Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012 - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-11, 06:23   #4981
malinka1984
Zakorzenienie

Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012

Witajcie w ten pochmurny poranek. Mój mąż dziś rano zapytał się mnie gdzie mój okres...a ja stwierdziłam że się schował to potem chodził po domu i wołał " okres- kici kici gdzie jesteś?" Mój małż nie wie o wyniku bety bo nie chce mu robić nadzieji gdyby co powiem mu w piątek.
Życzę miłego dzionka- muszę się ogarnąć w pracy bo wczoraj z racji tych emocji troszkę nie popracowałam.
23.08.14 Bąbelek ma już 2cm
27.10.14 Synuś całe 230 gram
Tp 31.03.2015
malinka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 06:45   #4982
koziemleko
Zakorzenienie

GG do koziemleko

Cytat:
Napisane przez kOmorowska Pokaż wiadomość
Witam się serdecznie
Czytam na bieżąco ale nie mam weny...
Byłam dziś na wizycie,niestety moje kochane dziecię dupką się znowu odwróciło i nie chciało współpracować więc płeć dalej nieznana
Na szczęście z łożyskiem jest ok, powoli przesuwa się ku górze wraz ze wzrostem macicy i dziecka. Wyniki krwi jak najbardziej ok, moja pani gin powiedziała że "na tym etapie nie będziemy dożywiać się żelazem".
Kolejną wizytę na której mam nadzieje poznamy płeć mam dopiero 08 października więc szmat czasu przede mną.
Trzymam za Was Wszystkie kciuki.

PS. Przedłużałam dziś umowę w Orange-dostałam telefon-po powrocie do domu okazało się że na wyświetlaczu jest biała pionowa kreska i telefon pojechał już do serwisu
To dopiero ekscytacja
A my już wszystkim zapowiedzieliśmy, że jak chcą robić prezenty to muszą neutralne, bo nie powiemy im płci

Cytat:
Napisane przez malinka1984 Pokaż wiadomość
Gegee uwierz mi nie chciałabyś zameszkać na budowie, ale akscytacje podzielam bo wiem jak się czeka na dom/mieszkanie, my mieszkamy w świeżutkim M i jest cudnie.
Mam brać Duphaston do soboty.Rozmawiałam z położną z Medicover i ona stw. ż e można by powtórzyć betę więc 13tego w piątek powtórna Beta
Komorowska wstydliwy egzemplarz Wam się trafił ale najważniejsze że wyniki ok.
Wpaula spokojnie, wszystko się wyjaśni,a na bóle polecam nospę.
A ile już ci się spóźnia @? Nie wiem czy już pisałaś? Chyba przegapiłam
Ja bety nigdy nie robiłam, więc się nie znam, ale są gdzieś normy więc można sprawdzić.
Czemu cię nie ma na naszej szczęśliwej liście?

A ja zaraz jadę do tego lekarza w Gdańsku na konsultację. Ale mi się nie chce gadać z tym gburem
koziemleko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 06:57   #4983
malinka1984
Zakorzenienie

koziemleko dziś mam 35dc, okres spóźnia mi się 7-8 dni jeśli przyjąc cykle 26-27 dniowe.
Co do wyniku bety to cytując mądre księgi:
"Ponieważ wraz z rozwojem ciąży zapotrzebowanie na progesteron wzrasta, również produkcja i wydzielanie HCG zwiększa się w ciąży bardzo szybko. Jeśli dojdzie do zagnieżdżenia zapłodnionej komórki jajowej, a odbywa się to między 6 a 8 dniem po owulacji, to 48 godzin później we krwi pojawia się wykrywalne stężenie HCG (1 mIU/ml). Jednak ze względu na możliwość wystąpienia „mikroporonienia”, dopiero wynik 5 mIU/ml (dla niektórych kobiet 25 mIU/ml) oznacza ciążę."
Stosując tą zasadę to jeśli już to była by to późna owulacja ale Bóg jeden wie bo ten cykl mega zakręcony.
W piątek się wszystko wyjaśni - mam nadzieję a co do "szczęsliwej listy" myślę że to za wcześnie na wpisanie mnie do tego zacnego grona
koziemleko oby wizyta była bardziej owocna niż się spodziewasz.
Tp 31.03.2015
Stary 2013-09-11, 07:09   #4984
olak071900
Przyczajenie

Cytat:
koziemleko dziś mam 35dc, okres spóźnia mi się 7-8 dni jeśli przyjąc cykle 26-27 dniowe.
"Ponieważ wraz z rozwojem ciąży zapotrzebowanie na progesteron wzrasta, również produkcja i wydzielanie HCG zwiększa się w ciąży bardzo szybko. Jeśli dojdzie do zagnieżdżenia zapłodnionej komórki jajowej, a odbywa się to między 6 a 8 dniem po owulacji, to 48 godzin później we krwi pojawia się wykrywalne stężenie HCG (1 mIU/ml). Jednak ze względu na możliwość wystąpienia „mikroporonienia”, dopiero wynik 5 mIU/ml (dla niektórych kobiet 25 mIU/ml) oznacza ciążę."
Stosując tą zasadę to jeśli już to była by to późna owulacja ale Bóg jeden wie bo ten cykl mega zakręcony.
W piątek się wszystko wyjaśni - mam nadzieję a co do "szczęsliwej listy" myślę że to za wcześnie na wpisanie mnie do tego zacnego grona
a ile Ci wyszła Betka?? ja w lipcu też już myślałam że sie udało i mialam bete 25mIu/ml i tak się cieszyłam, po 2 dniach znowu poszłam sprawdzić czy wzrosła a tu juz było 0 mIu/ml więc chyba doszło do mikro poronienia... najważniejsze jest to aby betka wzrosła już po 2 dniach powinna się co najmniej podwoić, a test ciążowy robiłaś?? może zrób sobie test to będziesz wiedzieć trzymam mocno kciuki!!!!! obyś była już zafasolkowana
olak071900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 07:32   #4985
malinka1984
Zakorzenienie

olako71900 beta maleńka 1.28 więc testy nic nie pokarzą, w piątek zrobię następną będzie wszystko jasne
Tp 31.03.2015
Stary 2013-09-11, 07:35   #4986
wpaula
Wtajemniczenie

ojj dzisiaj to juz mi nikt nie powie ze taki spadek to nie spadek , spadlo konkretnie czekam na @ ale cos z rana jeszcze nie dotarla a moglabybo cierpie boli i w ogole ;/ a szyjka u gory zamknieta i tak postanowilam ze to ost mies badania szyjki bo to nie ma sensu ona zyje swoim zyciem , kiedys byla w miejscu na dole pzred okresem otwarta a nie takie akcje , jak to tak wygalda to nie ma sensujej badac
http://www.suwaczki.com/tickers/relgh371ffv9k4cd.png
wpaula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 10:57   #4987
Gegee
Rozeznanie

Heja... nie mam dzisiaj na nic weny... u nas szaro, buro i ponuro - odechciewa się wszystkiego. Najlepiej w ogóle nie wychodzić z łóżka, a tu tyle pisania przede mną

Malinka - cholera, ale to się u Ciebie porobiło... Ale trzeba myśleć pozytywnie, niezależnie od wszystkiego. Będzie dobrze, zobaczysz - jak nie teraz, to przy następnej okazji nie można przestać wierzyć i trzeba mocno zaciskać kciuki

Wpaula - ehhh.. te spadki są okropne, wiem co czujesz... Ale tak jak Ci napisałam na ovuf - następny cykl będzie szczęśliwszy. Teraz już masz pierwsze pomiary za sobą, wiesz już więcej o sobie, więc może będziesz spokojniejsza trzymam kciuki za Was

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-11, 11:00   #4988
koziemleko
Zakorzenienie

GG do koziemleko

Cytat:
To już dużo ci się spóźnia. Ale chyba po takim spóźnieniu beta powinna być wyższa
Trzymam kciuki za ciebie

Dzisiaj jednak tego lekarza nie ma. Następne podejście jutro

Cytat:
Napisane przez wpaula Pokaż wiadomość
ojj dzisiaj to juz mi nikt nie powie ze taki spadek to nie spadek , spadlo konkretnie czekam na @ ale cos z rana jeszcze nie dotarla a moglabybo cierpie boli i w ogole ;/ a szyjka u gory zamknieta i tak postanowilam ze to ost mies badania szyjki bo to nie ma sensu ona zyje swoim zyciem , kiedys byla w miejscu na dole pzred okresem otwarta a nie takie akcje , jak to tak wygalda to nie ma sensujej badac
Szyjka potrafi obniżyć się nawet na kilka godzin przed @, czasem trudno to uchwycić
koziemleko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 11:24   #4989
Gegee
Rozeznanie

Dziewczyny, właśnie przygotowuję nowy wątek, ale nasz tytuł jest za długi i się nie mieści Co robimy???? Jak modyfikujemy???
Stary 2013-09-11, 11:26   #4990
sylwusia0411
Raczkowanie

Gegeezmien mnie na liscie ostm 10,09,2013 i zaczynam 9 cs mam juz dosc doł mnie złapał i to na maksa

pozdrawiam
Stary 2013-09-11, 11:31   #4991
Gegee
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sylwusia0411 Pokaż wiadomość
Gegeezmien mnie na liscie ostm 10,09,2013 i zaczynam 9 cs mam juz dosc doł mnie złapał i to na maksa

pozdrawiam
przykro mi bardzo... i doskonale Cię rozumiem....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-11, 12:15   #4992
magduś2
Wtajemniczenie

GG do magduś2

Chciałam powiedzieć, że moje dziecko jest na medal, tak skomentowała dziś gin po tym jak idealnie ułożyło się do badań prenatalnych i wszystko udało się szybko zmierzyć wszystko jest ok i jestem mega szczęśliwa!

Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki o dalsze cykle i szybkie II!

21.04.2012

18.03.2014 Agatka
magduś2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 12:24   #4993
malinka1984
Zakorzenienie

magduś2 strasznie się cieszę że u Was wszystko wzorcowo, oby tak dalej i nie ma co przesyłaj Nam tu pozytywne fluidki
koziemleko hm co do tej bety to cholera wie, bo na USG było tak widać że może coś a może nic, więc był by to czas zagnieżdżania więc i beta mizerna no i wiesz jeśli to "coś" to z późnej owulki już po 20dc, bo 20dc miałam maleńki progesteron więc ...Ja już nie analizuje bo osiwieje.
Idę dziś wykupić CLO na następny cykl, pogadam z siostrą co robić (siostra jest po ratownictwie med. i ma technika farmacji) może ona mnie przekona do jakiejś teorii bo powoli to mi się nawet bety odechciewa powtarzać.
Tp 31.03.2015
Stary 2013-09-11, 12:43   #4994
Gegee
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magduś2 Pokaż wiadomość
Chciałam powiedzieć, że moje dziecko jest na medal, tak skomentowała dziś gin po tym jak idealnie ułożyło się do badań prenatalnych i wszystko udało się szybko zmierzyć wszystko jest ok i jestem mega szczęśliwa!

Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki o dalsze cykle i szybkie II!
No to super poświętujcie dzisiaj z mężulkiem

Cytat:
magduś2 strasznie się cieszę że u Was wszystko wzorcowo, oby tak dalej i nie ma co przesyłaj Nam tu pozytywne fluidki
koziemleko hm co do tej bety to cholera wie, bo na USG było tak widać że może coś a może nic, więc był by to czas zagnieżdżania więc i beta mizerna no i wiesz jeśli to "coś" to z późnej owulki już po 20dc, bo 20dc miałam maleńki progesteron więc ...Ja już nie analizuje bo osiwieje.
Idę dziś wykupić CLO na następny cykl, pogadam z siostrą co robić (siostra jest po ratownictwie med. i ma technika farmacji) może ona mnie przekona do jakiejś teorii bo powoli to mi się nawet bety odechciewa powtarzać.
Myślę, że najlepiej będzie jak przestaniesz o tym myśleć... Wiem, że łatwo się mówi a wykonać trudno, ale kochana.. teraz to już wszystko w rękach Pana Boga chyba. Co ma być to będzie, myślenie niczego nie zmieni, a tylko niepotrzebnie się stresujesz. Zajmij się pracą, wpadnij w wir roboty, a czas szybciej będzie leciał. W piątek powtórz betę dla świętego spokoju, a teraz kup CLo i nastawiaj się pozytywnie na miłe staranka A my tutaj wszystkie mocno trzymamy za Cienie kciuki

Aha... i jeżeli chodzi o listę to przecież mamy listę także staraczek i już od dawna z nami piszesz, więc nie wiem czemu miałoby być za wcześnie na wpisanie Cię? Proszę mi tu dane podawać i wpisujemy Cię

Cytat:
Napisane przez koziemleko Pokaż wiadomość

Dzisiaj jednak tego lekarza nie ma. Następne podejście jutro
Jejku... przegapiłam coś Twój dzisiejszy i wczorajszy post. Kochana, nie przejmuj się tymi wynikami. Bierzesz antybiotyk cały czas? A lekarz wkrótce na pewno Cię przyjmie i się uspokoisz I obiecaj, że będziesz myśleć pozytywnie

Dziewczynki, pisać mi tu proszę, bo w życiu wątku nie skończymy Zrobiłam trochę porządek z naszą listą i zauważyłam, że nas staraczek jest już bardzo malutko, prawie wszystkie dziewczyny to mamusie Szkoda tylko, że część staraczek od nas uciekła....
Stary 2013-09-11, 14:50   #4995
ag9
Zadomowienie

Gegee - u mnie na liście możesz zaktualizować wiek na 29 l. bo w sumie to już za 2 miesiące... i TP 15.03.2014.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-11, 15:36   #4996
PPPatinka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Gegee Pokaż wiadomość
No to super poświętujcie dzisiaj z mężulkiem

Myślę, że najlepiej będzie jak przestaniesz o tym myśleć... Wiem, że łatwo się mówi a wykonać trudno, ale kochana.. teraz to już wszystko w rękach Pana Boga chyba. Co ma być to będzie, myślenie niczego nie zmieni, a tylko niepotrzebnie się stresujesz. Zajmij się pracą, wpadnij w wir roboty, a czas szybciej będzie leciał. W piątek powtórz betę dla świętego spokoju, a teraz kup CLo i nastawiaj się pozytywnie na miłe staranka A my tutaj wszystkie mocno trzymamy za Cienie kciuki

Aha... i jeżeli chodzi o listę to przecież mamy listę także staraczek i już od dawna z nami piszesz, więc nie wiem czemu miałoby być za wcześnie na wpisanie Cię? Proszę mi tu dane podawać i wpisujemy Cię

Jejku... przegapiłam coś Twój dzisiejszy i wczorajszy post. Kochana, nie przejmuj się tymi wynikami. Bierzesz antybiotyk cały czas? A lekarz wkrótce na pewno Cię przyjmie i się uspokoisz I obiecaj, że będziesz myśleć pozytywnie

Dziewczynki, pisać mi tu proszę, bo w życiu wątku nie skończymy Zrobiłam trochę porządek z naszą listą i zauważyłam, że nas staraczek jest już bardzo malutko, prawie wszystkie dziewczyny to mamusie Szkoda tylko, że część staraczek od nas uciekła....
hej hej
ja nie uciekłam czytam codziennie wasze posty i ciesze się z maleństw które rosna na naszym forum )

sama nie wiele mam do powiedzenia niestety nic się nie zmienilo (

Geegee proszę o zmiane na liscie OM 04.09 chociaż w miare normalnie przyszla ta franca od jutra ide na monitoring mam nadzieje ze mnie przyjmnie bo nie jestem zarejestrowana bo trudno się rejestrować jak cykle mam rozne

wpaula - czytam tez Twoje posty i wiem ze Ciezko się nie nakrecac sama tak mam ale z każdym nieudanhym cyklem nabieram dystansu
ja na tym forum jestem od początku i nadal nic ale dużo już się dowiedziałam o sobie przez badania które przeszalam i również zabieg wiec może ta niecierpliwość zmien na chcec do walki i zacznijcie badania bo szkoda czasu marnować gdybym mogla cofnac czas i gdybym wiedziała ze w ciaze nie wszyscy zachodzą jak tylko pomysla) bodz nawet jak nie pomysla i nie chcą to zachodzą wcześniej zaczelabym sike leczyc oczxywiscie trzymam kciuki żeby jednak pojawily się 2 kreski )
PPPatinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 15:48   #4997
Gegee
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez PPPatinka Pokaż wiadomość
hej hej
ja nie uciekłam czytam codziennie wasze posty i ciesze się z maleństw które rosna na naszym forum )

sama nie wiele mam do powiedzenia niestety nic się nie zmienilo (

Geegee proszę o zmiane na liscie OM 04.09 chociaż w miare normalnie przyszla ta franca od jutra ide na monitoring mam nadzieje ze mnie przyjmnie bo nie jestem zarejestrowana bo trudno się rejestrować jak cykle mam rozne

wpaula - czytam tez Twoje posty i wiem ze Ciezko się nie nakrecac sama tak mam ale z każdym nieudanhym cyklem nabieram dystansu
ja na tym forum jestem od początku i nadal nic ale dużo już się dowiedziałam o sobie przez badania które przeszalam i również zabieg wiec może ta niecierpliwość zmien na chcec do walki i zacznijcie badania bo szkoda czasu marnować gdybym mogla cofnac czas i gdybym wiedziała ze w ciaze nie wszyscy zachodzą jak tylko pomysla) bodz nawet jak nie pomysla i nie chcą to zachodzą wcześniej zaczelabym sike leczyc oczxywiscie trzymam kciuki żeby jednak pojawily się 2 kreski )
Hej
Fajnie, że się odezwałaś przykro mi, że cały czas się musisz zmagać z tym wszystkim co jak co, ale tutaj każda Cię doskonale rozumie. Powiedz nam jeszcze, na jakim etapie teraz jesteś? Masz jakieś leczenie wdrożone? Wiadomo dlaczego nie wychodzi? Pamiętam, że miałaś problemy po Clo....
Stary 2013-09-11, 15:51   #4998
Eleo765
Zadomowienie

Odp: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012

Patinka, zastanawialam sie gdzie jestes. Ktory to twoj cykl?

Gegee, dziekuje zs zyczenia,a w prezencie dzien po dostalismy @, tak wiec mnie tez prosze zmienic na liscie: om 11.09, 10 cs, 30 lat
Nie wierze ze to juz 10 cykl...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-09-11, 16:09   #4999
PPPatinka
Rozeznanie

Dot.: Odp: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012

Cytat:
Napisane przez Eleo765 Pokaż wiadomość
Patinka, zastanawialam sie gdzie jestes. Ktory to twoj cykl?

Gegee, dziekuje zs zyczenia,a w prezencie dzien po dostalismy @, tak wiec mnie tez prosze zmienic na liscie: om 11.09, 10 cs, 30 lat
Nie wierze ze to juz 10 cykl...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
eh już 8 cs ale przy moich nieregularnych trwa to dluzej statary się już od maja 2012 caly czas mnie lecza tarczyce bo mam niedoczynność i prolaktynę miałam za wysoka biore bromergon i już jest niby wszystko ok hormonalnie a w ostswtnim cyklu jak się wrescie pojawil pęcherzyk tak się cieszyłam bo to spory krok do przodu po roku staran i braku owu agdy zamienil się w torbiel to się zalamalam i gdyby nie tz to chyba bym już odpusciala ale mi nie pozwala i pomaga mi w tej walce ja może ) mam nadzieje ze może dostane jakiś zastrzyk na pekniecie pecherzyka w tym cyklu bardzoooo na to licze )
PPPatinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 16:26   #5000
Gegee
Rozeznanie

Dot.: Odp: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012

Cytat:
eh już 8 cs ale przy moich nieregularnych trwa to dluzej statary się już od maja 2012 caly czas mnie lecza tarczyce bo mam niedoczynność i prolaktynę miałam za wysoka biore bromergon i już jest niby wszystko ok hormonalnie a w ostswtnim cyklu jak się wrescie pojawil pęcherzyk tak się cieszyłam bo to spory krok do przodu po roku staran i braku owu agdy zamienil się w torbiel to się zalamalam i gdyby nie tz to chyba bym już odpusciala ale mi nie pozwala i pomaga mi w tej walce ja może ) mam nadzieje ze może dostane jakiś zastrzyk na pekniecie pecherzyka w tym cyklu bardzoooo na to licze )
Najważniejsze, że idziecie do przodu i zmiany są na lepsze Zobaczysz, że wkrótce zaowocuje to piękną fasolinką

A tymczasem dziewczynki, w związku z tym, że dobiłyśmy do 5000 postów oficjalnie zapraszam Was do drugiej części:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=716709

Edytowane przez Gegee
Czas edycji: 2013-09-11 o 16:28
Gegee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 20:26   #5001
wpaula
Wtajemniczenie

Cytat:
hej hej
Hej kochana dzieki za wsparcie nawet nie wiesz ile znacza takie slowa dla mnie ze ktos rozumie oczywiscie ze dzis dola tez zlapalam no bo co bede pisac ze sie ciesze jak oczywiscie sie poryczalam ale jakos tak trudno powiedzialam , ja jestem z tych co nie ebda czekac 2 lata zeby sie zbadac , dzialamy caly czas : hormony mam za soba choc nienajswiezsze jest ok , wyniki meza tez wg forumek dobre mnie nie podoba sie ruchliwosc plemnikow ( ale moja gin ost zdiagnozuje orzy nast wizycie zobaczymy co powie , bylam tez na monitoringu byl pecherzyk bardzo ladny , czego jeszce nie widzialam ? tego czy on peka wiec to jest dzialanie na ten mies jetsem juz nawet umowiona w 17 dniu niestety raz poszlam na kontrole 2 lata temu do gin i mialam torbielke , dzis polaczylam to w fakty ze pecherzyk nie pekl w tamtym cyklu i skoro raz tak sie stalo to mzoe i wiecej ? potem juz nie kontrolowalam pekania bo nie bylo mi to potrzebne , i jak sie okazalo tez z prawego jajnika wiec spr to pekanie tuz przed samym wyjazdem 27 go , a wczesniej bo 18 go ide na cytologie i ogolne ogledziny i pani doktor ma mi powiedziec co dalej z tym robimy ze sie nie udaje jak to powiedziala pani doktor dajemy sobie czas ale go nie marnujemy

Dziekuje Ci ze czytasz moje posty Przykro mi ze etz musisz pzrez to pzrechodzic

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Gegee Pokaż wiadomość

Wpaula - ehhh.. te spadki są okropne, wiem co czujesz... Ale tak jak Ci napisałam na ovuf - następny cykl będzie szczęśliwszy. Teraz już masz pierwsze pomiary za sobą, wiesz już więcej o sobie, więc może będziesz spokojniejsza trzymam kciuki za Was

szczerze to odechiewa sie tych pomiarow bo tak napaarwde malo daja;p ani to wczensiej dowiedziec sie ze ciaza bo w ost dniu luuup w dol:P a tak swoja droga to czy po wykresie to ze byl skok tzn ze owulacja byla tzn ze pecherzyk pekl ? czy mzoe byc taki wykres a okaze sie ze pecherzyk nie pekl wcale??
http://www.suwaczki.com/tickers/relgh371ffv9k4cd.png

Edytowane przez wpaula
Czas edycji: 2013-09-11 o 20:24
wpaula jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości