Panny Młode 2015 cz. 7 - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-09, 23:29   #1231
iixi
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 7

Cytat:
Napisane przez olusia92 Pokaż wiadomość
iixi tak teraz zauważyłam że na fb mamy wspólną znajomą:P tzn. ja chodzę teraz do klasy z tą dziewczyną
napisz mi na pw kogo bo mi się sprawdzać nie chce

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 23:29   #1232
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Dzień dobry,poproszę streszczenie tego co było,bo chyba nie mam szans nadrobić
Za to pokażę Wam i pochwalę się gdzie byłam

Tak,ten człowieczek to ja!
Super! ale zazdroszczę!!
Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
no to jest masakra...mojej przyjaciółki chłopak grał w nogę i coś sobie zrobił, chodził w szynie 2 tygodnie i ona mu załatwiła na nfz bo wcześniej pracowała w tej rejestracji i zna tam ludzi ale terminy są z kosmosu :/
Ja dziękuję losowi że jednak udało mi się dostać do ortopedy na nfz.. ale no niestety nie mam "wtyków" zwłaszcza tutaj.. nie wiem.. dla mnie to powinni dostawać kary za to że już w sierpniu mówią że im się kontrakty pokończyły i nie mają miejsc..
Cytat:
Napisane przez Bacardi_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny będziecie miały robione te teledyski ślubne czy z pleneru?
ja nie planuję pleneru video więc teledyski z wesela.. mam mieć ich 5 chyba.. ;p
Stary 2013-09-09, 23:30   #1233
iixi
Zakorzenienie

Cytat:

Kocham Norwegie

BLOG

Stary 2013-09-09, 23:30   #1234
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny będziecie miały robione te teledyski ślubne czy z pleneru?
z tego i z tego
Stary 2013-09-09, 23:46   #1235
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
Super! ale zazdroszczę!!

Ja dziękuję losowi że jednak udało mi się dostać do ortopedy na nfz.. ale no niestety nie mam "wtyków" zwłaszcza tutaj.. nie wiem.. dla mnie to powinni dostawać kary za to że już w sierpniu mówią że im się kontrakty pokończyły i nie mają miejsc..

ja nie planuję pleneru video więc teledyski z wesela.. mam mieć ich 5 chyba.. ;p
Cytat:
z tego i z tego
i to fotograf/kamerzysta ma od razu w swojej ofercie na stronie? bo kurde ja przeglądam i tego nie widzę, chyba że usługi kiepskie

Czekamy na Ciebie

Bacardi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 23:49   #1236
existence
Zakorzenienie

Cytat:
i to fotograf/kamerzysta ma od razu w swojej ofercie na stronie? bo kurde ja przeglądam i tego nie widzę, chyba że usługi kiepskie
tak mój ma
Stary 2013-09-09, 23:51   #1237
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość

A co do samego filmiku - panna młoda ślicznie wyglądała, sukienka zupełnie nie mój styl, ale na młodej leżała idealnie
Sala ciekawa, oryginalna - jak dla mnie zbyt oryginalna, ale już mówiłam, że mam swoje specyficzne upodobania
Ślub trochę w hamerykańskim stylu, a imprezka później wyglądała na udaną Jednak pewnie koszt tego wszystkiego by mnie zabił
Właśnie strasznie fajnie to wyszło,tak bardzo elegancko wg mnie
W ogóle jestem zachwycona filmikiem i drzewkami na dekoracjach Panna młoda i młody też piękna para

Cytat:
Napisane przez Na biurku Oli Pokaż wiadomość
Cześć

Widziałam filmik, dziewczyny wiedzą, że to móoooooooooj styyyyl, moje koloryyyyyyyyyyyyyy, bardzo bym tak właśnie chciała, ale jednocześnie zasmuca mnie fakt, że widać,iż ci PM mają więcej kasiurki ode mnie i mnie na takie rzeczy nie stać ale ślub piękny. Chciałabym sama sobie stworzyć coś w podobnym stylu.
Ja myślę,że można coś takiego stworzyć również dość tanim kosztem ,metodą DIY
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 23:53   #1238
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanciapp Pokaż wiadomość
co do filarów to widok z sali tanecznej wygląda tak (załącznik)
dla nas idealnie, ale wiadomo- co kto woli

wkońcu pierwsza umowa

teraz szukamy fotografa i dj, do końca roku chcemy to ogarnąć
ale fajna sala, a gdzie to?

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Hej kobietki

Jak poniedziałek mija?

Nie bardzo mi się chce nadrabiać tych kilku stron, może później się zbiorę.

Ja tylko chwale się,ze kupiłam kieckę ślubną
Wahałam się koszmarnie bo jednak ta z bazaru ciągle mi chodzi po głowie.
Kupiłam docelowo tą z salonu, do tego takie niby bolerko zakładane od przodu koronkowe.
Suknia generalnie jest piękna, prosta i klasyczna.
Ma przepiękny materiał- muślin, kolor bardzo jasny ecru.
Byłam zadowolona i szczęśliwa, dopóki w domu nie zamierzyłam jej jeszcze raz i zobaczyłam minę mojej mamy.
No nie podoba jej się sukienka, bo nie biała, bo bez ozdób i teraz trochę się przybiłam. I teraz nie wiem czy dobrą decyzję podjęłam.
Kurde no miał mnie cieszyć ten moment a tymczasem jestem ciut zdołowana.
muślinowe kiecki mają na żywo w sobie cos takiego fajnego, delikatnego Ładna fryzura, makijaż i będzie pięknie
Cytat:
Norwegia,Trolltunga
zazdroszczę

Dziewczyny co do białych kiecek- serioooo? tzn kilka lat temu kogoś w bieli uznałabym na ślubie za wroga publicznego nr 1, ale mi już dawno to jakoś przeszło. Nie żeby ofen na upartego białą kupować, ale jak chodziłam z bratową za kieca dla niej (miała być świadkową) było tyle ładnych kiecek białych i np z jakimś ładnym zdobieniem u góry, ze momentami żałowaliśmy, że M jest świadkową, gdyby nie to, to kupiłaby białą kieckę. Mnie to raczej nie przeszkadza, może inaczej do tego podchodzę, bo planuję długąąąąąąą kiecę z dłuuuuuuuuugim welonem i żadna krótka, biała kiecka nie będzie mnie razić. Ale może faktycznie PM, które wybierają krótkie kiecki, brak welonu itp nie czułyby się dobrze w asyście kilku podobnych kobitek i to jestem w stanie zrozumieć. Ale przy długich kieckach? Raczej nikt długiej, białej nie założy na wesele. Myślę, że to taka sprawa, na którą faktycznie szkoda nerwów i w tym dniu chyba nie miałabym głowy by o tym myśleć.

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Na biurku Oli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 23:58   #1239
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Ja myślę,że można coś takiego stworzyć również dość tanim kosztem ,metodą DIY
dekoracje można po kosztach ale sali takiej drugiej po kosztach już się raczej nie stworzy a myślę, że tam było sporo za tą salę

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

Cytat:
Dziewczyny co do białych kiecek- serioooo? tzn kilka lat temu kogoś w bieli uznałabym na ślubie za wroga publicznego nr 1, ale mi już dawno to jakoś przeszło. Nie żeby ofen na upartego białą kupować, ale jak chodziłam z bratową za kieca dla niej (miała być świadkową) było tyle ładnych kiecek białych i np z jakimś ładnym zdobieniem u góry, ze momentami żałowaliśmy, że M jest świadkową, gdyby nie to, to kupiłaby białą kieckę. Mnie to raczej nie przeszkadza, może inaczej do tego podchodzę, bo planuję długąąąąąąą kiecę z dłuuuuuuuuugim welonem i żadna krótka, biała kiecka nie będzie mnie razić. Ale może faktycznie PM, które wybierają krótkie kiecki, brak welonu itp nie czułyby się dobrze w asyście kilku podobnych kobitek i to jestem w stanie zrozumieć. Ale przy długich kieckach? Raczej nikt długiej, białej nie założy na wesele. Myślę, że to taka sprawa, na którą faktycznie szkoda nerwów i w tym dniu chyba nie miałabym głowy by o tym myśleć.
serio, serio ja np. długiej sukni i welonu w ogóle nie biorę pod uwagę ale gdybym brała też uznałabym to za nietakt taka już jestem - biały jest dla PM jest tyle innych okazji na które można założyć biała sukienkę, że na wesela powinny sobie laski odpuścić moim zdaniem
Stary 2013-09-10, 00:01   #1240
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
dekoracje można po kosztach ale sali takiej drugiej po kosztach już się raczej nie stworzy a myślę, że tam było sporo za tą salę

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

serio, serio ja np. długiej sukni i welonu w ogóle nie biorę pod uwagę ale gdybym brała też uznałabym to za nietakt taka już jestem - biały jest dla PM jest tyle innych okazji na które można założyć biała sukienkę, że na wesela powinny sobie laski odpuścić moim zdaniem
Jakas szopa i heja!

Moje najbardziej inspirujące wesele to właśnie w jakiejś szopie,albo w takim stylu:
http://greenweddingshoes.com/whimsic...g-inspiration/

Ja chyba też nie chciałabym innych białych kiecek na weselu
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 00:04   #1241
zanciapp
Zadomowienie

Cytat:
ale fajna sala, a gdzie to?

w Czewie
zanciapp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 00:04   #1242
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:

super

Cytat:
ja się tu zgadzam w 100%
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 00:20   #1243
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość
ja się tu zgadzam w 100%
żółwik
Stary 2013-09-10, 00:23   #1244
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanciapp Pokaż wiadomość
w Czewie

Uuuuuuuuuuuuu za daleko Ale bardzo ładnie

Dobra, dobra, wasze śluby robicie jak chcecie aczkolwiek mi to w dalszym ciągu nie przeszkadza, zobaczymy czy mi się to z czasem zmieni.

A dziś na koniec dnia porządnie się pokłóciłam z TŻ. Teraz przed festynem, zeby mieć w nim oparcie kiedy będę potrzebować pomocy to będziem na siebie fuczeć. Wrrrrr!

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Na biurku Oli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 01:16   #1245
zanciapp
Zadomowienie

Cytat:
Uuuuuuuuuuuuu za daleko Ale bardzo ładnie
dzięki
nam z naszych okolic tylko ta się tak naprawdę spodobała do końca także dylematu w wyborze nie mieliśmy

dobranoc wszystkim
zanciapp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 01:28   #1246
magda_mjt
Zakorzenienie

Trochę się przeraziłam kilku stron od kąd odeszłam od laptopa... ale w sumie nie było czego . Poświętowaliśmy dzisiaj urodziny szwagra, faaajnie było taaaak mnie oczy dzisiaj bolą, więc albo muszę zrobić odwyk od lapa/ telefonu, albo muszę zawsze pamiętać o okularach, bo masakra, strasznie mnie ból wymeczył .

Co do tych obrączek, też mi się okropnie podobają z diamencikami. Ale chyba zostanę przy wersji bardziej tradycyjnej, tj. jeden (maksymalnie trzy) małe diamenciki . Uroczo, a wciąż dość klasycznie. Dzisiaj ze znajomą gadałam, twierdzi, że TŻ ma rację co do białego złota na obrączkach. A ja totalnie się tutaj zgubiłam . Chciałabym chyba bardziej tradycyjnie żółte złoto... ale praktyczniejesze będzie białe. No i dupa zbita . Doszłam też do kolejnych wniosków- najprawdopodobniej zrezygnujemy całkowicie z fontanny czekoladowej (jednak za dużo bałaganu z tym), a postawimy na wypasiony słodki stół. Gdybyśmy i słodki stół i fontanne zlecili firmie- kosz ok 3000zł! wg mnie to stanowczo za dużo, dlatego postawie na sam słodki bufet w granicach 500zł (oby! ) .
Stary 2013-09-10, 08:12   #1247
JudytaKas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
O na mnie to też by średnio leżała a masz zdjęcia w niej skoro mierzyłaś ;>
Niestety nie, bo zdjęcia to można robić po zakupie ale ja nosze rozmiar 32-34, więc spokojnie w nią wlazłam i nawet nie wiem czy jakies poprawki byłby potrzebne - pewnie długość żeby dopasować do bucików
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4271759 1]Dziewczyny! Co myslicie? http://www.domweselnyostoja.pl/[/QUOTE]
Wiejsko ogólnie klimat fajny (tym bardziej, że wam się podoba) mi jedynie te "szarfy zwisające" przeszkadzają bo dodają sali takiej niepotrzebnej ciężkości
Cytat:
Napisane przez pejlin Pokaż wiadomość
Aleee to jużżżż byłoooo i nie wróci więcejjjjj choć w papierach lat przybyło to do przodu wciąż wyrywaaaa głupieee serceeee

Tak mi się skojarzyło I tak trzeźwa jestem ale nadal mam fazę wesela, bo co w radiu jakaś piosenka z wesela czy poprawin leciała to my w domu tańczymy

Cytat:
ja właśnie skończyłam się pakować jestem z siebie dumna, bo tego nienawidzę
No a ja będę musiała wszystkie graty spakować bo czeka nas przeprowadzka - a jest tego trochę
Cytat:
w piątek 13-ego i też się pakowałam dzień przed - bo jutro jadę do Wrocławia, a wszystkie ciuchy miałam tutaj, w domu rodziców
trzymać, trzymać, jakoś pomiędzy 9:00 a 13:00
13 szczęśliwa jest
Cytat:
Napisane przez czarnowlosa20 Pokaż wiadomość
Aha No ja się wdrażam dopiero to wybaczcie Nowicjuszka powoli wszystko zaczai hahah

a mi się podoba kilka sukni ale na kims. sama nie wiem w ktorej wygladalabym najlepiej. jeszcze troszke to bede jezdzic po salonach i pewnie sie namierze
Ta ostatnia z wycięciem na plecach

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Doszłam też do kolejnych wniosków- najprawdopodobniej zrezygnujemy całkowicie z fontanny czekoladowej (jednak za dużo bałaganu z tym), a postawimy na wypasiony słodki stół. Gdybyśmy i słodki stół i fontanne zlecili firmie- kosz ok 3000zł! wg mnie to stanowczo za dużo, dlatego postawie na sam słodki bufet w granicach 500zł (oby! ) .
Przy tak wielu kosztach związanych z weselem to mądra decyzja ja tam nawet o fontannie nie pomyślałam, pewnie i tak mało kto by z tego skorzystał, a kasy na ten "luksus" trochę trzeba wyłożyć

"Spraw, aby każdy dzień miał
szansę stać się najpiękniejszym
dniem twojego życia."
JudytaKas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 09:17   #1248
existence
Zakorzenienie

my kupiliśmy na allegro własną fontannę za 70zł jest mała ale nam akurat wystarcza i nawet gdyby się miała zniszczyć po weselu to i tak taniej niż ją wynajmować

mnie się bardzo nie podobają obrączki takie z jednym diamencikiem na środku i tyle jakoś nie wiem tak z dupy to wygląda dla mnie jak jest ich już 3 to jest ładnie a z tym jednym to jakoś tak "co ma piernik do wiatraka" i jakby na siłę był wciśnięty
magda a możesz jakoś rozwinąć, że białe złoto jest praktyczniejsze? ja ogólnie żółtego nie chcę bo po prostu mi się nie podoba ale czemu białe praktyczniejsze? Chodzi o to, że do wszystkiego pasuje bo mniej rzuca się w oczy czy jak?
Stary 2013-09-10, 09:24   #1249
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
mnie się bardzo nie podobają obrączki takie z jednym diamencikiem na środku i tyle jakoś nie wiem tak z dupy to wygląda dla mnie jak jest ich już 3 to jest ładnie a z tym jednym to jakoś tak "co ma piernik do wiatraka" i jakby na siłę był wciśnięty :
ja też jeszcze nie widziałam obrączki z jednym diamencikiem co mi się spodobała.. i też się zawsze zastanawiam po co to jest tam wciśnięte bo wygląda po prostu źle

BLOG

Stary 2013-09-10, 09:29   #1250
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iixi Pokaż wiadomość
ja też jeszcze nie widziałam obrączki z jednym diamencikiem co mi się spodobała.. i też się zawsze zastanawiam po co to jest tam wciśnięte bo wygląda po prostu źle
czyli nie jestem pod tym względem skrzywiona bo się zaczęłam zastanawiać no ale nie podoba mi się to i już jedyna jaka mi się raz podobała to dziewczyna miała taki wydrążony ozdobny trójkącik i w tym trójkąciku był diamencik to nawet było ładne ale te inne to jak jakby coś tam nasrało
Stary 2013-09-10, 09:39   #1251
JudytaKas
Zakorzenienie

Ja też nie lubię takich więc jest nas trochę

dniem twojego życia."
Stary 2013-09-10, 09:40   #1252
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
czyli nie jestem pod tym względem skrzywiona bo się zaczęłam zastanawiać no ale nie podoba mi się to i już jedyna jaka mi się raz podobała to dziewczyna miała taki wydrążony ozdobny trójkącik i w tym trójkąciku był diamencik to nawet było ładne ale te inne to jak jakby coś tam nasrało
bo w jakiś prostokącikach czy trójkącikach to jakoś inaczej wygląda. Z mniejszą ilością diamentów niż ta z Yes to mi sie podoba tylko ta z załącznika. ale mój też kiedyś u jubilera stwierdził po obejrzeniu obrączek, że jeden diamencik to tam wygląda jak z dupy wzięty
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg apart.jpg (11,5 KB, 9 załadowań)

BLOG

Stary 2013-09-10, 09:48   #1253
existence
Zakorzenienie

Cytat:
bo w jakiś prostokącikach czy trójkącikach to jakoś inaczej wygląda. Z mniejszą ilością diamentów niż ta z Yes to mi sie podoba tylko ta z załącznika. ale mój też kiedyś u jubilera stwierdził po obejrzeniu obrączek, że jeden diamencik to tam wygląda jak z dupy wzięty
no toż to napisałam przecież o tym kilka postów wyżej

te z załącznika właśnie miałam na myśli, mówiąc że 3 to już spoko tylko no ja w białym

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
Napisane przez judytakas Pokaż wiadomość
ja też nie lubię takich Więc jest nas trochę
:d
Stary 2013-09-10, 09:53   #1254
existence
Zakorzenienie

z kamieniami mnie się podobają też takie ale pewnie są drogie taka by pasowała do mojego pierścionka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg obraczki_z_bialego_zlota_10_brylantow_2.jpg (35,3 KB, 15 załadowań)
Stary 2013-09-10, 09:54   #1255
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez JudytaKas Pokaż wiadomość
No a ja będę musiała wszystkie graty spakować bo czeka nas przeprowadzka - a jest tego trochę
Ha, tego też nie uniknę, 15 października dostajemy klucze do naszego mieszkania Ale najpierw remont, potem przeprowadzka
Stary 2013-09-10, 09:56   #1256
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Ha, tego też nie uniknę, 15 października dostajemy klucze do naszego mieszkania Ale najpierw remont, potem przeprowadzka
jupi!
Stary 2013-09-10, 10:00   #1257
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
to co, później wizażowa parapetówa?

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:
z kamieniami mnie się podobają też takie ale pewnie są drogie taka by pasowała do mojego pierścionka
akurat takie też średnio mi się podobają

BLOG

Stary 2013-09-10, 10:03   #1258
existence
Zakorzenienie

Cytat:
akurat takie też średnio mi się podobają
mnie najbardziej to się podobają zwyczajne ale te z paseczkiem kamieni też do mnie potrafią przemówić tylko wiesz jakie ja mam kamieniowe obawy że się zaczną zahaczać
Stary 2013-09-10, 10:05   #1259
Vallotka
Zakorzenienie

Cytat:
Super Gratuluję.
Vallotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 10:05   #1260
JudytaKas
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie pewnie koniec września

dniem twojego życia."
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości