|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy. Część 8.
|
#1172 |
|
Przyczajenie
|
Hej, czy wiecie może w jakiej szkole policealnej w Lbn mogę zapisać się na logistykę? Jest coś godnego polecenia? W Cosinusie nie zapisują na pierwszy semestr- wyczytałam na ich stronie.
|
|
|
|
#1173 |
|
Rozeznanie
|
hej, wiecie gdzie kupię tanio biały fartuch? ewentualnie może któraś z Was ma do sprzedania, może być używany?
|
|
|
|
#1174 | |
|
damn good coffee
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dostanę gdzieś ten tonik:Fitomed, Tonik nawilżający do cery suchej i wrażliwej `Lukrecja gładka`?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...wrazliwej.html
|
#1176 |
|
Raczkowanie
|
ostatnio pytałam o tort na urodziny dla dziecka ale nikt nie odpowiedzial i chyba nawet nie zwrocil uwagi wiec pytam po raz kolejny... :/
czy polecacie jakaś cukiernie gdzie robią ładne i smaczne torty dla dziecka na urodziny ? zależy mi na w miare niskiej cenie i absolutnie nie może być śmetanowy bo takie sa ohydne ! smakuja jak mydło... ble. |
|
|
|
#1177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja przyjaciolka jest kierowniczka cukierni u greli w melgwi, Moge polecic ich torty, sa robione glownie z naturalnych skladnikow i sa bardzo smaczne. Poza tym mozesz zamowic dekoracje jaka Ci sie zamarzy Polecam
|
|
|
|
|
#1178 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i ładnie wszystko wygląda
|
|
|
|
|
#1179 |
|
Zadomowienie
|
Możecie polecić jakąś niedrogą krawcową? Mam 5 par spodni do skrócenia i nie chciałabym zbankrutować
|
|
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
ja na lubartowską zawsze zanosiłam to jest od sp pracy jakiś 1km w dół
|
|
|
|
#1181 | |
|
Lady D.
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1182 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1183 |
|
Raczkowanie
|
Sprawdzałaś na Lubartowskiej w Medi-Squad? Ostatnio widziałam tam jakieś fartuchy po 35zł.
I także będę wdzięczna za info na temat niedrogich medycznych w innych miejscach, bo muszę dziewczynom do pracy kupić.
|
#1184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mamntaki najzwyklejszy biały, rozmiar S, tylko ma z przodu jakieś drobne plamki (po laborkach z chemii po praniu coś wyszło)
|
|
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy. Część 8.
Jk na pl studiowalam to mnostwo ogloszen bylo, ze ktos sprzeda fartuch
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1186 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mi zawsze skraca spodnie no i pewnie bedzie taniej niz gdzies w salonie ![]() Dziekuje za odpowiedzi w sprawie tortu ! |
|
|
|
|
#1187 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, czy kupię w Lublinie kessę?
|
|
|
|
#1188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja swój za 10 zł kupiłam![]() w top drogerii http://www.topdrogeria.pl/pozostale_...ssa,11279.html
|
|
#1189 | |
|
Raczkowanie
|
Powinna być w mydlarni u franciszka na narutowicza w cenie 23 zł.
Też się chętnie dowiem czy jest gdzieś jeszcze. Cytat:
Edytowane przez laclos Czas edycji: 2013-09-10 o 21:32 |
|
|
|
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, możecie mi polecić jakiś sklep, gdzie znajdę jakieś w miarę tanie żakiety? Chodzi mi o takie raczej casualowe; miękkie, bawełniane itp. Wiem, że kiedyś były na ruskiej, ale wtedy nie byłam przy kasie
Mogłabym na all zakupić, ale muszę najpierw przymierzyć, bo wszystkie jakie dotychczas mierzyłam były na mnie za duże.
|
|
|
|
#1191 |
|
Raczkowanie
|
Ktoś wcześniej pisał, że na ciuchu, ja mogę zaproponować ten na Wieniawskiej obok biedry (w bramie), jak się wejdzie to od razu po prawej stronie za koszykami jest stojak z takimi różnymi rzeczami spoza kategorii, jakieś stroje karnawałowe, suknie ślubne, kostiumy do nurkowania itp i zazwyczaj jakieś fartuchy też tam były
Poza tym na wydziałach są tablice ogłoszeń, a przynajmniej u mnie dużo wisiało takich typu "sprzedam fartuch 15 zł, nr telefonu"
|
#1192 | |
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Można tam odbierac osobiście czy trzeba płacic za wysyłkę? |
|
|
|
|
#1193 |
|
Zadomowienie
|
Na stronie mają napisane:
"Uwaga: na terenie Lublina istnieje możliwość odbioru osobistego – prosimy o kontakt za pośrednictwem formularza kontaktowego (link) w zakładce Kontakt, lub wysłanie wiadomości na adres sklepu: kontakt@topdrogeria.pl; szczegóły ustalimy indywidualnie dla każdego zamówienia." |
|
|
|
#1194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a gdzie dostanę takie plastikowe pudełka w które pakuje się ciacha np. po weselu? Wiem że czasem dorzuca je cukiernia, ale ja robię wszystko sama i mam problem
![]() Ktoś już pisał że ten na Wileńskiej jest ok ![]() Ooo nie! Nie mam pojęcia Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...Jakbyś bardzo potrzebowała szewca z LSM to ja np. chodzę czasem na Pozytywistów 3. Ale ten a'la rzeźnik był lepszy ![]() Cytat:
Cytat:
Pewnie będą mieć coraz więcej w ofercie bo już się chłodniej zrobiło. Chociaż ja bawełnianego "boyfrienda" będę jednak na All zamawiać. Ale wiem że Ty drobniutka jesteś więc faktycznie lepiej zmierzyć. Na bazarze np. nie widziałam ostatnio jak byłam...Ale może na 1 piętrze w starej GC są
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2013-09-11 o 12:21 |
||
|
|
|
#1195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1196 |
|
Raczkowanie
|
Paula Kiedyś były taki sklep z artykułami jednorazowymi i dekoracjami weselnymi na Wodopojnej boczna Swiętoduskiej. Jest tez taki sklep na Kowalskiej oraz obok Ruskiej. Na Elizówce też możesz je kupić. Są rożne wielkości. No i oczywiście allegro.
|
|
|
|
#1197 |
|
Zadomowienie
|
U tego szewca na Jana Sawy byłam jakieś 2 miesiące temu i mi wspominał, że się przenosi. Dał mi nawet swój numer telefonu, żebym zadzwoniła i poda mi swój nowy adres. Tylko niestety zgubiłam gdzieś karteczkę z tym numerem
![]() Wiem tylko, że się nie przeniósł daleko, bo mi mówił, że na to samo osiedle i kilka bloków dalej Nic więcej nie wiem |
|
|
|
#1198 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
są też na elizówceno jest też sklep internetowy: http://www.hamlet.pl/index.php Generalnie poszukaj w necie hurtowni/sklepów z opakowaniami jednorazowymi. Niedawno szukałam na sponsora takiej firmy i jeszcze ze 2 powinny być w LBN
|
||
|
|
|
#1199 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Dziewczyny jak tam sytuacja z ubraniami na bazarze? w Plazie? Jest coś ciekawego? Bo nie wiem czy jest sens kupować sobie już ubrania na jesień czy poczekać na większy wybór
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny. nie wiecie jak to jest obecnie z zapisami do instytutu stomatologicznego na Karmelickiej 7? Można się tam telefonicznie zarejestrować do specjalisty (w moim przypadku do periodontologa) czy jednak trzeba osobiście pojechać?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.

mi zawsze skraca spodnie
no i pewnie bedzie taniej niz gdzies w salonie

Mogłabym na all zakupić, ale muszę najpierw przymierzyć, bo wszystkie jakie dotychczas mierzyłam były na mnie za duże.

Ooo nie! Nie mam pojęcia
Pewnie będą mieć coraz więcej w ofercie bo już się chłodniej zrobiło. Chociaż ja bawełnianego "boyfrienda" będę jednak na All zamawiać. Ale wiem że Ty drobniutka jesteś więc faktycznie lepiej zmierzyć. Na bazarze np. nie widziałam ostatnio jak byłam...Ale może na 1 piętrze w starej GC są
Nic więcej nie wiem