|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
A pomidorki cherry czy tam cokolwiek innego,niebędącego baronem i cola, to fajna sprawa do szkoły czy pracy. Dziwią mnie dorośli, którzy zamiast jeść normalne kanapki, owoce czy warzywa, jedzą batony i frytki z pracowniczego bufetu.
Ludzie panicznie bokach się musztardy... OMG? Dziwią mnie ludzie marudzący na protesty w stolicy, o których mówiono chyba już w lipcu. Jeśli wiem, że mam zablokowana stolicę, to nie wpiermiczam się tam autem i przeszukuje google, jak lepiej dotrzeć do roboty, nawet częściowo na piechotę. Poza tym, nie dziwnie się, że ludzie się wkurzają i protestują. Życzę Polsce, żeby to się rozwinęło i rządzący w końcu zwrócili uwagę na sprawy społeczne, prawo pracy itp. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez MonikaFaustyna Czas edycji: 2013-09-11 o 19:06 |
|
|
|
#1052 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Ano broń borze nie mówię, że to złe! Całkiem fajny pomysł, spoko, tylko no ja nie widzę gimnazjalisty wpierdzielającego ogórasa na przerwie. No sorry, ale nie. Ale to na pewno lepszy niż słodycze
|
|
|
|
#1053 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1054 |
|
Zakorzenienie
|
Jak można katować dzieci? Słuch am o Szymomnku z Będzina i mi serce się się kraja :-( .
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez MonikaFaustyna Czas edycji: 2013-09-11 o 19:10 |
|
|
|
#1055 |
|
damn good coffee
|
Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Sezon na 'wybierzcie mi lektury do prezentacji maturalnej' uważam za otwarty
|
|
|
|
#1056 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
|
|
|
|
#1057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1058 | |||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
.---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
"Panie, normalny człowiek to pracuje, a nie głupoty wymyśla" - Warszawianin o protestujących . I inne takie kwiatki słyszałam przed chwilą w wiadomościach.---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
Nie wiem jak można pozwolić, by dziecko przez kilka dni umierało w męczarniach...---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Przez większość mojej szkolnej kariery nie brałam nic do jedzenia, także w dni gdy miałam po 8 lekcji.
|
|
#1059 |
|
Ha ha ha ha ha
|
Ja na śniadanie w pracy jem chlebek własnego wypieku z twarożkiem, ogóreczka, marchewkę
Samo dobroNie pamiętam co w szkole jadłam Bankowo zawsze miałam jabłka
|
|
#1060 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1061 |
|
Rozeznanie
|
I mnie też. Teraz nawet w szkole dzieci marchewkę dostaja na przegryzkę w gratisie.
Mam dzieciora w wieku wczesnoszkolnym i mu wyjadają drugie śniadanie, choć nosi warzywa, jak drożdżówki to "swojskie", czasem jakieś kabanosy pokrojone na kawałki. Same warzywa to nie, ale trochę tego, trochę tego... Kanapki tyż bywają, ale to jak wstanę za późno :P Pooglądaj sobie bento. Jak mi się chce układać obrazki to młodemu i te marchewki podkradają. Mąż do pracy też targa jakieś wynalazki i wiecznie się musi dzielić. Taaa, trochę się chwalę, ale też twierdzę, że można wcisnąć pomidora do drugiego śniadania, co będzie atrakcyjny. Prawie jak chrupki ze szkolnego sklepiku. |
|
|
|
#1062 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ale nawet nie wiedziałam, ze to takie bystre zwierzęta. kiedyś idę sobie po Placu Solnym i widzę, że leci taka chmara gołębi. Leci, nie do człowieka, ale za autem. Gośc zatrzymuje auto, wysiada i rzuca im jedzenie. A one się zleciały jeszcze zanim je rzucił. Mają taką pamięć? Jedzenie warzyw na przerwie mnie nie dziwi, ale ja jestem ze wsi, u mnie nikt na to krzywo nie patrzył. |
|
|
|
|
#1063 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ty masz blisko po pomazakowe masło z Czech, pyszność Siarka, widziałam "kochanków z internetu" ![]() link dla zainteresowanych, ale ostrzegam, że wchodzicie na własną odpowiedzialność ![]() http://www.youtube.com/watch?v=3eZdpMvvCDg
|
|
#1065 |
|
lokalna gwiazda
|
Mnie dziwi, że kogoś dziwi dziecko jedzące marchewkę, czy ogórka. Dla mnie i moich braci było normalne, że idzie się do ogrodu po ogórki, rzodkiewkę, czy marchewkę. Płukało się toto z ziemi w beczce z deszczówką, która najprawdopodobniej była wylęgarnią komarów, nikomu nic nie szkodziło... A pomidorki prosto z krzaka...
|
|
|
|
#1066 | |
|
damn good coffee
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1067 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No i kufa pytanka: a co to jest kapusta pekińska? a rzeżuchę można jeść? Się bałyśmy z matka im kompot podać, bo nie wypiją pewnie. Pili. Ale odcedzony, żeby nawet kawałek owocu się nie dostał do kubka. Wrócili chłopaki na chatę i znowu wynalazki jedzą/piją. |
|
|
|
|
#1068 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1069 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
W szkole miałam albo kanapki, albo drożdżówki, do tego jabłko ewentualnie setek homogenizowany. W pierwszych trzech klasach chodziłam na szkolną stołówkę i jadłam obiad. Potem zmienił am szkołę i jadłam obiad w domu. Nigdy na nadmiar wagi nie cierpiał am. Od zawsze jestem jakoś po środku tabeli ;-). No może raz zdarzyło mi się być na granicy minimalnej...głupia byłam, wszystko na mnie wisiało, ludzie pytali, co mi jest a ja nie widziałam problemu. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=WunAbkhKzao http://www.youtube.com/watch?v=L3YuX2X8IpE |
|
|
|
|
#1071 | ||
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
.Cytat:
.
|
|
|
#1072 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1073 |
|
Konto usunięte
|
A mnie wkurzaja protesty w Warszawie, szczegolnie, ze maja trwac tyle dni i w tylu miejscach. Gazeta peel wyrzucila mi o tym informacje dopiero przedwczoraj. Telewizji nie ogladam, radia nie slucham.
I nawet jakbym wiedziala o tym od czterech miesiecy to i tak by mnie to wkurzalo bo blokuje to drogi, utrudnia ruch, robi zamieszanie. Ale zapraszam, to przeciez sama frajda a biedni zwiazkowcy musza pokrzyczec, ze olaboga pozniej na emeryture, ojej ojej. Pff. Zamiast stawiac porzadne postulaty typu KOMPLETNA ZMIANA systemu emerytalnego to oni biadola bo dluzej pracowac trzeba. |
|
|
|
#1074 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwią mnie ludzie nie korzystający z mediów w zakresie im formacji, którzy potem się bulwersują, że czegoś nie wiedzieli. Piszę to ogólnie. Koło mnie był poważny remont jednego dużego skrzyżowania. Informacja była wszędzie, do tego dookoła żółte tablice informacyjne. A potem ktoś się w kurza, że nie wiedział, że korki i w ogóle, jak to tak
.
|
|
|
|
#1075 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1077 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
chociażby Gdynia http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/...zi-n72339.html impreza protest cokolwiek - zamykasz coś, to ludzie muszą brać wolne bo nie są w stanie dojechać do pracy czy wrócić do domu. Ta jasne żaden problem |
|
|
|
|
#1078 |
|
Konto usunięte
|
W kwestii jedzenia wynoszonego z domu. Przez dwa lata (na trzecim roku już mniej) dziwiło (i jednocześnie niesamowicie wkur....ło mnie na uczelni zaglądanie mi w talerz. Jem regularnie, więc na 10 godzin na uczelni zabierałam swoje jedzenie (nie lubię jedzenia na mieście, bardzo rzadko jem, a i tak najczęściej są to znane smaki, nieważne w sumie). I to były różne rzeczy, kanapki, owoce, jogurty, sałatki. I za każdym razem (naprawdę!) znalazł się ktoś, kto skomentował to, co jem: o, banan, nie lubię bananów. O, sałatka. Chyba się zdrowo odżywiasz. Wczoraj też miałaś biszkopty. Wiem, że jak tak teraz piszę, to nie wydaje się to jakoś mocno dziwne, ale uwierzcie analizowanie mojego żarcia było mega wkurzające. I tak jak było nas kilkanaście osób w grupie, to tylko mojego żarcia się czepiano. Do tej pory nie wiem, dlaczego.
Edytowane przez 201708160922 Czas edycji: 2013-09-11 o 22:14 |
|
|
|
#1079 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do pomidorków. Koktajlowe są na tyle małe, że dziecko da radę go wsadzić cały do buzi, więc nie ma ryzyka ubabrania się tym. Poza tym nic nie jest duszone w plecaku jeśli jest to włożone w pudełko śniadaniowe, a nie woreczek. Opisałam tegorocznego trzecioklasistę. Dwa lata temu miałam na praktykach dziewczynkę, która wcinała brokuła, seler, buraki, paprykę. To dziecko było dziwne, bo jadła wszystkie warzywa! Nawet brukselkę raz przyniosła. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.

Nie wiem jak można pozwolić, by dziecko przez kilka dni umierało w męczarniach...
Bankowo zawsze miałam jabłka

, jak ktoś idzie ze mną przez kraków to boki zrywa, bo wyginam się na wszystkie strony żeby tylko to dziadostwo we mnie nie wleciało