|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#962 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
No przecież gdyby powiedziała "przepraszam, śpieszę się, czy mogę kupić chleb?" to nikt by jej nie walnął "nie".
|
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#964 |
|
Konto usunięte
|
No może i masz rację, ale na pewno kulturalniej niż wpychanie się w kolejkę.
|
|
|
|
#965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#966 | |
|
Wtajemniczenie
|
To ja w tesco przy samoobsługowych kasach widziałam taką babkę. Nie dość, że się wepchnęła do kolejki, bo ona ma dziecko i mu tylko jedzenie kupuje (dziecko miało z 2-3 lata, spokojne było, a osób w kolejce mało), to jeszcze nie umiała na tej kasie skasować sobie i się darła na gościa od pomocy :/
I jeszcze tego samego dnia, widziałam panią wysikującą dziecko na kawałku trawy między dwoma bardzo ruchliwymi pasami jezdni i koło 2 przystanków, gdzie było mnóstwo ludzi. Kawałeczek dalej było centrum handlowe, a jakby już dziecko naprawdę nie wytrzymało to mogła chociaż przejść przez pasy i je wysikać ciut dalej :/ ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
|
|
#967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
[1=150f22149d232a15625e38a 732d46b6c6e220cbb_63e0430 22f3b0;42741902]Dziwią mnie takie tematy: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post42738450
Ewentualnie, czy komuś udało się w taki sposób znaleźć pokój? Wtedy może przestanę się dziwić.[/QUOTE] Kojarzę dwie wizażanki, które się skumały na jednym wątku i teraz już drugi rok będą razem mieszkać |
|
|
|
#969 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#970 | ||
|
Holy Crap!
|
Cytat:
Takiego chama dawno nie widziałam. Kobieta zamiast zrobić awanturę poprostu wyszła i jakby zgodziła się na taką kolej rzeczy ![]() Cytat:
Potem się dziwić że pedofilki sobie fapają na ulicy
|
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
To ja jeszcze nawiązując do tematu w.f. w szkołach, który się przewinął dwa dni temu (?) ale to jest tak daleko, że chyba nie chce mi się szukać postów żeby zacytować
![]() Wczoraj na w.f. zrobiłam dzieciakom zwykłe ćwiczenia. Podskoki z nogi na nogę, maszerowanie, skłony na prostych nogach, potem skłony do nóg już na siedząco, dociąganie głowy do kolana. Ot, coś co raczej każdy z nas robił. Ćwiczenia spokojne, nie męczące. Jakież było moje zdumienie, gdy okazało się, że dzieci w trzeciej klasie szkoły podstawowej nie umieją podskakiwać z nogi na nogę. Ale myślę sobie: "no dobrze, Bozia im w tym poskąpiła, pewnie resztę robią lepiej". Kazałam im usiąść w rozkroku, nogi proste. I tu już problem, bo jak dzieci wyprostowały nogę w kolanie to: "ojeju jeju! jak mnie wszystko już boli!" Dzieci dziesięcioletnie miały problem z siedzeniem z prostymi nogami. Zostałam w szoku, że już w tym wieku dzieci mają takie przykurcze mięśni, czy jak to inaczej nazwać. Na moje pytanie czy ćwiczą jakieś inne sporty, albo co robią w domu jak mają czas wolny usłyszałam, że siedzą przed telewizorem albo grają na komputerze. Nieliczni coś tam trenują, inni ganiają z kolegami, koleżankami. Ale na klasę piętnastoosobową wyniki nie były rewelacyjne. Co najlepsze ich nauczycielka też w.f. prowadzi jak prowadzi. Trochę pobiegać, trochę poskakać, potem pochodzą dookoła sali, porzucają woreczkami i tyle. Liczę na to, że po wczoraj dziś będą zakwasy i dowiedzą się, że mają jakieś mięśnie ![]() O! I dziwi mnie, że nie ma gazu. Żadnego ogłoszenia ani nic. Nie ma gazu, nie ma obiadu. Czas iść do szkoły. |
|
|
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
https://www.facebook.com/photo.php?v=231482707004482
inspiracje ślubne dla Drabiny: https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater zabawy weselne https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater przestroga https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater turniej przed domem
|
#973 |
|
Konto usunięte
|
Dziwi mnie program Fatkillers, dziwią mnie "ludzie chorzy na otyłość". Jest tam taki obrzydliwie gruby koleś. No i z tego co mówią to strasznie dużo je, w nocy, w dzień, fast foody, tłuste i tak dalej. I co mówi "ja to już taki jestem". Nie wiem, jak dla mnie dla ludzi tak chorobliwie otyłych istnieje tylko jedna dieta - mniej żreć. Może i jestem ograniczona, ale no kurde, jak ktoś na obiad wtranżala dwa kurczaki i kilo ziemniaków, a potem płacze że gruby - to gdzie tu logika? (czekam na hejty, bo przecież to choroba straszna)
|
|
|
|
#974 | |
|
Holy Crap!
|
Cytat:
a często jest tak, że nawet nie mają gdzie biegać, bo albo boisko jest daleko albo zakazy gry w piłę ![]() Za to pomimo togo, że jestem gruba z w-fem nie miałam problemów i czasami mniej się zasapałam od mojej chudziutkiej przyjaciółki
|
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
Tak w temacie aptek:
stoję w kolejce oddalona od okienka o przepisowy odstęp,żeby nie dyszeć nad karkiem osobie przede mną, a za mną komentarze: może by się pani przesunęła do przodu, ślepa jakaś itp
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
|
|
|
|
|
#977 | |
|
Holy Crap!
|
Cytat:
). Przykład chłopa mojej mamy- stosuje dietę, która wg niego jest najlepsza- brak śniadania, malutki obiadek i ogromna kolacja To o czym my w ogóle gadamy Moja mama też, zamiast zjeść gotowane mięsko, czy ryż to lepiej nawpieprzać się kartofli i tłuszczy bo dobre
|
|
|
#978 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Rozne rzeczy widzialam, ale wysikiwania na pasku zieleni miedzy autami - nigdy. Nie sadze, zeby to bylo norma.
|
|
|
#979 | |
|
Holy Crap!
|
Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
|
|
|
#980 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
Dziecka wysadzanego pod sklepem lub na parkingu nigdy nie widzialam. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
A mnie nie
Boiska pod szkołą, na placu zabaw, a banda wrzeszczy pod oknami i łamie piłką drzewa, krzewy, które dopiero, co zasadziłam, albo robi z nich bramki.
|
#982 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- A ja właśnie widziałam w parku tuż przy ścieżce, naprzeciw placu zabaw, mimo że zaraz obok były krzaki. No nie ogarniam.
|
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie dziwią ludzie w kolejce w supermarkecie, stoi za mną i pcha mnie tym wózkiem jakby to miało cokolwiek przyspieszyć
|
|
|
|
#984 | |
|
Holy Crap!
|
Cytat:
|
|
|
#985 | ||
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#986 |
|
Ha ha ha ha ha
|
Dziwię się, że jeszcze tego nie zrobiłaś!
|
|
#987 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a potem trzeba za grubą kasę leczyć trzeba takich ****. Ale nie, on nie schudnie.
|
|
#989 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Szłam niedawno do biedronki i widzę że obok biedronki pani.. wysikuje swojego syna trzymając jego penisa................... .............................. :facepalm: ![]() A potem się wytarła w płaszcz i poszła do biedronki Boże najsłodszy omijałam ją szerokim łukiem i patrzałam czego dotyka, wydało mi się to tak obrzydliwe ze obiad podszedł mi do gardła |
|
|
|
|
#990 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A po biurze jeździ na takim fotelu na kółkach. Podjeżdża na nim np. po cukierki do biurka obok :P Żywi się kebabami, golonką, smażonym boczkiem. Na przekąskę z pół kilograma ciastek. I tak, jest "gruba od leków". |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

Takiego chama dawno nie widziałam. Kobieta zamiast zrobić awanturę poprostu wyszła i jakby zgodziła się na taką kolej rzeczy 

bo już nie mam czego słuchać.
To o czym my w ogóle gadamy
.