|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Powodzenia! |
|
|
|
#2282 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej mamusie
Troszkę nadrobiłam i tutaj. Lourose zdrówka życzę. Biedna malutka Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wszystkiego najlepszego dla naszej Ali Ja zaraz do pracy, a od rana w aucie - ikea, urząd skarbowy, ubezpieczenia. Kubuś był ponad 3 godziny w żłobku po tygodniowej przerwie i Panie mówią, że super. Ulga wielka. |
||||
|
|
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Witajcie.
Alusiu Wszystkiego najlepszego dla Ciebie i na teraz i na przyszłość zdrówka! Wybaczcie Dziewczynki że nic więcej nie napiszę ale jakoś nastrój do bani. Czekam aż mi przejdzie ![]() wysłane z fona
|
|
|
|
#2284 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Lewku możemy sobie podać rękę. U mnie nastrój taki jak pogoda za oknem... |
|
|
|
|
#2285 |
|
Wtajemniczenie
|
100 lat dla ślicznej Alicji!!
Ja byłam w Biedronce i u mnie spokój, ludzi tyle co zwykle i wszystko na półkach . Kupiłam bebilon 2, 2x bebilon 3 i trochę słoiczków owocowych, bo obiadków ze słoiczka Kinga nie jada ostatnio. Dostaliśmy wiejskie warzywa, więc jutro będzie wielkie gotowanie
|
|
|
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam pytanie, czy temperaturę 37,2 traktuje się u roczniaka jako stan podgorączkowy czy nadal jako normalną temperaturę??? |
|
|
|
#2287 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A propos Pierdonki od czwartku Dady w duzych kartonach po 49,99 ![]() Cytat:
![]() Zdrówka oczywiście Cytat:
Kamil wrucił cały,tym autobusem co trzeba,także jutro rano już na gimbus jedzie ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2288 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ja dzisiaj po wizycie u ginki... zrobiłam cytologię i czekam na wyniki...jak wszystko ok to następna wizyta za rok ![]() Alusiu 100 lat! Zdrówka, szczęścia i samych radosnych chwil dla Melci i Matiego za zębole U nas też ząb nr 7 się przebił jak nie było to nie było a jak idą to wszytskie na raz ![]() Lewek AA dziewczyny, któe używają pieluch Dada jakaś promocja ma być od 12 września ![]() http://gazetki.biedronka.pl/g208,wie...ie%20okazje/24 Ula Biedna Oliwka Otylka też mi kilka razy ze schodków spadła
Edytowane przez monarika Czas edycji: 2013-09-09 o 17:13 |
|
|
|
#2289 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego dla Alicji
|
#2290 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
![]() u mnie też nastrój podły a Lena dokłada do pieca ![]() ja rozumiem, że dziecko może samo nie chcieć się bawić, ok, ale żeby nie zajęła się sobą choćby dwóch minut ![]() spacery też ostatnio kiepskie, Lena jedzie spokojnie w wózku dopóki chrupki się nie skończą jak torebka pusta to niosę ją do samego domu a wózek brzuchem pcham...jutro gadzinę wywożę do babci Sto lat dla Alicji |
|
|
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
Informuję że w Biedronie dwupaki deserków są aktualnie po 4,79, a od 12-tego będą w "promocji" po 5,99
![]() Wróciłam z Biedry obładowana jak wielbłąd. Pani przy kasie dziwnie mnie obserwowała
|
|
|
|
#2292 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
Czytam co u Was ale sił na odpisywanie brak ![]() Praca daje mi w kość, wieczorami jestem już potwornie zmęczona. Zuzinka cały zeszły tydzień była w żłobku, na szczęście dobrze to znosi, panie chwalą, że ładnie się bawi, nie płacze i grzeczna ![]() I faktycznie zawsze co po nią wejdę to albo śpi, siedzi ładnie przy zabawkach albo wcina coś ![]() No ale pierwszy siniak na policzku już tam zaliczyła i katarek też złapała, chociaż to prawdopodobnie od męża bo on już od tygodnia choruje ![]() A wczoraj dostrzegłam 7 ząb ![]() Chciałam jeszcze złożyć wszystkim świętującym pod moją nieobecność dzieciaczkom najlepsze życzenia z okazji roczku Fajnie, że piszecie o promocji w biedronce ![]() Lourose doczytałam, że jesteście w szpitalu... Tak mi przykro ![]() Biedna maleńka Mam nadzieję, że wyniki coraz lepsze i Zosik lepiej się czuje.Trzymajcie się tam a ja trzymam kciuki aby szybko córa wróciła do zdrowia |
|
|
|
#2293 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za ząbka!Cytat:
.Cytat:
Fabiś już śpi,Dandi bajeczke ogląda ![]() byłam w Biedronce,kupiłam mleko dla Fabianka deserków u Nas w biedronce marny wybór więc nie kupuje tam .I te pieluszki co będą musze kupić. Moja Mamcia ma w piątek urodziny i nie mam pomysłu na prezent
|
|||
|
|
|
#2294 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak cos to herbatnika albo banana a tak to tylko mięso i mięso-kanapka z samym serkiem albo masłem ląduje na ścianie![]() Przyznaj się ile pudełek mleka kupilaś? ![]() Pani kasjerka pewnie myślała że na handel bierzesz U nas kasjerki się już przyzwyczaiły że Litwini wszystko ciągna paletami i biorą po 6 wóźków na sklep
|
|
|
|
|
#2295 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Czesc dziewczyny
![]() Bardzo dziekuje za zyczenia zdrowia dla Zochny, jestescie kochane! Wracam wlasnie tramwajem do domu, auto odmowilo posluszenstwa, krwa Zochna w dobrym humorze, nie wiadomo ile jeszcze zostaniemy. Dzis do naszego pokoju dolaczyl chlopczyk ok 5lat, strasznie chory biedulek. Tyle dzieci tam biednych lezy ze serce sie kraja i dziekuje Bogu ze Zosia urodzila sie zdrowa... Alicjo slodka duzo szczescia! Kaczuszko ciesze sie z Twojej przeprowadzki ![]() Agaton wez 2 paczki chrupek na spacer Jak Zosia spala ustrzelilam jej kurtke na allegro na zime za 8zl ale na komorce wiec nie wiem co przyjdzie bo zdjecie bylo mikro |
|
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz dziękujemy wszystkim za życzenia! Stan jubilatki na szczęście się poprawia, prezenty urodzinowe sprawiły że momentalnie ozdrowiała
lourose, zdrówka dla Zosieńki |
|
|
|
#2297 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
przedwczoraj spontanicznie pojechaliśmy do mamy na weekend, a teraz czas się uczyć do poprawki jak mi się nie chceCytat:
w mojej rodzinnej miejscowości też jest taki park, ale jeszcze nie byliśmy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale niestety nie uchronimy dzieci przed wszystkim Mati jak burza z zębami idzie ![]() Cytat:
Cytat:
mam nadzieję, że wkrótce wyjdziecie Cytat:
![]() Wszystkiego, co najlepsze dla Alicji. Samych szczęśliwych dni
|
|
#2298 | |||||
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Była któraś dziś w lidlu po spodnie?warto było? W tesco 4-pak chusteczek nawilżanych Pampers białych lub zielonych po 19,99 Iwa dla Twojej Aluni dużo,dużo zdrówka Cytat:
Cytat:
J.podbiega i go zabiera.A dziś widziałam,że sam zszedł tyłem z jednego. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A i gratuluję ząbków.U nas wczoraj przebiła się górna dwójka,ząb nr 7
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2013-09-09 o 22:38 |
|||||
|
|
|
#2299 |
|
potworkowa
|
wpadłam powiedzieć, że dostałam maila od Rossmanna, że dzisiaj i jutro z kartą Rossnę żywność dla dzieci 25% taniej
|
|
|
|
#2300 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
trzeba będzie się wybrać.
|
||
|
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też dostałam tego maila i wpadłam Wam o tym powiedzieć
|
|
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ja nie mam tej karty to Wam tego nie powiem Tamlin to ile było tych pudełek? ![]() U mnie dzisiaj słonecznie Fabianek wędruje trzymając się ławy
|
|
|
|
#2303 |
|
Zadomowienie
|
Super z tym rossmanem, w biedronce nie ma naszego mleka, a tu owszem
![]() dzięki za wieści Antek rozwalił mi okulary i mam jedno szkiełko tylko ślepa jak kret jestem,
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry.
Przestałam brać tabletki anty i chyba zaczynam sobie przypominać co to PMS I opuchnięta jestem ![]() yyyyyyyyy 12-cie ![]() Maila też dostałam, w sam raz bo muszę po kaszki iść i jogurciki ![]() Gratuluję wszelkich zębów, ale widzę że siódme są na tapecie ![]() Tylko nasza Melcia się wybiła i z 10-tym szaleje
|
|
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
U nas dzisiaj ładna pogoda z tej okazji piorę od rana bo jutro już ma padać a tak przynajmniej wyschnie na balkonie jeszcze. Nocka dobra,Zuzia spała spokojnie. Ja już słoiczków nie kupuję bo zaczęłam dawać Zuzi to co my gotujemy. Fajnie jak nie trzeba osobno gotować. ![]() Katiaska współczuję bo teraz pewnie trzeba nowe szkła i oprawki. ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- U nas też 7 ząbków ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Może też przejdę się do rossmana bo mam do odebrania prezent na roczek Zuzi i przy okazji kupię kaszki
|
#2306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2307 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
wpadłam tylko jeszcze raz poprosić o kciuki dzisiaj o 12 no i najważniejsze: powiedzieć, że mój bąbel kończy dzisiaj 11 miesięcy |
|
|
|
#2308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kciuki zaciśnięte! Wszystkiego co Najlepsze |
|
|
|
|
#2309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkiego naj
|
|
#2310 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej kobietki
Ogólnie Jaś jest od dłuższego czasu kaszlący i zakatarzony, pediatra twierdzi że to przez ząbkowanie bo osłuchowo czysty ... ale ile kurcze biedny może się z tym męczyć Na chwilę obecną mamy 7 ząbków ![]() Z nowości to zapisałam się na magisterkę zaocznie tak więc od października na nowo powitam uczelnię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no i w czwartek trzeba pędzić do Biedry po dady dostałam wczoraj @ i umieram z bólu masakra, a miało po porodzie już tak nie boleć... ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- oj współczuję ... Jaś szkła mi jeszcze nie wywalił, ale powyginał we wszystkie strony więc muszę iść żeby mi jakoś je naprostowali
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.

taka drobinka z niej.

Otylka też mi kilka razy ze schodków spadła 

, miejsce dolnej czwórki rozpulchnione masakrycznie