|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
alloffkowa - kiecka super
|
|
|
|
#542 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Kiedyś juz się przewinęło we wcześniejszych wątkach ze na paznokcie super jest odzywka eveline 8w1. Sama ja uzywam i nigdy nie miałam tak zdrowych i ładnych paznokci. Jak ja odstawilam to wiadomo paznokcie powróciły do stanu sprzed ale szybko spowrotem do niej wrocilam i dalej super efekty.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#543 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Z tym alkoholem, to wiem, ale u nas na sali są bardzo często wesela w piątek i co wtedy?? Zostaje tylko sobota. Sala oddalona jest o 35 km od mojej miejscowości.
|
#544 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!
fajna fajna gratuluje zakupu oczywiscie , pisalam do Ciebie kilka stron wczesniej odnosbie tego salonu
ale chyba przeoczylas, no ale rozumiem takie emocje związane z zakupem sukni to wiadomo :pWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#545 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
Cytat:
|
|
|
#546 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żon
Cytat:
odpisałam że średnio ![]() bo Pani jak usłyszała datę ślubu powiedziała że mnóstwo czasu, z łaską dała mi jedną kieckę do przymierzenia.. ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- no i pytałam skąd jesteś
|
|
|
|
|
#547 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Efekty są genialne, będę polecać olejowanie wszystkim Nie sądziłam, że nadejdzie dzień, kiedy przestanę się bać o moje paznokcie - że je złamię lada moment, że lakier zaraz odpryśnie itp Teraz już nie mam takich problemów.
|
|
|
|
|
#548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!
Cytat:
chociaż najlepiej po odżywce sally hansen ![]() ale chciałabym coś bardziej naturalnego ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
tylko nie wiem od czego zacząć? może od tego z Alterry? i od rycynowego bo i tak chciałam kupić do rzęs i brwi
|
|
|
#549 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!
Cytat:
|
|
|
#550 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja olejuję Alterrą papaja+migdał, wczoraj zaczęłam Alverde z olejkiem arganowym. Dobre są też oliwki Babydream, rybki keratynowe GAL itp. Polecam przeglądnięcie całego wątku, u mnie na blogu też był o tym wpis http://kotwkosmetyczce.blogspot.com/...-paznokci.htmlAle koniec offtopowania
|
|
|
|
|
#551 |
|
BAN stały
|
Tylko weź pod uwagę, że to dopiero "robocze" jest bo makijażystka będzie miała kilka osób do pomalowania a fryzjerka mnie i mamę
No i ja Polter robię w piątek![]() 29.05.: przygotować kieliszki i bimber na Poltra paznokcie moje i Kuby częściowo spakować się do hotelu 30.05.: Zadzwonić do fotografów, kamerzystów, dja, dekoratorki, makijażystki, fryzjerki i skrzypaczki Jechać poustawiać winietki i koszyczki Spowiedź przedślubna Zrobić jedzonko na poltra przystroić podwórko na Poltra Dokończyć pakowanie się do hotelu Przygotować ubrania na następny dzień POLTER!! spać 31.05.: 7.30 wstać 7.40 prysznic 8.00 śniadanie 8.30 strojenie podwórka 9.00 fryzjer 12.30 zjeść 13.00 makijaż 14.00 ubieranie 14.45 przyjazd Pana Młodego 15.00 błogosławieństwo 15.15 wyjazd do Kościoła 16.00 ŚLUB!!! |
|
|
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
nie mogę się napaczeć na moją kieckę, aaaaj, dziś nie chodze po ziemi, latam 2 metry nad ziemią
|
|
|
|
#553 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#554 |
|
Zadomowienie
|
alloffkowa : Śliczna sukienka
|
#555 |
|
Zadomowienie
|
To te kolczyki, o których pisałam, jak myślicie - nadają się na ślubne?
You're mad. Bonkers. Off your head... but I'll tell you a secret... all of the best people are. 30.08.2014 ![]() Nasz Dzień Edytowane przez Ad rem Czas edycji: 2013-09-17 o 10:26 |
|
|
|
#556 | |
|
Zakorzenienie
|
maglena89 Ta dekoracja jest bardzo fajna. Inne mi sie nie podobaja - zwłaszcza te balonowo-metalizujące obrączki, styropianowe serca lub gołębie...
hihihi Piękna fryzura Bardzo Ci pasuje.A co do głosów TŻ-ów, którzy nie pozwalają upinać włosów na ślubną fryzurę. Trochę rozumiem potrzebę pokazania pięknych, rozpuszczonych włosów - ale to niestety niepraktyczne. Rzadko kiedy rozpuszczone loki/ fale trzymają się przez całą noc, czasami tworzą się nieestetyczne strąki, w tańcu są trochę niepraktyczne - a nuż ktoś dostanie z warkocza ![]() enzunio może postawcie wina na stoliku? Bardzo sprawdza się rozwiązanie, jak jest kilka rodzajów wina. Półwytrawne i półsłodkie to fajny wybór. swiat_katarzyny osobiście bardziej podobają mi się te z Novia Blanca. Stylowe i eleganckie. wyglądają na cięższe - jak twoje uszy znoszą cięższe kolczyki? Cytat:
![]() alloffkowa Piękna sukienka Super, że znalazłaś tę wymarzoną ![]() przezduzeem Witaj
|
|
#557 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem np. na ile wcześniej możemy zawieźć wódkę do restauracji itp... No i na szczęście nie mamy polteru (pierwszy raz słyszę tą nazwę ), choć pewnie wieczorem dzień przed siądziemy wspólnie z jednymi i drugimi rodzicami i siostrami i będziemy przed-świętować ![]() Cytat:
Teraz tak ze 2 razy dziennie patrzę na swoje zdjęcia w obawie, czy na pewno to TA jedyna, ale za każdym razem wniosek ten sam ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#558 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ty masz już swoją sukienkę w domu, tak? Ja z jednej strony żałuję że nie mam, a z drugiej się cieszę bo chyba codziennie bym ją zakładała![]() Przezduzeem witaj! W końcu jakaś dziewczyna z lubelszczyzny (do tej pory nie zauważyłam innej, jesli jest to przepraszam)
Edytowane przez Lemon_Drop Czas edycji: 2013-09-09 o 15:34 |
|
|
|
|
#559 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Hihihi no ma straszny sklad dlatego chciałam odstawić ale równie szybko do niej wrocilam a Sally Hansen wogole mi nie pomogła nic kompletnie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#560 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do rozpuszczonych włosów mam to samo zdanie, chociaż bardzo bym chciała rozpuszczone, to wiem, że w praktyce by się nie sprawdziły a mam zamiar szaleć na parkiecie na swoim weselu Cytat:
Anesthesia Przezduzeem witaj
|
|
|
#561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wisi w salonie schowana sobie. będę ją miała jakoś 1,5 miesiąca przed ślubem. 7 lipca mam dopasowywanie ostatnie ![]() teraz to Ty mi nie odpisujesz:P |
|
|
|
|
#562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zanim kupilam ta odzywke to fakt czytałam duzo o niej, i miałam miesznae uczucia, ale kolezanka mi ją polecała.. Więc kupiłam, pomalowałam, nic mnie nie piekło, nie robiły się żadne przebarwienia. Stosowałam ją co prawda miesiąc, paznokcie fakt faktem były ładniejsze i dluższe, ale jak po miesiacu mi sie złamał paznokiec to przestałam ja stosować , zresztą nie chciało mi się malować codziennie paznokci, potem przerwa, itepe, tymbardziej że najzwyczajniej w świecie o tym zapominałam Odżywka pomaga, ale trzeba zalecać się do stosowania. A mi zawód nie pozwoli na "zapuszczenie" paznokci, więc nie mam problemu Na ślub sobie zrobie ładne, 'naturalne'( nie za długie) tipsy żelowe
Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need. 🤍 ______________________ Edytowane przez czekooczekolada Czas edycji: 2013-09-09 o 16:00 |
|
|
|
|
#563 |
|
BAN stały
|
Ja miałam ten skutek uboczny, zaczął odklejać mi się paznokieć na szczęście w porę się opamiętałam
![]() No Polter hmm, dziewczyny pamiętają jakie batalie były o to z moją rodziną i TŻtem, a w końcu sama się zaczęłam napalać i teraz się cieszę, co 3 dni to nie dwa Oby tylko siedzieli do 23 a nie do 2 |
|
|
|
#564 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam uwielbiam Carlo Rossi, obojętnie, czy to siki czy nie, po prostu mi smakuje (moje ulubione to Sweet Red). Uwielbiam wina, ale na weselu będą pili inni, nie ja, więc też będę wybierała z półsłodkich, półwytrawnych. Jeśli nie Carlo Rossi właśnie, to pewnie kupimy hiszpańskie wina, są bardzo dobre- tu bym polecała z rejonu La Rioja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A ja nie mogę znaleźć Cię na fejsie... Cytat:
![]() a autem pewnie pojedziemy naszym-zdj w załączniku, tzn ktoś nas zawiezie (podejrzewam, że po prostu drużba) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Na pewno będziesz ładnie wyglądać
|
|
#565 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję, cieszę się, że post Ci się przydał!
|
||
|
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
hihihi Prześliczna fryzura! Idealna na ślub.
swiat_katarzyny Moje serce skradły kolczyki nr 2. Bardzo w moim stylu. Co do zimnych ogni - my będziemy takie właśnie mieć, długie ognie. Oglądaliśmy płytę z wesela i zdjęcia, gdzie były zimne ognie. Para Młoda była w kółeczku, wolna piosenka, wszyscy goście trzymali te długie ognie. alloffkowa Gratuluję! Sukienka piękna i ta cena Rewelacyjny wybór.przezduzeem Witaj Była mowa o winach. Przez ostatnie pół roku byliśmy na 3 weselach, na każdym było wino białe i czerwone (słodkie). Na dwóch chyba było wino Brasco i nawet mi smakowało. Z tego co wiem, cena około 12 zł. My uwielbiamy wino czerwoen Mogen David z granatem, ale cena to 26 zł, więc na pewno poszukamy czegoś tańszego. |
|
|
|
#567 |
|
Raczkowanie
|
alloffkowa gratuluję sukienki ! Jest na prawdę piękna
|
|
#568 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja rzucać nie będę bo nie będę miała penienek na przyjęciu ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już bym chciała jechać po moją, ale najpierw muszę zrobić rajd po salonach, aby się upewnić, że to ta jedyna a na to w ogóle nie mam teraz czasu, dopiero w październiku
|
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym nie chciała łapać czyjejś podwiązki z nogi, poza tym zanim bym ją zdjęła... No ale pewnie i tak skończę z welonem
Mam jeszcze jedno pytanko - od kiedy mam zacząć chodzić na solarium? Chcę się trochę przybrązowić, bo jestem strasznie blada (mam anemię), samoopalaczy nie lubię, a balsamy brązujące to też trochę ryzyko jeśli chodzi o imprezy, i efekty nie za mocne Teraz też bym chciała pójść, wesele siostry TŻ jest 5.10.br, myślałam, żeby 2 tygodnie wcześniej pochodzić na solarium: pierwszy raz na 5 min, drugi na 7, i reszta też jakoś 7-8.. Tak będzie dobrze? W życiu nie byłam na solarium
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.

Co się da, zrób wcześniej, np. alkohol na salę powinno się moim zdaniem dostarczyć wieczór wcześniej. Poproś o to tatę albo kogoś, PMka powinna w dniu ślubu ograniczyć takie rzeczy do minimum 

Nie wiem np. na ile wcześniej możemy zawieźć wódkę do restauracji itp... No i na szczęście nie mamy polteru (pierwszy raz słyszę tą nazwę 
)
Fryzura, makijaż, jechać na salę z alkoholem i winietkami, zrobić "odbiór" dekoracji w kościele, przystroić samochód.....