|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę: | |||
| Siatki na porodówke szykujemy bo naszych Bobasów na dniach oczekujemy |
|
1 | 1,72% |
| listopadowo-grudniowe mamusie 2013 |
|
0 | 0% |
| Dwupak ciasny, miejsca brak. Mamo, tato! Chcę na świat! |
|
12 | 20,69% |
| Już koszule czas kupować, do porodu sie pakować/szykować |
|
0 | 0% |
| Czy w tym wątku czyjeś dziecię, powitamy już na świecie? |
|
0 | 0% |
| W szafie leżą małe ciuszki, dzieci opuszczają brzuszki! |
|
3 | 5,17% |
| Biedny TŻ panikuje, gdy juz dziecko wyskakuje! |
|
1 | 1,72% |
| Jedne proszą: "jak najdłużej!", inne rodzić chcą jak burze! |
|
3 | 5,17% |
| Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie |
|
15 | 25,86% |
| Pyta sąsiad i sąsiadka: czy już spakowana siatka? |
|
2 | 3,45% |
| Już od piątku trzynastego, mamy wrażeń na całego! |
|
2 | 3,45% |
| XXX (tu wpisać nick) pierwsza urodziła i z kolejki się wybiła |
|
1 | 1,72% |
| pierwsze dzieci już sie rodzą, kciuki zaciskamy dniem i nocą |
|
2 | 3,45% |
| PRASUJ SZYBCIEJ MALE BODY - WNET ODCHODZIC ZACZNA WODY |
|
9 | 15,52% |
| PAKUJ SZYBCIEJ REKLAMOWKE , MOZE TO TWOJ CZAS NA PORODOWKE ? |
|
7 | 12,07% |
| Już niedługo wyjdzie główka,rączki,nóżki no i pupka |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c
Przeleciałam Was
Co do warsztatów to u mnie są dopiero 21.10 i kurcze zapisałam siebie i męża, ale on jest przerażony tym terminem- przecież już blisko porodu.. Ale to w sumie dobrze, będziemy w Lublinie, niedaleko szpital ;p Cytat:
Dlatego ma być zaraz obok mąż żeby jak coś to ustawić do pionu wszystkich!Ja się z czymś takim wcale nie spotkałam w tym szpitalu. Była 1 młoda położna, która była trochę opryskliwa, ale nie żeby obrażała ludzi.. Spróbowałaby... Ja jestem teraz bardzo nerwowa. Reszta ludzi genialna, począwszy od lekarza, który zaglądał do mnie co chwilę, młodej pani dr, która asystowała podczas cc, pani ordynator mnie przyjmowała na oddział i tez była ok. Położna zaraz po cc- cud kobieta, a potem na ogólnej sali też była taka piękna blondynka młoda, która zawsze z uśmiechem pomagała. Mam dobre wspomnienia z tym szpitalem ![]() Tylko łazienka była obskórna i 1 na korytarzu, a nas w sali 8 i ścisk. Ale teraz jest już ponoć inaczej bo sale max.4 osobowe i z łazienkami. Pokazuję zdjęcia domu po remoncie Salon- zmieniliśmy tylko kolor ścian bo wcześniej był koral, który wyszedł jako ciemny róż i było niefajnie. Sypialnia- wcześniej była żółta i nie mieliśmy komody pod lustrem. Dokupiliśmy na promocji -Vat w BRW. Pokój Oli i Michasia- był zielony i jest zielony, teraz trochę żywszy odcień + naklejki w 2 kącikach. W 2 kąciku stanie łóżeczko Miśka za jakiś czas, na razie będzie u nas przy komodzie. Kuchnia- tu tylko zmieniliśmy nieco kolor bo mieliśmy jedwabny popiel, a teraz jest zima mglista- nieco mniej "sina". I mąż zrobił zabudowę nad szafkami. Przedpokój - na ścianach jest farba strukturalna "piasek pustyni" kolor bursztyn. Tyle ![]() Spałam dziś na siedząco i czuję się lepiej ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2102 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c
Cytat:
|
|
|
|
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z Wami popołudniowo
![]() Od rana biegam i ciągle coś załatwiam, właśnie niedawno wróciłam do domu, zjadłam obiad i teraz zastanawiam się czy się przypadkiem nie prześpię z godzinkę bo jakoś mnie sen ogarnia... Kupiłam sobie dziś kosz na pranie i cieszę się z niego jakby to niewiadomo co było, nawet nie wiedziałam że takie pierdoły aż tak będą mnie kiedyś cieszyć
|
|
|
|
#2104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O widzisz a ja koszule wyprałam w zwykłym płynie...będę musiała jeszcze raz uprać. Prześpię sie w nich najpierw i sprawdzę czy sa fajne ![]() [1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;42748801] Co do warsztatów to u mnie są dopiero 21.10 i kurcze zapisałam siebie i męża, ale on jest przerażony tym terminem- przecież już blisko porodu.. Ale to w sumie dobrze, będziemy w Lublinie, niedaleko szpital ;p Pokazuję zdjęcia domu po remoncie Salon- zmieniliśmy tylko kolor ścian bo wcześniej był koral, który wyszedł jako ciemny róż i było niefajnie. Sypialnia- wcześniej była żółta i nie mieliśmy komody pod lustrem. Dokupiliśmy na promocji -Vat w BRW. Pokój Oli i Michasia- był zielony i jest zielony, teraz trochę żywszy odcień + naklejki w 2 kącikach. W 2 kąciku stanie łóżeczko Miśka za jakiś czas, na razie będzie u nas przy komodzie. Kuchnia- tu tylko zmieniliśmy nieco kolor bo mieliśmy jedwabny popiel, a teraz jest zima mglista- nieco mniej "sina". I mąż zrobił zabudowę nad szafkami. Przedpokój - na ścianach jest farba strukturalna "piasek pustyni" kolor bursztyn. Tyle ![]() Spałam dziś na siedząco i czuję się lepiej ![]() ![]() [/QUOTE]Faktycznie trochę późno...ale jak będziesz sie dobrze czuła to czemu nie skorzystać ![]() Śliczne macie mieszkanko |
|
|
|
|
#2106 | |
|
Zakorzenienie
|
Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. cz.VIII
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2108 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;42748801]Przeleciałam Was
Co do warsztatów to u mnie są dopiero 21.10 i kurcze zapisałam siebie i męża, ale on jest przerażony tym terminem- przecież już blisko porodu.. Ale to w sumie dobrze, będziemy w Lublinie, niedaleko szpital ;p Ja bym im dała takie teksty! Dlatego ma być zaraz obok mąż żeby jak coś to ustawić do pionu wszystkich!Ja się z czymś takim wcale nie spotkałam w tym szpitalu. Była 1 młoda położna, która była trochę opryskliwa, ale nie żeby obrażała ludzi.. Spróbowałaby... Ja jestem teraz bardzo nerwowa. Reszta ludzi genialna, począwszy od lekarza, który zaglądał do mnie co chwilę, młodej pani dr, która asystowała podczas cc, pani ordynator mnie przyjmowała na oddział i tez była ok. Położna zaraz po cc- cud kobieta, a potem na ogólnej sali też była taka piękna blondynka młoda, która zawsze z uśmiechem pomagała. Mam dobre wspomnienia z tym szpitalem ![]() Tylko łazienka była obskórna i 1 na korytarzu, a nas w sali 8 i ścisk. Ale teraz jest już ponoć inaczej bo sale max.4 osobowe i z łazienkami. Pokazuję zdjęcia domu po remoncie Salon- zmieniliśmy tylko kolor ścian bo wcześniej był koral, który wyszedł jako ciemny róż i było niefajnie. Sypialnia- wcześniej była żółta i nie mieliśmy komody pod lustrem. Dokupiliśmy na promocji -Vat w BRW. Pokój Oli i Michasia- był zielony i jest zielony, teraz trochę żywszy odcień + naklejki w 2 kącikach. W 2 kąciku stanie łóżeczko Miśka za jakiś czas, na razie będzie u nas przy komodzie. Kuchnia- tu tylko zmieniliśmy nieco kolor bo mieliśmy jedwabny popiel, a teraz jest zima mglista- nieco mniej "sina". I mąż zrobił zabudowę nad szafkami. Przedpokój - na ścianach jest farba strukturalna "piasek pustyni" kolor bursztyn. Tyle ![]() Spałam dziś na siedząco i czuję się lepiej ![]() ![]() [/QUOTE]Piękne mieszkanko
|
|
|
|
#2109 |
|
Zakorzenienie
|
Weronisiek ale macie przestrzeń,jest gdzie biegać
![]() Brawo ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Świetnie na stronce int. sklepu są dostępne lodówki, a jak dzwonisz i pytasz to ich nie mają. Uwielbiam naszą rzeczywistość zakłamaną Ale pada ![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Miss Widzę że eco bubble wygrało
|
|
|
|
#2110 | |
|
Rozeznanie
|
[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;42748801]Przeleciałam Was
Co do warsztatów to u mnie są dopiero 21.10 i kurcze zapisałam siebie i męża, ale on jest przerażony tym terminem- przecież już blisko porodu.. Ale to w sumie dobrze, będziemy w Lublinie, niedaleko szpital ;p Ja bym im dała takie teksty! Dlatego ma być zaraz obok mąż żeby jak coś to ustawić do pionu wszystkich!Ja się z czymś takim wcale nie spotkałam w tym szpitalu. Była 1 młoda położna, która była trochę opryskliwa, ale nie żeby obrażała ludzi.. Spróbowałaby... Ja jestem teraz bardzo nerwowa. Reszta ludzi genialna, począwszy od lekarza, który zaglądał do mnie co chwilę, młodej pani dr, która asystowała podczas cc, pani ordynator mnie przyjmowała na oddział i tez była ok. Położna zaraz po cc- cud kobieta, a potem na ogólnej sali też była taka piękna blondynka młoda, która zawsze z uśmiechem pomagała. Mam dobre wspomnienia z tym szpitalem ![]() Tylko łazienka była obskórna i 1 na korytarzu, a nas w sali 8 i ścisk. Ale teraz jest już ponoć inaczej bo sale max.4 osobowe i z łazienkami. Pokazuję zdjęcia domu po remoncie Salon- zmieniliśmy tylko kolor ścian bo wcześniej był koral, który wyszedł jako ciemny róż i było niefajnie. Sypialnia- wcześniej była żółta i nie mieliśmy komody pod lustrem. Dokupiliśmy na promocji -Vat w BRW. Pokój Oli i Michasia- był zielony i jest zielony, teraz trochę żywszy odcień + naklejki w 2 kącikach. W 2 kąciku stanie łóżeczko Miśka za jakiś czas, na razie będzie u nas przy komodzie. Kuchnia- tu tylko zmieniliśmy nieco kolor bo mieliśmy jedwabny popiel, a teraz jest zima mglista- nieco mniej "sina". I mąż zrobił zabudowę nad szafkami. Przedpokój - na ścianach jest farba strukturalna "piasek pustyni" kolor bursztyn. Tyle ![]() Spałam dziś na siedząco i czuję się lepiej ![]() ![]() [/QUOTE] za efekty ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2111 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle to zrezygnowałam ze szkoły rodzenia... Przestałam chodzić jak były przygotowania do ślubu, ostatnio pojechałam do miasta po to żeby do SR pójść, jednak wolałam zostać u rodziców niż iść i siedzieć tam półtorej godziny i dziś też w mieście byłam i do SR miałam iść ale nie poszłam... Okropnie mi nie po drodze w tamtą stronę
|
|
|
|
#2112 |
|
Zakorzenienie
|
Posnęłyście wszystkie?
|
|
|
|
#2113 | |
|
Zakorzenienie
|
Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. cz.VIII
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2114 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2116 | |
|
Zakorzenienie
|
Co do warsztatów to u mnie są dopiero 21.10 i kurcze zapisałam siebie i męża, ale on jest przerażony tym terminem- przecież już blisko porodu.. Ale to w sumie dobrze, będziemy w Lublinie, niedaleko szpital ;p Ja bym im dała takie teksty! Dlatego ma być zaraz obok mąż żeby jak coś to ustawić do pionu wszystkich!Ja się z czymś takim wcale nie spotkałam w tym szpitalu. Była 1 młoda położna, która była trochę opryskliwa, ale nie żeby obrażała ludzi.. Spróbowałaby... Ja jestem teraz bardzo nerwowa. Reszta ludzi genialna, począwszy od lekarza, który zaglądał do mnie co chwilę, młodej pani dr, która asystowała podczas cc, pani ordynator mnie przyjmowała na oddział i tez była ok. Położna zaraz po cc- cud kobieta, a potem na ogólnej sali też była taka piękna blondynka młoda, która zawsze z uśmiechem pomagała. Mam dobre wspomnienia z tym szpitalem ![]() Tylko łazienka była obskórna i 1 na korytarzu, a nas w sali 8 i ścisk. Ale teraz jest już ponoć inaczej bo sale max.4 osobowe i z łazienkami. Pokazuję zdjęcia domu po remoncie Salon- zmieniliśmy tylko kolor ścian bo wcześniej był koral, który wyszedł jako ciemny róż i było niefajnie. Sypialnia- wcześniej była żółta i nie mieliśmy komody pod lustrem. Dokupiliśmy na promocji -Vat w BRW. Pokój Oli i Michasia- był zielony i jest zielony, teraz trochę żywszy odcień + naklejki w 2 kącikach. W 2 kąciku stanie łóżeczko Miśka za jakiś czas, na razie będzie u nas przy komodzie. Kuchnia- tu tylko zmieniliśmy nieco kolor bo mieliśmy jedwabny popiel, a teraz jest zima mglista- nieco mniej "sina". I mąż zrobił zabudowę nad szafkami. Przedpokój - na ścianach jest farba strukturalna "piasek pustyni" kolor bursztyn. Tyle ![]() Spałam dziś na siedząco i czuję się lepiej ![]() ![]() [/QUOTE]podoba mi się! też teraz w ciąży strasznie nerwowa się zrobiłam ![]() Cytat:
weź przestań :P a dzisiaj tak myślałam że chyba koszule wypiorę bo nie podoba mi się ich zapach :P nie mam siły a tapeta dalej do końca nie zdarta bo TŻ szafe musi przesunąć ![]() nigdy więcej nie umaluję tapety farbą, never
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
|
#2117 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle ostatnio mam fazę na kupowanie spinaczy - ciągle mi mało |
|
|
|
|
#2119 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
Cytat:
Nela to na pewno Nela ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Albo sprzątać
|
|||
|
|
|
#2120 |
|
Zadomowienie
|
Lineczka, a mnie do Ciebie córa nie pasuje
Ciągle mi się wydaje, że będzie chłopiec
|
|
|
|
#2121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zrobię sobie tosty i biorę się za oglądanie Prawa Agaty w końcu
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
|
#2122 | |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie wiem, bo zawsze wychodziłam z założenia z e ja sobie żadnej położnej opłacać nie będę ani nic z tych rzeczy. I tak to trochę puściłam mimo uszu zwłaszcza, że powiedział to pod koniec USG a ja już miałam w głowie swoje pytania co miałam pozadawać.
Cytat:
|
|
|
|
|
#2123 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na rozmiar bodajże 74 bo dostałam Śliczności ![]() Cytat:
Cytat:
dokładnie! Cytat:
![]() Co do pralek- moja mama ma swoją jakieś 15 lat już. Stara ale super pierze i jeszcze sie nie popsuła. Na poprzednim mieszkaniu mieliśmy pralkę od właściciela z dodatkowymi funkcjami- nie wiem jak to napisać, lae chodzi o to że wyciągała sierść kocią z materiałów, pranie 30 minutowe i jakieś inne pierdółki i chyba ze 2 razy sie popsuła.. Jestem zwolennikiem pralek prostych i to co niepotrzebne to niepotrzebne to po co przepłacać.. ![]() Cytat:
[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;42748801]Przeleciałam Was Co do warsztatów to u mnie są dopiero 21.10 i kurcze zapisałam siebie i męża, ale on jest przerażony tym terminem- przecież już blisko porodu.. Ale to w sumie dobrze, będziemy w Lublinie, niedaleko szpital ;p Ja bym im dała takie teksty! Dlatego ma być zaraz obok mąż żeby jak coś to ustawić do pionu wszystkich!Ja się z czymś takim wcale nie spotkałam w tym szpitalu. Była 1 młoda położna, która była trochę opryskliwa, ale nie żeby obrażała ludzi.. Spróbowałaby... Ja jestem teraz bardzo nerwowa. Reszta ludzi genialna, począwszy od lekarza, który zaglądał do mnie co chwilę, młodej pani dr, która asystowała podczas cc, pani ordynator mnie przyjmowała na oddział i tez była ok. Położna zaraz po cc- cud kobieta, a potem na ogólnej sali też była taka piękna blondynka młoda, która zawsze z uśmiechem pomagała. Mam dobre wspomnienia z tym szpitalem ![]() Tylko łazienka była obskórna i 1 na korytarzu, a nas w sali 8 i ścisk. Ale teraz jest już ponoć inaczej bo sale max.4 osobowe i z łazienkami. Pokazuję zdjęcia domu po remoncie Salon- zmieniliśmy tylko kolor ścian bo wcześniej był koral, który wyszedł jako ciemny róż i było niefajnie. Sypialnia- wcześniej była żółta i nie mieliśmy komody pod lustrem. Dokupiliśmy na promocji -Vat w BRW. Pokój Oli i Michasia- był zielony i jest zielony, teraz trochę żywszy odcień + naklejki w 2 kącikach. W 2 kąciku stanie łóżeczko Miśka za jakiś czas, na razie będzie u nas przy komodzie. Kuchnia- tu tylko zmieniliśmy nieco kolor bo mieliśmy jedwabny popiel, a teraz jest zima mglista- nieco mniej "sina". I mąż zrobił zabudowę nad szafkami. Przedpokój - na ścianach jest farba strukturalna "piasek pustyni" kolor bursztyn. Tyle ![]() Spałam dziś na siedząco i czuję się lepiej ![]() ![]() [/QUOTE]Ale maz dużo przestrzeni! Super mieszkanko! Podoba mi sie najbardziej salon i kuchnia ![]() Cytat:
|
|
#2124 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny ! Witam się z Wami popołudniowo
Wczoraj z mężem polataliśmy po Ikei we Wrocku, troszku rzeczy do mieszkanka wpadłoMyślałam że może kupimy tam łóżeczko, ale na żywo jakoś do nas nie przemawiały. Laski tyle się nałaziłam po tej Ikei wczoraj że normalnie zakwasy mam chyba na brzuchu Najlepsze że jak wróciliśmy do domu (a mamy 100 km Ikei) to auto nam padło na amen Dobrze że do domu wogóle dojechaliśmy A dziś szukałam pół dnia prezentu dla przyjaciółki na urodziny , i co - oczywiście nic nie znalazłam |
|
|
|
#2125 | |
|
Zakorzenienie
|
bo tak jest ! przecież na ostatnim USG było widać pipkę wyraźnie
![]() Cytat:
|
|
|
|
#2126 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W wielu miastach jest tak, ze deklaracja o wyborze połoznej jest wpleciona w deklarację wyboru lekarza POZ. I często kobiety nawet nie wiedzą, ze mają już położną.
|
|
|
|
|
#2127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje ze co do mnie nie masz wiekszych przeczuc ? ;D Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2128 | |||||
|
Zadomowienie
|
Przeszłam się tylko do sklepu, a Wy już tyle napisałyście, że masakra.
![]() Czy taki super to okaże się jak ja dostanę w swoje ręce i zacznę testować na wszelkie możliwe sposoby. Cytat:
Jak wybierzesz jakąś to się pochwal. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;42748801] Pokazuję zdjęcia domu po remoncie Salon- zmieniliśmy tylko kolor ścian bo wcześniej był koral, który wyszedł jako ciemny róż i było niefajnie. Sypialnia- wcześniej była żółta i nie mieliśmy komody pod lustrem. Dokupiliśmy na promocji -Vat w BRW. Pokój Oli i Michasia- był zielony i jest zielony, teraz trochę żywszy odcień + naklejki w 2 kącikach. W 2 kąciku stanie łóżeczko Miśka za jakiś czas, na razie będzie u nas przy komodzie. Kuchnia- tu tylko zmieniliśmy nieco kolor bo mieliśmy jedwabny popiel, a teraz jest zima mglista- nieco mniej "sina". I mąż zrobił zabudowę nad szafkami. Przedpokój - na ścianach jest farba strukturalna "piasek pustyni" kolor bursztyn.[/QUOTE] Wspaniale to wszystko wygląda! Duże masz mieszkanko! ![]() Cytat:
Dokładnie tak. Jakoś przemawiają do mnie te bąbelki i naczytałam się także duzo pozytywnych opinii o tych pralkach więc postanowiłam im zaufać. Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2129 |
|
Zakorzenienie
|
jeju jaki ja mam dziś trefny dzień, pisze do baby na tablicy czy oferta aktualna, ona ze tak, to pytam jaki koszt wysyłki, ona że nie wie
no ale dobra, to się pytam w takim razie jaką kwotę mam wpłacić na konto, a ona mi odpisuje, że już właśnie komuś wysłała, (w ciągu 10min????) i że nieaktualne...
|
|
|
|
#2130 |
|
Zadomowienie
|
Ryba, to chodzi tylko o lekarza POZ. Tego w ośrodku, tzw rodzinnego. Jego , pielęgniarkę i położną możesz zmienić dwa razy w ciągu roku za friko. Gina mozesz zmieniać co tydzień
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.

Dlatego ma być zaraz obok mąż żeby jak coś to ustawić do pionu wszystkich!

za zakup bryki - super jest!

czy umarł .. 

no ale dobra, to się pytam w takim razie jaką kwotę mam wpłacić na konto, a ona mi odpisuje, że już właśnie komuś wysłała, (w ciągu 10min????) i że nieaktualne...