Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19 - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-09, 17:17   #571
alloffkowa
Zakorzenienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Ja bym nie chciała łapać czyjejś podwiązki z nogi, poza tym zanim bym ją zdjęła... No ale pewnie i tak skończę z welonem

Mam jeszcze jedno pytanko - od kiedy mam zacząć chodzić na solarium?
Chcę się trochę przybrązowić, bo jestem strasznie blada (mam anemię), samoopalaczy nie lubię, a balsamy brązujące to też trochę ryzyko jeśli chodzi o imprezy, i efekty nie za mocne Teraz też bym chciała pójść, wesele siostry TŻ jest 5.10.br, myślałam, żeby 2 tygodnie wcześniej pochodzić na solarium: pierwszy raz na 5 min, drugi na 7, i reszta też jakoś 7-8.. Tak będzie dobrze? W życiu nie byłam na solarium
zawsze można kupić na allegro welon za parę zł dosłownie do rzucania. dużo PM tak robi, nawet jeśli sama ma welon, to jak ma się drugi na rzucanie można go zostawić na pamiątkę nowej PM
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 17:21   #572
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Panna Izabela Wprawdzie nie doradzę w tej kwestii, ale przypomniały mi się moje doświadczenia z opalaniem

Moja pierwsza wizyta w solarium zakończyła się tragicznie
Jestem od zawsze blada, a moje ciało w słońcu bardziej się parzy niż opala. Bez filtra +50 na twarz i ciało się nie ruszam. Ponieważ moje blade ciało jest od zawsze moim kompleksem, postanowiłam pójść na solarium na 5 min. Efekt - poparzenie skóry i leczenie dermatologiczne ok. 1 miesiąca i okazało się, że mam fotoalergię i mam sobie odpuścić. Od kilku już lat pogodziłam się z tym, chociaż nie ukrywam, że chciałabym w dniu ślubu mieć piękną ładnie opaloną skórę, która ładnie wyglądałaby przy białej sukience, ale co mam poradzić... Nic. Podziwiam tylko wszystkie pięknie opalone dziewczyny.
Dermatolog próbowała mnie pocieszyć mówiąc, że za to moja skóra nie będzie się szybko starzała, bo jest chroniona dużymi filtrami i się nie opala. Marne pocieszenie.

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 17:37   #573
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
no to udanej zabawy już życzę
mam, Tż robił więc takie średnie są, nie umiał ująć fryzury tak jak bym chciała
no i zmodyfikuję ten przód fajnie się z tym czułam, ale nie praktyczne
przecudownie!
Cytat:
Napisane przez przezduzeem Pokaż wiadomość
Dzień dobry kochane PM!
Podczytuję Was od cz.18.
U mnie wszystko potoczyło się bardzo szybko. Zaręczyliśmy się 13sierpnia, a już dziś już mamy z TŻ zaklepaną
-salę
-kościół
-fotografa
-wpłaconą zaliczkę za sukienkę (szyję u krawcowej)
-wybrane buty

Ślub odbędzie się 2maja 2014r.
Mam nadzieję, że uda mi się pisać tak często, aby udało mi się dostać na listę
witaj

dziewczyny, ciężko mi się odnaleźć po nieobecności i wbić w dyskusję.

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 17:43   #574
Dotka90
Zakorzenienie

Magdalenka, a nie próbowałaś balsamów brązujących? Typu Dove itd? One trochę jednak efekt dają, akurat na ślub powinien być lekki, naturalny
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 17:52   #575
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Magdalenka, a nie próbowałaś balsamów brązujących? Typu Dove itd? One trochę jednak efekt dają, akurat na ślub powinien być lekki, naturalny
Próbowałam chyba Kolastyny i jeszcze czegoś, ale efekt mi się nie podobał. Niby wersja dla jasnej karnacji, a wyglądało pomarańczowo i nienaturalnie. Samoopalacze też odpadają.
Pozostanę "biała" i przyzwyczaiłam się już do tej myśli.

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2013-09-09 o 17:56
Stary 2013-09-09, 17:55   #576
cornflower_girl
Zakorzenienie

Magdalenka, Dotka ma rację z balsamami brązującymi. Lżejszy, naturalny efekt. Wydaje mi się, że nie ma co ryzykować fotouczuleń, czy poparzeń bez późniejszego efektu opalenizny. Myślę też, że dadzą subtelniejszy efekt - przy dziewczynie o alabastrowej skórze solarium może dać zupełnie nienaturalny odcień.

Jestem po drugiej odsłonie mierzenia. Tym razem dowiedziałam się, że koniecznie powinnam zrezygnować z prostych materiałów. Pani podsuwała co wymyślniejsze koronki z aplikacjami Svarowskiego (wolałabym bez, one są ładne na kimś, ale nie na mnie ). Mam wrażenie, że trochę na jedno kopyto, czyli koronkowa aplikacja na dekolcie lub koronkowa w literę A, dwuwarstwowa. Tych modeli, które chciałam przymierzyć nie było (albo fachowe oko pani ekspertki wyceniło mnie i sukien powyżej pewnej wartości nie dostawałam ) .

Krakowianki, które salony polecacie? Zależy mi na fachowym spojrzeniu, a nie wciskaniu jednakowych sukien wszystkim klientkom.

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 17:58   #577
KaEs
Wtajemniczenie

Witam się w nowym wątkku

od dziś będę mieć więcej czasu na pisanie z Wami

Ja z opalaniem nie mam najmniejszego problemu, a chociaż mam... za szybko się opalam więc rok 2014 bedzie rokiem z wysokim filtrem, żeby do ślubu uniknąć bezsensownych białych pasków od bluzek

Witam nowej Pmki

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 18:00   #578
Atomoowka
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny

Widzę,że gonicie cały czas z tymi stronami.

Co do lampionów ja też nie jestem ich zwolenniczką, chciałabym mieć cos fajnego co wyróżni wesele ale nie mam pomysłu. Lampiony mnie nie kręcą bo są takie przewidywalne i wielki szał na nie jest.

Podwiązki też nie będę miała, po co to w ogóle się zakłada?
I zastanawiam się czy założyć rajstopy czy jednak pończochy.
Na pewno pończochy będą wygodniejsze np przy korzystaniu z WC, gdzie i tak będę musiala się nagimnastykować z suknią

Elrosa a to musi być coś niebieskiego? Ja tam nic nie będę miała.

hihihi czy mogłabyś raz jeszcze wstawić fotkę fryzury? Proszę

A ja Wam powiem,ze dziś kupiłam i odebrałam sukienkę.
Materiał muślin cudny, kolor bardzo jasny ecru, prosta, klasyczna, bez ozdób bo takie prostę lubię

Wstawię fotki ale od razu mówię, że jakość jest tragiczna i suknia nie jest dopięta do końca więc nie układa się doskonale.
Lepszę fotki wrzucę jak przyjaciółka mnie w tygodniu odwiedzi.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM01149.jpg (86,7 KB, 81 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM01159.jpg (81,5 KB, 77 załadowań)

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 18:07   #579
alloffkowa
Zakorzenienie

Dziewczyny, ja to musze się czymś zamartwiać ... jak kupiłam kieckę to teraz co??
głowię się kto mi ją będzie sznurował w dniu ślubu??
mam nadzieję że moja świadkowa przed 40 sobie z tym poradzi..
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-09-09, 18:09   #580
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość

Materiał muślin cudny, kolor bardzo jasny ecru, prosta, klasyczna, bez ozdób bo takie prostę lubię

Wstawię fotki ale od razu mówię, że jakość jest tragiczna i suknia nie jest dopięta do końca więc nie układa się doskonale.
Jakie cudne bolerko

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 18:09   #581
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej dziewczyny

Widzę,że gonicie cały czas z tymi stronami.

Co do lampionów ja też nie jestem ich zwolenniczką, chciałabym mieć cos fajnego co wyróżni wesele ale nie mam pomysłu. Lampiony mnie nie kręcą bo są takie przewidywalne i wielki szał na nie jest.

Podwiązki też nie będę miała, po co to w ogóle się zakłada?
I zastanawiam się czy założyć rajstopy czy jednak pończochy.
Na pewno pończochy będą wygodniejsze np przy korzystaniu z WC, gdzie i tak będę musiala się nagimnastykować z suknią

Elrosa a to musi być coś niebieskiego? Ja tam nic nie będę miała.

hihihi czy mogłabyś raz jeszcze wstawić fotkę fryzury? Proszę

też nie jestem zwolenniczką lampionów

suknia z bolerkiem pięknie wyglada

Stary 2013-09-09, 18:10   #582
Dotka90
Zakorzenienie

Cornflower, ja polecam Karinę na Długiej, to jedyny salon, w którym pani stwierdziła, że powinnam zmierzyć princeskę i... to było TO! Pani ok. 30-40, czarne włosy.
W każdym innym nie proponowano mi nic ponad to, co chciałam, albo proponowano A (kiepsko wyglądam w nich). Z kolei PO przymierzeniu princeski, jak w innym salonie chciałam zmierzyć, to patrzono na mnie co najmniej dziwnie /że niby kiecka nie dla mnie/.

Aha, jak pytałam o princeskę, ale nie bardzo szeroką, to jedna pani mnie prawie zlinczowała, że nie ma czegoś takiego
No dziwnym trafem jest, bo są szersze, węższe, bardziej i mniej zdobne, na różnych halkach itd..

Allofkowa, mnie będzie sznurować świadkowa albo mama
Już powiedziałam pani w salonie, że na ostatniej przymiarce poprosimy o instruktaż (porządne zasznurowanie gorsetu zajmuje nieraz i pół godziny, a i wcale nie jest łatwe).

Edytowane przez Dotka90
Czas edycji: 2013-09-09 o 18:12
Stary 2013-09-09, 18:11   #583
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja to musze się czymś zamartwiać ... jak kupiłam kieckę to teraz co??
głowię się kto mi ją będzie sznurował w dniu ślubu??
mam nadzieję że moja świadkowa przed 40 sobie z tym poradzi..

to się ciesz ii śpij spokojnie
poradzi sobie z wiązaniem na pewno nie zamartwiaj się niepotrzebnie jak nie ona to zawsze znajdzie się osoba która pomoże

Stary 2013-09-09, 18:16   #584
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Mam jeszcze jedno pytanko - od kiedy mam zacząć chodzić na solarium?
Chcę się trochę przybrązowić, bo jestem strasznie blada (mam anemię), samoopalaczy nie lubię, a balsamy brązujące to też trochę ryzyko jeśli chodzi o imprezy, i efekty nie za mocne Teraz też bym chciała pójść, wesele siostry TŻ jest 5.10.br, myślałam, żeby 2 tygodnie wcześniej pochodzić na solarium: pierwszy raz na 5 min, drugi na 7, i reszta też jakoś 7-8.. Tak będzie dobrze? W życiu nie byłam na solarium
Najlepiej zapytaj kobietę w salonie - myślę że patrząc na Twoją skórę najlepiej Ci doradzi.
Magdalenka Dove ma fajne balsamy lekko opalające, ja czasem je stosuję jesli nie chce iść na solarium.
Stary 2013-09-09, 18:42   #585
monikkad
Wtajemniczenie

Widzę, że temat solarium. Ja na pewno pójdę kilka razy
Na wesela innych chodziłam to czemu na swoje mam nie iść. Zresztą nie mam jakiś większych problemów z opalaniem, uważam, że najważniejszy jest rozsądek w solarium. Odpowiednia ilość minut i oczywiście z kremami specjalnymi do solarium.

Co do balsamów brązujących to jestem na jedno wielkie nie. Zawsze robią mi takie mega smugi, że potem muszę maltretować skórę peelingami po kilkanaście razy. Zawsze mam plamy, nie wiem, może źle to nakładam, ale potem kurcze zrobi się raz peeling i już zacieki. Z tego samego powodu odpada też opalanie natryskowe. Zbyt wiele negatywnych opinii się naczytałam.
Stary 2013-09-09, 18:44   #586
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
A co do głosów TŻ-ów, którzy nie pozwalają upinać włosów na ślubną fryzurę. Trochę rozumiem potrzebę pokazania pięknych, rozpuszczonych włosów - ale to niestety niepraktyczne. Rzadko kiedy rozpuszczone loki/ fale trzymają się przez całą noc, czasami tworzą się nieestetyczne strąki, w tańcu są trochę niepraktyczne - a nuż ktoś dostanie z warkocza
A ja jestem innego zdania. Na wszelkie imprezy, wesela itp. mam fryzurę z częściowo rozpuszczonych włosów, a włosy mam gęste, długie i wyglądają normalnie. W lipcu rozmawiałam ze swoją fryzjerką, mówiła żeby się nie przejmować bo w końcu nie pójdę z całkiem rozpuszczonymi włosami, które przykryją mi cały kark i będą grzały jak poduszka elektryczna

NP.:
http://www.google.pl/imgres?q=fryzur...20&tx=26&ty=69
Taki fryz - to od razu wiadomo, że po 2 godzinach tańców będzie wyglądał masakrycznie :P

Edytowane przez moooniaaaa
Czas edycji: 2013-09-09 o 19:00
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 18:47   #587
martucha0205
Rozeznanie

napewno nie zdecydowala bym sie na rozpuszczone wlosy na slub byla bym tak spocona I strasznie goraco kok musi byc

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
martucha0205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 18:55   #588
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Próbowałam chyba Kolastyny i jeszcze czegoś, ale efekt mi się nie podobał. Niby wersja dla jasnej karnacji, a wyglądało pomarańczowo i nienaturalnie. Samoopalacze też odpadają.
Pozostanę "biała" i przyzwyczaiłam się już do tej myśli.
Spróbuj Ziaja Sopot. To jedyny balsam brązujący który nie zostawia pomarańczowej skóry. Baaaaaaardzo delikatnie podnosi koloryt skóry, jednorazowe zastosowanie daje minimalne efekty, trzeba smarować kilka dni żeby otrzymać fajną opaleniznę. Wiem co mówię - od lat córka młynarza

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 18:57   #589
Atomoowka
Wtajemniczenie

Ja nie lubie koków, tzn chodzi mi o takie typowe ślubne koki, gdzie wszystko jest tak spryskane lakierem że z daleka się głowa PM-ce świeci.
No i często tym kokom towarzyszą takie pojedyncze pokręcone kosmyki wypuszczone przy twarzy. Dla mnie taka fryzura to mega kicz.

Ja bardzo lubie fryzurki zwiewne i dziewczęce. Zastanawiam się na częściowo rozpuszczonymi, niedawno byłam na dwóch weselach, na obydwu miałam większą część włosó rozpuszczonych i czułam się ok.
Na swoje jednak wesel raczej zdecyduje się na jakieś subtelne upięcie.
Mój ideał wklejam niżej, tylko kwiatki fioletowe- mam nadzieję,ze znajdę fryzjerkę której sie to uda.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3f869f6363310a249f7b96247bbbbbcb.jpg (78,4 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wianek-%C5%9Blubny.jpg (35,0 KB, 13 załadowań)

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca

Edytowane przez Atomoowka
Czas edycji: 2013-09-09 o 18:59
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 19:00   #590
martucha0205
Rozeznanie

nie no o taki kok to mi nie chodzi tez mowie bardziej o takich zwiewnych z kwiatkiem wpietym czy cos takiego zeby nie wygladal za sztucznie

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
Stary 2013-09-09, 19:04   #591
201604261006
Konto usunięte

ja tez pojde na solarium przed slubem
Macie takie piekne suknie
Atomoowka ślicznie w sukni

Jestem załamana! Dzwonilam do 4zespolow i zajete. Pozniej dziewczyny z klubu plotkar doradzily mi nastepne 5 czy 6 i tez wszystko pozajmowane. No oszalec mozna
Jutro jedziemy ogladac sale mamy 2 do wyboru:P

EDIT: Fryzurki mega

Edytowane przez 201604261006
Czas edycji: 2013-09-09 o 19:09
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 19:05   #592
Maglena89
Raczkowanie

Cytat:
Ja bardzo lubie fryzurki zwiewne i dziewczęce. Zastanawiam się na częściowo rozpuszczonymi, niedawno byłam na dwóch weselach, na obydwu miałam większą część włosó rozpuszczonych i czułam się ok.
Na swoje jednak wesel raczej zdecyduje się na jakieś subtelne upięcie.
Mój ideał wklejam niżej, tylko kwiatki fioletowe- mam nadzieję,ze znajdę fryzjerkę której sie to uda.
TAAAAAAAAAAAAAAAK !! Piękne obie fryzurki, które wkleiłaś, też planuję coś takiego u siebie, naturalnego, "rozczochranego" coś się popsuje to nawet nie będzie wiadomo. Nienawidzę fryzur spryskanych lakierem, który tworzy kask na głowie i do tego jak ma jeszcze brokat to już w ogóle mega kicz
Stary 2013-09-09, 19:09   #593
enzunio
BAN stały

Ja uwielbiam balsamy brązujące, samoopalacze --> ale tylko na nogi Reszta jakoś sama się opala Na solarium nie byłam od jakichś 8 lat

Na ślub "założę" rajstopy w sprayu Sally Hansen, bez których chyba nie umiałabym normalnie funkcjonować, bo nogi to mój największy kompleks. Nie wiem jak rajstopy innych firm, ale te nie brudzą i zmywają się dopiero pod wpływem mydła Sprawdzone na białych spódniczkach i na ostatnim weselu (miałam kremową kieckę, a pot lał się strumieniami).
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 19:18   #594
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Ja przez ostatnie 3 wesela testowałam różne fryzury - z puszczonych całkiem włosów rezygnuję, bo fryzura ładnie wygląda tylko na początku, po kilku godzinach tańca wygląda nieciekawie.
Zdecyduję się na połączenie fryzury czesanej z częścią wypuszczonych lekko kręconych włosów na bok. Akurat nie mam teraz fotki pod ręką, ale coś w takim stylu
fryz.jpgfryzka.jpg
Lewa strona cała uczesana, obowiązkowo gdzieś warkocz, bo lubię , a prawa strona puszczona na bok i pokręcona, bo bez puszczonych włosów czuję się łyso

Tylko gdzie ten welon wpiąć

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2013-09-09 o 19:21
Stary 2013-09-09, 19:20   #595
poznanianka1990
Zakorzenienie

alloffkowa, piękna suknia Ja bym na Twoim miejscu wybrała coś w stylu tego kompletu: http://allegro.pl/komplet-swarovski-...488687841.html , ale tylko kolczyki i bransoletkę. Na szyję nic, bo byłoby już za dużo. I bukiet też bez pereł.

Mi jakoś nie pasują czerwone buty do ecru... Gryzłoby się moim zdaniem.

Też już bym chciała mieć suknię... Mama może pod koniec września przyjedzie do Poznania to jeszcze raz skoczymy do salonów.
Właśnie rezerwuję termin u wizażystki, jeszcze ma wolną moją datę

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 19:24   #596
alloffkowa
Zakorzenienie

ja na wesele planuję samonośki ubrać.
Dziewczyny nie boicie się że kiecka będzie Wam zjeżdżać na ślubie??
pokazałam babci kieckę, a ona że czemu nie chcę ramiączka że będzie zjeżdżać kiecka mi itp.

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
alloffkowa, piękna suknia Ja bym na Twoim miejscu wybrała coś w stylu tego kompletu: http://allegro.pl/komplet-swarovski-...488687841.html , ale tylko kolczyki i bransoletkę. Na szyję nic, bo byłoby już za dużo. I bukiet też bez pereł.

Mi jakoś nie pasują czerwone buty do ecru... Gryzłoby się moim zdaniem.

Też już bym chciała mieć suknię... Mama może pod koniec września przyjedzie do Poznania to jeszcze raz skoczymy do salonów.
Właśnie rezerwuję termin u wizażystki, jeszcze ma wolną moją datę
ja właśnie chyba zdecyduje się na wisiorek z pereł i kolczyki.
wydaje mi się że bez tego ramiączka szyja taka pusta będzie
Zresztą- jak będę zamawiać to cały komplet i decyzję mogę podjąć nawet w dniu ślubu
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-09-09, 19:27   #597
poznanianka1990
Zakorzenienie

alloffkowa, no właśnie - sama zobaczysz co lepiej pasuje

Ja jeśli wybiorę tą suknię, w której dotychczas się zakochałam to kupię tylko kolczyki i może bransoletkę. Na pewno nic na szyję nie założę.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 19:27   #598
martucha0205
Rozeznanie

no ja sie wlasnie o to balam bo mam dosc duze piersi mialam taka bez ramiaczek na balu maturalnym I caly czas musilalam podciagac a w tancu trzymac bo zjezdzalo

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
Stary 2013-09-09, 19:29   #599
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
alloffkowa, no właśnie - sama zobaczysz co lepiej pasuje

Ja jeśli wybiorę tą suknię, w której dotychczas się zakochałam to kupię tylko kolczyki i może bransoletkę. Na pewno nic na szyję nie założę.
z tego co pamiętam Twoja chyba mocniej zabudowana jest
ajj przyszla mi ochota na kremowe buty.
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-09-09, 19:30   #600
Dotka90
Zakorzenienie

Allofkowa, jak suknia ma dobry gorset i nie jest mega ciężka, to nie powinna spadać
To tak jak stanik ma się trzymać na obwodzie, a nie na maks naciągniętych ramiączkach
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości