Jedne tulą już maluchy, inne wciąż dźwigają brzuchy, mamy IX-X 2013, cz. XX - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: XXI część wątku powinna się nazywać:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 3 5,45%
Jedne tulą już maluchy, inne wciąż dźwigają brzuchy 14 25,45%
Wszystkie foczki poszły rodzić - jak tu z nudy nie urodzić?! 3 5,45%
Część porodów za nami, reszta z nas też pragnie zostać mamami 2 3,64%
Która kolejna się rozpakuje, wielkie napięcie się tu buduje 11 20,00%
Kiedy nastąpi porodu data, tż zostanie nazwany "tata"? 6 10,91%
Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna 16 29,09%
Która teraz pójdzie rodzić? Której czop zacznie odchodzić? 0 0%
Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-10, 11:27   #901
teacherka
Zakorzenienie

Dot.: Jedne tulą już maluchy, inne wciąż dźwigają brzuchy, mamy IX-X 2013, cz. XX

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
o ty jakie jutro dzisiaj

Tyyyyy rano mi się wydawało, ż edzisiaj nie chcesz, bo się nie wyrobisz:P;P

Papużko, jeszcze chwila i wyjdziecie ze szpitala. Wszystkiego się nauczycie. Szkoda, ż enie masz wsparcia ze strony personelu szpitala, ale najważniejsze, że Tż się stara!

Ugotowałam sobie makaron i zjadłam sam. Zdrowe żywienie, nie ma co...

Robię sobie spis rzeczy do zabrania do szpitala. Prania chyba jednak dziś nie robię, bo zimno i pochmurno sie zrobiło...
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 11:27   #902
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Jedne tulą już maluchy, inne wciąż dźwigają brzuchy, mamy IX-X 2013, cz. XX

Cytat:
może jednak ja własnie wróciłąm ale bez zwolnienia ....ale ale,/......mam 3cm rrozwarcia pani doktor powiedziała ze fajnie że nic nie czuje a rozwarcie się robi mówi ze cierpliwie czekać i dziś najpóxniej jutro akcja sie rozkreci czyli zdąze z adim do dentysty objecać jejku włąsnie do mnie dotarło ile mam pracu dzisiaj żeby wszystko oarnąć

To super

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 11:27   #903
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
A czemu w drugiej? Przy samym parciu to i tak facet nic nie robi? Ja bym chciała właśnie, żeby był w pierwszej, bo to się ciągnie i wtedy potrzeba bardziej chyba towarzystwa i wsparcia
no po to by był jak młody bedzie wychodził jakos to ze bedzie patrzyl jak sie mecze mnei nei jara
tak wogole to bym chciala by byl caly czas, ale mowi ze jakbym musiala wybierac

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 11:29   #904
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
A ja od kilku dni mam tak,że jak przegapię moment mniejszego głodu i nic nie zjem, to potem mam drgawki, pot mnie oblewa i nie ejstem w stanie nic ugotować, muszę coś jeść na szybko. To jest straszne
po prostu spada Ci poziom cukru. Też tak mam. jem szybko coś słodkiego a potem dopiero biorę się za gotowanie.

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:
może jednak ja własnie wróciłąm ale bez zwolnienia ....ale ale,/......mam 3cm rrozwarcia pani doktor powiedziała ze fajnie że nic nie czuje a rozwarcie się robi mówi ze cierpliwie czekać i dziś najpóxniej jutro akcja sie rozkreci czyli zdąze z adim do dentysty objecać jejku włąsnie do mnie dotarło ile mam pracu dzisiaj żeby wszystko oarnąć
no to idź rodzić Ewacia

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 11:30   #905
niebede
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
a jak sukienka? gotowa?
Jestem ciekawa efektu
Sukienka już prawie skończona Myślę jeszcze nad długością, bo tylko to zostało nieobszyte. Tż się podoba Mnie też.

Ale wkurza mnie Mama i Babcia Zaczynają wydziwiać z tym ślubem. Ostatnio Babcia się pyta czy ta wódka, która stoi w lodówce jest dobra i ile kosztuje. Więc pytam po co pyta? A bo pasuje wódka dla gości. Jakich gości??? I słyszę, że jakby jacyś (rodzina) chcieli przyjść później do domu. Więc mówię, że przecież organizujemy obiad da rodziny, po drugie na wieczór jesteśmy umówieni ze znajomymi. To powiedziała, że będzie rozmawiać z Mamą jak to ma w końcu wyglądać. Druga sprawa - placki. Mama wyskakuje z tekstem jakie pieczemy. Patrze się - przecież miał być tylko tort. A ona do mnie, że przecież jej nie podarują w pracy, że nie przyniosła weselnych placków. I sąsiadów trzeba poczęstować Ciekawe z czym jeszcze wyskoczą do soboty

niebede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 11:32   #906
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
powodzenia! chociaz ja z 3 cm chodzilam od soboty do piatku kiedy urodzilam, ale to samo z siebie sie nic nie dzialo skurcze dopiero jak pecherz przebili
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 11:34   #907
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Tyyyyy rano mi się wydawało, ż edzisiaj nie chcesz, bo się nie wyrobisz:P;P

Papużko, jeszcze chwila i wyjdziecie ze szpitala. Wszystkiego się nauczycie. Szkoda, ż enie masz wsparcia ze strony personelu szpitala, ale najważniejsze, że Tż się stara!

Ugotowałam sobie makaron i zjadłam sam. Zdrowe żywienie, nie ma co...

Robię sobie spis rzeczy do zabrania do szpitala. Prania chyba jednak dziś nie robię, bo zimno i pochmurno sie zrobiło...
bo nic raczej nie zapowiaadało na rodzenie a tu masz ...no ale jak załatwie dentyste z adim to od 15 moe już rodzić
Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
po prostu spada Ci poziom cukru. Też tak mam. jem szybko coś słodkiego a potem dopiero biorę się za gotowanie.

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

no to idź rodzić Ewacia
ide ide ale dopiero po 15 moe zaczać
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 11:34   #908
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
A czemu w drugiej? Przy samym parciu to i tak facet nic nie robi? Ja bym chciała właśnie, żeby był w pierwszej, bo to się ciągnie i wtedy potrzeba bardziej chyba towarzystwa i wsparcia
Dokładnie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
no po to by był jak młody bedzie wychodził jakos to ze bedzie patrzyl jak sie mecze mnei nei jara
tak wogole to bym chciala by byl caly czas, ale mowi ze jakbym musiala wybierac
Ale to może być za drzwiami i może wejść, jak już mały będzie u Ciebie na brzuchu i potem iść z nim na ważenie i mierzenie
A jednak wsparcie jest potrzebne w I fazie, pomoc w prysznicu, przytulanie, masowanie pleców

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-09-10, 11:34   #909
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 11:35   #910
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
A kazał Ci teraz gin powtórzyć to badanie i zgadzała się grupa? Bo słyszałam, że często jest nieprawidłowa.
Za moich czasów też nie badali i do ciąży żyłam w błogiej nieświadomości. Za to Sarze pewnie zbadają, bo Tż ma Rh + a ja Rh-, oby miała plusa. No i ciekawe czy faktycznie to badanie będzie miało jakiś sens.
tak,kazała, powiedziała że tamto się nie liczy i trzeba zrobić ,no i wyszła ta sama grupa krwi
Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
kurcze zeszło trochę bo była u mnie położna, ściągnęła mi szwy, bolało trochę bo ponoć bardzo miałam zaciśnięte no i czułam już od 2 dni że mnie piecze ciągnie i kłuje, a teraz taka ulga! naprawdę super, teraz już powinnam szybko dojść do siebie
i jeszcze Ola miała gości i niedawno poszli, więc i ja się muszę wykąpać zjeść i spać bo mała zjadła sporo i zasnęła więc podejrzewam że mogłabym chwilę pospać
jutro lub w najbliższych dniach będę nadrabiać
jutro tż przyjeżdża po nas i jedziemy do NASZEGO domku we trójkę i nie wiem czy od razu będę mieć neta

już wstawiam opis porodu, cały dzien go pisałam na raty
super, że jedziecie do Waszego domku rodzinka
Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
ja wam mowie ze Olga bedzie z Maxem w ciazy
też tak myślę
Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
Możemy sobie przybić piątkę

Mój po wczorajszym napadzie złości tak mnie "ukochuje", że aż mdło....
a u mnie "foch i ..." żółw...

A jeszcze się pochwalę zeszłotygodniowymi zdobyczami: wózek i 2 kocyki: Minky sowy i akrylowy
za zakupy, podoba mi się ten akrylowy kocyk, kupię taki do wózka na spacerki zimowe, nada się co nie ?
Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość

Kurna...ja swojego porodu sobie nie wyobrażam. Nawet nie mam najmniejszej wizji...
ja też nie, ale to chyba tak lepiej , nie wiadomo czego się spodziewać, nie ułożymy tego sobie w głowie
Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Edi obudził się mówiąc, ze potwór, a mi się właśnie śniło, ze urodziłam chłopca, przez CC, miał 3690 g i 57 cm... Do tego okazał się być kotem i uciekł mi z rąk

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 06:37 ----------

ja bym tą brała
co za sen , mi się śnił napad na bank , ja pracuje w banku także mało przyjemny sen
Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość

A ja witam się w 36tc a więc i w 9 (miejmy nadzieję że "i ostatnim") miesiącu!

Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość
Hej, nie wiem kiedy was ponadrabiam więc samolubnie powiem co u mnie. Wczoraj miałam kryzys, mały ciągle płakał aż w końcu ja się rozkleilam i zaczęłam poddawać. Nie sądziłam ze rola matki jest tak trudna. Pielęgniarki nie pomagaja prawie w ogóle, wszystko wokół dziecka robię sama, nikt mnie niczego nie chciał nauczyć, inne mamy się zlitowaly i wytłumaczyly jak karmić, co ile, ile ma zjeść.. tak to nie dalabym rady. Czuje sie zagubiona.. Mój aniołek dziś jest grzeczny, dokarmiam go mm bo mam jeszcze mało pokarmu. Nie byłam w stanie sama się umyć, gdyby nie tz to nic bym wokół siebie nie zrobiła, bardzo dzielnie wszystko znosi choć wiem że też go wszystko przeraża,jednak jest przy mnie i pomaga jak nikt inny. Możliwe że jutro nas puszcza do domu, mam nadzieję bo nie chce już tu być.

pisz tutaj, doświadczone mamy są niezastąpione
Cytat:

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 11:36   #911
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niebede Pokaż wiadomość
Sukienka już prawie skończona Myślę jeszcze nad długością, bo tylko to zostało nieobszyte. Tż się podoba Mnie też.

Ale wkurza mnie Mama i Babcia Zaczynają wydziwiać z tym ślubem. Ostatnio Babcia się pyta czy ta wódka, która stoi w lodówce jest dobra i ile kosztuje. Więc pytam po co pyta? A bo pasuje wódka dla gości. Jakich gości??? I słyszę, że jakby jacyś (rodzina) chcieli przyjść później do domu. Więc mówię, że przecież organizujemy obiad da rodziny, po drugie na wieczór jesteśmy umówieni ze znajomymi. To powiedziała, że będzie rozmawiać z Mamą jak to ma w końcu wyglądać. Druga sprawa - placki. Mama wyskakuje z tekstem jakie pieczemy. Patrze się - przecież miał być tylko tort. A ona do mnie, że przecież jej nie podarują w pracy, że nie przyniosła weselnych placków. I sąsiadów trzeba poczęstować Ciekawe z czym jeszcze wyskoczą do soboty
placki ??
hehe do soboty musisz przezyć z ich pomysłami, w końcu sama tych placków do sąsiadów nieść nie będziesz
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 11:36   #912
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Papuga trzymam kciuki za szybkie wyjscie do domu, na pewno z wszystkim dasz sobie swietnie rade

Ewacia trzymam kciuki za szybka akcje

ja to mam dziwny ten brzuch, raz wielki, raz maly, raz wysoko, raz nisko...niezle sie tam przemieszcza ten moj akrobata hehe
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 11:37   #913
vea7
Zakorzenienie

boja wielkie za Filipa, oby jak najszybciej się wyniki poprawiły

logoasia, cotka, linomag z różową zakrętka to ten http://www.linomag.pl/produkt/64/0 czy ten http://www.linomag.pl/produkt/77/11

kindo7 dwie znajome pary miały Angelcare i zdecydowanie polecają Gdyby nie to, że zdecydowaliśmy się na LifeNest też bym aniołka brała

Figulina, o kurcze, nie halo rzeczywiście
U mnie w końcu stanęło na kremie na odparzenia z BabyDream (ma cynk), a na co dzień alb obędzie Hipp albo Linomag BoBo
RwT oczywiście, że jest reżyserowane (poza na prawdę nielicznymi odcinkami) Podobniej jak "dlaczego ja?", "pamiętniki z wakacji", etc...
Biorę kalpki-japonki i skarpety z palcami Ostatnio miałam i kapcie i klapki, ale kapci nie użyłam, wiec po co mają mi miejsce zabierać?

LaLoca ja też nie dostałam skierowania na ktg

matal, dziękuję za rozpiskę

poli, super wieści Nie budź malej, co 4 godziny to ładnie i obie jesteście wyspane

ja Obie myszate czapki mi się podobają, a szarak najbardziej

witkom, weźmie Cię z zaskoczenia

teacherka

motylku, pokój wyszedł bardzo fajnie - tak pozytywnie i dzieciowo Lila jak zwykle cudowna

your Angel, super opis Bardzo dzielna byłaś

cierpliwość krówko-żyrafkę Ale co z tego, jest ciepły i słodziasty

rubinko, gratuluję 40

Larysa, niezły opis I migiem Ci poszło, super

badzia za zdobycze

nena, spoko, odwiezie Cię i może zmieni zdanie
Poza tym może spróbuj z nim pogadać, żeby chociaż na początku był z Tobą, bo to dla Ciebie bardzo ważne, że będziesz potrzebowała jego wsparcia, ale jeśli będzie się działo cokolwiek co mu się nie spodoba, przestraszy albo sprawi, że będzie się czuł źle, to wyjdzie. Mój przyjaciel też nie chciał, ale żona go namówiła i był przez pierwszą fazę z nią, poród przeczekał na korytarzu, ale jak tylko się małe urodziło, to już był z nim - przy ważeniu i potem z nimi na sali. I do dzisiaj jest dumny, jakby sam urodził

papugo, dużo siły

Ha... nie mam paciora
Kupiłam sobie bułeczki maślane w Lidlu i teraz pożeram z dżemem figowym - pyyycha

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 11:40   #914
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Vea ja też nie mam

07-04-2015 Kamiś

Stary 2013-09-10, 11:40   #915
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
[Ha... nie mam paciora
Kupiłam sobie bułeczki maślane w Lidlu i teraz pożeram z dżemem figowym - pyyycha
Super, że nie ma paciora

A jakie to bułeczki maślane??

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-09-10, 11:41   #916
logoasia
Zakorzenienie

vea ten różowy różowy bobo a+e, choć ten czerwony tez jest dobry
Stary 2013-09-10, 11:41   #917
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
powodzenia! chociaz ja z 3 cm chodzilam od soboty do piatku kiedy urodzilam, ale to samo z siebie sie nic nie dzialo skurcze dopiero jak pecherz przebili
w sobote jak mnie doktork abadała to mowiła ze jak bedzie 3cm to mnie zostawia ale był moj marny jeden juz od miesiaca ale ja juz jestem po terminie więc moze ruszy trzymaj kciuki
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 11:41   #918
matallewar
Zakorzenienie

Eda się mnie pyta: "Mamo? Śmiejemy??" i zaczyna się śmiać w głos

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-09-10, 11:42   #919
jo_asiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość
Hej, nie wiem kiedy was ponadrabiam więc samolubnie powiem co u mnie. Wczoraj miałam kryzys, mały ciągle płakał aż w końcu ja się rozkleilam i zaczęłam poddawać. Nie sądziłam ze rola matki jest tak trudna. Pielęgniarki nie pomagaja prawie w ogóle, wszystko wokół dziecka robię sama, nikt mnie niczego nie chciał nauczyć, inne mamy się zlitowaly i wytłumaczyly jak karmić, co ile, ile ma zjeść.. tak to nie dalabym rady. Czuje sie zagubiona.. Mój aniołek dziś jest grzeczny, dokarmiam go mm bo mam jeszcze mało pokarmu. Nie byłam w stanie sama się umyć, gdyby nie tz to nic bym wokół siebie nie zrobiła, bardzo dzielnie wszystko znosi choć wiem że też go wszystko przeraża,jednak jest przy mnie i pomaga jak nikt inny. Możliwe że jutro nas puszcza do domu, mam nadzieję bo nie chce już tu być.

Wszystko będzie dobrze, zobaczysz. Szkoda tylko, że pielęgniarki nie są pomocne. Pytaj na forum i/lub inne mamy, a na pewno nie odmówią pomocy. Dobrze, że TŻ Cię wspiera i jest przy Was. Oby tak dalej! Pomyśl sobie, że już jutro będziecie w domku.

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
za to zrobilam se sesje :P 40 tc :P
śliczny brzuś! no i tak jak dziewczyny pisały, wysoko chyba jak na ten tc

Cytat:
no to w takim razie zaciskam !

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
a u mnie włącza się syndrom wicia gniazda, mam parcie na cif'a a nie moge marzy mi się wyszorowanie łazienki i wypucowanie domu a kurna ledwo sie toczę
mam podobnie jak tylko wstałam to naszykowałam sobie cif'a, domestosa i kilka innych cudeniek do szorowania. Zaległam jednak na kanapie i trochę ciężko mi się bujnąć, ale może za chwilę dam radę
jo_asiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 11:42   #920
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
w sobote jak mnie doktork abadała to mowiła ze jak bedzie 3cm to mnie zostawia ale był moj marny jeden juz od miesiaca ale ja juz jestem po terminie więc moze ruszy trzymaj kciuki

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-09-10, 11:42   #921
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość

no to idź rodzić Ewacia
Wiem, tylko właśnie nigdy tak nie miałam

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 11:44   #922
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
kochany
Stary 2013-09-10, 11:44   #923
Cierpliwosc
Zadomowienie

Melduję się w dwupaku i spadam na pocztę, pewnie dopiero wieczorem się odezwę albo popołudniu.
Potrzebującym
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 11:45   #924
misia332
Zakorzenienie

Cytat:

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 11:45   #925
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
larysa normalnie sie poryczałam jak czytałam opis dzielna mamuśka

a u mnie włącza się syndrom wicia gniazda, mam parcie na cif'a a nie moge marzy mi się wyszorowanie łazienki i wypucowanie domu a kurna ledwo sie toczę
ja ci moge wypucowac bo wypucowalam w ost czasie juz 2 (stare i nowe) i nic teraz juz nie bardzo mam co pucowac...mam prasowanie ale mi sie nie chce i okna ale tego nie lubie a poza tym pada no i boje sie ze wypadne z naszego 5 pietra wiec se daruje tez lubie zapach cifa a jeszcze bardziej domestosu haha
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 11:46   #926
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Śmieszek jaki

07-04-2015 Kamiś

Stary 2013-09-10, 11:46   #927
jo_asiek
Zadomowienie

Cytat:
słodziak z tego Twojego synka

wypłata TŻ wpłynęła na konto Zabieram się za jedne z ostatnich zakupów na all i w aptece. No cóż, w takich okolicznościach sprzątanie łazienki musi poczekać
jo_asiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 11:47   #928
niebede
Raczkowanie

Cytat:
placki ??
hehe do soboty musisz przezyć z ich pomysłami, w końcu sama tych placków do sąsiadów nieść nie będziesz
Powiedziałam, że jak im się chce, to niech pieką. Amen.

niebede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 11:48   #929
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
trzymam trzymam !

ide spac z dziewczynami bo znowu baniazaczyna bolec :/
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 11:49   #930
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie

Ale to może być za drzwiami i może wejść, jak już mały będzie u Ciebie na brzuchu i potem iść z nim na ważenie i mierzenie
A jednak wsparcie jest potrzebne w I fazie, pomoc w prysznicu, przytulanie, masowanie pleców
na pewno jest potrzebne, zoabczymy jak bedzie, bo jak mnie cos boli i mam stresa to najchetniej bym byla sama, bo osobe co mnie glaszcze czy cos do mnei mowi mam ochote zagryzc mozliwe ze inaczej bedzie przy porodzie

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości