|
|
#721 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
|
|
|
|
|
#722 |
|
Zadomowienie
|
Aha co do butow to postawilam ja na chwile w nich przy lace w praku to stala normalnie, ale byla tak zaaferowana otoczeniem, ze nie zwracala uwagi co ma na nogach ... jutro zrobie probe w domu ..
Kiedys robila tak ze skarpetami, ze tarla stopa o stope tak dlugo, az sciagnela, ale teraz jakos tego nie robi i po domu smiga w skarpetkach antyposlizgowych ... kupilam jej tez kapciochy w pepco to w nich wierzgala i sciagala ... a szkoda boskie sa
|
|
#724 |
|
Wtajemniczenie
|
Deli te rzęsy Amelki są przepiękne
blogerko moja też miała dzisiaj dzień marudy:/ do tego jeszcze prężyła się, wycisnąć nic nie mogła:/ silver trzymam kciuki za Mamę ![]() Black brawa za zjedzony obiadek ja jestem/ byłam wielką fanką Gotowych![]() aśka śliczna jest Blanka meduzza ja też podaję mięso codziennie. a to nie można?? bokeh jak robisz kaczkę? ![]() Lady też oglądamy z Tż dextera i grę o tron ![]() Hania śpi, chociaż ciężko Jej dzisiaj to szło bo postanowiła zrobić kupe przy karmieniu i się bidna rozbudziła przy ponownym wsadzeniu do wanny no, ale jak inaczej skoro armagedon był;p chyba po żółtku ma takie dziwne, śmierdzące;p
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
Pisalyscie o jogurtach - mi tez sie jakos do nich nie spieszy.
Nie mam zaufania do tych dzieciecych, a naturalnych tez raczej szybko nie podam... |
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
Silver: jeju, kciuki za mamę, bardzo mi przykro!
**I zdrowia dla Darusi, ciężki czas macie ostatnio ![]() Fewcia: no pewnie, że siadanie! Blanka nie ma żadnych tyłów w rozwoju, moja jeszcze sama nie siedzi a jest starsza. Widzisz jaka dzielna dziewczynka? Super pomimo szelek! Śliczna! Bokeh: ty zawsze takie dobre rzeczy do jedzenia robisz , ja bym się chyba kaczki nie podjęła.Kija: o rany, ze strachu bym zeszła. Aśka: powiedziałabyś cenę bucików? na kupnie jestem. A te Twoje śliczne. I jaka zadowolona Blaneczka w tescowym wózku, super wygląda! Ja się nie mogę doczekać jak moja usiądzie całkiem i pójdzie na huśtawki pierwszy raz w życiu <3 Strasznie wszystko przeżywam i jara mnie jak mogę jej coś nowego pokazać Delicjanka: Amelka jest przepiękna, będzie serca łamać, i taka delikatna mi się wydaje, mała panienka
|
|
|
|
#727 |
|
Zadomowienie
|
Debrah buciki byly po 32 zlote
Strasznie mi sie podobaly jeszcze takie trampki ala conversy, tez na chlopiecym dziale ... ale przyzydzilam, bo 3 pary to chyba za duzo Boze laski zuzylam dzis 1,5 paczki podpasek Kupilam sobie w rosie jakies podpaski super plus, matko jakie to wielkie
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, co mają córeczki mam do oddania kombinezon taki raczej na późną jesień kolor fioletowy, mogę jutro wstawić photo bo dziś nie dam rtady
żadna tam firmówka, siostra TZ kupila w Kiku w Austrii, myślała,że będę mieć dziewczynkę więc kupiła taki fiolecik chętna któraś? oddam za jeden uśmiech |
|
|
|
#729 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam to samo. Normalnie, wszystko mnie cieszy. Ostatnio tak mowiłam mojej szwagierce, ze jak nie miałam dzidzi, to nie rozumiałam tego szału związanego z pierwszymi kroczkami czy nawet powiedzeniem "jaja", a mnie cieszy wszystko w Amelce, to jak chwyta swoimi malutkimi paluszkami paproszki, albo jak szepcze ciiiiiiiiiiiiiiiiii sziiiiiiiiiii dziękuje za komentarze odnośnie mojej Amelci, kurcze, faktycznie te rzęsy ma troche dlugie;p ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
|
|
|
#730 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() aska tak mi się przypomniało, kojarzysz wątek, który umarł Młode mamy w Łodzi? tam już się poznałysmy
|
|
#731 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kochana a TY rodzilas w Matce Polce ?? bo dosc dlugo Cie przetrzymali zanim CC mialas .. Deli no troche dlugie ma nawet bardzo troche ![]() Wiecie moj Tz lezy i meme do mnie wola ciagle i ma taka zgrzewe ... meme jesc, meme jesc i pyska otwiera ... czasami to sie czuje jakbym miala 2 dzieci ... a nie przepraszam 3, bo jeszcze pies
|
|
|
#732 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chciałam z jabłkiem ale bardzo lubię kaszę i chciałam spróbować.Myślałam, do tego kluski śląskie, ale nie wiem czy nie będzie za dużo ??? jak myślicie. Cytat:
![]() no ja lubię próbowac nowych rzeczy, za to tż jak gotuje to bardzo zachowawczo i tradycyjnie ale smacznieCytat:
![]() Cytat:
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
Deli- jeśli Ci się podoba to leci do Ciebie
rozmiar z metki 89 ( co to za rozmiar? ) ale on mi wygląda taki na teraz |
|
|
|
#734 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) <3
|
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
Podczas kąpieli Zuzka przekręciła się na brzuch, próbowała wstawać w wanience, poleciała i zachłysnęła się wodą
|
|
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
o wlasnie mialam pytać, Marsii, jaki macie piec? :P bo wlasnie czytam i teog tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle jest, ze mozna sie pogubic;p
|
|
#738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo jak robię coś na szybko i potrzebuje chwili spokoju np make up to TZ bierze go na ręce i pyta gdzie mama i lezie za mna a mały wrzask i ręce do mnie wyciąga bezcenne ![]() dziewczyny ale jestem obsrana, moj syn teraz jest w 6 klasie, zapisałam go na angielski z native speakerem, tylko on musi dojechać aż do rynku w mieście więc będzie musiał jechać tramwajem i to sam strasznie się boję i jutro robię test, kazałam mu wydrukować mapkę, obczaić jakie tramwaje jadą z miejsca A do miejsca B i z powrotem.Jutro ma mnie na miejsce zaprowadzić a ja mam się słowem nie odezwać Będę na niego czekać na przystanku,jak będzie wracać z tego angielskiego, w sumie nie będzie przechodzić przez ulicę bo tam są przejścia podziemne ale ale...... on chyba nie wierzy,że jego matka zrobiła coś takiego ![]() do tej pory nawet do sklepu na wiosce mu nie pozwalałam chodzić bo przewrażliwiona jestem a tu taka wolność i taki dystans no ale szkoła jest dobra i to jest ważne co myślicie? strach trochę? |
|
|
|
|
#739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahaha u mnie to samo Aga a ona zrobiła to, a ona tamto, a patrz jak się śmieje itp. itd. , choć mi to jakoś strasznie nie przeszkadza |
|
|
|
|
#740 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja sie tego boje ilekroc TZ trzyma ?Borysa w wanience, ze on sie w tej wodzie zanurzy. Wspolczuje strachu, którego sie najadlaś.
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#742 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
![]() Powoli wchodzimy na rozmiar 9-12mcy...lub 80...to ja nie wiem czy do grudnia bedzie miał 86? Chyba tak szybko nie urośnie? To jaki kupować ? ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Marsi, spokojnie.
Ja w jego wieku jeździłam do szkoły muzycznej do Olsztyna - jeździłam okejką (takim małym busem), potem szłam jeszcze przez kilka ulic, a wracając musiałam iść na dworzec, też kawałek dalej. I znów okejką do domu. Spokojnie da sobie chłopak radę.
|
|
|
|
#744 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wrzucilam fotki slubne do klubu dla tych co bez fb. |
||
|
|
|
#745 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co do Samueala, da sobie radę chłopak! wiesz co marsi, ja często widzę jak takie dzieciaki dojezdzają autobusami stad z kiełczowa do miasta ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
|
|
#746 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
, jak sobię pomyślę, że kiedyś Hanie będę musiała tak gdzieś puszczać samą.....
|
|
#747 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Zaufaj synowi, to już duży chłopak, zobaczysz jaki będzie z siebie dumny ![]() Apropo past do zębów, sroczy test: http://www.srokao.pl/2012/08/analiza...ieci.html#more |
|||
|
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh- Deli była pierwsza, następnym razem jak będę coś rozdawać to będę Cię mieć na uwadze
|
|
|
|
#749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra, uciekam spac, buziaki kochane!
|
|
|
#750 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.

ja jestem/ byłam wielką fanką Gotowych

no, ale jak inaczej skoro armagedon był;p chyba po żółtku ma takie dziwne, śmierdzące;p
**
, ja bym się chyba kaczki nie podjęła.
Strasznie mi sie podobaly jeszcze takie trampki ala conversy, tez na chlopiecym dziale ... ale przyzydzilam, bo 3 pary to chyba za duzo