W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6 - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-09, 18:32   #361
cowie
Zakorzenienie

Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Ja zauważyłam, że przyszłe mamusie tak mają, seksik rzadko, raz na jakiś czas strach zwycięża no i dużo nie ma ochoty po prostu
Ja bym nie mogła tak, jak mój facet napalony, są jeszcze inne metody

Tż pojechał z córką do księgowej to nadrobię trochę języka

Jak mi się całe dnie chce to jakoś nie myślę o tym, że napalony

18.05.2015
Leoś
cowie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 18:35   #362
Juliette25
Zakorzenienie

Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Jak mi się całe dnie chce to jakoś nie myślę o tym, że napalony
Stary 2013-09-09, 18:36   #363
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Juliette25 Pokaż wiadomość
A mój TŻ raczej nie będzie przy porodzie, może gdzieś na korytarzu obok, ale nie bezpośrednio przy narodzinach. On nie bardzo chce a ja go zmuszać nie będę. Chyba, że mu się coś odwidzi i będzie chciał ale wtedy nie pozwolę aby się gapił w krocze. Ma stać przy mnie i trzymać mnie za rękę...
Mój też coś przebąkiwał, że chyba by nie chciał A ja bym chciała Ale wiadomo, że też zmuszać nie będę...

Dobra, idę się zrobić na bóstwo, bo zaraz TŻ powinien wrócić z pracy, a mam ochotę na serduszkowy wieczór
Stary 2013-09-09, 18:40   #364
cowie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Łoooo matulu.. jakie tam straszne rzeczy piszą. Poród = katastrofa! Ja chcę rodzić przez cc.
Przestań! Nie chcesz

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
A ja nie chcę wenflonu! A wszędzie piszą, że zakładają od razu po przyjęciu

To pozostaje Ci poród domowy
Albo może macie jakiś dom narodzin? (choć spodziewam się, że w Polsce to raczej rzadkość )

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Oooo a mój TŻ chyba też zrezygnuje z bycia przy porodzie.

Dziś w szpitalu był i mało co im nie zemdlał jak mu wenflon zakładali i pobierali krew (co prawda z tętnicy udowej, więc raczej przyjemnie nie było ).
Babeczka mu powiedziała, żeby się na poród nie pchał i zdecydowanie się z nią zgadzam
Lepiej żeby już zobaczył czyste dziecko, a nie miał jakąś traumę.

Wyjdzie po prostu na samą akcję porodową.

18.05.2015
Leoś
Stary 2013-09-09, 18:53   #365
Carmenaa_88
Zakorzenienie

tak czytam i czytam i dobrze wiedzieć, że nie tylko mój taki delikatny na widok krwi a faceci to niby tacy silni i odważni

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 18:53   #366
Juliette25
Zakorzenienie

Która tu dziś robiła pizzę i mi smaka narobiła?
Własnie TŻ mi kupił (mrożoną niestety, ale dobre i to).
Mdli mnie jednak... nie wiem czy podołam
Stary 2013-09-09, 18:55   #367
cowie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
tak czytam i czytam i dobrze wiedzieć, że nie tylko mój taki delikatny na widok krwi a faceci to niby tacy silni i odważni

Taaa

18.05.2015
Leoś

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-09, 18:56   #368
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
nie ja, ale też jadłam z godzinę temu. i też mrożoną, z lidla. Tania a bardzo dobra
Może akurat dasz radę wąchnij póki zamrożona, popatrz na nią, porozmawiaj, może akurat

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-09-09, 18:59   #369
agnieszkaK
Zadomowienie

ja tam o porodzie na razie nie myślę, najpierw chcę był w ciąży, bo z tym to ciężko
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 19:00   #370
Juliette25
Zakorzenienie

Cytat:
nie ja, ale też jadłam z godzinę temu. i też mrożoną, z lidla. Tania a bardzo dobra
Może akurat dasz radę wąchnij póki zamrożona, popatrz na nią, porozmawiaj, może akurat
Moja też z Lidla.. :d
Zaraz wstawiam piekarnik. Jakoś jednak wolę surowej pizzy nie wąchać, od razu na samo pomyślenie o zapachu mrożonej wody na składnikach mi niedobrze

Edytowane przez Juliette25
Czas edycji: 2013-09-09 o 19:01
Juliette25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 19:04   #371
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
ja tam o porodzie na razie nie myślę, najpierw chcę był w ciąży, bo z tym to ciężko
i B Ę D Z I E S Z

Cytat:
Moja też z Lidla.. :d
Zaraz wstawiam piekarnik. Jakoś jednak wolę surowej pizzy nie wąchać, od razu na samo pomyślenie o zapachu mrożonej wody na składnikach mi niedobrze
chyba z tych tanich to tylko z Lidla mi smakują, no i kiedyś jakaś z Carrefoura, ale nie pamiętam jaka to była.
Życzę powodzenia w każdym razie tak co byś pojadła na spokojnie

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-09-09, 19:09   #372
vioris
Zakorzenienie

Wróciłam Na szczęście dałam radę Was nadrobić

Cytat:
O matko, jak długo Nie wiem jak ja wytrzymam, jeśli będziemy musieli zrobić sobie przerwę w ciąży (a w sumie po porodzie to już na pewno będzie przerwa - masakra ).
Po porodzie niekoniecznie się chce Nie jest ciężko zrezygnować z seksu, bo się jest tak zmęczonym że o niczym innym nie myślisz tylko o spaniu
Także natura wiedziała jak to zrobić żeby się człowiek za bardzo nie męczył bez serduchowania po porodzie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Bóle mega co? Nie wiesz co się z Tobą dzieje hehe
A czemu miałaś cc w sumie??

Moja bratowa stara się o 1 dziecko- ma wskazanie cc bo ma dużą wadę wzroku -6 czy coś takiego.

ee tam, jesteś w takim progu bólu, że nacięcie to pestka ja tego nie czułam
Bóle były mega, ale u mnie to jeszcze było daleeeeko po tych 7 godzinach Miałam rozwarcie AŻ na 3 cm
Ja byłam dużo po terminie. Poszłam na ostatnią wizytę przed porodem po skierowanie do szpitala i akurat nie było mojego gina, bo na urlopie był. Lekarka u której byłam w zastępstwie zwróciła uwagę na to, że miałam poważny wypadek co było zapisane w karcie i operację na mózgu co musi napisać na skierowaniu a na co nie zwrócił uwagi mój lekarz wcześniej.
Do szpitala się miałam zgłosić następnego dnia. Położyli mnie i czekali. Na drugi dzień o 4 rano zaczęły się skurcze. No i tak łaziłam z tymi skurczami po korytarzu najpierw, potem już nie mogłam chodzić więc się gdzieś w sali męczyłam. I nagle się zrobiło zamieszanie. Wszyscy zaczęli biegać, bo ktoś dojrzał na tym moim skierowaniu info o tym wypadku. Zadzwonili do neurologa (w dodatku lekarki u której się leczyłam po wypadku) i ona w ciągu 15 minut była już u mnie. Zbadała mnie i jej przypomniałam, że ja to ja. Nie poznała mnie w ciąży a też już nazwisko miałam inne. Powiedziała, że absolutnie nie mogę rodzić naturalnie, bo podczas parcia zbyt duże ciśnienie się tworzy w mózgu czy coś w tym stylu - co u mnie mogłoby się skończyć padaczką Więc mega zagrożenie dla dziecka i dla mnie. No i powiedziała, że koniecznie cc. Obojętne czy znieczulenie od pasa w dół czy ogólne. No i wzięli mnie na salę, cewnik założyli i wmawiali, że powinnam mieć ogólne, bo czy dam radę wysiedzieć z tymi bólami 15 minut przy wkłuwaniu się w kręgosłup itd. No i że miałam już dość to się zgodziłam na ogólne. No nie powiem. Na tamten moment kamień mi spadł z serca, że nie muszę rodzić naturalnie Mimo, że całą ciążę nawet mi cc przez myśl nie przeszło. Jakby mnie mój lekarz skierował do neurologa wcześniej, to bym miała zaplanowane cc. A tak to było na szybko i z bólami. Ale za to nie miałam czasu na martwienie się cesarką przez całą ciążę Nie to co teraz
Dobrze tylko, że zdążyli, bo jakby coś się stało córce albo mi przy porodzie to
Ale mi opowieść wyszła No ale już wiesz dlaczego

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
Dziś zapytałam w jednej aptece o termometr owulacyjny, a pani dała mi testy owulacyjne "takich termomentrów nie mam" w drugiej pani też nie miała, ale przy mnie zadzwoniła do hurtowni aby zapytac, gdyz jak twierdzi wcześniej takich na stanie nie posiadali...i dowiedziała się że mają w tej hurtowni za 120zł!!! ale nie wie czy pokazuje dwa miejsca po przecinku wiec stwierdziłam że jak za tydzień wrócimy od rodziców to jednak zamówię na allegro. Cóż myślalam że kupię dzis i od razu zacznę mierzyć temp, ale bedzie trzeba poczekac do nastepnego cyklu (czyli za tydzien...albo lepiej żeby nieee byl juz potrzebny... )
W aptece w Carrefour na AKS-ie jest termometr z 2 miejscami po przecinku za 9,99 zł Firma Domowe Laboratorium http://www.domowelaboratorium.pl/ter...troniczny.html
Fajny i tani

Edytowane przez vioris
Czas edycji: 2013-09-09 o 19:12
vioris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 19:09   #373
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
My najpierw musimy zajsc w ciąże
Czy to normalne że w 22dc bolą mnie w ciagu dnia oba jajniki, na zmianę? albo sobie wmawiam

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość

W aptece w Carrefour na AKS-ie jest termometr z 2 miejscami po przecinku za 9,99 zł Firma Domowe Laboratorium http://www.domowelaboratorium.pl/ter...troniczny.html
Fajny i tani
dzięki zajrzę tam na pewno

Edytowane przez Jagatka_N
Czas edycji: 2013-09-09 o 19:12
Jagatka_N jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 19:10   #374
Mygda
Raczkowanie

GG do Mygda
Odp: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Czasem kupuje te mrożone z Lidla i się zje. Ja to uwielbiam naleśniki z dżemem a mój nie przepada i dla samej siebie to się nie chce robić. Dobrze ze jego siostrzeniec prawie wszystko je to go zapraszamy.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Mygda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 19:16   #375
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anyaG25 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!!

Witam się na nowym wątku i witam też nową koleżankę

Kamel cieszę się , ze się odezwałaś , cały czas myślę o Tobie i modlę się o Twoje zdrówko

A ja z takimi przemyśleniami dzisiaj:
Szkoda, ze mi się tak cykl wydłużył, bo już powinnam na tym etapie wiedzieć ,że cykl zakończony i działamy od nowego .
A tak to wyliczyło mi cykl na 36 dni !! Masakra
Im dłuższy cykl, tym mniej szans na ciażę , bo na owulkę muszę czekać od @ 3-4 tygodnie
Dzięki dziewczyny
Anya dziękuję Ja też mam nadzieję, że u Ciebie będzie dobrze i będziecie się cieszyć niedługo z maleństwa
Niestety nie wszystko układa się po naszej myśli, ale może nie długo

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-09, 19:16   #376
Juliette25
Zakorzenienie

Cytat:
i B Ę D Z I E S Z

chyba z tych tanich to tylko z Lidla mi smakują, no i kiedyś jakaś z Carrefoura, ale nie pamiętam jaka to była.
Życzę powodzenia w każdym razie tak co byś pojadła na spokojnie
Cytat:
Napisane przez Mygda Pokaż wiadomość
Czasem kupuje te mrożone z Lidla i się zje. Ja to uwielbiam naleśniki z dżemem a mój nie przepada i dla samej siebie to się nie chce robić. Dobrze ze jego siostrzeniec prawie wszystko je to go zapraszamy.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Jednak to nie mrożona a normalna ale trzeba też w piekarniku podpiec

Dzięki, właśnie idę się z nią rozprawić.
Stary 2013-09-09, 19:18   #377
vioris
Zakorzenienie

Cytat:

Jak mrożona to tylko Guseppe Najlepsza pizza jaką jadłam z mrożonych. Składniki soczyste i pyszne a spód delikatny i chrupiący no po prostu się rozpływam jak ją jem Aż mi smak przyszedł i co teraz
Stary 2013-09-09, 19:24   #378
agnieszkaK
Zadomowienie

Cytat:
My najpierw musimy zajsc w ciąże
Czy to normalne że w 22dc bolą mnie w ciagu dnia oba jajniki, na zmianę? albo sobie wmawiam

dzięki zajrzę tam na pewno
nie wiem,czy to normalne, ale ja tak mam od 3 mcy, trwa to od owulacji do po @. i d o tego piersi, wcześniej nie miałam tak na pewno. Nie wiem czy to psychika czy co, ostatnio miałam jeszcze częstomocz. co prawda narazie okresu nie mam, ale pewnie pojutrze będzie. Dużo z nas tak ma. Oczywiście życzę,aby u Ciebie to były objawy ciążowe.
Stary 2013-09-09, 19:34   #379
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem,czy to normalne, ale ja tak mam od 3 mcy, trwa to od owulacji do po @. i d o tego piersi, wcześniej nie miałam tak na pewno. Nie wiem czy to psychika czy co, ostatnio miałam jeszcze częstomocz. co prawda narazie okresu nie mam, ale pewnie pojutrze będzie. Dużo z nas tak ma. Oczywiście życzę,aby u Ciebie to były objawy ciążowe.
Wcześniej tzn np w poprzednich dwóch cyklach tak gdzieś około 18dc miałam jednodniowe plamienie, a w tym cyklu ani śladu plamienia
Tak bym chciała zeby ten termometr nie był mi już potrzebny
do TEGO celu agnieszkoK

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-09, 19:41   #380
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Wcześniej tzn np w poprzednich dwóch cyklach tak gdzieś około 18dc miałam jednodniowe plamienie, a w tym cyklu ani śladu plamienia
Tak bym chciała zeby ten termometr nie był mi już potrzebny
do TEGO celu agnieszkoK
U mnie plamienia śród cykliczne zaczęły się w grudniu i tak do lutego póżniej nic aż do maja i teraz mam cały czas co cykl.

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 19:46   #381
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
U mnie plamienia śród cykliczne zaczęły się w grudniu i tak do lutego póżniej nic aż do maja i teraz mam cały czas co cykl.
A co na to Twój gin? Mój powiedział ze to plamienie poowulacyjne moze być i najlepiej w ciąże zajść ale tak bez żadnych badań to stwierdził
No więc jak w tym cyklu plamienia nie ma to ja już marzę...
Stary 2013-09-09, 19:48   #382
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
A co na to Twój gin? Mój powiedział ze to plamienie poowulacyjne moze być i najlepiej w ciąże zajść ale tak bez żadnych badań to stwierdził
No więc jak w tym cyklu plamienia nie ma to ja już marzę...
Mój powiedział to samo ale od tego plamienia do owulki jest trochę czasu bo np. w tamtym cyklu miałam plamienie 16-17dc a owulka 26dc w poprzednich tez taka różnica tylko, że trochę mniejsza.

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 19:53   #383
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Mój powiedział to samo ale od tego plamienia do owulki jest trochę czasu bo np. w tamtym cyklu miałam plamienie 16-17dc a owulka 26dc w poprzednich tez taka różnica tylko, że trochę mniejsza.
Hmm czyli u Ciebie przedowulacyjne u mnie poowulacyjne (ja mam zwykle 28-29dniowe cykle) czyli różnie może być, nie ma się co nakręcać że jak tym razem nie ma plamienia to większa szansa
a szkoda
Stary 2013-09-09, 19:56   #384
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Po porodzie niekoniecznie się chce Nie jest ciężko zrezygnować z seksu, bo się jest tak zmęczonym że o niczym innym nie myślisz tylko o spaniu
Także natura wiedziała jak to zrobić żeby się człowiek za bardzo nie męczył bez serduchowania po porodzie
Nie wiem czy to zadziała... co prawda niemowlaka nigdy nie miałam, ale jak się poznaliśmy, to Buba budził się w nocy od 5 do 11 razy (w tym miejscu mogę "podziękować" teściowej ) Tak więc zaliczyłam nieprzespane noce Spałam po pół godziny na noc, a i tak fikania było duuuużo
Stary 2013-09-09, 20:05   #385
Jagatka_N
Zakorzenienie

Lea_ny zrobiona na bóstwo?
Stary 2013-09-09, 20:09   #386
brydziajones
Zadomowienie

Carmenaa gdzie Ty nam chcesz tu uciekac???:pa la:

Cytat:

Spacer o 6:55 - szalona jesteś
U mnie byla 7:55, godzine do przodu u mnie z czasem

Oj dziewczyny glowa mnie boli ide zaraz spac...

Nie czuje sie ani na okres ani na nic, nie mam zadnych objawow wcale a wcale

Pamietacie jak Wam pisalam o tej mojej malej co miala atak? miala kolejny w sobote w nocy...dzisiaj po specjalistycznych badaniach no i niestety to jest epilepsja:rycz e-smarkam:Szkoda dzieciaka, tak sie meczy ah...cala rodzina w szoku...troszke stresujaca sytuacja teraz. Musimy sie wszyscy nauczyc z tym zyc, no i oczywiscie kazdy z nas musi byc przygotowany na ewentualna pomoc..

W ogole ten miesiac tak sie zaczal ,ze normalnie mam ochote mu wlac ( tzn miesiacowi) w pupe!:p ala:

Ma byc dobrze, musi byc i bedzie!

Dobranocka

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url]

30.07.204 - dieta Montignac I faza
brydziajones jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 20:12   #387
Carmenaa_88
Zakorzenienie

zaraz "Lekarze" czy tylko ja fanka na tym wątku?

także synuś jeszcze pół godziny baja i mama patrzy chyba będę musiała wcześniej zainwestować w tv do niego, bo toczą się boje o bajki. Ja mu tam puszczam bo jak sprzątam czy gotuję to niech patrzy, ale jak jest małż to on też chce popatrzeć jak wraca z roboty, a to synusiowi się za bardzo nie podoba no ale za mały jest żeby dyskutować

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-09-09, 20:15   #388
agnieszkaK
Zadomowienie

ja też oglądam "Lekarzy" a teraz i tak znikam, bo zaraz mężuś wróci. do jutra dziewczyny. Ciekawa jestem jutrzejszej temp choć znowu muszę godzinę wcześniej zmierzyć,ale to i tak będę widzieć co i jak, choć w sumie wiem, spadek i małpa w środę.
pa dziewczyny, Carmenaa baw się dobrze!
Stary 2013-09-09, 20:24   #389
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brydziajones Pokaż wiadomość
Carmenaa gdzie Ty nam chcesz tu uciekac???:pa la:

Pamietacie jak Wam pisalam o tej mojej malej co miala atak? miala kolejny w sobote w nocy...dzisiaj po specjalistycznych badaniach no i niestety to jest epilepsja:rycz e-smarkam:Szkoda dzieciaka, tak sie meczy ah...cala rodzina w szoku...troszke stresujaca sytuacja teraz. Musimy sie wszyscy nauczyc z tym zyc, no i oczywiscie kazdy z nas musi byc przygotowany na ewentualna pomoc..

W ogole ten miesiac tak sie zaczal ,ze normalnie mam ochote mu wlac ( tzn miesiacowi) w pupe!:p ala:

Ma byc dobrze, musi byc i bedzie!

Dobranocka
epilepsja? współczuję, nawet sobie nie wyobrażam jak się poczuliście jak usłyszeliście diagnozę prawda, jest jak jest, trzeba nauczyć się z tym żyć, wyjścia nie ma. W sumie teraz chyba są leki które blokują tą chorobę? tak coś mi się kojarzy z tv? straszne tyle czasu zdrowe dziecko i nagle taki szok

co do odchodzenia to zastanawiam się co będę robić jak mój wyjedzie, ja zostanę sama z dzieckiem i będę czytać jak Wam się udaje, a ja nawet starać się nie będę mogła i oczym z Wami gadać będę . A potem jak przyjedzie nie będę już chciała się starać, bo tak jak kiedyś pisałam druga ciąża w lato mi się nie widzi. No niewiem sama

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Cytat:
ja też oglądam "Lekarzy" a teraz i tak znikam, bo zaraz mężuś wróci. do jutra dziewczyny. Ciekawa jestem jutrzejszej temp choć znowu muszę godzinę wcześniej zmierzyć,ale to i tak będę widzieć co i jak, choć w sumie wiem, spadek i małpa w środę.
pa dziewczyny, Carmenaa baw się dobrze!

widziałam trailer odcinka, to nie wiem czy się będę bawić, bo ten babsztyl od Małaszyńskiego namiesza znowu

Igorek ur.4.09.2010

Edytowane przez Carmenaa_88
Czas edycji: 2013-09-09 o 20:26
Stary 2013-09-09, 20:27   #390
brydziajones
Zadomowienie

Cytat:
epilepsja? współczuję, nawet sobie nie wyobrażam jak się poczuliście jak usłyszeliście diagnozę prawda, jest jak jest, trzeba nauczyć się z tym żyć, wyjścia nie ma. W sumie teraz chyba są leki które blokują tą chorobę? tak coś mi się kojarzy z tv? straszne tyle lat zdrowe dziecko i nagle taki szok
Niestety te tabletki nie blokuja tylko przebieg jest lagodniejszy no ale maja skutki uboczne. Dzieciatko ma 3 latka wiec ona jeszcze nawet nie rozumie co sie z nia dzieje. Strasznie mi szkoda ,Tzta siostry sa przerazeni eh...

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url]

30.07.204 - dieta Montignac I faza
brydziajones jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości