|
|
#511 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Zima jest zawsze walka o wietrzenie i otwieranie okna, bo ja chce chociaz na chwile, a ten dulczy, ze zimno wpuszczam ... jak sie kapie w lazience, a mamy taka 1x2 m to wlacza sobie termowentylator w niej i grzeje do takiej temp, ze jak wchodzisz to bucha jak z sauny
ciagle go opieprzam, ze w polaczeniu z para takie grzanie jest niebezpieczne, ale gadaj do niego jak do wola ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Nadrobilam Was..ale już usypiam..nie dam rady nic odpisac..dobranoc kochane
![]() ![]()
|
#513 |
|
Zadomowienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Kurcze jakos spać nie mogę, pewnie mi sie zachce jak sie cycol obudzi :/
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#514 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
marta ale cudnie widać ząbki
u Hani nie są jeszcze tak widoczne. laurko czekam więc na przepis jutro ![]() Deli nie musi być armagedon pierwsze dwa zęby nawet nie wiem kiedy wyszły, bez żadnych objawów, krzyków ani maruderstwa;p z dwójkami już trochę gorzejdziękuję Dziewczyny za miłe przyjęcie ![]() dobranoc
|
#515 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
witam się wieczorow-nocną porą
Cytat:
ale wiem, że nie powinnam ![]() co do warzywek z działki, a jakbyś te co masz zamroziła? szalo-kołnierz bardzo fajny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
zdrówka dla Małego
|
||||
|
|
|
#516 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dla t. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
6 zębali? nieźle
|
|||
|
|
|
#517 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedyś mi się przyśniło, że karmię Kubusia na leżąco a leżałam na brzuchu, zaczęłam prawie na męża wrzeszczeć, że go przydusiłam i że nie wiem, gdzie jest a był w łóżeczku ![]() Cytat:
![]() co się dzieje? Cytat:
![]() także ból miliona pobudek i karmień na siedząco jest mi znany ![]() u nas do tej pory 5 albo 6 pobudek :/ zrobiłam drożdżówę i chlebek (laurko teraz patrzę na te krzesełka do karmienia i chyba nie znajdę tego, czego szukam, chyba,że mi pomożecie... potrzebuję takie krzesełko z regulowanym oparciem i żeby kiedyś można było z tego zrobić stoliczek. Znalazłam takie coś http://allegro.pl/krzeselko-caretero...514442654.html ale mi się nie podoba :/ ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- ezzo widziałam zdjęcia ze ślubu... wyglądałaś zjawiskowo piękna suknia i piękna Ty ![]() a Ewik Twoje zdjęcia gdzie?
|
|||
|
|
|
#518 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#519 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Głodna jestem a w lodówce światło, idę chyba w tesco zakupiszcza zrobić, żeby były na rano. A karmić na leżąco nigdy nie umiałam i już się chyba nie nauczę bo do tego trzeba spokojne, współpracujące dziecko...' a nie malego uciekiniera.Jak próbowałam gdy mniejsza była to było mi strasznie niewygodnie, nie umiałam się ułożyć. Wiecie - Amelka nauczyła się robić "papa"
|
||||
|
|
|
#520 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
Witam się w nowej części, bo jeszcze okazji nie miałam. Niestety po powrocie do pracy jestem jakaś nie ogarnięta. Na nic nie mam czasu. Myślałam sobie w weekend po nadrabiam, a tu kicha. Weekend minął szybko, bo mieliśmy trochę jeżdżenia. Ola w piątek wieczorem zaczęła raczkować w górę a wczoraj rano stanęła sama w łóżeczku i tak zaczeło się jej stawanie przy wszystkim. A jaka przy tym ucha-chana. W klubie zdjątko dla cioć, trochę pomarańczowe bo nie miałam czasu na odsłanianie rolet. |
|
|
|
|
#521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Amelka ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- no pięknie,wszystkie śpią... albo bałamucą tżcików ja też spadam w takim razie dobranoc |
|
|
|
|
#522 | ||
|
Zakorzenienie
|
I ja, i ja!
Cytat:
Całusy dla Julki, niech jak najszybciej wylezą zęby ![]() Się przyzwyczaiłaś ![]() Cytat:
A jak Ola? Ona została z nianią, tak? I jak sobie radzą? ![]() Zdjęcia przekochane! Nancy, poszłaś już? To chyba poczekam na Meneq...
|
||
|
|
|
#523 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
dla Olenki---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- moj dziec wlasnie sie obudzil i nie zamierza spac malpa jedna ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- hej yellow co porabiasz? |
||
|
|
|
#524 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
Ostatnio też nauczyła się dzielić tym co je. Fajnie tak patrzeć jak dziecko świadomie robi takie rzeczy. Jestem z niej taka dumna. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
Moja właśnie miała pobudkę.
Klikam zakupy tesco i idę spać. |
|
|
|
#526 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#527 | |
|
Zakorzenienie
|
Sarah, jak sytuacja u Was?
![]() ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- Łożeszty, pusto aż halnym zanosi ![]() To se idę, bo jutro te zakupczasy, a po takich to zawsze jestem wypompowana jak flak z dętki ![]() Ciekawe, jak tam Hope? Papa! |
|
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
hje jestes?
Od rana tunel budowalam dla Yae, ale ma frajde ))
|
|
|
|
#529 |
|
Zakorzenienie
|
Meneq, zamaniakowałam na innych wątkach i właśnie idę
![]() Zdjęcie tunelu prosimy ![]() |
|
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
Witam...czyżbym ja pierwsza? Mój dzieć wierci się już od.30min....chyba już nie pospimy
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
hejka. wczoraj zniknelam bo glodomor sie obudzil i trza bylo zwijac majdan
a jak juz sie polozylam kolo niego to... usnelam w ubraniu of kors dobrze ze sie umylam wczesniej bo przeczuwalam ze taki koniec moze byc ![]() Powiem wam ze Kubus coraz ladniej siedzi, w sensie tego kregoslupka. na poczatku byla masakra, te ledzwie tak wypinal w C ze az przykro bylo patrzec a teraz coraz czesciej siedzi super prosciutko a bynajmniej nie krzywi sie juz tak jak na poczatku takze jestem dobrej mysli. wizyta za tydz w pon, zobaczymy co pani reh powie na te jego plecki ![]() ja tez ale nie we wrzesniu ![]() ok, zmykam sie ogarniac do pracy... milego dzionka. nie piszcie za duzo! |
|
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
Od jutra w biedronce promocja na dady 100 ileś sztuk za 50 zł
![]() ![]() ![]() Dzięki za mile komentarze w klubie ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#533 |
|
Zadomowienie
|
Jejuuu od 5:50 drze się i drze i drze i dla odmiany wrzeszczy!! Obudziła się i pieluchę chciałam zmienić no i się zaczęło. Drze się i wije jakbym ja żywcem chciała spalić :/ potem kupa i powtórka! A między zmianami pieluchy jest m.in. ciąganie za włosy. Nie ma włosów jest płacz: baba:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#534 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
moja tez umie
Cytat:
u nas noc spokojna Amelkowo, ale ze mna była kicha. O 1 w nocy obudził mnie ból zęba ,az musialam wziąć procha , jestem taka wściekła, po kij ja poszłam robić za darmo zęba
|
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Daria znów miała w nocy gorączkę 38,4. Dałam jej syropek i zasnęła. Ale teraz sie obudziła i znów cała GORĄCA! Zmierzylam i ma 39!! (mierzone w pupie). Kurde, martwię sie strasznie. Jest marudna,płacze. Dałam jej czopek. Pójdę dziś do mojej lekarki. Ostatnio byłam u lekarza w sobotę i powiedziała ze jak gorączka nie przejdzie to żeby przyjść do naszego lekarza
|
#536 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzis znow to samo - o 2 zgubilam sie juz w liczeniu pobudek :/ |
||
|
|
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
Witam!
2,5h snu na dwie doby to nawet dla takiego anty spiocha jak ja za mało. Nie wiem co się dzieje,czemu Blanka płacze w nocy. Przez sen płacze. Nie wiem,nie umiem jej pomoc ![]() ![]() W czwartek mamy wizytę szczepienną to zapytam. Ech,Padam. Mąż znowu pojechał do pracy,nie mógł wziąć urlopu ![]() ![]() Życzę dużo Zdrówka dla chorych dzieci ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane!!!!!
jedyne co to o 3 jak malz przyszedl do lozka to mlody na pol godz postanowil sie zajac tata na dobre wstalismy o 7.20 co tez mu sie rzadko zdarza, tym bardziej, ze zasnal o 19 na noc rany, a juz stracilam nadzieje, ze kiedykolwiek sie wyspie.....Silver, buziak dla Darunii Black, gratulacje dla Oliwii za jedzonko Normalnie laski mam tak dobry humor, ze szok ![]() Moj rozrabiak z rana. A skubaniec sie tak szybko uczy ze szok, juz wie, ze jak sie pusci dwiema lapkami to leci w tyl na glowke, to teraz puszcza sie jedna, schyla sie, opiera, siada i dopiero puszcza druga Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
Aha bokeh bo zapomnialam, przepieknie Ci w tym brazie
ale jak to sie mowi, ladnemu we wszystkim ladnie ![]() I jak kochana, zaczelas biegac??? ![]() Moze sie umowmy na polmaraton na wiosne, bedziesz miala jakis cel co? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2013-09-10 o 07:48 |
|
|
|
#540 | ||||
|
Zakorzenienie
|
to i ja się witam z rana
Cytat:
![]() Cytat:
![]() trzymam kciuki za wizytę na pewno powie, że wszystko jest w porządku ![]() Cytat:
oby Wasza lekarka coś poradziła...Cytat:
u nas do 1 w nocy masakra, w pewnym momencie to budził się co 15 min :/ potem spał do 4 potem do 5 a potem godzinę płakał o po 6 usnął i wstaliśmy o 7 :/
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.

ciagle go opieprzam, ze w polaczeniu z para takie grzanie jest niebezpieczne, ale gadaj do niego jak do wola 
od paru tyg moze czesc nocy przesypia w swoim pokoiku. i jednej takiej nocy
wiec zaczynam go budzic, z panika, bo przeciez Piotrusia zgniata!!!!! ten oczy jak 5zl, nie wie o co kaman, a ja (dalej na jawie snilam

dla Kubusia!! Moze cos sie ruszy do przodu 
Znacie to uczucie jak przy kazdej kolejnej kostce/ciastku mowicie sobie, ze to ostatnia? ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Do tego całuje ją i sprawdza temp. chociaż ja sprawdzam co pół h. I oczywiście to, że idziemy DOPIERO jutro rano do lekarza, przecież trzeba od razu.

Całusy dla Julki, niech jak najszybciej wylezą zęby