|
|
#451 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Misiael pewnie ze sie spotkamy. ja zmotoryzowana, jak tylko ten moj diabol z wozkiem sie oswoi to mozemy sie na jakis spacerek umowic
![]() Black gartuluje obiadku, super, ze mloda sie rozkreca jedzeniowo ![]() Hje u nas tez pogoda z dupy, wieje, leje, zimno, cimno ... kurde Tz juz truje zeby konwektor wyciagnac ... on straszny ciepluch ...
|
|
#452 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
mama pracuje na fermie to od niej dostajeEzzo, Ewik wszystkiego najlepszego Zdrówka dla naszych chorowitek Dużo energii dla mam po nie przespanych nocach Witam nową mamusie, piękna Hania ![]() Melduje się w nowym wątku i witam po weekendzie. jak zwykle weeken poza domem. Byliśmy u rodziców na grilu, spaliśmy u nich z soboty na niedziele, fajnie było. Chyba do 2 w nocy siedziałam, o dziwo Filip mało się budził. W ogóle zauważyłam, ze u rodziców lepiej śpi. No i z nowości w piątek zauważyłam, ze wyszła Filipowi lewa jedynka, a wczoraj w nocy przebiła się kolejna, czyli mamy już 6 zębali. Byłam dzisiaj na małych zakupkach kupiłam sobie szpile, bo za dwa tygodnie idziemy na wesele, przerabiałam dzisiaj pół dnia torebkę z zielonej na czarną (mała kopertówka) fajnie wyszła jeszcze tylko dżety dokleić i będzie nówka, sztuka, nieśmigana. Ide coś zjeść bo głodna jestem
razem od - 02.10.2004 zaręczyny - 09.08.2009 ślub - 25.09.2010 Edytowane przez marta00537 Czas edycji: 2013-09-09 o 20:41 |
||
|
|
|
#453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla OliwkiOby tak dalej
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Nie wiem czy uda mi się nadrobić. Ciężki dzień dziś był !!! Zdjęcie w k. Buziaki dla Was |
|
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
Blogerka dobre warzywa kupisz na naszym osiedlu, na przeciwko małej biedronki jest taki warzywniak, koło piekarni Hert, tam znam tych ludzi i oni mi zawsze mówią co brać a co nie, większość rzeczy pochodzi z ich własnych upraw a jak się ładnie uśmiechniesz do Pana Piotra właściciela ( on lubi strasznie się bajerować z laskami) to będzie Ci odkładać jajka prosto od jego kurek
|
|
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
zagonilam meza do roboty, pisze mi plan rozwoju do pracy sasassaaa a ja łajzazinguje
![]() mlodzieniec pogardzil dzis kaszka na dobranoc, zjadl moze ze 3 lyzki i poszedl w kime. wyjelam z hustawki, wzielam na rece, przytulilam a ten spi ![]() pewnie niedlugo obudzi sie z glodu ale co tam
|
|
|
|
#457 | |||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
i w reserved ostatnio Agu kupiłam za 25zł 5pak, BARDZO fajne Cytat:
![]() o właśnie, dziewczyny, zdajecie sobie sprawę że trzeba sanki kupić? ![]() rewelacyjny Pietraszko! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
http://www.hm.com/pl/product/91895?article=91895-F i do tego można kupić czapkę i rękawiczki, różowe też są, chyba się skuszę Cytat:
Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
6 zęboli?? Łał!
|
|
#459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
Marta,
dla Fifka za zęby!
|
|
|
|
#462 |
|
Raczkowanie
|
dziękujemy za brawa
Silver ogólnie pięlegniarki były spoko, tylko z kamieniem piersią widziwiały, lekarze też nie lepsi. Dla nich to był problem
|
#463 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dla mężulka Szaja ja właśnie parę dni temu gadałam z Tżtem że sanki trzeba będzie kupić za niedługo
|
|
#464 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A bylo tak pięęęęknie.... Cytat:
Ale dziewczyny juz wkleily podobny golfik z h&m. I jakie zdrowe! ![]() Jeeej, ale dziś jołczący dzien, a wlasciwie druga polowa. Do 16 grzeczny dzidzius, a potem? Skrzeczenie az do teraz wlasciwie
|
||
|
|
|
#465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#466 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale moze zly dzien mieli, sprawdze jeszcze kiedys
|
|
#467 | ||||
|
Raczkowanie
|
No dzisiaj to luksus hihihi dzieć śpi ja łazażinguję :p żyć nie umierać
Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
![]() A bo ja mam cały czas wizaz otwarty i jak tylko mogę zerknąć co u was to pacze i nie wierze że ktoś to zauważył Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ide bo kolega z Serbii dzwoni na skypa |
||||
|
|
|
#468 |
|
Konto usunięte
|
Nie, bo... mam same rewalidacje, więc plan sama sobie ułożyłam
i tak:pon. 2 lekcje, 2 okna, 2 lekcje wt 2 lekcje, 2 okna, 3 lekcje śr 2 lekcje, okno, 2 lekcje czw 1 lekcja pt lekcja, okno, 3 lekcje ale to od 10 A ty pisałaś? |
|
|
|
#469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale marchew, pietruszka i ziemniaki- mają ze swoich upraw, mi zawsze mówią,żeby tego czy tamtego nie brać a to śmiało jak do tej pory ani razu się nie zawiodłam to co kochana, piszesz się tym razem na spotkanie z nami???? |
|
|
|
|
#470 | ||
|
Zadomowienie
|
Szaja swoim porannym wywodem chcialam powiedziec to, ze wlasnie jak mnie czuje to jest gorzej, bo jak nie bylo mnie w nocy to spal o wiele lepiej niz zwykle, wiec koszulka o maminym zapachu moglaby zaklucic spokojny sen, mysle, ze to mogloby sie sprawdzic w przypadku dzieci spiacych dobrze przy mamie, ech cieżko zrozumieć te dzieciaczki
Witam nowa mamuske Cytat:
Cytat:
Jestem mega wypompowana, powie wam, ze kilka tygodni temu rozmawialam z kolezanka, ktora wychodzila za maz i powiedziala mi, ze jej slub byl po prostu idealny, pomyślałam sobie zazdrośnie "wow", mimo kilku niedociagniec, pomylonych krokow przy pierwszym tańcu śmiem twierdzic podobnie, jak dla mnie to było najlepsze wesele na jakim byłam A z bardziej przyziemnych rzeczy to jutro idziemy na szepienie wzw buuuuuu |
||
|
|
|
#471 |
|
Wtajemniczenie
|
widze, że padl temat ząbków - nas jest dramat
dwie dole jedynki są duże, Borys wygląda jak królik do tego wyszła górna dwójk, jak dzisiaj zgrzytał tymi ząbkami to aż mnie ciary przeszły, a co zrobił z zakrętką od butelki, rękę można by sobie pociąć - zaczęłam więc pilnować co do zabawy mu daję.poza tym górne dziąsłą wyglądają tragicznie - dwie dziury w miejsc jedynek i dwójką już prawie wylazła - nic dziwnego że w dzień mam małego potworka, na wszytsko jest krzyk, piski, darcie się. Nic mu nie pasuje ![]() możecie polecic jakas paste do zabkow?
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42718743]Nie, bo... mam same rewalidacje, więc plan sama sobie ułożyłam
i tak:pon. 2 lekcje, 2 okna, 2 lekcje wt 2 lekcje, 2 okna, 3 lekcje śr 2 lekcje, okno, 2 lekcje czw 1 lekcja pt lekcja, okno, 3 lekcje ale to od 10 A ty pisałaś?[/QUOTE] wlasnie pisze.... a czemu nie piszesz? ja plan tez sama sobie ukladalam ale dyrekcja kazala mi leciec do lekarza po zasdwiaczenie i bede miec niby pol godz dziennie przerwy PLACONEJ czyli wychodzi mi 2,5 godz tyg nadgodzin!!! a to w miesiacu 10 godz, czad!!!!!!!!!! pisz skoro sie nalezy. toc dyr z wlasnej kieszeni Ci nie placi ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Ty wypluj to slowo!!!!!!! |
|
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
ezzo, wlasnie ogladam fotki.
Przegapilam wczesniej - ale Ty masz cyc ![]() Poza tym widac, ze dobrze sie bawiliscie
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-09-09 o 21:14 |
|
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
Blogerka- kup pastę chicco,kupowałam dla Samuela jest super
kupisz ją w Askocie |
|
|
|
#475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za jutrzejsze szczepienie.ja lubię zimę i śnieg ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-09-09 o 21:43 |
|
|
|
|
#476 |
|
Zakorzenienie
|
laski, mialam wam cos napisac, jaka akcje odstawilam malzowi z tydzien temu
babel od urodzenia niemal z nami spi jak wiecie. i, jak wiecie od paru tyg moze czesc nocy przesypia w swoim pokoiku. i jednej takiej nocy przysnilo mi sie, ze malz mial Pietraszka zachustowanego u siebie z przodu. obudzilam sie (i dalej mi sie wydawalo, ze spie) patrze na malza, a ten spi na boku wiec zaczynam go budzic, z panika, bo przeciez Piotrusia zgniata!!!!! ten oczy jak 5zl, nie wie o co kaman, a ja (dalej na jawie snilam ) zaczelam M.odchustowywac, warstwa po warstwie (czyt. koldre przekladac z jednej strony na druga .jak mi sie glupio zrobilo ale czujecie, jaki schiz? nikomu nie zycze
|
#477 |
|
Wtajemniczenie
|
kiedy?
|
#478 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() bo na holle chyba zbankrutuję ![]() Cytat:
ja nie zmotoryzowana bo bez prawa jazdy![]() Cytat:
![]() a co do zabków to Hania ma 3. dwie jedynki na dole i dwójka, druga już powoli się przebija.
|
|
#479 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam na razie z ziaji ale ona taka strasznie słodka jest, nie wiem czy tak powinno byC?
|
|
#480 |
|
Konto usunięte
|
U nas to choróbsko to chyba zęby w duuużej mierze - góra spuchnięta, ślinotok mega, palce w paszczy nawet w trakcie jedzenia, wypluwanie smoczka nawet jak jest pionowo i może oddychać.
http://www.aquafresh.pl/produkty/pro...la-dzieci.aspx pierwsza pasta, od 0 do 6rż - bardzo fajna, spokojnie może dziecko połknąć i nie trzeba się martwić też muszę kupić.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.

dla Oliwki
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ale poza tym trafiły nam się też inne. Nie wiem jakie firmy bo ja metki obcinam
poza tym upiłam mu też większe rajskiestópki w pepco i w biedronie.

klask i:
za jutrzejsze szczepienie.
wiec zaczynam go budzic, z panika, bo przeciez Piotrusia zgniata!!!!! ten oczy jak 5zl, nie wie o co kaman, a ja (dalej na jawie snilam