Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12 - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-11, 19:00   #1051
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12

A pomidorki cherry czy tam cokolwiek innego,niebędącego baronem i cola, to fajna sprawa do szkoły czy pracy. Dziwią mnie dorośli, którzy zamiast jeść normalne kanapki, owoce czy warzywa, jedzą batony i frytki z pracowniczego bufetu.

Ludzie panicznie bokach się musztardy... OMG?

Dziwią mnie ludzie marudzący na protesty w stolicy, o których mówiono chyba już w lipcu. Jeśli wiem, że mam zablokowana stolicę, to nie wpiermiczam się tam autem i przeszukuje google, jak lepiej dotrzeć do roboty, nawet częściowo na piechotę. Poza tym, nie dziwnie się, że ludzie się wkurzają i protestują. Życzę Polsce, żeby to się rozwinęło i rządzący w końcu zwrócili uwagę na sprawy społeczne, prawo pracy itp.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez MonikaFaustyna
Czas edycji: 2013-09-11 o 19:06
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 19:07   #1052
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12

Ano broń borze nie mówię, że to złe! Całkiem fajny pomysł, spoko, tylko no ja nie widzę gimnazjalisty wpierdzielającego ogórasa na przerwie. No sorry, ale nie. Ale to na pewno lepszy niż słodycze
201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 19:09   #1053
Ruby Invicta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
Ano broń borze nie mówię, że to złe! Całkiem fajny pomysł, spoko, tylko no ja nie widzę gimnazjalisty wpierdzielającego ogórasa na przerwie. No sorry, ale nie. Ale to na pewno lepszy niż słodycze
No ale ja kompletnie nie rozumiem dlaczego

Ostatni notek: Pięć kątów i jeden róg
Ruby Invicta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 19:09   #1054
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Jak można katować dzieci? Słuch am o Szymomnku z Będzina i mi serce się się kraja :-( .

Edytowane przez MonikaFaustyna
Czas edycji: 2013-09-11 o 19:10
Stary 2013-09-11, 19:10   #1055
kawa_zmlekiem
damn good coffee

Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12

Sezon na 'wybierzcie mi lektury do prezentacji maturalnej' uważam za otwarty

2015: 70
2016: 67

kawa_zmlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 19:13   #1056
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12

Cytat:
Napisane przez kawa_zmlekiem Pokaż wiadomość
Sezon na 'wybierzcie mi lektury do prezentacji maturalnej' uważam za otwarty
Jupiiiio

Najlepiej za nich napisać i zdać. Oni niech sobie siedzą na mecie bidulki.

Stary 2013-09-11, 19:16   #1057
beeets
Zakorzenienie

Cytat:
my nie mieliśmy szkolnej stołówki czy baru przy szkole, gdzie można było iść zjeść obiad na dłuższej przerwie. A wytrzymaj 7,8 lekcji na bułce czy kanapkach. To się dopiero cuda przynosiło do szkoły

Jestem Naturalna Dusza
Podróże Duszy

Wybierz Zielone z CCL
beeets jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 19:23   #1058
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Nie wiem, mnie to dziwi, a was dziwi, że mnie dziwi xd

Po prostu u mnie były zwykłe bułki i kanapki, a nikt nigdy nie przyniósł pomidora czy ogórka, czy marchewki i nie zajadał się na przerwach. No. Tyle.
U mnie też były bułki/drożdżówki. Może kształtowało to złe nawyki żywieniowe, ale na pewno nikt od tego nie tył ani nie tracił sprawności. Mi by się w szkole nie chciało jeść pomidora czy innych owoców, bo miałam wrażenie, że wszystko tam jest brudne, a owoc musi być czysty i świeży a nie taki duszony w plecaku.

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Dziwią mnie ludzie marudzący na protesty w stolicy, o których mówiono chyba już w lipcu. Jeśli wiem, że mam zablokowana stolicę, to nie wpiermiczam się tam autem i przeszukuje google, jak lepiej dotrzeć do roboty, nawet częściowo na piechotę. Poza tym, nie dziwnie się, że ludzie się wkurzają i protestują. Życzę Polsce, żeby to się rozwinęło i rządzący w końcu zwrócili uwagę na sprawy społeczne, prawo pracy itp.
Też mnie dziwią Ci ludzie.
"Panie, normalny człowiek to pracuje, a nie głupoty wymyśla" - Warszawianin o protestujących. I inne takie kwiatki słyszałam przed chwilą w wiadomościach.

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Cytat:
Jak można katować dzieci? Słuch am o Szymomnku z Będzina i mi serce się się kraja :-( .
No Nie wiem jak można pozwolić, by dziecko przez kilka dni umierało w męczarniach...

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Cytat:
Napisane przez beeets Pokaż wiadomość
my nie mieliśmy szkolnej stołówki czy baru przy szkole, gdzie można było iść zjeść obiad na dłuższej przerwie. A wytrzymaj 7,8 lekcji na bułce czy kanapkach. To się dopiero cuda przynosiło do szkoły
Przez większość mojej szkolnej kariery nie brałam nic do jedzenia, także w dni gdy miałam po 8 lekcji.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 19:33   #1059
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Ja na śniadanie w pracy jem chlebek własnego wypieku z twarożkiem, ogóreczka, marchewkę Samo dobro

Nie pamiętam co w szkole jadłam Bankowo zawsze miałam jabłka

magyarparaszt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 19:37   #1060
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
J

No ej, o ile kanapkę rozumiem (chociaż mi akurat dziadek kupował bułeczkę słodką, batonika i soczek), to nie rozumiem jak można dać dziecku pomidora do szkoły (czy tam pomidorki koktajlowe). No nie wiem, ma se go jak jabłko zjeść? słupki marchewki? WTF? ja rozumiem zdrowe żywienie, ale nie wyobrażam sobie, żeby dzieciak na przerwie wyciągnął pomidora czy nie wiem, ogórka i zaczął wcinać. owoce rozumiem, ale pomidor?!
A mnie dziwi, że Ciebie dziwi

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 19:48   #1061
CATUS
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
A mnie dziwi, że Ciebie dziwi
I mnie też. Teraz nawet w szkole dzieci marchewkę dostaja na przegryzkę w gratisie.

Mam dzieciora w wieku wczesnoszkolnym i mu wyjadają drugie śniadanie, choć nosi warzywa, jak drożdżówki to "swojskie", czasem jakieś kabanosy pokrojone na kawałki. Same warzywa to nie, ale trochę tego, trochę tego...
Kanapki tyż bywają, ale to jak wstanę za późno :P

Pooglądaj sobie bento. Jak mi się chce układać obrazki to młodemu i te marchewki podkradają.

Mąż do pracy też targa jakieś wynalazki i wiecznie się musi dzielić.

Taaa, trochę się chwalę, ale też twierdzę, że można wcisnąć pomidora do drugiego śniadania, co będzie atrakcyjny. Prawie jak chrupki ze szkolnego sklepiku.
CATUS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 19:48   #1062
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
Ja się boję gołębi, jak ktoś idzie ze mną przez kraków to boki zrywa, bo wyginam się na wszystkie strony żeby tylko to dziadostwo we mnie nie wleciało
ja ma tak samo. Kiedyś przeczytałam, że gołębie są agresywne i od tamtej pory zaczęłam się ich bać i wydaj mi się, że zaraz mnie podziobie
ale nawet nie wiedziałam, ze to takie bystre zwierzęta. kiedyś idę sobie po Placu Solnym i widzę, że leci taka chmara gołębi. Leci, nie do człowieka, ale za autem. Gośc zatrzymuje auto, wysiada i rzuca im jedzenie. A one się zleciały jeszcze zanim je rzucił. Mają taką pamięć?

Jedzenie warzyw na przerwie mnie nie dziwi, ale ja jestem ze wsi, u mnie nikt na to krzywo nie patrzył.
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 19:50   #1063
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez CATUS Pokaż wiadomość
I mnie też. Teraz nawet w szkole dzieci marchewkę dostaja na przegryzkę w gratisie.

Mam dzieciora w wieku wczesnoszkolnym i mu wyjadają drugie śniadanie, choć nosi warzywa, jak drożdżówki to "swojskie", czasem jakieś kabanosy pokrojone na kawałki. Same warzywa to nie, ale trochę tego, trochę tego...
Kanapki tyż bywają, ale to jak wstanę za późno :P

Pooglądaj sobie bento. Jak mi się chce układać obrazki to młodemu i te marchewki podkradają.

Mąż do pracy też targa jakieś wynalazki i wiecznie się musi dzielić.

Taaa, trochę się chwalę, ale też twierdzę, że można wcisnąć pomidora do drugiego śniadania, co będzie atrakcyjny. Prawie jak chrupki ze szkolnego sklepiku.
No mój w 2 klasie był chyba jedynym dzieckiem co nosił kanapki do szkoły. Dużo nie je, bo chodzi do stołówki, ale do picia dostaje syrop rozrobiony w domu z wodą, a nie jakieś pepsi czy inne gie

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 19:53   #1064
beeets
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
ja ma tak samo. Kiedyś przeczytałam, że gołębie są agresywne i od tamtej pory zaczęłam się ich bać i wydaj mi się, że zaraz mnie podziobie
ale nawet nie wiedziałam, ze to takie bystre zwierzęta. kiedyś idę sobie po Placu Solnym i widzę, że leci taka chmara gołębi. Leci, nie do człowieka, ale za autem. Gośc zatrzymuje auto, wysiada i rzuca im jedzenie. A one się zleciały jeszcze zanim je rzucił. Mają taką pamięć?

Jedzenie warzyw na przerwie mnie nie dziwi, ale ja jestem ze wsi, u mnie nikt na to krzywo nie patrzył.
mają

ty masz blisko po pomazakowe masło z Czech, pyszność

Siarka, widziałam "kochanków z internetu"
link dla zainteresowanych, ale ostrzegam, że wchodzicie na własną odpowiedzialność
http://www.youtube.com/watch?v=3eZdpMvvCDg

Jestem Naturalna Dusza
Podróże Duszy

Wybierz Zielone z CCL
beeets jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 19:56   #1065
I am Rock
lokalna gwiazda

Mnie dziwi, że kogoś dziwi dziecko jedzące marchewkę, czy ogórka. Dla mnie i moich braci było normalne, że idzie się do ogrodu po ogórki, rzodkiewkę, czy marchewkę. Płukało się toto z ziemi w beczce z deszczówką, która najprawdopodobniej była wylęgarnią komarów, nikomu nic nie szkodziło... A pomidorki prosto z krzaka...
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 19:57   #1066
kawa_zmlekiem
damn good coffee

Cytat:
Napisane przez I am Rock Pokaż wiadomość
Mnie dziwi, że kogoś dziwi dziecko jedzące marchewkę, czy ogórka. Dla mnie i moich braci było normalne, że idzie się do ogrodu po ogórki, rzodkiewkę, czy marchewkę. Płukało się toto z ziemi w beczce z deszczówką, która najprawdopodobniej była wylęgarnią komarów, nikomu nic nie szkodziło... A pomidorki prosto z krzaka...
Takie nagrzane

2015: 70
2016: 67

kawa_zmlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 20:01   #1067
CATUS
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
No mój w 2 klasie był chyba jedynym dzieckiem co nosił kanapki do szkoły. Dużo nie je, bo chodzi do stołówki, ale do picia dostaje syrop rozrobiony w domu z wodą, a nie jakieś pepsi czy inne gie
I kufa rozsądnie. Spędziłam wakacje z 4 dzieciorami. Każdy jedynak. No jeden, mój brat, co 20 lat ode mnie młodszy, ale sam został z dzieciaków z rodzicami, więc w sumie jak jedynak.

No i kufa pytanka: a co to jest kapusta pekińska? a rzeżuchę można jeść?
Się bałyśmy z matka im kompot podać, bo nie wypiją pewnie. Pili. Ale odcedzony, żeby nawet kawałek owocu się nie dostał do kubka. Wrócili chłopaki na chatę i znowu wynalazki jedzą/piją.
Stary 2013-09-11, 20:02   #1068
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość

Przez większość mojej szkolnej kariery nie brałam nic do jedzenia, także w dni gdy miałam po 8 lekcji.
ja brałam ale nie jadłam, miałam blokadę żeby jeść w szkole a, że w pierwszych klasach podstawówki nie jadłam śniadań to często wręcz głodowałam na lekcjach, ależ ja byłam głupia.
Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
Ja nie tyle się ich boje co brzydzę, latające wylęgarnie zarazków, fuj.
Cytat:
Napisane przez I am Rock Pokaż wiadomość
Albo świeżo zerwany groszek, albo kwaśne wiśnie z drzewa
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 20:03   #1069
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12

Cytat:
mają

ty masz blisko po pomazakowe masło z Czech, pyszność

link dla zainteresowanych, ale ostrzegam, że wchodzicie na własną odpowiedzialność
Też miałam blisko do Czech po to masełko :-( .

W szkole miałam albo kanapki, albo drożdżówki, do tego jabłko ewentualnie setek homogenizowany. W pierwszych trzech klasach chodziłam na szkolną stołówkę i jadłam obiad. Potem zmienił am szkołę i jadłam obiad w domu. Nigdy na nadmiar wagi nie cierpiał am. Od zawsze jestem jakoś po środku tabeli ;-). No może raz zdarzyło mi się być na granicy minimalnej...głupia byłam, wszystko na mnie wisiało, ludzie pytali, co mi jest a ja nie widziałam problemu.

Stary 2013-09-11, 20:04   #1070
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Chłopaki do wzięcia lepsi
http://www.youtube.com/watch?v=WunAbkhKzao
http://www.youtube.com/watch?v=L3YuX2X8IpE
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 20:07   #1071
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Jak skończę pracę, to sobie odpalę znów.

Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
No, chyba lepsi, ale "Kochankowie..." miejscami też dobrzy byli.
Stary 2013-09-11, 20:33   #1072
kaludia91
Zadomowienie

GG do kaludia91

Cytat:
odważnam
Stary 2013-09-11, 21:12   #1073
201604191001
Konto usunięte

A mnie wkurzaja protesty w Warszawie, szczegolnie, ze maja trwac tyle dni i w tylu miejscach. Gazeta peel wyrzucila mi o tym informacje dopiero przedwczoraj. Telewizji nie ogladam, radia nie slucham.
I nawet jakbym wiedziala o tym od czterech miesiecy to i tak by mnie to wkurzalo bo blokuje to drogi, utrudnia ruch, robi zamieszanie. Ale zapraszam, to przeciez sama frajda a biedni zwiazkowcy musza pokrzyczec, ze olaboga pozniej na emeryture, ojej ojej. Pff. Zamiast stawiac porzadne postulaty typu KOMPLETNA ZMIANA systemu emerytalnego to oni biadola bo dluzej pracowac trzeba.
201604191001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 21:20   #1074
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Dziwią mnie ludzie nie korzystający z mediów w zakresie im formacji, którzy potem się bulwersują, że czegoś nie wiedzieli. Piszę to ogólnie. Koło mnie był poważny remont jednego dużego skrzyżowania. Informacja była wszędzie, do tego dookoła żółte tablice informacyjne. A potem ktoś się w kurza, że nie wiedział, że korki i w ogóle, jak to tak .
Stary 2013-09-11, 21:47   #1075
CATUS
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _Judith_ Pokaż wiadomość
A mnie wkurzaja protesty w Warszawie, szczegolnie, ze maja trwac tyle dni i w tylu miejscach. Gazeta peel wyrzucila mi o tym informacje dopiero przedwczoraj. Telewizji nie ogladam, radia nie slucham.
I nawet jakbym wiedziala o tym od czterech miesiecy to i tak by mnie to wkurzalo bo blokuje to drogi, utrudnia ruch, robi zamieszanie. Ale zapraszam, to przeciez sama frajda a biedni zwiazkowcy musza pokrzyczec, ze olaboga pozniej na emeryture, ojej ojej. Pff. Zamiast stawiac porzadne postulaty typu KOMPLETNA ZMIANA systemu emerytalnego to oni biadola bo dluzej pracowac trzeba.
Maszżesz swoje "profity"mieszkania "we"stolycy. Czasem sie cieszę, że mieszkam w Polsce "b" ?"c" ? ..niech będzie "omega"
Stary 2013-09-11, 21:51   #1076
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nielubiegrzybow Pokaż wiadomość
http://animal.discovery.com/tv-shows/too-cute-kittens istna kopalnia słodkich kiciusi Dziwi mnie, że teoretycznie dorosła baba siedzi pół dnia oglądając szczeniaczki w zwolnionym tempie zamiast na przykład ogarnąć sajgon wokół siebie
o mamo, cukrzyca
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 21:52   #1077
201604181004
Konto usunięte

Cytat:
A pomidorki cherry czy tam cokolwiek innego,niebędącego baronem i cola, to fajna sprawa do szkoły czy pracy. Dziwią mnie dorośli, którzy zamiast jeść normalne kanapki, owoce czy warzywa, jedzą batony i frytki z pracowniczego bufetu.

Ludzie panicznie bokach się musztardy... OMG?

Bez przesady. Niektórzy muszą przez pewne ulice przejechać, nawet nie wiesz jak do dezorganizuje życie
chociażby Gdynia
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/...zi-n72339.html
impreza protest cokolwiek - zamykasz coś, to ludzie muszą brać wolne bo nie są w stanie dojechać do pracy czy wrócić do domu.
Ta jasne żaden problem
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 21:58   #1078
201708160922
Konto usunięte

W kwestii jedzenia wynoszonego z domu. Przez dwa lata (na trzecim roku już mniej) dziwiło (i jednocześnie niesamowicie wkur....ło mnie na uczelni zaglądanie mi w talerz. Jem regularnie, więc na 10 godzin na uczelni zabierałam swoje jedzenie (nie lubię jedzenia na mieście, bardzo rzadko jem, a i tak najczęściej są to znane smaki, nieważne w sumie). I to były różne rzeczy, kanapki, owoce, jogurty, sałatki. I za każdym razem (naprawdę!) znalazł się ktoś, kto skomentował to, co jem: o, banan, nie lubię bananów. O, sałatka. Chyba się zdrowo odżywiasz. Wczoraj też miałaś biszkopty. Wiem, że jak tak teraz piszę, to nie wydaje się to jakoś mocno dziwne, ale uwierzcie analizowanie mojego żarcia było mega wkurzające. I tak jak było nas kilkanaście osób w grupie, to tylko mojego żarcia się czepiano. Do tej pory nie wiem, dlaczego.

Edytowane przez 201708160922
Czas edycji: 2013-09-11 o 22:14
201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 22:29   #1079
Duszaniola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez CzasKomety Pokaż wiadomość
W kwestii jedzenia wynoszonego z domu. Przez dwa lata (na trzecim roku już mniej) dziwiło (i jednocześnie niesamowicie wkur....ło mnie na uczelni zaglądanie mi w talerz. Jem regularnie, więc na 10 godzin na uczelni zabierałam swoje jedzenie (nie lubię jedzenia na mieście, bardzo rzadko jem, a i tak najczęściej są to znane smaki, nieważne w sumie). I to były różne rzeczy, kanapki, owoce, jogurty, sałatki. I za każdym razem (naprawdę!) znalazł się ktoś, kto skomentował to, co jem: o, banan, nie lubię bananów. O, sałatka. Chyba się zdrowo odżywiasz. Wczoraj też miałaś biszkopty. Wiem, że jak tak teraz piszę, to nie wydaje się to jakoś mocno dziwne, ale uwierzcie analizowanie mojego żarcia było mega wkurzające. I tak jak było nas kilkanaście osób w grupie, to tylko mojego żarcia się czepiano. Do tej pory nie wiem, dlaczego.
Mnie też jedzenie komentowali. Albo że mi to dobrze, jak sobie brałam obiady na zajęcia, albo się dziwili po co brałam, a później było "daj gryza" albo "jestem taaaaka głodna".

Duszaniola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 22:38   #1080
anlejka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Duszaniola Pokaż wiadomość
Mnie też jedzenie komentowali. Albo że mi to dobrze, jak sobie brałam obiady na zajęcia, albo się dziwili po co brałam, a później było "daj gryza" albo "jestem taaaaka głodna".
Taaa. Tak samo jak herbata w termosie. "Ahahaha, po co ci to?" Przy minus 20 na zewnątrz to i herbata w termosie była dobra
A co do pomidorków. Koktajlowe są na tyle małe, że dziecko da radę go wsadzić cały do buzi, więc nie ma ryzyka ubabrania się tym. Poza tym nic nie jest duszone w plecaku jeśli jest to włożone w pudełko śniadaniowe, a nie woreczek.
Opisałam tegorocznego trzecioklasistę. Dwa lata temu miałam na praktykach dziewczynkę, która wcinała brokuła, seler, buraki, paprykę. To dziecko było dziwne, bo jadła wszystkie warzywa! Nawet brukselkę raz przyniosła.
anlejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości