Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-09, 21:18   #481
myaja
Rozeznanie

Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

Czesc dziewczyny
Ja nie tutejsza bo z marca dlatego z gory przepraszam,ze Wam zawracam glowe...
Ale BŁAGAM o POMOC doswiadczone mamusie

Otoz...moja cora ma 5msc 2tyg od samego poczatku jest karmiona wylacznie piersia ale ostatnio mamy ogrooomne problemy z jej 'najedzeniem sie' ...
W dzien je co 1h-1.5h a w nocy to istny koszmar... wstaje po 8-9razy zasypia o 19.30 z wielkimi przygodami i meczeniem dotrwamy do 6tej rano i to nie zawsze... jak sie budzi tj poprostu glodna bo slysze jak przelyka i jak mocno ssie...
Probowalismy jej dac mleko modyfikowane, kaszki smakowe i takie zwykle (tylko na noc)ale ją tak naciaga ze dramat nie mowiac o krzykach i placzach oczywiscie z kazda inna proba podania czegokolwiek innego jest to samo mamy swoj ogrodek robie jej mixy warzyw i nic jedno wiekie nic poza pluciem na ogleglosc

Blagam pomozcie inaczej zwariuje... mozna wytrzymac w takim trybie dzien dwa a nie 4ry tygodnie ;(

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
myaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 21:19   #482
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

Lady, padłam

Pstryniu, to jak napiszesz to mailem mi podeślij
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 21:21   #483
blogerka
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

marsi -

Edytowane przez blogerka
Czas edycji: 2013-09-09 o 21:32
blogerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 21:21   #484
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
laski, mialam wam cos napisac, jaka akcje odstawilam malzowi z tydzien temu

babel od urodzenia niemal z nami spi jak wiecie. i, jak wiecie od paru tyg moze czesc nocy przesypia w swoim pokoiku. i jednej takiej nocy przysnilo mi sie, ze malz mial Pietraszka zachustowanego u siebie z przodu. obudzilam sie (i dalej mi sie wydawalo, ze spie) patrze na malza, a ten spi na boku wiec zaczynam go budzic, z panika, bo przeciez Piotrusia zgniata!!!!! ten oczy jak 5zl, nie wie o co kaman, a ja (dalej na jawie snilam ) zaczelam M.odchustowywac, warstwa po warstwie (czyt. koldre przekladac z jednej strony na druga ) z rosnaca panika - gdzie jest piotrus???!!! zaczelam coraz mocniej mlocic rekami zeby szybciej odchuhstowac babelka, juz prawie krzycze na malza "nogdzie on jest, zgubiles go, gdzie on jest!!!!!" a M.w tym momencie, kochanie, Piotrus spi w lozeczku!!!!!!! laski...normalnie poczulam, jakby mnie walnal obuchem .jak mi sie glupio zrobilo zaczekam przepraszac malza i w ogole ale czujecie, jaki schiz? nikomu nie zycze
O matko
Stary 2013-09-09, 21:28   #485
treselle0
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
a możesz mi powiedzieć jak dokładnie robisz ta kaszkę
bo na holle chyba zbankrutuję
.
dlatego ja uzywam nominala, jest 2razy tansza

Cytat:
Napisane przez myaja Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
Ja nie tutejsza bo z marca dlatego z gory przepraszam,ze Wam zawracam glowe...
Ale BŁAGAM o POMOC doswiadczone mamusie

Otoz...moja cora ma 5msc 2tyg od samego poczatku jest karmiona wylacznie piersia ale ostatnio mamy ogrooomne problemy z jej 'najedzeniem sie' ...
W dzien je co 1h-1.5h a w nocy to istny koszmar... wstaje po 8-9razy zasypia o 19.30 z wielkimi przygodami i meczeniem dotrwamy do 6tej rano i to nie zawsze... jak sie budzi tj poprostu glodna bo slysze jak przelyka i jak mocno ssie...
Probowalismy jej dac mleko modyfikowane, kaszki smakowe i takie zwykle (tylko na noc)ale ją tak naciaga ze dramat nie mowiac o krzykach i placzach oczywiscie z kazda inna proba podania czegokolwiek innego jest to samo mamy swoj ogrodek robie jej mixy warzyw i nic jedno wiekie nic poza pluciem na ogleglosc

Blagam pomozcie inaczej zwariuje... mozna wytrzymac w takim trybie dzien dwa a nie 4ry tygodnie ;(

moja to przechodziła po ok 4m-cu.Przeniosłam do naszego łóżka, przez co w miare mogłam pospać, nie wprowadzałam zadnych potrawstałych bo sa mniej kloryczne niz mleko z piersi

Edytowane przez treselle0
Czas edycji: 2013-09-09 o 21:30
treselle0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 21:29   #486
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
mam na razie z ziaji ale ona taka strasznie słodka jest, nie wiem czy tak powinno byC?

chicco można polykać i też jest słodka
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 21:29   #487
ezzo
Zadomowienie

Cytat:
widze, że padl temat ząbków - nas jest dramat
dwie dole jedynki są duże, Borys wygląda jak królik do tego wyszła górna dwójk, jak dzisiaj zgrzytał tymi ząbkami to aż mnie ciary przeszły, a co zrobił z zakrętką od butelki, rękę można by sobie pociąć - zaczęłam więc pilnować co do zabawy mu daję.
poza tym górne dziąsłą wyglądają tragicznie - dwie dziury w miejsc jedynek i dwójką już prawie wylazła - nic dziwnego że w dzień mam małego potworka, na wszytsko jest krzyk, piski, darcie się. Nic mu nie pasuje
możecie polecic jakas paste do zabkow?
Ja uzywam elmexu dla dzieci, nie mam porownania z innymi astami, ale maly sie nie krzywi.
Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
ezzo, wlasnie ogladam fotki.
Przegapilam wczesniej - ale Ty masz cyc ! Nie dziwie sie, ze synek nie moze sie odkleic
Poza tym widac, ze dobrze sie bawiliscie
Cyc zawsze byl spory, ale od czasu ciazy to juz masakra, chętnie sie podziele
ezzo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 21:35   #488
myaja
Rozeznanie

Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
dlatego ja uzywam nominala, jest 2razy tansza

moja to przechodziła po ok 4m-cu.Przeniosłam do naszego łóżka, przez co w miare mogłam pospać, nie wprowadzałam zadnych potrawstałych bo sa mniej kloryczne niz mleko z piersi
Dziekuje za odp...
Ale co radzisz? Przeczekac? Przyznam sie ze jestem juz rak wypompowana ze zaczynam odplywac w ciagu dnia a w nocy nie zawsze swiadomie biore ja z lozeczka do lozka i odwrotnie

Stary 2013-09-09, 21:37   #489
elllmi
Zakorzenienie

hej
nadrobiłam stary wątek i jeszcze trochę mi z tym zejdzie, ale daję znać, że że żyję; ale co to za życie tak penisowego weekendu nie miałam daaaaawno tak w skrócie: faceci to bezmózgie dupki (nie obrażając oczywiście idealnych wizażowych TŻów)

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 21:37   #490
s i l v e r
Zakorzenienie

Aga wyglądasz ślicznie
Stary 2013-09-09, 21:38   #491
misiaeel
Wtajemniczenie

tresseleo o dzięki za ta kaszkę, już przeszperałam all i chyba zamówię

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 21:38   #492
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
hej
nadrobiłam stary wątek i jeszcze trochę mi z tym zejdzie, ale daję znać, że że żyję; ale co to za życie tak penisowego weekendu nie miałam daaaaawno tak w skrócie: faceci to bezmózgie dupki (nie obrażając oczywiście idealnych wizażowych TŻów)
cóż on zrobił...?

Ewik, super że wesele się udało

Ja lecę oglądać "lekarzy"
Pewnie już dziś mnie nie będzie więc papa

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2013-09-09 o 21:45
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 21:42   #493
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
hej
co się dzieje kochana

Cytat:
Dziekuje za odp...
Ale co radzisz? Przeczekac? Przyznam sie ze jestem juz rak wypompowana ze zaczynam odplywac w ciagu dnia a w nocy nie zawsze swiadomie biore ja z lozeczka do lozka i odwrotnie

oj to wiele z nas mialo taki problem
Stary 2013-09-09, 21:43   #494
sarah67
Zadomowienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42718311]cudownie

lidl ma genialne skarpetki, rajtki średnie
i w reserved ostatnio Agu kupiłam za 25zł 5pak, BARDZO fajne

na sanki i na spacer

o właśnie, dziewczyny, zdajecie sobie sprawę że trzeba sanki kupić?

rewelacyjny Pietraszko!

super

pożycz od Bijkory i Silver

no to byle do przodu

w HM fajne takie są:

http://www.hm.com/pl/product/91895?article=91895-F i do tego można kupić czapkę i rękawiczki, różowe też są, chyba się skuszę

ja zawsze podaję przeciwzapaline coś (tzn gdy potrzeba jest, czyli widzę mocny katar na przykład - wolę 3 dni dać p/zapalne niż potem tydzień antybiotyku), lekarka popiera

[/QUOTE]
ja tak samo zrobilam jak natusia mocno zakatarzona i kichala a lekarz nie kazal nic to jak byk by si ebabrdziej rozchorowala

moja mam atez tak zawsze nam podawala

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Marta, dla Fifka za zęby!
za zeby
Cytat:

babel od urodzenia niemal z nami spi jak wiecie. i, jak wiecie od paru tyg moze czesc nocy przesypia w swoim pokoiku. i jednej takiej nocy przysnilo mi sie, ze malz mial Pietraszka zachustowanego u siebie z przodu. obudzilam sie (i dalej mi sie wydawalo, ze spie) patrze na malza, a ten spi na boku wiec zaczynam go budzic, z panika, bo przeciez Piotrusia zgniata!!!!! ten oczy jak 5zl, nie wie o co kaman, a ja (dalej na jawie snilam ) zaczelam M.odchustowywac, warstwa po warstwie (czyt. koldre przekladac z jednej strony na druga ) z rosnaca panika - gdzie jest piotrus???!!! zaczelam coraz mocniej mlocic rekami zeby szybciej odchuhstowac babelka, juz prawie krzycze na malza "nogdzie on jest, zgubiles go, gdzie on jest!!!!!" a M.w tym momencie, kochanie, Piotrus spi w lozeczku!!!!!!! laski...normalnie poczulam, jakby mnie walnal obuchem .jak mi sie glupio zrobilo zaczekam przepraszac malza i w ogole ale czujecie, jaki schiz? nikomu nie zycze
niezla akcja
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 21:44   #495
myaja
Rozeznanie

Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
co się dzieje kochana

oj to wiele z nas mialo taki problem
... ale jak sobie z nim radzic?

Stary 2013-09-09, 21:47   #496
marta00537
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
nie rozumiem takiego podejścia do sprawy
ja też nie

Cytat:
widze, że padl temat ząbków - nas jest dramat
dwie dole jedynki są duże, Borys wygląda jak królik do tego wyszła górna dwójk, jak dzisiaj zgrzytał tymi ząbkami to aż mnie ciary przeszły, a co zrobił z zakrętką od butelki, rękę można by sobie pociąć - zaczęłam więc pilnować co do zabawy mu daję.
poza tym górne dziąsłą wyglądają tragicznie - dwie dziury w miejsc jedynek i dwójką już prawie wylazła - nic dziwnego że w dzień mam małego potworka, na wszytsko jest krzyk, piski, darcie się. Nic mu nie pasuje
możecie polecic jakas paste do zabkow?
no własnie to samo pytanie chciałam napisać
Cytat:

hahaah, no ładnie
ja miałąm tak an poczatku jak odkładaliśmy małego do łózeczk, budziłam się i się rozglądałam, od kiedy mały śpi z nami problem zniknął
Cytat:
mam na razie z ziaji ale ona taka strasznie słodka jest, nie wiem czy tak powinno byC?
one są chyba dosładzane ksylitolem

a tu w bonusie Filip i jego cztery dolne zębale
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zębacz.jpg (80,5 KB, 36 załadowań)

marta00537 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 21:51   #497
marsi11
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

Cytat:
... ale jak sobie z nim radzic? :

kochana,cierpliwość konsekwencja
a spróbuj odciągnąć mlko i niech TZ np poda a Ty w tym czasie odpocznij, zdrzemnij się
kiedy moj maly ma kryys żarciowy, TZ wtedy z nim zostaje i zjada zupełnie inaczej jak nie ma cycka w pobliżu

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
Napisane przez marta00537 Pokaż wiadomość

padłam

ja się chyna nigdy nie doczekam zęboli, zaraz 9 miesięcy a tu nadal ani widu ani słychu
Stary 2013-09-09, 21:52   #498
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
współczuję powrotu do pracy

zdrówka!!!!

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
Misiael pewnie ze sie spotkamy. ja zmotoryzowana, jak tylko ten moj diabol z wozkiem sie oswoi to mozemy sie na jakis spacerek umowic

Black gartuluje obiadku, super, ze mloda sie rozkreca jedzeniowo

Hje u nas tez pogoda z dupy, wieje, leje, zimno, cimno ... kurde Tz juz truje zeby konwektor wyciagnac ... on straszny ciepluch ...
Ja wieczorem jak małego kąpię dorzewam farelką Jak go przebieram w dzień też, u mnie zimno póki nie zaczną grzać.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42718311]
ja zawsze podaję przeciwzapaline coś (tzn gdy potrzeba jest, czyli widzę mocny katar na przykład - wolę 3 dni dać p/zapalne niż potem tydzień antybiotyku), lekarka popiera
[/QUOTE]

Moja siostra mi też zawsze mówiła, lepiej podać przeciwzapalny i szybciej dzieciak z infekcji wychodzi, bez antybiotyku. Myślę że to jest BARDZO DOBRA taktyka Michał niby bez gorączki, a mega się spocił po nurofenie. Dziś jakby lepiej śpi, tfu żebym nie zapeszyła.

Cytat:
dziękujemy za brawa
Silver ogólnie pięlegniarki były spoko, tylko z kamieniem piersią widziwiały, lekarze też nie lepsi. Dla nich to był problem
A cóż ich to obchodzi! Jak nie popierają to niech sobie swoje zdanie w buty wsadzą. Ja bym im wyraźnie powiedziała co sądzę na ten temat. Dobrze że jak my byliśmy w szpitalu to nikt się nie wtrącał, żadnych uwag negatywnych nie było.

Idę się kąpać, Michał już zjadł, nawet noska nie trzeba było czyścić, zobaczymy jak jutro będzie i jak noc. Dałam nurofen, standardowo - wrzask i odpychanie łapkami.
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 21:57   #499
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
Cyc zawsze byl spory, ale od czasu ciazy to juz masakra, chętnie sie podziele
A ja chetnie przygarne

Cytat:
hej

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 21:58   #500
szklanka19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
aaaaaa dostalam okres ... jeejjj laski jakie to dziwne uczucie po takim czasie ... ehhh ... a juz.mialam opieprzac tz ze uwalil przescieradlo czyms zanim sie skapowalam co to
O Boziu kochany

Meduzka dużo zdrowia dla Julianki, a dla Ciebie cierpliwości

Laurko dziś powinno być lepiej, początki w katarze najgorsze. Moja dalej smarkata, ale już mniej, tylko chrypi jak taki mały menelik

Lady, Ty to niedobra jesteś, tak tego pieska odsuwać Śliczny Pietraszko i jak ładnie chodzi!

Black jak siostra się czuje?

Marta brawo dla Filipka za zębolki pokaż torebkę

Nawijko jak dobrze, ze w tym szpitalu nie było wtedy miejsc! Cieszę się, że Was to ominęło

Myaya u nas też w nocy dużo pobudek, bywają okresy, że co pół godzinki, myślę, że to trzeba przeczekać po prostu, chociaż wierzę, że jest trudno Spróbujcie może wspólnego spania, zobaczysz czy przyniesie jakiś efekt.

Nomenklatury dawno nie było.. Dziewczyny a któraś ma kontakt z Basią? U nich w porządku wszystko?
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 21:59   #501
ezzo
Zadomowienie

Marta cudowny zebowy usmiech

myaja u mnie taki stan rzeczy trwa juz 7 miesiecy, wszyscy mowia, ze kiedys minie i trzeba po prostu przetrwac

Lece do moich chlopakow, spokojnej nocy
Stary 2013-09-09, 22:00   #502
calawdeszczu
Wtajemniczenie

czołem,

tez melduję, że żyję i spylam spać, bo długo to może nie potrwac.

idzie nam kolejny ząb, aż dziąsło krwią podeszlo
bite 2 godziny na spacerze mała mi płakała, niosłam ją do domu na rękach, szok...

dobranoc, do jutraaaaaaa

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 22:00   #503
ezzo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
A ja chetnie przygarne
Mówisz i masz
Stary 2013-09-09, 22:02   #504
LadyWhisper
Zakorzenienie

marsi, u nas tez lyso z zabkami

myaja, moj ma 8 miesiecy a nocki coraz gorsze ludze sie, ze z wiekiem przejdzie
a gdybys wziela dziecia do siebie? nie musialabys wstawac tyle razy w nocy, wyciagasz cycka i na lezaco karmisz. ja czasem juz nie rejestruje karmien

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 22:02   #505
Delicjanka
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

Cytat:

ja się chyna nigdy nie doczekam zęboli, zaraz 9 miesięcy a tu nadal ani widu ani słychu
u nas też cisza... ale jak zaczną wychodzić to pewnie bedzie armagedon;p

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 22:07   #506
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:

dobra jesteś Mój mąż jakiś czas temu (jak spał w innym pokoju z kotą ) Wchodzi mi o 1 do pokoju i patrzy na mnie, pytam co się stało, a ten że myślał że mnie nie ma Taaa jasne wybyłam z domu o 1 zostawilam cycowe dziecię samo Już wiedziałam że śpi i łazi przez sen. Co ja z nim mam czasami

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
a możesz mi powiedzieć jak dokładnie robisz ta kaszkę
bo na holle chyba zbankrutuję
Kochana, jutro Ci napiszę, bo lecę się kąpać i spać.

Cytat:
hej

Cytat:
... ale jak sobie z nim radzic?

Jedyną radę jaką mam, to przeczekać i spać z dzieckiem. Żadne kaszki na noc nie pomogą, zresztą, czy ty po węglowodanach prostych nie jesteś szybko bardzo głodna? Ja tak Przejdzie, przetrzymaj.

Cytat:
ja też nie

Ale słodziak, na miniaturce mojego Misiaczka przypomina

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Laurko dziś powinno być lepiej, początki w katarze najgorsze. Moja dalej smarkata, ale już mniej, tylko chrypi jak taki mały menelik
Dziękuję kochana, pocieszyłaś mnie
Jutro kupuję nebulizator, nie ma bata, choćbym miała do końca miesiąca jeść chleb z musztardą.
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 22:19   #507
LadyWhisper
Zakorzenienie

ide wlosy prostowac wczas, co nie?

jest nadzieja na dobra noc, babel od 19 spi w lozeczku, jedno karmienie, dal sie odlozyc z powrotem. jak sie zapowiada zla nocka to ni cholery po pierwdzym nicnym karmieniu sie go do lozeczka nie odlozy wieeeeeec czimajcie kciuki

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

bloegrko, ile wazysz/ile masz wzrostu?

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 22:19   #508
marta00537
Raczkowanie

Cytat:
kochana,cierpliwość konsekwencja
a spróbuj odciągnąć mlko i niech TZ np poda a Ty w tym czasie odpocznij, zdrzemnij się
kiedy moj maly ma kryys żarciowy, TZ wtedy z nim zostaje i zjada zupełnie inaczej jak nie ma cycka w pobliżu

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

padłam

doczekasz, doczekasz. Wiesz fajnie, ze Filip ma ząbki, ale jak nie raz w sutka ugryzie to łohohoho
Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość

Marta brawo dla Filipka za zębolki pokaż torebkę
dziękujemy za brawa
jak skończe jutro to wrzucę, tylko szkoda, ze nie zrobiłam zdjęcie jak wyglądała przed.
Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
dobra jesteś Mój mąż jakiś czas temu (jak spał w innym pokoju z kotą ) Wchodzi mi o 1 do pokoju i patrzy na mnie, pytam co się stało, a ten że myślał że mnie nie ma Taaa jasne wybyłam z domu o 1 zostawilam cycowe dziecię samo Już wiedziałam że śpi i łazi przez sen. Co ja z nim mam czasami

Kochana, jutro Ci napiszę, bo lecę się kąpać i spać.

Jedyną radę jaką mam, to przeczekać i spać z dzieckiem. Żadne kaszki na noc nie pomogą, zresztą, czy ty po węglowodanach prostych nie jesteś szybko bardzo głodna? Ja tak Przejdzie, przetrzymaj.

Ale słodziak, na miniaturce mojego Misiaczka przypomina

Dziękuję kochana, pocieszyłaś mnie
Jutro kupuję nebulizator, nie ma bata, choćbym miała do końca miesiąca jeść chleb z musztardą.
Laurka nie wiem czy wiesz, jak będziesz kupowała inhalator to patrz na maksymalny przepływ powietrza. Najlepiej jak by był powyżej 10 l/min.

marta00537 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 22:20   #509
Delicjanka
Zakorzenienie

wlasnie slysze ze w lekarzach leci Ave Maria jak sie hajtają. Ech.. moje marzenie....
ide spać, buziaki.

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 22:25   #510
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
a gdybys wziela dziecia do siebie? nie musialabys wstawac tyle razy w nocy, wyciagasz cycka i na lezaco karmisz. ja czasem juz nie rejestruje karmien
U nas tak wygladalo pierwsze 6mscy, a potem cos Kubie sie poprzestawialo i na lezaco jesc nie bedzie, o! Wyrywa sie, odsuwa glowke, nie i juz. A jak go wezme na siedzaco to jest git.

Dla mnie nocka z milionem pobudek i karmieniami na siedzaco to cos strasznego - nie moge sie przestawic :/

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości