|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Początkujące włosomaniaczki :)
Cytat:
Suchy szampon odpada na dluzsza mete. Wcierke wezme pod uwage. Ze z pokrzywa trzeba robic przerwy, to wiem, dlatego pytalam o skrzyp Jesli chodzi o pokrzywe: powinno sie brac jakis suplement czy przerwa wystarczy?Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Wczoraj farbowalam wlosy. Wrzucilabym zdjecie, ale nie mam jak zrobic zdjecia w swietle dziennym. Wstaje o 6, wracam o 18 i to swiatlo juz nie jest takie dobre ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3632 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Początkujące włosomaniaczki :)
Cytat:
No muszę naładować w końcu, bo wczoraj cykałam foty włosowe (telefonem )w słońcu :P A jak potem obejrzałam galerię to jedno albo dwa zdjęcia są nawet znośne, to sie nazywa talent hahNo jak się odżywak nie sprawdza już to włąśnie warto coś do niej dodać. Nawet jeśli w połączeniu z jakimś innym produktem nie będzie działała jak nalezy to chociaż będzie dla niego jakąs bazą ![]() Cytat:
![]() Keratynowe nawilżanie ? Nie słyszałam jeszcze o tym
|
|
#3633 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To zrób zdjęcie po południu w sztucznym ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
Wrzucaj jak masz jakieś zdjęcia a nie ukrywasz swoje piękności przed nami Ale kiedyś była idealna a teraz nie wiem co się stało... Nie używam jej zbyt często żeby się włosom przejadła... Zobaczymy jak będzie jutro
|
|
#3634 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Początkujące włosomaniaczki :)
Cytat:
![]() Cytat:
podobno beda mega nawilzone efekt juz po pierwszym razie. (130 na moich dlugich jakie miałam, moze na krótkich mniej, oby )jeszcze tz wyjevchal dzis, i mam caly remont na swojej głowie, plus małe rozrabiające ciągle dziecko, i sprzatanie po robocie ![]()
|
|
#3635 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To będę czekać Ciekawe to jest ale ja bym się nie zdecydowała na takie coś, wolałabym sobie kupić jakieś kosmetyki![]() Dasz radę
|
|
#3636 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ech pięknosci to były kiedyś...kilka postów wcześniej opisałam mini włosową historię mojej długości włosów :P Ale dziękuję za miłe słowa, kudełki się cieszą
|
|
#3637 |
|
Zadomowienie
|
Uwierz mi że moja włosowa historia jest o wieele gorsza od twojej
Jak będę mieć chwile czasu to dokładnie ją opiszę, pewnie kolo weekendu bardziej...Cieszże się że one się cieszą I czekam na zdjęcia!
|
#3638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u fryzjera te zabiegi to zazwyczaj nic innego jak nałożenie maski jakiejś typowo profesjonalnej kerastase czy loreal professionnel albo ampułki, a te kosmetyki są nic nie warte lepiej sobie kup hydrator od joico, albo cokolwiek innego z lepszym składem
|
|
#3639 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nawilżenie za darmo - miód, więc to chyba nie dla mnie ![]() Cytat:
O bardzo chętnie bym przeczytała Twoja MWH. O Twoich włoskach czytałam na początkowych stronach forum, ale może rozpisz się, czekam ![]() Zdjęcia wrzucę jak zgram z fona, tylko adapter znaleźć
|
|
#3640 |
|
Zadomowienie
|
Blondyna66 to obiecuje że napisze w tym tygodniu jeszcze, ale uprzedzam że będzie baardzo długa
![]() Szukaj szukaj tego adaptera
|
#3641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#3642 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przemyśl Oczywiście mozesz zapytać co i jak to wygląda
|
|
#3643 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć, Kobietki
Cytat:
Ale ja to rozumiem mniej dosłownie, "drogeryjny szampon" to dla mnie pierwszy lepszy z półki, brany bez obejrzenia składu i w ogóle jeszcze dlatego, że jest promocja Sama tak robiłam, trafiałam na różne okropieństwa Szampon z drogerii, a szampon z drogerii, to czasem ogromna różnica O pokrzywie nie wiem, ale skrzyp wypłukuje witaminę B. Należy ją uzupełniać, kiedy się go pije. Cytat:
![]() ![]() Też mam dwie lewe ręce do fryzur bardzo podoba mi się warkocz, który zaczyna się z boku głowy [całkiem z przodu] i idzie w drugą stronę, włosy dobiera się też z tyłu, to taki warkocz zaraz koło czoła. Ale zawsze, ZAWSZE mi wyjdzie krzywy Wstawiam fotki, żeby było wiadomo, o co mi chodzi, bo mam niejasne wrażenie, że jakoś dziwnie mętnie to opisałam ta ostatnia fryzura [warkoczyk jako opaska] też super, ale niestety... też mi nie wychodzi Również bym się całowała w stopy, pod warunkiem, że bym w ogóle ich dosięgnęła Cytat:
A tak ogólnie mi się wydaje, że ludzie w ogóle nie zwracają uwagi na czyjeś włosy zadbane, niezadbane, wszystko im jedno, czasem tylko słyszałam, że ktoś kogoś pyta o kolor, np. jaka to farba itd. Chyba większość ludzi jest tym w ogóle mało zainteresowana. Haha to fajna lekcja
|
|
|
#3645 |
|
Zadomowienie
|
Aysell Hej
![]() A teraz foty ![]() 1. Po miodowej masce. 2.Kolor w zachodzącym słońcu (nawet telefon widać 3.Baby hair są i rosną
Podcięcie 03.11.2016r. Włosomaniactwo od 21.08.2013r. Edytowane przez Blondyna66 Czas edycji: 2013-09-11 o 19:03 |
|
|
|
#3646 |
|
Zadomowienie
|
Blondyna66
Jak są ładnie dociążone i takie proste, a końcówki jak marzenie ehh Ile bejbiherków! Dzięki czemu masz ich tyle, Jantar?
Edytowane przez barylka666 Czas edycji: 2013-09-11 o 19:06 |
|
|
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
tak mysle jak sie sciac i spodoballo mi sie to myslicie ze krecone beda wygladaly ok? tzn fryzura była by lekko dłuzsza (chyba
|
#3648 |
|
Zadomowienie
|
barylka666
Aaaa dziękujęee A proste są tylko świeżo po umyciu i wysuszeniu (włosy ze zdjęcia po rannym myciu i wysuszeniu). A jak umyję wieczorem to rano gdzie chca tam się wywiną, chociaż też niezawsze ![]() Baby hair hmm..właściwie to nie wiem po czym takie, bo zdjęcia BH są z 30 sierpnia a Jantar stosuję od 21. Przed Jantarem nie stosowałam żadnej wcierki, suplementów wewnętrznych też nie biorę, nie piję pokrzywek, siemienia, więc to jakieś stare BH tylko podrosły A może po szamponie pharmaceris ? ;> Hmmm...
Podcięcie 03.11.2016r. Włosomaniactwo od 21.08.2013r. Edytowane przez Blondyna66 Czas edycji: 2013-09-11 o 19:13 |
|
|
|
#3649 |
|
Zadomowienie
|
Blondyna66 okeeyy, zrobię jutro bo strasznie kusicie tą maska
Po tym szamponie?
|
#3650 |
|
Zadomowienie
|
barylka666
I zdjęcia zrób po masce no i pokaż nam tu. Jestem ciekawa jak zadziała na Twpich włosach i z GAiKiem ![]() Tak. Stosowałam ten szampon, bo kiedyś mi pomógł wzmocnić odrobinę włosy i kupiłam go ponownie jakiś czas temu, ale nie wiem czy to możliwe, aby sam szampon przyczynił się do BH :P
|
#3651 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zakochałam się w twoich włosach Cytat:
|
||
|
|
|
#3652 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak będę miała czym to zrobię Niektórym dziewczynom faktycznie pojawiły się BH po nim, może to jego sprawka jak nic innego nie podejrzewasz
|
|
#3653 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3654 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3655 | |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję
Cytat:
Skoro innym się pojawiały to bardzo prawdopodobne, ze i u mnie tak się stało, bo na BH nic nie stosowałam. Szampon winny
|
|
#3656 |
|
Zadomowienie
|
Blondyna66 dobrze już dobrze
Zastanawiałam się kiedyś nad nim ale trochę cena mnie przerażała
|
#3657 |
|
Zadomowienie
|
|
#3658 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Aysell Czas edycji: 2013-09-11 o 19:40 |
|||
|
|
|
#3659 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Ci bardzo Ooo włosowa siostra :P Jakie Ty masz włosy Cudowne
Podcięcie 03.11.2016r. Włosomaniactwo od 21.08.2013r. Edytowane przez Blondyna66 Czas edycji: 2013-09-11 o 19:43 |
|
|
|
|
#3660 |
|
Wtajemniczenie
|
Możliwe
![]() a może mi się tylko tak wydaje ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Dzięki
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.

Jesli chodzi o pokrzywe: powinno sie brac jakis suplement czy przerwa wystarczy?

Może nie zjem włosów

No muszę naładować w końcu, bo wczoraj cykałam foty włosowe (telefonem
)w słońcu :P A jak potem obejrzałam galerię to jedno albo dwa zdjęcia są nawet znośne, to sie nazywa talent hah
Nie używam jej zbyt często żeby się włosom przejadła... Zobaczymy jak będzie jutro

Na szczęście prostownica nigdy nie przypadła mi do gustu - raz miałyśmy dwumiesięczny romans
Wstawiam fotki, żeby było wiadomo, o co mi chodzi, bo mam niejasne wrażenie, że jakoś dziwnie mętnie to opisałam 

Jak są ładnie dociążone i takie proste, a końcówki jak marzenie ehh

Dzięki