|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
tylko przyznała się do wypisywania postów typu: "hturhffjkfkf" i pisania do użytkowników że mają "brzydkie" avatary i ktoś chyba do moderatora to zgłosił że spamuje i nabija posty Byłam w biedronce, na mm 1 też jest promocja, kupiłam 4 słoiczki marchwiowo-jabłkowe bo reszta była po 7-8 miesiącu dopiero ale kaszkę z nestle bardziej się opłaca kupić w rossmanie przy promocji druga za 50%
|
|
|
|
#4772 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
wynikow jeszcze nie ma, zadzwonia do mnie jutro...
|
#4773 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku dziękuję
Uspokoiłaś mnieVeronic tak szkoda W. U nas zdaje się, że kolki mijają, ale widzę, że u was się ciągnie i ciągnie...Dziewczynki Julka w końcu zaczęła unosić główkę z leżenia na brzuszku!! Z dnia na dzien!! Wiem, że wasze dzieci umieją to już dawno dawno, ale ja się obawiałam, bo Julcia w czwartek kończy 13 tyg i nie dźwigała a od 3 dni idzie coraz lepiej!! clo czekam na wiadomość ![]() axella czytałam o tym, co pisałaś o Tracy Hogg. Ja ją popieram, ale też nie wie wszystkim, a w wielu sytuacjach uważam, że jest pomocna Nie robię tego co mówi punkt w punkt, ale dzięki niej uczę się rozpoznawać rodzaje płaczu etc
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013,
|
|
|
|
#4775 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013,
My tez trzymamy kciuki.
Biedna jestes Cloche. Ja szczerze mowiac jestem z tych co przy zdrowym dziecku by sie bali spadkow a Ty przy serduszku Florka w ogole musisz miec mega obawy. Kciuki ogromne i uaciski dla Was Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4777 |
|
Raczkowanie
|
mamy co karmia mm dajecie witamine d3
|
|
|
|
#4778 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
superCytat:
Cytat:
no i ja też nie wiem o co chodzi I., szczególnie dziś. ale zwalam to na pogodę lub skok. wróciliśmy z usg, oczywiście nie obyło się bez koncertu, ale z bioderkami wszystko ok. są niby jakieś przykurcze, ale to drobiazg, tym bardziej że mój mąż ma całą masę przykurczy i zesztywniałe stawy a ja też do gibkich i zwinnych nie należę.
|
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
hump
za bioderka. Najważniejsze, że nie ma nic poważnego
|
#4780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale czuję się doceniona, bo nie dostałam wiadomości że mam brzydki avatar ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- ja niby kp, ale z tego co słyszałam to przy mm nie ma takiej potrzeby bo wszelkie niezbędne witaminy są w mm właśnie dziękujemy
|
|
#4781 |
|
Wtajemniczenie
|
trzymam kciuki za Florka!!
moje dziecko chyba prześpi jesień, śpi od 13 i końca nie widać, kilka razy przebudził się na cyca, ale z zamkniętymi oczami stękał
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4782 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Nie wiem jak to się fachowo nazywa ale ma 75 stopni powinna mieć 80 Kazał się nie martwić tylko pieluchować ile sie da. Szkoda bo strasznie tego nie lubię Byłam też u pediatry rano bo coś mi pokasłuje i jakby w środku w nosie jej tak rzęzi. Osłuchał ją i oblukał i wszystko wygląda OK. Kazał wpuszczać sól fizjologiczną. Cloche wielkie za Florka kochanego
|
#4783 |
|
Raczkowanie
|
aaaa
![]() ![]() klask i: Dla Przemka za skończone 5mc i mój synuś próbuje siadać włożyłam go do fotelika a ten sie dźwiga do siadania ale jestem z niego dumna
|
|
|
|
#4784 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZE
uuu no to się zalatwilas. kup sobie maseczke zebys dziewczyn nie zarazila
![]() Dlaczego Elusiek ma wizazowego Bana? ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
sto lat dla Przemcia! kurcze jaka to rozbieznosc, niektóre pisza, ze dzieci koncza 3 miesiące, a on już 5. wielki kawaler!---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
takie uroki macierzyństwa! dziewczyny pisaly tu co na katarek, zapisałam sobie, bo bez recepty:KATAR Marimer Nasivin soft olbas oil na bodziaka - parę kropelek masc majerankowa pod nosek Euphorbium (homeopatyczne kropelki) 2x dziennie witamina c - 3x6 kropel dziennie |
||
|
|
|
#4785 | |||
|
Zakorzenienie
|
Co do wit. D na mm to jedna krople dziennie ja daje vigantol
wrrr oby to nie bylo przez wzrost bakteri:banghead: Cytat:
![]() Cytat:
![]() mi tez sie zdarza ![]() Cytat:
|
|
#4786 |
|
Raczkowanie
|
Vil brawo dla Przema, zdolniacha
![]() Magiusa kciuki i moze męża zostaw dzisiaj za drzwiami na zabiegu ![]() Cloche apetytu dla Florka Axela powodzenia w ZUSie i sądzie (a jednak będzie się działo? )Aaś jakiego wirusa roznosisz? Oby dziewczynom się nie udzielił.No i brawa za udane chrzty, czyżbym tylko ja miała zamiar nie chrzcić ![]() Podczytuję Was, ale dużo na głowie ostatnio. Kupiliśmy samochód, tzn 11letnie padło, ale jeździ i przebieg tylko 46 tys. Dzisiaj wsiadam po raz pierwszy po trzech latach za kółko i stresuję się jak co najmniej 60letnia dziewica przed randką
|
#4787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4788 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4789 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
Hejka my po spotkaniu z nasza rehabilitantka u ktorej mamy wizyty raz w mies.na asymetrie i mamy 2 fajne cwiczenia ktore dla dziexi sa zabawa
1: noszenie na rekach przodem do swiata ale dziecko jest jakby skulone tzn. Dupka jest w dolku a my trzymamy pod kolankami. To dla dziexka fajne bo ono oglada sobie swiat a jednoczesnie cwiczy 2. Bierzemy dziecko jak do samolociku tzn. Jedna reka normalnie jak do samolociku miedzy nogami a druga pod obdwoma ramionkami. I generalnie tak trzymajac rece rozciagamy mu obie strony w ten sposob ze robimy tak jakbysmy lokciami swoimi chcieli sie dotknac a pozniej spowrotem je prostujemy. To tez sie dziecku podoba. Obie te rzeczy rozciagaja miesnie ktore sa niesymetryczne Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
07.07.2012 & Edytowane przez Magiusa Czas edycji: 2013-09-09 o 17:18 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szukaj pozytywow i będzie ok.my tez dzisiaj kontrolowalysmy bioderka - lekarz do którego pojechałam jest jakiś dziwny ostatnio już wykazal się swoim specyficznym poczuciem humoru... pytal czy cwiczylysmy żabkowanie na brzuszku "taaa oczywiście" (zapomniałam o tym ), na co on, ze widzi poprawe hehe (a przecież wszystko było ok!). pokazal nam nowe cwiczenie (żabkowanie podczas noszenia, szeroki rozstaw nozek jak przy chustowaniu, nic nowego ) i kontrola jak już mala będzie siedzieć. aaa i najlepsze: trzymam w rece rajstopki młodej, a on tak patrzy i patrzy. w końcu mowi: "a to wyrzucamy" yyy dlaczego? "bo chinczycy szyja to na siebie i jest male" wiec pokazałam, ze one się naprawdę mocno rozciagaja i na Nele sa nawet za duże. spokojnie może w nich wyginac bioderka i machac nozkami jak jej się tylko podoba :P ...nie rozumiem go i mam nadzieje, ze przed nami to już ostatnia kontrola
|
|
|
|
|
#4791 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Fajnie, że dobrze zniósł chrzest ![]() To jak to jest z tą wit.D przy mm? Ja byłam pewna, że trzeba dawać, że tylko wit.K nie trzeba. A tu piszecie tak różnie. To jak w końcu jest |
|||
|
|
|
#4792 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() za zdolną siostrę
|
|
#4793 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby jednak jutrzejsze wyniki były OK a to chwilowa jego niedyspozycja! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Tak. Cytat:
![]() My też mieliśmy po pierwszej kontroli pieluszkować, ale to podobno ściema z tym pieluszkowaniem. Jest kilka art na ten temat ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ciekawy przypadek ![]() ![]() Cytat:
Żyjemy w takim klimacie, że nawet dorosłym się zaleca.
|
|
#4794 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
byliśmy wczoraj w Wiśle, 6 godzinny spacer po górach wywołał u mnie lawinę zakwasów, ale M się podobało dobrze, że wzięliśmy chustę do wózka, mąż całą drogę w dół miał ją w kangurku i sobie spała ![]() cloche, trzymamy za wyniki |
|
|
|
|
#4795 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZE
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak nie dane mi było Was nadrobić.
Diabli - dzięki za rady Cloche- Ty to sie masz aż mi głupio ze zadreczam sie katarkiem małego. Trzymam kciuki za Florka z całych sił ![]() My wyszliśmy na spacer bo ładnie sie zrobiło i mały śpi. Ja jestem oferma nad ofermami Zbieralan kasę dla małego.. Z chrzcin, z prezentów i sami mu odkladalismy.. Dziś chciałam ja wziąć i wpłacić mu na konto... I kasy nie ma.. Zapadła sie pod ziemie Przeszukalam całe mieszkanie i nic ![]() Ale ze mnie debil
|
|
|
|
#4797 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013,
Heja
wróciłam z rehabilitacji z Ninką, wrzeszczała strasznie, teraz śpi. Cytat:
Cytat:
Mam taką przetrwałą schizę i warzę małą codziennie. Wiem dobrze co czujesz Każde odchylenie od normy będzie Ci zapalać czerwoną lampkę. Dobrze że masz tą pielęgniarkę, mam nadzieje że jest doświadczona i powie Ci kiedy trzeba naprawdę się martwić Cytat:
chyba nikt z Was nie pobije mnie w ilości oblanych egzaminów
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4798 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. M
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4799 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a cos wiecej napisz ile trwaly cwiczenia? Jakas konkretna metoda? Kurcze my mamy w czwartek wizyte juz sie boje Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4800 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A to czy jest alergia na coś tam i czy się rozkłada to w tym temacie już nie pomogę...
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:43.

ale kaszkę z nestle bardziej się opłaca kupić w rossmanie przy promocji druga za 50%

Uspokoiłaś mnie
U nas zdaje się, że kolki mijają, ale widzę, że u was się ciągnie i ciągnie...

07.07.2012 

za bioderka. Najważniejsze, że nie ma nic poważnego
Nie wiem jak to się fachowo nazywa ale ma 75 stopni powinna mieć 80
klask i:

Każde odchylenie od normy będzie Ci zapalać czerwoną lampkę. Dobrze że masz tą pielęgniarkę, mam nadzieje że jest doświadczona i powie Ci kiedy trzeba naprawdę się martwić