|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#812 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42721352]Super, że się sprawdziło
![]() Jak mówię, czasem potrzebują zwykłego detoksu ![]() zrobie im jeszcze jeden dzien i dopiero kolo czwartku naloze olej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bejbe, to chyba nie do mnie poszło, bo ja nic nie mam ![]() mam nadzieję, że nie nawaliłam sobie za dużo Joaśki b/s i nie obudzę się rano z przytłuszczem ![]() ![]()
![]() |
#814 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#815 |
Zakorzenienie
|
kurka to może moje wyysokopory też detoksa potrzebują jakiego, bo niczym dociążyć dziadostwa się nie da, ciągle piórkują niemożebnie
#816 |
Zakorzenienie
|
Tak, rodzina może zniszczyć psychikę, znam to ze swojego przykładu, ostatni rok licencjata robię i mam nadzieję, że uda mi się wyprowadzić... grzebania w tel, również miałam, ale założyłam hasło i się im skończyło
![]() ![]() a włosowo to siedzę na noc zaolejowana winogrono i awokado ![]() i dostałam @ brzuch mnie boli jak nie wiem... |
![]() ![]() |
![]() |
#817 | |
Zakorzenienie
|
Poszło
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#818 |
Zakorzenienie
|
#819 | |
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42720091]
Ja na paszportowym tak wygładam ![]() Na paszportowym nikt nie wygląda jak człowiek i nie może wyglądać, bo odkąd weszły biometryczne to takie normalne zdjęcia w urzędzie się odrzuca. Sama byłam świadkiem uznania przez urzędnika lekkiego uśmiechu za nienaturalny wyraz twarzy. ![]() Z internetów: "(...) A na forum internetowym Krajowego Cechu Fotografów wrze. Można przeczytać na przykład: "Pani w paszportach w Poznaniu odrzuciła zdjęcie pana z zezem rozbieżnym - uznała, że nie patrzy w obiektyw!", lub "Wyraz twarzy nieobojętny. Prośbę o skonkretyzowanie zarzutów skwitowano: Spojrzenie spod byka"." Cytat:
![]() Idę gwałcić Bingo drożdżowe, bo ostatnio zrobił mi prawie GHD. ![]()
![]() |
#820 | |
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
Cytat:
![]() Wczoraj moja współlokatorka sprawdziła swój szampon do włosów i dwie byłe współlokatorki dolały jej płynu do mycia podłóg ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#821 | ||||||
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Ja na dowodzie wyszłam przepaskudnie, nie chcieli mi nawet sprzedać alkholu o : raz, że nie wyglądam na pełnoletnią, a dwa, że to nie jest mój dowód.. także ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#822 |
Rozeznanie
|
Polecicie jakąś dobrą bazę pod lakier oprócz odżywek Eveline?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#823 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() ![]() ale piszę do Was z prośbą ![]() ![]()
#824 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#825 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zachciało mi się zrywać owoce dzikiej róży.. i co? poharatałam sobie całe ręce, posmarowałam Cetaphilem i piecze jak .. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#826 |
Raczkowanie
|
Jak oceniacie jedwab CHI skladowo ? zawsze uzywalam biowax ale mozwe chi jest lepszy? na allegro za 4 zl mozna go kupic , a biowax ok.10 zl kosztuje.
sklad jedwab Chi: Skład: Cyclomethicone, Dimethicone, C-1215 Alkyl Benzoate, Panthenol, Ethyl Ester of Hydrolyzed Silk, Phenoxyethanol, Parfum, D&C Yellow 11, D&C Red 17, Zinc Oxide, Titanium Dioxide, Mica, Boron Nitride Powder jest bezpieczny?mam bardzo lamliwe wlosy a biowax : skład: Cyclopentasiloxane (and) Dimethiconol, Cyclomethicone, Phenyl Trimethicone, Ethyl Ester of Hydrolized Silk, Ethoxydiglycol, Parfum, Panthenol, Limonene, Benzyl Salicylate, Citronellol, Buthylphenyl Methylpropional. Od roku intensywanie dbam o wlosy , a ciagle mam siano pewnei to przycyza niepodcinania wlosow..Ostatnio mi sie przerzedzily dodoatkowo ![]() odtswienei prostownicy i olejowanie wlosow na pewno ograniczylo lamliwosc bo wreszczie troche podrosly ale sa nadal zniszczone nie ukaldaja sie i w dodatku jest ich mniej.. ![]()
„Powinien mnie akceptować taka, jaka jestem!”mówi kobieta z gatunku zbyt miłych. Powinien cię akceptować? O nie, Puknij się w czoło. On powinien za tobą szaleć. Akceptacja nie ma z tym nic wspólnego. On akceptuje popychadło.. Jeśli chcesz akceptacji, zgłoś się do grupy wsparcia" ![]() Edytowane przez kaska3010 Czas edycji: 2013-09-10 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#828 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#829 |
Zakorzenienie
|
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42724699]A jaki masz typ cery? Ja bardzo sobie chwalę różowy żel/krem do mycia twarzy z Biedry, z BeBeauty, różowy do skóry suchej. Skład masz tutaj:
![]() dziękuję! ![]() ![]() mam cerę mieszaną - suchą na policzkach i czole, tłustą na nosie. do tego ledwo co się wyleczyłam z pryszczy i innych zanieczyszczeń. ![]() tym do mycia maluszków? ![]() ja też ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- [1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42726364] Właśnie rozkoszuję się zapachem Kallosa Latte, zawącham się na śmierć ![]() ![]() budyń ![]() ![]()
#830 |
Konto usunięte
|
Tak, ten żel uniwersalny 500ml z pompką dla dzieci
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#831 |
Konto usunięte
|
Say-hello cena na plus, dostępność też a mnie nie zapycha, choć jestem skłonnym do tego suchoskórcem, tak że...próbuj, jak nie będzie pasował, nie będzie ci szkoda chociażby zużyć do mycia ciała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42726539]Say-hello cena na plus, dostępność też a mnie nie zapycha, choć jestem skłonnym do tego suchoskórcem, tak że...próbuj, jak nie będzie pasował, nie będzie ci szkoda chociażby zużyć do mycia ciała ![]() albo do mycia pędzli ![]() ![]()
![]() |
#833 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42716625] ![]() ![]() Ok, dziękuję ![]() [/QUOTE] ![]() Komplement od posiadaczki idealnych włosów ![]() ![]() Po imprezie spokojnie włosy przetrwały, rewolucji nie było, kulturalnie winko carlo ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#834 |
Zakorzenienie
|
Co sądzicie o tym produkcie? Może używała go, któraś z Was??
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ish-fluid.html nie mogę znaleźć składu |
![]() ![]() |
![]() |
#835 |
Kuźnia inspiracji
|
W temacie też mogę się pochwalić trzema dziewicami lakierowymi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#836 |
Zakorzenienie
|
ja mam znów bana kosmetycznego
![]() niczego mi nie trzeba, absolutnie!! Na aprat poluję coby ładne foty na blogaska wrzucać ![]()
#837 |
Zadomowienie
|
Mam takie pytanie do Was w kwestii włosów. Czy mogłybyście polecić jakieś warte uwagi, emolientowe odżywki bez spłukiwania? Od dłuższego czasu używam Joanny Naturii i mam wrażenie, że przesusza włosy. zaczęły się robić jakieś takie brzydkie po niej, niby gładkie i pachnące, ale jednak suche i lekko sianowate. Chciałabym wypróbować coś innego, ale najlepiej bez alkoholu.
Poza Joanną próbowałam Hegronu, ale to totalna porażka. |
![]() ![]() |
![]() |
#838 |
Zakorzenienie
|
Od jakiegoś czasu mam kryzys włosowy, niby wyglądają ładnie, a lecą jak szalone i to mnie dobija. Żadne wcierki nie pomagają. Obawiam się, że jednym i chyba najlepszym dla włosów rozwiązaniem będzie obcięcie ich do ramion
![]() ![]() a dziś zmixowałam sobie FP i maskę z alterry. FP właśnie zdenkowałam, cieszę się bo mam jeszcze w kosmetyczce tyle rzeczy do wypróbowania ![]() Edytowane przez M4rt3czk4_92 Czas edycji: 2013-09-10 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#839 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#840 | ||||
Zakorzenienie
|
Ja chcę dużo
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.