Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12 - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-10, 09:49   #4351
makaron91
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

O matko Heroine! Wszystkiego najlepszego!!! Zdrówka, szczęścia, miłości, znalezienie wymarzonej pracy! Kaaasiory I wszystko, co sobie jeszcze wymarzysz STO LAAAAT!

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Oczywiście!I myślę,że wszystkie tutaj to potwierdzą,bo jak nie to
Potwierdzam
Stary 2013-09-10, 09:53   #4352
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość
To dzisiaj nie pospałaś Matko dobrze, że TŻowi nic się nie stało
A widzisz jednak coś tam te śliwki podziałały to dobrze
No i od razu daj znać jak wrócisz od fryzjera i jak będziesz mogła to dodaj zdjęcie włosków trzymam kciuki
No przeraził mnie tym
Hehe, trochę późno
No nie wiem czy dam radę zrobić zdjęcie, bo aparat w domu zostawiłam zresztą, jak mówiłam- wielkiej zmiany nie będzie

Like, zapraszam na flachę

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
A tirowcy są ślepi na tych drogach i chyba całkowicie mózg im się wyłącza.
Ostatnio w pracy jechaliśmy na sygnałach, taką trzypasmowa obwodnicą. Przed nami jakiś mały busik na naszym pasie, a z naprzeciwka jechały dwa tiry jeden za drugim. Zaczęliśmy wyprzedzać tego busa, bo nas puścił, jesteśmy już na równi z tym busem, dojeżdżają te tiry z naprzeciwka i ten z tyłu widząc nas też postanowił sobie wyprzedzić i leci prosto na nas! Gdyby ten bus nie zjechał na pobocze to marnie by się to skończyło
Daj spokój ja już się tyle napatrzyłam na tych tirowców, że mam dość też ostanio wyprzedzaliśmy 2 tiry, jeden nam zjechał- spoko :/ wyprzedzamy drugiego- to ten przyspiesza no debil do kwadratu

Cytat:
Oczywiście!I myślę,że wszystkie tutaj to potwierdzą,bo jak nie to

Cytat:
O matko Heroine! Wszystkiego najlepszego!!! Zdrówka, szczęścia, miłości, znalezienie wymarzonej pracy! Kaaasiory I wszystko, co sobie jeszcze wymarzysz STO LAAAAT!

Dobra laski ja się zbieram, bo się w końcu spóźnię bajjjooo
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 10:03   #4353
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Like, zapraszam na flachę
Przyjdziemy wszystkie!

29.09
0/3,3
ewelciaa144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 10:06   #4354
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Ja dzisiaj wstałam o 5 potem położyłam się o 6 z nadzieją, że zasnę to mama wstałam szykować się do pracy i hałasu narobiła jużem trochę przysnęła to przed 7 zadzwonił TŻ, że do pracy dojechał (i mało go tir nie staranował ) no to tyle by było z mojego spania umyłam łeb, posprzątałam trochę kuchnię, wypiłam kawkę (teraz już drugą żłopię ) i poleciałam na kibelek chyba dopiero śliwki podziałały mówiłam, że mam opóźniony zapłon

Like, to trzymam żeby pomogły te zastrzyki

Ewelcia, u mnie o 5 rano było 6 stopni wyszłam TŻ-towi otworzyć bramę krótkiej piżamce

Zaraz się muszę ogarnąć, bo o 12 jadę do fryzjera ciekawe czy będzie płacz
Toś pospała U mnie rano mgła była teraz widzę słonko wyszło

Kochana i przede wszystkim Wszystkiego Najlepszego dużo zdrówka, miłości, spełnienia marzeń. Cierpliwości do zrzucania kilogramów No i gromadki dzieci I specjalnie dla Ciebie torcik
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ciasto_podwojnie_czekoladowe_z_malteserami_1.jpg (45,3 KB, 10 załadowań)
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 10:07   #4355
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Ja już poćwiczyłam miało być dzisiaj 6pack z Jillian ale zamieniałam sobie na shreda 1. Teraz wcinam owsianke, ale coś mnie w zęby kłuje Zaraz idę się peelingować i kąpać
Stary 2013-09-10, 10:43   #4356
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kisiej25 Pokaż wiadomość
Ale ciiicho

U mnie dzisiaj:

30 DS level 1
20min HH
50 przysiadów
10min ramiona Mel B
po 10x 5kg na rękę

1267kcal
~56g tłuszczy
~93,5g węgli
~100g białka
Łoł....

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Cytat:
Sama.
Jestem samoukiem i nieźle mi idzie, szczerze powiem
Zaczęłam pod koniec lipca i umiem już, jak na miesiąc nauki, dość ładnie.
Teraz się porządniej za gramatykę wzięłam i mnie dzisiaj przyimki wciągnęły
Chciałabym mieć tyle samozaparcia, żeby się tak do jakiejś nauki przykladać Także nie dość, że zazdroszczę, to gratuluję

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
Cześć dziewczyny.Czytam Was na bieżąco,ale jakoś nie mam weny pisać.
W piątek dostałam pierwszy zastrzyk do brzucha i jakoś od tamtego czasu ledwo żyję.O diecie na razie nie ma mowy jem nieregularnie.
Zooska aleś przygodę miała,podziwiam odwagę,twardzielka z Ciebie
Hej!!!!
jejku, co Ty masz akcje z tym zdrowiem? Mam nadzieję, że jakoś to przejdzie, czy chociaż ból zmaleje

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Własnie mi sie chyba zbliza
Ja miałam @ na wyjeździe bo mi się skubana przesunęła. Hardcore

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Foteczki potem
Właśnie !!!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ja już poćwiczyłam miało być dzisiaj 6pack z Jillian ale zamieniałam sobie na shreda 1. Teraz wcinam owsianke, ale coś mnie w zęby kłuje Zaraz idę się peelingować i kąpać
Ty to też kurcze z ćwiczeniami szalejesz
Ja ledwo oczy otwieram, a wy poćwiczone, pojedzone... szal

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Aaaaaaaaaaaaa....koochana !!!!!!!!!!!!!!!!!Heroine

Wszystkiego naj naj, naj naj!!!!!!!!!!! Poukładania wszystkich spraw, mniej rzeczy na głowie, wiele miłości, słodkości, niech Ci życie lekkim będzie a kilogramów nie przybędzie

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 10:50   #4357
dzaga1989
Zakorzenienie

Cześć Kochane Widziałam już w urywkach że o mnie wspominałyście a tutaj na przyjeździe znów niefart. Jak jeden z pseudomajstrów kładł mamie blachę na balkonie to tak naciągnął kabel od neta że aż go wyrwał. No ludzie to w ogóle wyobraźni nie mają i nie umieją pomyśleć że można przy okazji coś skądś wyrwać Dopiero wczoraj po weekendzie mama pożyczyła z OSP drabinę i TŻ wszystko naprawił, ale ja już wieczorem dętka byłam i nawet nie miałam siły na Wizaż.
Wczoraj TŻ tyrał cały dzień u mamuśki, dziś też jakieś drzwi na dworze wstawia, potem jeszcze dokańcza coś w kuchni. Ja tylko posiłki mu szykuję bo mama do 15 w szkole siedzi.
Wieczorkiem grilla pewnie zrobimy jak pogoda dopisze
Jedzeniowo w sumie ok ale jem non stop. Otaczają mnie owoce - winogrona, maliny, jabłka. Także grzeszki typu czipsy i paluszki na razie dla mnie nie istnieją Ale Milker śmietankowy wczoraj wpadł. Chyba już jeden z ostatnich w letnim sezonie.
Nadrobiłam parę stron, dokończę później bo TŻ mówi że cierpi na brak towarzystwa Buziaczki

Cindy, piękna ta parka z SH
Kochana, jesteś naprawdę silną i dzielną osobą. Wszystko się ułoży A to zwolnienie masz niepłatne? Ja jak opuszczę godziny to muszę szukac zastępstwa i za nie płacic Dlatego chorowanie mi też nie na rękę.

Madziu, nie zdążyłam się z Tobą pożegnać Szerokiej drogi i powodzenia w Dojczlandzie

Czekoladko, Kisiej, a ja jaglanki nigdy nie jadłam Może powinnam spróbowac jak tak zachwalacie

Pipsonku, wiem wiem, że niby w ciąży mogę jeśc więcej a przynajmniej powinnam jeść przynajmniej równowartośc zapotrzebowania, ale wiesz...czipsy to nic dobrego. Sól, chemia..o to i chodzi. Już jak mam dzidzię karmic to chociaż czymś wartościowszym Ale u mamy się zrehabilitowałam. Maliny, jabłka i winogron mam na wyciągnięcie ręki To nadrabiam owocowe braki ile wlezie
Jak egzamin? Aaa doczytałam że nie poszłaś Eeej ale to nie ma co się tak sugerowac pierwszymi wynikami! Ja też kiedyś robiłam takie podejście, miałam akurat przekładany termin na wrzesień bo..coś tam, już nie pamiętam. Ale komentarze nt zdawalności w 1 terminie były bardzo negatywne więc i mi się udzieliło. Ale zdałam na 4+ wtedy I to bez większych problemów. Najważniejsze to wierzyc w siebie i polegac na sobie i swojej wiedzy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-10, 10:53   #4358
dzaga1989
Zakorzenienie

Ewelcia, z nami Ci miesiąc szybko minie No i właśnie będzie czas na seriale i spamowanie na Wizażu
Co teraz oglądasz? Revenge skończone? Mu już po - z wypiekami na twarzy czekamy na nowy sezon.
Ania Bałon jaram-sie-tym-ze-jestem-taka-ladna Nooo przybyło jej przybyło ale dieta 1000kcal jest zupełnie niedopasowana moim zdaniem, zwłaszcza że laska specjalnie jadła by przytyc. Nie ogarniam Matko..czego teraz ludzie dla pieniążka nie robią...

Heroinko, dziękuję za opinię nt menu Na 15 osób + my. Pomyślałam właśnie o nuggestach albo o nadziewanych kieszonkach - obie rzeczy właśnie podane z sosem czosnkowym. Przepis mam bo kiedyś nuggesty właśnie robiłam Ale dziękuję No i właśnie mamuśka mówi tak samo, że dokupic jakichś ciasteczek, wafelków czy cuś tak na talerzyk żeby wrzucic
Tak tak, ja hennuję włosy chociaż mam przerwę w hennowaniu od maja chyba (lenistwo ). Teraz właśnie chciałam tego tradycyjnego ELDa ale w Lbn nie kupiłam więc Będę musiała machnąc podróbą henny.
Ale z mamą to chodzi Ci o to że ona czasem Ci docina? Czy Ty ją traktujesz jako taki wagowy "ideał" do którego dążysz (trochę w przenośni ale wiesz o cho chodzi pewnie). Ja całe szczęście nie mam z mamą problemu, ale mam taką wychudzoną kuzynkę. Ostatnio leżała w szpitalu z podejrzeniem anoreksji, ale dla niej to jak komplement. I zawsze na imprezach rodzinnych komentuje że musi odciąc tłuszczyk bo przytyje, ciasta nie zje bo przytyje i robi to właśnie w tym momentach gdy ja albo moja mamuśka sobie coś nakładamy Noszzzzz kurde
Ja ciągle pieję nad Kozim Mlekiem Przysięgam że buzia mi się poprawiła na tyle że polubiłam ją bez make upu
Jak tam TŻ się w nowym środowisku czuje? Zadowolony?
Upiecz tortaaa nooo Paula zje
A o spaniu nawet teraz nie mówię U mamy kładę się o 19-20 bo jakieś napady zimna mam i wstaję o 7 (więc jak na mnie dośc późno). Ot leń patentowany
Ach no i już tak pod tym esejem - o ile się nie mylę to dziś jest 10 a to właśnie dziś są Twoje u u uuuu urodziny, u u uuuu Heroinkowej rodziny Więc ekhm ekhm, chcę Ci życzyc wszystkiego najpiękniejszego - zdrówka, szczęścia, pociechy z TŻ udanego dietkowania (ale takiego bez spiny ) no i spełnienia wszystkich marzeń Sto lat!!!

[b] Zoska[/] super że wyjazd udany

Dziewczyny, widzę że Mam Talent oglądałyście Ja odpuściłam, bo mamy wyliczone godziny na oglądanie Po prostu mama ciągle dekodera nie kupiła i jest jeden do podziału między nią a babkę. Więc wzięłyśmy w sobotę na Voice żeby obejrzeć. Co mnie tam Edzia Górniak irytuje - boszzz I się wkurzyłam że odrzucili taką laskę z gitarą, która ładnie i czysto śpiewała, a takiego wsiórka przyjęli Jednak ja swojego faworyta jeszcze nie mam po 1 odcinku
Stary 2013-09-10, 12:19   #4359
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:
za ćwiczenia i jak, widzisz już jakaś różnicę ?
Też się dzisiaj peelengowałam
Zjadłabym tego torta

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Ewelcia, z nami Ci miesiąc szybko minie No i właśnie będzie czas na seriale i spamowanie na Wizażu
Co teraz oglądasz? Revenge skończone? Mu już po - z wypiekami na twarzy czekamy na nowy sezon.
Ania Bałon jaram-sie-tym-ze-jestem-taka-ladna Nooo przybyło jej przybyło ale dieta 1000kcal jest zupełnie niedopasowana moim zdaniem, zwłaszcza że laska specjalnie jadła by przytyc. Nie ogarniam Matko..czego teraz ludzie dla pieniążka nie robią...

Dziewczyny, widzę że Mam Talent oglądałyście Ja odpuściłam, bo mamy wyliczone godziny na oglądanie Po prostu mama ciągle dekodera nie kupiła i jest jeden do podziału między nią a babkę. Więc wzięłyśmy w sobotę na Voice żeby obejrzeć. Co mnie tam Edzia Górniak irytuje - boszzz I się wkurzyłam że odrzucili taką laskę z gitarą, która ładnie i czysto śpiewała, a takiego wsiórka przyjęli Jednak ja swojego faworyta jeszcze nie mam po 1 odcinku
Ale sierota z tego majstra Ale dobrze, że już internet jest I kochana owocowe grzeszki to nie grzeszki tak w ciżąy możesz grzeszyć jak najbardziej dobrze, że to nie ciągotki do przeróżnych słodyczy albo że nie wciągasz słoika Nutelli i pudełka lodów jednocześnie jak to czasem na filmach się zdarza A jak tak dzidziuś, odczuwasz już coś ? ja się tak głupio wypytuje, bo nie mam pojęcia dawno u mnie nikt nie był w ciąży

Oglądam dalej Revenge jeszcze nie dotarłam do końca jakoś bez TŻa nie chce mi się nawet a TŻ jednak pojechał na miesiąc i tydzień no i chyba wróci na 5 dni i znowu na miesiąc wyjedzie bo to dobra okazja zarobi o wiele więcej niż tu w Polsce a tęsknote przetrwamy
Co do Bałon to kompletna porażka no, ale będę ją śledzić i zobaczymy jak jej będzie szło

Ja nie oglądałam The Voice, bo pochłonęło mnie Mam Talent, ale chyba sobie zaraz odpale właśnie obawiałam się jak wypadnie Górniaczka w tym programie zaraz obczaje

29.09
0/3,3
Stary 2013-09-10, 12:21   #4360
ewelciaa144
Zakorzenienie

Kisiej zapomnialam Ci podziękować za linki może i ja się zmusze żeby troche podszlifować język
A miałam Cię pytać czy dodasz jakieś swoje fotki, bo jeszcze Cię nie widziałam

29.09
0/3,3
Stary 2013-09-10, 12:24   #4361
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
za ćwiczenia i jak, widzisz już jakaś różnicę ?
Też się dzisiaj peelengowałam
Zjadłabym tego torta
Po miesiącu zrobie zdjęcia to się okaże, ale pewne nic sie nie zmieniło. Bo na codzień ćwiczę tylko ok. 15-30min
Stary 2013-09-10, 13:43   #4362
alexis77
Zadomowienie

Heroinko wszystkiego najlepszego! Dużo duzo miłości , żebyś zawsze była szczęśliwa u boku męża tak jak jesteś teraz , żeby jak przyjdzie czas przyszedł na swiat taki mały wrzeszczący bobasek Żeby udało Ci się znaleść jakąś fajną , dobrze płatną pracę Żebyś zawsze była taką pozytywna , piekną i szczupłą dziewczyna a jeśli jakiś kg czy dwa Ci przeszkadzają( jestem pewna że nie więcej ) to żebys szybko je zgubiła No i zeby Ci się wszystkie marzenia spełniły
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 15:21   #4363
ewelciaa144
Zakorzenienie

Dlaczego tu tak pusto mi się tak nudzi

Cytat:
Po miesiącu zrobie zdjęcia to się okaże, ale pewne nic sie nie zmieniło. Bo na codzień ćwiczę tylko ok. 15-30min
Na pewno jakaś różnica będzie ważne, że cokolwiek coś robisz jakaś aktywność jest

29.09
0/3,3
Stary 2013-09-10, 15:43   #4364
kisiej25
Tajka

Cytat:
Ja znowu przy niemieckim

kisiej25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 15:54   #4365
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

O matko! tyle napisałyście, że nie wiem jak to nadrobić na pewno będę nadrabiała, ale później, bo w tej chwili muszę się brać za obiad.

Heroinka, wszystkiego najlepszego kochanie zdrowia, szczęścia, pomyślności, spełnienia marzeń!!

Powiecie pewnie, że jestem głupia... no bo jestem... W czwartek się wyprowadziłam, pomogli mi znajomi, wyprowadzałam się kiedy D. był w pracy. 2 noce spędziłam u znajomych. W sobotę wprowadziłam się do nowego pokoju. W niedzielę spotkałam się z D. żeby oddać mu klucze, walizkę itd. bardzo mnie przepraszał już wcześniej przez telefon... później na spotkaniu, zaprosił na kawę i ciastko, dostałam bukiet czerwonych róż... później romantyczna kolacja z czerwonym winem we włoskiej restauracji, płakał... Wygląda na to, że bardzo żałuje tego co zrobił, mówi, że mnie kocha, że zrobi wszystko żeby było dobrze itd. Ja nie wiem co mam myśleć. Tak na prawdę byłam jego pierwszą dziewczyną, w dodatku zamieszkaliśmy ze sobą za szybko, on tego wszystkiego nie ogarniał, nie dawał rady z pracą, obowiązkami i jeszcze ze mną. Nie chcę go tłumaczyć, bo i tak sama zrobię jak chcę, w końcu to moje życie, ale tak się zastanawiam czy nie dać mu szansy. Młody, głupi... zrozumiał swoje błędy i się zmieni??? Może jestem naiwna, ale wierzę w to, że dla miłości ludzie się zmieniają. Poza tym on wcześniej taki nie był. Był spokojny, miły, opanowany... Nie wiem, nie wiem...

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-10, 16:39   #4366
pipson
Zadomowienie

Heroine, życzę Ci spełnienia wszystkich marzeń, dużo miłości, szczęścia, żebyś znalazła wymarzoną pracę, uwierzyła w swoje piękno(bo jest w co wierzyć!) i żebyś zawsze była taką fajną kobitką jaką jesteś : roza:

Kisiej
, ja Ciebie też nie widziałam póki co, a kobietę ważącą mniej niż 50 kg to ja sobie mogę jedynie pooglądać i pozazdrościć pokaż jakąś fotkę
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 16:41   #4367
kisiej25
Tajka

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość

Kisiej
, ja Ciebie też nie widziałam póki co, a kobietę ważącą mniej niż 50 kg to ja sobie mogę jedynie pooglądać i pozazdrościć pokaż jakąś fotkę
Nie ma czego zazdrościć.
Mam zbyt dużo tłuszczu, zbyt mało mięśni. Stąd ta waga.
Pozwolę sobie dodać fotki pod koniec września, jak skończę 30DS.
Jutro już 10 dzień i w czwartek zaczynam level 2. Będzie się działo :P

Stary 2013-09-10, 17:00   #4368
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość

Powiecie pewnie, że jestem głupia... no bo jestem... W czwartek się wyprowadziłam, pomogli mi znajomi, wyprowadzałam się kiedy D. był w pracy. 2 noce spędziłam u znajomych. W sobotę wprowadziłam się do nowego pokoju. W niedzielę spotkałam się z D. żeby oddać mu klucze, walizkę itd. bardzo mnie przepraszał już wcześniej przez telefon... później na spotkaniu, zaprosił na kawę i ciastko, dostałam bukiet czerwonych róż... później romantyczna kolacja z czerwonym winem we włoskiej restauracji, płakał... Wygląda na to, że bardzo żałuje tego co zrobił, mówi, że mnie kocha, że zrobi wszystko żeby było dobrze itd. Ja nie wiem co mam myśleć. Tak na prawdę byłam jego pierwszą dziewczyną, w dodatku zamieszkaliśmy ze sobą za szybko, on tego wszystkiego nie ogarniał, nie dawał rady z pracą, obowiązkami i jeszcze ze mną. Nie chcę go tłumaczyć, bo i tak sama zrobię jak chcę, w końcu to moje życie, ale tak się zastanawiam czy nie dać mu szansy. Młody, głupi... zrozumiał swoje błędy i się zmieni??? Może jestem naiwna, ale wierzę w to, że dla miłości ludzie się zmieniają. Poza tym on wcześniej taki nie był. Był spokojny, miły, opanowany... Nie wiem, nie wiem...
Oszalałaś,szacunku do siebie nie masz czy jak?!Miałam Cię za mądra dziewczynę,a Ty z czymś takim wyskakujesz... Sorry,że tak bezpośrednio,ale skoro pytałaś,to takie jest moje zdanie.Myślę,że byłabyś skończoną frajerka gdybyś wróciła do takiego palanta,który jak mówiłaś znęcał się nad Tobą psychicznie i fizycznie.Pamiętaj jak sama Siebie nie będziesz szanować,inni też nie będą ciebie szanować.Zresztą, zrobisz jak uważasz.
Stary 2013-09-10, 19:50   #4369
czbasia
Zakorzenienie

Helol!!!
Ja na chwilkę tylko. MElduję, że ok wszystko u mnie
Hero skarbie Zdrówka, szczęścia, pomyślności i kochania do starości!!!
Zoooska super że cała i zdrowa wróciłaś!!! W zeszłym roku byłam w Rovinij, przepięknie tam
Padnięta jestem dziwuszki a dopiero teraz siadłam. Buziaki dla Was wszystkich
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-10, 20:41   #4370
heroine86
Zakorzenienie

Jestem

Boszzzze, ale jestem najedzona i napita ale o tym potem

Cytat:
No i właśnie Heroinko wszystkiego naj naj najlepszego dużo zdrówka, miłości, wymarzonej wagi i spełnienia wszystkich marzeń no i dużo spamu z nami Impreza!
Dziękuję ślicznie

Cytat:
Kochana i przede wszystkim Wszystkiego Najlepszego dużo zdrówka, miłości, spełnienia marzeń. Cierpliwości do zrzucania kilogramów No i gromadki dzieci I specjalnie dla Ciebie torcik
jaki smakowity dziękuję, dziękuję, bo torta nie miałam

Cytat:
Ja już poćwiczyłam miało być dzisiaj 6pack z Jillian ale zamieniałam sobie na shreda 1.
Widzę, że nie odpuszczasz

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Aaaaaaaaaaaaa....koochana !!!!!!!!!!!!!!!!!Heroine

Wszystkiego naj naj, naj naj!!!!!!!!!!! Poukładania wszystkich spraw, mniej rzeczy na głowie, wiele miłości, słodkości, niech Ci życie lekkim będzie a kilogramów nie przybędzie
Dziękuję Zosiaczku Kochany
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-09-10, 20:46   #4371
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Foteczki potem
Własnie Heroinkooo foteczki prosimy
Cytat:

A tirowcy są ślepi na tych drogach i chyba całkowicie mózg im się wyłącza.
Ostatnio w pracy jechaliśmy na sygnałach, taką trzypasmowa obwodnicą. Przed nami jakiś mały busik na naszym pasie, a z naprzeciwka jechały dwa tiry jeden za drugim. Zaczęliśmy wyprzedzać tego busa, bo nas puścił, jesteśmy już na równi z tym busem, dojeżdżają te tiry z naprzeciwka i ten z tyłu widząc nas też postanowił sobie wyprzedzić i leci prosto na nas! Gdyby ten bus nie zjechał na pobocze to marnie by się to skończyło
Kochana mozna wiedziec gdzie pracujesz? Skoro jezdzisz na sygnałach
Cytat:
Czekoladko, Kisiej, a ja jaglanki nigdy nie jadłam Może powinnam spróbowac jak tak zachwalacie
Uwielbiam z miodem i mlekiem Musisz sprobowac, w ciazy napewno jak najbardziej wskazane, same witaminy

Cytat:

Jezu jezuniu wszytsko tylko nie to !!! Nie marnuj sobie zycia! Całkowicie zerwij z nim kontakt, nawet nie rozpatruj takiej opcji!! Niech spada na bambus. Musi zrozumiec ze w zyciu ponosi sie konsekwencje swoich czynow!
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 20:46   #4372
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Kochane Widziałam już w urywkach że o mnie wspominałyście a tutaj na przyjeździe znów niefart. Jak jeden z pseudomajstrów kładł mamie blachę na balkonie to tak naciągnął kabel od neta że aż go wyrwał. No ludzie to w ogóle wyobraźni nie mają i nie umieją pomyśleć że można przy okazji coś skądś wyrwać Dopiero wczoraj po weekendzie mama pożyczyła z OSP drabinę i TŻ wszystko naprawił, ale ja już wieczorem dętka byłam i nawet nie miałam siły na Wizaż.
Wczoraj TŻ tyrał cały dzień u mamuśki, dziś też jakieś drzwi na dworze wstawia, potem jeszcze dokańcza coś w kuchni. Ja tylko posiłki mu szykuję bo mama do 15 w szkole siedzi.
Wieczorkiem grilla pewnie zrobimy jak pogoda dopisze
Jedzeniowo w sumie ok ale jem non stop. Otaczają mnie owoce - winogrona, maliny, jabłka. Także grzeszki typu czipsy i paluszki na razie dla mnie nie istnieją Ale Milker śmietankowy wczoraj wpadł. Chyba już jeden z ostatnich w letnim sezonie.
No czeeeeeść Zgubo! tęskniłam
Co za patafian z tego majstra pomyślunku to to żadnego dobrze, że TŻ ogarnia klimat to naprawił co trzeba i już jesteś a kiedy wracacie do Lbl?
Jak takie pyszności masz w domku to szamaj na zdrowie bo to pewnie naturalne, bez nawozu, więc same witaminki
Stary 2013-09-10, 20:54   #4373
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Aaaaaaaaaaaaa Heroinko mojaaaa piekna cudowna perełko Zyczę Ci w Twoim dniu wszytskiego co najlepsze! Spełnienia wszystkich marzen!
Zeby szczescie Ci dopisywało, zebys znalazła najlepsza prace, urodziła wspaniałe i zdrowe dzieci I zebys nigdy nas nie opusciła bo zdechniemy bez Twojej zaj.ebi.stosci :
*
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 21:00   #4374
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroinko, dziękuję za opinię nt menu Na 15 osób + my. Pomyślałam właśnie o nuggestach albo o nadziewanych kieszonkach - obie rzeczy właśnie podane z sosem czosnkowym. Przepis mam bo kiedyś nuggesty właśnie robiłam Ale dziękuję No i właśnie mamuśka mówi tak samo, że dokupic jakichś ciasteczek, wafelków czy cuś tak na talerzyk żeby wrzucic
Tak tak, ja hennuję włosy chociaż mam przerwę w hennowaniu od maja chyba (lenistwo ). Teraz właśnie chciałam tego tradycyjnego ELDa ale w Lbn nie kupiłam więc Będę musiała machnąc podróbą henny.
Ale z mamą to chodzi Ci o to że ona czasem Ci docina? Czy Ty ją traktujesz jako taki wagowy "ideał" do którego dążysz (trochę w przenośni ale wiesz o cho chodzi pewnie). Ja całe szczęście nie mam z mamą problemu, ale mam taką wychudzoną kuzynkę. Ostatnio leżała w szpitalu z podejrzeniem anoreksji, ale dla niej to jak komplement. I zawsze na imprezach rodzinnych komentuje że musi odciąc tłuszczyk bo przytyje, ciasta nie zje bo przytyje i robi to właśnie w tym momentach gdy ja albo moja mamuśka sobie coś nakładamy Noszzzzz kurde
Ja ciągle pieję nad Kozim Mlekiem Przysięgam że buzia mi się poprawiła na tyle że polubiłam ją bez make upu.
Jak tam TŻ się w nowym środowisku czuje? Zadowolony?
Upiecz tortaaa noo. Paula zje
Ach no i już tak pod tym esejem - o ile się nie mylę to dziś jest 10 a to właśnie dziś są Twoje u u uuuu urodziny, u u uuuu Heroinkowej rodziny Więc ekhm ekhm, chcę Ci życzyc wszystkiego najpiękniejszego - zdrówka, szczęścia, pociechy z TŻ udanego dietkowania (ale takiego bez spiny ) no i spełnienia wszystkich marzeń Sto lat!!!
17 osób to jeszcze imprezka do ogarnięcia także bez spiny- tort, 3 bit i kruche ciasteczka wystarczą ze słodkiego a co do przekąsek to te nuggetsy to naprawdę rewelacyjny pomysł- nigdy mnie nie zawiódł, ba- od razu pierwsze zniknęły ze stołu
Kurcze, zawsze mnie zastanawiało jak działa henna to ma jakieś różne kolory? Pytam serio, bo dałn jestem w tych sprawach
Co do mamy... to chodzi tylko i wyłącznie o te jej docinki absolutnie niczego jej nie zazdroszczę, nie porównuję się z nią... tylko tak jak mówisz o tej swojej kuzynce, że musi sobie tłuszczyk wyciąć to moja mama tak samo ciągle mówi, że przydałaby się jej liposukcja na brzuch a o cellulicie cały czas psioczy ojjj, temat rzeka
Pauluś, a który Ty konkretnie masz ten kremik z Ziai? Bo ja dzisiaj byłam w Naturze i widziałam dwa rodzaje wzięłam jeden z nich na czuja, ale nie wiem czy to ten, którym Ty się zachwycasz
Tortu nie było niestety ale TŻ wczoraj mi kupił pyyyszne ciacho!
TŻ baaardzo zadowolony nowe miejsce, ale szybko się zaklimatyzował wiadomo, miejsce trochę dołujące, bo przykro patrzeć na chore i umierające dzieci... no ale, taka praca
I dziękuję pięknie Kochana za życzenia

Edytowane przez heroine86
Czas edycji: 2013-09-10 o 22:20
Stary 2013-09-10, 21:07   #4375
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Heroinko wszystkiego najlepszego! Dużo duzo miłości , żebyś zawsze była szczęśliwa u boku męża tak jak jesteś teraz , żeby jak przyjdzie czas przyszedł na swiat taki mały wrzeszczący bobasek Żeby udało Ci się znaleść jakąś fajną , dobrze płatną pracę Żebyś zawsze była taką pozytywna , piekną i szczupłą dziewczyna a jeśli jakiś kg czy dwa Ci przeszkadzają( jestem pewna że nie więcej ) to żebys szybko je zgubiła No i zeby Ci się wszystkie marzenia spełniły
Kocham Was!

Cytat:
Mnie nie było to i pusto

Cytat:
Heroinka, wszystkiego najlepszego kochanie zdrowia, szczęścia, pomyślności, spełnienia marzeń!!

Dziękuję Kochana

Wiesz co... jeśli mam być szczera: nie, nie i jeszcze raz nie Kochana, Ty mówiłaś o znęcaniu się fizycznym i psychicznym od dłuższego czasu to nie był jednorazowy wyskok nie pakuj się ponownie w to bagno... nie pozwól sobą manipulować... bądź twarda

Cytat:
Heroine, życzę Ci spełnienia wszystkich marzeń, dużo miłości, szczęścia, żebyś znalazła wymarzoną pracę, uwierzyła w swoje piękno(bo jest w co wierzyć!) i żebyś zawsze była taką fajną kobitką jaką jesteś : roza:
[B]
Dziękuję Skarbeczku Mój Kochanyyy jak tam wkuwanko? Odpoczywasz troszkę?
Stary 2013-09-10, 21:10   #4376
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Helol!!!
Ja na chwilkę tylko. MElduję, że ok wszystko u mnie
Hero skarbie Zdrówka, szczęścia, pomyślności i kochania do starości!!!
Dziękuję Basiu jak tam? Wszystko okej mówisz? to się cieszę

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Aaaaaaaaaaaaa Heroinko mojaaaa piekna cudowna perełko Zyczę Ci w Twoim dniu wszytskiego co najlepsze! Spełnienia wszystkich marzen!
Zeby szczescie Ci dopisywało, zebys znalazła najlepsza prace, urodziła wspaniałe i zdrowe dzieci I zebys nigdy nas nie opusciła bo zdechniemy bez Twojej zaj.ebi.stosci :
*
Czekoladko, dziękuję ślicznie jesteście najwspanialsze na świecie!
Zabiłaś mnie kocham Cię!

Zdrowieeee!!!
Stary 2013-09-10, 21:19   #4377
kisiej25
Tajka

Dzisiaj słabo

30DS level 1 (jutro pożegnanie z tym poziomem)
10min ramiona z Mel B
po 15x 5kg na rękę

HH mi się dziś nie chce

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-10, 21:25   #4378
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Dzisiaj słabo

10min ramiona z Mel B
po 15x 5kg na rękę

HH mi się dziś nie chce

KKRĘCIĆ!!!! ja kręciłam 20 minut tylko, ale kręciłam

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Cytat:

Dziękuję Skarbeczku Mój Kochanyyy jak tam wkuwanko? Odpoczywasz troszkę?

Odpoczywam, hm... ja to już olałam, nie mam na to siły Tzn dziś taki bunt, jutro wstanę pewnie rano i dalej pocisnę
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 21:48   #4379
heroine86
Zakorzenienie

No to teraaa co u mnie niedawno co od stołu wstałam najpierw byłam u tego fryzjera (poza grzywką, w której jestem zakochana straciłam 10 cm włosów ale dałam się namówić na takie ścięcie, bo już mega zniszczone były...) potem pojechaliśmy z TŻ-tem na zakupy, ja oczywiście poszłam do Sephory i przepadłam TŻ mnie szukał po całej galerii handlowej nawąchałam się wszystkich zapachów, że aż mi niedobrze było i w końcu wyszłam z niczym wróciliśmy do domu i TŻ zabrał mnie na romantyczną kolację przy świecach nażarłam się jak dzika świnia tzn. może nie tak bardzo, ale powiem Wam, że żołądek mi się skurczył, bo trochę większa porcja, a ja od razu pełna jestem i tak nie zjadłam do końca... w dodatku dawno takich rzeczy nie jadłam, więc żołądek się odzwyczaił trochę wróciliśmy do domu to obaliliśmy z moimi rodzicami 2 litry wina teraz ledwo siedzę i oddycham jedną stroną kręćka tyż mam, ale jest mi błogo

Cytat:
10min ramiona z Mel B
po 15x 5kg na rękę
Brawo

Cytat:
Odpoczywam, hm... ja to już olałam, nie mam na to siły Tzn dziś taki bunt, jutro wstanę pewnie rano i dalej pocisnę
To dobrze, odpoczynek też Ci potrzebny i sen na regenerację
Stary 2013-09-10, 22:07   #4380
kisiej25
Tajka

Cytat:
KKRĘCIĆ!!!! ja kręciłam 20 minut tylko, ale kręciłam
20 minut zaliczone

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości