|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Cytat:
Boję się, że kiedyś jakiegoś podepczę |
|
|
|
|
#2432 | |
|
Bang Bang Bang
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Cytat:
Ja wręcz omijam takie sklepy
|
|
|
|
|
#2433 |
|
Zadomowienie
|
a różnie
a o to, że położyły przecież na ladę te spodnie, które chciały kupić i napewno ich nie ma w przymierzalni (następnie moja koleżanka tryumfalnie wynosi w/w spodnie z w/w przymierzalni), o to, że umawiały się na zwrot i nikt ich ni poinformował o tym, że zwot jest do jednego dnia (jesteśmy outletem), no i sporo osób nie rozumie, że 1 dznień znaczy 1 dzień, a nie tydzień "bo nie miałam czasu" w sieciówce zostały by odesłane z kwitkiem, na szczęście dla nich mam wyrozumiałego szefa ![]() ![]() ja na szczęście nie mam takiego obowiązku, żeby pytać i w ogóle, po prostu czasem nauczyłam się wypatrywać zagubioną osóbkę szukającą pomocy a najlepsze jest, jak przychodzi pani i mówi "proszę mi znaleźć coś fajnego" a gdy pytam czy bluzkę czy spodnie czy co to mówi "hmm sama nie wiem" ![]() ![]()
|
|
|
|
#2434 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, nie było mnie jeden wieczór!!!! Już nie nadążam
![]() Widziałam, że pisałyście o związkach. I ja zdecydowanie jestem w mniejszości - piąty rok jestem z moim facetem, mieszkamy razem, ale nie w planach nie ma ani ślubu, ani zaręczyn, ale to raczej wynika z tego, że nie chcielibyśmy raczej podejmować się tego - jest nam dobrze tak jak jest Może po ślubie nie zgodziłby się na suszenie mi pomarańczy na choinkę i miałabym problem! Jednak jest mi trochę przykro, bo święta spędzamy oddzielnie - mamy duże (a raczej rozrzucone) rodziny, które trzeba "objechać". Do tego moja najbliższa rodzinka jest na tyle zaborcza, że ciężko byłoby im przeżyć moją chociażby chwilową nieobecność. |
|
|
|
#2435 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Dzien dobry
obudzil mnie deszcz...Mam nadzieje ze jutro zdam to bede mogla spokojnie usiasc i z Wami popisac. Milego dnia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2436 |
|
Elwirka-Elmirka :D
|
Siemka
![]() To tak , odpiszę po pracy, tj. po 15. Wczoraj zaczęłam trochę odpisywać , ale pojechałam na zakupy. Wróciłam przed 21 i byłam tak zmęczona, że nie wiem nawet, czy laptopa wyłączyłam ![]() Dzisiaj wyszłam z psami, stoję na podwórku, a tu 'pstryk!' . Prądu nie było. Mamy oświetlone podwórko, a tu nagle ciemno jak w... kopalni ![]() Trochę się przestraszyłam (a co Pozbierałam jakoś psy i obijając się o ścianę dotarłam po swoje drzwi ![]() A, żeby nie było tak łatwo, potknęłam się o psa Melman też się trochę poobijał, a Majlo jak to Majlo, stanął na korytarzu, poczekał jak wezmę latarkę i w jej blasku dumnie i cało przekroczył próg mieszkania ![]() Wiedziałam, że dadzą prąd przed 6... No dobra, muszę docucić brata, żeby mnie podwiózł do koleżanki, a to może trochę zająć ![]() Miłego pisania, nie martwcie się o mnie, nadrobię
|
#2437 | ||
|
Carpe Diem!
|
Ja oglądam regularnie
Jak u nas będzie zimno i śnieg to w serialu pewnie wiosna. Cytat:
![]() Cytat:
Miłego dnia
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka laseczki, u mnie ciemno jakos i zimno..
Alez mi sie nic nie chce;/ Ja tez umiem najlepiej tanczyc z moim TZ..
|
|
#2439 |
|
Zadomowienie
|
A u mnie pada od samego rana. Ja ledwo zipię, odpaliłam świeczkę, zrobiłam herbatkę ale nie czuję zapachu ani tego ani tego bo mam masakryczny katar (zatoki), mogę się najeść trocin i tak smaku nie poczuję...
Martyna- sernik może być oblany czekoladą, nie ma problemu, albo krówką... ![]() Nimfa, pochwal się zakupami. Mi się dzisiaj śniło nad ranem że grzebię w sklepie po półkach a tu nagle pojawiło się całe mnóstwo świątecznych dupereli z Mikołajami. (Właśnie dotarło do mnie że jest już prawie połowa września) ![]() ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Wracam do czytania drugiej części wątku..
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie snil ostatnio kominek do wosku
|
|
#2441 |
|
Zadomowienie
|
dzieńdoberek
![]() od dzisiaj do poniedziałku jestem sama w pracy.. ale nudy będą wczoraj pisząc do Was, oparzyłam się o lampkę, mam taką małą ledową i jakoś tak machnęłam niezdarnie ręką ehh a u mnie pogoda typowo jesienna, słonko się przebija, chłodny wiaterek i wszędzie liście liście liście ![]() ![]() ![]() ![]() muszę iść niedługo na szyszki!
|
|
|
|
#2442 |
|
Rozeznanie
|
Ja wlasnie to lubie w zimie i jesieni. Mozna siedziec w cieplym domku pic jakas dobra herbatke kocyk, zjesc cos cieplego mmm a moja tradycja juz na jesien i zime sa swieczki takie z glad czerwone i pomaranczowe pachnace swietami i jeszcze z aira takie zmieniajace kolor
tez sa boskie. Zawsze kupuje w rossie. Cos czuje ze niedlugo beda musiala ktoras swieczke kupic ahh ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2443 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie znalazłam, w Lidlu słodycze świąteczne pokazały się w zeszłym roku na początku pazdziernika.
Chyba mam uczulenie na czekoladę... Puchnie mi od niej tyłek.. ![]() Odliczam do kolejnych świąt BN.. Edytowane przez wikajaga Czas edycji: 2013-09-11 o 08:28 |
|
|
|
#2444 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no to już wiadomo Lidl się nie obija, ehh an niego zawsze można liczyć ![]() ![]() idę do pracy Kobietki ![]() miłego dnia
|
|
|
|
|
#2445 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Właśnie mi kopara opadła
|
|
#2446 | |
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Cytat:
pasuje mi to ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2447 | ||||
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Też takie miewam Kuruj się kochana Serniczka z krówką jeszcze nie jadłam To ja idę się pakować i lecę do Ciebie z rosołkiem ![]() Ale że sam kominek? A woski gdzie? ![]() Cytat:
No dobra - ostatnio zaczęłam testować jeszcze granulki zapachowe do kominka, kilka zapachów bardzo mi się spodobało, kilka mam w planach jeszcze sprawdzić, ale mężu i tak stwierdził, że jemu podobają się tylko YC i koniec ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Muszę tylko uważać, aby w razie czego wyciszyć "Last Christmas" - tego pierwszy raz posłucham 6 grudnia
|
||||
|
|
|
#2448 |
|
Zadomowienie
|
Czekam na rosołek.
.U mnie też gra!! Przynajmniej dopóki chłop z roboty nie wróci...
|
#2449 |
|
Rozeznanie
|
Martyna co to za woski yc? Mignely mi gdzies one w tytulach innych watkow. Nie znam ich. Oswiec mnie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2450 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak zaczęła się mnie pytać jakie rodzaje kwiatów mają być, to powiedziałam, że ładne ![]() Była mega zdziwiona moim podejściem! Cytat:
Nie wiem, może to źle w sumie... Ale tak jak pisałam, u nas to była taka bardziej impreza, więc wszyscy się po prostu bawili razem ![]() Ja też, ja też! Niecierpię Pań które rzucają się na mnie i od progu proponują pomoc Od razu mam ochotę wyjść.Cytat:
Już szykuje laptopa i seriale
|
|
#2451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2452 | |
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Sztuka kosztuje około 6zł (choć zdarzają się promocje i można kupić za 4,5zł, ostatnio na Candleroom nawet po 4zł). Wosk jest niewielki, ale dzielisz go sobie spokojnie na 4-5 części, taką część wkładasz do kominka w miejsce, gdzie normalnie nalewa się olejków, zapalasz pod nim podgrzewacz i gotowe Wosk się topi i uwalnia cudowny zapach Kawałeczek takiego wosku ma sporą moc - te delikatniejsze intensywnie wypełniają zapachem spory pokój (ok. 20m2) i czuć je jeszcze na korytarzu, te mocniejsze pachną mi praktycznie w całym mieszkaniu (ok. 45m2) Poza samą przyjemnością z zapachu, są bardzo przydatne kiedy chcesz pozbyć się np. zapachu fajek czy jakichś potraw Ja ze swojej strony bardzo polecam |
|
|
|
|
#2453 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dekorujecie mieszkanie na jesień? Halloween itd? Czy tylko na Święta?A co do radia to szczena mi opadła! Nie znałam tego ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
Ja je uwielbiam prawie tak jak te z YC
|
|
#2454 |
|
Zadomowienie
|
Nie przepadam za tym dniem, ale w tym roku coś mnie natchnęło i posadziłam dynie. Ogromne już są.
|
#2455 | |
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Natomiast jeżeli chodzi o święta to poza choinką i jakimiś drobnostkami, nie obejdzie się bez światełek na oknie Świec z B&B Works szczerze mówiąc nie miałam okazji sprawdzić - w moim mieście nie ma takich cudów Poza tym jestem raczej amatorką wosków - lubię bardzo często zmieniać zapachy i obawiam się, że świeca by mi się po prostu znudziła
|
|
|
|
|
#2456 |
|
Rozeznanie
|
Ok zamowie sobie na probe kilka sztuk
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2457 |
|
Bang Bang Bang
|
|
|
|
|
#2458 |
|
Zadomowienie
|
Ja też, ja też!!!Świąteczne zapachy mają już??
|
#2459 |
|
Rozeznanie
|
Wlasnie ogladam na allegro.
Nabardziej bym chciala swiateczne i jesienne. Polecasz jakies? Mi sie spobal z opisu home sweet home, sun & sand. Martyna ile kosztuje przesylka na candleroom? Super stronka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() Edytowane przez martuha20 Czas edycji: 2013-09-11 o 10:14 |
|
|
|
#2460 |
|
Zadomowienie
|
103 dni!!!!!!
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.

"nóżka, odstaw, nóżka dostaw" a w parach "nóżka w przód, nóżka w tył"
Boję się, że kiedyś jakiegoś podepczę 

Maniaczka Yankee Candle 

Melman też się trochę poobijał, a Majlo jak to Majlo, stanął na korytarzu, poczekał jak wezmę latarkę i w jej blasku dumnie i cało przekroczył próg mieszkania 

.U mnie też gra!! Przynajmniej dopóki chłop z roboty nie wróci...