Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - mamusiowy:-) - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-09-10, 09:15   #1171
agi_82
Wtajemniczenie

Dot.: Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - mamusio

Cytat:
Napisane przez Natalyyya Pokaż wiadomość
Cześć jedna krecha także bez zmian
Dzięki za wszystkie kciuki
nie wierze normalnie

Marcelka - 09.06.2006
Kornelka - 27.10.2013

Groszek - 22.08.2012 (10 t.c)

agi_82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-10, 09:23   #1172
lineczka1989
Zakorzenienie

Dot.: Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - mamusio

Cytat:
ehh, przykro mi bardzo
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-10, 09:34   #1173
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

Cytat:
Napisane przez agi_82 Pokaż wiadomość
nie wierze normalnie
Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
ehh, przykro mi bardzo
laski nie smutajcie bo to nie ma sensu ja nie miałam żadnych nadziei po teście niedzielnym Smutno mi nie jest raczej jestem zmieszana i nie wiem co robić dalej czy brac to clo czy nie...
Natalyyya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-10, 09:47   #1174
ula_betula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Dziewczyny BIJE Jacie co za uczucie wspaniałe Normalnie pulsujący mały pikselek gdzieś u góry fasolki Serduszko Na szczęście wszystko jest w porządku, pęcherzyk ciążowy umiejscowiony jest na środku macicy i ma 1,5 cm A sama fasolka sobie na dnie leży i ma pół centymetra Wg USG termin porodu wychodzi na 7.05 ale lekarz na razie kazał się trzymać tego z ostatniej miesiączki czyli 2.05.
Wyniki TSH mam w normie, dzisiejsze badanie wykazało 1,28 za to ft4 wynosi 21 przy normie 20 ale ginek nie robił rabanu powiedział żeby kontrolować chociaż trochę się martwię ale zobaczymy. Pytał się czy chcę L4 na razie odmówiłam, wrócę do pracy i zobaczymy co dalej Ale jestem szczęśliwa Dziękuję za kciuki
Teraz padam rozbolała mnie mega głowa chyba z tego stresu
się wzruszyłam. Cieszę się bardzo!

Cytat:
madzia
jupi ale ja wiedziałam wyobrażam sobie Wasze szczęście bo pamiętam jak ja się wtedy czułam - nie do opisania kiedy kolejna wizyta??
Natalka
myślisz że tak napiszesz i ja zasne hehe ja tam wierze że wkońcu się Tobie uda
lineczka
tak navingtona kupiliśmy

już Wam dziewczyny pokazuje :
Super zakupy! Kolor wózka jak mój Jestem bardzo ciekawa jak navington będzie Ci się sprawował - bo to był mój typ i prawie już go kupiliśmy

Cytat:
łóżeczko właśnie chciałam takie zwykłe białe ze szczebelkami tylko bo pościelka pstrokata kolorowa jest a i bez baldachimu wziełam bo sie naczytałam chyba za dużo
A co się naczytałaś? Bo ja mam baldachim, bardziej dlatego że był w zestawie niż, że był potrzebny. W lato fajnie osłaniał małą jak otwieraliśmy okno i bardziej zawiało. I wydaje mi się, że ma bardziej tam przytulnie.

Cytat:
Napisane przez ewccik Pokaż wiadomość
Madzia ale super
Linka trzymam kciuki
Agi super zakupt
ale ja dalam ciala. ginka mowila ze owu byla z sb na niedziele a ostatnie przytulanki kurde w czw, ale ja glupia. masakra jakas.kolejny cykl zmarnowany
Natalyyya trzymam kciuku
Eee tam, przecież od czw do soboty niedaleko

Cytat:
Ooo, szkoda
ula_betula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-10, 09:53   #1175
magdziaS
Podróżniczka

Cześć dziewczyny Dzięki jeszcze raz za wczorajsze wszystkie kciuki i za gratulacje

Natalka - nosz kurde A którego dc miałaś owulkę ? Może się przesunęła i stąd jeszcze negatyw ? Od spadku i skoku minęło 3 dni ? Bo tyle to minimum żeby zaczął wytwarzać sie hcg. Kurcze ciągle nie mogę uwierzyć, ten skok i spadek aż się prosiło o implantację Jeszcze mam nadzieję, że to za wcześnie na test, jak odstawisz progesteron i za 2 dni nie przyjdzie @ ponów test Bo póki nie ma @

Ewcik - przecież plemniczki potrafią przetrwać 3 dni a czasem i dłużej, nie ma co na razie skreślać cyklu na straty

Aga - bardzo podobają mi sie białe łóżeczka. Sama bym takie chciała Mamy po chrześnicy już łóżeczko dopiero co z niego wyrosła, ale jest brązowe i pewnie nie można go bezpiecznie pomalować na biało
A pościel jest śliczna
Następną wizytę chciałabym już umówić do tego lekarza na NFZ, za 2 tyg kończy mi się luteina, więc pewnie pójdę po receptę i trochę z nim pogadam tak wstępnie

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-10, 09:56   #1176
Brilliant Girl
Wtajemniczenie

Hej

natalka - tak mi przykro musisz teraz pomyśleć co robisz z tym CLO

agi - bardzo fajne zakupy

lineczka - bardzo fajny przepis \

Ja dziś mam do załatwienia na czw wymianę grzejników i mam nadzieję, że uda mi się dograć wszystko

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

magdzia - bardzo się cieszę z Twojej wizyty. Niesamowite uczucie co?
Brilliant Girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-10, 10:03   #1177
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

Cytat:
Cześć dziewczyny Dzięki jeszcze raz za wczorajsze wszystkie kciuki i za gratulacje

Natalka - nosz kurde A którego dc miałaś owulkę ? Może się przesunęła i stąd jeszcze negatyw ? Od spadku i skoku minęło 3 dni ? Bo tyle to minimum żeby zaczął wytwarzać sie hcg. Kurcze ciągle nie mogę uwierzyć, ten skok i spadek aż się prosiło o implantację Jeszcze mam nadzieję, że to za wcześnie na test, jak odstawisz progesteron i za 2 dni nie przyjdzie @ ponów test Bo póki nie ma @
Owulacje miałam 14dc dzis jest 29dc... tempka mi dzis spadła z 37 na 36.8...brzuch mnie boli juz @ ehh ...
Cytat:
Napisane przez Brilliant Girl Pokaż wiadomość
Hej

natalka - tak mi przykro musisz teraz pomyśleć co robisz z tym CLO

agi - bardzo fajne zakupy

lineczka - bardzo fajny przepis \

Ja dziś mam do załatwienia na czw wymianę grzejników i mam nadzieję, że uda mi się dograć wszystko

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

magdzia - bardzo się cieszę z Twojej wizyty. Niesamowite uczucie co?
no właśnie nie wiem co zrobić...
Stary 2013-09-10, 10:08   #1178
agi_82
Wtajemniczenie

Natalka
tak jak madzia pisze póki nie ma @ jest nadzieja więc
ula
no głównie o tym że to zbiorowisko kurzu i że trzeba bardzo często prać choć w sumie już wcześniej wiedziałąm że nie będe raczej brała baldachimu bo z łóżeczkiem będziemy może troszke kursować po sypialni i do tego mamy skosy więc wygodniej jednak bez a że przytulniej to masz racje jakiś konkretny był powód że zrezygnowaliście z navingtona? jak czytałam opinie na forach to często dziewczyny pisały o wadach wózka które dla mnie np są zaletą także stąd mój wybór a i może wstawisz jakieś aktualne foto księżniczki bo pewnie urosła juz
madzia
dzięki a jaką lutke bierzesz?? jak wrażenia po wczorajsze wizycie?? emocje już opadły? pewnie kolorowe sny miałaś
Briliant
a Wy jakiś remont macie czy tylko te grzejniki wymieniacie?

tymczasem ide tetrowe pieluszki wyprać

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Natalka
a dlaczego nie wiesz co z clo?? czy brać czy co??

Marcelka - 09.06.2006
Kornelka - 27.10.2013

Stary 2013-09-10, 10:08   #1179
magdziaS
Podróżniczka

Natalka - przykro mi na prawdę Jednak zobacz jak się sprawa dalej potoczy. A jak przyjdzie ta paskudnica to bierz Clo. Nie ma co tracić kolejnego cyklu. Na wyjeździe trochę zluzujecie, a Clo na pewno się przyda i może akurat pomoże. Kto nie ryzykuje te nie ma, chociaż tu akurat to nie jest właściwie żadne ryzyko

Brilliant - jak siedziałam w gabinecie już po badaniu to o niczym innym nie myślałam tylko żeby jeszcze raz zobaczyć jak pika Pewnie wskoczyłabym jeszcze raz na fotel Myślałam, że pęknę tak bardzo chciałam już powiedzieć TŻtowi (akurat nie mógł ze mną pojechać bo siedział w pracy dłużej ) Wspaniałe uczucie

Stary 2013-09-10, 10:13   #1180
Brilliant Girl
Wtajemniczenie

natalka - a rozmawiałaś z Twoją ginką? Udało Ci się?
Stary 2013-09-10, 10:17   #1181
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

Cytat:
Natalka
tak jak madzia pisze póki nie ma @ jest nadzieja więc
ula
no głównie o tym że to zbiorowisko kurzu i że trzeba bardzo często prać choć w sumie już wcześniej wiedziałąm że nie będe raczej brała baldachimu bo z łóżeczkiem będziemy może troszke kursować po sypialni i do tego mamy skosy więc wygodniej jednak bez a że przytulniej to masz racje jakiś konkretny był powód że zrezygnowaliście z navingtona? jak czytałam opinie na forach to często dziewczyny pisały o wadach wózka które dla mnie np są zaletą także stąd mój wybór a i może wstawisz jakieś aktualne foto księżniczki bo pewnie urosła juz
madzia
dzięki a jaką lutke bierzesz?? jak wrażenia po wczorajsze wizycie?? emocje już opadły? pewnie kolorowe sny miałaś
Briliant
a Wy jakiś remont macie czy tylko te grzejniki wymieniacie?

tymczasem ide tetrowe pieluszki wyprać

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Natalka
a dlaczego nie wiesz co z clo?? czy brać czy co??
Dziewczyny Wy to jesteście niesamowite macie wiecej wiary niż ja... Ja już spisałam ten cykl na straty:P Agusia nie wiem czy brać bo powinnam mieć monitoring jak jajka rosną a moja ginka odwołała wizytę... a później nie mogę iść bo lecimy na majorkę ,chyba że jak wróce to pojde zobaczyc czy popękało wsio))
Cytat:
Natalka - przykro mi na prawdę Jednak zobacz jak się sprawa dalej potoczy. A jak przyjdzie ta paskudnica to bierz Clo. Nie ma co tracić kolejnego cyklu. Na wyjeździe trochę zluzujecie, a Clo na pewno się przyda i może akurat pomoże. Kto nie ryzykuje te nie ma, chociaż tu akurat to nie jest właściwie żadne ryzyko

Brilliant - jak siedziałam w gabinecie już po badaniu to o niczym innym nie myślałam tylko żeby jeszcze raz zobaczyć jak pika Pewnie wskoczyłabym jeszcze raz na fotel Myślałam, że pęknę tak bardzo chciałam już powiedzieć TŻtowi (akurat nie mógł ze mną pojechać bo siedział w pracy dłużej ) Wspaniałe uczucie
Masz racje ja tak na 90% jestem zdecydowana na to clo:P
Także chyba wezmę bo szkoda mi właśnie cyklu...) Zazdraszczam pozytywnie wizyty i bijącego serducha)

Brilliant Kasiu a czy Ty czasem nie jeździć do Poznania na Polną do tej ginki?? Pytam bo właśnie do poznania będę leciała na IUI po nowym roku i chce się już rozejrzeć co i jak ;P
Nie mam do niej zadzwonić jak dostanę@
Stary 2013-09-10, 10:22   #1182
Brilliant Girl
Wtajemniczenie

agi - tylko grzejniki wymieniamy, ale żebym nie przepłacała to muszę mieć wyliczone durne współczynniki dla spółdzielni i nikt nie umie mi pomóc, więc robię z siebie cały czas kretynkę, że nie umiem sobie poradzić z tą wymianą, więc jakoś powoli dowiaduję się wszystkiego

magdzia - ojjj jak pomyślę, kiedy to było a co do Twojego TSH to ciekawe skąd taka różnica? Robiłaś w różnych lab? Ale cieszę się, że wszystko ok

Ciekawe jak nasza ninquelote?? Za chwilkę ma termin

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
Dziewczyny Wy to jesteście niesamowite macie wiecej wiary niż ja... Ja już spisałam ten cykl na straty:P Agusia nie wiem czy brać bo powinnam mieć monitoring jak jajka rosną a moja ginka odwołała wizytę... a później nie mogę iść bo lecimy na majorkę ,chyba że jak wróce to pojde zobaczyc czy popękało wsio))

Masz racje ja tak na 90% jestem zdecydowana na to clo:P
Także chyba wezmę bo szkoda mi właśnie cyklu...) Zazdraszczam pozytywnie wizyty i bijącego serducha)

Brilliant Kasiu a czy Ty czasem nie jeździć do Poznania na Polną do tej ginki?? Pytam bo właśnie do poznania będę leciała na IUI po nowym roku i chce się już rozejrzeć co i jak ;P
Nie mam do niej zadzwonić jak dostanę@
Ja do niej jeździłam tylko na konsultację no i na amnio. Ale to mnie lekarz do niej zapisywał więc nie wiem jaki czas oczekiwania. Jak chcesz to na priva mogę Ci przesłać namiary na nią Tylko nie wiem czy koszt wizyty by Ci pasował
Stary 2013-09-10, 10:25   #1183
ewccik
Zadomowienie

Natalyyya tak mi przykro
ja za 10 dni bede ogladac pewnie swoja I
ewccik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-10, 10:30   #1184
Brilliant Girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Natalyyya tak mi przykro
Nie mów tak Uwierz w armię tż i że może właśnie przez taki luz właśnie się uda??
Stary 2013-09-10, 10:32   #1185
magdziaS
Podróżniczka

Natalka - nawet jak pęcherzyki rosną to czasem mogą nie osiągać odpowiedniej wielkości do pęknięcia itd. po to też jest Clo przyśpiesza owulkę i sprawia, że pęcherzyki są lepsze jakościowo. Dlatego nie ma się nad czym zastanawiać tylko trzeba brać. Wiadomo, że czasem cudów nie działają, ale lepiej spróbować niż tego nie zrobić. A później tak jak piszesz umówić sie na wizytę i zobaczyć jak sytuacja

Aga
- jakoś emocje nie mogą mnie opuścić Biorę lutkę 50 mg dowcipnie 2x1 tabl. Ginek kazał odstawić dupka i zostać na luteinie skoro na razie nic się nie dzieje i nie ma plamień.

Stary 2013-09-10, 10:34   #1186
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

Cytat:
agi - tylko grzejniki wymieniamy, ale żebym nie przepłacała to muszę mieć wyliczone durne współczynniki dla spółdzielni i nikt nie umie mi pomóc, więc robię z siebie cały czas kretynkę, że nie umiem sobie poradzić z tą wymianą, więc jakoś powoli dowiaduję się wszystkiego

magdzia - ojjj jak pomyślę, kiedy to było a co do Twojego TSH to ciekawe skąd taka różnica? Robiłaś w różnych lab? Ale cieszę się, że wszystko ok

Ciekawe jak nasza ninquelote?? Za chwilkę ma termin

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Ja do niej jeździłam tylko na konsultację no i na amnio. Ale to mnie lekarz do niej zapisywał więc nie wiem jaki czas oczekiwania. Jak chcesz to na priva mogę Ci przesłać namiary na nią Tylko nie wiem czy koszt wizyty by Ci pasował
chodzilo mi bardziej o to jaka masz opinie o tym szpitalu na Polnej Ja i tak bede szla prywatnie ....

Cytat:
Natalyyya tak mi przykro
Ewcia nie zycze ci tego i uwiez ze nie koniecznie tak bedziedzieki

wybaczcie ze bez polskich znakow ale pisze z pracy
Stary 2013-09-10, 10:35   #1187
magdziaS
Podróżniczka

Brilliant - ginek twierdzi, że jak ft4 idzie w górę to tsh spada i że to normalne na tym etapie ciaży. Stąd spadło mi przez ten tydzień. Robiłam w jednym labie. Sama teraz nie wiem czy dobre są takie wyniki bo nigdzie nie mogę znaleźć interpretacji czy tsh w normie a wysokie ft4 szkodzi na płód ?

Stary 2013-09-10, 10:35   #1188
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

Cytat:
Natalka - nawet jak pęcherzyki rosną to czasem mogą nie osiągać odpowiedniej wielkości do pęknięcia itd. po to też jest Clo przyśpiesza owulkę i sprawia, że pęcherzyki są lepsze jakościowo. Dlatego nie ma się nad czym zastanawiać tylko trzeba brać. Wiadomo, że czasem cudów nie działają, ale lepiej spróbować niż tego nie zrobić. A później tak jak piszesz umówić sie na wizytę i zobaczyć jak sytuacja

Aga
- jakoś emocje nie mogą mnie opuścić Biorę lutkę 50 mg dowcipnie 2x1 tabl. Ginek kazał odstawić dupka i zostać na luteinie skoro na razie nic się nie dzieje i nie ma plamień.
przekonalas mnie:P
Stary 2013-09-10, 10:36   #1189
magdziaS
Podróżniczka

Ewcik - nie mów tak i nie trać nadziei

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
przekonalas mnie:P
No ja myślę

Stary 2013-09-10, 10:38   #1190
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

Cytat:
Ewcik - nie mów tak i nie trać nadziei

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

No ja myślę
co ma by to bedzie , trzeba szczesciu pomoc

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

w ogole to dzis jestem sama w salonie i dopiero pierwsza klientka na 12!!! mam nadzieje ze mi tu szefowa nie wparuje ;D
Stary 2013-09-10, 10:40   #1191
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
co ma by to bedzie , trzeba szczesciu pomoc

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

w ogole to dzis jestem sama w salonie i dopiero pierwsza klientka na 12!!! mam nadzieje ze mi tu szefowa nie wparuje ;D
I taka postawa mi się podoba

To masz luzy amerykańskie A właściwie irlandzkie Kurcze a ja jutro znowu do pracy tak strasznie mi się nie chce wracać

Stary 2013-09-10, 10:41   #1192
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
jak czytałam opinie na forach to często dziewczyny pisały o wadach wózka które dla mnie np są zaletą także stąd mój wybór
trochę Twoja wypowiedź wyrwana z kontekstu, ale chciałam dodać swoje 3 grosze o opiniach w internecie o wózkach :P
ja zauważyłam ze jeżeli chodzi o opinie o wózkach to może tylko z 5 komentarzy na 90 było pozytywnych, bo ludzie nie piszą o pozytywach danego wózka czy negatywach jak czytałam opinie o x-a to jak TŻ to czytał to myślałam że padnie ze śmiechu ludzie takie rzeczy wymyślali i podciągali pod wady że nawet dla takiego laika wóżkowego jak ja trochę naciągane były :P

Ewcik, nie nastawiaj się od razu na I kreskę
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13

Edytowane przez lineczka1989
Czas edycji: 2013-09-10 o 10:44
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-10, 10:41   #1193
agi_82
Wtajemniczenie

Natalka
każdy ma prawo mieć chwile zwątpienia ale nie wolno się poddwać nigdy pamiętaj
a clo ja bym wzieła na Twoim miejscu skontrolujesz sytuacje jak wrócicie
madzia
hehe no nie dziwie się a jak tż zareagował na wieść o bijącym serduszku?? macie foto z usg??

kurde dziewczyny powiedzcie jak to jest - teraz jak mogłabym się opychać bez wyrzutów sumienia to albo nie mam apetytu albo jak już jem to wszystko jakby dietetyczne i mało kaloryczne ot jak teraz 3 dziń opycham się biedronkowym pomysłem na drugie śniadanie i mogłabym wcinać bez końca

Marcelka - 09.06.2006
Kornelka - 27.10.2013

Stary 2013-09-10, 10:43   #1194
Brilliant Girl
Wtajemniczenie

Cytat:
chodzilo mi bardziej o to jaka masz opinie o tym szpitalu na Polnej Ja i tak bede szla prywatnie ....

Ewcia nie zycze ci tego i uwiez ze nie koniecznie tak bedziedzieki

wybaczcie ze bez polskich znakow ale pisze z pracy
Ahhh to masz kogoś tam cóż, jeżeli chodzi o szpital to jak dla mnie masówka... Ale pielęgniarki miłe i nie marudzą. No i rzesze studentów. Ja z racji mojego charakteru i sytuacji przez jaką tam byłam to bardzo się męczyłam i chciałam do domu No a zabiegi idą raz dwa nie wiem co więcej mogę napisać
Stary 2013-09-10, 10:44   #1195
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

[QUOTE=lineczka1989;427255 44]
Cytat:
jak czytałam opinie na forach to często dziewczyny pisały o wadach wózka które dla mnie np są zaletą także stąd mój wybór a/QUOTE]
trochę Twoja wypowiedź wyrwana z kontekstu, ale chciałam dodać swoje 3 grosze o opiniach w internecie o wózkach :P
ja zauważyłam ze jeżeli chodzi o opinie o wózkach to może tylko z 5 komentarzy na 90 było pozytywnych, bo ludzie nie piszą o pozytywach danego wózka czy negatywach jak czytałam opinie o x-a to jak TŻ to czytał to myślałam że padnie ze śmiechu ludzie takie rzeczy wymyślali i podciągali pod wady że nawet dla takiego laika wóżkowego jak ja trochę naciągane były :P
ja tez nie wierze w te opinie wydaje mi sie ze to konkurencja pisze te glupoty , poza tym niektore matki oczekuja cudow na kiju .... to tylko wozek a nie robot ktory robi za nasz wszystko...
Cytat:
I taka postawa mi się podoba

To masz luzy amerykańskie A właściwie irlandzkie Kurcze a ja jutro znowu do pracy tak strasznie mi się nie chce wracać
no hehe ja wole zdecydowanie jak jest ruch w pracy wtedy dzien mi leci pedzikiem a tak bedzie sie dluzylo... ... Madzia a kiedy chcesz isc na zwolnienie ? Czy chcesz popracowac troche?
Stary 2013-09-10, 10:48   #1196
Brilliant Girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Brilliant - ginek twierdzi, że jak ft4 idzie w górę to tsh spada i że to normalne na tym etapie ciaży. Stąd spadło mi przez ten tydzień. Robiłam w jednym labie. Sama teraz nie wiem czy dobre są takie wyniki bo nigdzie nie mogę znaleźć interpretacji czy tsh w normie a wysokie ft4 szkodzi na płód ?
Ja wyczytałam, że w ciążt ft4 najlepiej jest mieć w górnej granicy więc chyba nie masz się czym martwić, a poza tym lekarz też nic nie mówił, więc nie wyszukuj nic
Stary 2013-09-10, 10:48   #1197
agi_82
Wtajemniczenie

[QUOTE=lineczka1989;427255 44]
Cytat:
jak czytałam opinie na forach to często dziewczyny pisały o wadach wózka które dla mnie np są zaletą także stąd mój wybór a/QUOTE]
dokładnie tak jak piszesz ja słuchałam wypowiedź jednych z ekspertów wózkowych który mówił np. o małych kółkach przednich w navingtonie że sprawiają że wózeczek jest zwrotny i można prowadzić jedną ręką a dziewczyny pisały że jak np. na spacer się wybrały gdzieś do lasu to kółka jakby miały się połamać a to wózeczek typowo miejski jest ot trzeba było zablokować żeby się nie skręcały i tyle. więc przestałam czytać opinie i kupiłam kierując się własnymi odczuciami

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

madzia
a dlaczego nie chciałaś na L4??

a dziewczyny pamiętacie jak mówiłam że zus mnie troszke kontroluje żądając co rusz jakiś dokumentów to żeby było śmieszniej nawet do mojej ginki napisali z prośbą o podanie przyczyny L4 hehe śmiała się jak mi to mówiła i stwierdziła że porąbane te ich wymogi i kontrole

Marcelka - 09.06.2006
Kornelka - 27.10.2013

Stary 2013-09-10, 10:49   #1198
agi_82
Wtajemniczenie

Natalka + taki że możesz z nami posiedzieć

Marcelka - 09.06.2006
Kornelka - 27.10.2013

Stary 2013-09-10, 10:49   #1199
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

Cytat:
Natalka
każdy ma prawo mieć chwile zwątpienia ale nie wolno się poddwać nigdy pamiętaj
a clo ja bym wzieła na Twoim miejscu skontrolujesz sytuacje jak wrócicie
madzia
hehe no nie dziwie się a jak tż zareagował na wieść o bijącym serduszku?? macie foto z usg??

kurde dziewczyny powiedzcie jak to jest - teraz jak mogłabym się opychać bez wyrzutów sumienia to albo nie mam apetytu albo jak już jem to wszystko jakby dietetyczne i mało kaloryczne ot jak teraz 3 dziń opycham się biedronkowym pomysłem na drugie śniadanie i mogłabym wcinać bez końca
Nasza ekspertk Madzia przekonala mnie i wezme to clo hheh
Agusia jak to Ci smakuje to jedz .Na zdrowie!
Cytat:
Ahhh to masz kogoś tam cóż, jeżeli chodzi o szpital to jak dla mnie masówka... Ale pielęgniarki miłe i nie marudzą. No i rzesze studentów. Ja z racji mojego charakteru i sytuacji przez jaką tam byłam to bardzo się męczyłam i chciałam do domu No a zabiegi idą raz dwa nie wiem co więcej mogę napisać
Moj Tz jest z Poznania i postanowilismy do niego poleciec Bo to szpital kliniczny dlatego... Kurde chyba nie chcilabym zeby mi jakis student/studentka robily badanie... aaaa kysz
Stary 2013-09-10, 10:50   #1200
Brilliant Girl
Wtajemniczenie

agi - jedz ile chcesz ja z tego założenia wychodzę coraz częściej bo przecież w ciąży nie jest się całe życie więc trzeba korzystać póki można

lineczka, agi - ja chyba też bym się nie kierowała opiniami na necie, tylko uwagami producenta i czy wózek ma to co ja bym chciała żeby miał ludzie lubią przesadzać w komentarzach
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości