Młodego
 15.00 błogosławieństwo
 15.15 wyjazd do Kościoła
 16.00 ŚLUB!!!
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 15:17   #552
alloffkowa
Zakorzenienie

nie mogę się napaczeć na moją kieckę, aaaaj, dziś nie chodze po ziemi, latam 2 metry nad ziemią
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-09-09, 15:20   #553
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Tylko weź pod uwagę, że to dopiero "robocze" jest bo makijażystka będzie miała kilka osób do pomalowania a fryzjerka mnie i mamę No i ja Polter robię w piątek

29.05.:
 paznokcie moje i Kuby
30.05.:
 Zadzwonić do fotografów, kamerzystów, dja, dekoratorki, makijażystki, fryzjerki i skrzypaczki
 Spowiedź przedślubna
 POLTER!!
 spać
31.05.:
 7.30 wstać
 7.40 prysznic
 8.00 śniadanie
 8.30 strojenie podwórka
 9.00 fryzjer
 12.30 zjeść
 13.00 makijaż
 14.00 ubieranie
 15.00 błogosławieństwo
 15.15 wyjazd do Kościoła
 16.00 ŚLUB!!!
u nas coś takiego jak polter nie istnieje, więc mam więcej czasu w piątek
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 15:26   #554
Soul89
Zadomowienie

alloffkowa : Śliczna sukienka

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Soul89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 15:27   #555
Ad rem
Zadomowienie

To te kolczyki, o których pisałam, jak myślicie - nadają się na ślubne?

30.08.2014
Nasz Dzień

Edytowane przez Ad rem
Czas edycji: 2013-09-17 o 10:26
Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 15:31   #556
cornflower_girl
Zakorzenienie

maglena89 Ta dekoracja jest bardzo fajna. Inne mi sie nie podobaja - zwłaszcza te balonowo-metalizujące obrączki, styropianowe serca lub gołębie...

hihihi Piękna fryzura Bardzo Ci pasuje.

A co do głosów TŻ-ów, którzy nie pozwalają upinać włosów na ślubną fryzurę. Trochę rozumiem potrzebę pokazania pięknych, rozpuszczonych włosów - ale to niestety niepraktyczne. Rzadko kiedy rozpuszczone loki/ fale trzymają się przez całą noc, czasami tworzą się nieestetyczne strąki, w tańcu są trochę niepraktyczne - a nuż ktoś dostanie z warkocza

enzunio może postawcie wina na stoliku? Bardzo sprawdza się rozwiązanie, jak jest kilka rodzajów wina. Półwytrawne i półsłodkie to fajny wybór.

swiat_katarzyny osobiście bardziej podobają mi się te z Novia Blanca. Stylowe i eleganckie. wyglądają na cięższe - jak twoje uszy znoszą cięższe kolczyki?

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
U nas znów na odwrót. Wszystko do tej pory, dosłownie wszystko załatwiliśmy sami. Rodzice o połowie rzeczy nawet nie wiedzą
U nas tak samo. Oszczędzamy im stresu

alloffkowa Piękna sukienka Super, że znalazłaś tę wymarzoną

przezduzeem Witaj

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 15:32   #557
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:

29.05.:
 paznokcie moje i Kuby
30.05.:
 Spowiedź przedślubna
 POLTER!!
 spać
31.05.:
 7.30 wstać
 7.40 prysznic
 8.00 śniadanie
 8.30 strojenie podwórka
 9.00 fryzjer
 12.30 zjeść
 13.00 makijaż
 14.00 ubieranie
 15.00 błogosławieństwo
 15.15 wyjazd do Kościoła
 16.00 ŚLUB!!!
Mnie jeszcze duuużo brakuje do napisania harmonogramu Nie wiem np. na ile wcześniej możemy zawieźć wódkę do restauracji itp... No i na szczęście nie mamy polteru (pierwszy raz słyszę tą nazwę ), choć pewnie wieczorem dzień przed siądziemy wspólnie z jednymi i drugimi rodzicami i siostrami i będziemy przed-świętować

Cytat:
nie mogę się napaczeć na moją kieckę, aaaaj, dziś nie chodze po ziemi, latam 2 metry nad ziemią
Ach, cudowne uczucie, też tak miałam zaraz po zakupie... Teraz tak ze 2 razy dziennie patrzę na swoje zdjęcia w obawie, czy na pewno to TA jedyna, ale za każdym razem wniosek ten sam
Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
To te kolczyki, o których pisałam, jak myślicie - nadają się na ślubne?
Moim zdaniem nadają
Stary 2013-09-09, 15:32   #558
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Wiem jakie to uczucie Ty masz już swoją sukienkę w domu, tak? Ja z jednej strony żałuję że nie mam, a z drugiej się cieszę bo chyba codziennie bym ją zakładała
Przezduzeem witaj! W końcu jakaś dziewczyna z lubelszczyzny (do tej pory nie zauważyłam innej, jesli jest to przepraszam)

Edytowane przez Lemon_Drop
Czas edycji: 2013-09-09 o 15:34
Lemon_Drop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 15:33   #559
kuli1986
Raczkowanie

Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Hihihi no ma straszny sklad dlatego chciałam odstawić ale równie szybko do niej wrocilam a Sally Hansen wogole mi nie pomogła nic kompletnie

Stary 2013-09-09, 15:38   #560
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
hihihi Piękna fryzura Bardzo Ci pasuje.

A co do głosów TŻ-ów, którzy nie pozwalają upinać włosów na ślubną fryzurę. Trochę rozumiem potrzebę pokazania pięknych, rozpuszczonych włosów - ale to niestety niepraktyczne. Rzadko kiedy rozpuszczone loki/ fale trzymają się przez całą noc, czasami tworzą się nieestetyczne strąki, w tańcu są trochę niepraktyczne - a nuż ktoś dostanie z warkocza
dziękuję
a co do rozpuszczonych włosów mam to samo zdanie, chociaż bardzo bym chciała rozpuszczone, to wiem, że w praktyce by się nie sprawdziły a mam zamiar szaleć na parkiecie na swoim weselu
Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Wiem jakie to uczucie Ty masz już swoją sukienkę w domu, tak? Ja z jednej strony żałuję że nie mam, a z drugiej się cieszę bo chyba codziennie bym ją zakładała
też bym chciała zakładać codziennie suknie, niestety sama sobie nie poradzę, a mama mi nie pozwala i nie ma mi kto pomóc

Anesthesia dziękuję, bardzo mi pomógł Twój wpis na blogu
Przezduzeem witaj

Dexter w spódnicy
Stary 2013-09-09, 15:41   #561
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Przezduzeem witaj! W końcu jakaś dziewczyna z lubelszczyzny (do tej pory nie zauważyłam innej, jesli jest to przepraszam)
nie mam
Wisi w salonie schowana sobie. będę ją miała jakoś 1,5 miesiąca przed ślubem. 7 lipca mam dopasowywanie ostatnie
Cytat:
Hihihi no ma straszny sklad dlatego chciałam odstawić ale równie szybko do niej wrocilam a Sally Hansen wogole mi nie pomogła nic kompletnie

teraz to Ty mi nie odpisujesz:P
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-09-09, 15:58   #562
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:

Straszny skład bo zaweira formaldehyd. Duzo osob skarzy sie o występowanie skutkow ubocznych po stosowaniu tej odzywki, ale sa to poprostu osoby uczulone na ten składnik. Jeśli ktoś nie jest uczulony, to nic sie nie dzieje. Zresztą formaldehyd jest takze składnikiem lakierów do paznokci, nie wszystkich, ale jednak. Stosowanie tej odzywki nie jest wskazane osobom uczulonym na formaldehyd, bo sobie tylko zniszczą paznokcie..
Ja zanim kupilam ta odzywke to fakt czytałam duzo o niej, i miałam miesznae uczucia, ale kolezanka mi ją polecała.. Więc kupiłam, pomalowałam, nic mnie nie piekło, nie robiły się żadne przebarwienia. Stosowałam ją co prawda miesiąc, paznokcie fakt faktem były ładniejsze i dluższe, ale jak po miesiacu mi sie złamał paznokiec to przestałam ja stosować , zresztą nie chciało mi się malować codziennie paznokci, potem przerwa, itepe, tymbardziej że najzwyczajniej w świecie o tym zapominałam Odżywka pomaga, ale trzeba zalecać się do stosowania. A mi zawód nie pozwoli na "zapuszczenie" paznokci, więc nie mam problemu Na ślub sobie zrobie ładne, 'naturalne'( nie za długie) tipsy żelowe

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Edytowane przez czekooczekolada
Czas edycji: 2013-09-09 o 16:00
czekooczekolada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 16:07   #563
enzunio
BAN stały

Ja miałam ten skutek uboczny, zaczął odklejać mi się paznokieć na szczęście w porę się opamiętałam

No Polter hmm, dziewczyny pamiętają jakie batalie były o to z moją rodziną i TŻtem, a w końcu sama się zaczęłam napalać i teraz się cieszę, co 3 dni to nie dwa Oby tylko siedzieli do 23 a nie do 2
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 16:07   #564
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
A w ogóle jakie kupić? czerwone? Białe? Wytrawne do obiadu, a potem? Słodkiego nie raczej, może półwytrawne i półsłodkie?
Półwytrawne i półsłodkie dobry wybór
Ja tam uwielbiam Carlo Rossi, obojętnie, czy to siki czy nie, po prostu mi smakuje (moje ulubione to Sweet Red). Uwielbiam wina, ale na weselu będą pili inni, nie ja, więc też będę wybierała z półsłodkich, półwytrawnych. Jeśli nie Carlo Rossi właśnie, to pewnie kupimy hiszpańskie wina, są bardzo dobre- tu bym polecała z rejonu La Rioja

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
jak ja was dziewczyny doskonale rozumiem z tymi egzaminami.... siedzę w notatkach i pisze licencjat... ehh.... 5 dni mi zostało a ja jestem w lesie
dziewczyny ja po rade przychodzę...
.... błagam, które?
Jeśli już któreś z tych, to drugie. Wg mnie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
a ja bym chciała zimne ognie... bo i lampiony i fajerwerki mi się przejadły.... http://www.slubnezakupy.pl/sklep,141..._70cm_3szt.htm
tylko nie mam pojęcia kiedy i jak to zaaranżować jakieś propozycje? (dodam, ze sala nie ma wyjścia na ogród)
Mi się marzyły zimne ognie podczas pierwszego tańca już od dawna- wyobrażałam sobie przygaszone światła, i te zimne ognie w rękach gości wokół nas

Cytat:
Jak juz czesc z Was zdazyla pewnie zauwazyc na facebooku MAM JĄ <3 potem napisze wiecej )
Nie mam Cię na fejsie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Jakby któraś chciała na facebooka
A ja nie mogę znaleźć Cię na fejsie...

Cytat:
Ostatnio dopada mnie jakaś panika przedślubna - czy ja wszystko zdążę zrobić w sobotę Fryzura, makijaż, jechać na salę z alkoholem i winietkami, zrobić "odbiór" dekoracji w kościele, przystroić samochód.....
Będziesz mieć ludzi od tego, spokojnie ja zamierzam świadkową wrobić w przystrajanie auta
a autem pewnie pojedziemy naszym-zdj w załączniku, tzn ktoś nas zawiezie (podejrzewam, że po prostu drużba)

Cytat:
I na bank zdecyduje się na woalkę, teściowej bardzo się podobają woalki, myślałam że wszyscy powiedzą że zdurniałam:P
ja bym chciała woalkę, ale wątpię, by mi pasowała... I czym będę rzucać, woalką??

Cytat:
Napisane przez Aasikk Pokaż wiadomość
mi na powiększone i zapchane pory pomogło mycie twarzy szarym mydłem (biały jeleń) może spróbuj??? koszt ok. 2 zł a jak się nie sprawdzi to głowy sobie nie urwiesz za 2 zł
Co do paznokci to ja jestem wielką przeciwniczką wszelkiego rodzaju suplementów. Polecam moczenie paluszków w ciepłej oliwie z oliwek. Paznokcie są nawilżone, nie łamią się no i skórki są super nawilżone.
szare mydło??? A mydło przypadkiem nie wysusza?

Cytat:
Suknia ślubna Alloffkowej

Igar 2013
Halle
Na pewno będziesz ładnie wyglądać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg FORD-Fusion-1-6-TDCI--2004-2005-.jpg (18,5 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg images.jpg (10,9 KB, 6 załadowań)

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 16:19   #565
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja jakbym miała kieckę w domu to też bym chciała codziennie mierzyć, lepiej jej w salonie i przynajmniej wiem, że TŻ nie zobaczy
Cytat:
a co do rozpuszczonych włosów mam to samo zdanie, chociaż bardzo bym chciała rozpuszczone, to wiem, że w praktyce by się nie sprawdziły a mam zamiar szaleć na parkiecie na swoim weselu
(...)
Anesthesia dziękuję, bardzo mi pomógł Twój wpis na blogu
Przezduzeem witaj
Dla mnie upięte włosy to mus, przy całej nocy tańca i zabawy... Byłam na jednym weselu gdzie PM miała pół-rozpuszczone włosy i w sumie po pierwszej godzinie wesela wyglądały bardzo kiepsko... miałam ochotę wziąć ją do łazienki i jej te włosy przeczesać, ale wstydziłam się to zaproponować

Dziękuję, cieszę się, że post Ci się przydał! Zapraszam do udzielania się w olejowym wątku
Stary 2013-09-09, 16:33   #566
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

hihihi Prześliczna fryzura! Idealna na ślub.

swiat_katarzyny Moje serce skradły kolczyki nr 2. Bardzo w moim stylu.
Co do zimnych ogni - my będziemy takie właśnie mieć, długie ognie.
Oglądaliśmy płytę z wesela i zdjęcia, gdzie były zimne ognie. Para Młoda była w kółeczku, wolna piosenka, wszyscy goście trzymali te długie ognie.

alloffkowa Gratuluję! Sukienka piękna i ta cena Rewelacyjny wybór.

przezduzeem Witaj

Była mowa o winach. Przez ostatnie pół roku byliśmy na 3 weselach, na każdym było wino białe i czerwone (słodkie). Na dwóch chyba było wino Brasco i nawet mi smakowało. Z tego co wiem, cena około 12 zł.
My uwielbiamy wino czerwoen Mogen David z granatem, ale cena to 26 zł, więc na pewno poszukamy czegoś tańszego.

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 16:35   #567
Maglena89
Raczkowanie

alloffkowa gratuluję sukienki ! Jest na prawdę piękna Pokażesz na sobie?
Stary 2013-09-09, 16:42   #568
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Półwytrawne i półsłodkie dobry wybór
Ja tam uwielbiam Carlo Rossi, obojętnie, czy to siki czy nie, po prostu mi smakuje (moje ulubione to Sweet Red). Uwielbiam wina, ale na weselu będą pili inni, nie ja, więc też będę wybierała z półsłodkich, półwytrawnych. Jeśli nie Carlo Rossi właśnie, to pewnie kupimy hiszpańskie wina, są bardzo dobre- tu bym polecała z rejonu La Rioja

Jeśli już któreś z tych, to drugie. Wg mnie

Mi się marzyły zimne ognie podczas pierwszego tańca już od dawna- wyobrażałam sobie przygaszone światła, i te zimne ognie w rękach gości wokół nas

Nie mam Cię na fejsie

A ja nie mogę znaleźć Cię na fejsie...

Będziesz mieć ludzi od tego, spokojnie ja zamierzam świadkową wrobić w przystrajanie auta
a autem pewnie pojedziemy naszym-zdj w załączniku, tzn ktoś nas zawiezie (podejrzewam, że po prostu drużba)

ja bym chciała woalkę, ale wątpię, by mi pasowała... I czym będę rzucać, woalką??

szare mydło??? A mydło przypadkiem nie wysusza?

Na pewno będziesz ładnie wyglądać
można podwiązką
Ja rzucać nie będę bo nie będę miała penienek na przyjęciu
Cytat:
Napisane przez Maglena89 Pokaż wiadomość
alloffkowa gratuluję sukienki ! Jest na prawdę piękna Pokażesz na sobie?
nie mam fotek w sukni
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-09-09, 16:49   #569
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
ehh zazdroszczę! ja już bym chciała jechać po moją, ale najpierw muszę zrobić rajd po salonach, aby się upewnić, że to ta jedyna a na to w ogóle nie mam teraz czasu, dopiero w październiku
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 17:03   #570
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
można podwiązką
Ja bym nie chciała łapać czyjejś podwiązki z nogi, poza tym zanim bym ją zdjęła... No ale pewnie i tak skończę z welonem

Mam jeszcze jedno pytanko - od kiedy mam zacząć chodzić na solarium?
Chcę się trochę przybrązowić, bo jestem strasznie blada (mam anemię), samoopalaczy nie lubię, a balsamy brązujące to też trochę ryzyko jeśli chodzi o imprezy, i efekty nie za mocne Teraz też bym chciała pójść, wesele siostry TŻ jest 5.10.br, myślałam, żeby 2 tygodnie wcześniej pochodzić na solarium: pierwszy raz na 5 min, drugi na 7, i reszta też jakoś 7-8.. Tak będzie dobrze? W życiu nie byłam na solarium

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości