|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VII
Pozzzziomko,
z tych zakreślonych zostały mi: róża Montale - 5ml - psik Robe Noir - sampel Diorissimo - ile chcesz aktualną listę mam w podpisie. mnie interesują (w tej kolejności): CDG Rose 2ml Les Parfums de Rosine Praline 2-2,5ml Rose Kasmirie 2,5 ml Eau Baume d`Italie 1ml Perfumeria Generale Cadjmere 0,5/1ml Penhaligon`s Opus 1870 – 2ml Il profumo Vanille Bourbon 1ml Safran Troublant 1ml Maison Lumiere Noire - ? Dior Dune Sun ok. 3/10ml P. Roma Dulcis 1-1,5ml Francis Kurdijan Cologne 6ml – które? Goutal Mandragore Pourpre 10ml penhaligons Lily & Spicy - ? P. Roma Dulcis 1-1,5ml Burn Leaves ok. 2ml - czy to Burning Leaves z I Hate Perfume? L`Ombre Dans L`Eau Diptyque 2,5ml
[B]Uwolnijcie mnie od flaszek: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=127 Odlewki i próbki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...30&postcount=2 Ubrania, buty (dużo Simple): https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=886741 |
|
|
|
#4142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4143 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To na pewno sie dogadamy w pn napisze na pw bo teraz jestem tak na szybko na wizazu w tele i srednio ogarniam jak pisze z komorli Wiekszosc jak widze aktualna, Royal Muska wymienilam ze Spoora ![]() Cytat:
z 30ml bo mam resztke w flakonie to nie musialabym robic rozbiorki ![]() Znalazlabys cos u mnie? ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
![]() Wtedy bym przejrzala ![]() Harrisonko zarezerwuj mi te prosze co pogrubilam plus jeszcze Aqua Fiorentina i chyba jeszcze Hermesa narcyzowego A on.jest bardziej uniseksowy czy damski? ![]() Szukam jeszcze na testy trucizny Diora poza Hypnotic i Tendre bo mam oraz Prairie wszystkie 4 Zwlaszcza zlote ![]() I duza odlewke Soir de Lune nie musialabym robic rozbiorki
|
|
|
#4144 |
|
Zakorzenienie
|
Poziomko mi samej została ok połowa z 50ml, takze nie dam rady odlać aż 30ml
myslałam o odlewkach do 5ml, 1881 mogę odlać nawet 70ml
|
#4145 |
|
Przyczajenie
|
Diva Ungaro 100 ml w kartoniku (psikana jedynie testowo) wymienię
|
|
|
|
#4146 |
|
Zakorzenienie
|
szukam Euphorii edp ma ktoś jakieś większe ilości na zbyciu?
|
#4147 |
|
Zakorzenienie
|
mam, ale ok 4 ml jedynie
|
|
|
|
#4148 |
|
Zadomowienie
|
Poszukuję przynajmniej 10 ml la vie est belle lancome
W zamian za (to co posiadam): W całości lub odlewki. Noa cacharel flakon 15/30 ml Hugo Boss Intense 40/90 ml Seductive elixir 35/50 ml Elizabeth Arden Efter Five 25/125 ml Elizabeth Arden Beauty 40/50 ml Elizabeth Arden Sunflowers 20/30 ml Coty Pret a Porter 70/100 ml Yves Rocher Nature 30/50 ml Yves Rocher Evidence 30/50 ml Oriflame Dancing Lady 25/50 ml Giordani White Gold stara wersja 35/50 ml Beyonce Heat DNS 60/75 ml Mexx Ice touch 10/20 ml Marcel by Oriflame 45/50 ml Yves Rocher Vanilla Bourbon Stara wersja 95/100 ml Currara Taboo 30/50 ml CK Obsession Night 80/100 ml Neonatura miniaturka 5 ml Mirage niniaturka 5 ml So elixir edt 5 ml Eternity 7/15 ml Edytowane przez anusia997 Czas edycji: 2013-09-17 o 10:49 |
|
|
|
#4149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem Poszukam cos o tym z Histoires
https://www.youtube.com/watch?v=u58T0dvpxcs Edytowane przez pozzzziomka Czas edycji: 2013-09-08 o 11:12 |
|
|
|
|
#4150 |
|
Przyczajenie
|
Diva Ungaro edt 100ml+kartonik (psik testowy) wymienię
|
|
|
|
#4151 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VII
Bal d'afrique 5 ml
Shalimar edp 5 ml Oddam za Carnal Flower i Narciso for Her edt lub edp. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4152 |
|
Zadomowienie
|
Nadal chciałabym flakon Miss Dior Cherie sprzed reformulacji
|
#4153 |
|
Zadomowienie
|
Szukam rozpaczliwie Black Orchid od 5ml w górę
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4154 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam :
Dolce&Gabbana The One, C&K Sheer Beauty Valentino Valentina w zamian to co w watku Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2013-09-09 o 10:21 |
|
|
|
#4155 |
|
Zakorzenienie
|
szukam Histoire L'eau Mauboussin we flakonie, moje propozycje w wątku z podpisu
|
|
|
|
#4156 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam La Prairie Gold, Hot Couture oraz Sisley Soir de Lune
![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Dopiero teraz zobaczyłam, że to nie zapach z Histoires, tylko Cerruti :P
|
|
#4157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn zastanowisz sie, czy chcesz odlewkę?
|
|
#4158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4159 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4160 |
|
Zakorzenienie
|
Agent Provocateur Petale Noir 100 ml, z niewielkim ok. 5 ml ubytkiem ( opis i recenzja na blogu elve - co w nosie kręci
)limitowane Kenzo Amour Leau 70 ml, z 5 ml ubytkiem limit. Stella Mc Cartney Sheer 100 ml, kartonik szukam Hermes Elixir Merveilles |
|
|
|
#4161 |
|
Zadomowienie
|
Tak sobie pomyślałem, że zapytam.
Czy ktoś byłby zainteresowany kupnem odlewek najnowszych zapachów, pojawiających się na rynku perfumeryjnym? Mam bardzo dobry i zaufany (sam korzystałem) dostęp do wielu nowych zapachów, które dopiero co miały swoją premierę. Całość odbywa się w ramach grupy na Facebook'u do której należy mnóstwo miłośników perfum, niezależni twórcy (Indie perfumers) a także blogerzy i video blogerzy. Społeczność wygląda tam jak u nas na wizażu - ludzie wpisują czym pachną, pytają się o opinie, wymieniają się i robią wspólne zakupy. Nie widzę problemu, żeby komuś pomóc w zdobyciu zapachu, który go interesuje a normalnie trudniej byłoby go dostać. Rozbiórki są tam zwykle od 5ml wzwyż, można np. skrzyknąć kilka osób i kupić wspólną odlewkę i ją podzielić na mniejsze porcje. Osobiście zastanawiam się nad spróbowaniem nowego Jo Malone Saffron.
|
#4162 |
|
Zadomowienie
|
Wciąż szukam NR for her edt i Black Orchid (co najmniej 5ml). Proszę o PW
|
|
|
|
#4163 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Wymienię Flowerbomb EDP, jeżeli ktoś jest zainteresowany to zapraszam do wątku z podpisu
|
|
|
|
#4164 |
|
Zakorzenienie
|
Wymienię 2 limitki aliena:
-Sunessence Saphir Soleil- pozostało ok 25 ml -Sunessence Legere- pozostało ok 28 ml Szukam za powyższe zapachy: -Jimmy Choo edp -Coco mademoiselle edp i edt -Flowerbomb -Chance Fraiche, edt i edp -Mania damska -Hermes Eau des Merveilles Ponadto mam na wymianę ( tu jestem bardziej elastyczna): -G. Sabatini Devotion edt + deo -Love etc TBS edp 100 ml -Flowerparty YR 50 ml nowe -So elixir edp YR ok 47/50 ml -Salvatore Ferragamo Attimo ok 27/100 ml Mogę zrobić odlewkę La Rose de Rosine. |
|
|
|
#4165 |
|
Zadomowienie
|
Poszukuję przynajmniej 5-10 ml:
la vie est belle lancome rumeur 2 rose zen shiseido coco m edt W zamian za (to co posiadam): W całości lub odlewki. Noa cacharel flakon 15/30 ml Hugo Boss Intense 40/90 ml Seductive elixir 35/50 ml Elizabeth Arden Efter Five 25/125 ml Elizabeth Arden Beauty 40/50 ml Elizabeth Arden Sunflowers 20/30 ml Coty Pret a Porter 70/100 ml Yves Rocher Nature 30/50 ml Yves Rocher Evidence 30/50 ml Oriflame Dancing Lady 25/50 ml Giordani White Gold stara wersja 35/50 ml Beyonce Heat DNS 60/75 ml Mexx Ice touch 10/20 ml Marcel by Oriflame 45/50 ml Yves Rocher Vanilla Bourbon Stara wersja 95/100 ml Currara Taboo 30/50 ml CK Obsession Night 80/100 ml Neonatura miniaturka 5 ml Mirage niniaturka 5 ml So elixir edt 5 ml Eternity 7/15 ml Eclat Oriflame 20/50 ml
Edytowane przez anusia997 Czas edycji: 2013-09-17 o 10:50 |
|
|
|
#4166 |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Znalazłabyś coś jeszcze u mnie? Lista https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=42246018&p ostcount=2 |
|
|
|
#4167 |
|
Zadomowienie
|
Chętnie przygarnę większą odlewkę:
Alexander McQueen, My Queen Cacharel, Amor Amor Absolu oraz kapinek na spróbowanie: Burberry Brit Bruno Banani Pure Woman Burberry Burberry Women Cacharel Amor Amor Forbidden Kiss Cacharel Amor Amor In a Flash Cacharel Amor Amor Sunrise Cacharel Amor Amor Sunshine Cacharel Promesse Cacharel Gloria Cartier Le Baiser Du Dragon Castelbajac Castelbajac Castelbajac Eau de Toilette DKNY Delicious Candy Apples Fresh Orange DKNY Delicious Candy Apples Ripe Raspberry DKNY Delicious Candy Apples Sweet Caramel DKNY Red Delicious Escada Pacific Paradise Givenchy Absolutely Givenchy Givenchy Amarige D'Amour Hugo Boss Deep Red Hugo Boss Pure Purple Jil Sander Sport Women EDT Kenzo Flower by Kenzo Le Parfum (czerwony flakonik) Luciano Soprani Solo Rosa Nina Ricci Les Belles Cherry Fantasy Nina Ricci Les Belles Delice d'epices Nina Ricci Le Paradis de Nina Nina Ricci Love by Nina (limitowana) Nina Ricci Nina L’Eau Ralph Lauren Ralph Salvador Dali Dalimania Serge Lutens Datura Noir Serge Lutens Louve Victoria`s Secret Bombshell Summer Victoria`s Secret Incredible Victoria`s Secret Dream Angels Heavenly W zamian to, co w wątkach
|
|
|
|
#4168 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------------------------------------------------------------------------------------------- Poszukuję Poisona, Aliena, Soir de Lune, MdCh edp sprzed reformulacji, Moschino Light Clouds, Creed Acqua Fiorentina, Bond Little Italy, La petite Robe Noir, YSl In Love Again, YSL Manifesto, Addicta 2, Addicta Peonies
|
|
|
#4170 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam rozpaczliwie niemalże
na spróbowanie:Fendi Palazzo i nadal Nikity Slavy Zaitsev |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.

Wiekszosc jak widze aktualna, Royal Muska wymienilam ze Spoora