|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
Ja siedzę w Ops bo trzeba znowu wniosek składać. Potem jakiś obiad
![]() Aaa w Biedronce są piersi z kurczaka po 11,94 a w Tesco kalafiory 1,49
|
|
|
|
#332 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
Cytat:
![]() ![]() ha ha ha dooooobre!Przepadł nam WOS jestem w domu już, ale czeka na mnie 150 zadań z maty i będę próbowała robić. Jeszcze później szwab![]() Wygrzewam to jak mogę, ale to pewnie jeszcze kilka dni musze przeboleć ![]() |
|
|
|
|
#333 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie 4 dzień trzyma, nie mam temperatury co prawda i dobrze się czuje ale dalej mój żołądek świruje i latam do toalety, nie mam pojęcia od czego Ostatnie dwa dni odpoczywałam więc dziś się zmobilizowałam i poćwiczyłam: 30 minut rowerek i 30 minut skakanka ![]() Zakupy wczorajsze niezbyt udane, znalazłam świetne buty i sukienkę ale targowanie tym razem mi nie szło i niestety ich nie nabyłam ![]() Dla jasności - kupowanie tu polega na targowaniu, sprzedawca najpierw rzuca cenę z kosmosu (kilkakrotnie wyższą) a jak ty się nie zgodzisz próbujecie dobić targu (w tym czasie cena zmieniana jest kilkakrotnie). Jednak ja chyba na start rzuciłam tak niską kwotę, że mnie olali, widocznie uraziłam ich dumę w ten sposób- dlatego nawet gdybym zaproponowała więcej to prawdopodobnie by mi nie sprzedali już. Jest to o tyle trudne, że w przypadku butów nie jestem w stanie oszacować ile mogą być warte.
|
|
#334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#335 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie dobry dzień [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42724921]Hej ![]() Po śniadaniu pokręciłam hula hop 30 min.[/QUOTE] u mnie tak wczoraj było, a z kolei dzisiaj słonko napieprza ![]() za HH ![]() Cytat:
![]() daj nam znać o efektach a ja siedzę i dopijam kawę po śniadaniu ( 2 kromki razowca z sałatą, polędwicą sopocką, pomidorem i cebulką )i mam pare spraw do załatwienia na mieście dzisiaj, w związku z tym o czym pisałam Wam ostatnio w klubie, także niedługo znikam
|
|
#336 | |
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
Kupując w ten sposób chodziłabym nago ![]() Za ćwiczenia ![]() Wygrzałąbym się w tych 27 stopniach
|
|
|
#337 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wygrzewaj Bejbe, żurawina nie pomaga? Cytat:
![]() o kurde i tak jest ze wszystkim czy tylko na wybrane produkty/akcesoria? chętnie pojadę z Tobą na zakupy do Chin
|
|
#338 | |
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
bo chciałam Ci zaproszenie na fb wysłać ale jeżeli jesteś z okolic Dżo to chyba się nie znamy tylko Twoja twarz tak mi się kojarzy ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42724921]Hej ![]() Po śniadaniu pokręciłam hula hop 30 min.[/QUOTE] ![]() Zostajesz jednak z TŻ-em?
|
|
|
#339 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
Kupiłam butki takie zwykłe, muszę je trochę rozchodzić, bo padnę w sobotę. Byłam też oddać krew, mam 8 czekolad i batona, któraś chce ?
|
|
|
|
#341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#342 | ||
|
Zakorzenienie
|
Właśnie sama nie wiem bo czuje się bardzo dobrze już, zastanawiałam się czy to przypadkiem nie od zapalenia ucha, które przypuszczam że się odnowiło. Mam nadzieje, że przejdzie samo
![]() Największe wyzwanie znając tylko kluczowe zwroty ![]() Cytat:
W sklepach i centrach handlowych nie, akurat w tym miejscu bez targowania ani rusz. Jest tam kilkaset stoisk więc dlatego tam jeżdżę. Zakupy pewnie byłyby bardziej udane gdybym poszła z jakimś chińczykiem bo widząc osobę z zachodu widzą chodzącą skarbonkę albo bank nawet Niestety białym zawsze dają dlatego wyższe ceny.Cytat:
|
|
#343 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
Cytat:
![]() U mnie też piękne słonko i cieplutko (20C w cieniu) Dzisiaj jestem kurą domową na pełnych obrotach ![]() Zakupy, pranie (schnie właśnie w ogrodzie, korzystam z pogody póki jest ), obiad (Poledwiczki w sosie pieczarkowym (ze śmietana niestety) z ryżem pelnoziarnistym i sałatka greckopodobna). Jak zjemy to poodkurzam, bo pies mój się leni strasznie ostatnio, później zrobię likier winogronowy, a wieczorem wpadają znajomi ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2013-09-10 o 14:41 |
|
|
|
|
#344 | ||
|
Zakorzenienie
|
Chciałam pisać, że w szkole a potem zobaczyłam, że post napisany po 22.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kocham Ja mieszkam jakieś 15km na wschód od Krakowa. ![]() Gołąbki [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42724921]Hej ![]() Po śniadaniu pokręciłam hula hop 30 min.[/QUOTE] Wstałam o 5 i pogoda była taka sama. :/ Teraz się już polepszyła i jest gorąco. Tak źle i tak niedobrze. ![]() Skąd ja to znam.
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
Niech nam żyje sto lat nasza Heroinka !!!! żebyś zawsze tu z nami była, uśmiechu i aby wszystko czego pragniesz, osiągnęła
![]() moc buziaków
|
|
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
Aa, przecież dzisiaj wtorek!
Heroinko Kochana, dużo miłości, spełnienia marzeń, miliona postów na Wiażu i kolejnych wspaniałych miesięcy/lat z nami ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
Sto lat Heroinko! ![]()
Edytowane przez Elsay Czas edycji: 2013-09-10 o 15:08 |
|
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
Heroina myszko 1000 lat, spełnienia marzeń, dużo uśmiechu, zdróweczka, pozytywnej energii na codzień
duuuuuużo miłościwszystkiego, czego tylko chcesz
|
|
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ale mam dzś nauki... 250 słówek z angielskiego odpowiedź z polskiego i wypracowanie z polskiego zostało mi przepisać wypracowanie i jeszcze jakies 50 słowek :/ z dietą się trzymam ![]() nawet nie zauważyłam nwego wątku
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
heroinko to ja Ci życzę tego wszystkiego o czym pisały dziewczyny przede mną!
a poza tym jeszcze winka pod dostatkiem
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
heroine wszystkiego najlepszego!!!!
|
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
Heroinka
spełnienia planów, marzeń i osiągnięcia celów tych dietowych, cwiczeniowych i osobistych![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#353 |
|
Konto usunięte
|
Heroinko i ode mnie sto lat
|
|
|
|
#354 | ||
|
Czekoladoholik
|
---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Melduje 2 paski czekolady i 10 km biegu
|
|
|
#355 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny!
właśnie wróciłam z KRK było super,teraz powoli będę Was nadrabiać-stary wątek już doczytałam-dziękuję dziewczynom,które życzyły mi miłego pobytu w krk dzięki Heroinka!nadrabianie nowego wątku przede mną-tylko 12 stron....ale jestem ciekawa co u Was... ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- ooo,to dziś impreza widzę na wątku-Wszystkiego najnajnajlepszego Kochana Nasza Spamiarko Heroine---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- ooo,załapałam się do grona spamerek
|
|
|
|
#356 | ||
|
Tajka
|
1. STO LAT KOCHANA HEROINKO ! (dziwne, bo myślałam, że masz 14.09
)2. Chodzę dzisiaj cały czas głodna !
|
|
#357 |
|
Rozeznanie
|
Cześć, czołem, kluski z rosołem!
![]() Już się ogarniam, obiecuję ![]() Heroine wszystkiego naj! ![]() Zrobiłam w sobotę to ciasto cukiniowe, co Magdalena wrzuciła śmieszne takie, chyba za mało cukinię wycisnęłam, bo wyszło bardzo mokre i mało wyrosło na drugi raz dam więcej mąki i proszek do pieczenia. Ale TŻ za to piał z zachwytu, tak mu smakowało ![]() A ja od dzisiaj się właśnie ogarniam, od rana trzymam się ładnie i myślę co na obiad na wagę się trochę boję stanąć, ale w niedzielę było 62,8, także elegancko
|
|
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie się siedzi 4,5 h w matmie
i powiem Wam, że dalej nie jestem dobrze przygotowana do sprawdzianu Teraz już RESET. Piję herbatkę, za godz mam trening
|
|
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine wszystkiego naj naj naj naj naj naj naj...
![]() |
|
|
|
#360 |
|
Rozeznanie
|
Łooooooooo
nie ma spamu, nie ma spamu? to wracam, trzeba korzystać Zjadłam pyszny obiadek, nawet by się nie wydawało że taki będzie warzywa na patelnię duszone z kaszą jaglaną i na koniec dałam podziubanego łososia wędzonego (ale tego na ciepło) |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.

jestem w domu już, ale czeka na mnie 150 zadań z maty

)

Nie wiem jak wyglądasz
bo chciałam Ci zaproszenie na fb wysłać ale jeżeli jesteś z okolic Dżo to chyba się nie znamy 

Sto lat Heroinko!