Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19 - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-10, 14:04   #751
Aasikk
Zadomowienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
wydaje mi sie ze godzina na fryzjera moze byc malo.
też uważam, że godzina to mało. Wole zarezerwować więcej czasu. A jak coś się stanie? będzie wypadek i spóźnisz się do fryzjera albo on do ciebie?? I robi się problem. Wolę nie dodawać sobie dodatkowego stresu w tym dniu.
Stary 2013-09-10, 14:05   #752
gornek
Zakorzenienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

tak z zewnatrz jest srebrny perlowy w srodku juz nie, chyba ze mozna sobie takie zamowic, bo ja dostalam probke z biala kartka w srodku, co nie wyglada ładnie.
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 14:05   #753
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dzisiaj całkowite lenistwo, spaliśmy do 12:00 jutro też

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Dziewczyny na którą godzinę umawiacie się na make up? Mam ślub o 16.00 i myślę nad 11, a fryzjer na 9.00. Jak myślicie?
Ja się umówiłam na 11:00. Do fryzjera na 9:00. Ślub mamy o 17:00. Kto Cię będzie malował?

Ale u nas jest też tak, że foto przyjedzie do mnie na przygotowania,a potem musi pojechać do tż na jego przygotowania (50km w jedną stronę). Także ja już będę uszykowana czekała jakieś 2 godziny na tż :P

Podjadę chyba dzisiaj do jednej firmy podpytać o dekorację. Będę miała porównanie
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 14:10   #754
say-hello
Zakorzenienie

a myślicie, że przy ślubie na 16:00 dam radę, jeśli będę mieć fryzjera na 10:00 a make - up na 12:00? dodam, że nie mam dużych odległości do przebycia w moim mieście, nie ma tu korków itp i nie chcę też za wcześnie robić make-upu, żeby później nie siedzieć bezczynnie w domu i się nie stresować
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 14:10   #755
Ad rem
Zadomowienie

aaaaaaa dostałam właśnie maila, że moje ślubne buciki zamówione na bialebuty.com właśnie zostały do mnie wysłane!!!
Chyba oszaleję!

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 14:10   #756
Atomoowka
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny, właśnie wysprzątałam cały dom i teraz mam masakrycznie suchę ręce od tych ścier do podlogi. FUUUuu

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
ahhh no tak, to już wstawiam normalnie
Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Zastanawiałam się, ale nie pamiętałam co to za model i teraz na stylowych ją znalazłam no... ale za bardzo góra mi nie podeszła, choć pani z salonu mówiła, że spokojnie w serduszko można.
Mi się bardzo podoba ta sukienka, super

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Ojaaaa mam 38 stopni gorączki, pokonała mnie klimatyznacja na weselu I chyba mnie przewiało, bo nie mogę ruszać głową
Oj to zdrowiej szybko.

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Nie mam kiedy nawet nadrobić (

Dzisiaj mamy sesje narzeczeńską Ciekawe jak to wszystko wyjdzie
Powodzenia na sesji, choć już pewnie po.

Cytat:
Napisane przez Aasikk Pokaż wiadomość
.

Bardzo ładnie Ci w tej sukni
Dziękuje

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Zapomniałabym! Miałam dzisiaj pierwszy ślubny koszmar! Śniło mi się że zespół był do kitu - zamiast naszego wokalisty w zespole śpiewał ten nowy wokalista Piersi (kojarzycie Balkanice?), który w ogóle nie mógł się zgrać z resztą zespołu i strasznie zawodził, oprócz niego na podeście siedział jakiś koleś ktory robił chórki . Przez to weslee było strasznie drętwe i nikt nie chciał się bawić, wszyscy praktycznie siedzieli znudzeni za stołami. Coś okropnego!!
Hahaha masakra z tymi snami, mi póki co się nic ze ślubem związanego
nie śni

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
stary???? proszę Cię, nie załamuj mnie

to ja mam 25 lat a wszystko wskazuje na to, że zostanę starą panną.

Nie pisałam Wam tutaj na forum, ale już Wam piszę.
Z moim (chyba jeszcze) TŻ przechodzimy obecnie bardzo poważny kryzys.
Zbyt poważny aby nasz ślub się odbył w przyszłym roku.
Być może pobierzemy się kiedyś, być może się rozstaniemy.

Dlatego też przestałam się tu namiętnie udzielać.
No i muszę poprosić exist aby mnie wywaliła z kalendarza

oczywiście i tak zostanę tu z Wami i będę Was podczytywała i wspierała
no, i tyle
Przykre to co piszesz, ale mam nadzieję,ze się Wam ułoży.

A co do wieku, halo wypraszam sobie ja mam 26 lat a stara sie nie czuję

No i cieszy mnie to,że nie tylko ja wpadłam na taki głupi pomysł iść bez stanika na ślub.

Co do podróży poślubnej my jeszcze zobaczymy jak to u Nas będzie, albo od razu wyjedziemy ale wtedy gdzieś do ciepłych krajów, albo dopiero w lipcu i wtedy być może nad nasze polskie morze, bo ja bardzo kocham.No zobaczy sie

Co do zaproszeń mniej więcej do jakiej kwoty szukacie zaproszeń?
Ja jak byłam ostatnio u siostry ciotecznej na weselu to oni robili sami bo im taniej wyszło, bo powiedzieli,że oni nie brali w ogóle pod uwagę zaproszeń tańszych niż 15 zł. Jak dla mnie to mega duża za kawałek papierka, ale co kto lubi pewnie/

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 14:12   #757
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
też uważam, że godzina to mało. Wole zarezerwować więcej czasu. A jak coś się stanie? będzie wypadek i spóźnisz się do fryzjera albo on do ciebie?? I robi się problem. Wolę nie dodawać sobie dodatkowego stresu w tym dniu.
To wyjdę i przejdę kawałek pieszo
Bez przesady, nie zakładajmy katastrofy nuklearnej w dniu ślubu. Myśląc w ten sposób powinnam od 10 czekać w stanie gotowości na TŻ i jego rodzinę

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 14:16   #758
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Dla mnie to abstrakcyjna liczba.
Jak tak na szybko policzyłam to Wy wydacie na sam alkohol 3/4 tego co by wydamy na naszą salę.

Dla mnie też

Która wątroba da strawić tyle alko ?

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
My liczymy 0,5 na głowę osób będzie około 100, ale do tego każdej rodzinie na odchodne dajemy butelkę + bramy + jakieś konkursy oczepinowe. Łącznie będzie 200 butelek wódki, jakieś 4-6 butelek wina i zastanawiamy się nad jakimś whisky, koniakiem itd.

No i też chyba jednak w tym roku kupimy, tylko kurde gdzie to trzymać?
My planujemy kupic 150 butelek 0,5. Ostatnio w szafie zaczęłam robić miejsce na kartony

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
poza tym przykład liszowskiej pokazuje, że nie ma co udawać, że człowiek jest zwiewną leliją z małym cycem...
Bleh

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
aaaaaaa dostałam właśnie maila, że moje ślubne buciki zamówione na bialebuty.com właśnie zostały do mnie wysłane!!!
Chyba oszaleję!
Pokażesz nam je z każdej strony?
Przypomnij jakie kupiłaś?

Tyci moja Kochana

Alloffkowa cudna kiecka !! Zazdroszczę, że już ją masz!

Cześć,

Ostatnio jakoś zginęłam w czasoprzestrzeni, ale podczytywałam
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 14:20   #759
Atomoowka
Wtajemniczenie

Co do planu dnia ja mam taki
Ślub o 18-stej

12.00 pobudka
13.00 wizyta u fryzjera
15.00 powrót do domu, kąpiel, balsamowanie, makijaż
16.00 coś może zjem szybciutko, kompletowanie bielizny i dodatków
16.30 ubieranie, w tym czasie pewnie mój tata pojedzie odebrać bukiet
17.00 przyjazd TŻ-ta, błogosławieństwo
17.30 wyjazd do kościoła

I scenariusz nr 2 różni się tylko tym,że spotykamy się z TŻ już przed ołtarzem w kościele. Wówczas pewnie będę miała więcej czasu dla siebie na jakieś glupotki.

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Stary 2013-09-10, 14:22   #760
swiat_katarzyny
Zadomowienie

a z tej grupy, które zaproszenie wywarło na tobie najwieksze wrażnie pod zwględem estetycznym?

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
a myślicie, że przy ślubie na 16:00 dam radę, jeśli będę mieć fryzjera na 10:00 a make - up na 12:00? dodam, że nie mam dużych odległości do przebycia w moim mieście, nie ma tu korków itp i nie chcę też za wcześnie robić make-upu, żeby później nie siedzieć bezczynnie w domu i się nie stresować
ja mam tak zaplanowany dzien i myśle że spokojnie wystarczy:

8:00 pobudka
8:30 śniadanie
9:00 kąpiel
10:00 Otwieram szampana
11:00 fryzjer
13:30 obiad
14:00 Makijaż
15:20 Ubieranie się
16:20 Przyjazd Tż
16:40 Błogosławieństwo
16:55 wyjazd do kościoła (bardzo blisko mamy,a przed nami jest ślub także nie mozemy byc za wcześnie )
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 14:22   #761
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Pokażesz nam je z każdej strony?
Przypomnij jakie kupiłaś?
Jasne! Jak tylko dojdą to sprawię im profesjonalną sesję w domu
Zamówiłam takie - w dokładnie tym kolorze (czerwona skóra), z ozdobą jak w tych czarnych - tylko oczywiście ozdoba będzie w kolorze buta
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg but.jpg (61,6 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ozdoba.jpg (25,8 KB, 9 załadowań)

30.08.2014
Nasz Dzień

Stary 2013-09-10, 14:41   #762
Aasikk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Bez przesady, nie zakładajmy katastrofy nuklearnej w dniu ślubu. Myśląc w ten sposób powinnam od 10 czekać w stanie gotowości na TŻ i jego rodzinę
To po co teraz robić te wszystkie przygotowania, przecież jest tyle czasu do ślubu. Po co kupować już sukienki, buty, itp????
Myśląc i działając w ten sposób katastrofy nuklearnej nie powinno być....
A tak na poważnie, jedni lubią działać w ostatniej chwili z przygotowaniami, bo np. nie mają "czasu na stres" wtedy a inni wolą wszystko zrobić z godzinnym wyprzedzeniem i np. wypić spokojnie kawę czy pójść na spacer żeby się odprężyć. (tak jak ja np )

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Cytat:
Zamówiłam takie - w dokładnie tym kolorze (czerwona skóra), z ozdobą jak w tych czarnych - tylko oczywiście ozdoba będzie w kolorze buta
Prezentują się fajnie, też będę czekać na sesje z twojego aparatu I nie mają dużego obcasa, duży plus, też będę takich szukać

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Cytat:
Ślub o 18-stej

12.00 pobudka.
dasz radę spać do 12??? ja to bym chyba z nerwów kołdrę pogryzła...
Stary 2013-09-10, 14:41   #763
kasia1201
Rozeznanie

Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Atomoowka 15 zł za zaproszenie to dla mnie kosmos!!! Ja najchętniej tak do 3 zł bym chciała:p
A co do planu dnia podziwiam optymizm. Ja w dzień ślubu nie wiem czy dam radę zasnąć a już na pewno do 12 spać nie dam rady
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 14:43   #764
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:

Prezentują się fajnie, też będę czekać na sesje z twojego aparatu I nie mają dużego obcasa, duży plus, też będę takich szukać

Właśnie ciężko było ze znalezieniem w sklepie butów na niewysokim obcasie, czerwonych i z zapięciem, ta strona mnie uratowała

30.08.2014
Nasz Dzień

Stary 2013-09-10, 14:46   #765
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Chyba oszaleję!
Koniecznie zrób zdjęcia z każdej strony!
Cytat:
Ślub o 18-stej

12.00 pobudka
13.00 wizyta u fryzjera
15.00 powrót do domu, kąpiel, balsamowanie, makijaż
16.00 coś może zjem szybciutko, kompletowanie bielizny i dodatków
16.30 ubieranie, w tym czasie pewnie mój tata pojedzie odebrać bukiet
17.00 przyjazd TŻ-ta, błogosławieństwo
17.30 wyjazd do kościoła
W życiu nie dałabym rady spać do 12 w dniu ślubu z podescytowania i stresu. Nie mam jeszcze planu dnia, myślę że pobudka ok. 8.
Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
a z tej grupy, które zaproszenie wywarło na tobie najwieksze wrażnie pod zwględem estetycznym?

ja mam tak zaplanowany dzien i myśle że spokojnie wystarczy:

8:00 pobudka
8:30 śniadanie
9:00 kąpiel
10:00 Otwieram szampana
11:00 fryzjer
13:30 obiad
14:00 Makijaż
15:20 Ubieranie się
16:20 Przyjazd Tż
16:40 Błogosławieństwo
16:55 wyjazd do kościoła (bardzo blisko mamy,a przed nami jest ślub także nie mozemy byc za wcześnie )
Dobry pomysł! Bez wyrzutów sumienia że przed płudniem hehe
Stary 2013-09-10, 14:50   #766
Aasikk
Zadomowienie

Cytat:
Właśnie ciężko było ze znalezieniem w sklepie butów na niewysokim obcasie, czerwonych i z zapięciem, ta strona mnie uratowała
No właśnie w sklepie ciężko znaleźć takie na małym, ale na ładnym obcasie no i w moim przypadku chce białe - więc to dodatkowy problem.
Ale z drugiej strony w sobotę byłam na weselu w szpilkach, które mają 9 cm i 3 cm platformę i były rewelacyjne stopy nie bolały, tańczyliśmy naprawdę dużo. No i jeszcze te buty są na mnie trochę za duże więc teoretycznie stopa powinna być bardziej zmęczona (wzięłam jeszcze 3 inne pary na zmianę) byłam na prawdę miło zaskoczona.

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------
Stary 2013-09-10, 14:52   #767
Atomoowka
Wtajemniczenie

Eeee ja to śpioch jestem choć faktycznie gdzieś w głowie mam, że może z podniecenia nie będę tak długo spała. Choć mam szczerą nadzieję,ze jednak pośpię do tej 12-stej, w domu nikogo nie będzie ( synek pewnie z TŻ pojedzie do jego domu rodzinnego ) więc będzie cisza i spokój

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Stary 2013-09-10, 14:54   #768
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie w sklepie ciężko znaleźć takie na małym, ale na ładnym obcasie no i w moim przypadku chce białe - więc to dodatkowy problem.
Ale z drugiej strony w sobotę byłam na weselu w szpilkach, które mają 9 cm i 3 cm platformę i były rewelacyjne stopy nie bolały, tańczyliśmy naprawdę dużo. No i jeszcze te buty są na mnie trochę za duże więc teoretycznie stopa powinna być bardziej zmęczona (wzięłam jeszcze 3 inne pary na zmianę) byłam na prawdę miło zaskoczona.

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------
Wszystko zależy od butów..ja generalnie nie toleruje wysokich obcasów..mam małą stopę (35/36) i jak jest wysoka szpilka to stopa jest nienaturalnie wygięta - a co za tym idzie męczy się momentalnie. Raz jeden na weselu miałam wysokie buty (8cm obcas - dla mnie to dużo) i bawiłam się cała noc - ale drugich tak wygodnych butów już chyba nie znajdę..

30.08.2014
Nasz Dzień

Stary 2013-09-10, 14:56   #769
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cześć dziewczyny! Wpadłam na chwilę się pochwalić prawdopodobnie w piątek kupię suknię
w piątek 13 w celebrity bridial w Gdyni jest wyprzedaż -50% na wszystkie suknie z wieszaków, zadzwoniłam dziś tam, pani potwierdziła, że moja suknia jeszcze wisi, zadzwonię w czwartek pod koniec dnia, jeżeli nadal nikt jej nie kupi to pani ją dla mnie odkłada na piątek rano
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 14:57   #770
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Ja się umówiłam na 11:00. Do fryzjera na 9:00. Ślub mamy o 17:00. Kto Cię będzie malował?

Ale u nas jest też tak, że foto przyjedzie do mnie na przygotowania,a potem musi pojechać do tż na jego przygotowania (50km w jedną stronę). Także ja już będę uszykowana czekała jakieś 2 godziny na tż :P
Dzięki Twojemu poleceniu chyba zdecyduję się na Anię Dryl
A gdzie będziesz się czesać? Może też odgapię

Cytat:
Ja jak byłam ostatnio u siostry ciotecznej na weselu to oni robili sami bo im taniej wyszło, bo powiedzieli,że oni nie brali w ogóle pod uwagę zaproszeń tańszych niż 15 zł. Jak dla mnie to mega duża za kawałek papierka, ale co kto lubi pewnie/
15zł
Przyznam się, że my w ogóle chcemy jakieś tańsze, takie w zabawnym stylu. Nie planuję wydawać na zaproszenia większej kwoty. Chciałabym do 1,50zł/szt się zmieścić

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 14:57   #771
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
To po co teraz robić te wszystkie przygotowania, przecież jest tyle czasu do ślubu. Po co kupować już sukienki, buty, itp????
Myśląc i działając w ten sposób katastrofy nuklearnej nie powinno być....
A tak na poważnie, jedni lubią działać w ostatniej chwili z przygotowaniami, bo np. nie mają "czasu na stres" wtedy a inni wolą wszystko zrobić z godzinnym wyprzedzeniem i np. wypić spokojnie kawę czy pójść na spacer żeby się odprężyć. (tak jak ja np )
Nie zrozumiałyśmy się
Ja też lubię mieć wszystko zaplanowane, fryzjera mam na 9 Chodziło mi o to, że bez sensu jest gdybanie że może będzie korek,wypadek czy inne zdarzenie losowe. Jeśli spóźnię się 15 min do fryzjera to nic się nie stanie

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 14:58   #772
misia880
Zakorzenienie

Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

atomowka masz zamiar kapac sie z fryzura ???

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 14:59   #773
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Wpadłam na chwilę się pochwalić prawdopodobnie w piątek kupię suknię
w piątek 13 w celebrity bridial w Gdyni jest wyprzedaż -50% na wszystkie suknie z wieszaków, zadzwoniłam dziś tam, pani potwierdziła, że moja suknia jeszcze wisi, zadzwonię w czwartek pod koniec dnia, jeżeli nadal nikt jej nie kupi to pani ją dla mnie odkłada na piątek rano
Super okazja! Powodzenia żeby się udało

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 15:00   #774
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
O masakra, ja nie chcę dać więcej niż 2 zł za zaproszenie

Cytat:
Haha, dokładnie, co ja mam powiedzieć, jak 50% gości, zespół i kamerzysta będą dojeżdżać! Goście ok. 180km, fotograf chyba nawet więcej, bo spod Łodzi, zespół też 180km... Chyba umrę martwiąc się, czy dojechali, bo już słyszałam historię pt. "zespołowi w drodze na wesele spalił się sprzęt"...
Chociaż mnie kamerzysta uspokoił, że on z zawodu jest strażakiem, to jest zawsze zabezpieczony na wszelkie okoliczności

Cytat:
Aaaaj, koniecznie daj zdjęcia, bo się nad identycznymi zastanawiałam!
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 15:03   #775
Aasikk
Zadomowienie

Cytat:
Nie zrozumiałyśmy się
Ja też lubię mieć wszystko zaplanowane, fryzjera mam na 9 Chodziło mi o to, że bez sensu jest gdybanie że może będzie korek,wypadek czy inne zdarzenie losowe. Jeśli spóźnię się 15 min do fryzjera to nic się nie stanie
Aaaaa no widzisz to zwracam honor no tak bez sensu jest gdybanie o tym, że pójdzie coś nie tak. Nawet jeżeli tak będzie to i tak głowy sobie nie urwiemy. Ale lubię mieć sporo zapasowego czasu więc te wszystkie przygotowania też chce zrobić w spokoju Generalnie to jestem straszną panikarą więc dlatego takie niby planowanie i staranie się przewidywania różnych dziwnych ewentualności. Taka moja uroda
Stary 2013-09-10, 15:06   #776
czekooczekolada
Zakorzenienie

Tycikata

Odnosnie planów dnia ślubu.. to jeszcze nie mam. Może to dziwne, ale jeszcze się tak tym wszystkim nie jaram, żeby czuć przed ślubem tą ekscytacje itepe

Wiem tylko tyle, że w piątek wieczorem przystroimy dom, a w sobote wstane o 6-7, 9 fryzjer a 11 kosmetyczka. A co między czasie bede robic.. Samochód bedzie przystrajał Tż w sobote rano, ze świadkiem. Na dopracowanie wszystkich innych detali jeszcze kupa czasu, zaczniemy z 3mce wcześniej

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-09-10, 15:12   #777
ParisParisienne
Rozeznanie

Tycikata, bardzo mi przykro. Nie znamy sie, ale kiedy tylko o tym napisalas, to zrobilo mi sie bardzo smutno. Mam nadzieje, ze miedzy Wami bedzie lepiej, ze moze nie bedzie trzeba wszystkiego odwolywac.... Trzymam kciuki

Swiat_Katarzyny masz super bloga! i na prawde jestes sliczna mysle, ze nie potrzebujesz chudnac, no ale jak tak sie bedziesz lepiej czula, to Twoj wybor. A na jakiej diecie jestes?
Mi sie na razie udalo zrzucic 5 kg ale czeka mnie jesteszcz 7....

Ja uwazam, ze lepiej wszystko sobie obmyslic wczesniej... Po za tym przygotowania sa super Mi to sprawia ogromna frajde... a w dobie internetu mozemy sobie wyczarowac piekne wesele za rozsadne pieniadze... ja juz sie nie moge doczekac kupowania sukni....
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 15:18   #778
cude
Zadomowienie

Co do ślubnych snów... mnie się śnił nasz ślub. Wszystko było pięknie, wprost jak z marzeń, o których nie wiedziałam Ale, gdy przyszło do przysięgi, nic nie pamiętałam. Po prostu wszystko się odbyło, wiedziałam, że było , ale nic nie pamiętałam :|
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 16:08   #779
vixena
Rozeznanie

Tycikata trzymaj się

hmm macie już zaplanowany cały dzień a ja jeszcze nie wiem o której godz. ślub bo ksiądz dopiero od polowy października będzie zapisywał msze na przyszły rok :/ mam nadzieje że uda się na 16 lub ewentualnie 17
Stary 2013-09-10, 16:19   #780
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
Swiat_Katarzyny masz super bloga! i na prawde jestes sliczna mysle, ze nie potrzebujesz chudnac, no ale jak tak sie bedziesz lepiej czula, to Twoj wybor. A na jakiej diecie jestes?
Mi sie na razie udalo zrzucic 5 kg ale czeka mnie jesteszcz 7....
naprawdedziewczyny zdjęcia to nie wsyztsko, przeciez to oczywiste że nie wrzuce na bloga tych niekorzystnych
waże 65 kg w tej chwili, to jest sporo, jak zejde do 59,9 to będę przesszczesliwa, do końca stycznia mam czas bo wtedy zamawiam suknie ślubną

zobaczcie jakie cuda znalazłam http://www.aldoshoes.com/ca-eng/wome...886-gweneal/81
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości