![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrzesień- Jimmy Choo, Flowerbomb, Revitalash, Armani, Gucci, Pat&Rub i inne
Hmm, ciężko mi powiedzieć skoro nie bardzo wiem czego szukasz
![]() Nie posiadam żadnej wysokopółkowej kolorówki oprócz odsypki meteorytów w wątku, resztki tuszu Lancome jedynie na testy i nowej mini maskary Collistar. Z perfum na oddanie chyba jedynie to co w wątku, a z ciuchów koturny z CCC. Mogłabym jeszcze czegoś poszukać, ale nie wiem czym się kierować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrzesień- Jimmy Choo, Flowerbomb, Revitalash, Armani, Gucci, Pat&Rub i inne
Coś u mnie za jimmy choo i flowerbomb??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Ah i mam jeszcze maskę do włosów Biovax - Intensywnie regenerująca maseczka `Argan, makadamia i kokos`
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() -Gucci Premiere nowość z Douglasa, rozpakowany, testowany, 30ml. Kod 2157. -Revitalash Volumizing mascara NOWA. -Clinique High Impact Maskara, użyta 2 razy, świeża. Jest kartonik, pełnowymiarowy tusz. Kod B12. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Zainteresowały mnie u ciebie niektóre odlewki, znajdziesz coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Hakuro H50 użyty 2 razy lub H54?
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
hej, interesuje mnie Jimmy Choo oraz zestaw Mango, znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
nic wiecej byś nie dobrała? To może za mniejszą odsypkę ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
cos za Pharmaceris podklad, mascare armani i hakuro h50?
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
cos za revlon?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
hej, znajdziesz coś u mnie na wymianę za:
Calvin Klein Euphoria EDP 8/10 ml Miss Dior Cherie EDP 10/10 ml, odlewka z mojego flakonu Euphoria EDP ok.9/10 ml DKNY zielone jabłuszko 7/10 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Roberto Cavalli EDP 30ml,
Givenchy Hot Couture ok.10-12ml ze 100ml, Dior J'adore zestaw miniatur w ozdobnym pudełeczku. coś u mnie za cos z tego lub wszystko? ![]()
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Czy znajdziesz coś w moich wątkach za: - Giorgio Armani Eyes To Kill Excess mascara NOWA ?
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
coś za Pędzle Hakuro H50 użyty 2 razy, wyprany.?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Wieczne Kutango
|
Odpisałam : )
![]() |
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś u mnie za Revlon i Hakuro H50?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś? Victor&Rolf Flowerbomb grudniowa limitowanka z kokardką, tylko przetestowany, 50ml
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Hmm a na nic innego się nie skusisz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
|
Za Parisienne szukam zapachu z mojej wish. To jak widziałabyś wymianę za Revlon i Hakuro?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
cos za zestaw dior j'adore?
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za którąś bombkę... szczególnie tę EDP
![]() Pisałam w poprzednim twoim wątku... nie wiem czy widziałaś ![]() Odpisz proszę u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Hej kochana. Bardzo mi się spodobały kosmetyki które masz na wymianę.
A najbardziej Revitalash Volumizing mascara NOWA Pędzle Hakuro H50 użyty 2 razy, wyprany. H54 i H55 NOWE Maestro pędzel do pudru z naturalnego włosia http://maestrobrush.pl/pl/pedzle-do-...ia-nr-190.html NOWY Pat&Rub masło do ciała rewitalizujące, użyte tylko na dłonie i ramiona. Kosmetyki Decubal wszystkie NOWE, proszę pytać a za Guerlain (Guerlain Les Voiletes Mineral, puder mineralny w odcieniu 12 Rose Clair- najjaśniejszy z odcieni. Ubytek ok. 10%, kod 1N02) mogę Ci zaproponować mini-zestaw nowy do przełużania rzęs marki Nouveau Lashes której używają gwiazdy na całym świecie . lub naturalne kosmetyki jesli lubisz ![]() ![]()
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
hm kilka zapachów mi się podoba (za Coco Noir), ale są w negocjacji więc czekam aż mi odpisze dziewczyna
![]()
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
coś za: (wymieniłam w kolejności "chcenia")
Givenchy Hot Couture ok.10-12ml ze 100ml, brak zakrętki, kod 103746. Kingdom jedna z odlewek Double Wear Sand Guerlain meteorites w kolorze 03, tylko przetestowane. Oddam całość lub odsypkę, kod 1V01. Guerlain odsypka meteorków Perles De Nuit 31 kuleczek, czyli połowa największy pędzel ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Jeszcze nie wiem, ale chciałam tylko dopisać, że mam 2 flakony So Elixir i 30ml i 50ml oba w folii - interesowałby cię może większy lub obydwa? pozdrawiam ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- rany, bardzo cię przepraszam, chodziło mi o to, że Moment de Bonheur mam 2 flakony, pomyliłam nazwę. No ale za to co chciałabyś ja chcialabym najbardziej: Hot Couture oraz Guerlain odsypka meteorków Perles De Nuit 31 kuleczek, czyli połowa (moje meteoryty nowiutkie mają 98 kulek, więc wydaje mi się, że to 1/3 bardziej) (albo chętnie 15 kulek jednych i 15 kulek tych drugich) i bardzo chętnie Kingdom (mogę dać drugi 50ml flakon Moment de Bonheur) Nie wiem ile wart jest ten pędzelek, ale bardzo by mi się przydał również. Ja jestem skłonna do różnych ugięć itp, generalnie najważniejsze dla mnie jest Hot Couture ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Myślę, że jest warty ok 50 zł - wielokrotnie sprzedawałam używki perfum, wiem jaka jest mniej więcej dostępność - więc szacuję za ile ja bym sprzedawała, gdybym miała. Zdjęcie pędzla niestety mi się nie otwiera ![]() Nie chcę, żebyś czuła się jakkolwiek pokrzywdzona, czy cokolwiek, więc możesz napisać jakiś proponowany zestaw wymiankowy ![]() Ja policzyłam w przybliżeniu wartość moich rzeczy: Yves Rocher Moment de Bonheur YR (30ml folia) ok 35 Elixir des Merveilles 1ml 2zł Micallef Note Vanille 1,5ml 4zł L'Or de Torrente 2ml 5zł Elixir des Marvilles 1,2 ml 3zł Lalique Satine 2ml 7zł (tyle dałam na All) Musc Ravageur 12ml (za wish) 80 zł plus ewentualnie flakon 50ml Moment de Bonheur - ok 45zł może to Ci mniej więcej ułatwi, podaje te wartości, żebyś mogła zaproponować wymianę tak żebyś nie czuła się pokrzywdzona - jeśli uważasz, że Hot Coutre jest więcej warte itp - spoko, zaproponuj coś, a na pewno się dogadamy ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Tego balsamu Phenome już nie mam, ale jeśli lubisz tę markę, to mogę zaproponować krem pod oczy http://www.phenome.pl/pl/main/produk...;_oczy/?pid=98
Mam nowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
hej, i co zastanowiłaś się?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie miss dior i hypnotic poison, moze znajdziesz u mnie cos w zamian
![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- podobaja mi sie tez pedzle Hakuro ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.