Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19 - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-10, 10:14   #691
anannke
Zakorzenienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
czyli pozostaje zamówić, zawsze można zwrócić..
Ja polecam wybranie się jednak do sklepu stacjonarnego. Tam od razu pomierzysz i będziesz wiedzieć czy coś ci pasuje czy nie
http://stanikowamapa.prv.pl/

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 10:15   #692
Tycikata
Wtajemniczenie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Ja mam mały biust ale nie wyobrażam sobie życia bez stanika.
Ja właśnie dlatego, że mam mały biust to nie wyobrażam sobie życia bez stanika -> oczywiście push up-a

w takim staniku czuję się sexy i pewna siebie a kiedy facet mi go zdejmie to pfff..... to tak jakby uszło ze mnie powietrze

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 10:23   #693
cornflower_girl
Zakorzenienie

enzunio Zdrowiej
A jeśli ta sukienka ma lepiej zaprojektowany dekolt niż ta ze zdjęcia, będzie naprawdę piekna

ane3kaa Udanej sesji - mam nadzieję, że będziecie mieli dużą frajdę

poznanianka Sprawdź tutaj:
Lista dobrych stanikowych sklepów
Mapa sklepow
I do poczytania polecam Lobby małobiuściastych

madzixx80 Fajnie, że masz dużo okazji do świętowania

A u mnie panika. Od rana wydzwaniają mama i siostra, bo mój siostrzeniec (stary 25 letni chłop ) chyba się oświadczył swojej lubej. I prawdopodobnie w przyszłym roku będą mieli ślub. To byłby już trzeci w 2014 (oprócz własnego, nasz jak dotąd najpóźniej ze wszystkich). TŻ trochę kręci nosem, że nie wypada, żeby Młody brał ślub przed nami; ja w strachu, że wybiorą datę, która pokrywa się z innymi uroczystościami, na które chcemy iść.

Bogini kuchennego zniszczenia

Edytowane przez cornflower_girl
Czas edycji: 2013-09-10 o 10:26
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 10:31   #694
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Ja też panikowałam jak mój brat oświadczył się miesiąc po naszych zaręczynach, ale ja pierwsza wybierałam datę i my mamy w czerwcu, brat we wrześniu. Coś słyszę, że drugi mój brat ma w planach zaręczyny w grudniu. Miejmy nadzieję, że rodzice nie będą mieli w tym samym roku ślubów całej swojej trójki Dwa śluby w jednym roku córki i syna wystarczą

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 10:44   #695
missmalezji
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Ojaaaa mam 38 stopni gorączki, pokonała mnie klimatyznacja na weselu I chyba mnie przewiało, bo nie mogę ruszać głową

Serduszko i będzie śliczna

Nie chudnij, na pewno już wyglądasz przepięknie w sukni, masz taką szczupłą buźkę, że nie wiem czy za -5kg nie będziesz miała wychudzonej buzi, teraz wyglądasz idealnie

Bo to pewnie strój do zmywania

No jooo, sama jestem zakręcona

enzunio zdrowiej szybciutko, idz koniecznie do lekarza! ja tez zawsze po klimie jestem chora i konczy sie na zap pluc,ucha itp. trzrba szybko to ujarzmic bo samo nie przejdzie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Nie mam kiedy nawet nadrobić (

Dzisiaj mamy sesje narzeczeńską Ciekawe jak to wszystko wyjdzie
ooo super,daj znac jak bylo

a ja jade na spotkanko z nasza swiadkowa, tyle nowosci slubnych,trzeba obgadac

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 10:46   #696
cornflower_girl
Zakorzenienie

MagdalenkaFakt, u Was to byłoby za dużo, zwłaszcza w tak bliskiej rodzinie

Pytanie na serio - poważnie bierzecie pod uwagę zasadę pierwszeństwa ?

Stary 2013-09-10, 10:46   #697
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
No ja dopiero używam od ponad miesiąca, niedługo idę na kolejną wizytę i zobaczymy. Narazie mnie po Epiduo wysypuje i wyglądam jak....eh
Ja też załatwiłam sobie babeczkę, która dojeżdza do domu ale dokładnie dogadam się z nią po nowym roku
mam nadzieję, że po tym wysypie będzie tylko lepiej ja używałam ze 2-3 miesiące rano i wieczorem i naprawdę mi pomogło
tak myślę właśnie, że to wielka wygoda jak przyjeżdżają do domu, nie będę się stresować i latać po mieście
ale muszę sobie próbny u niej zrobić, chciałam na sylwestra, ale ona jeszcze nie wie czy będzie pracować

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 10:49   #698
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
A u mnie panika. Od rana wydzwaniają mama i siostra, bo mój siostrzeniec (stary 25 letni chłop ) chyba się oświadczył swojej lubej. I prawdopodobnie w przyszłym roku będą mieli ślub. To byłby już trzeci w 2014 (oprócz własnego, nasz jak dotąd najpóźniej ze wszystkich). TŻ trochę kręci nosem, że nie wypada, żeby Młody brał ślub przed nami; ja w strachu, że wybiorą datę, która pokrywa się z innymi uroczystościami, na które chcemy iść.
stary???? proszę Cię, nie załamuj mnie

to ja mam 25 lat a wszystko wskazuje na to, że zostanę starą panną.

Nie pisałam Wam tutaj na forum, ale już Wam piszę.
Z moim (chyba jeszcze) TŻ przechodzimy obecnie bardzo poważny kryzys.
Zbyt poważny aby nasz ślub się odbył w przyszłym roku.
Być może pobierzemy się kiedyś, być może się rozstaniemy.

Dlatego też przestałam się tu namiętnie udzielać.
No i muszę poprosić exist aby mnie wywaliła z kalendarza

oczywiście i tak zostanę tu z Wami i będę Was podczytywała i wspierała
no, i tyle

- Loesje
Stary 2013-09-10, 10:53   #699
Dotka90
Zakorzenienie

Tycikata, przykro mi..
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 10:56   #700
cornflower_girl
Zakorzenienie

Tycikata
Przykro takie rzeczy czytać, mimo iż nie znam Cię osobiście. Mam nadzieję, że obok Ciebie jest dużo wspierających osób.
Myślę, że decyzja o odłożeniu ślubu jest dobra. Trzymam kciuki, żeby rozwiązanie było dobre dla Ciebie. I żebyś miała swoje szczęśliwe zakończenie, bo na to zasługujesz

Trzymaj się

A propos nieszczęsnego siostrzeńca - on jest w normalnym wieku, ale większość osób wyobraża sobie, że siostrzeńcy to takie słodkie raczkujące bobaski. Ewentualnie przedszkolne aniołki. A jak się dowiadują, że to są dorosłe chłopięta, to mają dysonans poznawczy

Stary 2013-09-10, 11:01   #701
justynkie
Wtajemniczenie

Tycikata strasznie przykra wiadomość... Szkoda że tak wyszło ale teraz najważniejsze żeby między Wami się ułożyło. Tego Wam życzę! Bądź dzielna!

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 11:04   #702
say-hello
Zakorzenienie

Tycikata trzymaj się kochana

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:

haha, to dobrze, że nie wiesz, w jakim wieku był mój tż jak mi się oświadczał
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 11:06   #703
hihihi
Zakorzenienie

Tycikata mam nadzieję, że Wam się wszystko ułoży

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 11:07   #704
enzunio
BAN stały

Dot.: Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żon

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
enzunio zdrowiej szybciutko, idz koniecznie do lekarza! ja tez zawsze po klimie jestem chora i konczy sie na zap pluc,ucha itp. trzrba szybko to ujarzmic bo samo nie przejdzie

Tylko, że tak mnie owiało, że nie mogę ruszyć głową (czyt. wsiąść do samochodu), a do lekarza mam 30 km Czy po moim weselu też będę zdychać?

Ja jestem może dziwna, ale na studiach połowa roku widziała moje cycki (takie studia i jedyna dziewczyna w męskiej grupie) i jak nie muszę bo coś tam coś tam, to nie noszę stanika, za kilka lat będę pewnie zbierała biust z podłogi

Ale pani w salonie powiedziała, że stanley musi być... no to będzie.

Tyci, Ty wiesz, pisać Ci nie muszę...

corn, tak, dekolt jest całkiem inny

Edytowane przez enzunio
Czas edycji: 2013-09-10 o 11:10
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 11:12   #705
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
stary???? proszę Cię, nie załamuj mnie

Nie pisałam Wam tutaj na forum, ale już Wam piszę.
Z moim (chyba jeszcze) TŻ przechodzimy obecnie bardzo poważny kryzys.
Zbyt poważny aby nasz ślub się odbył w przyszłym roku.
Być może pobierzemy się kiedyś, być może się rozstaniemy.

Dlatego też przestałam się tu namiętnie udzielać.
No i muszę poprosić exist aby mnie wywaliła z kalendarza

oczywiście i tak zostanę tu z Wami i będę Was podczytywała i wspierała
no, i tyle
Ja też mam 25 lat, ale taka stara to chyba jeszcze nie jestem

Tycikata przykro mi Oby się wszystko ułożyło między Wami!

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 11:13   #706
missmalezji
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z na

Cytat:
Tylko, że tak mnie owiało, że nie mogę ruszyć głową (czyt. wsiąść do samochodu), a do lekarza mam 30 km Czy po moim weselu też będę zdychać?

Ja jestem może dziwna, ale na studiach połowa roku widziała moje cycki (takie studia i jedyna dziewczyna w męskiej grupie) i jak nie muszę bo coś tam coś tam, to nie noszę stanika, za kilka lat będę pewnie zbierała biust z podłogi

Ale pani w salonie powiedziała, że stanley musi być... no to będzie.

Tyci, Ty wiesz, pisać Ci nie muszę...

corn, tak, dekolt jest całkiem inny
kurcze moze poczekaj az ktos bedzie mogl cie zawiezc?

Tyciku,trzymaj sie kochana, to dobra decyzja

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 11:17   #707
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Spróbuj Freyę Deco (kocham Frejki miłością wielka, dlatego liczę, że i straplessa mają dobrego, a opinie słyszałam dobre ).
Z innych: Panache Confetti, Fantasie Smoothing Strapless, Panache Porcelain Oasis (albo Porcelain, różnią się wzorem), Panache Evie.
Wonderbra ma dobre opinie No i Ewa Michalak też ma straplessy.
Dziękuję! Patrzyłam na tą Ewę Michalak ale w sklepie stacjonarnym w Krakowie (tam, gdzie sprzedają jej biustonosze) nie ma akurat tych "ślubnych"... ale stanik to i tak jakoś w przyszłoroczne wakacje dopiero będę kupować, na razie tylko zbieram listę propozycji
Cytat:
Ja jestem straszna zazdrośnica, jeśli mam koszmary ślubne to zawsze związane z tym, że ktoś z moich znajomych czy rodziny bierze ślub tuż przede mną lub w ten sam dzień

Tycikata, trzymaj się
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 11:18   #708
Tycikata
Wtajemniczenie

Dziękuję za ciepłe słowa

Taki lajf

To nie będzie łatwe odbudować nasz związek. na chwilę obecną nie wiem, czy w ogóle będzie to możliwe.

Czas pokaże co będzie z nami dalej

a tymczasem...wracajmy do tematu Waszych ślubów

- Loesje
Stary 2013-09-10, 11:20   #709
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Nie chudnij, na pewno już wyglądasz przepięknie w sukni, masz taką szczupłą buźkę, że nie wiem czy za -5kg nie będziesz miała wychudzonej buzi, teraz wyglądasz idealnie
ja zawsze mam szczupłą twarz, tycie czy chudnicie jej ni zmienia, ale w biodrach wciąż 102 cm chociaż do 96 chciałabym dojsc
Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość

Weszłam na bloga i....matko boska ale schudłaś! Wyglądasz pięknie (wcześniej też pięknie wyglądałaś).:love :
dziekuje, ale to jeszcze nie to nosze rozmiar 40 na dole a na górze 38 (a było 42/40) jak zejde do 38 na dole to sie uspokoję
Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
kiedy zabieracie sie organizacje podrozy "poslubnej"? Liczycie na lasta, czy chcecie wczesniej, zeby nie wyprzedali wszystkich fajnych miejsc?
my liczymy na first minute początkowo planowalismy grecję, ale nie wiem czy nie za mało egzotyczna.... chcielibysmy sie zmieścic w 2500 na głowę na minimum 10 dni, no i zależy nam na wysokim standardzie, także nie wiem czy to mozliwe.... a wy jakie miejsca polecacie? koniecznie ciepłe kraje

Tycikata! a ja wierze że takie problemy scementują związek prędzej czy później trzymam za was kciuki z całego serca bo bardzo cie polubiłam
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 11:21   #710
Aasikk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
My chyba nie pojedziemy po ślubie, może dopiero w następnym roku. Marzy mi się wyjazd do Pekinu. Odkąd byłam tam służbowo, chcę wrócić jeszcze raz, tym razem z TŻ. Wszelkie organizowane wycieczki odpadają, ciepłe kraje też. Załatwialibyśmy wyjazd na własną rękę, pewnie jakieś 2-3 miesiące wcześniej żeby kupić bilety za dobrą cenę.
My chyba też odpuścimy podróż w 2014 roku. Zaraz po ślubie chcemy kupic działkę i jak najszybciej wybudować dom. Wiem, że i tak będzie to czasochłonne przedsięwzięcie, ale taki dodatkowy wypad opóźni nasze plany. Może w 2015 pojedziemy na jakąś wymarzoną podróż, a jak nie będzie kasy to może Polskie morze na kilka dni. Dla nas priorytetem jest nasz dom.

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
Tycikata - nie znamy się zbyt dobrze - a nawet wcale, ale bardzo mi przykro. Trzymam za was kciuki, czasem lepiej na spokojnie przemyśleć wszystko i wtedy podjąć ponowną decyzję o wspólnym życiu. Wierze i trzymam kciuki za to żeby wam się udało.
Stary 2013-09-10, 11:21   #711
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maglena89 Pokaż wiadomość
A przystrojenie auta będzie takie. Pozostałe ślubne dekoracje samochodu są dla mnie jakoś nie do przełknięcia Jak zobaczyłam to, to wiedziałam, że tak chcę, ewentualnie inne kwiaty
bardzo ładne

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość

dziewczyny ja po rade przychodzę...
chce miec długie, ozdobne kolczyki na ślubie i naprawdę przeszukuje siec już bardzo długo i oprócz etsy (gdzie nie chce zamawiać) wpadły mi w oko te 2 pary kolczyków.... do tych drugich mam bardzo pasującą bransoletkę, ale właściwie do tych pierwszych tez by pasowała.... błagam, które?
ja bym brała pierwsze cudne !
Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
Ja się zastanawiam poważnie nad wizytą u dermatologa, bo już nie mam pojęcia jak sobie poradzić z powiększonymi porami na twarzy
ja też mam powiększone kremy z kwasami pomagają, mikrodermabrazja u kosmetyczki
Cytat:
Napisane przez przezduzeem Pokaż wiadomość
Dzień dobry kochane PM!
Podczytuję Was od cz.18.
U mnie wszystko potoczyło się bardzo szybko. Zaręczyliśmy się 13sierpnia, a już dziś już mamy z TŻ zaklepaną
-salę
-kościół
-fotografa
-wpłaconą zaliczkę za sukienkę (szyję u krawcowej)
-wybrane buty

Ślub odbędzie się 2maja 2014r.
Mam nadzieję, że uda mi się pisać tak często, aby udało mi się dostać na listę
cześć
ślubujesz dzień wcześniej niż ja

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Suknia ślubna Alloffkowej

Igar 2013
Halle
wow super

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
też jej używam, ale ma straszny skład! i też mi się bardzo porawiły paznokcie po niej
chociaż najlepiej po odżywce sally hansen
ale chciałabym coś bardziej naturalnego
ja używam teraz z eveline maksymalny wzrost
Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Wstawię fotki ale od razu mówię, że jakość jest tragiczna i suknia nie jest dopięta do końca więc nie układa się doskonale.
Lepszę fotki wrzucę jak przyjaciółka mnie w tygodniu odwiedzi.
z bolerkiem bardzo ładnie wygląda
Cytat:
Na ślub "założę" rajstopy w sprayu Sally Hansen, bez których chyba nie umiałabym normalnie funkcjonować, bo nogi to mój największy kompleks. Nie wiem jak rajstopy innych firm, ale te nie brudzą i zmywają się dopiero pod wpływem mydła Sprawdzone na białych spódniczkach i na ostatnim weselu (miałam kremową kieckę, a pot lał się strumieniami).
oo dzięki za info, bo ostatnio nad nimi myślałam w październiku idziemy na wesele to może wypróbuję
a jak kolor dobrałaś?

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
nie no dziewczyny, to wszystko zależy od was! ja po prostu źle się będę czuła bez stanika pod suknią a na noc poślubną chcę mieć pełną bieliznę - razem z pasem do pończoch, pończochami itp my na co dzień tak nie szalejemy (tż raczej nie zwraca uwagi na bieliznę, tylko od razu do rzeczy przechodzi), więc to będzie pewnego rodzaju atrakcja dla tż
ja też
już się nie mogę doczekać aż bedę ją wybierać

dziewczyny, ja mam mały biust 70B lub 65 C, choć szukam też 60tek bo pod biustem mam 68 i bez stanika chodzę tylko po domu raz wyszłam do sklepu pod blokiem bo miałam sukienkę z odkrytymi plecami i tak się stresowałam, że coś mi widać że szok
na ślub na pewno założę dobry push up plus gorset trochę wspomoże..chyba nie będzie tak źle

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Nie mam kiedy nawet nadrobić (

Dzisiaj mamy sesje narzeczeńską Ciekawe jak to wszystko wyjdzie
powodzenia
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 11:23   #712
alloffkowa
Zakorzenienie

Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Widzialam ze mowa o koszmarach, ja ostatnio mialam piekny sen ze jestem zona
Tyci trzymaj sie.

Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 11:23   #713
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
no to udanej zabawy już życzę
mam, Tż robił więc takie średnie są, nie umiał ująć fryzury tak jak bym chciała
no i zmodyfikuję ten przód fajnie się z tym czułam, ale nie praktyczne
śliczna fryzura
Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
proszę oto ona
przepięknie wyglądasz i jakie włosy super

ja mam do zapięcia stanika teraz i zapuszczam...
Stary 2013-09-10, 11:28   #714
mala_czarna_21
Zakorzenienie

ezunio zdrowiej

Ja już na 22.11 muszę mieć stanie i buty bo idę na przymiarke mojej boskiej sukni

świat_katarzyny nie widać po Tobie żadnych programowych kilogramów

Ja mam zakwasy po wczorajszych ćwiczeniach ale lepiej się czuje jak ćwicze

2015 - 38

Edytowane przez mala_czarna_21
Czas edycji: 2013-09-10 o 11:29
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 11:39   #715
enzunio
BAN stały

Dzięki dziewczyny

madzixx medium glow, ale na ślub planuję o jeden ciemniejszy

swiat katarzyny, ja jestem od Ciebie dużo niższa a 100 mam
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 11:55   #716
Aasikk
Zadomowienie

Świat_katarzyny jakiego ty masz ładnego bloga (jakoś wcześniej tam nie wchodziłam... nie wiem dlaczego ) Pięknie wyglądasz i rzeczywiście nie widać w tobie nic "nadprogramowego"
Stary 2013-09-10, 11:55   #717
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny

madzixx medium glow, ale na ślub planuję o jeden ciemniejszy

swiat katarzyny, ja jestem od Ciebie dużo niższa a 100 mam
chodziło mi o to, w jaki sposób sobie dobrałaś kolor
Stary 2013-09-10, 11:58   #718
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Tyci Kochana moja - Ty wiesz piszesz, a ja do Ciebie jadę

Pytanko, czy macie jakieś fajne strony z dobrymi materiałami...? Potrzebne do podziękowań.

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 12:05   #719
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
ezunio
Ja już na 22.11 muszę mieć stanie i buty bo idę na przymiarke mojej boskiej sukni
Ale Ci zazdroszczę! Ja mam nadzieję, że jak pójdę w październiku dopłacić resztę kasy za suknię to pozwolą mi ją jeszcze raz zmierzyć
Stary 2013-09-10, 12:11   #720
Aasikk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Ale Ci zazdroszczę! Ja mam nadzieję, że jak pójdę w październiku dopłacić resztę kasy za suknię to pozwolą mi ją jeszcze raz zmierzyć
Ja w październiku może nawet w listopadzie / grudniu to dopiero planuję się rozglądać za sukniami hehe lubię czytać jak opowiadacie o waszych kieckach tyle w tym emocji
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości