Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12 - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-11, 09:34   #961
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12

Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
Dziwi mnie pani, która wjechała wózkiem do piekarni, niby coś tam oglądała, jakieś ciasta ( wystawa-kasa-wystawa) a kiedy jedna osoba skończyła kupować wtranżoliła się na początek kolejki. Kasjerka jej mówi, że obowiązuje kolejka, a ona "ale ja z dzieckiem! Tylko chlebek chciałam!". A ta głupia kasjerka jej sprzedała.
O mamo.... Do takich powinno się podchodzić i walić po głupim łbie :banghead:. Potem nie dziwne, że na uczciwą osobę z dzieckiem, prosząc a o coś, patrzą, jak na krętaczkę.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 09:50   #962
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12

No przecież gdyby powiedziała "przepraszam, śpieszę się, czy mogę kupić chleb?" to nikt by jej nie walnął "nie".
201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 10:05   #963
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
No przecież gdyby powiedziała "przepraszam, śpieszę się, czy mogę kupić chleb?" to nikt by jej nie walnął "nie".
No nie wiem.... Sądzę, że by było "każdy się spieszy".

Stary 2013-09-11, 10:08   #964
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

No może i masz rację, ale na pewno kulturalniej niż wpychanie się w kolejkę.
Stary 2013-09-11, 10:13   #965
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
No może i masz rację, ale na pewno kulturalniej niż wpychanie się w kolejkę.
No to na pewno. Nigdy nie prosił am o coś takiego, ani nie wymuszałam. Nawet, jak byłam w ciąży. Podchodzę do tego tak, że o ile dobrze się czuję, to poczekam. To samo z dzieckiem, nic się nie dzieje, to postoimy w kolejce. Co innego, jak ktoś sam zaproponuje. Nie podoba mi się wykorzystywanie dobroci innych.

Stary 2013-09-11, 10:27   #966
Duszaniola
Wtajemniczenie

To ja w tesco przy samoobsługowych kasach widziałam taką babkę. Nie dość, że się wepchnęła do kolejki, bo ona ma dziecko i mu tylko jedzenie kupuje (dziecko miało z 2-3 lata, spokojne było, a osób w kolejce mało), to jeszcze nie umiała na tej kasie skasować sobie i się darła na gościa od pomocy :/

I jeszcze tego samego dnia, widziałam panią wysikującą dziecko na kawałku trawy między dwoma bardzo ruchliwymi pasami jezdni i koło 2 przystanków, gdzie było mnóstwo ludzi. Kawałeczek dalej było centrum handlowe, a jakby już dziecko naprawdę nie wytrzymało to mogła chociaż przejść przez pasy i je wysikać ciut dalej :/

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
No to na pewno. Nigdy nie prosił am o coś takiego, ani nie wymuszałam. Nawet, jak byłam w ciąży. Podchodzę do tego tak, że o ile dobrze się czuję, to poczekam. To samo z dzieckiem, nic się nie dzieje, to postoimy w kolejce. Co innego, jak ktoś sam zaproponuje. Nie podoba mi się wykorzystywanie dobroci innych.

Mnie też nie. Szczególnie że te, które się wpychają w kolejkę, to przeważnie nawet nie proszą, bardziej oznajmiają, że mają dziecko i one muszą. I to mnie najbardziej wkurza. Bo jak ktoś poprosi albo widzę, że dziecko marudzące to nie mam problemów z przepuszczeniem. Mnie tylko ta postawa roszczeniowa irytuje.

Duszaniola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 10:46   #967
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Duszaniola Pokaż wiadomość
To ja w tesco przy samoobsługowych kasach widziałam taką babkę. Nie dość, że się wepchnęła do kolejki, bo ona ma dziecko i mu tylko jedzenie kupuje (dziecko miało z 2-3 lata, spokojne było, a osób w kolejce mało), to jeszcze nie umiała na tej kasie skasować sobie i się darła na gościa od pomocy :/

I jeszcze tego samego dnia, widziałam panią wysikującą dziecko na kawałku trawy między dwoma bardzo ruchliwymi pasami jezdni i koło 2 przystanków, gdzie było mnóstwo ludzi. Kawałeczek dalej było centrum handlowe, a jakby już dziecko naprawdę nie wytrzymało to mogła chociaż przejść przez pasy i je wysikać ciut dalej :/

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Mnie też nie. Szczególnie że te, które się wpychają w kolejkę, to przeważnie nawet nie proszą, bardziej oznajmiają, że mają dziecko i one muszą. I to mnie najbardziej wkurza. Bo jak ktoś poprosi albo widzę, że dziecko marudzące to nie mam problemów z przepuszczeniem. Mnie tylko ta postawa roszczeniowa irytuje.
Dla mnie tego typu osoby właśnie robią wielkie halo z karmienia piersią, przewijania i innych zwyczajnych rzeczy. Żenada i tyle.
Stary 2013-09-11, 10:52   #968
IzzieSt
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12

[1=150f22149d232a15625e38a 732d46b6c6e220cbb_63e0430 22f3b0;42741902]Dziwią mnie takie tematy: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post42738450

Ewentualnie, czy komuś udało się w taki sposób znaleźć pokój? Wtedy może przestanę się dziwić.[/QUOTE]

Kojarzę dwie wizażanki, które się skumały na jednym wątku i teraz już drugi rok będą razem mieszkać
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 10:54   #969
150f22149d232a15625e38a732d46b6c6e220cbb_63e043022f3b0
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
Kojarzę dwie wizażanki, które się skumały na jednym wątku i teraz już drugi rok będą razem mieszkać
Skoro tak, to ja zaraz założę temat praco znajdź mnie.
150f22149d232a15625e38a732d46b6c6e220cbb_63e043022f3b0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 10:55   #970
Nightmare666
Holy Crap!

GG do Nightmare666

Cytat:
Dziwi mnie pani, która wjechała wózkiem do piekarni, niby coś tam oglądała, jakieś ciasta ( wystawa-kasa-wystawa) a kiedy jedna osoba skończyła kupować wtranżoliła się na początek kolejki. Kasjerka jej mówi, że obowiązuje kolejka, a ona "ale ja z dzieckiem! Tylko chlebek chciałam!". A ta głupia kasjerka jej sprzedała.
W sobotę byłam w aptece. Są dwie kolejki: w jednej stoję ja, przede mną jakiś chłop a na początku obsługiwany klient. W drugiej pan kupuje a za nim kobieta. Jak pan z kolejki obok skończył zakupy to przyzła kolej na kobietę. Ale nawet nie zdążyła mrugnąć jak ten przede mną wybiegł i wepchnął się tak, ża aż produkty obok pospadały! Takiego chama dawno nie widziałam. Kobieta zamiast zrobić awanturę poprostu wyszła i jakby zgodziła się na taką kolej rzeczy

Cytat:
I jeszcze tego samego dnia, widziałam panią wysikującą dziecko na kawałku trawy między dwoma bardzo ruchliwymi pasami jezdni i koło 2 przystanków, gdzie było mnóstwo ludzi. Kawałeczek dalej było centrum handlowe, a jakby już dziecko naprawdę nie wytrzymało to mogła chociaż przejść przez pasy i je wysikać ciut dalej :/[COLOR="Silver"]
A to jest już norma Potem się dziwić że pedofilki sobie fapają na ulicy
Stary 2013-09-11, 10:56   #971
anlejka
Zakorzenienie

To ja jeszcze nawiązując do tematu w.f. w szkołach, który się przewinął dwa dni temu (?) ale to jest tak daleko, że chyba nie chce mi się szukać postów żeby zacytować
Wczoraj na w.f. zrobiłam dzieciakom zwykłe ćwiczenia. Podskoki z nogi na nogę, maszerowanie, skłony na prostych nogach, potem skłony do nóg już na siedząco, dociąganie głowy do kolana. Ot, coś co raczej każdy z nas robił. Ćwiczenia spokojne, nie męczące. Jakież było moje zdumienie, gdy okazało się, że dzieci w trzeciej klasie szkoły podstawowej nie umieją podskakiwać z nogi na nogę. Ale myślę sobie: "no dobrze, Bozia im w tym poskąpiła, pewnie resztę robią lepiej". Kazałam im usiąść w rozkroku, nogi proste. I tu już problem, bo jak dzieci wyprostowały nogę w kolanie to: "ojeju jeju! jak mnie wszystko już boli!" Dzieci dziesięcioletnie miały problem z siedzeniem z prostymi nogami. Zostałam w szoku, że już w tym wieku dzieci mają takie przykurcze mięśni, czy jak to inaczej nazwać. Na moje pytanie czy ćwiczą jakieś inne sporty, albo co robią w domu jak mają czas wolny usłyszałam, że siedzą przed telewizorem albo grają na komputerze. Nieliczni coś tam trenują, inni ganiają z kolegami, koleżankami. Ale na klasę piętnastoosobową wyniki nie były rewelacyjne.
Co najlepsze ich nauczycielka też w.f. prowadzi jak prowadzi. Trochę pobiegać, trochę poskakać, potem pochodzą dookoła sali, porzucają woreczkami i tyle. Liczę na to, że po wczoraj dziś będą zakwasy i dowiedzą się, że mają jakieś mięśnie

O! I dziwi mnie, że nie ma gazu. Żadnego ogłoszenia ani nic. Nie ma gazu, nie ma obiadu. Czas iść do szkoły.
anlejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 11:06   #972
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
weźcie zarzućcie jakimś hiciorem bo już nie mam czego słuchać.
https://www.facebook.com/photo.php?v=231482707004482

inspiracje ślubne dla Drabiny:

https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater zabawy weselne

https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater przestroga

https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater turniej przed domem
Stary 2013-09-11, 11:15   #973
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Dziwi mnie program Fatkillers, dziwią mnie "ludzie chorzy na otyłość". Jest tam taki obrzydliwie gruby koleś. No i z tego co mówią to strasznie dużo je, w nocy, w dzień, fast foody, tłuste i tak dalej. I co mówi "ja to już taki jestem". Nie wiem, jak dla mnie dla ludzi tak chorobliwie otyłych istnieje tylko jedna dieta - mniej żreć. Może i jestem ograniczona, ale no kurde, jak ktoś na obiad wtranżala dwa kurczaki i kilo ziemniaków, a potem płacze że gruby - to gdzie tu logika? (czekam na hejty, bo przecież to choroba straszna)
Stary 2013-09-11, 11:23   #974
Nightmare666
Holy Crap!

GG do Nightmare666

Cytat:
Napisane przez anlejka Pokaż wiadomość
To ja jeszcze nawiązując do tematu w.f. w szkołach, który się przewinął dwa dni temu (?) ale to jest tak daleko, że chyba nie chce mi się szukać postów żeby zacytować
Wczoraj na w.f. zrobiłam dzieciakom zwykłe ćwiczenia. Podskoki z nogi na nogę, maszerowanie, skłony na prostych nogach, potem skłony do nóg już na siedząco, dociąganie głowy do kolana. Ot, coś co raczej każdy z nas robił. Ćwiczenia spokojne, nie męczące. Jakież było moje zdumienie, gdy okazało się, że dzieci w trzeciej klasie szkoły podstawowej nie umieją podskakiwać z nogi na nogę. Ale myślę sobie: "no dobrze, Bozia im w tym poskąpiła, pewnie resztę robią lepiej". Kazałam im usiąść w rozkroku, nogi proste. I tu już problem, bo jak dzieci wyprostowały nogę w kolanie to: "ojeju jeju! jak mnie wszystko już boli!" Dzieci dziesięcioletnie miały problem z siedzeniem z prostymi nogami. Zostałam w szoku, że już w tym wieku dzieci mają takie przykurcze mięśni, czy jak to inaczej nazwać. Na moje pytanie czy ćwiczą jakieś inne sporty, albo co robią w domu jak mają czas wolny usłyszałam, że siedzą przed telewizorem albo grają na komputerze. Nieliczni coś tam trenują, inni ganiają z kolegami, koleżankami. Ale na klasę piętnastoosobową wyniki nie były rewelacyjne.
Co najlepsze ich nauczycielka też w.f. prowadzi jak prowadzi. Trochę pobiegać, trochę poskakać, potem pochodzą dookoła sali, porzucają woreczkami i tyle. Liczę na to, że po wczoraj dziś będą zakwasy i dowiedzą się, że mają jakieś mięśnie
Często rodzice nie chcę żeby dzieci biegały za piłkę bo "nie biegaj bo się spocisz" a często jest tak, że nawet nie mają gdzie biegać, bo albo boisko jest daleko albo zakazy gry w piłę
Za to pomimo togo, że jestem gruba z w-fem nie miałam problemów i czasami mniej się zasapałam od mojej chudziutkiej przyjaciółki
Stary 2013-09-11, 11:25   #975
monicar
Zakorzenienie

Tak w temacie aptek:
stoję w kolejce oddalona od okienka o przepisowy odstęp,żeby nie dyszeć nad karkiem osobie przede mną, a za mną komentarze: może by się pani przesunęła do przodu, ślepa jakaś itp
Stary 2013-09-11, 11:25   #976
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12

Cytat:
Napisane przez Nightmare666 Pokaż wiadomość
Często rodzice nie chcę żeby dzieci biegały za piłkę bo "nie biegaj bo się spocisz" a często jest tak, że nawet nie mają gdzie biegać, bo albo boisko jest daleko albo zakazy gry w piłę
Za to pomimo togo, że jestem gruba z w-fem nie miałam problemów i czasami mniej się zasapałam od mojej chudziutkiej przyjaciółki
Dziwią mnie zakazy gry w piłkę ma osiedlach :banghead:
Stary 2013-09-11, 11:27   #977
Nightmare666
Holy Crap!

GG do Nightmare666

Cytat:
Dziwi mnie program Fatkillers, dziwią mnie "ludzie chorzy na otyłość". Jest tam taki obrzydliwie gruby koleś. No i z tego co mówią to strasznie dużo je, w nocy, w dzień, fast foody, tłuste i tak dalej. I co mówi "ja to już taki jestem". Nie wiem, jak dla mnie dla ludzi tak chorobliwie otyłych istnieje tylko jedna dieta - mniej żreć. Może i jestem ograniczona, ale no kurde, jak ktoś na obiad wtranżala dwa kurczaki i kilo ziemniaków, a potem płacze że gruby - to gdzie tu logika? (czekam na hejty, bo przecież to choroba straszna)
Ja jestem gruba (ważę 93 kg, spadło mi ostatnio ok 4 ) ale nie wtrążalam jak opętaniec. Ok, czasami zjem chrupki czy frytki bo wszystko dla ludzi z umiarem. Staram się jeść zdrowo, ale u mnie jest hormonalna sprawa (wiem, że większość osób się tym tłumaczy że geny, grube kości czy właśnie hormony a nawet wyników nadań nie mają na dowód ). Przykład chłopa mojej mamy- stosuje dietę, która wg niego jest najlepsza- brak śniadania, malutki obiadek i ogromna kolacja To o czym my w ogóle gadamy Moja mama też, zamiast zjeść gotowane mięsko, czy ryż to lepiej nawpieprzać się kartofli i tłuszczy bo dobre
Stary 2013-09-11, 11:30   #978
201708160922
Konto usunięte

Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12

Rozne rzeczy widzialam, ale wysikiwania na pasku zieleni miedzy autami - nigdy. Nie sadze, zeby to bylo norma.

201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 11:35   #979
Nightmare666
Holy Crap!

GG do Nightmare666
Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12

Cytat:
Napisane przez CzasKomety Pokaż wiadomość
Rozne rzeczy widzialam, ale wysikiwania na pasku zieleni miedzy autami - nigdy. Nie sadze, zeby to bylo norma.

Chodziło mi o to, że matki rozbierają dzieci gdzie popadnie i wysadzają ją na każdym kroku- pod sklepem, w parku, na parking nawet
Stary 2013-09-11, 11:42   #980
201708160922
Konto usunięte

Odp: Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12

Cytat:
Chodziło mi o to, że matki rozbierają dzieci gdzie popadnie i wysadzają ją na każdym kroku- pod sklepem, w parku, na parking nawet
Rozumiem, niektorzy zdaja sie nie miec wyobrazni. Jak nie w parku to gdzie? Akurat tam latwo schowac dzieciaka w krzakach.

Dziecka wysadzanego pod sklepem lub na parkingu nigdy nie widzialam.

Stary 2013-09-11, 11:43   #981
monicar
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Dziwią mnie zakazy gry w piłkę ma osiedlach :banghead:
A mnie nie Boiska pod szkołą, na placu zabaw, a banda wrzeszczy pod oknami i łamie piłką drzewa, krzewy, które dopiero, co zasadziłam, albo robi z nich bramki.
Stary 2013-09-11, 11:45   #982
Duszaniola
Wtajemniczenie

Cytat:

Na pasku zieleni może nie. Ale w te wakacje mnóstwo razy widziałam wysikiwanie dzieci w miejscach, gdzie ludzie łażą, mimo że kilka kroków dalej były dużo bardziej ustronne miejsca. I to mnie naprawdę strasznie dziwi.

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Cytat:
Rozumiem, niektorzy zdaja sie nie miec wyobrazni. Jak nie w parku to gdzie? Akurat tam latwo schowac dzieciaka w krzakach.

Dziecka wysadzanego pod sklepem lub na parkingu nigdy nie widzialam.

A ja właśnie widziałam w parku tuż przy ścieżce, naprzeciw placu zabaw, mimo że zaraz obok były krzaki. No nie ogarniam.

Duszaniola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 11:47   #983
IzzieSt
Zakorzenienie

Mnie dziwią ludzie w kolejce w supermarkecie, stoi za mną i pcha mnie tym wózkiem jakby to miało cokolwiek przyspieszyć
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 11:51   #984
Nightmare666
Holy Crap!

GG do Nightmare666

Cytat:
Mnie dziwią ludzie w kolejce w supermarkecie, stoi za mną i pcha mnie tym wózkiem jakby to miało cokolwiek przyspieszyć
Albo sapie Ci nad karkiem
Stary 2013-09-11, 11:52   #985
201708160922
Konto usunięte

Odp: Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12

Cytat:
Na pasku zieleni może nie. Ale w te wakacje mnóstwo razy widziałam wysikiwanie dzieci w miejscach, gdzie ludzie łażą, mimo że kilka kroków dalej były dużo bardziej ustronne miejsca. I to mnie naprawdę strasznie dziwi.

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

A ja właśnie widziałam w parku tuż przy ścieżce, naprzeciw placu zabaw, mimo że zaraz obok były krzaki. No nie ogarniam.
To sie zrozumialysmy, ze dziwi nas wysikiwanie dzieci na widoku. Dziwi mnie to i zawsze bedzie mnie dziwilo. Chociaz kiedys moj mlody wysikal mi sie na plazy. Zmienialam mu kapielowki na majtki (zgroza boska, nie zaslonilam go recznikiem, a pedofile wszedzie!), a ten miedzy jednym a drugim stanal w rozkroku i sie wysikal. A potem grzecznie zasypal piaskiem Gwoli wyjasnienia, bylismy w mniej uczeszczanej czesci plazy i do najblizszego czlowieka to tak z kilkanascie metrow bylo.

Cytat:
Tez mnie to dziwi. I wk****a. Tak samo dyszenie w kolejce, w aptece, w przychodni, gdziekolwiek.

Stary 2013-09-11, 11:53   #986
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
Dzięki za rozśmieszenie mnie dzisiaj. Swoją drogą, masz niezłą pamięć.

Tak fokle, ostatnio mam łykendy pracujące, Wy tu przyspieszyłyście - i zwyczajnie już drugą odsłonę wątku nie nadążam. Chyba powinnam rzucić pracę...
Dziwię się, że jeszcze tego nie zrobiłaś!

magyarparaszt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 11:54   #987
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Cytat:
Ja jestem gruba (ważę 93 kg, spadło mi ostatnio ok 4 ) ale nie wtrążalam jak opętaniec. Ok, czasami zjem chrupki czy frytki bo wszystko dla ludzi z umiarem. Staram się jeść zdrowo, ale u mnie jest hormonalna sprawa (wiem, że większość osób się tym tłumaczy że geny, grube kości czy właśnie hormony a nawet wyników nadań nie mają na dowód ). Przykład chłopa mojej mamy- stosuje dietę, która wg niego jest najlepsza- brak śniadania, malutki obiadek i ogromna kolacja To o czym my w ogóle gadamy Moja mama też, zamiast zjeść gotowane mięsko, czy ryż to lepiej nawpieprzać się kartofli i tłuszczy bo dobre
No jest różnica, jeśli ktoś zdaje sobie sprawę "tak, mam nadwagę. Ale staram się jeść zdrowo, ćwiczę, dużo spaceruję, nie wpierdzielam słodyczy", a jjeśli mówi "ojej, jestem gruby, nic z z tym nie zrobię, ah, chyba z żalu pójdę do Maca". No ja mówię tu o przypadkach ekstremalnych, kiedy ludzie ledwo się ruszają, a i tak nic z tym nie robią, i tylko mówią "to choroba! to choroba! Nie mam na to wpływu!"
Stary 2013-09-11, 12:06   #988
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
No jest różnica, jeśli ktoś zdaje sobie sprawę "tak, mam nadwagę. Ale staram się jeść zdrowo, ćwiczę, dużo spaceruję, nie wpierdzielam słodyczy", a jjeśli mówi "ojej, jestem gruby, nic z z tym nie zrobię, ah, chyba z żalu pójdę do Maca". No ja mówię tu o przypadkach ekstremalnych, kiedy ludzie ledwo się ruszają, a i tak nic z tym nie robią, i tylko mówią "to choroba! to choroba! Nie mam na to wpływu!"
Taaa choroba a potem trzeba za grubą kasę leczyć trzeba takich ****. Ale nie, on nie schudnie.
Stary 2013-09-11, 12:08   #989
201604181004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Duszaniola
Miałam się nie odzywać ale wam powiem

Szłam niedawno do biedronki i widzę że obok biedronki pani.. wysikuje swojego syna trzymając jego penisa................... ...........
................... :facepalm:

A potem się wytarła w płaszcz i poszła do biedronki

Boże najsłodszy omijałam ją szerokim łukiem i patrzałam czego dotyka, wydało mi się to tak obrzydliwe ze obiad podszedł mi do gardła
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 12:12   #990
CATUS
Rozeznanie

Cytat:
O, piszesz o mojej niedoszłej bratowej. Ona juz niemal wcale nie chodzi. Do pracy ma z 500 metrów, więc np żeby z tej pracy nie wracać z buta, siedzi w niej np. 2 godziny dłużej, aj jej chłop autem będzie do domu wracał i ją zabierze.
A po biurze jeździ na takim fotelu na kółkach. Podjeżdża na nim np. po cukierki do biurka obok :P Żywi się kebabami, golonką, smażonym boczkiem. Na przekąskę z pół kilograma ciastek.

I tak, jest "gruba od leków".
CATUS jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości